Kıyamammmmmbenimde annemler Ankara'da ben Urfa'da bide Fransa da Almanya da olsalar naparddım
Tugba ilk defa ogun atladigini goruyorum:) tatil ya saat sasmalarindan fln olur arada :)
Aynen canım bünye meselesi çünkü sabah çocuğu hazırlayıp kendi hazırlanıp bırakmaydı derken belki 1 muz belki bi dilim ekmek yiyebiliyordum ki hafta sonları sabah 1 ekmek yiyorum sonra okulda hiç bişi Yada tost kraker akşam bi başlıyordum 6 dan sonra yemeğe işte alıştırmışımekmeksiz doyamıyorum sanki hala biraz öyle hissediyorum ama yemeyip alışcam inşallahhhh
aynaya baktınızda hafıf bır tebessumle
yuzunuze yerlesen yasama sevıncıyle
ıcınızı ısıtan guzel umutlarla kocaman bır
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ben ılk yastıkla yapıyordum
ıkı bacanın arasına koca bır yastık koyup bacak gucumle sıkıstırıp acıyordum zaten cok basıt ve hızlı oluyor alısınca
ama sandalyede dık otur faydasını gorursun 100 taneyı yapman 2 dakıka almıyor
kızların adını koyayımmmmmmm
ama ıyı getırısı olan bır ıs
ben ordan gelmeyım bırde alıstık gıt gel 6 saat
sıllık sabah yenmıyormu kuzummmmmmmmmm
yok yaw uyumusum esofman ayakkabiyla oylece babam bir fircaladiki sorma kapiyi kiracak gibi caliyor elif agliyor abbauuuuuuuuuu s.........valla evi toplayacam diye kizi verdin de uyudun diye
birde bilse hemso ve arkideslerle cene calip uyudumu
aman amannnnnnnnnnn
sizin dugunlere hastayim ben yaaa
elagzidaki koy dugunleri super yemekler sahane yemek icin dugune gitmekte bahaneeeee
kisssssss aksam ne yapiyon bakiyim sen
hic gorunmuyon halvet malvet mi? yoksammmmmmmmmmmm
hiiiiiiiiii muzurlugum tuttu gene hemsoooooooooo
uyumusum seni gordum ruyamda hayirlar ola ins.
ruyamda bir bebek gormeye gidiyom senin eve geliyom kahve bir koltuk takimin varmis evinde
ben oturuyom sen bebegi getiriyon bir yere gidiyon ama nere ddemiyorsun
bakiyom bebek agliyor altina bakiyim diyom bezliyom birde ne goreyim sag kalcada bir beni var allah allah diyom kiz kaybolsa ebru bulur beninden diyom
sonra sen geliyon elinde boyle mavi kelebekli bir gecelik var bana diyonki erken dogurdum da almadiydim simdi gelenler var lohusalikta giyecem diyon ve o ara babis uyandirdi
hayir olsun diye kac dua okudumbilmiyom belkide bebegin totiste ben olur heeeeeeee
tuzlu su yap ayana yada kuvetin varsa doldur icine bolca papatya poseti at rahatlarsin fistik
ben gelirim her yil orayaaaaaaaaaaaa
gunde kac tane yaziyorsan sayacan o kadar
kaygana bizde yemek adidir biliyonmu
o ne ise yatiyormus ki
sudan nefret ediyom hele ac karnina icince midem bulaniyor benim
sen iyiymisin yaaaaaa
bende sana kiyak yapiyim diye yollamistim tatlis yahuuuu
sen benide gectin acelecilikte benimki belli adim niccim
bendeeee hatirlamak bile istemiyorum allah yardimcisi olsun kizin yazik
sirlarini ogrenmissindir
dokul bakiyim ne yemis ne yapmis?
niye bugun yapiyon bende onu anlamiyorum cuma yap yada en iyisi takima gir bence daha iyi bir motivasyon olur
Canım hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla hedefine ulaşırsın bizler de buna şahitlik ederiz inşallah:13:
Hem pilav, hem de sucuklu :44: akşam olması da kötü. Ama günün geri kalanı gayet iyi
rica ederim ne demeketkili olabildiysem ne mutlu..
Ne yazık ki yarın tekrar gidicem ortimama artık böyle şeyler olmicak inşallah okulum açılacağı için.. Bu haftalık biraz ayrı düştük bakalım ama önümüzdeki haftadan itibaren hazirana okul kapanana kadar hep evdeyim
Meleğim ben dün sadece 1 tane mesaj atabildiğim için geçmişe falan da bakamadığım için sayılmaz diye düşünmüştüm ondan göndermemiştim
Su, spor mükemmel.. Ama Ebru'mun yorumunu okuyunca farkettim gerçekten fazla şekerli gibi ortim. Onun da dediği gibi yeme alışkanlıklarında ufak bi değişiklik yap bakalım başarına nasıl yansıycak..
Eline sağlık meleğiimm uğraşmışsın
Hoşgeldiiiiin aramızagelir gelmez de çok faydalı ve gerekli bu bilgileri paylaştığın için ayrıca teşekkür ederiz
Her eve lazım böyle bi arkadaşmaşallah
Geçmiş olsun berilim balım
Canım benim ben bu konularda hiç ama hiç bilgi sahibi değilim, tek diyebileceğim Allah hakkınızda en hayırlısı neresi ise orayı nasib etsin, dua edeceğim sizin için..
Kuzum ben de hiç gitmek istemiyorum ama babam beni 4-5 gün evde yalnız bırakamayacağını söylüyor mecburen gidiyorumorda da ne yazık ki internet yok.. Ben yine eceme ulaşırım, kilo bildirimi onun vesilesiyle yaparım inşallah.. Okulum önümüzdeki pazartesi yani 5 gün sonra açılıyor ondan sonra artık hep buralardayım inşallah
Canım sıkma meyve suları hakkında kaptanımız ebru daha önce bir arkadaşımızı haklı olarak uyarmıştı. 1 bardak taze portakal suyu için 1den fazla portakal sıkmak gerekiyor. Yani bu da tümünün şekerini vücuda almak demek. Ayrıca posasından da faydalanamamış oluyorsun. Dolayısıyla pek tavsiye etmiyor bize. Hazır meyve suyu ise, o da zaten olmamalı. Bunun haricinde çok iyi buldum. Umarım akşam da aynı güzellikte devam eder menün.
Ben 21 yaşındayım ismim tuğba, istanbul da yaşıyorum. Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencisiyim, bugün takıma dahil olalı 1 ay 1 gün oldu :) öyle işte
Kendi paylaşımlarını ve arkadaşlarının paylaşımlarını görebilmek için profilini açıyorsun ve ve zaten orda göreceksin "ETKİNLİKLERİM" yazıyor. "Hepsi" ve "EVSEBU" diye seçenekler yer alır orda. Hepsi'ye tıkladığın zaman en son neler yazıldığından başlayarak herkesin mesajlarını gösterir seninkiler de dahil. Diğerine tıkladığında ise sadece senin mesajlarını görürsün. Gün ve saat olarak da mesajın son kısmında yazar. Günlük mesaj sayını da ordan hemencecik sayarak belirleyebilirsinkarışık oldu biraz belki ama adım adım bakarsan çok rahat anlayabilirsin canım
Betülün de söylediği gibi cnm öğün atlamak yerine salata yoğurt ayran gibi düşük kaorili şeyleri tercih ederek bi de en geç 17:30-18:00 de günü kapatarak tolere edebilirsin bu durumu.
Afiyet olsun harika
Öğlen yediğin börek hiç olmasaymış keşkeee :44: Bi de ekmeği sabah ve öğle yemeğinde tercih et yiyeceksen, akşam hiç yememeye çalış. Afiyet olsun güzel menü. Spor ve su da gayet iyi tebrikler.
Allah korusun daha fazla da kaçamak yapabilirdin bence iyisin. O milföyü iyice çiğneyip çiğneyip yutsaydın balım
Harikaymışsın bugün yineŞişliği falan takma sen kafana. Ve sen artık kiloya da takılma. Sıkılaşmanı gözlemlemeye çalış.. diyelim ki 55 oldun, 1 gün yemeği abartsan akşam tartıda yine 56-57 görebilirsin. Hani hedef kilona ulaştın sayıyorum ben seni. O yüzden artık kilo hesabı yapıcak yerde değilsin bebeğm sen, sıkılaşmana dikkat et dedim gbi ki yaptığın sporların bunu sağlamada çok ama çok etkili olduğunu düşünüyorum
Belirtmeyi unuttum aslında, kahvaltıyı geç yaptığım için öyle oldu o, bi de öğle saatlerinde dışardaydım acıkmamıştım da çantamda taşıdığım suyumu içtim eve gelince akşam yemeğimi yedimmm
Yarın sabah gidiyorum ne yazık ki bitanem
Oy kıyamam sana beeeennnn
Canım ikindide yediğin başlı başına bi öğün gibi geldi bana eğer doğru okuduysam.2 yumurta, krep ve ezme dmi? Bunları sabah yeseydin daha güzel doyardın. Bu arada o akşam yediğin brokoli karnıbahar havuç haşlama var ya, çok severim kendisiniafiyet olsun.
Tatlım günlük menülerini öğünlere ayırıp yazarsan bizim için okuyup anlaması ve yorum yapması çok daha kolay olur.
Sabah:
.......
Öğle:
........
Akşam:
.........
gibiMnün gayet iyi gidiyordu ama akşam biraz çok olmuş gibi sanki, mümkün olduğnca akşam öğünlerini hafif geçirmeni tavsiye ederim. Bu arada yeni geldiğin için sana da söyleyelim, ben ve eğer devam ediyorlarsa bazı arkadaşlarım yoğurt yerken içerisine kırmızı pul biber atıyoruz. Sporcular da böyle yapıyorlarmış.. Biliyorsun acı metabolimayı hızlandırıyor. Yoğurt zaten başlı başına kilo vermeye yardımcı bir besin.. O şekild etkisini daha da arttırmış oluyorsun. Başka baharatlar da ekleyebilirsin harika oluyor. Nane, kekik gibi.. Bil istedim
Kızlar ben yine geldim ama bugün nedense çok kötüyüm. Dün sanırım çok dolaşmışım. Bacaklarım felaket ağrıyor. Sabahta kan hapımı içmemişim sanırım bu halsizliğin yorgunluğun sebebide o. Geçmişin bir kısmınıda okuyamadım. Şimdilik kaçıyorum çünki hiç halim yok. Yarın inşallah düzelirim. Öpüyorum hepinizi iyi geceler. Arada görmediğim önemli bişey varsa eğer özelden mesaj atın kızlar.
Urfa'ya gittim kocamı buldum :)sen urfayamı gelın gıttın yoksa urfalımısın
Ay yok Allah'a gitme kal bizimle sen gel ben seni sevgi ciğere götürürüm akşama doğru kayınvalidemler çiköfte yapar akşama sıra gecesine gidip şıllık yeriz:)
Valla ben yılda 2-3 defa gidebiliyorum annemlere malum tatil muhabbeti
Canım sen şıllık ile katmeri karıştırdın sanırım sabah yenen tatlı katmer :)
ara öğünlerde yenilebilecek altarnatifler
1) 1 çay bardağı kefir+ 1 porsiyon meyve
2) Sadece 1 dilim ekmekten, günde sadece 1 defa arasına beyaz peynir koyarak yapılmış tost.
3) 1 bardak ayran+2 kepekli grisini
4) 5 badem + 1 ortaboy meyve
6) 3 kuru erik+ 5 badem + yeşilçay
7) 1 kupa laktozsuz süt+ tarçın + zencefil ile güçlendirilmiş
8) Sayfada yer alan ayva tatlısı tarifi (günde sadece 1 defa)
9) Mate çayı+ Yarım paket (3 adet) limon lifli bisküvi
10) 10 adet kuru altın çilek
11) 1 su bardağı kefir+ 1 adet kiwi (blenderdan geçirilip içebilirsiniz)
12) 3 adet diyet bisküvi, her birine 1 çay kaşığı light labne sürerek tüketebilirsiniz.
13) 2 adet mısır-pirinç patlağı üzerine ligt labne ve domates.
14) Papatya,rezene çayı + 1 adet armut
15) 1 adet kepekli wasa + ayran
Ara öğünlerinizi yemeklerden 2 saat sonra yapmanızı öneririm. Akşam yemeğinden sonra ise yalnızca (2 saat sonra) 1 porsiyon meyve + 1 çaybardağı kefir tüketiniz
dünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek,közlenmiş patlıcan ve biber peynir 3 adet zeytin 1 tane haşlanmış yumurta
ara:1 kivi
öğlen sabahtan kalan közlenmiş patlıcan ve biber,1 tabak karnabahar yemeği
ara:1 tane greyfurt
akşam:1 tabak lahana kavurması 1 kaşık pilav
3 fincan yeşil çay
3 gincan kekik çayı
3 litre su
30 dakika bisklet
55 mekik
15 dakika egzersiz
gunaydında nerdesın yıneHakikaten ya ilk kez oldu sanırım :) inşallah vücudum biraz şaşırmıştır
Alışırsın canıııım beynine her zaman olumlu şeyler telkin et.. Alışırım de, alışacağım de
GÜNAYDIIIIN canımın içiiiHepinize herkese günaydıın
ehhhhhhh ıstemmmmmmmmmmmmmmgünaydn hatunlar umarım herlesin keyfi yerindedir...
gunaydınnnnnnnGunaaaaayyyddddııınnnn
sıllık krep dıye bılıp yıyoruz ama aksama anlamdımValla ben yılda 2-3 defa gidebiliyorum annemlere malum tatil muhabbeti
herıfım kızıyor ama wc banyo nerde bulursam ıkı bakıyomfırsattan istifade iyi uyudun yani.
kız aklın nerelerde :) akşamları eşim 6 da geliyor o saatte yemek hazır oluyor yemek yiyor derken çay ve televizyon faslı başlıyor.
benimki internette pek dolanmamı sevmez o yüzden 5 ten sonra bilgisayar kapanıyor.
canım ya okul açılana kadar bak keyfine :) ondan sonra bir yere kaçamazsın zaten.
menüm hakkında aynı yorumlar gelmiş haklsısın sanırım ama o gün canım çok tatlı istedi incir kurularını fazladan yedim yani.ben meyveyi çok seviyorum üç öün yemek yeme meyve ye deseler yerim yani:) ama farkındayım bazen fazla kaçıyor önümüzdeki hafta meyvesiz geçiştireceğim bakalım fark edecekmi
geçmiş olsun ebrucuğum. yorulduğun kadar dinlenmen lazım aslında sanırım sen onu pek yapmıyorsun dikkat et kendine.
kızzz sabah sabah görünce insanın içine huzur dolduruyor bu cimcime maşallah subanalllah.
sen nerelısınUrfa'ya gittim kocamı buldum :)
supersın hele spor yapabılmene bayılıyorumdünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek,közlenmiş patlıcan ve biber peynir 3 adet zeytin 1 tane haşlanmış yumurta
3 fincan yeşil çay
3 gincan kekik çayı
3 litre su
30 dakika bisklet
55 mekik
15 dakika egzersiz
sagol canım faydalı bır bılgı not ettımara öğünlerde yenilebilecek altarnatifler
1) 1 çay bardağı kefir+ 1 porsiyon meyve
2) Sadece 1 dilim ekmekten, günde sadece 1 defa arasına beyaz peynir koyarak yapılmış tost.
3) 1 bardak ayran+2 kepekli grisini
4) 5 badem + 1 ortaboy meyve
6) 3 kuru erik+ 5 badem + yeşilçay
7) 1 kupa laktozsuz süt+ tarçın + zencefil ile güçlendirilmiş
8) Sayfada yer alan ayva tatlısı tarifi (günde sadece 1 defa)
9) Mate çayı+ Yarım paket (3 adet) limon lifli bisküvi
10) 10 adet “kuru” altın çilek
11) 1 su bardağı kefir+ 1 adet kiwi (blenderdan geçirilip içebilirsiniz)
12) 3 adet diyet bisküvi, her birine 1 çay kaşığı light labne sürerek tüketebilirsiniz.
13) 2 adet mısır-pirinç patlağı üzerine ligt labne ve domates.
14) Papatya,rezene çayı + 1 adet armut
15) 1 adet kepekli wasa + ayran
Ara öğünlerinizi yemeklerden 2 saat sonra yapmanızı öneririm. Akşam yemeğinden sonra ise yalnızca (2 saat sonra) 1 porsiyon meyve + 1 çaybardağı kefir tüketiniz
nıye bayılıyon bakıyımmmmmmmmmmmmmSendeee mi urfalisinnnnn ooohhhhh vallahi bayiliciiimmm su an..
aynen bende oyle bılıyorumSillik krep gibi yapilmiyor mu hamuru serbetli immmhh
fırsattan istifade iyi uyudun yani.
kız aklın nerelerde :) akşamları eşim 6 da geliyor o saatte yemek hazır oluyor yemek yiyor derken çay ve televizyon faslı başlıyor.
benimki internette pek dolanmamı sevmez o yüzden 5 ten sonra bilgisayar kapanıyor.
canım ya okul açılana kadar bak keyfine :) ondan sonra bir yere kaçamazsın zaten.
menüm hakkında aynı yorumlar gelmiş haklsısın sanırım ama o gün canım çok tatlı istedi incir kurularını fazladan yedim yani.ben meyveyi çok seviyorum üç öün yemek yeme meyve ye deseler yerim yani:) ama farkındayım bazen fazla kaçıyor önümüzdeki hafta meyvesiz geçiştireceğim bakalım fark edecekmi
geçmiş olsun ebrucuğum. yorulduğun kadar dinlenmen lazım aslında sanırım sen onu pek yapmıyorsun dikkat et kendine.
kızzz sabah sabah görünce insanın içine huzur dolduruyor bu cimcime maşallah subanalllah.
günaydn hatunlar umarım herlesin keyfi yerindedir...
Gunaaaaayyyddddııınnnn
Valla ben yılda 2-3 defa gidebiliyorum annemlere malum tatil muhabbeti
dünkü menüm
3 fincan yeşil çay
3 gincan kekik çayı
3 litre su
30 dakika bisklet
55 mekik
15 dakika egzersiz
dünkü menüm
3 fincan yeşil çay
3 gincan kekik çayı
3 litre su
30 dakika bisklet
55 mekik
15 dakika egzersiz
Tugba yakinda ulke capinda kampanya baslaticak herkes yogurt yesin diyee
sucukluu pilav mı o da nasılmıss sucuk ve pilav yok bana uymuyor
evett gakgosum aslında sadece anne tarafından amaaa her karısını bilirim elazıgın kültürünü yemegini o yüzden ben elazıglıyım :) her senede 4 5 defa giderim dedoşumun yanınaa
[ı]iyi dileklerin ve güzel sözlerin için çok teşekkürler beril'cim[/ı]
[ı]gitti canım gittide. çocuk maalesef ölmüş. Bugünde ilaçlarla düşük yaptırmışlar. Birazdan yine arayacağım. Inşallah biraz daha iyidir. Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar. :26:[/ı]
[ı]şimdiye kadar benim kaptanlığımda üç hafta üst üste kilo veremeyen olmadı. Ama olursa kurallar bir şekilde uygulanır.[/ı]
[ı]betül'cüm çok kötü olmuş kaçamakların inşallah biran önce toparlarsın kendini. Daha önümüzde üç gün var. Bunu güzel değerlendir.[/ı]
[ı]yine gidecek olman kötü olmuş tuğba'cım. Senin okul ne zaman açılacak ki?[/ı]
[ı]bence erkenci olan sen değilsin. Takımın geri kalan hepsi tembelBeril hariçççç [/ı]
[ı]gayet haklısın beril'cim düşüncelerinde. Herkes biliyor merak etme takımdaki sorumluluğunu. Bilmeyenlerde bir şekilde tutunamıyor zaten. Sen sıkma canını. Inşallah bu hafta daha güzel bir sıralamamız olacak. [/ı]
[ı]hoşgeldin canım aramıza. Daha önce sana bir sürü cevap yazdık ama maalesef senden cevabı biraz geç aldıkBetül yazmış sana. En son yazdığın mesajdan itibaren yazılanları okursan sana cevap verenleri görebilir, mesajlara karşılık verebilirsin. Zaten bu acemiliğiniz bitene kadar deneme sürenizi uzatmayı düşünüyorum. Yenilerden büyük bir kısmı aynı durumda. Takıma ve siteye alışana kadar biraz uğraşmanız gerekecek. Dün akşam yenilere hitaben bir mesaj yazdım ama kimse okumamış sanırım
[/ı]
[ı]bugün ki menün daha öncekilere göre biraz daha iyi canım. Zaten zamanla daha da iyi olacağına eminim. Ama paylaşımlar konusunda şuan için yetersiz görüyorum seni. Lütfen daha çok takımda olmaya çalış olur mu?[/ı]
[ı]birçok arkadaş uyarı yapmış bu konuda. Sabah için güzel bir menü olmuş. Ama menülerini akşam toplu olarak yazman gerekiyor. Sabah, öğle ve akşam ı sırayla liste şeklinde yazarsan daha iyi olur. Bu arada adını yazmamışsın ama sanırım arzu , doğru mudur?
[/ı]
[ı]ne yap ne et betül'cüm + çıkmamaya çalış canım.[/ı]
[ı]umarım hiç birisinden yemezsin. Yoksa kötü sonuçları olur senin için.[/ı]
[ı]mesaj sayıları günlük atılıyor arkadaşlar . Lütfen bu konuya yeterli hassasiyeti gösterelim.[/ı]
[ı]nermin'cim menün çok fazla olmuş canım. Beğenmedim hiç. özellikle kuru incirler sana yarar yerine zarar sağlar haberin olsun. Iki kaşık pekmez, iki tane incir 1 elma bir greyfurt. Bunların şekerini topla bakalım. Hiç ama hiç olmamış. Birde ben sende ne farkettim biliyor musun? Bence sen bu meyveler yüzünden yavaş kilo veriyorsun. Meyvelerin yerine kendine farklı bir ara öğün bulmayı dene bakalım nasıl gidecek kiloların.
[/ı]
[ı]ellerine sağlık ecem'cim. Ama lütfen bir daha sayma kimsenin mesajlarını. özellikle buna özen göstermeyen arkadaşların mesaj sayıları sıfır olarak yazılacak. Cuma gününde de gerekli uyarıyı alacak.[/ı]
[ı]veee paylaşım sayımız bu kadar kişi olmamıza rağmen çok ama çok düşük. Ben bile akşam 8 den sonra gelip 11 mesaj yazabiliyorsam lütfen daha çok özen gösterin arkadaşlar. Paylaşım konusu canımı sıkmaya başladı artık. Bireysel uyarılara geçeceğim yakında birbirimizi üzmeyelim lütfen.[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?