günaydın arkadaşlar..ya ben durup durup ağlıyorum her şark düşünüşümde gözüm yaşarıyor eşimde aynı durumda..öyle çıkmazdayızki..gitsek dert gitmesek eninde sonunda sıra bize geliyor..sizileride rahatsız etmek istemiyorum ama şu anki halimi paylaşbileceğim kimse yok aileme yansıtmam babam annem ilk duydukları gün sabaha kadar yatmamışlar ..2 gün önce annemlere gittik babam çok üzgündü üzüntüden burnu kanadı.. kızkardeşim suspus oturdu heres şokta şaşkın....benimde üzüldüğümü görürlerse dahada kötü olur..
günaydın arkadaşlar..ya ben durup durup ağlıyorum her şark düşünüşümde gözüm yaşarıyor eşimde aynı durumda..öyle çıkmazdayızki..gitsek dert gitmesek eninde sonunda sıra bize geliyor..sizileride rahatsız etmek istemiyorum ama şu anki halimi paylaşbileceğim kimse yok aileme yansıtmam babam annem ilk duydukları gün sabaha kadar yatmamışlar ..2 gün önce annemlere gittik babam çok üzgündü üzüntüden burnu kanadı.. kızkardeşim suspus oturdu heres şokta şaşkın....benimde üzüldüğümü görürlerse dahada kötü olur..
yaza kadar gider havalr ısınınca metoda hızlanıyor şimdi ipin ucunu az sıkı tut yazın hedeftesin..Kizlar bakin hedefimi kaça çektimcunku buraya baglandim dun aksam esim listeyr girebildinmi diye soruyodu en son dusunun artik ne kadar cok bahsediyosam
günaydın..niye erken kalktın uyasaydın..hafta sonu zaten..Gunaayydiinnnn gec yatip erken uyanmaktann nefrett ediyorumbugun huysuz olurum kesin
günaydın fıstuk....Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir haftasonu diliyorum herkese. Geç kalmadan kahvaltımı yapayım. Öpüyorum hepinizi
resimler çok güzel..'çiçek' kelimesini görmemişim orda.
fotoğrafçımızla kuaförden çıktıktan sonra hep beraber çiçekçiye uğramıştık büyük nişan çiçeğini almak için. sordu el buketin var mı diye, yok dedim. yaptıralım istersen senin için kolay olur, poz verirken elini kolunu nereye koyacağını şaşırmazsın dedi. öyle yaptırdık.
çok da iyi oldu poz açısından :) rahat ettim
tebrikler..arkadaşlarr
en sonki duruma göre 3. olmuşuz
hayırlı uğurlu olsun :)
Kızlar bu hafta esim basladı istanbu a çalışmaya pazartesi gitti sadece haftasonları gelecek 18 30 da konuştum feribotta kuyruk var dedi bu saat oldu çocuklar dört gözle bekliyor şimdi gelir diyorum aradım ki daha feribota yeni binecekmiş herhalde gelene kadar uyurlar ne saçma istanbul bursa arası uçak yok
ya ben de sırf resmi göreyim diye pc yi açtım ama çok küçük ki gözükmüyor bir şey
beril albüm yapsana bir ya yüzünü görelimm :)
silersin sonra.
evet canım profesyonel, nişanda dış çekim yaptık
nikahımız daha olmadı
arkadaşlarr
en sonki duruma göre 3. olmuşuz
hayırlı uğurlu olsun :)
Selam kzlr int bag suresi doldu esimden yazyrum bir sure gremeyeblrm ebruya msj atmistim ama gitmemis sanirim neyse en kisa zamanda gorusuruz ins kib.
Kaçıyorum kızlar bende iyi geceler herkese :)
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir haftasonu diliyorum herkese. Geç kalmadan kahvaltımı yapayım. Öpüyorum hepinizi
Gunaayydiinnnn gec yatip erken uyanmaktann nefrett ediyorumbugun huysuz olurum kesin
Bir gecede tartıda gördüüm 700 grlık fark nolurr hala hastalanamamııss olmamla ilgili olsunnn gecen haftaki kilomdan bileee cooook 58.6 lütfennn hala regl olmadıgım icin olsuunn(((((((((((((((
alandı değil migunaydin canocanlarrrrrrrrrrr
sabaha kadar oturduk ama yazamadim haaaaaaaa
suprizim geldi kocaman birseydi
benim sacinin teline kiyamadigim kardesim belgin ve bicirk karabocrk yegenim yarennnnnnnnnnn
okul tatile girmis bir hafta geldiler
eve gelisleri aklimi basimdan aldi
once kizlar geldi biz odaya ciktik konusuyoz opusuyoz falan zil caldi hasan bagiriyor beril kapiyi ac diye
neyse kosar adim kapiyi actim ve dondummmmmm
belginim kuzum annem babam gelse bu kadar mutlu etmezdi
ay ne cok ozlemisim biraz tombiklesmis bende biraz cekmisim sabaha kadar konustuk
demin odasina baktim kiziyla sarilmis uyuyor bir aglayasim geldiki sormayin kendimi buraya zor attim
inaninki kardes gibisi yokmus hele ayri kalipta yaradan ayri ayri kaderlerde yogrulun demisken
Günaydın arkadaşlarımmmm nasılsınız bakalım ?ben çok şükür bugün kendimi çok daha iyi hissettim sabah güneşli bir havayla uyandım. harıka bir hava var ya yazdan kalmış sanki insan evde hemen temizlik yapası oluyor.bende zaten kac gündür hasta olunca ev gitti battı bile.kavaltımı yaptım evet evet biraz temizlik yapayım ben yinede.görüsmek üzere a.e.o lun arkadaslar.
kizlar benim oglusum uyandi o yuzden simdilik ben kaciyorum bu arada kayinvalidemlere gorumcem glmis eger yanina gidersem giremeyebilirim beni mersk etmeyin olurmubol bol kaynatin ben yetisirim size kuzucuklarim
evet düzen kurduk ev aldık ..insanlara ve biryere bağlı birisi değilim.sanırım çevremdekilerin endişesi beni hırpalıyor..O kadar iyi anlıyorum ki seni, tam herseyi oturtup düzenini kurmusken aniden boyle bir mecburiyetin cıkması o kadar zor ki.. Kac ocakta daha sizin gibi üzüntü telas belirsizlikler var bir sekilde herkes ekmek parasını kovalamak zorunda el mahkum.. Sen yüregini ferah tutmaya calıs herseyde bi hayır vardır elbet.. Bakarsın eskiye göre hersey daha güzel olur.. Elbet zorlanırsın ama alısmak zorundasın zaten seni bu kadar üzen alıskanlıkların bırakamadıkların zamanla orayada aalısırsın insallah güzel bir yer cıkar cok cok mutlu olursun anneciginle babavıgın icinde cok zor ama gelir gidersiniz fırsat oldukca cocuklar biraz daha büyüdügünde tatile gönderirsiniz kocisle ikinci baharınızı yasarsınız fena fikir degil hani :)
Canim sark gorevinden niye bu kadar cekiniyosunki benim babam emekli astsubay ve bebekligimde ve cocuklugumda hep doguda gecmis hemde karskol komutaniyms babam dusun yani dagin basinda koydeymisiz ama annem hicte zor olmadigini soyluyo ayrica benim kuzenimde yazin evlendi onun eside musta gorev yapiyo ve oda cok korkuyodu aileside senin ailen gibydi ama oda ayni seyleri soyluyo korktugum gibi degil burda birbirimize daha cok bagliyiz lojmandakilerle diyo hatta ve ayrica heryerde cok unlu markalarin bi suru urunlerini cok ucuza aldigini soyluyo cunku kacak olarsk geliyomus mesela iki ay once geldiginde mac in bi suru makyaj malzemesini getirdi ve sadece 5 liraya rimelini aldigini soyluyo sevdim musu diyo yani bencebu kadar cekinmene gerek yok...
Bende siskinlik olmasını istiyorum hic kacamak falan yapmadım birtek gece 12 gibi yesil cay ictm dısardaydık o kadarcıkkkhatta aclıktan midem kazındıdaa hic bisey yemedim yinedee (
Ayyyy keske yemeseydiinno kadar emek ver 300 gr hemen geri dönsüünn adaletsizlik bu duraklama olmaz insalllaaaaahhh bol bol spor yap etkileyecektir bizim takımda olumlu düsünce gücü var :) olumsuzunu düsünme 300 gr sadece siskinlik aslında ben kilo almadım kilo veriyorum diye telkin et kendini duraklamaya girmeyecegim bu haftada diledigim kiloyu vermis olacagım diye düsün ise yaradıgını söyleyenler var
günaydın hoş geldin..ama hafta sonu burada sesiz olur..günaydın bayanlar nasılınız?? bizim takımda yine tek kaldım kardeş takıma kaçayım dedim :) nasıl gidiyor diyetler hafta sonuda geldi var mı kaçamak??
hakkımızda hayırlısı..evet taşın, yerleş ve alış... inşALLAH böyle yazacağım..iyiki gelmişiz herşey çok iyiCanını bu kadar sıkma ne olur ya her şer gibi görünen durumda bi hayr vardır. Ben sana diyim tayinden 2-3 ay sonra diyeceksin kızlar boşuna üzmüşüm kendimi burası çok güzel diyeceksin
Kızlar şuan urfadayım sabah 11 de ayak bastım. Dişim ağrıyor evde yiyecek birşey yok öyle işte. Dakika bir gol bir oldu biraz eşinle tartıştık. Ben mi alınganlık yaptım bilmiyorum; eşim yiyecek hazır birşeyler almaya gidiyordu dedim yastığı verir misin oda tuttu suratıma tam çenemin diş çekilen yerine fırlattıbende napıorsun diye bağırdım o da oğlumun ayakkabısını fırlattı bana bende sövdüm saydım sonra saniye geçmemiş ne yiyordun dedi bende birşey istemiyorum dedim hemen oturdu şimdide yok kavga etmeye gelmişim de falanda filan 10 gün yoktum keşke dahada imkanım olsaydı da gelmeseydim
Bir gecede tartıda gördüüm 700 grlık fark nolurr hala hastalanamamııss olmamla ilgili olsunnn gecen haftaki kilomdan bileee cooook 58.6 lütfennn hala regl olmadıgım icin olsuunn(((((((((((((((
gunaydin canocanlarrrrrrrrrrr
sabaha kadar oturduk ama yazamadim haaaaaaaa
suprizim geldi kocaman birseydi
benim sacinin teline kiyamadigim kardesim belgin ve bicirk karabocrk yegenim yarennnnnnnnnnn
okul tatile girmis bir hafta geldiler
eve gelisleri aklimi basimdan aldi
once kizlar geldi biz odaya ciktik konusuyoz opusuyoz falan zil caldi hasan bagiriyor beril kapiyi ac diye
neyse kosar adim kapiyi actim ve dondummmmmm
belginim kuzum annem babam gelse bu kadar mutlu etmezdi
ay ne cok ozlemisim biraz tombiklesmis bende biraz cekmisim sabaha kadar konustuk
demin odasina baktim kiziyla sarilmis uyuyor bir aglayasim geldiki sormayin kendimi buraya zor attim
inaninki kardes gibisi yokmus hele ayri kalipta yaradan ayri ayri kaderlerde yogrulun demisken
O kiloya geliyimde bi dahada kucultcem o rakami 50 kiloya kadar falan geliyim istiyorum insallhcunku oglusumda kilolu bi hamilelik gecirdim insallah ikincide ebru gibi citir hsmile olmak istiyorum
İns.oyledir canim.
Ayyy cok guzel bi surpriz olmuuuuussss yaa...bende cok isterdim bi kiz kardesim olmasini yaa......
Günaydın arkadaşlarımmmm nasılsınız bakalım ?ben çok şükür bugün kendimi çok daha iyi hissettim sabah güneşli bir havayla uyandım. harıka bir hava var ya yazdan kalmış sanki insan evde hemen temizlik yapası oluyor.bende zaten kac gündür hasta olunca ev gitti battı bile.kavaltımı yaptım evet evet biraz temizlik yapayım ben yinede.görüsmek üzere a.e.o lun arkadaslar.
Herkese günaydınnnnnn esim dün geç geldi bir haftasonumuz var çocukları gezdireceğiz akşama buradayım insallah.herkese güzel bir gün dilerim....
evet düzen kurduk ev aldık ..insanlara ve biryere bağlı birisi değilim.sanırım çevremdekilerin endişesi beni hırpalıyor..
kuzu çekinmiyoruz bu 2. şark zaten daha öncede elazığ paluda yaptık..sıkıntı eşim kaynaklıve kuzenin dediği gibi orada arkadaşlıklar harika oluyor buralara gelince yalnız kalıyorsun :)
muşuda düşünüyoruz..eşimle il konusunda anlaşamıyoruz
Kızlar şuan urfadayım sabah 11 de ayak bastım. Dişim ağrıyor evde yiyecek birşey yok öyle işte. Dakika bir gol bir oldu biraz eşinle tartıştık. Ben mi alınganlık yaptım bilmiyorum; eşim yiyecek hazır birşeyler almaya gidiyordu dedim yastığı verir misin oda tuttu suratıma tam çenemin diş çekilen yerine fırlattıbende napıorsun diye bağırdım o da oğlumun ayakkabısını fırlattı bana bende sövdüm saydım sonra saniye geçmemiş ne yiyordun dedi bende birşey istemiyorum dedim hemen oturdu şimdide yok kavga etmeye gelmişim de falanda filan 10 gün yoktum keşke dahada imkanım olsaydı da gelmeseydim
Sanki uzattık ama o da inat yaw ben yatak odasına oğlumu yatırmaya geldim bende uyumuşum beyefendi hiç oralı olmamışgünaydın hoş geldin..ama hafta sonu burada sesiz olur..
hakkımızda hayırlısı..evet taşın, yerleş ve alış... inşALLAH böyle yazacağım..iyiki gelmişiz herşey çok iyi
sen eşinden ayrı yerdemiydin kusura bakma pek takımı takip edemiyorum..:26: yastığı fırlatması hoş olmamış kızmakta haklısın ..ama bence uzatmassınız..erkekler kendileri hasta oldumu dünya dursun ister hanım hasta oldumu surat asarlar..belki seni kötü görünce morali bozulmuştur..uzun zamandır ayrıydıysanız o şekil karşılaşmak hoşuna gitmemiş olabilir ..
Özlememmmmmmm mi benim kocişko aşkımı yakınımdakiler iyi bilir de tabi şaka diye attı ama üzüldüm ya eve geldik oğlumla iki oynadı sonra spor kanalına yöneldi hiiiiiiiç bana sarılmadı ya bi tek arabada 1 tanecik busecikNihal yastigi bilerek atmamistir herhalde saka olsun diye frlatmistir
Sen de oyle bozuk atinca gelir gelmez soyleniuor fln demistir agrini bilmiyor demek ki. Kiz sen de ozlemedin mi kocani, 10 gundur ayrisinizzz
Şakalaşmak istedi de işte benim dişimin çekildiği yer sızladığı içinŞişkinliktir Ecem'cim benim ellerimi şuan bir görsen yüzüğüm oturmuştu sabah kalktığımda hatta çıkarttım parmağım rahat etsin diye. Öyle her sabahta tartılma artık. Cumadan cumaya tartılacaktın noldu. Bak şimdi canını sıktın durduk yere
Günaydın canım gözün aydın. Betül çok yaklaşmış tahmininde
Ayyy canım benim gerçekten beni çıtır bir hamile olarak mı görüyorsunuzAma ben kendimi koca göbekli ve şişko hissediyorum şuan
İyi düşün Derya'cım iyi düşün. Biliyorsun ki vardır bunda da bir hayır. İnşallah herşey daha güzel olacak sizin için
Hadi bakalım geçmiş olsun yeniden. Temizlik yapacağım diye yeniden hasta olmada. Kolay gelsin
İyi eğlenceler Gül'cüm
Kura çekin kendi aranızda Derya'cım yaaa işe yarıyor. Ben öyle yapmıştım. Kağıtlara yazdım okudum üfledim bir sürü dua ettim. Sonra sırayla çektim.
Sıkma canını Nihal'cim inşallah en kısa zamanda düzelir. Bencede eşin sana takılıp şaka yapmak istemiş
Buarada kızlar benim mersinli arkadaşımın bana ta ne zaman sözü vardı
Kerebiç tatlısıııııııııııve getirmişşşşşş.
Aklıma şey geldi alayım arkadaşımdan sonra kayınvalidemlere götüreyim hem az yerim :) tamam bi tanecik yerim olur değil mi???:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?