Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam arkadaslar galiba benim midem kücülmüş bugün ögle menümde bir parca ızgara tavuk incik salata bir kase corba yedim domatesli makarnada vardı 4 kasık koydum tabağa fakat çok doydum yiyemedim ya bu duruma çok sevindim az yemeyi ögrenecem inş

Annem baska bir dünyada yasıyor evdekilerin yedikleri onu ilgilendiriyor bravıo valla...

farklı olsun 2.kitabı ilk fırsatta alıcam sağol canım...

Ben çok mu erkenciyim kimsecikler gelmemiş hala

hoşgeldin canımmmmm....

oyyyyy masallahhhhh....

haklısın dikkat etmemiz lazım ben de korkuyorum bazen spordan ...

karar vermek basarmanın yarısıdır böyle devam et canım...

sucuklu pilav kalorili olmus bence canım....

güzel ama menülerimizi akşam topluca yazıyoruz canım...

Kizlarmisafirler gelmeden bi giriyim dedim ev pasta borek dolu suan insallah yemem yaaaa neyse misafirler gitsin hemen gelicem optummm hepinizi

:)) BEKLİYORUZ....
oo bu çok sert oldu ....bende iki günlük atanlardanımda

hoşgeldin nermincan özledim....

4 Şubat
LAydLiNe // 11
lafraise // 12
beril77 // 12
betuld // 8
GUL1978 // 5
gurbet_dmr // 9
dontpanic // 1
EVSEBU // 8
48to38 // 12
niyal // 5
prensesss016 // 2
Arzu_54 // 0

dün ilk kez unutmusum sağol canım zahmet oldu....

takımdamıyım şimdi ben yupiiiiiiiiiii...sizi hiç utandırmayacağım çok tşk ederim herkese

sağol canım hogeldin güzel paylasımlar dilerim...

bence faydası olur açık çay mı poset mi canım....

birbirimizi bırakmayalım kilolarımız yakın 60 ları görelim insallah...

canım ben de seni gördüm dürtme tusu olsa dürtüverecektim ,çok geçmiş olsun allah sifa versin....

evet öncelikle midemizi küçültmemiz gerek.....

merhaba ben geldim ama kötüyüm yorgunum üzgünüm..malum polis eşiyim ve 2. şark görevi çıktı...mecburi yani..ve biz bu sene gitmeye karar verdik..nere olacak nasıl olacak..kaç yıl olacak ..
bana az el atın bakem..
öneri istiyorum ..yazmayı düşündüğümüz iller..ığdır- kars- tunceli..aşağılara pek gitmeye niyetim yok gönüllü gideceğiz ve muhtemeln yazdığımız yere gönderileceğiz..elazığda ilk şarkı yaptık kabul edilse koşa koşa giderim..ama ilk şark yeri 2.kez kabul edilmiyor..

benimde dayım polis vee 2. şark görevi çıktı nisanda belli olacakmıs listede adı varmısss olmaz gidemezlerr bu nasıl sacmalık esten dolayı bile kalınamıyormuss bunu yapanları allah a havale ediyorum insanların kurulu düzenlerini coluk cocuklarını düsünmüyorlar dayımda ilk şarkını dogu beyazıtta yapmıstı cok zorluydu

bu arada Elazıglıyız bizde..

Son düzenleme:

allah bağışlasın evladını cnm uzun ömürler versin ben arkadaşlık isteği yolladım sana... bende şimdi çıkıp az bi spor yapıyım grşrz
sağol canım ya allah herkesin evladını kendine bağışlasın.iyiy sporlar:)

ha gayret kuzu altın madalyayı almaya az kaldı:)sen ip atladın geldin bende bisklete bindim azıcık mekik çektim yemeği ocağa koydum çocuğu uyuttum arada dizi seyrettim haha ne çok iş yapmışım bak

dişlerden çektiğimiz nedir bizim ya.hemşo ya bizim hesap seninle tuğbaya döndü bir buluşamıyoruz:)

çok güzel iyiki yememişsin o makarnaayı :)buraya karşı sorumlu olduğumuzu hissettiğmiz için belkide yemiyoruz yoksa ne makarnalar ne ekmekler yer giderdik

canım ya seninlede karşılaşamıyoruz :) normal kekiki demiliyorm ben. 1 fincana 1 yemek kaşığı atıp sıcak suyla demliyorum 10 dakika kadar bekleyip içiyorum inşallah faydası olur.ben kobay olayım bana etki ederse sizde başlarsınız:)

inşallah hakkınızda hayırlı olan bir yer olur..doğu oluyor mecburen dimi.aşağılara gitme zaten karışık yerler ben olsam kars yada ığdır diye düşünürdüm diğer yerlere göre daha sakin gibi..

gerçekten çok zor bir durum polis eşi asker eşi olmak gerçekten güç ve sabır istiyor allah sabır vekolaylıklar versin.

BERİL'e
berill geçmiş olsun..ve spor yaptığında kas artar ve kilon falaz bile görünebilir..burda ki kriterin beden ölçün olmalı kilon fazla çıksa bile mutlakaki yağ kaybettiğin için incelme ve sıkılaşma olmuştur..sana tavsiyem hafta 4 gün 45 dk yürüme ve kilon takıldığında önce süreyi uzatman sonra gün sayını artırman oda kilon takılrsa ..unutma ömür boyu bu şekil spor yapamzsın ve bırkatığında vücudunda yağlanmalar başlar..

Ebru arkadaşına çok üzüldüm..sen kendine dikkat et ve bu olayı fazla düşünme..

yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz..

amin saol canım..üzgünüm ev aldık düzen kurduk tekrar yolar göüründü..evet mecbur ığdır düşünüyoruz..henüz listeyi vermedik..

ece elazığlısın ha elazığ çok güzel orada palu ilçesind egörev yapmıştık..doktora alışverişe elazığa gelirdik..elazığ yakında şarktan çıkarılıcak ..bizim listede adımız yok ama çocuklar küçükken gitme derdindeyiz..çocuklar büyüdükçe zor psikolojileri alt üst olur..
dayın nereleri yazdıki..son 4 mart ..mayıs deniliyordu açıklam için birde onu bekleme süresi ömürden ömür götürüyor..

Son düzenleme:
gerçekten çok zor bir durum polis eşi asker eşi olmak gerçekten güç ve sabır istiyor allah sabır vekolaylıklar versin.

Aminn insallah.. cok zor gercekten..

Elazıg güzeldirr, baskadır Biz Elazığ merkezdeniz dedemler ögretmen hükumet konagının ordalar. paluda ilçe emniyeti biliyorum.
Benimde dayımın bir kızı var 4 yasında onların ki mecburi artık listede ismi var iste mecbur gidecekler onlar giderse bir kolum kırılır.. bugün bizde oraya gidicez iste moraller alt üst.. allah yardım etsin yaa bu durumda olan herkese..

sucuklu pılav tarıfını ıstızorum
keske olsa bu durtme yaaaaaa canımsın durtuldum sayıyorummmmmmm
antep yokmu askım yaaaaaaaaa ama kars guyel yasam sartlarını bılmıyorum ama goleye dugune gıtmıstım
gagkusmusun sen canımmmmmmmmmm
bende elagzıyı severım eltısım kebanlıııııııı
kası su totısı bakemmmmmm
hamarat arkadasım benım ben 2 saat once gıyındım oturuyom daha gıdıp yuruyecem
amınnnnnnnnnnn
canım bılgı ıcın sagol ama tam 59 gunum var ben hem 70 hemde sıkısmak ıstıyorummmmmm o nedenle abarttım

cızelgemı duzelttım sonunda
annem elıfı getırmeden yuruyum barı

Selam kızlar ben geldim.

Ama hiç iyi haberler okumadım gelir gelmez.

Derya'cım çok üzüldüm canım yaaaaa. Allah yardımcınız olsun. Bence bu üç ilde birbirine benziyor. Başka seçenek yok mu?

bnede diyordum beril yürümüş sporu yapmıştır diyodum tembel çıktın bak benim vaktim kısıtlı kızı uyuyup uyanana kadar ne yaparsam kardır sayıyorum :)
şartlamışsın kendini iyiden iyiye gün bile sayıyorsun baksana maşalalh yani nazar değmesin:)

sucukluu pilav mı o da nasılmıss sucuk ve pilav yok bana uymuyor

evett gakgosum aslında sadece anne tarafından amaaa her karısını bilirim Elazıgın kültürünü yemegini o yüzden ben Elazıglıyım :) her senede 4 5 defa giderim dedoşumun yanınaa

Selam kızlar ben geldim.

Ama hiç iyi haberler okumadım gelir gelmez.

Derya'cım çok üzüldüm canım yaaaaa. Allah yardımcınız olsun. Bence bu üç ilde birbirine benziyor. Başka seçenek yok mu?

hoşgeldin canım.sen geldin ben gidiyorum malum akşam yemeği telaşı kızda uyandı sızlanıp duruyor.yarın görüşürüz inşalalh öncelikle sen kendine ve bebişe iyi bak.
kızlar sizede iyi akşamlar öptüm.

İyi dileklerin ve güzel sözlerin için çok teşekkürler Beril'cim

Gitti canım gittide. Çocuk maalesef ölmüş. Bugünde ilaçlarla düşük yaptırmışlar. Birazdan yine arayacağım. İnşallah biraz daha iyidir. Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar. :26:

burdaki 7.maddenin uygulandigi oldumu ben hic rastlamdim da
yoksa kaptanin insafinami bagliiiiiiiii

Şimdiye kadar benim kaptanlığımda üç hafta üst üste kilo veremeyen olmadı. Ama olursa kurallar bir şekilde uygulanır.

Betül'cüm çok kötü olmuş kaçamakların inşallah biran önce toparlarsın kendini. Daha önümüzde üç gün var. Bunu güzel değerlendir.

Yine gidecek olman kötü olmuş Tuğba'cım. Senin okul ne zaman açılacak ki?

Ben çok mu erkenciyim kimsecikler gelmemiş hala

Bence erkenci olan sen değilsin. Takımın geri kalan hepsi tembel Beril hariçççç

Gayet haklısın Beril'cim düşüncelerinde. Herkes biliyor merak etme takımdaki sorumluluğunu. Bilmeyenlerde bir şekilde tutunamıyor zaten. Sen sıkma canını. İnşallah bu hafta daha güzel bir sıralamamız olacak.

Hoşgeldin canım aramıza. Daha önce sana bir sürü cevap yazdık ama maalesef senden cevabı biraz geç aldık Betül yazmış sana. En son yazdığın mesajdan itibaren yazılanları okursan sana cevap verenleri görebilir, mesajlara karşılık verebilirsin. Zaten bu acemiliğiniz bitene kadar deneme sürenizi uzatmayı düşünüyorum. Yenilerden büyük bir kısmı aynı durumda. Takıma ve siteye alışana kadar biraz uğraşmanız gerekecek. Dün akşam yenilere hitaben bir mesaj yazdım ama kimse okumamış sanırım

Bugün ki menün daha öncekilere göre biraz daha iyi canım. Zaten zamanla daha da iyi olacağına eminim. Ama paylaşımlar konusunda şuan için yetersiz görüyorum seni. Lütfen daha çok takımda olmaya çalış olur mu?

Birçok arkadaş uyarı yapmış bu konuda. Sabah için güzel bir menü olmuş. Ama menülerini akşam toplu olarak yazman gerekiyor. Sabah, Öğle ve Akşam ı sırayla liste şeklinde yazarsan daha iyi olur. Bu arada adını yazmamışsın ama sanırım Arzu , doğru mudur?

Ne yap ne et Betül'cüm + çıkmamaya çalış canım.

Kizlarmisafirler gelmeden bi giriyim dedim ev pasta borek dolu suan insallah yemem yaaaa neyse misafirler gitsin hemen gelicem optummm hepinizi

Umarım hiç birisinden yemezsin. Yoksa kötü sonuçları olur senin için.

Kızlar dünkü mesaj sayılarını kaptanımız Ebru ve Beril dısında kimse göndermedi biliyorsunuz ki artık günlük olarak mesajlar yayınlanıyor 2 günde 1 degil..

Mesaj sayıları günlük atılıyor arkadaşlar . Lütfen bu konuya yeterli hassasiyeti gösterelim.

Nermin'cim menün çok fazla olmuş canım. Beğenmedim hiç. Özellikle kuru incirler sana yarar yerine zarar sağlar haberin olsun. İki kaşık pekmez, iki tane incir 1 elma bir greyfurt. Bunların şekerini topla bakalım. Hiç ama hiç olmamış. Birde ben sende ne farkettim biliyor musun? Bence sen bu meyveler yüzünden yavaş kilo veriyorsun. Meyvelerin yerine kendine farklı bir ara öğün bulmayı dene bakalım nasıl gidecek kiloların.

4 Şubat
LAydLiNe // 11
lafraise // 12
beril77 // 12
betuld // 8
GUL1978 // 5
gurbet_dmr // 9
dontpanic // 1
EVSEBU // 8
48to38 // 12
niyal // 5
prensesss016 // 2
Arzu_54 // 0

Ellerine sağlık Ecem'cim. Ama lütfen bir daha sayma kimsenin mesajlarını. Özellikle buna özen göstermeyen arkadaşların mesaj sayıları sıfır olarak yazılacak. Cuma gününde de gerekli uyarıyı alacak.

Veee paylaşım sayımız bu kadar kişi olmamıza rağmen çok ama çok düşük. Ben bile akşam 8 den sonra gelip 11 mesaj yazabiliyorsam lütfen daha çok özen gösterin arkadaşlar. Paylaşım konusu canımı sıkmaya başladı artık. Bireysel uyarılara geçeceğim yakında birbirimizi üzmeyelim lütfen.

Kızlar şimdilik çıkıyorum ben ayaklarım bugün çok şişti. Onları uzatmam lazım. En kısa zamanda gelmeye çalışacağım yeniden.

ben yıllardır 69,70 kiloyu geçmemiştim boyum 170 birden vitamin hapları falan 10 kilodan fazla aldım...aralık ayında 82.5 tum buraya katıldığımda 25 ocakta 80.8 simdide 76 kusurum bana en iyi gelen protein ağırlıklı beslenmek yani et,balık,tavuk,yumurta,süt yanında ekmek,pilavimakarna yok

oo süper 6.5 kilo kadar gitmiş inş hedef kilona ulaşırsın çok sevindim senin adına

canım adım gül memnun oldum...

bende çok memnun oldum canım

Son düzenleme:

Urfa şark sayılmıyor mu Yada Antep Mardin
Urfa'ya gel beklerim yeminlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…