evet her yil hatta her firsatta yazin antepe gideriz ordan urfaya fistik ve incir bahcelerimiz var hasan gitmesede ben zorlarim baya yuklu oluyor donusumuz
valla bende evlenince o yoreye ve dugunlere cok gider oldum
benim iki dugunum oldu arada daglar var ama samimi soyluyorum antepte yapilanda daha cok eglendim antepin agalari meshurmus bir zamanlar birde cok uzun surer habire yer icer halay cekerler
yaa ben diğerinin altına yazmayı öğrenemedim de dahaburaya yazıyım dedim birbirimize destek olup kurtulalım şu kilolardan ayyy kına geldi valla
.
süpersin menün harika cnm
.
benim menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
3 tane zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara:
1 şekersiz kahve
öğle:
1 kibrit kutusu kadar börek
1 turp ve havuç rendeleyip üzerine 1 kaşık yoğurt
1 bardak ayran
ara:
1 fincan şekersiz kahve
akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 tabak (küçük tatlı tabağı) ciğer
1dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
2 litre kadar da su gün boyunca
belki az sonra 1 kahve daha içebilirim..
spor olarakta yarım saat eliptik bisiklet
bu kadar işte
Guzel olmus menu afiyet olsunn
Menum
Sabah yok sayilir
1 bardk suyla 1 lokma peynir attim agzima
Ogle
2 kase yesil salata (narliydi)
1 milfoy borek
Tatli fln vardi onlardan yemedimm
Aksam
Balik ve salataa
BUGÜN NELER YEDİM? (çok özenerek yazdım kaptanım Ebru'ma ithafen )
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
4 yeşil zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 küçük cherry domates
Öğle
Yok
Akşam
Çok az yağlı tavuk sote
Yağsız salata
1 kâse pul biberli yoğurt
+2.5 Lt su
+2 bardak yeşilçay
+Leslie ile 3 mil
Menün çok iyiymiş arkadaşım güle güle kilo ver :)
Sabah
Yok
Ogle
Yarim kozlenmis patlican
2 izgara kofte
1 d. ekmek
Aksam
1 havuc 1 salatalik rendesi karisik limonlu
3 yk ciger sote
172 ip atladim
100 mekik
5 mil Leslie nin 34. Dksi kadar
Kizlar ben bu aralar sanirim bi siskinlik yasiyorum bisi yemesem bile kendimi patlicak gibi hissediyorum ve yemekten sonra tartildim 58.7 ciktim yarin sabah tartilicam bakalim ne kadar gitmis yada duruyo sanirim sis oldugumuz doneme giriyorum belirtiler var ama gecen ay kacindaydi aklimi yitirmis gibi hatirlayamiyorum
sabah
3 tane yumurta beyazi+2 ceviz+1ck pekmez
ogle
bir aktivya
aksam
2 tane elifin sise mamasindan meyveli olanlardan yedim 7 disim kesildi agzimi bile acamiyorum
belki yiyebilirsem yogurt
ama cok acim yaaaaaaaaaa
sporda yok
habire tarcinli ilik cay iciyorum
Benim menüm:
Sabah;
Çok minik börek(dişten ameliyat oldum kist aldırdım tansiyonum düşmesin diye)
Öğle;
Brokoli havuç karnabahar haşlama yoğurt şampiyon ekmekten azıcık 5 te biri
İkindi;
2 yumurta krep ezme
Akşam; brokoli karnabahar havuç haşlama yoğurt :))
5-6 bardak su ama daha da içerim
selam arkadaslar.benımde menüm sabah kavaltımda 4 yeşil zeytin 3 tane yeşil biber aygazda közlenmiş.biraz lor peynir bir dilim kepekli ekmek sekersiz cay.
öğlende bir kase corba salata tavuk ızgara
ara ögünlerde sekersiz cay veya kahve içiyorum.
Aksam yemeğimde bir kase corba salata domateslı 4 kasık makarna yogurt.
Bundan sonra aksamları menümü paylaşırım öyleymiş fakat ben bılmedığım için her öyünümü sizlere yazıyordum özür dilerim.:26:yarın işe gideceğim akşama eve gelince yazacam sizlere inş arkadaslarım a.e.o lun sizleri çok sevdim
Günaydın arkadaslar bu cahillik başa bela derler ya, bende aranıza yenı katıldım. nereye yazacagımı ve bana gelen cevapları göremediğim için cevapda veremedım.sizlerden özür diliyorum ama öğrenecem inş.ben sakaryadan katılıyorum.38 yasındayım.3 cocuk annesiyim.1.60 boyundayım 84 kilodayım daha doğrusu bir hafta öncesi 84 düm şimdi 82 700 geliyorum. piskolojim bozuk olduğu dönemlerde hep yedim hem ağladımhem yedim bir gün bir baktımki 70 kilodan 84 kiloya cıkmışım buna dur deme zamanı gelmışte gecmıştı sizlerle benı arkadasım sağolsun tanıştırdı inş bundan sonra hep birlikde fit bayanlar olacagız kıskananlar catlasın .diyete bir hafta öncesi baslamıştım.fakat size cumartesı günü katıldım.inş bundan sonra her zaman katılmaya çalışacagım.
Selam kızlar günaydın dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir+zeytin+salça (hepsi ölçülü merak etmeyin)
ara form çay
öğle
1 adet tavuk but derisiz
1 dilim ekmek+cacık
ara yarım elma
akşam
eşimin sucuklu pilavından + yoğurt
1 bardakta tek şekerli çay içtim misafirlerim hala burdalar o yüzden paylaşımlarımda az
Aynen oyle yapicam Tugbacimm
Destegin icin sagoll <3
simdi yoldayimm
Sabah gec kalkmistim, su icip agzima bir lokma peynir atip ciktimm
Orda da dikkat edicemm, baktim hepsi kalorili syler yogurt ister onu yerim:)) zaten masada kahvaltiliklar da olabilirr tam bilmiyorum
Aksama da yengemin dogumgunu evde yas pasta olcak ama yemeyecgimm
Size sozz.
hoşgeldin ortim ya. gitme sakın bir yere bak bu hafta ben azimliyim sporumada başladım birlikten kuvvet doğar ona göre:)
Kızlar dünkü mesaj sayılarını kaptanımız Ebru ve Beril dısında kimse göndermedi biliyorsunuz ki artık günlük olarak mesajlar yayınlanıyor 2 günde 1 degil..
dünkü menüm
aç karnına 1 fincan kekik çayı
sabah:1 tane közlenmiş biber,peynir,5 adet zeytin,2 çatla sahanda yumurta,2 kaşık pekmez 2 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay
ara:1 kuru incir 1 fincan yeşil çay
öğlen.1 elma 1 greyfurt
ara:1 kuru incir
yemekten önce.1 fincan kekik çayı
akşam:1 tabak karınbahar yemeği,2 kaşık bulgur pilavı ve salata
3 litre su
30 dakika bisiklet
100 mekik
4 Şubat
LAydLiNe // 11
lafraise // 12
beril77 // 12
betuld // 8
GUL1978 // 5
gurbet_dmr // 9
dontpanic // 1
EVSEBU // 8
48to38 // 12
niyal // 5
prensesss016 // 2
Arzu_54 // 0
a slm cnm evett devam etmek istiyorum okudum ve anladım ....aranızda olmak istiyorum bende ..... alın aranıza beni inanın bütün kurallara uyacağım
.
selamlar öncelikle...arkadaşım yazını okudum ve bende merak ettim şöle bi araştırayım dedim.. ve şu yazı metnini buldum ...
Günün her saatinden kilonuz farklı olur. Bu yüzden doğru zamanlarda tartılmalısınız. İşte Kilo Sonuçlarınızı Doğru Öğrenebilmek İçin Tartılmanız Gereken Zamanlar.
Diyet yapmaya başlayanlar, tartıya çıkma takıntısına da kapılırlar. Nerdeyse her hareketten sonra tartılmaya koşarlar. Uyanınca, kahvaltıdan sonra, giyinikken, soyunukken
Bu kadar çok tartılmak, peşinde hayal kırıklığını da getirir. Ağırlık gün içinde çok değişkendir. Gün içinde tüketilen yemek ve sıvı miktarı, vücudun tuttuğu ödeme, idrar durumu gibi pek çok etkene göre değişiklik gösterir.
Sizi yanıltan durumlardan biri de, yemek yedikten sonra tartıya çıkmanızdır. Yemekten sonra mutlaka kilonuz fark edecektir ancak bu fazla kilo, vücudun tutacağı yağ oranını göstermez. Gün içinde alınan tartı sonuçları yanıltıcıdır. Moralinizi bozmaktan başak işe yaramaz.
Diyet yaparken, her gün düzenli olarak kilo kaybetmezsiniz. Bazı durumlarda yağ kitlesi düşer ama kas kütlesi artar. Biz tartıda bunu, kilo artışı zannedebiliriz. Oysa kas artışı vücut için çok faydalıdır. Ayrıca uzun süre ayakta durmak, seyahat gibi etkenlerden dolayı, vücut ödem tutabilir. Birkaç gün içerinde geçer. Bu durumda tartıya çıkarsanız, kilo aldığınızı düşünebilirsiniz.
Özellikle regl döneminde ve birkaç gün öncesinde, 1-2 kilo ağırlık artışı yaşayabilirsiniz. İlaç kullanmak da vücudun ödem yapmasına sebep olabilir. Bu gibi durumları göz önüne almadan tartıya çıkıp, moralinizi bozmayın.
Doğru tartılma:
Kilo tartılmaları sabah aç karnına ve aynı saatte olmalıdır.
Tartılırken üstünüzde çok hafif kıyafetler olmalı veya çıplak olmalısınız.
Her zaman aynı tartıda tartılmaya özen göstermelisiniz.
Evde kullandığınız tartınızın, belli aralıklarla servisinde ayarının yapılması gereklidir.
Regl, seyahat, kabızlık, ishal veya egzersiz sonrası tartılmak doğru değildir.
Sürekli tartılmak, psikolojik bozukluklara yol açar.
Önemli olan beslenme alışkanlıklarını sürekli olarak değiştirebilmektir.
Haftada 1 veya 2 gün sabah aç karnına tartılmak yeterlidir.
takımdamıyım şimdi ben yupiiiiiiiiiii...sizi hiç utandırmayacağım çok tşk ederim herkese
gerçekten gamze beni çok motive ediyor...ben ilk diyete başladığımda 95.5 tim gamzeyle diyete başladım 72 ye kadar düşmüştüm ama bayramlar kış mevsimi derken 1 ay öncesinde bir tartıldım 82.5 olmuşum.. dedimki yeter gidiyorsun gene 95 e ..diyete başladım sonra burayla tanıştım arkadaşım sayesinde yine... 26 ocakta buraya başladım ve kilom 80.9 du şimdi buranın sayesinde 78.6 ya düştüm ...
.
bugun sali ve benim dis dr.gunum yeni geldim ama alt cene inceltildi gecici kaplamalar takildi olcu verildi ve bekleme basladi
insallah 10 gune dis iskencem bitecek
henuz alt cenemi ve dudagimi hissetmiyorum agrida daha baslamadi
soyle bir okudum gecmisi ama alintilamadim cepten
hemsom bugun bayagi bir buradaymisin kacirmisim sohbeti
betul kisisel algilamani isteseydim bunu direk yazardim sana beni az cok tanimisinizdir diye umuyorum
ben sadece ordada belirttigim gibi kacamaklari gorunce sogumaya basliyorum dun birine daha yazdim yazmayin ne olur canim istiyor diye........
haaaaa senin bozman konusunda da benim diyecegim
1 kilon cok degil
2aldigin bir kacyuz gr. buda sorun degil
ben kendimi sogutmamak adina soyledim
yeni gelen arkadas hos gelmis
bir ara gulu gordum asagida selam canimmmmmmmmmmm
ecem listelerin gunluk yapilacagi kismini kacirmisim eline saglik
baska aklima birsey gelmiyor disimin uyusuklugu gecmeden agrim baslamadan yuruyum diyorum
haydin bas bas bana
merhaba ben geldim ama kötüyüm yorgunum üzgünüm..malum polis eşiyim ve 2. şark görevi çıktı...mecburi yani..ve biz bu sene gitmeye karar verdik..nere olacak nasıl olacak..kaç yıl olacak ..
bana az el atın bakem..
öneri istiyorum ..yazmayı düşündüğümüz iller..ığdır- kars- tunceli..aşağılara pek gitmeye niyetim yok gönüllü gideceğiz ve muhtemeln yazdığımız yere gönderileceğiz..elazığda ilk şarkı yaptık kabul edilse koşa koşa giderim..ama ilk şark yeri 2.kez kabul edilmiyor..
Yine gidecek olman kötü olmuş Tuğba'cım. Senin okul ne zaman açılacak ki?
Bence erkenci olan sen değilsin. Takımın geri kalan hepsi tembelBeril hariçççç
Kızlar bugün kayınvaldemlere gideceğiz akşam giremeyeceğim bugünkü listemi yazayım
sabah
*1 tabak menemen
*2 dilim kepek ekmeği
*1 bardak portakal suyu
ara
*1 adet elma
öğle
*1 kase çorba
*1 dilim kepek ekmeği
ara
* 1 adet portakal
henüz akşam yemeği yemedim ama 1 tabak sebze yemeği yerim ekmeksiz kaygana ne yaparsa artık
Ya kızlar birde şu kullanım hakkında arkadaşların yazdıklarını hemen görebilmek için nasıl işliyor çözüyorum ama uğraşıyorum bunun basit yolu nedir bu konuda biras zorlanıyorum birde grupta kimler var kaç kişi ayrıca liste kaç kişi kimler var çok sordum ama birde nicler tek tek tanıtabilirmi kendilerini isim olarak bilmek istiyorum sizin için bi sakınca yoksa :) teşekkürler
Bugunku menum
Sabah:bir dilim ekmek 4 adet zeytin cok az peynir
Ögle:bir adet pogaca kucuk bir dilim pasta(dayanamdim kizin bana)
Akşam: oglen cok yedigim icin aksam yemedim
2.5 litre su
150 mekik bide 15 dk gobek attim oh ohhh
arkadaslar menüm:
sabah :1 dilim tam bugday ekmeği,peynir,zeytin,domates
öğlen:yulaf kepekli 1 kase süt,1 portakal
akşam:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 ufak tabak ciğer
2 bardak yeşil çay ,2 lt su...
benim menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
3 tane zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara:
1 şekersiz kahve
öğle:
1 kibrit kutusu kadar börek
1 turp ve havuç rendeleyip üzerine 1 kaşık yoğurt
1 bardak ayran
ara:
1 fincan şekersiz kahve
akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 tabak (küçük tatlı tabağı) ciğer
1dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
2 litre kadar da su gün boyunca
belki az sonra 1 kahve daha içebilirim..
spor olarakta yarım saat eliptik bisiklet
bu kadar işte
Menum
Sabah yok sayilir
1 bardk suyla 1 lokma peynir attim agzima
Ogle
2 kase yesil salata (narliydi)
1 milfoy borek
Tatli fln vardi onlardan yemedimm
Aksam
Balik ve salataa
Sabah
Yok
Ogle
Yarim kozlenmis patlican
2 izgara kofte
1 d. ekmek
Aksam
1 havuc 1 salatalik rendesi karisik limonlu
3 yk ciger sote
172 ip atladim
100 mekik
5 mil Leslie nin 34. Dksi kadar
Kizlar ben bu aralar sanirim bi siskinlik yasiyorum bisi yemesem bile kendimi patlicak gibi hissediyorum ve yemekten sonra tartildim 58.7 ciktim yarin sabah tartilicam bakalim ne kadar gitmis yada duruyo sanirim sis oldugumuz doneme giriyorum belirtiler var ama gecen ay kacindaydi aklimi yitirmis gibi hatirlayamiyorum
Bence öğün atlama arkadaşım bi elma olsun ye Yada 2 kaşık yoğurt :) metabolizman yavaşlamasın
yavru kusum nerdesin sen bakiyim
seni goremeyince yazliga gittin sandim
sabah
3 tane yumurta beyazi+2 ceviz+1ck pekmez
ogle
bir aktivya
aksam
2 tane elifin sise mamasindan meyveli olanlardan yedim 7 disim kesildi agzimi bile acamiyorum
belki yiyebilirsem yogurt
ama cok acim yaaaaaaaaaa
sporda yok
habire tarcinli ilik cay iciyorum
Benim menüm:
Sabah;
Çok minik börek(dişten ameliyat oldum kist aldırdım tansiyonum düşmesin diye)
Öğle;
Brokoli havuç karnabahar haşlama yoğurt şampiyon ekmekten azıcık 5 te biri
İkindi;
2 yumurta krep ezme
Akşam; brokoli karnabahar havuç haşlama yoğurt :))
5-6 bardak su ama daha da içerim
selam arkadaslar.benımde menüm sabah kavaltımda 4 yeşil zeytin 3 tane yeşil biber aygazda közlenmiş.biraz lor peynir bir dilim kepekli ekmek sekersiz cay.
öğlende bir kase corba salata tavuk ızgara
ara ögünlerde sekersiz cay veya kahve içiyorum.
Aksam yemeğimde bir kase corba salata domateslı 4 kasık makarna yogurt.
Bundan sonra aksamları menümü paylaşırım öyleymiş fakat ben bılmedığım için her öyünümü sizlere yazıyordum özür dilerim.:26:yarın işe gideceğim akşama eve gelince yazacam sizlere inş arkadaslarım a.e.o lun sizleri çok sevdim
öğlen yok ama arasıra vücudu sasırtmak ta lazım ....
evet her yil hatta her firsatta yazin antepe gideriz ordan urfaya fistik ve incir bahcelerimiz var hasan gitmesede ben zorlarim baya yuklu oluyor donusumuz
valla bende evlenince o yoreye ve dugunlere cok gider oldum
benim iki dugunum oldu arada daglar var ama samimi soyluyorum antepte yapilanda daha cok eglendim antepin agalari meshurmus bir zamanlar birde cok uzun surer habire yer icer halay cekerler
menüler güzel spor harika....
Meleğim ben dün sadece 1 tane mesaj atabildiğim için geçmişe falan da bakamadığım için sayılmaz diye düşünmüştüm ondan göndermemiştim
Eline sağlık meleğiimm uğraşmışsın
Harikaymışsın bugün yineŞişliği falan takma sen kafana. Ve sen artık kiloya da takılma. Sıkılaşmanı gözlemlemeye çalış.. diyelim ki 55 oldun, 1 gün yemeği abartsan akşam tartıda yine 56-57 görebilirsin. Hani hedef kilona ulaştın sayıyorum ben seni. O yüzden artık kilo hesabı yapıcak yerde değilsin bebeğm sen, sıkılaşmana dikkat et dedim gbi ki yaptığın sporların bunu sağlamada çok ama çok etkili olduğunu düşünüyorum
Kızlar ben yine geldim ama bugün nedense çok kötüyüm. Dün sanırım çok dolaşmışım. Bacaklarım felaket ağrıyor. Sabahta kan hapımı içmemişim sanırım bu halsizliğin yorgunluğun sebebide o. Geçmişin bir kısmınıda okuyamadım. Şimdilik kaçıyorum çünki hiç halim yok. Yarın inşallah düzelirim. Öpüyorum hepinizi iyi geceler. Arada görmediğim önemli bişey varsa eğer özelden mesaj atın kızlar.
evet ama geldin yaa kuzum o yüzden saydım :)
ne demek ama bir dha yapmak yokmuss :)
bu siskinlige anlam veremedim zaten dün ve bugün böyleyimm sinirim bozuldu birazbirde herseyi yemek istiyorum gözüm ac saldıracak gibiym dayanamadımm 4 tatlı k yogurt yedm az öncee yarn ve pers dikkatli olmalıyım belkide sporu bırakmalıyım
Tugba kilo ve menü bildirimlerini kafaya takmaa ben varım :)
Kızlar ben yine geldim ama bugün nedense çok kötüyüm. Dün sanırım çok dolaşmışım. Bacaklarım felaket ağrıyor. Sabahta kan hapımı içmemişim sanırım bu halsizliğin yorgunluğun sebebide o. Geçmişin bir kısmınıda okuyamadım. Şimdilik kaçıyorum çünki hiç halim yok. Yarın inşallah düzelirim. Öpüyorum hepinizi iyi geceler. Arada görmediğim önemli bişey varsa eğer özelden mesaj atın kızlar.
Hayırlı olsun inşaallah arkadaşımSeninle can arkadaştık şimdi canım rakibim oldun oyyy böyle güzelliğe can kurban Hadi bakalım kolay gelsin..Tüm kalbimle başarılarr
CANIMSIN İNŞ ZAYIFLARIZ.
yok anacım bız satıyoruz yemezle bıtmezAy kayınbabamlarında bağları var inciri fıstığın yanına dikme sebebleri fıstığı incirin içine doldurup yiyoz :))))
yok be balımmmmmmm bır anteplının bakısına kole olmus bır balıkesır fırlatmasıyımmmmmmevet canım yolumuz uzun...
s
ağol canım....
afiyet olsun canım...
sağol canım....
güzel canım milföy çok kalori ama zaten sabah ta yememişsin...
öğlen yok ama arasıra vücudu sasırtmak ta lazım ....
sağol canım...
menüler güzel spor harika....
geçmiş olsun canım ya sen nerelisin antep te oturuyorsun değil mi?
çok geçmiş olsun herkes te bir sağlık sorunu allah şifa versin...
estagfirullah afiyet olsun canım...
nasılsın sekerım tubısımmmmmm balın yanındakı kaymagımmmmmmmmmmmCanım hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla hedefine ulaşırsın bizler de buna şahitlik ederiz inşallah:13:
Hem pilav, hem de sucuklu :44: akşam olması da kötü. Ama günün geri kalanı gayet iyi
rica ederim ne demeketkili olabildiysem ne mutlu..
Ne yazık ki yarın tekrar gidicem ortimama artık böyle şeyler olmicak inşallah okulum açılacağı için.. Bu haftalık biraz ayrı düştük bakalım ama önümüzdeki haftadan itibaren hazirana okul kapanana kadar hep evdeyim
Meleğim ben dün sadece 1 tane mesaj atabildiğim için geçmişe falan da bakamadığım için sayılmaz diye düşünmüştüm ondan göndermemiştim
Su, spor mükemmel.. Ama Ebru'mun yorumunu okuyunca farkettim gerçekten fazla şekerli gibi ortim. Onun da dediği gibi yeme alışkanlıklarında ufak bi değişiklik yap bakalım başarına nasıl yansıycak..
Eline sağlık meleğiimm uğraşmışsın
Hoşgeldiiiiin aramızagelir gelmez de çok faydalı ve gerekli bu bilgileri paylaştığın için ayrıca teşekkür ederiz
Her eve lazım böyle bi arkadaşmaşallah
Geçmiş olsun berilim balım
Canım benim ben bu konularda hiç ama hiç bilgi sahibi değilim, tek diyebileceğim Allah hakkınızda en hayırlısı neresi ise orayı nasib etsin, dua edeceğim sizin için..
Kuzum ben de hiç gitmek istemiyorum ama babam beni 4-5 gün evde yalnız bırakamayacağını söylüyor mecburen gidiyorumorda da ne yazık ki internet yok.. Ben yine eceme ulaşırım, kilo bildirimi onun vesilesiyle yaparım inşallah.. Okulum önümüzdeki pazartesi yani 5 gün sonra açılıyor ondan sonra artık hep buralardayım inşallah
Canım sıkma meyve suları hakkında kaptanımız ebru daha önce bir arkadaşımızı haklı olarak uyarmıştı. 1 bardak taze portakal suyu için 1den fazla portakal sıkmak gerekiyor. Yani bu da tümünün şekerini vücuda almak demek. Ayrıca posasından da faydalanamamış oluyorsun. Dolayısıyla pek tavsiye etmiyor bize. Hazır meyve suyu ise, o da zaten olmamalı. Bunun haricinde çok iyi buldum. Umarım akşam da aynı güzellikte devam eder menün.
Ben 21 yaşındayım ismim tuğba, istanbul da yaşıyorum. Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencisiyim, bugün takıma dahil olalı 1 ay 1 gün oldu :) öyle işte
Kendi paylaşımlarını ve arkadaşlarının paylaşımlarını görebilmek için profilini açıyorsun ve ve zaten orda göreceksin "ETKİNLİKLERİM" yazıyor. "Hepsi" ve "EVSEBU" diye seçenekler yer alır orda. Hepsi'ye tıkladığın zaman en son neler yazıldığından başlayarak herkesin mesajlarını gösterir seninkiler de dahil. Diğerine tıkladığında ise sadece senin mesajlarını görürsün. Gün ve saat olarak da mesajın son kısmında yazar. Günlük mesaj sayını da ordan hemencecik sayarak belirleyebilirsinkarışık oldu biraz belki ama adım adım bakarsan çok rahat anlayabilirsin canım
Betülün de söylediği gibi cnm öğün atlamak yerine salata yoğurt ayran gibi düşük kaorili şeyleri tercih ederek bi de en geç 17:30-18:00 de günü kapatarak tolere edebilirsin bu durumu.
Afiyet olsun harika
Öğlen yediğin börek hiç olmasaymış keşkeee :44: Bi de ekmeği sabah ve öğle yemeğinde tercih et yiyeceksen, akşam hiç yememeye çalış. Afiyet olsun güzel menü. Spor ve su da gayet iyi tebrikler.
Allah korusun daha fazla da kaçamak yapabilirdin bence iyisin. O milföyü iyice çiğneyip çiğneyip yutsaydın balım
Harikaymışsın bugün yineŞişliği falan takma sen kafana. Ve sen artık kiloya da takılma. Sıkılaşmanı gözlemlemeye çalış.. diyelim ki 55 oldun, 1 gün yemeği abartsan akşam tartıda yine 56-57 görebilirsin. Hani hedef kilona ulaştın sayıyorum ben seni. O yüzden artık kilo hesabı yapıcak yerde değilsin bebeğm sen, sıkılaşmana dikkat et dedim gbi ki yaptığın sporların bunu sağlamada çok ama çok etkili olduğunu düşünüyorum
Belirtmeyi unuttum aslında, kahvaltıyı geç yaptığım için öyle oldu o, bi de öğle saatlerinde dışardaydım acıkmamıştım da çantamda taşıdığım suyumu içtim eve gelince akşam yemeğimi yedimmm
Yarın sabah gidiyorum ne yazık ki bitanem
Oy kıyamam sana beeeennnn
Canım ikindide yediğin başlı başına bi öğün gibi geldi bana eğer doğru okuduysam.2 yumurta, krep ve ezme dmi? Bunları sabah yeseydin daha güzel doyardın. Bu arada o akşam yediğin brokoli karnıbahar havuç haşlama var ya, çok severim kendisiniafiyet olsun.
Tatlım günlük menülerini öğünlere ayırıp yazarsan bizim için okuyup anlaması ve yorum yapması çok daha kolay olur.
Sabah:
.......
Öğle:
........
Akşam:
.........
gibiMnün gayet iyi gidiyordu ama akşam biraz çok olmuş gibi sanki, mümkün olduğnca akşam öğünlerini hafif geçirmeni tavsiye ederim. Bu arada yeni geldiğin için sana da söyleyelim, ben ve eğer devam ediyorlarsa bazı arkadaşlarım yoğurt yerken içerisine kırmızı pul biber atıyoruz. Sporcular da böyle yapıyorlarmış.. Biliyorsun acı metabolimayı hızlandırıyor. Yoğurt zaten başlı başına kilo vermeye yardımcı bir besin.. O şekild etkisini daha da arttırmış oluyorsun. Başka baharatlar da ekleyebilirsin harika oluyor. Nane, kekik gibi.. Bil istedim
bende ıncırın her turunu severımmmmm ara olarakta yıyorummmmmm ama dalından koparıp yemek baska tabıııııııııııincirede fıstıgadaaa bayılırımmm.. ımmh incir olsada yesek
ohhh oyna oyna dur :) bende nisanda hic oturmamıstım dügünümü düsünemiyorum :)
tesekkürlerr :)
evet ama geldin yaa kuzum o yüzden saydım :)
ne demek ama bir dha yapmak yokmuss :)
bu siskinlige anlam veremedim zaten dün ve bugün böyleyimm sinirim bozuldu birazbirde herseyi yemek istiyorum gözüm ac saldıracak gibiym dayanamadımm 4 tatlı k yogurt yedm az öncee yarn ve pers dikkatli olmalıyım belkide sporu bırakmalıyım
gecmıs olsun haber verırsen sevınırımKızlar ben yine geldim ama bugün nedense çok kötüyüm. Dün sanırım çok dolaşmışım. Bacaklarım felaket ağrıyor. Sabahta kan hapımı içmemişim sanırım bu halsizliğin yorgunluğun sebebide o. Geçmişin bir kısmınıda okuyamadım. Şimdilik kaçıyorum çünki hiç halim yok. Yarın inşallah düzelirim. Öpüyorum hepinizi iyi geceler. Arada görmediğim önemli bişey varsa eğer özelden mesaj atın kızlar.
canım hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla hedefine ulaşırsın bizler de buna şahitlik ederiz inşallah:13:
hem pilav, hem de sucuklu :44: Akşam olması da kötü. Ama günün geri kalanı gayet iyi
rica ederim ne demekEtkili olabildiysem ne mutlu..
ne yazık ki yarın tekrar gidicem ortimama artık böyle şeyler olmicak inşallah okulum açılacağı için.. Bu haftalık biraz ayrı düştük bakalım ama önümüzdeki haftadan itibaren hazirana okul kapanana kadar hep evdeyim
meleğim ben dün sadece 1 tane mesaj atabildiğim için geçmişe falan da bakamadığım için sayılmaz diye düşünmüştüm ondan göndermemiştim
su, spor mükemmel.. Ama ebru'mun yorumunu okuyunca farkettim gerçekten fazla şekerli gibi ortim. Onun da dediği gibi yeme alışkanlıklarında ufak bi değişiklik yap bakalım başarına nasıl yansıycak..
eline sağlık meleğiimm uğraşmışsın
hoşgeldiiiiin aramızaGelir gelmez de çok faydalı ve gerekli bu bilgileri paylaştığın için ayrıca teşekkür ederiz
her eve lazım böyle bi arkadaşMaşallah
geçmiş olsun berilim balım
canım benim ben bu konularda hiç ama hiç bilgi sahibi değilim, tek diyebileceğim allah hakkınızda en hayırlısı neresi ise orayı nasib etsin, dua edeceğim sizin için..
kuzum ben de hiç gitmek istemiyorum ama babam beni 4-5 gün evde yalnız bırakamayacağını söylüyor mecburen gidiyorumOrda da ne yazık ki internet yok.. Ben yine eceme ulaşırım, kilo bildirimi onun vesilesiyle yaparım inşallah.. Okulum önümüzdeki pazartesi yani 5 gün sonra açılıyor ondan sonra artık hep buralardayım inşallah
canım sıkma meyve suları hakkında kaptanımız ebru daha önce bir arkadaşımızı haklı olarak uyarmıştı. 1 bardak taze portakal suyu için 1den fazla portakal sıkmak gerekiyor. Yani bu da tümünün şekerini vücuda almak demek. Ayrıca posasından da faydalanamamış oluyorsun. Dolayısıyla pek tavsiye etmiyor bize. Hazır meyve suyu ise, o da zaten olmamalı. Bunun haricinde çok iyi buldum. Umarım akşam da aynı güzellikte devam eder menün.
ben 21 yaşındayım ismim tuğba, istanbul da yaşıyorum. Okul öncesi öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencisiyim, bugün takıma dahil olalı 1 ay 1 gün oldu :) öyle işte
kendi paylaşımlarını ve arkadaşlarının paylaşımlarını görebilmek için profilini açıyorsun ve ve zaten orda göreceksin "etkinliklerim" yazıyor. "hepsi" ve "evsebu" diye seçenekler yer alır orda. hepsi'ye tıkladığın zaman en son neler yazıldığından başlayarak herkesin mesajlarını gösterir seninkiler de dahil. Diğerine tıkladığında ise sadece senin mesajlarını görürsün. Gün ve saat olarak da mesajın son kısmında yazar. günlük mesaj sayını da ordan hemencecik sayarak belirleyebilirsinKarışık oldu biraz belki ama adım adım bakarsan çok rahat anlayabilirsin canım
betülün de söylediği gibi cnm öğün atlamak yerine salata yoğurt ayran gibi düşük kaorili şeyleri tercih ederek bi de en geç 17:30-18:00 de günü kapatarak tolere edebilirsin bu durumu.
afiyet olsun harika
öğlen yediğin börek hiç olmasaymış keşkeee :44: Bi de ekmeği sabah ve öğle yemeğinde tercih et yiyeceksen, akşam hiç yememeye çalış. Afiyet olsun güzel menü. Spor ve su da gayet iyi tebrikler.
allah korusun daha fazla da kaçamak yapabilirdin bence iyisin. O milföyü iyice çiğneyip çiğneyip yutsaydın balım
harikaymışsın bugün yineşişliği falan takma sen kafana. Ve sen artık kiloya da takılma. Sıkılaşmanı gözlemlemeye çalış.. Diyelim ki 55 oldun, 1 gün yemeği abartsan akşam tartıda yine 56-57 görebilirsin. Hani hedef kilona ulaştın sayıyorum ben seni. O yüzden artık kilo hesabı yapıcak yerde değilsin bebeğm sen, sıkılaşmana dikkat et dedim gbi Ki yaptığın sporların bunu sağlamada çok ama çok etkili olduğunu düşünüyorum
belirtmeyi unuttum aslında, kahvaltıyı geç yaptığım için öyle oldu o, bi de öğle saatlerinde dışardaydım acıkmamıştım da çantamda taşıdığım suyumu içtim eve gelince akşam yemeğimi yedimmm
yarın sabah gidiyorum ne yazık ki bitanem
oy kıyamam sana beeeennnn
canım ikindide yediğin başlı başına bi öğün gibi geldi bana eğer doğru okuduysam.2 yumurta, krep ve ezme dmi? Bunları sabah yeseydin daha güzel doyardın. Bu arada o akşam yediğin brokoli karnıbahar havuç haşlama var ya, çok severim kendisiniafiyet olsun.
tatlım günlük menülerini öğünlere ayırıp yazarsan bizim için okuyup anlaması ve yorum yapması çok daha kolay olur.
sabah:
.......
öğle:
........
Akşam:
.........
gibiMnün gayet iyi gidiyordu ama akşam biraz çok olmuş gibi sanki, mümkün olduğnca akşam öğünlerini hafif geçirmeni tavsiye ederim. Bu arada yeni geldiğin için sana da söyleyelim, ben ve eğer devam ediyorlarsa bazı arkadaşlarım yoğurt yerken içerisine kırmızı pul biber atıyoruz. Sporcular da böyle yapıyorlarmış.. Biliyorsun acı metabolimayı hızlandırıyor. Yoğurt zaten başlı başına kilo vermeye yardımcı bir besin.. O şekild etkisini daha da arttırmış oluyorsun. Başka baharatlar da ekleyebilirsin harika oluyor. Nane, kekik gibi.. Bil istedim
Çok acıktım ben çok... Karnım kazınıyor resmen çenem ağrıyor ama aklımdan eğilme çıkıp haşimiyede yediğimiz bişeyler geliyor birşeyler dedim hamile ark.lar var canları çekmesin güzel annelerin kıyamam :)
Böyle işte çok açım
çok tşk ederım tavsıyelerınız için inş pul biberli yoğurt hiç yemedim ama bundan sonra tüm tavsiyelerinize uyacağım.allah razı olsun sizlerden hayırlı geceler diliyorum.a.e.o lun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?