Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[sıze=3]tamam ay çok şükür biran çok korktum bu haftadan bende bişey anlamadım zaten halen çok hastayım ne yürümeye halim var ne spor yapmaya az yiyorum sadece o kadar hasta tavuklar gibi yatıyom hep.inş iyi olurum sizlere daha çok katılıp motivazyon olup, Fazla kilolarımı atarım[/sıze]

***13. Takım Aday Listesi ***

ysfmir (59.9/60.8/-0.9/%-1.50)
prensesss016 (59/57/2/%3.39)
48to38 ( 86/83.8/2.2/%2.56)
niyal (80.4/78.7/1.7/%2.11)
EVSEBU (79/77.5/1.5/%1.90)
Arzu_54 (82.7/81.4/1.3/%1.57)
Sevda_M (80.9/77/3.9/%4.82)

13. Takım Aday Liste ortalaması : % 2.12

Kızlar inşallah asıl listeye girdiğiniz zamanda ortalamalarınız hep böyle yüksek olur. Hepinizi tebrik ediyorum. Bugüne kadar az çok tanıdık birbirimizi bu önümüzdeki perşembe akşamına kadar cuma listesine girecek olan arkadaşları belirleyeceğim. Ona göre paylaşımlarınızı daha dikkatli yapmanızı tavsiye ederim. İnşallah haftaya birçoğnuzu asıl listede görebiliriz.

afiyet olsun guzel olms
spor da var

evet canım saolasın ama bugün tam yapamadım platesimi kızım üzrerime filan çıktı bende sinirlendim bıraktım bazen istemez kendisiyle ilgilenmemi ister bazende topu filan kendisi getirir anne füü füüü nefes alıp veriyor benim yaptıklarımı yapmaya çalışıyor filan tam bir taklitçi oluyorlar bu dönemde

Canlarım ben şimdilik kaçıyorum en kısa zamanda gelmeye çalışacağım. Öpüyorum hepinizi

Neyse kizlar ben oglusuu uyutmuskenbide yemegimi yapip geleyiim bu arada bsey farkettim aday listesinde en kilolu beni. Utandim resmen

o nasıl söz kilolu olduğumuz için buradayız arkadasım...

Arkadaşlarım şuan hüngür hüngür ağlıyorum hastane koridorunda
Berbat bir ameliyat geçirdim tam anestezi olmadan dîrek doku temizleme yaptılar
Travma yaşıyorum resmen ya hala titriyorum

offffffffffff içim bi tuhaf oldu çok geçmiş osun...

Canım 5. Ayımın icerisindeyim ben ideal kilomun altındayım boyuma göre :) ama ben 55 olucamm

:))

ne güzel ayrıntılı yazmışsın gayet güzel...

güle güle git güzel menü...

Bugunluk msj sayimda 15......

ok canım...

Ortalamamizi dusurdugum icinn cok ozur dilerim herkestenn

alemsin betül kimse istemiyor aynı kiloda kalmayı napalım...imza:gecen haftanın sonuncusu

oofffff süper valla sevdacım tebrik ederim tarihi bir kilo başarılarının devamını dilerim bütün kilo verenleri tebrik ediyorum ebrucum bir şey sorabilrmiyim kaç kişi gircek listeye sınırlama nedir en fazla kilo veren bildirim yapan kurallara uyan tamamda bundaki kişi sayısında bir limit varmıdır öpüldün kaptanım

Kızlar bugün ve yarın mesajları bana atacaksınız...

BERİLCAN su kızı yicemmmm ya yine değişmiş foto...

Baskülüm bozuldu zavallı iyi dayandı bana , fakir in aldım hemen...yağ,su falan ölçüyormuş acaba doğrumudur karışık biraz nasıl kaydedicem bu haftaki değerleri neyse okuyayım anlarım belki...ama kilomu farklı ölçmüyor sevindim...

tamam söz kaptanım her gün düzenli siteyi takip edecem yediklerimide saklamadan vallahi hepsini yazacam size

arkadaslar menüm:

sabah:1 dilim kepek ekmeği,zeytin,peynir,çay

ara: 1 elma

öğlen:5 tane çiğ kestane ,1 türk kahvesi

akşam:1 kase yayla çorbası, 1 tabak türlü,yoğurt

2 bardak yesil çay,2 lt.su
45 dakika spor

bir benim hemsehrimm yok zaten:)

ebrucum bende yozgat lıyım yerköy ilçesinin köyündenim ama ilkokulu ankarada okudum 2 3 yaşındayken taşınmışız önceden giderdik ama şimdi pek gidilmiyor ya bayramlarda filan babanne anneanne ziyareti çok heyecanlanırdım gideceğimiz zman çoçukluk işte ahh ahh hatırladım bak şimdi köylerin bile eski tadı yok teknoloji oralara bile el attı kuzu koyun sesleri hiç bişi yok herkesinki öylemi haneler azaldı bayağı yaşlılar kaldı genelde kırşehir çok yakın özellikle çiçekdağı kırşehire kaman ve boğazevci köyüne düğüne gitmiştim çok önceden boğazevci halkı hep yurt dışında yaşıyıyormuş yazın geliyorlarmış evler villa tipi lüks lüks süper di önünde bahçeler filan

evettt arkadaşlar bugünkü yediklerim.

Sabah:yarım dilim kepekli ekmek 3 tane zeytin 2 kücük domates (cay bile içmedim )

öğlen: Bir tabak pırasa yemeği ceyrek ekmek.

Aksam:yeşil mercimek yemeği çok az yani 4 yemek kaşıgı kadar 3 yemek kaşığıda bulgur pilav acı biber 3 kasıkda yogurt

bol bolda su içiyorum.[/sıze]

Kızlar bu arada Kırşehir lafı açılmıştı yaaa Derya' da (ysfmir) Kırşehir'li. Geçmişe bakarkende gördüm ki Gülçin'inde eşi Kırşehir'liymiş. Amma çok olduk takımda

ebrucum bende yozgat lıyım yerköy ilçesinin köyündenim ama ilkokulu ankarada okudum 2 3 yaşındayken taşınmışız önceden giderdik ama şimdi pek gidilmiyor ya bayramlarda filan babanne anneanne ziyareti çok heyecanlanırdım gideceğimiz zman çoçukluk işte ahh ahh hatırladım bak şimdi köylerin bile eski tadı yok teknoloji oralara bile el attı kuzu koyun sesleri hiç bişi yok herkesinki öylemi haneler azaldı bayağı yaşlılar kaldı genelde kırşehir çok yakın özellikle çiçekdağı kırşehire kaman ve boğazevci köyüne düğüne gitmiştim çok önceden boğazevci halkı hep yurt dışında yaşıyıyormuş yazın geliyorlarmış evler villa tipi lüks lüks süper di önünde bahçeler filan

Sabah
2 d. Ekmekle beyaz peynirli tost

Ögle
1 kase yogurt

Aksam
1 kabak dolma
1 kücük ızgara köfte
1 d ekmek

1.5 lt su

Vaawww super bir liste
Hepsi bir haftalik kilo mu Ebru, boluncekkler yok mu?
Heheheh komikmis
Gul senin menuler de hep ck hosuma ggidiyor.

kızlar akşam giremeyebilirm menümü yazayım

sabah
*1 kase nesfit
ara
*1 adet portakal
öğle
*1 haşlanmış yumurta
* bol tere roka maydonoz 1 tane limon ile
ara
*1 fincan çok süt ile hazırlanmış türk kahvesi şekersiz
*1 adet meyveli topkek
akşam
*1 tabak kabak yemeği
*küçük bir kase yoğurt

3 lt su
2 bardak yeşil çay bu 3 olur akşamda içerim

10-15 dk plates yarım kaldı demiştim kızım yüzünden bu işide yakında çözeceğim interneti sınırsız yapıp uygun bir vakitte kaçırdığımı kesinlikle yapacağım herkesede tavsiye ederim

Canım ben dün bildirmimi yanlış yaptım gece 12 den sonra 2 tane atmışım bugünde gözüküyor doğal olarak ama ben dünde saymıştım dün bildirimimi 11 yapmıştım düzeltiyorum 9 adet dünkü mesajım 8 adet bugünkü ii akşamlar herkese

Sabah
2 d. Ekmekle beyaz peynirli tost

Ögle
1 kase yogurt

Aksam
1 kabak dolma
1 kücük ızgara köfte
1 d ekmek

1.5 lt su
Afiyet olsun ki sana:) cok guzel olmus ki:)

Beeennn tabikiii :)
btldmr benn
Senin adin ne?
Afiyet olsun
Kek goze carpiyo
Ben de biraz biskuvi yedim malesef

füüü füüünğ sevsinler fındık
ben hariç maşallah hepinizi tebrik ediyorum..
geçmiş olsun..
top kek dışında güzel menü..

Vaawww super bir liste
Hepsi bir haftalik kilo mu Ebru, boluncekkler yok mu?

Heheheh komikmis

Gul senin menuler de hep ck hosuma ggidiyor.

Bu hafta listeye girselerdi eğer hiç birisi bölünmeyecekti ve sonuç bu şekildeyken birinci biz olacaktık. Ama en son Tuğba ve Kadriye'den sonra artık herkese iki hafta deneme süresini sonuna kadar kullanmaya karar verdim. Biliyorsunuz ki onlar iki hafta dolmadan girmişlerdi listeye. O nedenle bu hafta hiç kimse iki haftayı doldurmadığı için listeye alınmadı. Haftaya maalesef ki kiloları ikiye bölünecek. Ama yine iyi bir ortalamaları olacak. Bu hafta yenilerin daha çok dikkat edip iyi kilo vermeleri lazım ki ortalamamız yüksek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…