Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olmazmı fark 1 haftada farketmesi lazım neyse deneyeceğiz kaçarı yok:)
pazartesi: 1 kivi 1 greyfurt
salı:2 kuru incir 1 elma 1 greyfurt
bugün daha yemedim

meyveyi sbah ve oglen yenmesi uygunmus aksam kesinlikle yemeyin ve yemeklerden en az iki saat sonra yeyin diyorlar
birde taylan abla meyvenin yaninda mutlaka az peynir yada sut tuketin diyor

hayırlı yolculuklar canım sende kendine dikkat et allha emanet ol sağsalim bomba gibi dön inşallah.

kizzzzzzzzz dur daha ben yeni geldim amaaaaaa
gitmissssssssss bile

ne yedin kahvaltıda doyurucu birşeyler yeseydin bari.
regli günün falan yaklalıyorsa onunlada alakalı olabilir canım ya genelde iştah açılıyor niyeyse o dönemde:)

İviitt taaa kendisi gelecekkk ama bi kac güün dahaa varr peynir domates salatalık nane falan azcıkta bal :)

tugbaaa neden sormadın bana 5 milini buldum ben daha bu linke bakmadım bakıcam simdi youtube ta var

yemiiiciiimmmmmmmmmm hiccc bisiiiyyyyy

ıyy evet suymusss simdi okudum tam sen corba diyince drek icindekilere baktm hahaha :) ben bu yesili asla icemem icindee pırasa varrrrr turp varr

bne severim turpu pırasayı ama yemek olarak daha iyi bence:)
aman bir sürü diyetisyen çıkıyor herkes ayrı birşey söylüyor ama ben bu adamı tuttum bırakmam dermişm

guzel olmus bence afiyet olsun

bencede

evet canım yarım tabak demek istedim. Evet elimdekileri bitirmek istiyorum ama yeşil çaya geçiş yapamam çünkü bende tansiyon bozukluğu yapıyo yeşil çay çok kötü oluyorum başka bi tavsiyeniz varsa deneyebilirim çünkü şiyah çay içmek istemiyorum şekersiz içemiyorum çünkü

bende ilk duyduğumda garip gelmişti annemin evinde hiç yemedim mesala ama kocaya gelince yedim işte Beğendimde Bişey değil canım

dün ender saraç anlatıyordu 1 küp şekeri eritebilmek için 4 gün aralıksız yürümek gerekirmiş o kadar zararlıymış yani.
altarnatif olarak hazırlarından alıyorsan beşi bir yerde çayını deneyebilirsin ben şu an mesela kekik demleyip içiyorum tadı fena değil onuda içebilrsin funda çayı olabilir rezene olabilir....

akşam yemiydum zaten ama artık günde tek meyve şeklinde düşünüyorum.
ama gun icinde iki kaz yiyebilirsin yada kahvaltida
ama bende kahvaltida sevmiyorum
kahvalti kahvalti gibi olacak abiiiiiii

yemeyelim
ıyy corbanın icine armutt dedi yaaa
ne armut corbasimi yok kuzu ohosaftir
çorbanın içine değil kız o sebze suyu çıkartıyorlar
ama şu balkabaklı çorbayı merak ediyorum :)
ben yapardim ama artik yapmiyorum havuc corbasina benziyor biraz bebeklere guzel oluyor
bir arada mercimeklisini denemistim o daha iyiydiiiiii bence
bne severim turpu pırasayı ama yemek olarak daha iyi bence:)
aman bir sürü diyetisyen çıkıyor herkes ayrı birşey söylüyor ama ben bu adamı tuttum bırakmam dermişm
melege hergun diyetisyen geliyor ama kari sistikce sisiyor
hele birde her duydunda hanimlar yapalim zayiflayalim demesi yokmu deli ediyor beni
bende ilk duyduğumda garip gelmişti annemin evinde hiç yemedim mesala ama kocaya gelince yedim işte Beğendimde Bişey değil canım
bizim mutfak anlayisimda esimlerle pek uymazdi ama zamanla alisiyoruz iste
canim ben bir ara kekik suyu iciyordum ayyyyyyyyy o ne keskin bir tat bilemessin
midemi delecektim sanki

bu linki acamiyorum acan varmiiiiii

Menum

Sabah yok sayilir
1 bardk suyla 1 lokma peynir attim agzima

Ogle
2 kase yesil salata (narliydi)
1 milfoy borek
Tatli fln vardi onlardan yemedimm

Aksam
Balik ve salataa

menün çok güzel arkadaşım ...ama bende dahil olmak üzere yaptığımız en büyük hatalardan biri kahvaltıyı atlamak kahvaltı yapmasanda sadece 1 dilim ekmek le bi parça peynir yesen yapmamaktan daha iyi olur aslında

arkadaşım menün güzel ama öğün atlamak hiç iyi deil bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…