Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaa bak goruyor musun., tuhh
Neyse artikkk :))

Var canm olmaz mii
Ayarlardan yapacaksin, sadece senin onay veerdigin kisiler takip edebilcek o zaman seni

buldum canım ama kişisel olsun istemiyorum en iyisi kurabiye sayfamın fotolarını koymak gibi geldi...dedim ya bizim ki face e bile karsı kızımınkini kullanıyorum

kötü mü anlamadım canım fena değil :)

menumu yazayim
sabah
yumurta+yarim avakado+2 ceviz
ogle
yogurt+bir tane kabak gondol
aksam
yogurt+3 kasik bulgur pilavi+yarim tavuk budu derisiz
spor olarak 1 saat tempolu yuruyus

bu hafta sporu iki kata cikardim bilesiniz
haftaya 72 leri istiyorum

Sen kilo ver emin ol hiç bi yerin kalmaz cirilop olursun
kızlar instagramı indirdim ama hemen elalemin adamları takip etmeye basladıkızımın resmini koymustum kayıt olurken sildim anacım hemen herkes takip edebiliyor mu böyle gizlilik yok mu bienim adam face e bile karsı
Ay sende özel foto koyma canım ama seversin zamanla :)

vay be ne güzel hazırlanmış ellerine sağlık :))

Kızlar geçen haftanın paylaşım sayıları yukardaki listede olduğu gibi. Listenin birçok yerinin kırmızı olmasına rağmen paylaşım her geçen gün artıyor. Özellikle yeni gelen arkadaşlar haftaya lütfen hiç birinizin hanesinde kırmızı renkli sayılar olmasın çünki listeye alacağım kişilerin paylaşımlarına bakacağım. Yani bu ilk hafta alışma haftanız olarak geçti. İnşallah haftaya herşeyi daha iyi öğrenmiş olacaksınız. Lütfen hergün çıkmadan önce mesajlarınızı sayarak o gün mesaj listesi yapma görevi kimdeyse ona gönderin.

Bugünün ve yarının mesajları Gül'e atılacak. Unutmayın lütfen. Mesaj atamayanlarda mutlaka topiğe yazsın.

Kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorum. Birazdan da takım içi bireysel listeyi hazırlayacağım. Betül sonuncusun sanırım

Nermin inkini sonradan eklediği için o smile ı koydu :)
kötü değil:)
afiyet olsun güzel menü hiç ekmeksiz
görürsün inşallah

sanırım mı dedin ?
tabi ki sonuncuyumm

Seni nasıl beğendim mi? Anlamadım? Profil resmini söylüyorsan eğer çok küçük görünüyor ve ben seçemiyorum resmi:26:

ya ben de sırf resmi göreyim diye pc yi açtım ama çok küçük ki gözükmüyor bir şey
beril albüm yapsana bir ya yüzünü görelimm :)
silersin sonra.

ya ben de sırf resmi göreyim diye pc yi açtım ama çok küçük ki gözükmüyor bir şey
beril albüm yapsana bir ya yüzünü görelimm :)
silersin sonra.

tamam
senin resim profosyonel cekimmi super cikmis
cicek nikah icinmiydi

arkadaşlarr
en sonki duruma göre 3. olmuşuz
hayırlı uğurlu olsun :)

tamam
senin resim profosyonel cekimmi super cikmis
cicek nikah icinmiydi

'çiçek' kelimesini görmemişim orda.
fotoğrafçımızla kuaförden çıktıktan sonra hep beraber çiçekçiye uğramıştık büyük nişan çiçeğini almak için. sordu el buketin var mı diye, yok dedim. yaptıralım istersen senin için kolay olur, poz verirken elini kolunu nereye koyacağını şaşırmazsın dedi. öyle yaptırdık.
çok da iyi oldu poz açısından :) rahat ettim

Maşallah nasıl güzelmişsin senn 41 kere maşallah

teşekkür ederimm

kızlar bu arada leslie nin 5 millik videolarını indirebileceğim linki bana yazabilecek olan var mı?
bir ara Ecem sen demiştin sanırım buldum diye

Selam kzlr int bag suresi doldu esimden yazyrum bir sure gremeyeblrm ebruya msj atmistim ama gitmemis sanirim neyse en kisa zamanda gorusuruz ins kib.

Selam kzlr int bag suresi doldu esimden yazyrum bir sure gremeyeblrm ebruya msj atmistim ama gitmemis sanirim neyse en kisa zamanda gorusuruz ins kib.

canım gitmiş mesajın
ebru mesaj sayılarını bildiren mesajların arasında geç farkedebildi ama listeye girdin, sorun yok yani :)
özletme kendini en kısa zamanda gelll :)

kızlar ben çıkıyorum şimdilk biraz spor yapıcam
henüz ne yapcağıma karar vermedimm gerçii

BERİLLLL kızlarn süprizi neymiş fırsat bulur bulmazz yazz :)
uğrayacağım yatmadan..

Ben disari ciktimmm yaa kaynatin bi suru hainlerr :)) betul varda youtube linki var bende

Telefondan bakıyorum size uzandim uyku koltuğuna kim 500 bin ister onu seyrediyorum bebiste hiç rahat vermiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…