Hoşgeldin deryaaaaaaaaaaaaa diyip çıkıyorum akaşama görüsürüz fıstıklarrrrrrrrrrr
arkadaslar menüm:
sabah :1 dilim tam bugday ekmeği,peynir,zeytin,domates
öğlen:yulaf kepekli 1 kase süt,1 portakal
akşam:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 ufak tabak ciğer
2 bardak yeşil çay ,2 lt su...
arkadaslar menüm:
Emin ol arkadaşım Urfa'ya gelsen Kars'tan Erzurum'dan daha rahat olursun tabi ilçe değil merkezde Hilvan siverek falanı önermem tabi :)sayılıyor ama düşünmüyoruz..hemde 1.grupta ama 5 yıl ..
çok il var biz aşağıya gitmek istemiyoruz yoksa erzincan bayburt artvin ağrı erzurum urfa diyarbakır siirt batman hakkari şırnak bingöl bitlis gümüşhane adıyaman varda var malatya var ama 6 yıl uzun süre..
arkadaşına çok üzüldümrabbim yardım etsin..24 haftalık bebek nasıl ilaçla düşürülüyor anlamadım ..6 aylık felan suni sancıyla doğum yaptırırlar tahminimce..oy rabbim yardım et sen dayanma gücü ver..
bizimde 9 ve 3.5 yaşında 2 tane kız ilk 4 ü bitrdi hem okul hemde öğretmen değişecek zaten oğlan daha ufak ..Allah dayınlarada yardım etsin ve bizim gibi olan tüm emniyet mesuplarına evler bomba düştü ..çocukaları ünide olanlar var lisede olanlar var..onlara dahada zor..
antep yok..kars annem karslı havası çok soğuk diyorlar ....
bilgi dedin yavru kuş bilgi verdim..59 günde verilir bu kilo....
çizelgende iyi olmuş..
arkadaslar menüm:
yok yaw uyumusum esofman ayakkabiyla oylece babam bir fircaladiki sorma kapiyi kiracak gibi caliyor elif agliyor abbauuuuuuuuuu s.........valla evi toplayacam diye kizi verdin de uyudun diyebnede diyordum beril yürümüş sporu yapmıştır diyodum tembel çıktın bakbenim vaktim kısıtlı kızı uyuyup uyanana kadar ne yaparsam kardır sayıyorum :)
şartlamışsın kendini iyiden iyiye gün bile sayıyorsun baksana maşalalh yani nazar değmesin:)
sizin dugunlere hastayim ben yaaasucukluu pilav mı o da nasılmıss sucuk ve pilav yok bana uymuyor
evett gakgosum aslında sadece anne tarafından amaaa her karısını bilirim Elazıgın kültürünü yemegini o yüzden ben Elazıglıyım :) her senede 4 5 defa giderim dedoşumun yanınaa
kisssssss aksam ne yapiyon bakiyim senhoşgeldin canım.sen geldin ben gidiyorum malum akşam yemeği telaşı kızda uyandı sızlanıp duruyor.yarın görüşürüz inşalalh öncelikle sen kendine ve bebişe iyi bak.
kızlar sizede iyi akşamlar öptüm.
uyumusum seni gordum ruyamda hayirlar ola ins.İyi dileklerin ve güzel sözlerin için çok teşekkürler Beril'cim
Gitti canım gittide. Çocuk maalesef ölmüş. Bugünde ilaçlarla düşük yaptırmışlar. Birazdan yine arayacağım. İnşallah biraz daha iyidir. Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar. :26:
Şimdiye kadar benim kaptanlığımda üç hafta üst üste kilo veremeyen olmadı. Ama olursa kurallar bir şekilde uygulanır.
Betül'cüm çok kötü olmuş kaçamakların inşallah biran önce toparlarsın kendini. Daha önümüzde üç gün var. Bunu güzel değerlendir.
Yine gidecek olman kötü olmuş Tuğba'cım. Senin okul ne zaman açılacak ki?
Bence erkenci olan sen değilsin. Takımın geri kalan hepsi tembelBeril hariçççç
Gayet haklısın Beril'cim düşüncelerinde. Herkes biliyor merak etme takımdaki sorumluluğunu. Bilmeyenlerde bir şekilde tutunamıyor zaten. Sen sıkma canını. İnşallah bu hafta daha güzel bir sıralamamız olacak.
Hoşgeldin canım aramıza. Daha önce sana bir sürü cevap yazdık ama maalesef senden cevabı biraz geç aldıkBetül yazmış sana. En son yazdığın mesajdan itibaren yazılanları okursan sana cevap verenleri görebilir, mesajlara karşılık verebilirsin. Zaten bu acemiliğiniz bitene kadar deneme sürenizi uzatmayı düşünüyorum. Yenilerden büyük bir kısmı aynı durumda. Takıma ve siteye alışana kadar biraz uğraşmanız gerekecek. Dün akşam yenilere hitaben bir mesaj yazdım ama kimse okumamış sanırım
Bugün ki menün daha öncekilere göre biraz daha iyi canım. Zaten zamanla daha da iyi olacağına eminim. Ama paylaşımlar konusunda şuan için yetersiz görüyorum seni. Lütfen daha çok takımda olmaya çalış olur mu?
Birçok arkadaş uyarı yapmış bu konuda. Sabah için güzel bir menü olmuş. Ama menülerini akşam toplu olarak yazman gerekiyor. Sabah, Öğle ve Akşam ı sırayla liste şeklinde yazarsan daha iyi olur. Bu arada adını yazmamışsın ama sanırım Arzu , doğru mudur?
Ne yap ne et Betül'cüm + çıkmamaya çalış canım.
Umarım hiç birisinden yemezsin. Yoksa kötü sonuçları olur senin için.
Mesaj sayıları günlük atılıyor arkadaşlar . Lütfen bu konuya yeterli hassasiyeti gösterelim.
Nermin'cim menün çok fazla olmuş canım. Beğenmedim hiç. Özellikle kuru incirler sana yarar yerine zarar sağlar haberin olsun. İki kaşık pekmez, iki tane incir 1 elma bir greyfurt. Bunların şekerini topla bakalım. Hiç ama hiç olmamış. Birde ben sende ne farkettim biliyor musun? Bence sen bu meyveler yüzünden yavaş kilo veriyorsun. Meyvelerin yerine kendine farklı bir ara öğün bulmayı dene bakalım nasıl gidecek kiloların.
Ellerine sağlık Ecem'cim. Ama lütfen bir daha sayma kimsenin mesajlarını. Özellikle buna özen göstermeyen arkadaşların mesaj sayıları sıfır olarak yazılacak. Cuma gününde de gerekli uyarıyı alacak.
Veee paylaşım sayımız bu kadar kişi olmamıza rağmen çok ama çok düşük. Ben bile akşam 8 den sonra gelip 11 mesaj yazabiliyorsam lütfen daha çok özen gösterin arkadaşlar. Paylaşım konusu canımı sıkmaya başladı artık. Bireysel uyarılara geçeceğim yakında birbirimizi üzmeyelim lütfen.
tuzlu su yap ayana yada kuvetin varsa doldur icine bolca papatya poseti at rahatlarsin fistikKızlar şimdilik çıkıyorum ben ayaklarım bugün çok şişti. Onları uzatmam lazım. En kısa zamanda gelmeye çalışacağım yeniden.
ben gelirim her yil orayaaaaaaaaaaaaUrfa şark sayılmıyor mu Yada Antep Mardin
Urfa'ya gel beklerim yeminlen
gunde kac tane yaziyorsan sayacan o kadarvalla ebrucum şu mesaj sayma işini henüz beceremiyorum biri bana bunu öğretsin...
kaygana bizde yemek adidir biliyonmuKızlar bugün kayınvaldemlere gideceğiz akşam giremeyeceğim bugünkü listemi yazayım
sabah
*1 tabak menemen
*2 dilim kepek ekmeği
*1 bardak portakal suyu
ara
*1 adet elma
öğle
*1 kase çorba
*1 dilim kepek ekmeği
ara
* 1 adet portakal
henüz akşam yemeği yemedim ama 1 tabak sebze yemeği yerim ekmeksiz kaygana ne yaparsa artık
o ne ise yatiyormus kiBirde bugün geceden 1 bardak suya 1 tane ceviz koydum sabah o suyu içtim içindeki cevizi yedim su ben çok içerim 2 litrenin altına düşmez o sürahi biter bu huyumu seviyorum diyette olmasam bile bu geçerlidir şu an 1 bardak yeşil çay içiyorum birde akşam içerim hepiniz öpüldünüz ...
bende sana kiyak yapiyim diye yollamistim tatlis yahuuuuYazıkk cok üzüldümm..Allah kmseye böyle bişey vermesin..
Sıkıntıdan saydım esasında yoksa 0 gececegini biliyordum bu da benden kızlara kıyak olsunn :)
sen benide gectin acelecilikte benimki belli adim niccimYa kızlar birde şu kullanım hakkında arkadaşların yazdıklarını hemen görebilmek için nasıl işliyor çözüyorum ama uğraşıyorum bunun basit yolu nedir bu konuda biras zorlanıyorum birde grupta kimler var kaç kişi ayrıca liste kaç kişi kimler var çok sordum ama birde nicler tek tek tanıtabilirmi kendilerini isim olarak bilmek istiyorum sizin için bi sakınca yoksa :) teşekkürler
bendeeee hatirlamak bile istemiyorum allah yardimcisi olsun kizin yazikamin çok üzüldüm....yaa
sirlarini ogrenmissindirSelaasssmmm ben geldim misafirlerimi ugurladim evimi toparladim isteer burdayiiiimmbu arads gelen arkadasim baya tombik bi bayandi en son gordugumde simdi fistik olmus yani o basrmis ins. Sira bizde
niye bugun yapiyon bende onu anlamiyorum cuma yap yada en iyisi takima gir bence daha iyi bir motivasyon olurselam kizlar yarismaya katilmasamda herhafta oldugu gibi kilo bildirimine geldim
Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7
80lere inmekten gurur duyuyorum gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Herkese kucak dolusu sevgiler , hepimize kolay gelsin ve irademiz bololsun
benim menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
3 tane zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara:
1 şekersiz kahve
öğle:
1 kibrit kutusu kadar börek
1 turp ve havuç rendeleyip üzerine 1 kaşık yoğurt
1 bardak ayran
ara:
1 fincan şekersiz kahve
akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 tabak (küçük tatlı tabağı) ciğer
1dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
2 litre kadar da su gün boyunca
belki az sonra 1 kahve daha içebilirim..
spor olarakta yarım saat eliptik bisiklet
bu kadar işte[/QUOTE
Ne güzel menü çok özendirici kıskandırıcı bundan sonra sabahları bi önceki günkü yenilenlere bakacağım :)
BUGÜN NELER YEDİM? (çok özenerek yazdım kaptanım Ebru'ma ithafen )
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
4 yeşil zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 küçük cherry domates
Öğle
Yok
Akşam
Çok az yağlı tavuk sote
Yağsız salata
1 kâse pul biberli yoğurt
+2.5 Lt su
+2 bardak yeşilçay
+Leslie ile 3 mil
[ı][sıze=3]yaa ben diğerinin altına yazmayı öğrenemedim de dahaBuraya yazıyım dedim birbirimize destek olup kurtulalım şu kilolardan ayyy kına geldi valla [/sıze][/ı]
sevdam bende öğrenemedım tam arada yazıyorum ama kime gidiyo tam bilemiyorum.
antepe dogunun parisi derler keske olsaydi ama urfada guzeldir halki sevecen olur ama surekli yasami bilemiyorum canim ama hayirlisi ins.gittigin yerde allah iyilerle karsilastirirsayılıyor ama düşünmüyoruz..hemde 1.grupta ama 5 yıl ..
çok il var biz aşağıya gitmek istemiyoruz yoksa erzincan bayburt artvin ağrı erzurum urfa diyarbakır siirt batman hakkari şırnak bingöl bitlis gümüşhane adıyaman varda var malatya var ama 6 yıl uzun süre..
arkadaşına çok üzüldümrabbim yardım etsin..24 haftalık bebek nasıl ilaçla düşürülüyor anlamadım ..6 aylık felan suni sancıyla doğum yaptırırlar tahminimce..oy rabbim yardım et sen dayanma gücü ver..
bizimde 9 ve 3.5 yaşında 2 tane kız ilk 4 ü bitrdi hem okul hemde öğretmen değişecek zaten oğlan daha ufak ..Allah dayınlarada yardım etsin ve bizim gibi olan tüm emniyet mesuplarına evler bomba düştü ..çocukaları ünide olanlar var lisede olanlar var..onlara dahada zor..
antep yok..kars annem karslı havası çok soğuk diyorlar ....
bilgi dedin yavru kuş bilgi verdim..59 günde verilir bu kilo....
çizelgende iyi olmuş..
afiyet olsun yaglarini eritsin guzel olmus bencearkadaslar menüm:
yarin gel amaev kalabalık canlar çıkıyorum kendinize iyi bakın...
alıntılar uzun olunca okuyup beğeniyorum genelde kızlar...
ara diye ictigin sekersiz kahvelerle ara olmuyor canim gun icinde sinirsiz sekersiz cay kahve tuketebilirsin zatenbenim menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
3 tane zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara:
1 şekersiz kahve
öğle:
1 kibrit kutusu kadar börek
1 turp ve havuç rendeleyip üzerine 1 kaşık yoğurt
1 bardak ayran
ara:
1 fincan şekersiz kahve
akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 tabak (küçük tatlı tabağı) ciğer
1dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
2 litre kadar da su gün boyunca
belki az sonra 1 kahve daha içebilirim..
spor olarakta yarım saat eliptik bisiklet
bu kadar işte
afiyet olsun guzellllllllll olmusMenum
Sabah yok sayilir
1 bardk suyla 1 lokma peynir attim agzima
Ogle
2 kase yesil salata (narliydi)
1 milfoy borek
Tatli fln vardi onlardan yemedimm
Aksam
Balik ve salataa
yavru kusum nerdesin sen bakiyimBUGÜN NELER YEDİM? (çok özenerek yazdım kaptanım Ebru'ma ithafen )
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
4 yeşil zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 küçük cherry domates
Öğle
Yok
Akşam
Çok az yağlı tavuk sote
Yağsız salata
1 kâse pul biberli yoğurt
+2.5 Lt su
+2 bardak yeşilçay
+Leslie ile 3 mil
hadi bakalim hedefi vuracan bence yarinnnnnnnnnnSabah
Yok
Ogle
Yarim kozlenmis patlican
2 izgara kofte
1 d. ekmek
Aksam
1 havuc 1 salatalik rendesi karisik limonlu
3 yk ciger sote
172 ip atladim
100 mekik
5 mil Leslie nin 34. Dksi kadar
Kizlar ben bu aralar sanirim bi siskinlik yasiyorum bisi yemesem bile kendimi patlicak gibi hissediyorum ve yemekten sonra tartildim 58.7 ciktim yarin sabah tartilicam bakalim ne kadar gitmis yada duruyo sanirim sis oldugumuz doneme giriyorum belirtiler var ama gecen ay kacindaydi aklimi yitirmis gibi hatirlayamiyorum
evet her yil hatta her firsatta yazin antepe gideriz ordan urfaya fistik ve incir bahcelerimiz var hasan gitmesede ben zorlarim baya yuklu oluyor donusumuzBeril beklerim mm mmmmmmm her yııııllllll
valla bende evlenince o yoreye ve dugunlere cok gider oldumBen hic koy dugunune gitmedimm berill bilmiyomm o yuzden :)) bizimkiler modern kesimden hahaha bi ara 50 60 yil onceki bile dugunlerinin resmini yuklerimm anlarsin bizimkileri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?