Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla ebrucum şu mesaj sayma işini henüz beceremiyorum biri bana bunu öğretsin...

Kızlar bugün kayınvaldemlere gideceğiz akşam giremeyeceğim bugünkü listemi yazayım

sabah
*1 tabak menemen
*2 dilim kepek ekmeği
*1 bardak portakal suyu
ara
*1 adet elma
öğle
*1 kase çorba
*1 dilim kepek ekmeği
ara
* 1 adet portakal

henüz akşam yemeği yemedim ama 1 tabak sebze yemeği yerim ekmeksiz kaygana ne yaparsa artık

Birde bugün geceden 1 bardak suya 1 tane ceviz koydum sabah o suyu içtim içindeki cevizi yedim su ben çok içerim 2 litrenin altına düşmez o sürahi biter bu huyumu seviyorum diyette olmasam bile bu geçerlidir şu an 1 bardak yeşil çay içiyorum birde akşam içerim hepiniz öpüldünüz ...

Yazıkk cok üzüldümm.. Allah kmseye böyle bişey vermesin..

Sıkıntıdan saydım esasında yoksa 0 gececegini biliyordum bu da benden kızlara kıyak olsunn :)

Ya kızlar birde şu kullanım hakkında arkadaşların yazdıklarını hemen görebilmek için nasıl işliyor çözüyorum ama uğraşıyorum bunun basit yolu nedir bu konuda biras zorlanıyorum birde grupta kimler var kaç kişi ayrıca liste kaç kişi kimler var çok sordum ama birde nicler tek tek tanıtabilirmi kendilerini isim olarak bilmek istiyorum sizin için bi sakınca yoksa :) teşekkürler

Kızlar yazarsanız ben bugün cevap yazamam herkese ii akşamlar olsun ben çıkıyorum tam anlamıyla mesaj saymayı beceremiyorum ama öğrenince bildirimimi net yaparım yazdıkca saydım kaçırmadıysam 6 7 filan kadar oldu yarın görüşmek üzere ....

Selaasssmmm ben geldim misafirlerimi ugurladim evimi toparladim isteer burdayiiiimm bu arads gelen arkadasim baya tombik bi bayandi en son gordugumde simdi fistik olmus yani o basrmis ins. Sira bizde

Sanirim benim msj sayimi burayayazmam gerekiyomus cunku ozelden atamiyomusum yuz adet olmadigi icin gruba katildigimdan beri 22 msj yazmisim sevgili kaptanimin dikkatine artik ozelden atabilene kadar gunluk burdan bildiricem dimi msj sayimi?

selam kizlar yarismaya katilmasamda herhafta oldugu gibi kilo bildirimine geldim

Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7

80lere inmekten gurur duyuyorum gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Herkese kucak dolusu sevgiler , hepimize kolay gelsin ve irademiz bol olsun

Bugunku menum

Sabah:bir dilim ekmek 4 adet zeytin cok az peynir

Ögle:bir adet pogaca kucuk bir dilim pasta(dayanamdim kizin bana)

Akşam: oglen cok yedigim icin aksam yemedim

2.5 litre su

150 mekik bide 15 dk gobek attim oh ohhh

Canlarim bugunluk ben kacar daha kocise yemek hazirlicam hepinizi opuyorum bu arada bugunluk mesaj sayim 4 sevgili kaptanimin dikkatine insallah beni listeye alirrr

Cok ozur diiyorum az once ve simdi attigimla mesaj sayim 6 oldu hata olmasin dimi listeye almasi lazim beni sevgili kaptanimin

Teşekkür ederim, yememek için ve kiloları vermek için devam

.

Çok teşekkürler canım, hoş buldum

.

Urfa şark sayılmıyor mu Yada Antep Mardin
Urfa'ya gel beklerim yeminlen
sayılıyor ama düşünmüyoruz..hemde 1.grupta ama 5 yıl ..
Selam kızlar ben geldim.

Ama hiç iyi haberler okumadım gelir gelmez.

Derya'cım çok üzüldüm canım yaaaaa. Allah yardımcınız olsun. Bence bu üç ilde birbirine benziyor. Başka seçenek yok mu?
çok il var biz aşağıya gitmek istemiyoruz yoksa erzincan bayburt artvin ağrı erzurum urfa diyarbakır siirt batman hakkari şırnak bingöl bitlis gümüşhane adıyaman varda var malatya var ama 6 yıl uzun süre..
arkadaşına çok üzüldüm rabbim yardım etsin..24 haftalık bebek nasıl ilaçla düşürülüyor anlamadım ..6 aylık felan suni sancıyla doğum yaptırırlar tahminimce..oy rabbim yardım et sen dayanma gücü ver..
bizimde 9 ve 3.5 yaşında 2 tane kız ilk 4 ü bitrdi hem okul hemde öğretmen değişecek zaten oğlan daha ufak ..Allah dayınlarada yardım etsin ve bizim gibi olan tüm emniyet mesuplarına evler bomba düştü ..çocukaları ünide olanlar var lisede olanlar var..onlara dahada zor..

antep yok.. kars annem karslı havası çok soğuk diyorlar ....
bilgi dedin yavru kuş bilgi verdim ..59 günde verilir bu kilo....
çizelgende iyi olmuş..

Kızlar dünkü mesaj sayılarını kaptanımız Ebru ve Beril dısında kimse göndermedi biliyorsunuz ki artık günlük olarak mesajlar yayınlanıyor 2 günde 1 degil..

Ya ben bu konuda 2 gunluk atilabilmesi icin oneride bulunmak istiyorum
Ebru sen de duy sesimmii

Biraz sekerli gibi olmus ama ne kadar etkisi olur bilmiyorumm
Onu bir arastirsana Nerminn

4 Şubat
LAydLiNe // 11
lafraise // 12
beril77 // 12
betuld // 8
GUL1978 // 5
gurbet_dmr // 9
dontpanic // 1
EVSEBU // 8
48to38 // 12
niyal // 5
prensesss016 // 2
Arzu_54 // 0
Ya ellerine saglik Ecemm

Deryacimm benm hic bir bilgim yok hangi sehir nasildir gidip yasama acisindan
Ama umarim gittiginiz yer sizin icin cok hizur dolu olurr
Bugunku menum

2.5 litre su

Bence oglenki gibi yememen gereken bir sey yediginde aksam yememek yerine yogurt salata ya da bir tabak sebze yemegi gibi kalorisi yuksek olmayan ama saglikli olan seuler ye
Ogun atlmak metabolizmayi yavaslatiyor

Deryacim gideceginiz sehirde merkezde mi veya koyde mi olacaginiz belli oluyor mu gitmeden
Yada ilce-koy fln secme sansiniz var mi?
O da onemli.

canım bu konuda hiç bilgim yok hayırlısı olsun...

sağol canım bir dene bakalım insallah faydasını görürsün....

Kızlar şimdilik çıkıyorum ben ayaklarım bugün çok şişti. Onları uzatmam lazım. En kısa zamanda gelmeye çalışacağım yeniden.

ah o sişler yok mu anne hakkı ödenmez...

canım ekmek en zayıf noktamız biraz azaltsan daha iyi olur....

cevizin bu sekilde faydası ne acaba yazarmısın canım

Selaasssmmm ben geldim misafirlerimi ugurladim evimi toparladim isteer burdayiiiimm bu arads gelen arkadasim baya tombik bi bayandi en son gordugumde simdi fistik olmus yani o basrmis ins. Sira bizde

insallah bu grupta olduğumuz sürece insallah hesdefimize ulasırız....

Sanirim benim msj sayimi burayayazmam gerekiyomus cunku ozelden atamiyomusum yuz adet olmadigi icin gruba katildigimdan beri 22 msj yazmisim sevgili kaptanimin dikkatine artik ozelden atabilene kadar gunluk burdan bildiricem dimi msj sayimi?

evet canım 100 oluncaya kadar böyle...

tebrik ederim çok güzel...

Bugunku menum

2.5 litre su

i
nsallah akşam hazmedersin bol su yesil çay iç canım gerçi yazmışsın...

Canlarim bugunluk ben kacar daha kocise yemek hazirlicam hepinizi opuyorum bu arada bugunluk mesaj sayim 4 sevgili kaptanimin dikkatine insallah beni listeye alirrr

insallah iyi akşamlar...

arkadaslar menüm:

sabah :1 dilim tam bugday ekmeği,peynir,zeytin,domates

öğlen:yulaf kepekli 1 kase süt,1 portakal

akşam:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 ufak tabak ciğer

2 bardak yeşil çay ,2 lt su...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…