Kızlar yaa telden girince kimin online olup olmadığını göremiyorum neden acaba ?
Ben geldim ama kimse yok Ecem cim tebrik ediyorum 57 yi gördün bu hafta :)
Iphone a gore anlatiyorum bi mobil site olarak giriyor birde normal bilgisayarda girdigimiz gibi ilk girdiginde bu iki secenek cikiyor normal website sectiginde hersey bilgisayardakiyle ayni cikiyo o zaman gorebiliyosun
Tesekkkurrlerre cok mutluyum bu cumaya kadar hedef 900 gr vermekkkk :))
Beril in annesi mi geldi acaba kizlarla beraber supriz olaraj??
evet canım saolasın ama bugün tam yapamadım platesimi kızım üzrerime filan çıktı bende sinirlendim bıraktım bazen istemez kendisiyle ilgilenmemi ister bazende topu filan kendisi getirir anne füü füüü nefes alıp veriyor benim yaptıklarımı yapmaya çalışıyor filan tam bir taklitçi oluyorlar bu dönemde
Bu hafta listeye girselerdi eğer hiç birisi bölünmeyecekti ve sonuç bu şekildeyken birinci biz olacaktık. Ama en son Tuğba ve Kadriye'den sonra artık herkese iki hafta deneme süresini sonuna kadar kullanmaya karar verdim. Biliyorsunuz ki onlar iki hafta dolmadan girmişlerdi listeye. O nedenle bu hafta hiç kimse iki haftayı doldurmadığı için listeye alınmadı. Haftaya maalesef ki kiloları ikiye bölünecek. Ama yine iyi bir ortalamaları olacak. Bu hafta yenilerin daha çok dikkat edip iyi kilo vermeleri lazım ki ortalamamız yüksek olsun.
Selam kızlar nasılsınız ? ya ben cocuklardan fırsat bulupda sitemize bol bol takılamıyorumki.Arada ısrar edıyorum cocuklara banada 5 dakika müsade edin diye.arkadaslar sizlere birşey sorabilirmiyim acaba benım basenlerım bacaklarım çok kalın üst kısmım normal alt kısmım cok kaba bunları nasıl orantılıya bilirim acaba diyetle düzelirmiki.
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir haftasonu diliyorum herkese. Geç kalmadan kahvaltımı yapayım. Öpüyorum hepinizi
Gunaayydiinnnn gec yatip erken uyanmaktant ediyorumbugun huysuz olurum kesin
Gunaydiiiiinn balim gelmiiiissssen huysuz olma kiz ac bi muzik keyfin yerine gelir
Kizlar bakin hedefimi kaça çektimcunku buraya baglandim dun aksam esim listeyr girebildinmi diye soruyodu en son dusunun artik ne kadar cok bahsediyosam
:)) ben geldiimm ama gittim simdi yine geldimm :) birazdaaan hazırlanmya basladgmdaa uykum acılırr sekerm :) yeni ciciler almaya gidicceeemm hic biseyim yok giyecek hadii darısı basınaa
Ohh ohh benim yerimede alinsallah bende bi zayiflayim tum dolabi kaldiricam aticam coraplarima kadar yeniliycem
Oooo süper 65 te tam olursunn 18 kg bisey degil bi 4 5 ayda veriliyo yeterki sabırlııı olll :)
Zaten esler nisanlılar artık burayı biliyolar bana her cuma kacıncı oldunuz sen kacıncı oldun deyip duruyoo :) dunde sorduu hahaha :))
Bir gecede tartıda gördüüm 700 grlık fark nolurr hala hastalanamamııss olmamla ilgili olsunnn gecen haftaki kilomdan bileee cooook 58.6 lütfennn hala regl olmadıgım icin olsuunn(((((((((((((((
gunaydin canocanlarrrrrrrrrrr
sabaha kadar oturduk ama yazamadim haaaaaaaa
suprizim geldi kocaman birseydi
benim sacinin teline kiyamadigim kardesim belgin ve bicirk karabocrk yegenim yarennnnnnnnnnn
okul tatile girmis bir hafta geldiler
eve gelisleri aklimi basimdan aldi
once kizlar geldi biz odaya ciktik konusuyoz opusuyoz falan zil caldi hasan bagiriyor beril kapiyi ac diye
neyse kosar adim kapiyi actim ve dondummmmmm
belginim kuzum annem babam gelse bu kadar mutlu etmezdi
ay ne cok ozlemisim biraz tombiklesmis bende biraz cekmisim sabaha kadar konustuk
demin odasina baktim kiziyla sarilmis uyuyor bir aglayasim geldiki sormayin kendimi buraya zor attim
inaninki kardes gibisi yokmus hele ayri kalipta yaradan ayri ayri kaderlerde yogrulun demisken
Bir gecede tartıda gördüüm 700 grlık fark nolurr hala hastalanamamııss olmamla ilgili olsunnn gecen haftaki kilomdan bileee cooook 58.6 lütfennn hala regl olmadıgım icin olsuunn(((((((((((((((
benim sacinin teline kiyamadigim kardesim belgin ve bicirk karabocrk yegenim yarennnnnnnnnnn
once kizlar geldi biz odaya ciktik konusuyoz opusuyoz falan zil caldi hasan bagiriyor beril kapiyi ac diye
ay ne cok ozlemisim biraz tombiklesmis bende biraz cekmisim sabaha kadar konustuk
demin odasina baktim kiziyla sarilmis uyuyor bir aglayasim geldiki sormayin kendimi buraya zor attim
inaninki kardes gibisi yokmus hele ayri kalipta yaradan ayri ayri kaderlerde yogrulun demisken
O kiloya geliyimde bi dahada kucultcem o rakami 50 kiloya kadar falan geliyim istiyorum insallhcunku oglusumda kilolu bi hamilelik gecirdim insallah ikincide ebru gibi citir hsmile olmak istiyorum
.
günaydın herkeseeeeeee
ecemcim o şişkinliktir, üzülme sen. bir günde durduk yere o kadar olmaz yani, adet döneminden sonra eskisinden de çok gitmiş olur kilolarama malesef benim bugün tartıda gördüğüm +300 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim dukan yapıyorum biliyorsun. düne kadar 0 kaçamak durumundaydım. dün 6 tatlı kaşığı hoşmerim tatlısı yedim. hayatımda ilk yiyişimdi ve şuan günümü gördüm. acayip bi şişkinlik var +300 var. şimdi duraklamadan kurtulabilmem için sporu arttırmam ve 2 gün saf protein günü yapmam gerekmiş. anlayacağın felaket üstüne felaket umarım duraklamaya falan girmem. zaten duraklamalarla başım belada. ooff yaaaaaa
bir daha mııı tövbeeeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?