Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim sark gorevinden niye bu kadar cekiniyosunki benim babam emekli astsubay ve bebekligimde ve cocuklugumda hep doguda gecmis hemde karskol komutaniyms babam dusun yani dagin basinda koydeymisiz ama annem hicte zor olmadigini soyluyo ayrica benim kuzenimde yazin evlendi onun eside musta gorev yapiyo ve oda cok korkuyodu aileside senin ailen gibydi ama oda ayni seyleri soyluyo korktugum gibi degil burda birbirimize daha cok bagliyiz lojmandakilerle diyo hatta ve ayrica heryerde cok unlu markalarin bi suru urunlerini cok ucuza aldigini soyluyo cunku kacak olarsk geliyomus mesela iki ay once geldiginde mac in bi suru makyaj malzemesini getirdi ve sadece 5 liraya rimelini aldigini soyluyo sevdim musu diyo yani bencebu kadar cekinmene gerek yok...

O kadar iyi anlıyorum ki seni, tam herseyi oturtup düzenini kurmusken aniden boyle bir mecburiyetin cıkması o kadar zor ki.. Kac ocakta daha sizin gibi üzüntü telas belirsizlikler var bir sekilde herkes ekmek parasını kovalamak zorunda el mahkum.. Sen yüregini ferah tutmaya calıs herseyde bi hayır vardır elbet.. Bakarsın eskiye göre hersey daha güzel olur.. Elbet zorlanırsın ama alısmak zorundasın zaten seni bu kadar üzen alıskanlıkların bırakamadıkların zamanla orayada aalısırsın insallah güzel bir yer cıkar cok cok mutlu olursun anneciginle babavıgın icinde cok zor ama gelir gidersiniz fırsat oldukca cocuklar biraz daha büyüdügünde tatile gönderirsiniz kocisle ikinci baharınızı yasarsınız fena fikir degil hani :)

Günaydın arkadaşlarımmmm nasılsınız bakalım ?ben çok şükür bugün kendimi çok daha iyi hissettim sabah güneşli bir havayla uyandım. harıka bir hava var ya yazdan kalmış sanki insan evde hemen temizlik yapası oluyor.bende zaten kac gündür hasta olunca ev gitti battı bile.kavaltımı yaptım evet evet biraz temizlik yapayım ben yinede.görüsmek üzere a.e.o lun arkadaslar.

kizlar benim oglusum uyandi o yuzden simdilik ben kaciyorum bu arada kayinvalidemlere gorumcem glmis eger yanina gidersem giremeyebilirim beni mersk etmeyin olurmu bol bol kaynatin ben yetisirim size kuzucuklarim

Kizlar bakin hedefimi kaça çektim cunku buraya baglandim dun aksam esim listeyr girebildinmi diye soruyodu en son dusunun artik ne kadar cok bahsediyosam
yaza kadar gider havalr ısınınca metoda hızlanıyor şimdi ipin ucunu az sıkı tut yazın hedeftesin..
Gunaayydiinnnn gec yatip erken uyanmaktann nefrett ediyorum bugun huysuz olurum kesin
günaydın..niye erken kalktın uyasaydın..hafta sonu zaten..
kaç gecedir eşimle geç yatıyoruz gece vardiyamda bitmez benim sabaha kadar yat kalk geçer..oğlum çişe kalkar..süte kalkar..
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir haftasonu diliyorum herkese. Geç kalmadan kahvaltımı yapayım. Öpüyorum hepinizi
günaydın fıstuk....
resimler çok güzel..diğer yorumlar resimlerin altında..:)
arkadaşlarr
en sonki duruma göre 3. olmuşuz
hayırlı uğurlu olsun :)
tebrikler..

zamanla alışırsın ilk başlarda zor gelir ama ne yapacaksın hayat ve şartlar ne gerektiriyorsa onu kabullenip yaşıyoruz..

ya ben de sırf resmi göreyim diye pc yi açtım ama çok küçük ki gözükmüyor bir şey
beril albüm yapsana bir ya yüzünü görelimm :)
silersin sonra.

aynen yawwwwwwwwww

evet canım profesyonel, nişanda dış çekim yaptık
nikahımız daha olmadı

sana da bir bakayım opikte herkes güsel canımmmmm

arkadaşlarr
en sonki duruma göre 3. olmuşuz
hayırlı uğurlu olsun :)

güzel...

Selam kzlr int bag suresi doldu esimden yazyrum bir sure gremeyeblrm ebruya msj atmistim ama gitmemis sanirim neyse en kisa zamanda gorusuruz ins kib.

bekliyoruz en kısa zamanda nermincim...

Kaçıyorum kızlar bende iyi geceler herkese :)

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir haftasonu diliyorum herkese. Geç kalmadan kahvaltımı yapayım. Öpüyorum hepinizi

g
ünaydın kaptanımmmmmm...

Gunaayydiinnnn gec yatip erken uyanmaktann nefrett ediyorum bugun huysuz olurum kesin

aynen ben de...

Bir gecede tartıda gördüüm 700 grlık fark nolurr hala hastalanamamııss olmamla ilgili olsunnn gecen haftaki kilomdan bileee cooook 58.6 lütfennn hala regl olmadıgım icin olsuunn (((((((((((((((

öyledir merak etme bende de oluyor...

alandı değil mi

çok sevindim berilcan kardes gibisi var mı benim kız kardesim yok ama çok isterdim...

bu arada foton harika uzak ta olsa hoş görünüyor,zaten senin boyun 173 falandı değilmi boyunla aynı kilosun simdi bile güzelsindir eminim

bu konularda pek bilgim yok hakkınızda hayırlısı olsun....

kolay gelsin bakalım..

kizlar benim oglusum uyandi o yuzden simdilik ben kaciyorum bu arada kayinvalidemlere gorumcem glmis eger yanina gidersem giremeyebilirim beni mersk etmeyin olurmu bol bol kaynatin ben yetisirim size kuzucuklarim

iyi haftasonları...

NİYALCİM haklısın instagram konusunda ama henüz foto yükleyemedim...

Herkese günaydınnnnnn esim dün geç geldi bir haftasonumuz var çocukları gezdireceğiz akşama buradayım insallah.herkese güzel bir gün dilerim....

evet düzen kurduk ev aldık ..insanlara ve biryere bağlı birisi değilim.sanırım çevremdekilerin endişesi beni hırpalıyor..

kuzu çekinmiyoruz bu 2. şark zaten daha öncede elazığ paluda yaptık..sıkıntı eşim kaynaklı ve kuzenin dediği gibi orada arkadaşlıklar harika oluyor buralara gelince yalnız kalıyorsun :)
muşuda düşünüyoruz..eşimle il konusunda anlaşamıyoruz

Gunaydin kizlaarr

Berill gozun aydinn kizlarin cok guzel bir supriz gelmis, ben de yakinlasmisim tahminimde

Ecem sisliktir o biliyorsun regl donemi oncesi ve sonrasi 1-2 kg kadar farkedebiliyor.

Buse dukan kacamak kaldirmayan bir diyet ama tekrarlanmazsa hemen telafi edebilirsin sorun olmaz senin icin

günaydın bayanlar nasılınız?? bizim takımda yine tek kaldım kardeş takıma kaçayım dedim :) nasıl gidiyor diyetler hafta sonuda geldi var mı kaçamak??

Canını bu kadar sıkma ne olur ya her şer gibi görünen durumda bi hayr vardır. Ben sana diyim tayinden 2-3 ay sonra diyeceksin kızlar boşuna üzmüşüm kendimi burası çok güzel diyeceksin

Kızlar şuan urfadayım sabah 11 de ayak bastım. Dişim ağrıyor evde yiyecek birşey yok öyle işte. Dakika bir gol bir oldu biraz eşinle tartıştık. Ben mi alınganlık yaptım bilmiyorum; eşim yiyecek hazır birşeyler almaya gidiyordu dedim yastığı verir misin oda tuttu suratıma tam çenemin diş çekilen yerine fırlattı bende napıorsun diye bağırdım o da oğlumun ayakkabısını fırlattı bana bende sövdüm saydım sonra saniye geçmemiş ne yiyordun dedi bende birşey istemiyorum dedim hemen oturdu şimdide yok kavga etmeye gelmişim de falanda filan 10 gün yoktum keşke dahada imkanım olsaydı da gelmeseydim

ecemciiim o kesin şişklinliktir vücudun su tutmuş, bunun bir nedeni de aç kalman olabilir. bir daha aç kalma sakın. ben de kaçamak yaptım diye akşam yemedim aç bıraktım kendimi, elim yemeğe gitmedi psikolojikman. ve sabahında +300 dü işte. nelikle veriyorum bu dukan diyetinde o 300 ü bi bilsen resmen 0 a indirdi moralimi. ama senin bu telkin olayı doğru olabilir. olumlu düşünmeye çalışacağım. tavsiyen için çook sağ ol kuzucum. umarım yarın ikimiz de eksileri görürüz biraz tartıda.

günaydın bayanlar nasılınız?? bizim takımda yine tek kaldım kardeş takıma kaçayım dedim :) nasıl gidiyor diyetler hafta sonuda geldi var mı kaçamak??
günaydın hoş geldin..ama hafta sonu burada sesiz olur..
Canını bu kadar sıkma ne olur ya her şer gibi görünen durumda bi hayr vardır. Ben sana diyim tayinden 2-3 ay sonra diyeceksin kızlar boşuna üzmüşüm kendimi burası çok güzel diyeceksin
hakkımızda hayırlısı..evet taşın, yerleş ve alış... inşALLAH böyle yazacağım..iyiki gelmişiz herşey çok iyi

sen eşinden ayrı yerdemiydin kusura bakma pek takımı takip edemiyorum..:26: yastığı fırlatması hoş olmamış kızmakta haklısın ..ama bence uzatmassınız.. erkekler kendileri hasta oldumu dünya dursun ister hanım hasta oldumu surat asarlar..belki seni kötü görünce morali bozulmuştur..uzun zamandır ayrıydıysanız o şekil karşılaşmak hoşuna gitmemiş olabilir ..

Nihal yastigi bilerek atmamistir herhalde saka olsun diye frlatmistir
Sen de oyle bozuk atinca gelir gelmez soyleniuor fln demistir agrini bilmiyor demek ki. Kiz sen de ozlemedin mi kocani, 10 gundur ayrisinizzz

Bir gecede tartıda gördüüm 700 grlık fark nolurr hala hastalanamamııss olmamla ilgili olsunnn gecen haftaki kilomdan bileee cooook 58.6 lütfennn hala regl olmadıgım icin olsuunn (((((((((((((((

Şişkinliktir Ecem'cim benim ellerimi şuan bir görsen yüzüğüm oturmuştu sabah kalktığımda hatta çıkarttım parmağım rahat etsin diye. Öyle her sabahta tartılma artık. Cumadan cumaya tartılacaktın noldu. Bak şimdi canını sıktın durduk yere

Günaydın canım gözün aydın. Betül çok yaklaşmış tahmininde

Ayyy canım benim gerçekten beni çıtır bir hamile olarak mı görüyorsunuz Ama ben kendimi koca göbekli ve şişko hissediyorum şuan

İyi düşün Derya'cım iyi düşün. Biliyorsun ki vardır bunda da bir hayır. İnşallah herşey daha güzel olacak sizin için

Hadi bakalım geçmiş olsun yeniden. Temizlik yapacağım diye yeniden hasta olmada. Kolay gelsin

Herkese günaydınnnnnn esim dün geç geldi bir haftasonumuz var çocukları gezdireceğiz akşama buradayım insallah.herkese güzel bir gün dilerim....

İyi eğlenceler Gül'cüm

Kura çekin kendi aranızda Derya'cım yaaa işe yarıyor. Ben öyle yapmıştım. Kağıtlara yazdım okudum üfledim bir sürü dua ettim. Sonra sırayla çektim.

Sıkma canını Nihal'cim inşallah en kısa zamanda düzelir. Bencede eşin sana takılıp şaka yapmak istemiş

Sanki uzattık ama o da inat yaw ben yatak odasına oğlumu yatırmaya geldim bende uyumuşum beyefendi hiç oralı olmamış
Nihal yastigi bilerek atmamistir herhalde saka olsun diye frlatmistir
Sen de oyle bozuk atinca gelir gelmez soyleniuor fln demistir agrini bilmiyor demek ki. Kiz sen de ozlemedin mi kocani, 10 gundur ayrisinizzz
Özlememmmmmmm mi benim kocişko aşkımı yakınımdakiler iyi bilir de tabi şaka diye attı ama üzüldüm ya eve geldik oğlumla iki oynadı sonra spor kanalına yöneldi hiiiiiiiç bana sarılmadı ya bi tek arabada 1 tanecik busecik
Şakalaşmak istedi de işte benim dişimin çekildiği yer sızladığı için öyle bağırmam normalde o da şaşırdı

Buarada kızlar benim mersinli arkadaşımın bana ta ne zaman sözü vardı

Kerebiç tatlısııııııııııı ve getirmişşşşşş.

Aklıma şey geldi alayım arkadaşımdan sonra kayınvalidemlere götüreyim hem az yerim :) tamam bi tanecik yerim olur değil mi???:18:

O ne tatlısı bilmiyorum ama bence yeme çünki bu perşembe listeye girip girmeyeceğiniz belli olacak, hatta bu hafta daha iyi kilo vermeniz gerekecek çünki iki hafta deneme süresi olduğu için kilo ikiye bölünecek Sen bence kendine bir hedef koy. 10 kilo verdikten sonra ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…