oo bu çok sert oldu ....bende iki günlük atanlardanımda
dün zamanım vardı saydım artık bugün atarsınız :) işimi ciddiye alırım ben hahahaha :)
Selam canım hoşgeldin. Ben sana kurallarımızı yazayım. Eğer kurallar senin için uygun olursa okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazeretiolmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
a slm cnm evett devam etmek istiyorum okudum ve anladım ....aranızda olmak istiyorum bende ..... alın aranıza beni inanın bütün kurallara uyacağım
.
bu mesaja bir cevap bekliyorum acil yanindan
tombul kankistolarim
hergun spor yapiyorum bilindigi uzere
kesintisiz 6.5 seviyesinde 1 saat kesintisiz yuruyus ve son zamanlardada aksamlari 48 dakikalik leslie ablamla yuruyorum
bacaklarim taslasti gobekte gitti sayilir eskiye gore ama.....................
sabah bir tartiliyim dedim sonuc beni mutlu etmedi
gulcin bana cok spor yapinca kas agirlasir tartida gorunmez demisti hatta persembeleri hic spor yapma cumaya tartida gorursun sonucu demisti
bu konuda ne dusunuyorsunuz?
tarti oncesi gun spor yapmak tartiya nasil yansiyor
birde lutfen kacamak yapmayinnnnnnnnnnnn
takim olarak etkileniyoruz cumalari
gecen haftaki sonuc guzeldi ama izinliler nedeniyle gerilerde yer aldik
lutfen bu hafta duzene girelim birde bu kacamak mesajlari benim motivasyonumu bozuyor
bende yaptim kacamak yapmadim degil ama yeminle cuma tartisina kadar o 4 gun resmen spor ve su manyagi olmustum
bu yazilanlar lutfen kisisel alinmasin ben sadece dusuncelerimi yazmak istedim
belki hata bile ettim ama yazdim
artık aramızdasın sevda sanırım ismin.istemk başarmanın yarısıdır zaten.istedikten sonra yapamayacağımız bir şey yok allahın izniyle:)
selamlar öncelikle...arkadaşım yazını okudum ve bende merak ettim şöle bi araştırayım dedim.. ve şu yazı metnini buldum ...
Günün her saatinden kilonuz farklı olur. Bu yüzden doğru zamanlarda tartılmalısınız. İşte Kilo Sonuçlarınızı Doğru Öğrenebilmek İçin Tartılmanız Gereken Zamanlar.
Diyet yapmaya başlayanlar, tartıya çıkma takıntısına da kapılırlar. Nerdeyse her hareketten sonra tartılmaya koşarlar. Uyanınca, kahvaltıdan sonra, giyinikken, soyunukken…
Bu kadar çok tartılmak, peşinde hayal kırıklığını da getirir. Ağırlık gün içinde çok değişkendir. Gün içinde tüketilen yemek ve sıvı miktarı, vücudun tuttuğu ödeme, idrar durumu gibi pek çok etkene göre değişiklik gösterir.
Sizi yanıltan durumlardan biri de, yemek yedikten sonra tartıya çıkmanızdır. Yemekten sonra mutlaka kilonuz fark edecektir ancak bu fazla kilo, vücudun tutacağı yağ oranını göstermez. Gün içinde alınan tartı sonuçları yanıltıcıdır. Moralinizi bozmaktan başak işe yaramaz.
Diyet yaparken, her gün düzenli olarak kilo kaybetmezsiniz. Bazı durumlarda yağ kitlesi düşer ama kas kütlesi artar. Biz tartıda bunu, kilo artışı zannedebiliriz. Oysa kas artışı vücut için çok faydalıdır. Ayrıca uzun süre ayakta durmak, seyahat gibi etkenlerden dolayı, vücut ödem tutabilir. Birkaç gün içerinde geçer. Bu durumda tartıya çıkarsanız, kilo aldığınızı düşünebilirsiniz.
Özellikle regl döneminde ve birkaç gün öncesinde, 1-2 kilo ağırlık artışı yaşayabilirsiniz. İlaç kullanmak da vücudun ödem yapmasına sebep olabilir. Bu gibi durumları göz önüne almadan tartıya çıkıp, moralinizi bozmayın.
Doğru tartılma:
Kilo tartılmaları sabah aç karnına ve aynı saatte olmalıdır.
Tartılırken üstünüzde çok hafif kıyafetler olmalı veya çıplak olmalısınız.
Her zaman aynı tartıda tartılmaya özen göstermelisiniz.
Evde kullandığınız tartınızın, belli aralıklarla servisinde ayarının yapılması gereklidir.
Regl, seyahat, kabızlık, ishal veya egzersiz sonrası tartılmak doğru değildir.
Sürekli tartılmak, psikolojik bozukluklara yol açar.
Önemli olan beslenme alışkanlıklarını sürekli olarak değiştirebilmektir.
Haftada 1 veya 2 gün sabah aç karnına tartılmak yeterlidir.
vayyy ayakta alkışlıoyrum:) zahmet edip birde saymışsın utandım valla....
birde ben akşamları atamıyorum mesaj .malum eşim erken geliyor. ertesin gün atmam gerekiyor bende diyorum bekleyeyimde ikisini bir atayım diye düşünürdüm yanlış düşünürmüşüm meğerneyse artık dikkat ederim:)
takımdamıyım şimdi ben yupiiiiiiiiiii...sizi hiç utandırmayacağım çok tşk ederim herkese
takımdamıyım şimdi ben yupiiiiiiiiiii...sizi hiç utandırmayacağım çok tşk ederim herkese
hemen hemen hepimizde bu takıntı var sanırım ama insan zmanla alışıyor bizim tartı günümüz takım olarak cuma günü sabah o güne kadar mümkün olduğunca tartılmamaya gayret ediyoruz bazı istisnai durumlar dışında:)
bu arada kızlar dünden beri kekik çayı içmeye başladım.bir tanıdığıma doktorr tavsiye etmiş günde 3 bardak kadar yemkleerden önce iç diye.kız 82 kilodan 65 inmiş 3 ay gibi bir zmanda.tabi doğumda almıştı kiloları emziriyorda onunda etkisi olabilir.
çayın tadı fena değil denemekte fayda var diye düşündüm:)
bende de vardı bu takıntı ama son bi kac haftadır cumadan cumaya tartılıyorum :)
Hayırlı olsun arkadaşımölümüne rakibizzz hahahahaha hem kanka hem rakip
.
kuzum öyleydi 2 günde bir atıyorduk ama Ebru dedi ya günlük atılsın artık diye o yüzden söyledm aksam cıkarken sayarak cıkarsın ayrıca ugrastırmaz seni
hosgeldin canım 2 haftalık deneme sürecindesin simdi bol ve düzenli paylasımda bulunursan listeye ekleyecektir seni kaptanımız
bu arada ben Ecem 23 yasımda öğrenci ve nisanlıyım istanbul da yasıyorum ya sen? :)
hedefe az kaldı ya böyle daha heyecanlı olur haftada bir tartılmak:)
maşallah bizim takıma gelen herkesi tanıyorsun :)
saol, arkadaşım benim gamzem...kızlar gamze benim alt komşum onun sayesinde girdim buraya o bitanedir valla gamze bütün kk ya yeter onun teşvikiyle herkes kilolarından kurtulur..bi tanedir bii bibibib i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?