Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben geldim ama kimse yok Ecem cim tebrik ediyorum 57 yi gördün bu hafta :)

Kızlar yaa telden girince kimin online olup olmadığını göremiyorum neden acaba ?

Kaçıyorum kızlar bende iyi geceler herkese :)

Kızlar yaa telden girince kimin online olup olmadığını göremiyorum neden acaba ?

Iphone a gore anlatiyorum bi mobil site olarak giriyor birde normal bilgisayarda girdigimiz gibi ilk girdiginde bu iki secenek cikiyor normal website sectiginde hersey bilgisayardakiyle ayni cikiyo o zaman gorebiliyosun

Beril in annesi mi geldi acaba kizlarla beraber supriz olaraj??

Iphone a gore anlatiyorum bi mobil site olarak giriyor birde normal bilgisayarda girdigimiz gibi ilk girdiginde bu iki secenek cikiyor normal website sectiginde hersey bilgisayardakiyle ayni cikiyo o zaman gorebiliyosun

Bende ki SIII canım. Zaten sadece online olanı göremiyorum onun haricinde herşey bilgisayardaki gibi, teşekkürler anlatım için

Tesekkkurrlerre cok mutluyum bu cumaya kadar hedef 900 gr vermekkkk :))

Hadi bakalım inşallah az kaldı 55 e

Beril in annesi mi geldi acaba kizlarla beraber supriz olaraj??

Allahım yaaaa Beril gelip sürprizi söylemezse burda meraktan çatlayacak arkadaşlar var sanırım Bide mesajın saati gece 2

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir haftasonu diliyorum herkese. Geç kalmadan kahvaltımı yapayım. Öpüyorum hepinizi

Ay ayni benim oglum gibiymis senin kiz o zaman benim oglusumda ebru salliyi magazinde bile gotunce anne üfff üffffff diyo

Ooo o zamsn bu hafta kacamak yok bol bol spor var

Benimdr bel cevrem ve basenlerim kaba ozellikle hamilemisin diye soruyolar bide

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir haftasonu diliyorum herkese. Geç kalmadan kahvaltımı yapayım. Öpüyorum hepinizi

Sanada gunaydin sevgili kaptanim

Kizlar bakin hedefimi kaça çektim cunku buraya baglandim dun aksam esim listeyr girebildinmi diye soruyodu en son dusunun artik ne kadar cok bahsediyosam

Gunaydiiiiinn balim gelmiiiisss sen huysuz olma kiz ac bi muzik keyfin yerine gelir

:)) ben geldiimm ama gittim simdi yine geldimm :) birazdaaan hazırlanmya basladgmdaa uykum acılırr sekerm :) yeni ciciler almaya gidicceeemm hic biseyim yok giyecek hadii darısı basınaa

Kizlar bakin hedefimi kaça çektim cunku buraya baglandim dun aksam esim listeyr girebildinmi diye soruyodu en son dusunun artik ne kadar cok bahsediyosam

Oooo süper 65 te tam olursunn 18 kg bisey degil bi 4 5 ayda veriliyo yeterki sabırlııı olll :)
Zaten esler nisanlılar artık burayı biliyolar bana her cuma kacıncı oldunuz sen kacıncı oldun deyip duruyoo :) dunde sorduu hahaha :))

Bir gecede tartıda gördüüm 700 grlık fark nolurr hala hastalanamamııss olmamla ilgili olsunnn gecen haftaki kilomdan bileee cooook 58.6 lütfennn hala regl olmadıgım icin olsuunn (((((((((((((((

gunaydin canocanlarrrrrrrrrrr
sabaha kadar oturduk ama yazamadim haaaaaaaa
suprizim geldi kocaman birseydi
benim sacinin teline kiyamadigim kardesim belgin ve bicirk karabocrk yegenim yarennnnnnnnnnn
okul tatile girmis bir hafta geldiler
eve gelisleri aklimi basimdan aldi
once kizlar geldi biz odaya ciktik konusuyoz opusuyoz falan zil caldi hasan bagiriyor beril kapiyi ac diye
neyse kosar adim kapiyi actim ve dondummmmmm
belginim kuzum annem babam gelse bu kadar mutlu etmezdi
ay ne cok ozlemisim biraz tombiklesmis bende biraz cekmisim sabaha kadar konustuk
demin odasina baktim kiziyla sarilmis uyuyor bir aglayasim geldiki sormayin kendimi buraya zor attim
inaninki kardes gibisi yokmus hele ayri kalipta yaradan ayri ayri kaderlerde yogrulun demisken

O kiloya geliyimde bi dahada kucultcem o rakami 50 kiloya kadar falan geliyim istiyorum insallh cunku oglusumda kilolu bi hamilelik gecirdim insallah ikincide ebru gibi citir hsmile olmak istiyorum

Bir gecede tartıda gördüüm 700 grlık fark nolurr hala hastalanamamııss olmamla ilgili olsunnn gecen haftaki kilomdan bileee cooook 58.6 lütfennn hala regl olmadıgım icin olsuunn (((((((((((((((

İns.oyledir canim.

Ayyy cok guzel bi surpriz olmuuuuussss yaa...bende cok isterdim bi kiz kardesim olmasini yaa......

günaydın herkeseeeeeee

ecemcim o şişkinliktir, üzülme sen. bir günde durduk yere o kadar olmaz yani, adet döneminden sonra eskisinden de çok gitmiş olur kilolar ama malesef benim bugün tartıda gördüğüm +300 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim dukan yapıyorum biliyorsun. düne kadar 0 kaçamak durumundaydım. dün 6 tatlı kaşığı hoşmerim tatlısı yedim. hayatımda ilk yiyişimdi ve şuan günümü gördüm. acayip bi şişkinlik var +300 var. şimdi duraklamadan kurtulabilmem için sporu arttırmam ve 2 gün saf protein günü yapmam gerekmiş. anlayacağın felaket üstüne felaket umarım duraklamaya falan girmem. zaten duraklamalarla başım belada. ooff yaaaaaa

bir daha mııı tövbeeeeee.

ne güzel bir şeydir tabi. benim kız kardeşim yok malesef.

Gözüünnn aydıınn tek cocuk ben isterdim bi kardes bi ablam olsun :))

O kiloya geliyimde bi dahada kucultcem o rakami 50 kiloya kadar falan geliyim istiyorum insallh cunku oglusumda kilolu bi hamilelik gecirdim insallah ikincide ebru gibi citir hsmile olmak istiyorum
.

Innsaalllahh canım zaten olabilmek icin bi adım bile attın neden olmasın :))

Bende siskinlik olmasını istiyorum hic kacamak falan yapmadım birtek gece 12 gibi yesil cay ictm dısardaydık o kadarcıkkk hatta aclıktan midem kazındıdaa hic bisey yemedim yinedee (

Ayyyy keske yemeseydiinn o kadar emek ver 300 gr hemen geri dönsüünn adaletsizlik bu duraklama olmaz insalllaaaaahhh bol bol spor yap etkileyecektir bizim takımda olumlu düsünce gücü var :) olumsuzunu düsünme 300 gr sadece siskinlik aslında ben kilo almadım kilo veriyorum diye telkin et kendini duraklamaya girmeyecegim bu haftada diledigim kiloyu vermis olacagım diye düsün ise yaradıgını söyleyenler var

günaydın arkadaşlar..ya ben durup durup ağlıyorum her şark düşünüşümde gözüm yaşarıyor eşimde aynı durumda..öyle çıkmazdayızki.. gitsek dert gitmesek eninde sonunda sıra bize geliyor..sizileride rahatsız etmek istemiyorum ama şu anki halimi paylaşbileceğim kimse yok aileme yansıtmam babam annem ilk duydukları gün sabaha kadar yatmamışlar ..2 gün önce annemlere gittik babam çok üzgündü üzüntüden burnu kanadı.. kızkardeşim suspus oturdu heres şokta şaşkın....benimde üzüldüğümü görürlerse dahada kötü olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…