Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir + zeytin

ara form çay

öğle
yarım bulgur pilavı
yarım nohut yemeği
yoğurt

ara
yarım portakal
3 adet form kepekli

akşam
kereviz yemeği
salata + yoğurt

Ayrıca
150 adet ip atlama ve 50 mekik yüzmeyede gidemedim yarın inş. Gidicem çok iyi geliyo yüzme gidiyo bütün kilolar

Guzel olmus bence afiyet olsun

kızlarr hepinizden cook ozur dılıyorum ama 2 gun boyunca nete giremicem lutfen benı affedın sevgılı kaptanım ozellıkle sen affet:)tabletım olmucak 2 gun boyunca bazı ayarlarını yapması gerektıgı için eşim işyerine goturdu su anda annemden yazıyorum 2 gun sonra tum hızımla paylaşımlara devam edıcemmm:) bu arada ben msj sayımı yanlışmı hesapladım acaba 22 olması gerekıyo 12 yazılmıs da...tekrar bı kontrol edebılırmısınız rıca etsem............

Ellerine saglik sekerim. Canan Karatay ara ogunleri onermiyormus ama neden bilmiyorum

Afiyett olsunn greyfurt nasil yedin ayyy :) spor superrr
karatay teyzem diyorki acıkmadıkça yemeyin şimdi acıkınca fazla bir şeye saldırmamak için ara öğünler aslında firenliyor insanı diye düşünüyorum.bana meyve olsunda nasıl olursa olsun ecem ya severim greyfurttuda hem rejim yaparken en çok onu öneriyorlar aslında hiç olmadı bari aranın birinde greyfurt yiyeyim:)

valla insan zamanla herşeye alışıyor orticiğim.meyveyi abartmadığımız sürece sorun olmaz diye düşünüyorumda ben bazen abartıyorum
yoğurt severim yiyorumda evde kalmadı:)yarın alışverişe çıkıcaz 5 kiloluk alırım bir tane:)
Kizlarrr doyamiyorummm ben noluyooo yaa

krizlermi başladı kuzum oyyy kıyamam.kahvaltıyı hafif yaptıysan acıkmış olabilirsin öğlen iyi bir öğün geçr bari

benimkide seninkiyle aynı kafada kandırırlarmış beni yoksa bunlar hemşehrimi haha:) nereye hangisi siteye gridğimi arar tarar bulur yani allah korusun öyleleride var tabi neler görüyrouz şahit oluyoruz televiyonlarda allah uzak tutsun öyle insanlardan.

kan cekıyor ondandır canım

kız elifi kan çekmesi bir yanacaı çekiyor olsada mıncıklasam diye tam yemelik antep fıstığı maşallah:)

Saniyorum sen toplam mesaj sayini saydin ayin 4 une ait sadece 12 mesajin var simdi yeniden saydim mesajlar gunluk olarak sayiliyor toplam yazdigin degil canim ayin 4 u icin sadece 12 mesajin var

Yaaa nermin yok bunu yazdigimda kahvalti sofrasindaydim :)) doymadan kalktim karnim sanki hic yememis gibi ac

meyveyi sevmen aslında çok güzel bişey ama dozunu da ayarlayınca daha güzel tabi. Bu hafta günlük ortalama ne kadar meyve yiyorsun bi hesaplayalım hafta genelinde kaç tane oluyor Cumadan sonra yeniden saymaya başlayalım bakalım ne kadar azalıcak ve kilona kısa vadede olmasa bile uzun vadede bu nasıl yansıycak
:13:

hmm hesaplayalm bakalım fark ne kadar olacak:) haftaya fark olmazsa ben meyvelerime kaldığım yerden devam ederim ama:)

Eceeeeemmmm döndüm dolaştım 1 saate yakın uğraştım sonunda ingilizce olarak aramak aklıma eldi ve 3 mil linki buldum :) burdan indirebilirsin.. Ve tabi diğer arkadaşlar da indirsinler imkânları varsa :)

http://freemp3x.com/download-video/xRScb2l4Z4g.html

Canım yarım bulgur derken :) yarım tabak dicektin sanırım. Ben menünü beğendim güzel olmuş. Hala form çayları bitirmeye çalışıyorsun sanırım çünkü ebru onların zararlı olduğunu söylemişti sen de elimde olanları bitiriyorum demiştin. Onlar bitince direk yeşilçaya geçiş yap

olmazmı fark 1 haftada farketmesi lazım neyse deneyeceğiz kaçarı yok:)
pazartesi: 1 kivi 1 greyfurt
salı:2 kuru incir 1 elma 1 greyfurt
bugün daha yemedim

Ye canım ye ama 1 portakalı 2'ye böl mesela. Bi ara öğünde bi yarısını, bi ara öğünde de diğer yarısını ye. O yüzünü de asma

Mesaj listesine göre bugün mesajlar adaşıma gönderilcekti ama o izinli olduğu için Ebru'ya göndeririz heralde diye düşünerek ona atayım mesaj sayımı. Bu arada Tuğba'yı, Kadriye'yi baya özledim

Kızlar biz yola çıkacağız eşyalarımı falan götüreyim arabaya. Sizi seviyorum ben gelene kadar kendinize çok iyi bakın, dua etmeyi unutmayın, hiçbişey için canınızı sıkmayın ve çok mutlu olun. Bundan sonra yazılanlara cevap veremem sanırım kusuruma bakmayın e mi..

Allah'a emanet olun hepiniz

Burdayıııııımmmmm :122:
gordummmmmmmmm

belkide guzeldir ama ilk duyunca garip geliyor belki denerim sagol tarif icin
Kizlarrr doyamiyorummm ben noluyooo yaa
ayranla sisir o mideyiiiiiii ama yeme
amannnnnnnn
karatay teyzem
dukan amcam hepsi birsey diyor
bence sen kendine ozel bir diyet bul
ben peynir ve sut vs. yemeyinve kilo verebiliyorum mesela
benimkine gore erkekler pusu kurmus her yerde bekliyor int.te cet.te kk da
ne yedin kahvaltıda doyurucu birşeyler yeseydin bari.
regli günün falan yaklalıyorsa onunlada alakalı olabilir canım ya genelde iştah açılıyor niyeyse o dönemde:)
aman yok be anacim biz yemek icin her firsata bir bahane buluyoz yemek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…