[ı]canım benim riske girmek istemiyorum bu konuda çünki her geçen hafta takım ortalaması izinliler yüzünden düşüyor. Kilo verenlere haksızlık oluyor bu durum. Sonuç olarak haftaya listeye giremese bile yine diyetine devam edecek. Ondan sonraki hafta listede zaten. Ama şimdi izinli yazmazsam ve haftaya gelmezse bu kez iki hafta üst üstte listeyi etkilemiş olacak. Ben izin konusunda kararımı kullandım ve öyle ekledim paylaşım alanına. Zaten bunun nermin'le bir alakası yok onun yerine bir başkasıda olsa aynı şekilde düşünürdüm ki nermin bildirim konusunda ne kadar hassas olduğumuzu biliyor.
[/ı]
[ı]arzu'cum sizin deneme süreniz hala devam ediyor canım. Henüz deneme haftanız tamamlanmadı. Kuralları okumuştun sanırım. Hatırlamak istersen eğer takımın en başında yazıyor. Yeniden okuyabilirsin.
[/ı]
afiyet olsun guzel olms
spor da var
Neyse kizlar ben oglusuu uyutmuskenbide yemegimi yapip geleyiimbu arada bsey farkettim aday listesinde en kilolu beni. Utandim resmen
Arkadaşlarım şuan hüngür hüngür ağlıyorum hastane koridorunda
Berbat bir ameliyat geçirdim tam anestezi olmadan dîrek doku temizleme yaptılar
Travma yaşıyorum resmen ya hala titriyorum
Canım 5. Ayımın icerisindeyim ben ideal kilomun altındayım boyuma göre :) ama ben 55 olucamm
bu günkü menüm..
sabah
1 adet yumurta..
3 yeşil zeytin.
az yufka ekmek..
2 parmak peynir..
ara
1 adet elma .
1 bardak yeşil çay
öğle
ızgara tavuk göğsü.
1 bardak ayran..
yarım kuru soğan ..ufak parça yufka ekmek..
1 çay kaşığı acı sos..
ara
yarım portakal..
çeyrek armut..
1 bardak yeşil çay..
akşam ..
1 kase tavuk suyu çorba ..
3 kaşık yoğurt
kıvırcık salata..
su u ana kadra 2 litre içtim..yatana kadar 3 olur..
spor bol stres ve regl öncesi gerginlik..aktif enerji..
Kizlar bugunluk menumu yaziyim
cikicam dahada giremem cunku ya eve gelirim yada gelemem belli olmaz kusura bakmsyin lutfen...kaynanama gidiyorum cunku
Sabah:kasarli yumurtabi parca peynir 4 adetzeytin
Ogle:2 adet izgara kofte bi bardak ayran
Aksamsimdi yiyip cikicam) bi tabak salata bi kase yogrt
Hepinzi seviyorum by byyyy
Bugunluk msj sayimda 15......
Ortalamamizi dusurdugum icinn cok ozur dilerim herkestenn
[ı]***13. Takım aday listesi ***
ysfmir (59.9/60.8/-0.9/%-1.50)
prensesss016 (59/57/2/%3.39)
48to38 ( 86/83.8/2.2/%2.56)
niyal (80.4/78.7/1.7/%2.11)
evsebu (79/77.5/1.5/%1.90)
arzu_54 (82.7/81.4/1.3/%1.57)
sevda_m (80.9/77/3.9/%4.82)
[/ı][ı]13. Takım aday liste ortalaması : % 2.12
kızlar inşallah asıl listeye girdiğiniz zamanda ortalamalarınız hep böyle yüksek olur. Hepinizi tebrik ediyorum.Bugüne kadar az çok tanıdık birbirimizi bu önümüzdeki perşembe akşamına kadar cuma listesine girecek olan arkadaşları belirleyeceğim. Ona göre paylaşımlarınızı daha dikkatli yapmanızı tavsiye ederim. Inşallah haftaya birçoğnuzu asıl listede görebiliriz. [/ı]
***13. Takım Aday Listesi ***
EVSEBU (79/77.5/1.5/%1.90)
Arzu_54 (82.7/81.4/1.3/%1.57)
Sevda_M (80.9/77/3.9/%4.82)
13. Takım Aday Liste ortalaması : % 2.12
:46
Kızlar inşallah asıl listeye girdiğiniz zamanda ortalamalarınız hep böyle yüksek olur. Hepinizi tebrik ediyorum.Bugüne kadar az çok tanıdık birbirimizi bu önümüzdeki perşembe akşamına kadar cuma listesine
girecek olan arkadaşları belirleyeceğim. Ona göre paylaşımlarınızı daha dikkatli yapmanızı tavsiye ederim. İnşallah haftaya birçoğnuzu asıl listede görebiliriz.
bir benim hemsehrimm yok zaten:)
Kızlar bu arada Kırşehir lafı açılmıştı yaaa Derya' da (ysfmir) Kırşehir'li. Geçmişe bakarkende gördüm ki Gülçin'inde eşi Kırşehir'liymiş. Amma çok olduk takımda
Bu arada kizlar instagram kullananlar var mii??
***13. Takım Aday Listesi ***
Kızlar inşallah asıl listeye girdiğiniz zamanda ortalamalarınız hep böyle yüksek olur. Hepinizi tebrik ediyorum.Bugüne kadar az çok tanıdık birbirimizi bu önümüzdeki perşembe akşamına kadar cuma listesine girecek olan arkadaşları belirleyeceğim. Ona göre paylaşımlarınızı daha dikkatli yapmanızı tavsiye ederim. İnşallah haftaya birçoğnuzu asıl listede görebiliriz.
Heheheh komikmisevet canım saolasın ama bugün tam yapamadım platesimi kızım üzrerime filan çıktı bende sinirlendim bıraktım bazen istemez kendisiyle ilgilenmemi ister bazende topu filan kendisi getirir anne füü füüü nefes alıp veriyor benim yaptıklarımı yapmaya çalışıyor filan tam bir taklitçi oluyorlar bu dönemde
Gul senin menuler de hep ck hosuma ggidiyor.arkadaslar menüm:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,zeytin,peynir,çay
ara: 1 elma
öğlen:5 tane çiğ kestane ,1 türk kahvesi
akşam:1 kase yayla çorbası, 1 tabak türlü,yoğurt
2 bardak yesil çay,2 lt.su
45 dakika spor
Afiyet olsun ki sana:) cok guzel olmus ki:)Sabah
2 d. Ekmekle beyaz peynirli tost
Ögle
1 kase yogurt
Aksam
1 kabak dolma
1 kücük ızgara köfte
1 d ekmek
1.5 lt su
btldmr bennBeeennn tabikiii :)
Afiyet olsunkızlar akşam giremeyebilirm menümü yazayım
sabah
*1 kase nesfit
ara
*1 adet portakal
öğle
*1 haşlanmış yumurta
* bol tere roka maydonoz 1 tane limon ile
ara
*1 fincan çok süt ile hazırlanmış türk kahvesi şekersiz
*1 adet meyveli topkek
akşam
*1 tabak kabak yemeği
*küçük bir kase yoğurt
3 lt su
2 bardak yeşil çay bu 3 olur akşamda içerim
10-15 dk plates yarım kaldı demiştim kızım yüzünden bu işide yakında çözeceğim interneti sınırsız yapıp uygun bir vakitte kaçırdığımı kesinlikle yapacağım herkesede tavsiye ederim
füüü füüünğ sevsinler fındıkevet canım saolasın ama bugün tam yapamadım platesimi kızım üzrerime filan çıktı bende sinirlendim bıraktım bazen istemez kendisiyle ilgilenmemi ister bazende topu filan kendisi getirir anne füü füüü nefes alıp veriyor benim yaptıklarımı yapmaya çalışıyor filan tam bir taklitçi oluyorlar bu dönemde
ben hariç maşallah hepinizi tebrik ediyorum..***13. Takım Aday Listesi ***
Kızlar inşallah asıl listeye girdiğiniz zamanda ortalamalarınız hep böyle yüksek olur. Hepinizi tebrik ediyorum.Bugüne kadar az çok tanıdık birbirimizi bu önümüzdeki perşembe akşamına kadar cuma listesine girecek olan arkadaşları belirleyeceğim. Ona göre paylaşımlarınızı daha dikkatli yapmanızı tavsiye ederim. İnşallah haftaya birçoğnuzu asıl listede görebiliriz.
geçmiş olsun..[sıze=3]tamam ay çok şükür biran çok korktum bu haftadan bende bişey anlamadım zaten halen çok hastayım ne yürümeye halim var ne spor yapmaya az yiyorum sadece o kadar hasta tavuklar gibi yatıyom hep.inş iyi olurum sizlere daha çok katılıp motivazyon olup,Fazla kilolarımı atarım [/sıze]
top kek dışında güzel menü..kızlar akşam giremeyebilirm menümü yazayım
sabah
*1 kase nesfit
ara
*1 adet portakal
öğle
*1 haşlanmış yumurta
* bol tere roka maydonoz 1 tane limon ile
ara
*1 fincan çok süt ile hazırlanmış türk kahvesi şekersiz
*1 adet meyveli topkek
akşam
*1 tabak kabak yemeği
*küçük bir kase yoğurt
3 lt su
2 bardak yeşil çay bu 3 olur akşamda içerim
10-15 dk plates yarım kaldı demiştim kızım yüzünden bu işide yakında çözeceğim interneti sınırsız yapıp uygun bir vakitte kaçırdığımı kesinlikle yapacağım herkesede tavsiye ederim
Vaawww super bir liste
Hepsi bir haftalik kilo mu Ebru, boluncekkler yok mu?
Heheheh komikmis
Gul senin menuler de hep ck hosuma ggidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?