olmazmı fark 1 haftada farketmesi lazım neyse deneyeceğiz kaçarı yok:)
pazartesi: 1 kivi 1 greyfurt
salı:2 kuru incir 1 elma 1 greyfurt
bugün daha yemedim
Mesaj listesine göre bugün mesajlar adaşıma gönderilcekti ama o izinli olduğu için Ebru'ya göndeririz heralde diye düşünerek ona atayım mesaj sayımı. Bu arada Tuğba'yı, Kadriye'yi baya özledim
Kızlar biz yola çıkacağız eşyalarımı falan götüreyim arabaya. Sizi seviyorum ben gelene kadar kendinize çok iyi bakın, dua etmeyi unutmayın, hiçbişey için canınızı sıkmayın ve çok mutlu olun. Bundan sonra yazılanlara cevap veremem sanırım kusuruma bakmayın e mi..
Allah'a emanet olun hepiniz
Mesaj listesine göre bugün mesajlar adaşıma gönderilcekti ama o izinli olduğu için Ebru'ya göndeririz heralde diye düşünerek ona atayım mesaj sayımı. Bu arada Tuğba'yı, Kadriye'yi baya özledim
Kızlar biz yola çıkacağız eşyalarımı falan götüreyim arabaya. Sizi seviyorum ben gelene kadar kendinize çok iyi bakın, dua etmeyi unutmayın, hiçbişey için canınızı sıkmayın ve çok mutlu olun. Bundan sonra yazılanlara cevap veremem sanırım kusuruma bakmayın e mi..
Allah'a emanet olun hepiniz
meyveyi sbah ve oglen yenmesi uygunmus aksam kesinlikle yemeyin ve yemeklerden en az iki saat sonra yeyin diyorlar
birde taylan abla meyvenin yaninda mutlaka az peynir yada sut tuketin diyor
ne yedin kahvaltıda doyurucu birşeyler yeseydin bari.
regli günün falan yaklalıyorsa onunlada alakalı olabilir canım ya genelde iştah açılıyor niyeyse o dönemde:)
Eceeeeemmmm döndüm dolaştım 1 saate yakın uğraştım sonunda ingilizce olarak aramak aklıma eldi ve 3 mil linki buldum :) burdan indirebilirsin..Ve tabi diğer arkadaşlar da indirsinler imkânları varsa :)
http://freemp3x.com/download-video/xRScb2l4Z4g.html
gordummmmmmmmm
belkide guzeldir ama ilk duyunca garip geliyor belki denerim sagol tarif icin
ayranla sisir o mideyiiiiiii ama yeme
amannnnnnnn
karatay teyzem
dukan amcam hepsi birsey diyor
bence sen kendine ozel bir diyet bul
ben peynir ve sut vs. yemeyinve kilo verebiliyorum mesela
benimkine gore erkekler pusu kurmus her yerde bekliyor int.te cet.te kk da
aman yok be anacim biz yemek icin her firsata bir bahane buluyoz yemek icin
starda melekin proğramında bir tane diyetisyen var çok güzel tarifler veriyor çorbalar özellkle...
ıyy corbanın icine armutt dedi yaaa
çorbanın içine değil kız o sebze suyu çıkartıyorlar
ama şu balkabaklı çorbayı merak ediyorum :)
ıyy evet suymusss simdi okudum tam sen corba diyince drek icindekilere baktm hahaha :) ben bu yesili asla icemem icindee pırasa varrrrr turp varr
bne severim turpu pırasayı ama yemek olarak daha iyi bence:)
aman bir sürü diyetisyen çıkıyor herkes ayrı birşey söylüyor ama ben bu adamı tuttum bırakmam dermişm
hahahahaah adamda sevmedi armut yok mu armut diyo :)
armut çok piyasada eklesin içine
guzel olmus bence afiyet olsun
canım yarım bulgur derken :) yarım tabak dicektin sanırım. Ben menünü beğendim güzel olmuş. Hala form çayları bitirmeye çalışıyorsun sanırım çünkü ebru onların zararlı olduğunu söylemişti sen de elimde olanları bitiriyorum demiştin. Onlar bitince direk yeşilçaya geçiş yap
gordummmmmmmmm
belkide guzeldir ama ilk duyunca garip geliyor belki denerim sagol tarif icin
ayranla sisir o mideyiiiiiii ama yeme
amannnnnnnn
karatay teyzem
dukan amcam hepsi birsey diyor
bence sen kendine ozel bir diyet bul
ben peynir ve sut vs. Yemeyinve kilo verebiliyorum mesela
benimkine gore erkekler pusu kurmus her yerde bekliyor int.te cet.te kk da
aman yok be anacim biz yemek icin her firsata bir bahane buluyoz yemek icin
bencede
evet canım yarım tabak demek istedim. Evet elimdekileri bitirmek istiyorum ama yeşil çaya geçiş yapamam çünkü bende tansiyon bozukluğu yapıyo yeşil çay çok kötü oluyorum başka bi tavsiyeniz varsa deneyebilirim çünkü şiyah çay içmek istemiyorum şekersiz içemiyorum çünkü
ama gun icinde iki kaz yiyebilirsin yada kahvaltidaakşam yemiydum zaten ama artık günde tek meyve şeklinde düşünüyorum.
yemeyelimİviitt taaa kendisi gelecekkk ama bi kac güün dahaa varr peynir domates salatalık nane falan azcıkta bal :)
tugbaaa neden sormadın bana 5 milini buldum ben daha bu linke bakmadım bakıcam simdi youtube ta var
yemiiiciiimmmmmmmmmm hiccc bisiiiyyyyy
ne armut corbasimi yok kuzu ohosaftirıyy corbanın icine armutt dedi yaaa
ben yapardim ama artik yapmiyorum havuc corbasina benziyor biraz bebeklere guzel oluyorçorbanın içine değil kız o sebze suyu çıkartıyorlar
ama şu balkabaklı çorbayı merak ediyorum :)
melege hergun diyetisyen geliyor ama kari sistikce sisiyorbne severim turpu pırasayı ama yemek olarak daha iyi bence:)
aman bir sürü diyetisyen çıkıyor herkes ayrı birşey söylüyor ama ben bu adamı tuttum bırakmam dermişm
bizim mutfak anlayisimda esimlerle pek uymazdi ama zamanla alisiyoruz istebende ilk duyduğumda garip gelmişti annemin evinde hiç yemedim mesala ama kocaya gelince yedim işteBeğendimde Bişey değil canım
canim ben bir ara kekik suyu iciyordum ayyyyyyyyy o ne keskin bir tat bilemessindün ender saraç anlatıyordu 1 küp şekeri eritebilmek için 4 gün aralıksız yürümek gerekirmiş o kadar zararlıymış yani.
altarnatif olarak hazırlarından alıyorsan beşi bir yerde çayını deneyebilirsin ben şu an mesela kekik demleyip içiyorum tadı fena değil onuda içebilrsin funda çayı olabilir rezene olabilir....
Eceeeeemmmm döndüm dolaştım 1 saate yakın uğraştım sonunda ingilizce olarak aramak aklıma eldi ve 3 mil linki buldum :) burdan indirebilirsin..Ve tabi diğer arkadaşlar da indirsinler imkânları varsa :)
http://freemp3x.com/download-video/xRScb2l4Z4g.html
Menum
Sabah yok sayilir
1 bardk suyla 1 lokma peynir attim agzima
Ogle
2 kase yesil salata (narliydi)
1 milfoy borek
Tatli fln vardi onlardan yemedimm
Aksam
Balik ve salataa
BUGÜN NELER YEDİM? (çok özenerek yazdım kaptanım Ebru'ma ithafen )
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
4 yeşil zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 küçük cherry domates
Öğle
Yok
Akşam
Çok az yağlı tavuk sote
Yağsız salata
1 kâse pul biberli yoğurt
+2.5 Lt su
+2 bardak yeşilçay
+Leslie ile 3 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?