[ı]iyi dileklerin ve güzel sözlerin için çok teşekkürler beril'cim[/ı]
[ı]gitti canım gittide. çocuk maalesef ölmüş. Bugünde ilaçlarla düşük yaptırmışlar. Birazdan yine arayacağım. Inşallah biraz daha iyidir. Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar. :26:[/ı]
[ı]şimdiye kadar benim kaptanlığımda üç hafta üst üste kilo veremeyen olmadı. Ama olursa kurallar bir şekilde uygulanır.[/ı]
[ı]betül'cüm çok kötü olmuş kaçamakların inşallah biran önce toparlarsın kendini. Daha önümüzde üç gün var. Bunu güzel değerlendir.[/ı]
[ı]yine gidecek olman kötü olmuş tuğba'cım. Senin okul ne zaman açılacak ki?[/ı]
[ı]bence erkenci olan sen değilsin. Takımın geri kalan hepsi tembelBeril hariçççç [/ı]
[ı]gayet haklısın beril'cim düşüncelerinde. Herkes biliyor merak etme takımdaki sorumluluğunu. Bilmeyenlerde bir şekilde tutunamıyor zaten. Sen sıkma canını. Inşallah bu hafta daha güzel bir sıralamamız olacak. [/ı]
[ı]hoşgeldin canım aramıza. Daha önce sana bir sürü cevap yazdık ama maalesef senden cevabı biraz geç aldıkBetül yazmış sana. En son yazdığın mesajdan itibaren yazılanları okursan sana cevap verenleri görebilir, mesajlara karşılık verebilirsin. Zaten bu acemiliğiniz bitene kadar deneme sürenizi uzatmayı düşünüyorum. Yenilerden büyük bir kısmı aynı durumda. Takıma ve siteye alışana kadar biraz uğraşmanız gerekecek. Dün akşam yenilere hitaben bir mesaj yazdım ama kimse okumamış sanırım
[/ı]
[ı]bugün ki menün daha öncekilere göre biraz daha iyi canım. Zaten zamanla daha da iyi olacağına eminim. Ama paylaşımlar konusunda şuan için yetersiz görüyorum seni. Lütfen daha çok takımda olmaya çalış olur mu?[/ı]
[ı]birçok arkadaş uyarı yapmış bu konuda. Sabah için güzel bir menü olmuş. Ama menülerini akşam toplu olarak yazman gerekiyor. Sabah, öğle ve akşam ı sırayla liste şeklinde yazarsan daha iyi olur. Bu arada adını yazmamışsın ama sanırım arzu , doğru mudur?
[/ı]
[ı]ne yap ne et betül'cüm + çıkmamaya çalış canım.[/ı]
[ı]umarım hiç birisinden yemezsin. Yoksa kötü sonuçları olur senin için.[/ı]
[ı]mesaj sayıları günlük atılıyor arkadaşlar . Lütfen bu konuya yeterli hassasiyeti gösterelim.[/ı]
[ı]nermin'cim menün çok fazla olmuş canım. Beğenmedim hiç. özellikle kuru incirler sana yarar yerine zarar sağlar haberin olsun. Iki kaşık pekmez, iki tane incir 1 elma bir greyfurt. Bunların şekerini topla bakalım. Hiç ama hiç olmamış. Birde ben sende ne farkettim biliyor musun? Bence sen bu meyveler yüzünden yavaş kilo veriyorsun. Meyvelerin yerine kendine farklı bir ara öğün bulmayı dene bakalım nasıl gidecek kiloların.
[/ı]
[ı]ellerine sağlık ecem'cim. Ama lütfen bir daha sayma kimsenin mesajlarını. özellikle buna özen göstermeyen arkadaşların mesaj sayıları sıfır olarak yazılacak. Cuma gününde de gerekli uyarıyı alacak.[/ı]
[ı]veee paylaşım sayımız bu kadar kişi olmamıza rağmen çok ama çok düşük. Ben bile akşam 8 den sonra gelip 11 mesaj yazabiliyorsam lütfen daha çok özen gösterin arkadaşlar. Paylaşım konusu canımı sıkmaya başladı artık. Bireysel uyarılara geçeceğim yakında birbirimizi üzmeyelim lütfen.[/ı]
Gitti canım gittide. Çocuk maalesef ölmüş. Bugünde ilaçlarla düşük yaptırmışlar. Birazdan yine arayacağım. İnşallah biraz daha iyidir. Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar. :26:
Mesaj sayıları günlük atılıyor arkadaşlar . Lütfen bu konuya yeterli hassasiyeti gösterelim.
Ellerine sağlık Ecem'cim. Ama lütfen bir daha sayma kimsenin mesajlarını. Özellikle buna özen göstermeyen arkadaşların mesaj sayıları sıfır olarak yazılacak. Cuma gününde de gerekli uyarıyı alacak.
Veee paylaşım sayımız bu kadar kişi olmamıza rağmen çok ama çok düşük. Ben bile akşam 8 den sonra gelip 11 mesaj yazabiliyorsam lütfen daha çok özen gösterin arkadaşlar. Paylaşım konusu canımı sıkmaya başladı artık. Bireysel uyarılara geçeceğim yakında birbirimizi üzmeyelim lütfen.
yazıkk cok üzüldümm..allah kmseye böyle bişey vermesin..
Sıkıntıdan saydım esasında yoksa 0 gececegini biliyordum bu da benden kızlara kıyak olsunn :)
Annem baska bir dünyada yasıyor evdekilerin yedikleri onu ilgilendiriyor bravıo valla...
farklı olsun 2.kitabı ilk fırsatta alıcam sağol canım...
hoşgeldin canımmmmm....
oyyyyy masallahhhhh....
haklısın dikkat etmemiz lazım ben de korkuyorum bazen spordan ...
karar vermek basarmanın yarısıdır böyle devam et canım...
sucuklu pilav kalorili olmus bence canım....
güzel ama menülerimizi akşam topluca yazıyoruz canım...
:)) BEKLİYORUZ....
hoşgeldin nermincan özledim....
dün ilk kez unutmusum sağol canım zahmet oldu....
sağol canım hogeldin güzel paylasımlar dilerim...
bence faydası olur açık çay mı poset mi canım....
birbirimizi bırakmayalım kilolarımız yakın 60 ları görelim insallah...
canım ben de seni gördüm dürtme tusu olsa dürtüverecektim ,çok geçmiş olsun allah sifa versin....
evet öncelikle midemizi küçültmemiz gerek.....
merhaba ben geldim ama kötüyüm yorgunum üzgünüm..malum polis eşiyim ve 2. şark görevi çıktı...mecburi yani..ve biz bu sene gitmeye karar verdik..nere olacak nasıl olacak..kaç yıl olacak ..
bana az el atın bakem..
öneri istiyorum ..yazmayı düşündüğümüz iller..ığdır- kars- tunceli..aşağılara pek gitmeye niyetim yok gönüllü gideceğiz ve muhtemeln yazdığımız yere gönderileceğiz..elazığda ilk şarkı yaptık kabul edilse koşa koşa giderim..ama ilk şark yeri 2.kez kabul edilmiyor..
benimde dayım polis vee 2. şark görevi çıktı nisanda belli olacakmıs listede adı varmısss olmaz gidemezlerrbu nasıl sacmalık esten dolayı bile kalınamıyormuss bunu yapanları allah a havale ediyorum insanların kurulu düzenlerini coluk cocuklarını düsünmüyorlar dayımda ilk şarkını dogu beyazıtta yapmıstı cok zorluydu
bu arada Elazıglıyız bizde..
Sanırım akşam ayrılmadan eceme mesaj atcaz bu kadar yazmışım diye:)
Kızlar benim 3. Günüm ben hala 80 gösteriyorum o kadar almış mıyım yaöf bide ortalıkta 75im diye dolaşıyordum :) insan 80 demeye utanıyor
bugun sali ve benim dis dr.gunum yeni geldim ama alt cene inceltildi gecici kaplamalar takildi olcu verildi ve bekleme basladi
insallah 10 gune dis iskencem bitecek
henuz alt cenemi ve dudagimi hissetmiyorum agrida daha baslamadi
soyle bir okudum gecmisi ama alintilamadim cepten
hemsom bugun bayagi bir buradaymisin kacirmisim sohbeti
betul kisisel algilamani isteseydim bunu direk yazardim sana beni az cok tanimisinizdir diye umuyorum
ben sadece ordada belirttigim gibi kacamaklari gorunce sogumaya basliyorum dun birine daha yazdim yazmayin ne olur canim istiyor diye........
haaaaa senin bozman konusunda da benim diyecegim
1 kilon cok degil
2aldigin bir kacyuz gr. buda sorun degil
ben kendimi sogutmamak adina soyledim
yeni gelen arkadas hos gelmis
bir ara gulu gordum asagida selam canimmmmmmmmmmm
ecem listelerin gunluk yapilacagi kismini kacirmisim eline saglik
baska aklima birsey gelmiyor disimin uyusuklugu gecmeden agrim baslamadan yuruyum diyorum
haydin bas bas bana
sağol canım ya allah herkesin evladını kendine bağışlasın.iyiy sporlar:)
ha gayret kuzu altın madalyayı almaya az kaldı:)sen ip atladın geldin bende bisklete bindim azıcık mekik çektim yemeği ocağa koydum çocuğu uyuttum arada dizi seyrettim haha ne çok iş yapmışım bak
dişlerden çektiğimiz nedir bizim ya.hemşo ya bizim hesap seninle tuğbaya döndü bir buluşamıyoruz:)
çok güzel iyiki yememişsin o makarnaayı :)buraya karşı sorumlu olduğumuzu hissettiğmiz için belkide yemiyoruz yoksa ne makarnalar ne ekmekler yer giderdik
canım ya seninlede karşılaşamıyoruz :) normal kekiki demiliyorm ben. 1 fincana 1 yemek kaşığı atıp sıcak suyla demliyorum 10 dakika kadar bekleyip içiyorum inşallah faydası olur.ben kobay olayım bana etki ederse sizde başlarsınız:)
BERİL'e
berill geçmiş olsun..ve spor yaptığında kas artar ve kilon falaz bile görünebilir..burda ki kriterin beden ölçün olmalı kilon fazla çıksa bile mutlakaki yağ kaybettiğin için incelme ve sıkılaşma olmuştur..sana tavsiyem hafta 4 gün 45 dk yürüme ve kilon takıldığında önce süreyi uzatman sonra gün sayını artırman oda kilon takılrsa ..unutma ömür boyu bu şekil spor yapamzsın ve bırkatığında vücudunda yağlanmalar başlar..
Ebru arkadaşına çok üzüldüm..sen kendine dikkat et ve bu olayı fazla düşünme..
yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz..
sayılıyor ama düşünmüyoruz..hemde 1.grupta ama 5 yıl ..Urfa şark sayılmıyor mu Yada Antep Mardin
Urfa'ya gel beklerim yeminlen
çok il var biz aşağıya gitmek istemiyoruz yoksa erzincan bayburt artvin ağrı erzurum urfa diyarbakır siirt batman hakkari şırnak bingöl bitlis gümüşhane adıyaman varda var malatya var ama 6 yıl uzun süre..Selam kızlar ben geldim.
Ama hiç iyi haberler okumadım gelir gelmez.
Derya'cım çok üzüldüm canım yaaaaa. Allah yardımcınız olsun. Bence bu üç ilde birbirine benziyor. Başka seçenek yok mu?
bizimde 9 ve 3.5 yaşında 2 tane kız ilk 4 ü bitrdi hem okul hemde öğretmen değişecek zaten oğlan daha ufak ..Allah dayınlarada yardım etsin ve bizim gibi olan tüm emniyet mesuplarına evler bomba düştü ..çocukaları ünide olanlar var lisede olanlar var..onlara dahada zor..Aminn insallah.. cok zor gercekten..
Elazıg güzeldirr, baskadırBiz Elazığ merkezdeniz dedemler ögretmen hükumet konagının ordalar. paluda ilçe emniyeti biliyorum.
Benimde dayımın bir kızı var 4 yasında onların ki mecburi artık listede ismi var iste mecbur gidecekler onlar giderse bir kolum kırılır.. bugün bizde oraya gidicez iste moraller alt üst.. allah yardım etsin yaa bu durumda olan herkese..
sucuklu pılav tarıfını ıstızorum
keske olsa bu durtme yaaaaaa canımsın durtuldum sayıyorummmmmmm
antep yokmu askım yaaaaaaaaa ama kars guyel yasam sartlarını bılmıyorum ama goleye dugune gıtmıstım
canım bılgı ıcın sagol ama tam 59 gunum var ben hem 70 hemde sıkısmak ıstıyorummmmmm o nedenle abarttım
cızelgemı duzelttım sonunda
annem elıfı getırmeden yuruyum barı
Kızlar dünkü mesaj sayılarını kaptanımız Ebru ve Beril dısında kimse göndermedi biliyorsunuz ki artık günlük olarak mesajlar yayınlanıyor 2 günde 1 degil..
dünkü menüm
aç karnına 1 fincan kekik çayı
sabah:1 tane közlenmiş biber,peynir,5 adet zeytin,2 çatla sahanda yumurta,2 kaşık pekmez 2 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay
ara:1 kuru incir 1 fincan yeşil çay
öğlen.1 elma 1 greyfurt
ara:1 kuru incir
yemekten önce.1 fincan kekik çayı
akşam:1 tabak karınbahar yemeği,2 kaşık bulgur pilavı ve salata
3 litre su
30 dakika bisiklet
100 mekik
Ya ellerine saglik Ecemm4 Şubat
LAydLiNe // 11
lafraise // 12
beril77 // 12
betuld // 8
GUL1978 // 5
gurbet_dmr // 9
dontpanic // 1
EVSEBU // 8
48to38 // 12
niyal // 5
prensesss016 // 2
Arzu_54 // 0
merhaba ben geldim ama kötüyüm yorgunum üzgünüm..malum polis eşiyim ve 2. şark görevi çıktı...mecburi yani..ve biz bu sene gitmeye karar verdik..nere olacak nasıl olacak..kaç yıl olacak ..
bana az el atın bakem..
öneri istiyorum ..yazmayı düşündüğümüz iller..ığdır- kars- tunceli..aşağılara pek gitmeye niyetim yok gönüllü gideceğiz ve muhtemeln yazdığımız yere gönderileceğiz..elazığda ilk şarkı yaptık kabul edilse koşa koşa giderim..ama ilk şark yeri 2.kez kabul edilmiyor..
Bence oglenki gibi yememen gereken bir sey yediginde aksam yememek yerine yogurt salata ya da bir tabak sebze yemegi gibi kalorisi yuksek olmayan ama saglikli olan seuler yeBugunku menum
Sabah:bir dilim ekmek 4 adet zeytin cok az peynir
Ögle:bir adet pogaca kucuk bir dilim pasta(dayanamdim kizin bana)
Akşam: oglen cok yedigim icin aksam yemedim
2.5 litre su
150 mekik bide 15 dk gobek attim oh ohhh
sayılıyor ama düşünmüyoruz..hemde 1.grupta ama 5 yıl ..
çok il var biz aşağıya gitmek istemiyoruz yoksa erzincan bayburt artvin ağrı erzurum urfa diyarbakır siirt batman hakkari şırnak bingöl bitlis gümüşhane adıyaman varda var malatya var ama 6 yıl uzun süre..
arkadaşına çok üzüldümrabbim yardım etsin..24 haftalık bebek nasıl ilaçla düşürülüyor anlamadım ..6 aylık felan suni sancıyla doğum yaptırırlar tahminimce..oy rabbim yardım et sen dayanma gücü ver..
bizimde 9 ve 3.5 yaşında 2 tane kız ilk 4 ü bitrdi hem okul hemde öğretmen değişecek zaten oğlan daha ufak ..Allah dayınlarada yardım etsin ve bizim gibi olan tüm emniyet mesuplarına evler bomba düştü ..çocukaları ünide olanlar var lisede olanlar var..onlara dahada zor..
antep yok..kars annem karslı havası çok soğuk diyorlar ....
bilgi dedin yavru kuş bilgi verdim..59 günde verilir bu kilo....
çizelgende iyi olmuş..
bana az el atın bakem..
sağol canım ya allah herkesin evladını kendine bağışlasın.iyiy sporlar:)
ha gayret kuzu altın madalyayı almaya az kaldı:)sen ip atladın geldin bende bisklete bindim azıcık mekik çektim yemeği ocağa koydum çocuğu uyuttum arada dizi seyrettim haha ne çok iş yapmışım bak
dişlerden çektiğimiz nedir bizim ya.hemşo ya bizim hesap seninle tuğbaya döndü bir buluşamıyoruz:)
çok güzel iyiki yememişsin o makarnaayı :)buraya karşı sorumlu olduğumuzu hissettiğmiz için belkide yemiyoruz yoksa ne makarnalar ne ekmekler yer giderdik
canım ya seninlede karşılaşamıyoruz :) normal kekiki demiliyorm ben. 1 fincana 1 yemek kaşığı atıp sıcak suyla demliyorum 10 dakika kadar bekleyip içiyorum inşallah faydası olur.ben kobay olayım bana etki ederse sizde başlarsınız:)
Kızlar şimdilik çıkıyorum ben ayaklarım bugün çok şişti. Onları uzatmam lazım. En kısa zamanda gelmeye çalışacağım yeniden.
Kızlar bugün kayınvaldemlere gideceğiz akşam giremeyeceğim bugünkü listemi yazayım
sabah
*1 tabak menemen
*2 dilim kepek ekmeği
*1 bardak portakal suyu
ara
*1 adet elma
öğle
*1 kase çorba
*1 dilim kepek ekmeği
ara
* 1 adet portakal
henüz akşam yemeği yemedim ama 1 tabak sebze yemeği yerim ekmeksiz kaygana ne yaparsa artık
Birde bugün geceden 1 bardak suya 1 tane ceviz koydum sabah o suyu içtim içindeki cevizi yedim su ben çok içerim 2 litrenin altına düşmez o sürahi biter bu huyumu seviyorum diyette olmasam bile bu geçerlidir şu an 1 bardak yeşil çay içiyorum birde akşam içerim hepiniz öpüldünüz ...
Selaasssmmm ben geldim misafirlerimi ugurladim evimi toparladim isteer burdayiiiimmbu arads gelen arkadasim baya tombik bi bayandi en son gordugumde simdi fistik olmus yani o basrmis ins. Sira bizde
Sanirim benim msj sayimi burayayazmam gerekiyomus cunku ozelden atamiyomusum yuz adet olmadigi icin gruba katildigimdan beri 22 msj yazmisim sevgili kaptanimin dikkatineartik ozelden atabilene kadar gunluk burdan bildiricem dimi msj sayimi?
selam kizlar yarismaya katilmasamda herhafta oldugu gibi kilo bildirimine geldim
Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7
80lere inmekten gurur duyuyorum gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Herkese kucak dolusu sevgiler , hepimize kolay gelsin ve irademiz bololsun
Bugunku menum
Sabah:bir dilim ekmek 4 adet zeytin cok az peynir
Ögle:bir adet pogaca kucuk bir dilim pasta(dayanamdim kizin bana)
Akşam: oglen cok yedigim icin aksam yemedim
2.5 litre su
150 mekik bide 15 dk gobek attim oh ohhh
Canlarim bugunluk ben kacar daha kocise yemek hazirlicam hepinizi opuyorum bu arada bugunluk mesaj sayim 4 sevgili kaptanimin dikkatine insallah beni listeye alirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?