azıcıkkk azıcıkk cok azıcık kaldı bi detoks yapsam hedefmde olurum :)
saol, arkadaşım benim gamzem...kızlar gamze benim alt komşum onun sayesinde girdim buraya o bitanedir valla gamze bütün kk ya yeter onun teşvikiyle herkes kilolarından kurtulur..bi tanedir bii bibibib i
hemen hemen hepimizde bu takıntı var sanırım ama insan zmanla alışıyor bizim tartı günümüz takım olarak cuma günü sabah o güne kadar mümkün olduğunca tartılmamaya gayret ediyoruz bazı istisnai durumlar dışında:)
yok öyle dedeks falan yavaş git bakalım:) oldu bitti gideyim yokdüğüne kadar bburdasın kalan 3 kiloyu 7 ayda verirsin bu da ayda ortalam 500 gr eder eh fena değil yinede
aslında doğru haftada 1 kere tartıya çıkmak yetiyoama işte ben dayanamıyorum hergün çıkıyorum valla tartıya
hahah yok yok simdilik böyle iyiyimm :) 7 ayda 3 kilo alemsin hahahaah :) ama kilo vermem yavasladı buda bi gercek :) ben biraz hoplayıp zıplayıp geleyim :)
maşallah komşu dayanışması var desenize ne güzel allah herkese böyle hayırlı komşu nasip etsin:)
kaptan ebru bu konudada kuralcıdır günlük tartılmak yok cumayı bekleyeceksin artık:) emin ol daha iyi olur neden dersen her gün tartıda çıkan olumsuz sonuçlar diyetinide etkiler nsıl olsa veremiyorum deyip kaçamak yapabilrisn o nedenle sende bundan sonra cumayı bekle derim:)
gerçekten gamze beni çok motive ediyor...ben ilk diyete başladığımda 95.5 tim gamzeyle diyete başladım 72 ye kadar düşmüştüm ama bayramlar kış mevsimi derken 1 ay öncesinde bir tartıldım 82.5 olmuşum.. dedimki yeter gidiyorsun gene 95 e ..diyete başladım sonra burayla tanıştım arkadaşım sayesinde yine... 26 ocakta buraya başladım ve kilom 80.9 du şimdi buranın sayesinde 78.6 ya düştüm ...
.
hahah yok yok simdilik böyle iyiyimm :) 7 ayda 3 kilo alemsin hahahaah :) ama kilo vermem yavasladı buda bi gercek :) ben biraz hoplayıp zıplayıp geleyim :)
valla listeye gireyim de ne isterlerse yaparım...aslında varya kaçamak yapmıyorum hatta kendimi cezalandırıyorum....dün saat 4 gibi bir avuç kadar çekirdek yedim onun için kendimi cezalandırıp akşam menümde saat 6 gibi sadece 1 elma 6:30 gibide bir salatalık yedim...
insana destek olan birilerinin olması çok gzel bir şey.tek başına gerçekten bu iş yürümüyor en azından benim açımdan yürümüyor takımım sayesinde kilo vermeye başladıkça kendime güvenim geldi.takımdan ayrı kaldığım dönemlerde tek başıma olamayacağımı çok daha iyi anladım.
inşallah hedefimize güzel bir şekilde ulaşırız.
cezayı hakettim diyorsun yani:) burada dengelemeyide öğrenrsin merak etme ceza olarak yememk yememek değilde mesela spor yap yapabiliyoesan önceden bizim ceza sistemimiz varda kaçamağa göre mekik cezası etkili oluyordu aslında :)
bende kızımı uyutabilirsem uyutayım.
sonrada biraz spor yapayım.:)benim ay parçam ecemden neyim eksik kat kat fazlam varsadece
Kızlar dünkü mesaj sayılarını kaptanımız Ebru ve Beril dısında kimse göndermedi biliyorsunuz ki artık günlük olarak mesajlar yayınlanıyor 2 günde 1 degil..
hopla zıpla gel bakalım küskün gelin:)
kilo vermenin yavaşlaması kilonun az olmasıyla ilgili olduğunu duydum..arkadaşım senin zaten kilon az ve hedefine ulaşmanada 3 kilocuk kalmış sebebi o olabilir... ama tabikide hopla zıpla gell
.
Nasıl nasıl ??? Mesaj neyi? Açıklar mısınız banada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?