Muziksiz olmuyor zaternnn
Ay ben gordum ama ben izinden dondugumde de sen 61-63 kg civariydin azdin yani
O yuzden sen hep oyleymissin gibi geliyor bana:))
Instagram bir uygulama Berill
Applestore' dan indirebilirsin.
Cektigin fotograflara filtreler kullanarak efekt ekleyebiliyorsun. Ve ayni anda bir sosyal medyada takipcilerinle paylasmis oluyorsun.
Ben sahanda yumurtayi cokk severimm ama ekmeksiz yiyemem. O yuzden butun ekmek hakkimi sabah yedimm
Sen geldiginde 64 kiloydum ben :) ayy yok 6 lar istemem bir daha allah korusun :) o gelinlikli resimlerim var yaa orda 64 63 tum iste :)
O resimde de gayet iyisinnn
Zaten gelinlik kabarik ya belli olmuyo bir sey:)) ama belin fln da incee
iyi akşamlar 13. takımın melekleri
bu gün pek fırsat bulup nete oturamadım. nette çok yavaş şimdi menümü yazıp çıkayım
benim bugünkü menüm:
sabah:1 dilim kepek ekmeği ve 3 tane zetin
öğle:bir tabak yopurtlu salata ,1 dilim kepek ekmeği
akşam :1 tabak pilav 1 tane baget
bugün 2 fincan kahvem var ve arada da 1 tane çokoprens
2 litre su,spor olarak da 100 mekik -1 saat eliptik bisiklet ve yarım saatlik yürüyüş
kızlar herkese hayırlı geceler kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere
Berilll once 8 dk ip atladim sonraaa actim zumba hem dans ettim hem sarki soyledim :))
İnstagram bi uygulama en cirkin kizi bile efektleriyle guzellestirebiyo hahahaha :) resim cekiyosun paylasiyosun takiplesiyosun oyle bisiler iste :))
Muziksiz olmuyor zaternnn
Ay ben gordum ama ben izinden dondugumde de sen 61-63 kg civariydin azdin yani
O yuzden sen hep oyleymissin gibi geliyor bana:))
Instagram bir uygulama Berill
Applestore' dan indirebilirsin.
Cektigin fotograflara filtreler kullanarak efekt ekleyebiliyorsun. Ve ayni anda bir sosyal medyada takipcilerinle paylasmis oluyorsun.
Ben sahanda yumurtayi cokk severimm ama ekmeksiz yiyemem. O yuzden butun ekmek hakkimi sabah yedimm
Kilo verdikce once fazlaliklarin gider zatenn. Olmayan yerden gidemeyecgine gore:))Selam kızlar nasılsınız ? ya ben cocuklardan fırsat bulupda sitemize bol bol takılamıyorumki.Arada ısrar edıyorum cocuklara banada 5 dakika müsade edin diye.arkadaslar sizlere birşey sorabilirmiyim acaba benım basenlerım bacaklarım çok kalın üst kısmım normal alt kısmım cok kaba bunları nasıl orantılıya bilirim acaba diyetle düzelirmiki.
Kızlar bu hafta esim basladı istanbu a çalışmaya pazartesi gitti sadece haftasonları gelecek 18 30 da konuştum feribotta kuyruk var dedi bu saat oldu çocuklar dört gözle bekliyor şimdi gelir diyorum aradım ki daha feribota yeni binecekmiş herhalde gelene kadar uyurlar ne saçma istanbul bursa arası uçak yok
Yuzum gozummm sisene kadar aglamak istiyooruumm icipp sabaha kadar bayilmak istiyooorumm ayy hem dilime takildiii hemdeee bu sarkiylaa 40 dk spor yapptmm cok guzel hoplayip zipliyosunn kizlar tavsiye ederim :))
bence normal
biraz rahatla ebrummmmmmmm
son iki uc hafta zaten kilo alinmiyor canim
hem hamilesin gulummmmmmm
kiziyorum bazen sana
bende severim
ne yaptinnnnnnn
Aaa bak goruyor musun., tuhhKızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy ne gördüm az önce yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nermin bana mesaj atmışKilosunu bildirmiş. Allahtan önemli bişey yok ama şimdi çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaa. İzinli yazdım kızı birde. Neyse artık erken dönerse hemen girer listeye ama durun durun daha listeler yapılmadı. Ben hemen değiştireyim.
Mesaj sayılarına bakarken gördüm Nerminin mesajını ama çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaa
Var canm olmaz miikızlar instagramı indirdim ama hemen elalemin adamları takip etmeye basladıkızımın resmini koymustum kayıt olurken sildim anacım hemen herkes takip edebiliyor mu böyle gizlilik yok mu bienim adam face e bile karsı
***13. TAKIM 295. ETAP ***
beril77 (75/73.9/1.1/%1.47)
betuld (61.5/61.5/0/%0) Kilosu aynı
dontpanic (109.7/108.7/1/%0.91)
GUL1978 ( 76.4/75.5/0.9/%1.18)
gurbet_dmr (81/79.7/1.3/%1.60)
lafraise(58.4/57.9/0.5/%0.86 )
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.00
Kızlar yeni liste buuuuuu
Aaa bak goruyor musun., tuhh
Neyse artikkk :))
Var canm olmaz mii
Ayarlardan yapacaksin, sadece senin onay veerdigin kisiler takip edebilcek o zaman seni
hasan gitti havaalanina
ben elifi birakamadimmmmmmmmm
saatler kaldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?