Kiz nihal sen de soyle bi omzunu hafifce kaldirip Beni ozlemedin mii senn diye cilveli nazli soramadin mi:) o seni bi tane optuyse sen ona 2 kere sarill:)Sanki uzattık ama o da inat yaw ben yatak odasına oğlumu yatırmaya geldim bende uyumuşum beyefendi hiç oralı olmamış
Özlememmmmmmm mi benim kocişko aşkımı yakınımdakiler iyi bilir de tabi şaka diye attı ama üzüldüm ya eve geldik oğlumla iki oynadı sonra spor kanalına yöneldi hiiiiiiiç bana sarılmadı ya bi tek arabada 1 tanecik busecik
Şakalaşmak istedi de işte benim dişimin çekildiği yer sızladığı içinöyle bağırmam normalde o da şaşırdı
Buarada kızlar benim mersinli arkadaşımın bana ta ne zaman sözü vardı
Kerebiç tatlısıııııııııııve getirmişşşşşş.
Aklıma şey geldi alayım arkadaşımdan sonra kayınvalidemlere götüreyim hem az yerim :) tamam bi tanecik yerim olur değil mi???:18:
yaza kadar gider havalr ısınınca metoda hızlanıyor şimdi ipin ucunu az sıkı tut yazın hedeftesin..
günaydın..niye erken kalktın uyasaydın..hafta sonu zaten..
kaç gecedir eşimle geç yatıyoruz gece vardiyamda bitmez benim sabaha kadar yat kalk geçer..oğlum çişe kalkar..süte kalkar..
günaydın fıstuk....
resimler çok güzel..diğer yorumlar resimlerin altında..:)
tebrikler..
zamanla alışırsın ilk başlarda zor gelir ama ne yapacaksın hayat ve şartlar ne gerektiriyorsa onu kabullenip yaşıyoruz..
yaza kadar gider havalr ısınınca metoda hızlanıyor şimdi ipin ucunu az sıkı tut yazın hedeftesin..
günaydın..niye erken kalktın uyasaydın..hafta sonu zaten..
kaç gecedir eşimle geç yatıyoruz gece vardiyamda bitmez benim sabaha kadar yat kalk geçer..oğlum çişe kalkar..süte kalkar..
günaydın fıstuk....
resimler çok güzel..diğer yorumlar resimlerin altında..:)
tebrikler..
zamanla alışırsın ilk başlarda zor gelir ama ne yapacaksın hayat ve şartlar ne gerektiriyorsa onu kabullenip yaşıyoruz..
Kızlar şuan urfadayım sabah 11 de ayak bastım. Dişim ağrıyor evde yiyecek birşey yok öyle işte. Dakika bir gol bir oldu biraz eşinle tartıştık. Ben mi alınganlık yaptım bilmiyorum; eşim yiyecek hazır birşeyler almaya gidiyordu dedim yastığı verir misin oda tuttu suratıma tam çenemin diş çekilen yerine fırlattıbende napıorsun diye bağırdım o da oğlumun ayakkabısını fırlattı bana bende sövdüm saydım sonra saniye geçmemiş ne yiyordun dedi bende birşey istemiyorum dedim hemen oturdu şimdide yok kavga etmeye gelmişim de falanda filan 10 gün yoktum keşke dahada imkanım olsaydı da gelmeseydim
Şişkinliktir Ecem'cim benim ellerimi şuan bir görsen yüzüğüm oturmuştu sabah kalktığımda hatta çıkarttım parmağım rahat etsin diye. Öyle her sabahta tartılma artık. Cumadan cumaya tartılacaktın noldu. Bak şimdi canını sıktın durduk yere
Günaydın canım gözün aydın. Betül çok yaklaşmış tahmininde
Ayyy canım benim gerçekten beni çıtır bir hamile olarak mı görüyorsunuzAma ben kendimi koca göbekli ve şişko hissediyorum şuan
İyi düşün Derya'cım iyi düşün. Biliyorsun ki vardır bunda da bir hayır. İnşallah herşey daha güzel olacak sizin için
Hadi bakalım geçmiş olsun yeniden. Temizlik yapacağım diye yeniden hasta olmada. Kolay gelsin
İyi eğlenceler Gül'cüm
Kura çekin kendi aranızda Derya'cım yaaa işe yarıyor. Ben öyle yapmıştım. Kağıtlara yazdım okudum üfledim bir sürü dua ettim. Sonra sırayla çektim.
Sıkma canını Nihal'cim inşallah en kısa zamanda düzelir. Bencede eşin sana takılıp şaka yapmak istemiş
Selam kızlar nasılsınız ? ya ben cocuklardan fırsat bulupda sitemize bol bol takılamıyorumki.Arada ısrar edıyorum cocuklara banada 5 dakika müsade edin diye.arkadaslar sizlere birşey sorabilirmiyim acaba benım basenlerım bacaklarım çok kalın üst kısmım normal alt kısmım cok kaba bunları nasıl orantılıya bilirim acaba diyetle düzelirmiki.
gayet güzel prensi de görmeyiverelim :))
ben de bir sürü bişiler indirdim buna da bakayım bi
afiyet olsunnnnnn
***13. TAKIM 295. ETAP ***
beril77 (75/73.9/1.1/%1.47)
betuld (61.5/61.5/0/%0) Kilosu aynı
dontpanic (109.7/108.7/1/%0.91)
GUL1978 ( 76.4/75.5/0.9/%1.18)
gurbet_dmr (81/79.7/1.3/%1.60)
lafraise(58.4/57.9/0.5/%0.86 )
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.00
Kızlar yeni liste buuuuuu
buldum canım ama kişisel olsun istemiyorum en iyisi kurabiye sayfamın fotolarını koymak gibi geldi...dedim ya bizim ki face e bile karsı kızımınkini kullanıyorum
kötü mü anlamadım canım fena değil :)
menumu yazayim
sabah
yumurta+yarim avakado+2 ceviz
ogle
yogurt+bir tane kabak gondol
aksam
yogurt+3 kasik bulgur pilavi+yarim tavuk budu derisiz
spor olarak 1 saat tempolu yuruyus
bu hafta sporu iki kata cikardim bilesiniz
haftaya 72 leri istiyorum
arkadaşlarr
en sonki duruma göre 3. olmuşuz
hayırlı uğurlu olsun :)
Neden dolayi? Gemide fln mi calisiyor? Cok zor bir sey olsa gerek, ? Allah yardimcin olsunbenım eşim senede bir geliyor eve 23 sene oldu öyle artık hayat bana herşeyi ögretdı
Keyfini cikar aile saadetininnben geldım belgın geldı ama ınanın sızıde ozluzor bu delı gonlum yawwwwwwww
sızden ayrı kalmak ıstemıyorum arada gelıp gıdeyımde ayrıntıları kacırmayım dedım
belgının kız benımkıler bayagı hareketlıyız
hasan da ıse gıtmedı bugun beraber takıldık
her yere gıdeyım hıc susmasın ne goruyorsa alayım ıstıyorum
8 aydır gormuyordum
hele yegenım yıyesım gelıyor teyze denmek benı mest edıyor
spor yapamadım ama alt kat ust kat canım cıkıyor
gelırım yıne
berosunuz sızı ozluyor bılesınız
2 cigkofteyle doyar misin ki? Oglen de pilavin yaninda sebze yogurt fln yeseydin bariKizlar ben kayinvalidemlerdeyim o yuzden hemen menumu yaxip kacicam
Sabah:bi tane haslanmis yumurta cok az peynir 2 adet zeytin
Ögle:3 kadik eriste pilavi
Aksam:daha yemedim ama 2 tane cigkofte yiycem cunku gorumcem cigkofte yapiyo
2 litre su
Spor yok malesef
hayırlı aksamlar arkadaşlarım bende hemen menümü yazayım
sabah:yarım dilim kemekli ekmek 5 catal melemen salatalık domates sekersız cay.
Ara öğün:bir elma
öğlen:bır kücük tabak pırasa yemeği bir kase yogurt yarım dilim kepekli ekmek
akşam yemeği:bir kücük tabak yeşil mercimek corbası yarım dilim kepek ekmeği
gün içinde de 2 litre su içiyorum.[/sıze]]
basladi vermeler
ohh oh sefamiz olsun
bende merak ettim dun de yoktu
sanirim deneme suresindesin canim
100 ip atla hakkimi helal ederim
insallah bol paylasim olursa haftaya kizlar
o neeeeetamam vazgectim ip atlama bu ne onu soyle
insallah guzel olacak hersey
bende opuyorum bebisi
tamam gulom
kiz bu berilcan hosuma gitti
elifi sana mutlaka getirecem ist.e gelirsem
balikci elbiseside yakismis minnagama
cok ozeniyom menulerine
afiyet olsun
bence guzel
meraktan oldurecenizmi ne buuuuuuuuu
sen menuleri degistirdinmi
uzun zamandir kacamak yokkkkkkk
yanlismi goruyom topkekkkkkkkkkkkkk
bamyaya bayilirim afiyet olsun
benım eşim senede bir geliyor eve 23 sene oldu öyle artık hayat bana herşeyi ögretdı
Selam kızlar nasılsınız ? ya ben cocuklardan fırsat bulupda sitemize bol bol takılamıyorumki.Arada ısrar edıyorum cocuklara banada 5 dakika müsade edin diye.arkadaslar sizlere birşey sorabilirmiyim acaba benım basenlerım bacaklarım çok kalın üst kısmım normal alt kısmım cok kaba bunları nasıl orantılıya bilirim acaba diyetle düzelirmiki.
Nasıl yani anlamadım 23 sene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?