Sen kilo ver emin ol hiç bi yerin kalmaz cirilop olursun
Ay sende özel foto koyma canım ama seversin zamanla :)
vay be ne güzel hazırlanmış ellerine sağlık :))
Kızlar geçen haftanın paylaşım sayıları yukardaki listede olduğu gibi. Listenin birçok yerinin kırmızı olmasına rağmen paylaşım her geçen gün artıyor. Özellikle yeni gelen arkadaşlar haftaya lütfen hiç birinizin hanesinde kırmızı renkli sayılar olmasın çünki listeye alacağım kişilerin paylaşımlarına bakacağım. Yani bu ilk hafta alışma haftanız olarak geçti. İnşallah haftaya herşeyi daha iyi öğrenmiş olacaksınız. Lütfen hergün çıkmadan önce mesajlarınızı sayarak o gün mesaj listesi yapma görevi kimdeyse ona gönderin.
Bugünün ve yarının mesajları Gül'e atılacak. Unutmayın lütfen. Mesaj atamayanlarda mutlaka topiğe yazsın.
Kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorum. Birazdan da takım içi bireysel listeyi hazırlayacağım. Betül sonuncusun sanırım
arzucum kesinlikle spor birde komşum streç film sarardı sürekli felaket yağ yaktırıyormuş spor yaparken bunuda yapabilirsin canım
Tesekkkurrlerre cok mutluyum bu cumaya kadar hedef 900 gr vermekkkk :))
Kizlar bakin hedefimi kaça çektimcunku buraya baglandim dun aksam esim listeyr girebildinmi diye soruyodu en son dusunun artik ne kadar cok bahsediyosam
Kızlar şuan urfadayım sabah 11 de ayak bastım. Dişim ağrıyor evde yiyecek birşey yok öyle işte. Dakika bir gol bir oldu biraz eşinle tartıştık. Ben mi alınganlık yaptım bilmiyorum; eşim yiyecek hazır birşeyler almaya gidiyordu dedim yastığı verir misin oda tuttu suratıma tam çenemin diş çekilen yerine fırlattıbende napıorsun diye bağırdım o da oğlumun ayakkabısını fırlattı bana bende sövdüm saydım sonra saniye geçmemiş ne yiyordun dedi bende birşey istemiyorum dedim hemen oturdu şimdide yok kavga etmeye gelmişim de falanda filan 10 gün yoktum keşke dahada imkanım olsaydı da gelmeseydim
ben geldım belgın geldı ama ınanın sızıde ozluzor bu delı gonlum yawwwwwwww
sızden ayrı kalmak ıstemıyorum arada gelıp gıdeyımde ayrıntıları kacırmayım dedım
belgının kız benımkıler bayagı hareketlıyız
hasan da ıse gıtmedı bugun beraber takıldık
her yere gıdeyım hıc susmasın ne goruyorsa alayım ıstıyorum
8 aydır gormuyordum
hele yegenım yıyesım gelıyor teyze denmek benı mest edıyor
spor yapamadım ama alt kat ust kat canım cıkıyor
gelırım yıne
berosunuz sızı ozluyor bılesınız
kızlarr çok mutluyum telefon geldi ıphone 4s arkadaşımın eşi yurt dışından getirdi ailecek görüşüyoruz çocukluk arkadaşımın eşi bugün eşim aldı geldi arkadaşımdan detayları öğrenirim ama yurt dışı olduğu için açılması gerekiyor birde sım kartımın küçültülmesi gerekiyormuş biras işi var sanırım çözerim ondanda girerim zmanla eşim sevgililer günü hediyesi yok sana bak telefon aldım diyor bunada şükür dedim hediyenin böylesi şamda kayısı ehehe parası ondan çıkcak nasıl olsa yok aşkım 4 -5 yıl almasanda olur dedimAMA YAPAR BENİM KOCİŞKOM DAYANAMAZ
23 senelik evliyiz denızcı eşim senede bir eve gelir.bir arkadasın paylaşımını okumuştum da istanbulda işe baslamış eşi haftada birmi ne gelecek diye yazmıştı sanırım bende o arkadasa teselli olsun diye yazmıştım beterın beterıde varmış her halimize şükür yinede diye.
refleks olmuş ciddi değildir üzülme ...
Kardesinle zamanın tadını çıkar canım kolay ele geçmez böyle şeyler...
Güle güle kullan canım
geldiginde ne kadar kaliyor arzu??
Cok zor ya, evlenirken boyle miydi isi?
23 senelik evliyiz denızcı eşim senede bir eve gelir.bir arkadasın paylaşımını okumuştum da istanbulda işe baslamış eşi haftada birmi ne gelecek diye yazmıştı sanırım bende o arkadasa teselli olsun diye yazmıştım beterın beterıde varmış her halimize şükür yinede diye.
geldiginde ne kadar kaliyor arzu??
Cok zor ya, evlenirken boyle miydi isi?
kızlarr çok mutluyum telefon geldi ıphone 4s arkadaşımın eşi yurt dışından getirdi ailecek görüşüyoruz çocukluk arkadaşımın eşi bugün eşim aldı geldi arkadaşımdan detayları öğrenirim ama yurt dışı olduğu için açılması gerekiyor birde sım kartımın küçültülmesi gerekiyormuş biras işi var sanırım çözerim ondanda girerim zmanla eşim sevgililer günü hediyesi yok sana bak telefon aldım diyor bunada şükür dedim hediyenin böylesi şamda kayısı ehehe parası ondan çıkcak nasıl olsa yok aşkım 4 -5 yıl almasanda olur dedimAma yapar benim kocişkom dayanamaz
canım benim allah sabır versin sabrınıda vermiş zaten zor bi durum ama önemlisi varlığı var sağlıklı herşeyin önemlisi bu
niye ben düzgün tablo yapamıyorum ya normalde böyle değil gönderince yamuk yumuk oluyor
kızlar göndermeyenlerin dünkü mesajlarını sayıp yazdım bugünküleri mesaj atarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?