Menum
Sabah
1.5 sahanda yumurta
Domates salatasi
3 dilim ekmek
Ogle
1 yesil elma ve 4 yulafli biskuvi
Aksam
4 yk kasarli mantar
3 yk bamya
Ebru dunun mesaj sayisini sana atmis miyim ben? Geldi mi ozel mesaj?
Son hafta da dikkat etseydin tam olcakti:)Bende bu haftanın bildirimini yapayım kızlar. Öncelikle bu hafta yediklerime göre allaha şükür çok az artı çıktığımı düşünüyorum. Yediklerimi buraya yazmayayım yoksa toplu kaçamağa sebebiyet vereceğim. Kısaca nerdeyse her akşam fast food yedim diyeyim siz anlayın. Ayrıca ödemim çok fazla ona rağmen aldığım kilo yine iyi.
Geçen hafta : 76,8
Bu hafta : 77,7
Fark : +900
Pazartesi doktora gideceğim. İnşallah o zamana kada şu 700 den kurtulurumda 77 kilo ile giderim doktora. Şu ana kadar 1 aydı 1,7 kilo almış oldum. Bu bile büyük başarı benim için. Çünki en son ay 4 kilo almıştım.
Gelmiş canım bu öğlen atmışsın.
niyal;48to38;2:-) 8728137 .!.:Tamamdır canım hassas olmuşum herhalde yoksa takmazdım zaten öpüyorum kocaman :))
BenBu arada kizlar instagram kullananlar var mii??
***13. Takım Aday Listesi ***
ysfmir (59.9/60.8/-0.9/%-1.50)
prensesss016 (59/57/2/%3.39)
48to38 ( 86/83.8/2.2/%2.56)
niyal (80.4/78.7/1.7/%2.11)
EVSEBU (79/77.5/1.5/%1.90)
Arzu_54 (82.7/81.4/1.3/%1.57)
Sevda_M (80.9/77/3.9/%4.82)
13. Takım Aday Liste ortalaması : % 2.12
Kızlar inşallah asıl listeye girdiğiniz zamanda ortalamalarınız hep böyle yüksek olur. Hepinizi tebrik ediyorum.Bugüne kadar az çok tanıdık birbirimizi bu önümüzdeki perşembe akşamına kadar cuma listesine girecek olan arkadaşları belirleyeceğim. Ona göre paylaşımlarınızı daha dikkatli yapmanızı tavsiye ederim. İnşallah haftaya birçoğnuzu asıl listede görebiliriz.
Allah razı olsun canım âminçok üzüldüm geçmiş olsun nihalcim allah tekrarını yaşatmasın dikkat et kendine
Yemin ederim dün akşam lokum pastası yaptım ve yemedim aklıma hep burası geliyor bir şey yerken inşallah oranların % 2 lerden % 3 lere çıkar hooop diye veririm kiloları gerçi pastadan bi tane tartıldıktan sonra yedim:) Sabahtı ama:)***13. Takım Aday Listesi ***
Kızlar inşallah asıl listeye girdiğiniz zamanda ortalamalarınız hep böyle yüksek olur. Hepinizi tebrik ediyorum.Bugüne kadar az çok tanıdık birbirimizi bu önümüzdeki perşembe akşamına kadar cuma listesine girecek olan arkadaşları belirleyeceğim. Ona göre paylaşımlarınızı daha dikkatli yapmanızı tavsiye ederim. İnşallah haftaya birçoğnuzu asıl listede görebiliriz.
Allaaaaaaahhhh bi hemşeri daha!!! Yerköy çiçekdağı sayılır yaw buarada boğaZevcide akrabam dolu yaw :)ebrucum bende yozgat lıyım yerköy ilçesinin köyündenim ama ilkokulu ankarada okudum 2 3 yaşındayken taşınmışız önceden giderdik ama şimdi pek gidilmiyor ya bayramlarda filan babanne anneanne ziyareti çok heyecanlanırdım gideceğimiz zman çoçukluk işte ahh ahh hatırladım bak şimdi köylerin bile eski tadı yok teknoloji oralara bile el attı kuzu koyun sesleri hiç bişi yok herkesinki öylemi haneler azaldı bayağı yaşlılar kaldı genelde kırşehir çok yakın özellikle çiçekdağı kırşehire kaman ve boğazevci köyüne düğüne gitmiştim çok önceden boğazevci halkı hep yurt dışında yaşıyıyormuş yazın geliyorlarmış evler villa tipi lüks lüks süper di önünde bahçeler filan
ya ben senin değişim fotolarını görmek istiyorum ama ya:) ne güzel vermişsin Allah bana da nasip etsin âmin :)Sabah
2 d. Ekmekle beyaz peynirli tost
Ögle
1 kase yogurt
Aksam
1 kabak dolma
1 kücük ızgara köfte
1 d ekmek
1.5 lt su
Hangi şarkı bu?Yuzum gozummm sisene kadar aglamak istiyooruumm icipp sabaha kadar bayilmak istiyooorumm ayy hem dilime takildiii hemdeee bu sarkiylaa 40 dk spor yapptmm cok guzel hoplayip zipliyosunn kizlar tavsiye ederim :))
Allaaaaaaahhhh bi hemşeri daha!!! Yerköy çiçekdağı sayılır yaw buarada boğaZevcide akrabam dolu yaw :)
ya ben senin değişim fotolarını görmek istiyorum ama ya:) ne güzel vermişsin Allah bana da nasip etsin âmin :)
Hangi şarkı bu?
basladi vermelerselam arkadaslar ya ben yannışda yazdım sanırım ilk basladığımda 84 kıloydum ilk hafta 82.700 geliyordum bugünde 81.400 geldım yani 1.300 gr vermişim bu hafta.
bende merak ettim dun de yoktuNermin dun gece 1.26 da girmis bi sorun olsaydi o zaman yazardi diye dusunuyorum belki bugunn aniden olan biseydir gerci dunde yoktu sanirim
sanirim deneme suresindesin canim[sıze=3]
selam arkadaslar bugün işdeydım hasta hasta calıştım geldım ne çokda merak ediyordum kim birinci oldu diye ama listeye baktım benım adım hiç yok acaba benı cıkardınızmı takımdan[/sıze]
100 ip atla hakkimi helal ederimOrtalamamizi dusurdugum icinn cok ozur dilerim herkestenn
insallah bol paylasim olursa haftaya kizlarArkadasim sen, sevda, Ebru, ve evsebu, acelya daha deneme surecindesiniz
o neeeeetamam vazgectim ip atlama bu ne onu soyleBu arada kizlar instagram kullananlar var mii??
insallah guzel olacak hersey***13. Takım Aday Listesi ***
bende opuyorum bebisiCanlarım ben şimdilik kaçıyorum en kısa zamanda gelmeye çalışacağım. Öpüyorum hepinizi
tamam gulomKızlar bugün ve yarın mesajları bana atacaksınız...
BERİLCAN su kızı yicemmmm ya yine değişmiş foto...
Baskülüm bozuldu zavallı iyi dayandı bana , fakir in aldım hemen...yağ,su falan ölçüyormuş acaba doğrumudur karışık biraz nasıl kaydedicem bu haftaki değerleri neyse okuyayım anlarım belki...ama kilomu farklı ölçmüyor sevindim...
cok ozeniyom menulerinearkadaslar menüm:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,zeytin,peynir,çay
ara: 1 elma
öğlen:5 tane çiğ kestane ,1 türk kahvesi
akşam:1 kase yayla çorbası, 1 tabak türlü,yoğurt
2 bardak yesil çay,2 lt.su
45 dakika spor
afiyet olsunevettt arkadaşlar bugünkü yediklerim.
Sabah:yarım dilim kepekli ekmek 3 tane zeytin 2 kücük domates (cay bile içmedim )
öğlen: Bir tabak pırasa yemeği ceyrek ekmek.
Aksam:yeşil mercimek yemeği çok az yani 4 yemek kaşıgı kadar 3 yemek kaşığıda bulgur pilav acı biber 3 kasıkda yogurt
bol bolda su içiyorum.[/sıze]
meraktan oldurecenizmi ne buuuuuuuuuBeeennn tabikiii :)
sen menuleri degistirdinmiSabah
Ögle
1 kase yogurt
Aksam
1 kabak dolma
1 kücük ızgara köfte
1 d ekmek
1.5 lt su
yanlismi goruyom topkekkkkkkkkkkkkkkızlar akşam giremeyebilirm menümü yazayım
sabah
*1 kase nesfit
ara
*1 adet portakal
öğle
*1 haşlanmış yumurta
* bol tere roka maydonoz 1 tane limon ile
ara
*1 fincan çok süt ile hazırlanmış türk kahvesi şekersiz
*1 adet meyveli topkek
akşam
*1 tabak kabak yemeği
*küçük bir kase yoğurt
3 lt su
2 bardak yeşil çay bu 3 olur akşamda içerim
10-15 dk plates yarım kaldı demiştim kızım yüzünden bu işide yakında çözeceğim interneti sınırsız yapıp uygun bir vakitte kaçırdığımı kesinlikle yapacağım herkesede tavsiye ederim
Menum
Sabah
1.5 sahanda yumurta
Domates salatasi
3 dilim ekmek
Ogle
Aksam
4 yk kasarli mantar
3 yk bamya
bence normalBende bu haftanın bildirimini yapayım kızlar. Öncelikle bu hafta yediklerime göre allaha şükür çok az artı çıktığımı düşünüyorum. Yediklerimi buraya yazmayayım yoksa toplu kaçamağa sebebiyet vereceğim. Kısaca nerdeyse her akşam fast food yedim diyeyim siz anlayın. Ayrıca ödemim çok fazla ona rağmen aldığım kilo yine iyi.
Pazartesi doktora gideceğim. İnşallah o zamana kada şu 700 den kurtulurumda 77 kilo ile giderim doktora. Şu ana kadar 1 aydı 1,7 kilo almış oldum. Bu bile büyük başarı benim için. Çünki en son ay 4 kilo almıştım.
bende severimYuzum gozummm sisene kadar aglamak istiyooruumm icipp sabaha kadar bayilmak istiyooorumm ayy hem dilime takildiii hemdeee bu sarkiylaa 40 dk spor yapptmm cok guzel hoplayip zipliyosunn kizlar tavsiye ederim :))
Eski kızlaar gördüler degisim resmlerimide sildim albümü artıkk :)) 2. Si 55 olunca gelicekk :))
Modelin sarkısı hareketli bayagı :)
Yeniler süpersiniz yaaaevettt arkadaşlar bugünkü yediklerim.
Sabah:yarım dilim kepekli ekmek 3 tane zeytin 2 kücük domates (cay bile içmedim )
öğlen: Bir tabak pırasa yemeği ceyrek ekmek.
Aksam:yeşil mercimek yemeği çok az yani 4 yemek kaşıgı kadar 3 yemek kaşığıda bulgur pilav acı biber 3 kasıkda yogurt
bol bolda su içiyorum.[/sıze]
Sabah
Ögle
1 kase yogurt
Aksam
1 kabak dolma
1 kücük ızgara köfte
1 d ekmek
1.5 lt su
Vaawww super bir liste
Hepsi bir haftalik kilo mu Ebru, boluncekkler yok mu?
Heheheh komikmis
Gul senin menuler de hep ck hosuma ggidiyor.
kızlar akşam giremeyebilirm menümü yazayım
sabah
*1 kase nesfit
ara
*1 adet portakal
öğle
*1 haşlanmış yumurta
* bol tere roka maydonoz 1 tane limon ile
ara
*1 fincan çok süt ile hazırlanmış türk kahvesi şekersiz
*1 adet meyveli topkek
akşam
*1 tabak kabak yemeği
*küçük bir kase yoğurt
3 lt su
2 bardak yeşil çay bu 3 olur akşamda içerim
10-15 dk plates yarım kaldı demiştim kızım yüzünden bu işide yakında çözeceğim interneti sınırsız yapıp uygun bir vakitte kaçırdığımı kesinlikle yapacağım herkesede tavsiye ederim
Canım ben dün bildirmimi yanlış yaptım gece 12 den sonra 2 tane atmışım bugünde gözüküyor doğal olarak ama ben dünde saymıştım dün bildirimimi 11 yapmıştım düzeltiyorum 9 adet dünkü mesajım 8 adet bugünkü ii akşamlar herkese
Bu hafta listeye girselerdi eğer hiç birisi bölünmeyecekti ve sonuç bu şekildeyken birinci biz olacaktık. Ama en son Tuğba ve Kadriye'den sonra artık herkese iki hafta deneme süresini sonuna kadar kullanmaya karar verdim. Biliyorsunuz ki onlar iki hafta dolmadan girmişlerdi listeye. O nedenle bu hafta hiç kimse iki haftayı doldurmadığı için listeye alınmadı. Haftaya maalesef ki kiloları ikiye bölünecek. Ama yine iyi bir ortalamaları olacak. Bu hafta yenilerin daha çok dikkat edip iyi kilo vermeleri lazım ki ortalamamız yüksek olsun.
.Menum
Sabah
1.5 sahanda yumurta
Domates salatasi
3 dilim ekmek
Ogle
Aksam
4 yk kasarli mantar
3 yk bamya
Tebrik ederim canım senın hamiş halin bizim normal halimizBende bu haftanın bildirimini yapayım kızlar. Öncelikle bu hafta yediklerime göre allaha şükür çok az artı çıktığımı düşünüyorum. Yediklerimi buraya yazmayayım yoksa toplu kaçamağa sebebiyet vereceğim. Kısaca nerdeyse her akşam fast food yedim diyeyim siz anlayın. Ayrıca ödemim çok fazla ona rağmen aldığım kilo yine iyi.
basladi vermeler
ohh oh sefamiz olsun
bende merak ettim dun de yoktu
sanirim deneme suresindesin canim
100 ip atla hakkimi helal ederim
insallah bol paylasim olursa haftaya kizlar
o neeeeetamam vazgectim ip atlama bu ne onu soyle
insallah guzel olacak hersey
bende opuyorum bebisi
tamam gulom
kiz bu berilcan hosuma gitti
elifi sana mutlaka getirecem ist.e gelirsem
balikci elbiseside yakismis minnagama
cok ozeniyom menulerine
afiyet olsun
bence guzel
meraktan oldurecenizmi ne buuuuuuuuu
sen menuleri degistirdinmi
uzun zamandir kacamak yokkkkkkk
yanlismi goruyom topkekkkkkkkkkkkkk
bamyaya bayilirim afiyet olsun
Güzel canımArkadaşları diş ağrımda kanaması da yok artık Allah'a binlerce şükür :) keyfim yerinde yani hemen listemi yazayım:
Sabah:
Bi lokum pastası
Karnabahar haşlama
1 tane mücver ama minik
Öğlen:
Buraya da yazdığım lemanda 2 dilim tavuk mantar salata
İtiraf edeyim bide minik meyveli süt Elmalı tart niye derseniZ diş müdahalesinden sonra bişey yiyemem diye
Akşam: 4-5 balık avuç kadar salata
Yatmadan yoğurt yerim arkadaşlar :26:
Muziksiz olmuyor zaternnnYuzum gozummm sisene kadar aglamak istiyooruumm icipp sabaha kadar bayilmak istiyooorumm ayy hem dilime takildiii hemdeee bu sarkiylaa 40 dk spor yapptmm cok guzel hoplayip zipliyosunn kizlar tavsiye ederim :))
Ay ben gordum ama ben izinden dondugumde de sen 61-63 kg civariydin azdin yaniEski kızlaar gördüler degisim resmlerimide sildim albümü artıkk :)) 2. Si 55 olunca gelicekk :))
Modelin sarkısı hareketli bayagı :)
Instagram bir uygulama Berillbasladi vermeler
ohh oh sefamiz olsun
bende merak ettim dun de yoktu
sanirim deneme suresindesin canim
100 ip atla hakkimi helal ederim
insallah bol paylasim olursa haftaya kizlar
o neeeeetamam vazgectim ip atlama bu ne onu soyle
insallah guzel olacak hersey
bende opuyorum bebisi
tamam gulom
kiz bu berilcan hosuma gitti
elifi sana mutlaka getirecem ist.e gelirsem
balikci elbiseside yakismis minnagama
cok ozeniyom menulerine
afiyet olsun
bence guzel
meraktan oldurecenizmi ne buuuuuuuuu
sen menuleri degistirdinmi
uzun zamandir kacamak yokkkkkkk
yanlismi goruyom topkekkkkkkkkkkkkk
bamyaya bayilirim afiyet olsun
Yeniler süpersiniz yaaa
Güzel yine
Menüler güzel de ben çok ağır veriyorum metabolizmam yavas herhalde
Top keeek. Pop keeekkk
Tamam canımmm
Haklısın canım
.
Betül sen ne zaman 3dilim ekmek yemeğe basladın bugun cuma diye mi fıstık
Tebrik ederim canım senın hamiş halin bizim normal halimiz
İnsallah canım beklerim her zaman senı de fıstıkları da
Güzel canım
Berilll once 8 dk ip atladim sonraaa actim zumba hem dans ettim hem sarki soyledim :))
İnstagram bi uygulama en cirkin kizi bile efektleriyle guzellestirebiyo hahahaha :) resim cekiyosun paylasiyosun takiplesiyosun oyle bisiler iste :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?