Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol, arkadaşım benim gamzem...kızlar gamze benim alt komşum onun sayesinde girdim buraya o bitanedir valla gamze bütün kk ya yeter onun teşvikiyle herkes kilolarından kurtulur..bi tanedir bii bibibib i

maşallah komşu dayanışması var desenize ne güzel allah herkese böyle hayırlı komşu nasip etsin:)

aslında doğru haftada 1 kere tartıya çıkmak yetiyo ama işte ben dayanamıyorum hergün çıkıyorum valla tartıya

yok öyle dedeks falan yavaş git bakalım:) oldu bitti gideyim yok düğüne kadar bburdasın kalan 3 kiloyu 7 ayda verirsin bu da ayda ortalam 500 gr eder eh fena değil yinede

hahah yok yok simdilik böyle iyiyimm :) 7 ayda 3 kilo alemsin hahahaah :) ama kilo vermem yavasladı buda bi gercek :) ben biraz hoplayıp zıplayıp geleyim :)

aslında doğru haftada 1 kere tartıya çıkmak yetiyo ama işte ben dayanamıyorum hergün çıkıyorum valla tartıya

kaptan ebru bu konudada kuralcıdır günlük tartılmak yok cumayı bekleyeceksin artık:) emin ol daha iyi olur neden dersen her gün tartıda çıkan olumsuz sonuçlar diyetinide etkiler nsıl olsa veremiyorum deyip kaçamak yapabilrisn o nedenle sende bundan sonra cumayı bekle derim:)

maşallah komşu dayanışması var desenize ne güzel allah herkese böyle hayırlı komşu nasip etsin:)

gerçekten gamze beni çok motive ediyor...ben ilk diyete başladığımda 95.5 tim gamzeyle diyete başladım 72 ye kadar düşmüştüm ama bayramlar kış mevsimi derken 1 ay öncesinde bir tartıldım 82.5 olmuşum.. dedimki yeter gidiyorsun gene 95 e ..diyete başladım sonra burayla tanıştım arkadaşım sayesinde yine... 26 ocakta buraya başladım ve kilom 80.9 du şimdi buranın sayesinde 78.6 ya düştüm ...

.

valla listeye gireyim de ne isterlerse yaparım... aslında varya kaçamak yapmıyorum hatta kendimi cezalandırıyorum....dün saat 4 gibi bir avuç kadar çekirdek yedim onun için kendimi cezalandırıp akşam menümde saat 6 gibi sadece 1 elma 6:30 gibide bir salatalık yedim...

insana destek olan birilerinin olması çok gzel bir şey.tek başına gerçekten bu iş yürümüyor en azından benim açımdan yürümüyor takımım sayesinde kilo vermeye başladıkça kendime güvenim geldi.takımdan ayrı kaldığım dönemlerde tek başıma olamayacağımı çok daha iyi anladım.
inşallah hedefimize güzel bir şekilde ulaşırız.

hahah yok yok simdilik böyle iyiyimm :) 7 ayda 3 kilo alemsin hahahaah :) ama kilo vermem yavasladı buda bi gercek :) ben biraz hoplayıp zıplayıp geleyim :)

kilo vermenin yavaşlaması kilonun az olmasıyla ilgili olduğunu duydum..arkadaşım senin zaten kilon az ve hedefine ulaşmanada 3 kilocuk kalmış sebebi o olabilir...ama tabikide hopla zıpla gell

.

cezayı hakettim diyorsun yani:) burada dengelemeyide öğrenrsin merak etme ceza olarak yememk yememek değilde mesela spor yap yapabiliyoesan önceden bizim ceza sistemimiz varda kaçamağa göre mekik cezası etkili oluyordu aslında :)

inş cnm ya hepberaber bu kilolardan kurtulacağız birbirimize destek olarak...

aslında doğru tekrar uygulansa çok süper olur valla....hiç deil kaçamak yapmamıza engel olur...

arkadaşlar aranızda olmak çok güzel bir duygu umarım listeyede alınırımda cuma yarışmalarında sizlerle beraber birincilik yolunda ilerleriz inşallah..şimdilik hoşca , sağlıcakla ve azimle kalın grşrz

.

Sanırım akşam ayrılmadan eceme mesaj atcaz bu kadar yazmışım diye:)
Kızlar benim 3. Günüm ben hala 80 gösteriyorum o kadar almış mıyım ya öf bide ortalıkta 75im diye dolaşıyordum :) insan 80 demeye utanıyor

hopla zıpla gel bakalım küskün gelin:)

ip atladımmm bittim öldüm :))

kilo vermenin yavaşlaması kilonun az olmasıyla ilgili olduğunu duydum..arkadaşım senin zaten kilon az ve hedefine ulaşmanada 3 kilocuk kalmış sebebi o olabilir...ama tabikide hopla zıpla gell

.

hedef kiloma 1.4 kg istedigim kiloya 3.4 kg kaldı :)

Nasıl nasıl ??? Mesaj neyi? Açıklar mısınız banada:)

hergün saat 00.00den 23.59a kadar olan buraya yazmıs oldugun mesajları sayıp o gün sıra kimdeyse ona özelden mesaj atıyorsun eger özel atamıyorsan buraya yazdıgında sıra kimdeyse o arkadas onu görür cünkü son yazdıgımız mesajdan su ana kadar yazılanları okuyoruz hepimiz :)
yani hergün cıkarken o günlük mesajlarını sayıp gönderiyosun dün ve bugün sıra bende bana gönderiliyor :)

Son düzenleme:
bugun sali ve benim dis dr.gunum yeni geldim ama alt cene inceltildi gecici kaplamalar takildi olcu verildi ve bekleme basladi
insallah 10 gune dis iskencem bitecek
henuz alt cenemi ve dudagimi hissetmiyorum agrida daha baslamadi
soyle bir okudum gecmisi ama alintilamadim cepten
hemsom bugun bayagi bir buradaymisin kacirmisim sohbeti
betul kisisel algilamani isteseydim bunu direk yazardim sana beni az cok tanimisinizdir diye umuyorum
ben sadece ordada belirttigim gibi kacamaklari gorunce sogumaya basliyorum dun birine daha yazdim yazmayin ne olur canim istiyor diye........
haaaaa senin bozman konusunda da benim diyecegim
1 kilon cok degil
2aldigin bir kacyuz gr. buda sorun degil
ben kendimi sogutmamak adina soyledim
yeni gelen arkadas hos gelmis
bir ara gulu gordum asagida selam canimmmmmmmmmmm
ecem listelerin gunluk yapilacagi kismini kacirmisim eline saglik
baska aklima birsey gelmiyor disimin uyusuklugu gecmeden agrim baslamadan yuruyum diyorum
haydin bas bas bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…