Kızlar yaaa bugün kötü bişey oldu. İş yerinden bir arkadaşımda hamileydi. 24 haftalık. Bugün bana bebeğin hareketlerini hissetmediğini söyledi. Bende ultrason çekilen yerde çalışıyorum. Doktordan rica ettik ultrasonla baktığı bebeğe. Bebeğin kalbi atmıyordu. Bizim doktor atmıyor demedi ama kalp atışı çok yavaş hemen doktoruna git dedi. Meğer bebek bikaç gün önce ölmüş karnında. Çok üzüldüm. İnsan çok yakınında böyle şeyler yaşayınca kötü oluyor. Bende artık kendimi yormamaya daha çok dikkat edeceğim. Allaha şükür benim ki kıpır kıpır sürekli. Allahım kimseye yaşatmasın öyle sorunlar.
Canım ben de iki çocuğumun arasında bir ölü doğum yaptım 5 aya yakın tüm bulantıları çektikten sonra sevinçle cinsiyetini öğrenmeye gittim 1 hafta olmuş öleli neredeyse zehirleniyormusum ve belirti yok çok acı Allah kimseye yasatmasın...
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş, evde misafir olmasına rağmen. Bu arada annen nasıl devam ediyor mu diyetine?
Gul ayni yazarin bin muhtesem gunes isimli bir kitabi var. Aslinda o da cok guzel, ama baya ayni tarzda ve ucurtma avcisi cok cok guzel oldugu icin onun golgesinde kalabiliyor. Ama yine de tavsiye ederim.
Bir de 'Sen Dunyaya Gelmeden' isimli bir kitap var. Onu da tavsiye ederimm
Ben çok mu erkenciyim kimsecikler gelmemiş hala
GÜNAYDİN
Gününaydin Günaydin
yürekyaram tektanem
Günaydin
Canimin icinde ben gibi yasayan
Günaydin
Gözümü actigimda aklima düsenim
Günaydin
Seviyorum derken yüregimi titretenim
Günaydin
Dün yasamimda yokken hic olmuslardayken ben
Günaydin
Bu günümü bana veren türkü sözlüm
ceylan gozlum gunaydin
sabah bana gelen bir mesajjjjjjjj bende benim tektanelerimle paylasayim dedim
bu mesaja bir cevap bekliyorum acil yanindan
tombul kankistolarim
hergun spor yapiyorum bilindigi uzere
kesintisiz 6.5 seviyesinde 1 saat kesintisiz yuruyus ve son zamanlardada aksamlari 48 dakikalik leslie ablamla yuruyorum
bacaklarim taslasti gobekte gitti sayilir eskiye gore ama.....................
sabah bir tartiliyim dedim sonuc beni mutlu etmedi
gulcin bana cok spor yapinca kas agirlasir tartida gorunmez demisti hatta persembeleri hic spor yapma cumaya tartida gorursun sonucu demisti
bu konuda ne dusunuyorsunuz?
tarti oncesi gun spor yapmak tartiya nasil yansiyor
birde lutfen kacamak yapmayinnnnnnnnnnnn
takim olarak etkileniyoruz cumalari
gecen haftaki sonuc guzeldi ama izinliler nedeniyle gerilerde yer aldik
lutfen bu hafta duzene girelim birde bu kacamak mesajlari benim motivasyonumu bozuyor
bende yaptim kacamak yapmadim degil ama yeminle cuma tartisina kadar o 4 gun resmen spor ve su manyagi olmustum
bu yazilanlar lutfen kisisel alinmasin ben sadece dusuncelerimi yazmak istedim
belki hata bile ettim ama yazdim
Günaydın arkadaslar bu cahillik başa bela derler ya, bende aranıza yenı katıldım. nereye yazacagımı ve bana gelen cevapları göremediğim için cevapda veremedım.sizlerden özür diliyorum ama öğrenecem inş.ben sakaryadan katılıyorum.38 yasındayım.3 cocuk annesiyim.1.60 boyundayım 84 kilodayım daha doğrusu bir hafta öncesi 84 düm şimdi 82 700 geliyorum. piskolojim bozuk olduğu dönemlerde hep yedim hem ağladımhem yedim bir gün bir baktımki 70 kilodan 84 kiloya cıkmışım buna dur deme zamanı gelmışte gecmıştı sizlerle benı arkadasım sağolsun tanıştırdı inş bundan sonra hep birlikde fit bayanlar olacagız kıskananlar catlasın .diyete bir hafta öncesi baslamıştım.fakat size cumartesı günü katıldım.inş bundan sonra her zaman katılmaya çalışacagım.
Selam kızlar günaydın dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir+zeytin+salça (hepsi ölçülü merak etmeyin)
ara form çay
öğle
1 adet tavuk but derisiz
1 dilim ekmek+cacık
ara yarım elma
akşam
eşimin sucuklu pilavından + yoğurt
1 bardakta tek şekerli çay içtim misafirlerim hala burdalar o yüzden paylaşımlarımda az
Bugünkü sabah kavaltımda 3 tane ızgarada közlenmiş taze biber.4 yeşil zeytin.birbucuk dilim kepek ekmeği birazcık lor peynir.ve şekersiz cay içtim.inş yannış diyet yapmıyorumdur.:44: ama karnım doyuyo çok şükür. :
Kizlarmisafirler gelmeden bi giriyim dedim ev pasta borek dolu suan insallah yemem yaaaaneyse misafirler gitsin hemen gelicem optummm hepinizi
oo bu çok sert oldu ....bende iki günlük atanlardanımda
4 Şubat
LAydLiNe // 11
lafraise // 12
beril77 // 12
betuld // 8
GUL1978 // 5
gurbet_dmr // 9
dontpanic // 1
EVSEBU // 8
48to38 // 12
niyal // 5
prensesss016 // 2
Arzu_54 // 0
takımdamıyım şimdi ben yupiiiiiiiiiii...sizi hiç utandırmayacağım çok tşk ederim herkese
bu arada kızlar dünden beri kekik çayı içmeye başladım.bir tanıdığıma doktorr tavsiye etmiş günde 3 bardak kadar yemkleerden önce iç diye.kız 82 kilodan 65 inmiş 3 ay gibi bir zmanda.tabi doğumda almıştı kiloları emziriyorda onunda etkisi olabilir.
çayın tadı fena değil denemekte fayda var diye düşündüm:)
gerçekten gamze beni çok motive ediyor...ben ilk diyete başladığımda 95.5 tim gamzeyle diyete başladım 72 ye kadar düşmüştüm ama bayramlar kış mevsimi derken 1 ay öncesinde bir tartıldım 82.5 olmuşum.. dedimki yeter gidiyorsun gene 95 e ..diyete başladım sonra burayla tanıştım arkadaşım sayesinde yine... 26 ocakta buraya başladım ve kilom 80.9 du şimdi buranın sayesinde 78.6 ya düştüm ...
.
bugun sali ve benim dis dr.gunum yeni geldim ama alt cene inceltildi gecici kaplamalar takildi olcu verildi ve bekleme basladi
insallah 10 gune dis iskencem bitecek
henuz alt cenemi ve dudagimi hissetmiyorum agrida daha baslamadi
soyle bir okudum gecmisi ama alintilamadim cepten
hemsom bugun bayagi bir buradaymisin kacirmisim sohbeti
betul kisisel algilamani isteseydim bunu direk yazardim sana beni az cok tanimisinizdir diye umuyorum
ben sadece ordada belirttigim gibi kacamaklari gorunce sogumaya basliyorum dun birine daha yazdim yazmayin ne olur canim istiyor diye........
haaaaa senin bozman konusunda da benim diyecegim
1 kilon cok degil
2aldigin bir kacyuz gr. buda sorun degil
ben kendimi sogutmamak adina soyledim
yeni gelen arkadas hos gelmis
bir ara gulu gordum asagida selam canimmmmmmmmmmm
ecem listelerin gunluk yapilacagi kismini kacirmisim eline saglik
baska aklima birsey gelmiyor disimin uyusuklugu gecmeden agrim baslamadan yuruyum diyorum
haydin bas bas bana
Selam arkadaslar galiba benim midem kücülmüş bugün ögle menümde bir parca ızgara tavuk incik salata bir kase corba yedim domatesli makarnada vardı 4 kasık koydum tabağa fakat çok doydum yiyemedim ya bu duruma çok sevindim az yemeyi ögrenecem inş
merhaba ben geldim ama kötüyüm yorgunum üzgünüm..malum polis eşiyim ve 2. şark görevi çıktı...mecburi yani..ve biz bu sene gitmeye karar verdik..nere olacak nasıl olacak..kaç yıl olacak ..
bana az el atın bakem..
öneri istiyorum ..yazmayı düşündüğümüz iller..ığdır- kars- tunceli..aşağılara pek gitmeye niyetim yok gönüllü gideceğiz ve muhtemeln yazdığımız yere gönderileceğiz..elazığda ilk şarkı yaptık kabul edilse koşa koşa giderim..ama ilk şark yeri 2.kez kabul edilmiyor..
sağol canım ya allah herkesin evladını kendine bağışlasın.iyiy sporlar:)
allah bağışlasın evladını cnm uzun ömürler versin ben arkadaşlık isteği yolladım sana... bende şimdi çıkıp az bi spor yapıyım grşrz
ip atladımmm bittim öldüm :))
hedef kiloma 1.4 kg istedigim kiloya 3.4 kg kaldı :)
hergün saat 00.00den 23.59a kadar olan buraya yazmıs oldugun mesajları sayıp o gün sıra kimdeyse ona özelden mesaj atıyorsun eger özel atamıyorsan buraya yazdıgında sıra kimdeyse o arkadas onu görür cünkü son yazdıgımız mesajdan su ana kadar yazılanları okuyoruz hepimiz :)
yani hergün cıkarken o günlük mesajlarını sayıp gönderiyosun dün ve bugün sıra bende bana gönderiliyor :)
dişlerden çektiğimiz nedir bizim ya.hemşo ya bizim hesap seninle tuğbaya döndü bir buluşamıyoruz:)bugun sali ve benim dis dr.gunum yeni geldim ama alt cene inceltildi gecici kaplamalar takildi olcu verildi ve bekleme basladi
insallah 10 gune dis iskencem bitecek
henuz alt cenemi ve dudagimi hissetmiyorum agrida daha baslamadi
soyle bir okudum gecmisi ama alintilamadim cepten
hemsom bugun bayagi bir buradaymisin kacirmisim sohbeti
betul kisisel algilamani isteseydim bunu direk yazardim sana beni az cok tanimisinizdir diye umuyorum
ben sadece ordada belirttigim gibi kacamaklari gorunce sogumaya basliyorum dun birine daha yazdim yazmayin ne olur canim istiyor diye........
haaaaa senin bozman konusunda da benim diyecegim
1 kilon cok degil
2aldigin bir kacyuz gr. buda sorun degil
ben kendimi sogutmamak adina soyledim
yeni gelen arkadas hos gelmis
bir ara gulu gordum asagida selam canimmmmmmmmmmm
ecem listelerin gunluk yapilacagi kismini kacirmisim eline saglik
baska aklima birsey gelmiyor disimin uyusuklugu gecmeden agrim baslamadan yuruyum diyorum
haydin bas bas bana
Selam arkadaslar galiba benim midem kücülmüş bugün ögle menümde bir parca ızgara tavuk incik salata bir kase corba yedim domatesli makarnada vardı 4 kasık koydum tabağa fakat çok doydum yiyemedim ya bu duruma çok sevindim az yemeyi ögrenecem inş
Annem baska bir dünyada yasıyor evdekilerin yedikleri onu ilgilendiriyor bravıo valla...
farklı olsun 2.kitabı ilk fırsatta alıcam sağol canım...
hoşgeldin canımmmmm....
oyyyyy masallahhhhh....
haklısın dikkat etmemiz lazım ben de korkuyorum bazen spordan ...
karar vermek basarmanın yarısıdır böyle devam et canım...
sucuklu pilav kalorili olmus bence canım....
güzel ama menülerimizi akşam topluca yazıyoruz canım...
:)) BEKLİYORUZ....
hoşgeldin nermincan özledim....
dün ilk kez unutmusum sağol canım zahmet oldu....
sağol canım hogeldin güzel paylasımlar dilerim...
bence faydası olur açık çay mı poset mi canım....
birbirimizi bırakmayalım kilolarımız yakın 60 ları görelim insallah...
canım ben de seni gördüm dürtme tusu olsa dürtüverecektim ,çok geçmiş olsun allah sifa versin....
evet öncelikle midemizi küçültmemiz gerek.....
merhaba ben geldim ama kötüyüm yorgunum üzgünüm..malum polis eşiyim ve 2. şark görevi çıktı...mecburi yani..ve biz bu sene gitmeye karar verdik..nere olacak nasıl olacak..kaç yıl olacak ..
bana az el atın bakem..
öneri istiyorum ..yazmayı düşündüğümüz iller..ığdır- kars- tunceli..aşağılara pek gitmeye niyetim yok gönüllü gideceğiz ve muhtemeln yazdığımız yere gönderileceğiz..elazığda ilk şarkı yaptık kabul edilse koşa koşa giderim..ama ilk şark yeri 2.kez kabul edilmiyor..
benimde dayım polis vee 2. şark görevi çıktı nisanda belli olacakmıs listede adı varmısss olmaz gidemezlerrbu nasıl sacmalık esten dolayı bile kalınamıyormuss bunu yapanları allah a havale ediyorum insanların kurulu düzenlerini coluk cocuklarını düsünmüyorlar dayımda ilk şarkını dogu beyazıtta yapmıstı cok zorluydu
bu arada Elazıglıyız bizde..
amin saol canım..üzgünüm ev aldık düzen kurduk tekrar yolar göüründü..evet mecbur ığdır düşünüyoruz..henüz listeyi vermedik..inşallah hakkınızda hayırlı olan bir yer olur..doğu oluyor mecburen dimi.aşağılara gitme zaten karışık yerler ben olsam kars yada ığdır diye düşünürdüm diğer yerlere göre daha sakin gibi..
benimde dayım polis vee 2. şark görevi çıktı nisanda belli olacakmıs listede adı varmısss olmaz gidemezlerrbu nasıl sacmalık esten dolayı bile kalınamıyormuss bunu yapanları allah a havale ediyorum insanların kurulu düzenlerini coluk cocuklarını düsünmüyorlar dayımda ilk şarkını dogu beyazıtta yapmıstı cok zorluydu
gerçekten çok zor bir durum polis eşi asker eşi olmak gerçekten güç ve sabır istiyor allah sabır vekolaylıklar versin.
amin saol canım..üzgünüm ev aldık düzen kurduk tekrar yolar göüründü..evet mecbur ığdır düşünüyoruz..henüz listeyi vermedik..
ece elazığlısın ha elazığ çok güzelorada palu ilçesind egörev yapmıştık..doktora alışverişe elazığa gelirdik..elazığ yakında şarktan çıkarılıcak ..bizim listede adımız yok ama çocuklar küçükken gitme derdindeyiz..çocuklar büyüdükçe zor psikolojileri alt üst olur..
sucuklu pılav tarıfını ıstızorumAnnem baska bir dünyada yasıyor evdekilerin yedikleri onu ilgilendiriyor bravıo valla...
farklı olsun 2.kitabı ilk fırsatta alıcam sağol canım...
hoşgeldin canımmmmm....
oyyyyy masallahhhhh....
haklısın dikkat etmemiz lazım ben de korkuyorum bazen spordan ...
karar vermek basarmanın yarısıdır böyle devam et canım...
sucuklu pilav kalorili olmus bence canım....
güzel ama menülerimizi akşam topluca yazıyoruz canım...
:)) BEKLİYORUZ....
hoşgeldin nermincan özledim....
dün ilk kez unutmusum sağol canım zahmet oldu....
sağol canım hogeldin güzel paylasımlar dilerim...
bence faydası olur açık çay mı poset mi canım....
birbirimizi bırakmayalım kilolarımız yakın 60 ları görelim insallah...
canım ben de seni gördüm dürtme tusu olsa dürtüverecektim ,çok geçmiş olsun allah sifa versin....
evet öncelikle midemizi küçültmemiz gerek.....
antep yokmu askım yaaaaaaaaa ama kars guyel yasam sartlarını bılmıyorum ama goleye dugune gıtmıstımmerhaba ben geldim ama kötüyüm yorgunum üzgünüm..malum polis eşiyim ve 2. şark görevi çıktı...mecburi yani..ve biz bu sene gitmeye karar verdik..nere olacak nasıl olacak..kaç yıl olacak ..
bana az el atın bakem..
gagkusmusun sen canımmmmmmmmmmbenimde dayım polis vee 2. şark görevi çıktı nisanda belli olacakmıs listede adı varmısss olmaz gidemezlerrbu nasıl sacmalık esten dolayı bile kalınamıyormuss bunu yapanları allah a havale ediyorum insanların kurulu düzenlerini coluk cocuklarını düsünmüyorlar dayımda ilk şarkını dogu beyazıtta yapmıstı cok zorluydu
kası su totısı bakemmmmmmsağol canım ya allah herkesin evladını kendine bağışlasın.iyiy sporlar:)
ha gayret kuzu altın madalyayı almaya az kaldı:)sen ip atladın geldin bende bisklete bindim azıcık mekik çektim yemeği ocağa koydum çocuğu uyuttum arada dizi seyrettim haha ne çok iş yapmışım bak
dişlerden çektiğimiz nedir bizim ya.hemşo ya bizim hesap seninle tuğbaya döndü bir buluşamıyoruz:)
çok güzel iyiki yememişsin o makarnaayı :)buraya karşı sorumlu olduğumuzu hissettiğmiz için belkide yemiyoruz yoksa ne makarnalar ne ekmekler yer giderdik
canım ya seninlede karşılaşamıyoruz :) normal kekiki demiliyorm ben. 1 fincana 1 yemek kaşığı atıp sıcak suyla demliyorum 10 dakika kadar bekleyip içiyorum inşallah faydası olur.ben kobay olayım bana etki ederse sizde başlarsınız:)
amınnnnnnnnnnngerçekten çok zor bir durum polis eşi asker eşi olmak gerçekten güç ve sabır istiyor allah sabır vekolaylıklar versin.
canım bılgı ıcın sagol ama tam 59 gunum var ben hem 70 hemde sıkısmak ıstıyorummmmmm o nedenle abarttımBERİL'e
berill geçmiş olsun..ve spor yaptığında kas artar ve kilon falaz bile görünebilir..burda ki kriterin beden ölçün olmalı kilon fazla çıksa bile mutlakaki yağ kaybettiğin için incelme ve sıkılaşma olmuştur..sana tavsiyem hafta 4 gün 45 dk yürüme ve kilon takıldığında önce süreyi uzatman sonra gün sayını artırman oda kilon takılrsa ..unutma ömür boyu bu şekil spor yapamzsın ve bırkatığında vücudunda yağlanmalar başlar..
Ebru arkadaşına çok üzüldüm..sen kendine dikkat et ve bu olayı fazla düşünme..
yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz..
sucuklu pılav tarıfını ıstızorum
keske olsa bu durtme yaaaaaa canımsın durtuldum sayıyorummmmmmm
antep yokmu askım yaaaaaaaaa ama kars guyel yasam sartlarını bılmıyorum ama goleye dugune gıtmıstım
gagkusmusun sen canımmmmmmmmmm
bende elagzıyı severım eltısım kebanlıııııııı
kası su totısı bakemmmmmm
hamarat arkadasım benım ben 2 saat once gıyındım oturuyom daha gıdıp yuruyecem
amınnnnnnnnnnn
canım bılgı ıcın sagol ama tam 59 gunum var ben hem 70 hemde sıkısmak ıstıyorummmmmm o nedenle abarttım
cızelgemı duzelttım sonunda
annem elıfı getırmeden yuruyum barı
sucuklu pılav tarıfını ıstızorum
keske olsa bu durtme yaaaaaa canımsın durtuldum sayıyorummmmmmm
antep yokmu askım yaaaaaaaaa ama kars guyel yasam sartlarını bılmıyorum ama goleye dugune gıtmıstım
gagkusmusun sen canımmmmmmmmmm
bende elagzıyı severım eltısım kebanlıııııııı
kası su totısı bakemmmmmm
hamarat arkadasım benım ben 2 saat once gıyındım oturuyom daha gıdıp yuruyecem
amınnnnnnnnnnn
canım bılgı ıcın sagol ama tam 59 gunum var ben hem 70 hemde sıkısmak ıstıyorummmmmm o nedenle abarttım
cızelgemı duzelttım sonunda
annem elıfı getırmeden yuruyum barı
Selam kızlar ben geldim.
Ama hiç iyi haberler okumadım gelir gelmez.
Derya'cım çok üzüldüm canım yaaaaa. Allah yardımcınız olsun. Bence bu üç ilde birbirine benziyor. Başka seçenek yok mu?
oooooooo gule gule eskit canim
yok vazgectim eskitmeden minisimi dogur sen bende onun o yamuk yumuk ayyuzune kurban olayim
yok be gulum bir can tasiyan anneye sirinlik yapmadim gercegi soyledim cok hos bir hamissin sen
betulun yaziyi gorunce soklandim ama sonra o yanlis anladi diye dusundum buyutulmezzzzzzzzzzzz
iyi geceler biraz dikkat et artik kendine bak iyiden iyiye agirlasti bebisimiz
Ayyy allah sabır versin arkadasına okurken ben cok kötü oldum ögrendiginde nasıl dayanır.. ne hayaller ümitlerle bekliyordu evladını kim bilirr allah sabır versin cok cok zor( umarım hemen kendi doktoruna gitmistirr
burdaki 7.maddenin uygulandigi oldumu ben hic rastlamdim da
yoksa kaptanin insafinami bagliiiiiiiii
Kizlar ben cikiyorum simdi uyuycam
Keyfim kacikk
Pazar acik bufe kahvalti, arkasindan arkadasimiza bebek gormeye gittik, aksaminda da akraba toplantisi vardi.
Bugun de Samsundan abimlrr gelmisti, onlarla..aksam dayimlar, yengemin annesi s de geldi ikramlar havada ucustuu. Yarin da arkadasima kahvaltiya gidiyorum. İki gundur hepsinden yedim. Kotu yaptim, ama bir baslayina frenleyemiyor insan.
Neyse yarin sabh ugrarim gitmedenn
İyi gecelee herkesee
Gördüm beriliiiiim gördüm beni sormuşsun merak etmişsinBiz ecemimle haberleşiyorduk sağolsun sizden takımdan da haberler verdi bana.. Çok özledim sizi ama bu sabah konuştuk babamlarla yarın sabah yazlığa gidebilirmişsiz gidersek de pazara kadar kalırız orda telefonum internete girmiyor artık ama yapmaya çalışcam bişeyler kuzenimin telefonunu ödünç alabilirim belki orda internete girebilmek için. kilo bildirimini zaten muhakkak yaparım da gün içinde de sizlerle olmak istiyorum. 2 gün de olsa uzak kalmak çok kötüydü
Ben çok mu erkenciyim kimsecikler gelmemiş hala
bu mesaja bir cevap bekliyorum acil yanindan
tombul kankistolarim
hergun spor yapiyorum bilindigi uzere
kesintisiz 6.5 seviyesinde 1 saat kesintisiz yuruyus ve son zamanlardada aksamlari 48 dakikalik leslie ablamla yuruyorum
bacaklarim taslasti gobekte gitti sayilir eskiye gore ama.....................
sabah bir tartiliyim dedim sonuc beni mutlu etmedi
gulcin bana cok spor yapinca kas agirlasir tartida gorunmez demisti hatta persembeleri hic spor yapma cumaya tartida gorursun sonucu demisti
bu konuda ne dusunuyorsunuz?
tarti oncesi gun spor yapmak tartiya nasil yansiyor
birde lutfen kacamak yapmayinnnnnnnnnnnn
takim olarak etkileniyoruz cumalari
gecen haftaki sonuc guzeldi ama izinliler nedeniyle gerilerde yer aldik
lutfen bu hafta duzene girelim birde bu kacamak mesajlari benim motivasyonumu bozuyor
bende yaptim kacamak yapmadim degil ama yeminle cuma tartisina kadar o 4 gun resmen spor ve su manyagi olmustum
bu yazilanlar lutfen kisisel alinmasin ben sadece dusuncelerimi yazmak istedim
belki hata bile ettim ama yazdim
Günaydın arkadaslar bu cahillik başa bela derler ya, bende aranıza yenı katıldım. nereye yazacagımı ve bana gelen cevapları göremediğim için cevapda veremedım.sizlerden özür diliyorum ama öğrenecem inş.ben sakaryadan katılıyorum.38 yasındayım.3 cocuk annesiyim.1.60 boyundayım 84 kilodayım daha doğrusu bir hafta öncesi 84 düm şimdi 82 700 geliyorum. piskolojim bozuk olduğu dönemlerde hep yedim hem ağladımhem yedim bir gün bir baktımki 70 kilodan 84 kiloya cıkmışım buna dur deme zamanı gelmışte gecmıştı sizlerle benı arkadasım sağolsun tanıştırdı inş bundan sonra hep birlikde fit bayanlar olacagız kıskananlar catlasın .diyete bir hafta öncesi baslamıştım.fakat size cumartesı günü katıldım.inş bundan sonra her zaman katılmaya çalışacagım.
Selam kızlar günaydın dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir+zeytin+salça (hepsi ölçülü merak etmeyin)
ara form çay
öğle
1 adet tavuk but derisiz
1 dilim ekmek+cacık
ara yarım elma
akşam
eşimin sucuklu pilavından + yoğurt
1 bardakta tek şekerli çay içtim misafirlerim hala burdalar o yüzden paylaşımlarımda az
Bugünkü sabah kavaltımda 3 tane ızgarada közlenmiş taze biber.4 yeşil zeytin.birbucuk dilim kepek ekmeği birazcık lor peynir.ve şekersiz cay içtim.inş yannış diyet yapmıyorumdur.:44: ama karnım doyuyo çok şükür. :
Benm hic oyle spor kariyerim olmadi ama yine de cevap vereyim:))
Bazi arkadaslar benzer durumlarla karsilasmisti. Ama sikilasmak da onenli senin dedigin gibi o yuzden tartida cok belli olmamasi sorun degil bence
Amaaa onemli olan nokta bence su, hep bu kadar spor yapabilecek misin?
Sporu cok fazla yapip sonra birakinca vucut deforme olmaya basliyor tekrar
Kacamaklar konusuna gelince kisisel algilamayin yazmissin ama ben kisisel algiladim cunku masallah takimda benden baska kimse yok galiba su an diyeti bozmus olann
Ama kisisel algiladim derken bu bir sorun degil vunku kesinlikle haklisinnn.
Toparliycamm. Bugun tartildim ben de cok fazla artidayimm. 3 gunde ne kadarini telafi edebilirjm bilmiyorum ama calisicamm
Kizlarmisafirler gelmeden bi giriyim dedim ev pasta borek dolu suan insallah yemem yaaaaneyse misafirler gitsin hemen gelicem optummm hepinizi
Kızlar dünkü mesaj sayılarını kaptanımız Ebru ve Beril dısında kimse göndermedi biliyorsunuz ki artık günlük olarak mesajlar yayınlanıyor 2 günde 1 degil..
dünkü menüm
aç karnına 1 fincan kekik çayı
sabah:1 tane közlenmiş biber,peynir,5 adet zeytin,2 çatla sahanda yumurta,2 kaşık pekmez 2 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay
ara:1 kuru incir 1 fincan yeşil çay
öğlen.1 elma 1 greyfurt
ara:1 kuru incir
yemekten önce.1 fincan kekik çayı
akşam:1 tabak karınbahar yemeği,2 kaşık bulgur pilavı ve salata
3 litre su
30 dakika bisiklet
100 mekik
4 Şubat
LAydLiNe // 11
lafraise // 12
beril77 // 12
betuld // 8
GUL1978 // 5
gurbet_dmr // 9
dontpanic // 1
EVSEBU // 8
48to38 // 12
niyal // 5
prensesss016 // 2
Arzu_54 // 0
bana az el atın bakem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?