Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay kayınbabamlarında bağları var inciri fıstığın yanına dikme sebebleri fıstığı incirin içine doldurup yiyoz :))))

selam arkadaslar.benımde menüm sabah kavaltımda 4 yeşil zeytin 3 tane yeşil biber aygazda közlenmiş.biraz lor peynir bir dilim kepekli ekmek sekersiz cay.

öğlende bir kase corba salata tavuk ızgara

ara ögünlerde sekersiz cay veya kahve içiyorum.

Aksam yemeğimde bir kase corba salata domateslı 4 kasık makarna yogurt.

Bundan sonra aksamları menümü paylaşırım öyleymiş fakat ben bılmedığım için her öyünümü sizlere yazıyordum özür dilerim.:26:yarın işe gideceğim akşama eve gelince yazacam sizlere inş arkadaslarım a.e.o lun sizleri çok sevdim

yaa ben diğerinin altına yazmayı öğrenemedim de daha buraya yazıyım dedim birbirimize destek olup kurtulalım şu kilolardan ayyy kına geldi valla

.

evet canım yolumuz uzun...

süpersin menün harika cnm

.

s
ağol canım....

afiyet olsun canım...

Guzel olmus menu afiyet olsunn

sağol canım....

Menum

Sabah yok sayilir
1 bardk suyla 1 lokma peynir attim agzima

Ogle
2 kase yesil salata (narliydi)
1 milfoy borek
Tatli fln vardi onlardan yemedimm

Aksam
Balik ve salataa

güzel canım milföy çok kalori ama zaten sabah ta yememişsin...

öğlen yok ama arasıra vücudu sasırtmak ta lazım ....

Menün çok iyiymiş arkadaşım güle güle kilo ver :)

sağol canım...

menüler güzel spor harika....

geçmiş olsun canım ya sen nerelisin antep te oturuyorsun değil mi?

çok geçmiş olsun herkes te bir sağlık sorunu allah şifa versin...

estagfirullah afiyet olsun canım...

Yeni gelen arkadaslar su an isimler karışıyor ama zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacağız ve kaynasacağız merak etmeyin...

Ben Gül Bursa da oturuyorum yaza istanbul a tasınacağım kısmetse 34 yasındayım bir kızım bir oğlum var 170 boyundayım 76.4 kiloyum hedefim 65 sevgiler...

Canım hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla hedefine ulaşırsın bizler de buna şahitlik ederiz inşallah:13:

Hem pilav, hem de sucuklu :44: akşam olması da kötü. Ama günün geri kalanı gayet iyi

rica ederim ne demek etkili olabildiysem ne mutlu..

hoşgeldin ortim ya. gitme sakın bir yere bak bu hafta ben azimliyim sporumada başladım birlikten kuvvet doğar ona göre:)

Ne yazık ki yarın tekrar gidicem ortim ama artık böyle şeyler olmicak inşallah okulum açılacağı için.. Bu haftalık biraz ayrı düştük bakalım ama önümüzdeki haftadan itibaren hazirana okul kapanana kadar hep evdeyim

Kızlar dünkü mesaj sayılarını kaptanımız Ebru ve Beril dısında kimse göndermedi biliyorsunuz ki artık günlük olarak mesajlar yayınlanıyor 2 günde 1 degil..

Meleğim ben dün sadece 1 tane mesaj atabildiğim için geçmişe falan da bakamadığım için sayılmaz diye düşünmüştüm ondan göndermemiştim

Su, spor mükemmel.. Ama Ebru'mun yorumunu okuyunca farkettim gerçekten fazla şekerli gibi ortim. Onun da dediği gibi yeme alışkanlıklarında ufak bi değişiklik yap bakalım başarına nasıl yansıycak..

4 Şubat
LAydLiNe // 11
lafraise // 12
beril77 // 12
betuld // 8
GUL1978 // 5
gurbet_dmr // 9
dontpanic // 1
EVSEBU // 8
48to38 // 12
niyal // 5
prensesss016 // 2
Arzu_54 // 0

Eline sağlık meleğiimm uğraşmışsın
a slm cnm evett devam etmek istiyorum okudum ve anladım ....aranızda olmak istiyorum bende .....alın aranıza beniinanın bütün kurallara uyacağım

.

takımdamıyım şimdi ben yupiiiiiiiiiii...sizi hiç utandırmayacağım çok tşk ederim herkese

Hoşgeldiiiiin aramıza gelir gelmez de çok faydalı ve gerekli bu bilgileri paylaştığın için ayrıca teşekkür ederiz

Her eve lazım böyle bi arkadaş maşallah

Geçmiş olsun berilim balım

Canım benim ben bu konularda hiç ama hiç bilgi sahibi değilim, tek diyebileceğim Allah hakkınızda en hayırlısı neresi ise orayı nasib etsin, dua edeceğim sizin için..

Yine gidecek olman kötü olmuş Tuğba'cım. Senin okul ne zaman açılacak ki?

Bence erkenci olan sen değilsin. Takımın geri kalan hepsi tembel Beril hariçççç

Kuzum ben de hiç gitmek istemiyorum ama babam beni 4-5 gün evde yalnız bırakamayacağını söylüyor mecburen gidiyorum orda da ne yazık ki internet yok.. Ben yine eceme ulaşırım, kilo bildirimi onun vesilesiyle yaparım inşallah.. Okulum önümüzdeki pazartesi yani 5 gün sonra açılıyor ondan sonra artık hep buralardayım inşallah

Canım sıkma meyve suları hakkında kaptanımız ebru daha önce bir arkadaşımızı haklı olarak uyarmıştı. 1 bardak taze portakal suyu için 1den fazla portakal sıkmak gerekiyor. Yani bu da tümünün şekerini vücuda almak demek. Ayrıca posasından da faydalanamamış oluyorsun. Dolayısıyla pek tavsiye etmiyor bize. Hazır meyve suyu ise, o da zaten olmamalı. Bunun haricinde çok iyi buldum. Umarım akşam da aynı güzellikte devam eder menün.

Ben 21 yaşındayım ismim tuğba, istanbul da yaşıyorum. Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencisiyim, bugün takıma dahil olalı 1 ay 1 gün oldu :) öyle işte

Kendi paylaşımlarını ve arkadaşlarının paylaşımlarını görebilmek için profilini açıyorsun ve ve zaten orda göreceksin "ETKİNLİKLERİM" yazıyor. "Hepsi" ve "EVSEBU" diye seçenekler yer alır orda. Hepsi'ye tıkladığın zaman en son neler yazıldığından başlayarak herkesin mesajlarını gösterir seninkiler de dahil. Diğerine tıkladığında ise sadece senin mesajlarını görürsün. Gün ve saat olarak da mesajın son kısmında yazar. Günlük mesaj sayını da ordan hemencecik sayarak belirleyebilirsin karışık oldu biraz belki ama adım adım bakarsan çok rahat anlayabilirsin canım

Bugunku menum

Sabah:bir dilim ekmek 4 adet zeytin cok az peynir

Ögle:bir adet pogaca kucuk bir dilim pasta(dayanamdim kizin bana)

Akşam: oglen cok yedigim icin aksam yemedim

2.5 litre su

150 mekik bide 15 dk gobek attim oh ohhh

Betülün de söylediği gibi cnm öğün atlamak yerine salata yoğurt ayran gibi düşük kaorili şeyleri tercih ederek bi de en geç 17:30-18:00 de günü kapatarak tolere edebilirsin bu durumu.

arkadaslar menüm:

sabah :1 dilim tam bugday ekmeği,peynir,zeytin,domates

öğlen:yulaf kepekli 1 kase süt,1 portakal

akşam:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 ufak tabak ciğer

2 bardak yeşil çay ,2 lt su...

Afiyet olsun harika

Öğlen yediğin börek hiç olmasaymış keşkeee :44: Bi de ekmeği sabah ve öğle yemeğinde tercih et yiyeceksen, akşam hiç yememeye çalış. Afiyet olsun güzel menü. Spor ve su da gayet iyi tebrikler.

Menum

Sabah yok sayilir
1 bardk suyla 1 lokma peynir attim agzima

Ogle
2 kase yesil salata (narliydi)
1 milfoy borek
Tatli fln vardi onlardan yemedimm

Aksam
Balik ve salataa

Allah korusun daha fazla da kaçamak yapabilirdin bence iyisin. O milföyü iyice çiğneyip çiğneyip yutsaydın balım

Harikaymışsın bugün yine Şişliği falan takma sen kafana. Ve sen artık kiloya da takılma. Sıkılaşmanı gözlemlemeye çalış.. diyelim ki 55 oldun, 1 gün yemeği abartsan akşam tartıda yine 56-57 görebilirsin. Hani hedef kilona ulaştın sayıyorum ben seni. O yüzden artık kilo hesabı yapıcak yerde değilsin bebeğm sen, sıkılaşmana dikkat et dedim gbi ki yaptığın sporların bunu sağlamada çok ama çok etkili olduğunu düşünüyorum

Bence öğün atlama arkadaşım bi elma olsun ye Yada 2 kaşık yoğurt :) metabolizman yavaşlamasın

Belirtmeyi unuttum aslında, kahvaltıyı geç yaptığım için öyle oldu o, bi de öğle saatlerinde dışardaydım acıkmamıştım da çantamda taşıdığım suyumu içtim eve gelince akşam yemeğimi yedimmm

yavru kusum nerdesin sen bakiyim
seni goremeyince yazliga gittin sandim

Yarın sabah gidiyorum ne yazık ki bitanem

Oy kıyamam sana beeeennnn

Canım ikindide yediğin başlı başına bi öğün gibi geldi bana eğer doğru okuduysam.2 yumurta, krep ve ezme dmi? Bunları sabah yeseydin daha güzel doyardın. Bu arada o akşam yediğin brokoli karnıbahar havuç haşlama var ya, çok severim kendisini afiyet olsun.

Tatlım günlük menülerini öğünlere ayırıp yazarsan bizim için okuyup anlaması ve yorum yapması çok daha kolay olur.

Sabah:
.......

Öğle:
........

Akşam:

.........

gibi Mnün gayet iyi gidiyordu ama akşam biraz çok olmuş gibi sanki, mümkün olduğnca akşam öğünlerini hafif geçirmeni tavsiye ederim. Bu arada yeni geldiğin için sana da söyleyelim, ben ve eğer devam ediyorlarsa bazı arkadaşlarım yoğurt yerken içerisine kırmızı pul biber atıyoruz. Sporcular da böyle yapıyorlarmış.. Biliyorsun acı metabolimayı hızlandırıyor. Yoğurt zaten başlı başına kilo vermeye yardımcı bir besin.. O şekild etkisini daha da arttırmış oluyorsun. Başka baharatlar da ekleyebilirsin harika oluyor. Nane, kekik gibi.. Bil istedim

öğlen yok ama arasıra vücudu sasırtmak ta lazım ....

Bugün erken kalkmama rağmen kahvaltım biraz geç oldu. Bi de öğlen dışardaydım fırsat bulamadım, zaten toktum da, öyle oldu işte.. Bu arada vücudu şaşırtmak lazım demişsin ya, çok haklısın ben hiç o açıdan bakmamıştım meseleye :)

incirede fıstıgadaaa bayılırımmm.. ımmh incir olsada yesek

ohhh oyna oyna dur :) bende nisanda hic oturmamıstım dügünümü düsünemiyorum :)

menüler güzel spor harika....

tesekkürlerr :)

evet ama geldin yaa kuzum o yüzden saydım :)
ne demek ama bir dha yapmak yokmuss :)
bu siskinlige anlam veremedim zaten dün ve bugün böyleyimm sinirim bozuldu biraz birde herseyi yemek istiyorum gözüm ac saldıracak gibiym dayanamadımm 4 tatlı k yogurt yedm az öncee yarn ve pers dikkatli olmalıyım belkide sporu bırakmalıyım

Son düzenleme:
Kızlar ben yine geldim ama bugün nedense çok kötüyüm. Dün sanırım çok dolaşmışım. Bacaklarım felaket ağrıyor. Sabahta kan hapımı içmemişim sanırım bu halsizliğin yorgunluğun sebebide o. Geçmişin bir kısmınıda okuyamadım. Şimdilik kaçıyorum çünki hiç halim yok. Yarın inşallah düzelirim. Öpüyorum hepinizi iyi geceler. Arada görmediğim önemli bişey varsa eğer özelden mesaj atın kızlar.

Çok acıktım ben çok... Karnım kazınıyor resmen çenem ağrıyor ama aklımdan eğilme çıkıp haşimiyede yediğimiz bişeyler geliyor birşeyler dedim hamile ark.lar var canları çekmesin güzel annelerin kıyamam :)
Böyle işte çok açım

Geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin iyi geceler

Canımın içi sen de biliyorsun ki bu süreçte bize en çok zarar verecek ve süreci baltalayacak olan şey sinir bozukluğu, moral bozukluğu.. Kaçamaklardan bile daha zararlı olduğunu düşünüyorum bunun. Sen çok yisin, gayet iyisin, resssmen yaklaşık 18 kilo verdin fıstıktın daha da fıstık oldun, sporunu arttırdın sıkılaşıyorsun, bi şişkinlik senin canını sıkamaz böyle, hiç ciddiye alma onu kendini en iyi tanıyan da sensin, spora ister ara ver ister devam et (bayılıyorum ben bu smile'a )

Tugba kilo ve menü bildirimlerini kafaya takmaa ben varım :)

Canımsın

Sana hiç kıyamam beeeennn iyice güzelce dinlen sen de bebeğin de hep iyi olun.. Biz de bi an önce teyze olalım artık hayırlısıyla sağlıkla

Ay kayınbabamlarında bağları var inciri fıstığın yanına dikme sebebleri fıstığı incirin içine doldurup yiyoz :))))
yok anacım bız satıyoruz yemezle bıtmez
salcamı bıberımıde kıslımıda yaptırıyorummmmmmmmmmm
mıssssssssss
yok be balımmmmmmm bır anteplının bakısına kole olmus bır balıkesır fırlatmasıyımmmmmm
nasılsın sekerım tubısımmmmmm balın yanındakı kaymagımmmmmmmmmmm
gececek sukurkı bıttı sayılır 10 gune takılacak ıns.
bende ıncırın her turunu severımmmmm ara olarakta yıyorummmmmm ama dalından koparıp yemek baska tabııııııııııı
yaza bır urfa cıkartması yapalım hep beraberrrrrr
gecmıs olsun haber verırsen sevınırım

çok tşk ederım tavsıyelerınız için inş pul biberli yoğurt hiç yemedim ama bundan sonra tüm tavsiyelerinize uyacağım.allah razı olsun sizlerden hayırlı geceler diliyorum.a.e.o lun

Ben 5buçuktan sonra hiçbişey yemememe ve gece yarılarına kadar oturmama rağmen, akşamı çok hafif geçiştridiğim günlerde bile yatana kadar hiç ama hiç acıkmıyorum. Maşallah diyeyim de.. 1 an bile hissetmiyorum açlık. Bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum. Ama bence yoğurdun etkisi oldukça fazla. Sana tavsiyem akşam öğününde yoğurt ye, içine de pul biber kat. Hem metabolizmanı hızlanıdıryor acı, hem de tok tutuyor. Bunu yapmanın beni ne kadar tok tuttuğunu daha önce de çok kez yazmıştım sen yenisin sana da söyleyeyim. Ama yoğurt yemediğim günlerde de acıkmıyorum ki :44: sanırım bir süre sonra bünye alışıyor, sen de alışırsın kuzum bi de mümkün olduğunca aklına getirmektrn kaçın kaçamak yediğin şeyleri.. Emin ol bu senin motivasyonunu olumsuz yönde baya bi etkiler

çok tşk ederım tavsıyelerınız için inş pul biberli yoğurt hiç yemedim ama bundan sonra tüm tavsiyelerinize uyacağım.allah razı olsun sizlerden hayırlı geceler diliyorum.a.e.o lun

rica ederimm birbirimize faydalı olabilmek için burdayız sen de Allah'a emanet ol..

iyi akşamlar kızlaar

berilciiim bana şu spor aletini gösterecektin bacaklar için olaaan :26:

tubısssssss teyzosuuuuuuu bak elıfınıne uslandık bırazzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…