Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar bugunluk menumu yaziyim
cikicam dahada giremem cunku ya eve gelirim yada gelemem belli olmaz kusura bakmsyin lutfen...kaynanama gidiyorum cunku

Sabah:kasarli yumurtabi parca peynir 4 adetzeytin

Ogle:2 adet izgara kofte bi bardak ayran

Aksamsimdi yiyip cikicam) bi tabak salata bi kase yogrt

Hepinzi seviyorum by byyyy

Kızlar yaaa Nermin bildirim yapmamış mı bana mı öyle geldi? Normalde böyle bişey yapmazdı umarım kötü bir sorun yoktur. En son dün gece girmiş görünüyor. Sorunda olsa bildirmesi lazımdı şöyle bir durumum var diye. Bildirim yapmadığı ve ne zaman döneceği belli olmadığı için Nermin'i izinli olarak yazıyorum. Var mı bir itirazı yada başka bir fikri olan? Bu hafta bildirim yapmadı diye yazsam eğer haftaya yine listede olacak. Olaki gelemezse iki hafta üst üste listeyi etkileyecek.

bir basla kilolar eksildikce hirsin buyuyor

sakin sicak socuk sert asitli birsey yeme
portakal elma vs...agri kesicini agrin olmasa bile 6 saatte bir al
biz kacmiyoz burdayiz merak etme
yat dinlen kuzummmmmmmmmm

Yatarak yazıyorum sorun yok uykum gelmiyor yaaa azıcık uyusam iyi gelecek ama:)

***13. TAKIM 295. ETAP ***

beril77 (75/73.9/1.1/%1.47)
betuld (61.5/61.5/0/%0) Kilosu aynı
dontpanic (109.7/108.7/1/%0.91)
GUL1978 ( 76.4/75.5/0.9/%1.18)
gurbet_dmr (81/0/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
lafraise(58.4/57.9/0.5/%0.86 )

13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.74

Liste bu şekilde kızlar kontrol etmeyi bilen birisi varsa sevinirim.

merhabaaa listemizi kontrol eder misiniz?? ebrucum bende sizinkini kontrol ediyorum şimdi

9. takım 295.etap
marti (65,1/64,8/0,3/% 0,46)
btlbetul (67,2/67,2/0/%0)
bsrmhmmt (70,3/70,2/0,1/%0,14)
buseb (56,5/55,7/0,8/%1,42) Baskül değişikliğinden doğan -300gr lık fark, geçen haftaki kilodan düşüldü.
buzdanmadam (70/ / /%) bildirimde bulunmadı
noraaa (68,5/ / /%) bildirimde bulunmadı
ozdemi (65,7/65,2/0,5/%0,76)
fadime02 (98,5/98/0,5/%0,51)
Geçen hafta hoppidicik yerine fadime02 arkadaşımız izinli gösterilmişti, daha sonra paylaşım alanında belirtilip bu hata düzeltildi.
trulyscrumptions (76/78,5/-2,5/%-3,29)
lypsa (95,9/94,9/1/%1,04)

9. takım yüzdesi: %0,10

Son düzenleme:

canım doğru listeniz tebrik ediyorum kilo veren herkesi

Ece'cim listenizde hata yok canım. Herşey doğru.

kılosu aznı yazsak olmazmı

kılosu aznı yazsak olmazmı

Hayır canım maalesef bildirim yapmadığı için onu yazamayız. Yanlış beyan olur. İki seçeneğimiz var. Birincisi bildirim yapmadı yazacağız. Böyle yazarsak eğer dediğim gibi eğer gelemeyecekse haftaya yine listemizi olumsuz etkileyecek. İkinciside izinli yazmak. İzinli yazarsak eğer iki hafta sonra yeniden listeye dönebilir. Yada ne zaman isterse o zaman döner. Ama maalesef kilosu aynı yazamıyoruz.

selam arkadaslar ya ben yannışda yazdım sanırım ilk basladığımda 84 kıloydum ilk hafta 82.700 geliyordum bugünde 81.400 geldım yani 1.300 gr vermişim bu hafta.

Arkadaşlarım şuan hüngür hüngür ağlıyorum hastane koridorunda
Berbat bir ameliyat geçirdim tam anestezi olmadan dîrek doku temizleme yaptılar
Travma yaşıyorum resmen ya hala titriyorum

ay tek gitmeseydin keske
Neyse atlattin sanirim travmatik kismi
Bol dinlenmeler evdee

Cok guzel olmusss

Ya benze izinli yazmayalim
Haftaya giremeyeck sonra listeye
Buyuk ihtimal bir aksilik cikti giremedi, haftaya kadar uzamaz diye tahmin ediyorum. Ama tabi haftaya da gelememe ihtimali de var. Bilmiyorum ki. Sen karar ver Ebrucum, kaptanimiz ne derse oo:)

Nermin dun gece 1.26 da girmis bi sorun olsaydi o zaman yazardi diye dusunuyorum belki bugunn aniden olan biseydir gerci dunde yoktu sanirim

[sıze=3]
selam arkadaslar bugün işdeydım hasta hasta calıştım geldım ne çokda merak ediyordum kim birinci oldu diye ama listeye baktım benım adım hiç yok acaba benı cıkardınızmı takımdan[/sıze]

Ortalamamizi dusurdugum icinn cok ozur dilerim herkestenn

Arkadasim sen, sevda, Ebru, ve evsebu, acelya daha deneme surecindesiniz

Bu arada kizlar instagram kullananlar var mii??

Canım benim riske girmek istemiyorum bu konuda çünki her geçen hafta takım ortalaması izinliler yüzünden düşüyor. Kilo verenlere haksızlık oluyor bu durum. Sonuç olarak haftaya listeye giremese bile yine diyetine devam edecek. Ondan sonraki hafta listede zaten. Ama şimdi izinli yazmazsam ve haftaya gelmezse bu kez iki hafta üst üstte listeyi etkilemiş olacak. Ben izin konusunda kararımı kullandım ve öyle ekledim paylaşım alanına. Zaten bunun Nermin'le bir alakası yok onun yerine bir başkasıda olsa aynı şekilde düşünürdüm ki Nermin bildirim konusunda ne kadar hassas olduğumuzu biliyor.

selam arkadaslar bugün işdeydım hasta hasta calıştım geldım ne çokda merak ediyordum kim birinci oldu diye ama listeye baktım benım adım hiç yok acaba benı cıkardınızmı takımdan[/sıze]

Arzu'cum sizin deneme süreniz hala devam ediyor canım. Henüz deneme haftanız tamamlanmadı. Kuralları okumuştun sanırım. Hatırlamak istersen eğer takımın en başında yazıyor. Yeniden okuyabilirsin.

arkadaşlarım şuan hüngür hüngür ağlıyorum hastane koridorunda
berbat bir ameliyat geçirdim tam anestezi olmadan dîrek doku temizleme yaptılar
travma yaşıyorum resmen ya hala titriyorum

çok üzüldüm geçmiş olsun nihalcim allah tekrarını yaşatmasın dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…