Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

4 Şubat
LAydLiNe // 11
lafraise // 12
beril77 // 12
betuld // 8
GUL1978 // 5
gurbet_dmr // 9
dontpanic // 1
EVSEBU // 8
48to38 // 12
niyal // 5
prensesss016 // 2
Arzu_54 // 0

Son düzenleme:
dün zamanım vardı saydım artık bugün atarsınız :) işimi ciddiye alırım ben hahahaha :)

vayyy ayakta alkışlıoyrum:) zahmet edip birde saymışsın utandım valla....
birde ben akşamları atamıyorum mesaj .malum eşim erken geliyor. ertesin gün atmam gerekiyor bende diyorum bekleyeyimde ikisini bir atayım diye düşünürdüm yanlış düşünürmüşüm meğer neyse artık dikkat ederim:)

a slm cnm evett devam etmek istiyorum okudum ve anladım ....aranızda olmak istiyorum bende .....alın aranıza beniinanın bütün kurallara uyacağım

.

Son düzenleme:
a slm cnm evett devam etmek istiyorum okudum ve anladım ....aranızda olmak istiyorum bende .....alın aranıza beniinanın bütün kurallara uyacağım

.

artık aramızdasın sevda sanırım ismin.istemk başarmanın yarısıdır zaten.istedikten sonra yapamayacağımız bir şey yok allahın izniyle:)

selamlar öncelikle...arkadaşım yazını okudum ve bende merak ettim şöle bi araştırayım dedim..ve şu yazı metnini buldum ...

Günün her saatinden kilonuz farklı olur. Bu yüzden doğru zamanlarda tartılmalısınız. İşte Kilo Sonuçlarınızı Doğru Öğrenebilmek İçin Tartılmanız Gereken Zamanlar.

Diyet yapmaya başlayanlar, tartıya çıkma takıntısına da kapılırlar. Nerdeyse her hareketten sonra tartılmaya koşarlar. Uyanınca, kahvaltıdan sonra, giyinikken, soyunukken…

Bu kadar çok tartılmak, peşinde hayal kırıklığını da getirir. Ağırlık gün içinde çok değişkendir. Gün içinde tüketilen yemek ve sıvı miktarı, vücudun tuttuğu ödeme, idrar durumu gibi pek çok etkene göre değişiklik gösterir.

Sizi yanıltan durumlardan biri de, yemek yedikten sonra tartıya çıkmanızdır. Yemekten sonra mutlaka kilonuz fark edecektir ancak bu fazla kilo, vücudun tutacağı yağ oranını göstermez. Gün içinde alınan tartı sonuçları yanıltıcıdır. Moralinizi bozmaktan başak işe yaramaz.

Diyet yaparken, her gün düzenli olarak kilo kaybetmezsiniz. Bazı durumlarda yağ kitlesi düşer ama kas kütlesi artar. Biz tartıda bunu, kilo artışı zannedebiliriz. Oysa kas artışı vücut için çok faydalıdır. Ayrıca uzun süre ayakta durmak, seyahat gibi etkenlerden dolayı, vücut ödem tutabilir. Birkaç gün içerinde geçer. Bu durumda tartıya çıkarsanız, kilo aldığınızı düşünebilirsiniz.

Özellikle regl döneminde ve birkaç gün öncesinde, 1-2 kilo ağırlık artışı yaşayabilirsiniz. İlaç kullanmak da vücudun ödem yapmasına sebep olabilir. Bu gibi durumları göz önüne almadan tartıya çıkıp, moralinizi bozmayın.

Doğru tartılma:

Kilo tartılmaları sabah aç karnına ve aynı saatte olmalıdır.

Tartılırken üstünüzde çok hafif kıyafetler olmalı veya çıplak olmalısınız.

Her zaman aynı tartıda tartılmaya özen göstermelisiniz.

Evde kullandığınız tartınızın, belli aralıklarla servisinde ayarının yapılması gereklidir.

Regl, seyahat, kabızlık, ishal veya egzersiz sonrası tartılmak doğru değildir.

Sürekli tartılmak, psikolojik bozukluklara yol açar.

Önemli olan beslenme alışkanlıklarını sürekli olarak değiştirebilmektir.

Haftada 1 veya 2 gün sabah aç karnına tartılmak yeterlidir.

hemen hemen hepimizde bu takıntı var sanırım ama insan zmanla alışıyor bizim tartı günümüz takım olarak cuma günü sabah o güne kadar mümkün olduğunca tartılmamaya gayret ediyoruz bazı istisnai durumlar dışında:)

kuzum öyleydi 2 günde bir atıyorduk ama Ebru dedi ya günlük atılsın artık diye o yüzden söyledm aksam cıkarken sayarak cıkarsın ayrıca ugrastırmaz seni

takımdamıyım şimdi ben yupiiiiiiiiiii...sizi hiç utandırmayacağım çok tşk ederim herkese

hosgeldin canım 2 haftalık deneme sürecindesin simdi bol ve düzenli paylasımda bulunursan listeye ekleyecektir seni kaptanımız

bu arada ben Ecem 23 yasımda öğrenci ve nisanlıyım istanbul da yasıyorum ya sen? :)

bende de vardı bu takıntı ama son bi kac haftadır cumadan cumaya tartılıyorum :)

bu arada kızlar dünden beri kekik çayı içmeye başladım.bir tanıdığıma doktorr tavsiye etmiş günde 3 bardak kadar yemkleerden önce iç diye.kız 82 kilodan 65 inmiş 3 ay gibi bir zmanda.tabi doğumda almıştı kiloları emziriyorda onunda etkisi olabilir.
çayın tadı fena değil denemekte fayda var diye düşündüm:)

bi ara kekik suyuda iciliyordu cok yaygındı ama neden içiyorlardı hatırlamıyorum :)) kekik cayı nasıl ki normal kekiğimi demliyorsun tadı nasıl acı olmuyor mu

hoşbuldum cnm... bende 35 yaşında ve iki çocuk annesiyim... sakaryalıyım ben...çok memnun oldum bu arada...okul hayatında ve burada (kk) başarılı özel hayatında da umarım çok mutlu olursun cnm aranızda olmak gerçekten çok güzel...

.

saol, arkadaşım benim gamzem...kızlar gamze benim alt komşum onun sayesinde girdim buraya o bitanedir valla gamze bütün kk ya yeter onun teşvikiyle herkes kilolarından kurtulur..bi tanedir bii bibibib i

hahahahahahah Benim canımsın

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…