Günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir + zeytin
ara form çay
öğle
yarım bulgur pilavı
yarım nohut yemeği
yoğurt
ara
yarım portakal
3 adet form kepekli
akşam
kereviz yemeği
salata + yoğurt
karatay teyzem diyorki acıkmadıkça yemeyin şimdi acıkınca fazla bir şeye saldırmamak için ara öğünler aslında firenliyor insanı diye düşünüyorum.bana meyve olsunda nasıl olursa olsun ecem ya severim greyfurttuda hem rejim yaparken en çok onu öneriyorlar aslında hiç olmadı bari aranın birinde greyfurt yiyeyim:)Ellerine saglik sekerim. Canan Karatay ara ogunleri onermiyormus ama neden bilmiyorum
Afiyett olsunn greyfurt nasil yedin ayyy :) spor superrr
size dee
Bu muhabbetleri kapatsak diyorum
Ben fark edeceğini düşünüyorum ortim. İradeli olalım yeter kibak ben de çikolatasız olamıyordum ama alıştım. Ayrıca meyveyi biz ailece çok tüketiriz. 5-6 portakalı, 5-6 elmayı oturur yeriz her akşam beraber. Ama artık sadece elma yiyorum öğün aralarında acıkırsam bazen de öğünleri hafif atlatmak için.
Su spor menüyü beğendim canım. Ama sen neden hiç yoğurt yemiyorsun? İmkan bulursan evde kendin mayala ve öğlen-akşam yemeğine 1 kase yoğurdu dahil et. Kilo vermemizde çok yardımcı bi besin. Araştırmalarla sabit :126:
Kizlarrr doyamiyorummm ben noluyooo yaa
benimkide seninkiyle aynı kafada kandırırlarmış beni yoksa bunlar hemşehrimi haha:) nereye hangisi siteye gridğimi arar tarar bulur yani allah korusun öyleleride var tabi neler görüyrouz şahit oluyoruz televiyonlarda allah uzak tutsun öyle insanlardan.gunaydında nerdesın yıne
ehhhhhhh ıstemmmmmmmmmmmmmm
gunaydınnnnnnn
sıllık krep dıye bılıp yıyoruz ama aksama anlamdım
katmer ıse o daha baska
herıfım kızıyor ama wc banyo nerde bulursam ıkı bakıyom
yoksa ınt cete mete kızıyor burdada benı kandıyorlarmıs cogu kadın nıccınde erkekmısss mıste mıs
sen nerelısın
supersın hele spor yapabılmene bayılıyorum
sagol canım faydalı bır bılgı not ettım
nıye bayılıyon bakıyımmmmmmmmmmmmm
aynen bende oyle bılıyorum
nereye cufcufluyoruzzzzzzzzzzzzz
kan cekıyor ondandır canım
kızlarr hepinizden cook ozur dılıyorum ama 2 gun boyunca nete giremicem lutfen benı affedın sevgılı kaptanım ozellıkle sen affet:)tabletım olmucak 2 gun boyunca bazı ayarlarını yapması gerektıgı için eşim işyerine goturdu su anda annemden yazıyorum 2 gun sonra tum hızımla paylaşımlara devam edıcemmm:) bu arada ben msj sayımı yanlışmı hesapladım acaba 22 olması gerekıyo 12 yazılmıs da...tekrar bı kontrol edebılırmısınız rıca etsem............
karatay teyzem diyorki acıkmadıkça yemeyin şimdi acıkınca fazla bir şeye saldırmamak için ara öğünler aslında firenliyor insanı diye düşünüyorum.bana meyve olsunda nasıl olursa olsun ecem ya severim greyfurttuda hem rejim yaparken en çok onu öneriyorlar aslında hiç olmadı bari aranın birinde greyfurt yiyeyim:)
valla insan zamanla herşeye alışıyor orticiğim.meyveyi abartmadığımız sürece sorun olmaz diye düşünüyorumda ben bazen abartıyorum
yoğurt severim yiyorumda evde kalmadı:)yarın alışverişe çıkıcaz 5 kiloluk alırım bir tane:)
krizlermi başladı kuzum oyyy kıyamam.kahvaltıyı hafif yaptıysan acıkmış olabilirsin öğlen iyi bir öğün geçr bari
Yaaa nermin yok bunu yazdigimda kahvalti sofrasindaydim :)) doymadan kalktim karnim sanki hic yememis gibi ac
valla insan zamanla herşeye alışıyor orticiğim.meyveyi abartmadığımız sürece sorun olmaz diye düşünüyorumda ben bazen abartıyorum
yoğurt severim yiyorumda evde kalmadı:)yarın alışverişe çıkıcaz 5 kiloluk alırım bir tane:)
meyveyi sevmen aslında çok güzel bişey ama dozunu da ayarlayınca daha güzel tabi. Bu hafta günlük ortalama ne kadar meyve yiyorsun bi hesaplayalım hafta genelinde kaç tane oluyorCumadan sonra yeniden saymaya başlayalım bakalım ne kadar azalıcak ve kilona kısa vadede olmasa bile uzun vadede bu nasıl yansıycak
:13:
hmm hesaplayalm bakalım fark ne kadar olacak:) haftaya fark olmazsa ben meyvelerime kaldığım yerden devam ederim ama:)
Günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir + zeytin
ara form çay
öğle
yarım bulgur pilavı
yarım nohut yemeği
yoğurt
ara
yarım portakal
3 adet form kepekli
akşam
kereviz yemeği
salata + yoğurt
Allah Allaaaahh :) öyle hemen 1 haftada farkeder mi kibiraz sabırlı olcaz
olmazmı fark 1 haftada farketmesi lazım neyse deneyeceğiz kaçarı yok:)
pazartesi: 1 kivi 1 greyfurt
salı:2 kuru incir 1 elma 1 greyfurt
bugün daha yemedim
Ye canım ye ama 1 portakalı 2'ye böl mesela. Bi ara öğünde bi yarısını, bi ara öğünde de diğer yarısını ye. O yüzünü de asma
gordummmmmmmmmBurdayıııııımmmmm :122:
belkide guzeldir ama ilk duyunca garip geliyor belki denerim sagol tarif icincanım bence denemelisin mükemmel oluyo bende eşimden öğrendim. önce tereyağında sucukları ve şehriyeyi kavuruyoruz birazda baharat atıyoruz tabi sucuklar küçük küçük doğranacak. Sonrada pirinçleri atıp kavuruyoruz en son suyunuda verip hafif ateşte pişiriyoruz yanınada bol yoğurt öğle vakti canım çekti valla tavsiye ederim herkeseAma tabi hedeflere ulaşılınca bende ulaşana kadar bidaha yapmıcam
evet canım paylaşımlarım çok yetersiz ama aklım hep burda işyeri yoğun biraz evdede misafirlerim var ama daha düzenli olucak bugünden sonra
ayranla sisir o mideyiiiiiii ama yemeKizlarrr doyamiyorummm ben noluyooo yaa
amannnnnnnnkaratay teyzem diyorki acıkmadıkça yemeyin şimdi acıkınca fazla bir şeye saldırmamak için ara öğünler aslında firenliyor insanı diye düşünüyorum.bana meyve olsunda nasıl olursa olsun ecem ya severim greyfurttuda hem rejim yaparken en çok onu öneriyorlar aslında hiç olmadı bari aranın birinde greyfurt yiyeyim:)
krizlermi başladı kuzum oyyy kıyamam.kahvaltıyı hafif yaptıysan acıkmış olabilirsin öğlen iyi bir öğün geçr bari
benimkine gore erkekler pusu kurmus her yerde bekliyor int.te cet.te kk dabenimkide seninkiyle aynı kafada kandırırlarmış beni yoksa bunlar hemşehrimi haha:) nereye hangisi siteye gridğimi arar tarar bulur yani allah korusun öyleleride var tabi neler görüyrouz şahit oluyoruz televiyonlarda allah uzak tutsun öyle insanlardan.
kız elifi kan çekmesi bir yanacaı çekiyor olsada mıncıklasam diye tam yemelik antep fıstığı maşallah:)
aman yok be anacim biz yemek icin her firsata bir bahane buluyoz yemek icinne yedin kahvaltıda doyurucu birşeyler yeseydin bari.
regli günün falan yaklalıyorsa onunlada alakalı olabilir canım ya genelde iştah açılıyor niyeyse o dönemde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?