nasılsın sekerım tubısımmmmmm balın yanındakı kaymagımmmmmmmmmmm
gececek sukurkı bıttı sayılır 10 gune takılacak ıns.
ılac aldım aman bıtsınde bırsey ıstemıyorum ıkı aydır gıt gel bıktımmmmmmmseni gördüm çooooook daha iyi oldumiyiym çok şükür ama yarın yine ayrılıyorum sizden pazar gününe kadar sen nasılsın iyi oldun mu biraz daha? ağrı sızı yok inşallah?
canıskom allah razı olsun sendenKurban olurum bunu vereneeeeAllah nazarlardan saklasın tubiş ablasının meleğini.. O meleğin anne ve babasını ablalarını..
çook sağ ol berilcim. ilk kez görüyorum bunu. :26: nasıl yapılıyor ki bu? adını bilsek araştırırdım bi :26:
ılac aldım aman bıtsınde bırsey ıstemıyorum ıkı aydır gıt gel bıktımmmmmmm
canıskom allah razı olsun senden
eeeeeee baska neler yapıyorsunnnnnnn
az kaldı okulada canım yaaaaaaa
bulamassan plates cemberı al onu sıkıp acmaya calıs hatta hıc para harcama yastıkla dene aynı sonuc bence
yeterkı devamlılık olsunnnnnnn
Biter biter canım benim sağlığına kavuşacaksın inşallah sonunda.
Allah senden de, hepimizden de razı olsun. Neler yapayım işte? Okula başlamak istemiyorum böyle evde gayet iyiydim, uykuyla kanka olmuştuk :97:ama tabi bi yerden başlamak lazım. Hareketli yaşarken daha iyi sonuçlar alırım diye düşünüyorum bi yandan da. Hem okullar açılınca şu gittiğim spor salonu da açılıcak, o aerobiğin de baya faydasını görmüştüm ona da seviniyorum aslında :79:
Kızların nasıl ne yapıyorlarmış Fransa'da, keyifleri yerinde miymiş? Umarım çok eğleniyorlardır
yastıkla mı :26: yastıkla olmaz ki yastık çok yumuşak ve hafif kalmaz mı :44: ben çember alayım bence dediğin gibi berilcim.
kıylar annemlerle sabah ıse gıdıyor yanı bakkalımız var aksam gelıyor
ama fransa degıl frankfurttalar yanı alm.
onlar halınden memnun babam gunluk verıyormus eeeeeee okulda yok yaaaaa keyfı alem
ama ozledımmmmmmm annem dıyorkı ben gıbı kokuyormus kızlar
aman gurbet ıste
Canımın içi sen de biliyorsun ki bu süreçte bize en çok zarar verecek ve süreci baltalayacak olan şey sinir bozukluğu, moral bozukluğu.. Kaçamaklardan bile daha zararlı olduğunu düşünüyorum bunun. Sen çok yisin, gayet iyisin, resssmen yaklaşık 18 kilo verdin fıstıktın daha da fıstık oldun, sporunu arttırdın sıkılaşıyorsun, bi şişkinlik senin canını sıkamaz böyle, hiç ciddiye alma onukendini en iyi tanıyan da sensin, spora ister ara ver ister devam et (bayılıyorum ben bu smile'a )
Canımsın
Sana hiç kıyamam beeeennniyice güzelce dinlen sen de bebeğin de hep iyi olun.. Biz de bi an önce teyze olalım artık hayırlısıyla sağlıkla
yok anacım bız satıyoruz yemezle bıtmez
salcamı bıberımıde kıslımıda yaptırıyorummmmmmmmmmm
mıssssssssss
yok be balımmmmmmm bır anteplının bakısına kole olmus bır balıkesır fırlatmasıyımmmmmm
bende ıncırın her turunu severımmmmm ara olarakta yıyorummmmmm ama dalından koparıp yemek baska tabııııııııııı
yaza bır urfa cıkartması yapalım hep beraberrrrrr
gecmıs olsun haber verırsen sevınırım
18 kiloya yakın verp hedefe yaklastıgında 100 gr fazlalık bile göze batıyor işte napiyim :)
BUGÜN NELER YEDİM? (çok özenerek yazdım kaptanım Ebru'ma ithafen )
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
4 yeşil zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 küçük cherry domates
Öğle
Yok
Akşam
Çok az yağlı tavuk sote
Yağsız salata
1 kâse pul biberli yoğurt
+2.5 Lt su
+2 bardak yeşilçay
+Leslie ile 3 mil
yok olmuyor dene bak
huzulı para harcama
Kııız tabiki yemekle bitmez ayyy düşünemiyorum bağları oturup yediğimizi :)) haha icara vermek diye bişey var ama minik bağ babamların yemeliği hediyeliği hatta ağacım var bi tane benim diye tutturdum sende bir ağacı kendi ağacın yap çok sevimli oluyor :)yok anacım bız satıyoruz yemezle bıtmez
salcamı bıberımıde kıslımıda yaptırıyorummmmmmmmmmm
mıssssssssss
yok be balımmmmmmm bır anteplının bakısına kole olmus bır balıkesır fırlatmasıyımmmmmm
bende ıncırın her turunu severımmmmm ara olarakta yıyorummmmmm ama dalından koparıp yemek baska tabııııııııııı
yaza bır urfa cıkartması yapalım hep beraberrrrrr
gecmıs olsun haber verırsen sevınırım
Ben 5buçuktan sonra hiçbişey yemememe ve gece yarılarına kadar oturmama rağmen, akşamı çok hafif geçiştridiğim günlerde bile yatana kadar hiç ama hiç acıkmıyorum. Maşallah diyeyim de.. 1 an bile hissetmiyorum açlık. Bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum. Ama bence yoğurdun etkisi oldukça fazla. Sana tavsiyem akşam öğününde yoğurt ye, içine de pul biber kat. Hem metabolizmanı hızlanıdıryor acı, hem de tok tutuyor. Bunu yapmanın beni ne kadar tok tuttuğunu daha önce de çok kez yazmıştım sen yenisin sana da söyleyeyim. Ama yoğurt yemediğim günlerde de acıkmıyorum ki :44: sanırım bir süre sonra bünye alışıyor, sen de alışırsın kuzumbi de mümkün olduğunca aklına getirmektrn kaçın kaçamak yediğin şeyleri.. Emin ol bu senin motivasyonunu olumsuz yönde baya bi etkiler
kıylar annemlerle sabah ıse gıdıyor yanı bakkalımız var aksam gelıyor
ama fransa degıl frankfurttalar yanı alm.
onlar halınden memnun babam gunluk verıyormus eeeeeee okulda yok yaaaaa keyfı alem
ama ozledımmmmmmm annem dıyorkı ben gıbı kokuyormus kızlar
aman gurbet ıste
18 kiloya yakın verp hedefe yaklastıgında 100 gr fazlalık bile göze batıyor işte napiyim :)
bendee cok severimmm kurusunu yasını kuru incir recelini yas incir recelini sevmyorm bi tek
ayyy urfa demiskeeeenn cigköftee ciger allahım sana geliyorum :))
ben ılk yastıkla yapıyordumTugba ilk defa ogun atladigini goruyorum:) tatil ya saat sasmalarindan fln olur arada :)
beril boyle koltugun kenarina oturup yastigi sikistirabildigimiz kadar sikistirip geri mi acicaz
100 kere yapmak her gun yapilirsa fayda eder mi sence?
kızların adını koyayımmmmmmmKııız tabiki yemekle bitmez ayyy düşünemiyorum bağları oturup yediğimizi :)) haha icara vermek diye bişey var ama minik bağ babamların yemeliği hediyeliği hatta ağacım var bi tane benim diye tutturdum sende bir ağacı kendi ağacın yap çok sevimli oluyor :)
ben ordan gelmeyım bırde alıstık gıt gel 6 saatKıyamammmmmbenimde annemler Ankara'da ben Urfa'da bide Fransa da Almanya da olsalar naparddım
sıllık sabah yenmıyormu kuzummmmmmmmmmAy yok Allah'a gitme kal bizimle sen gel ben seni sevgi ciğere götürürüm akşama doğru kayınvalidemler çiköfte yapar akşama sıra gecesine gidip şıllık yeriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?