Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen kilo ver emin ol hiç bi yerin kalmaz cirilop olursun

Ay sende özel foto koyma canım ama seversin zamanla :)

vay be ne güzel hazırlanmış ellerine sağlık :))

ebrucum ben takıma 31 akşamı yazdım listeye kabul edildiğimi bilmiyordum iki gün girememiştim girdiğimde anladım o iki günü mazur görün kaptanım bu yüzden kırmızı

arzucum kesinlikle spor birde komşum streç film sarardı sürekli felaket yağ yaktırıyormuş spor yaparken bunuda yapabilirsin canım

evet haklısınız ama ben bu hafta çok hastaydım spor hiç yapamadım.ama bisikletim var evde onu kullanacam tekrar ama işlerde çok yogun olursa calışınca evede çok yorgun geliyorum bu seferde halim kalmıyacak spor yapmaya offff ya zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmm

kızlarr çok mutluyum telefon geldi ıphone 4s arkadaşımın eşi yurt dışından getirdi ailecek görüşüyoruz çocukluk arkadaşımın eşi bugün eşim aldı geldi arkadaşımdan detayları öğrenirim ama yurt dışı olduğu için açılması gerekiyor birde sım kartımın küçültülmesi gerekiyormuş biras işi var sanırım çözerim ondanda girerim zmanla eşim sevgililer günü hediyesi yok sana bak telefon aldım diyor bunada şükür dedim hediyenin böylesi şamda kayısı ehehe parası ondan çıkcak nasıl olsa yok aşkım 4 -5 yıl almasanda olur dedim AMA YAPAR BENİM KOCİŞKOM DAYANAMAZ

refleks olmuş ciddi değildir üzülme ...

kardesinle zamanın tadını çıkar canım kolay ele geçmez böyle şeyler...

güle güle kullan canım

Ha sonradan aklıma geldi bir keresinde iddaya girdik ben yine diyetteydim 60 a düşcem düşersem bana 2000 tllik kıyafet vs alcaktı ama olmassa 2 yıl hiç bir şey alınmayacaktı bir iğne bile ben beceremedim tabi 5 kiloda kaldım ama dayanamadı aldı:16 saolsun ama bu sefer başaracağım ve istediğim kiloya düşeceğim inşş

Geldiginde ne kadar kaliyor Arzu??
Cok zor ya, evlenirken boyle miydi isi?

Beril le Ecem ciss li menu yazmis
Benimki de oyle..

Bu aralar motivem cok kotu. Takimdan ayrilmayi bile dusundum. Kilo verememek beni cok strese sokmuyor, rahat bir yapim var ama burdaki sorumluluk beni cok geriyor..

canım benim allah sabır versin sabrınıda vermiş zaten zor bi durum ama önemlisi varlığı var sağlıklı herşeyin önemlisi bu

Canım ben çıkıyorum kızımı uyutacağım bugünlük bu kadar sanırım bu gün biraz geç bile kaldık dedemiz burda sevsin diye bekledim mızıklanıyor bu günkü mesaj sayım 12 herkese ii geceler ii pazarlar yarın tatil sanırım ama yinede girmeye çalışırım yarın keloğlan masalları müzikhaline götüreceği kızları bakalım inşş beğenir burnumuzdan getirmezler ikiside 2 yaşında yaşları uygun ama bi mızıkçılık yapmaz çok severler inşş herkese kucak dolusu sevgiler

.......... 8 subat.................................9 subat

beril77 ................ 20
betuld ................. 31
dontpanic ........... 0
GUL1978 ............ 13
gurbet_dmr......... 0
lafraise ........... 22
prensesss016 ..... 8
48to38 ............. 15 ...................9
niyal ................. 17
EVSEBU..............9
Arzu_54 .............7
Sevda_M............. 4
[/COLOR]

Son düzenleme:
geldiginde ne kadar kaliyor arzu??
Cok zor ya, evlenirken boyle miydi isi?

evlenirken fabrıkada calışıyordu.sonrası işte işten atıldı büyük kızım 6 aylık bebekdı baktıki issiz olmayacak ben bi gemiye gideyim sonra buralarda baska iş bulur gelirim demişti 23 sene oldu.çok zordu yıllar geldi gecti ben erkek gibi kadın yetiştim cebimden 50 erkeği sirkeler atarım elime su dökemezler sazen eşim beni böyle yetiştirdiği içinde hayatta çok yannızlıkla zorluklarlada tek başıma gögüş gerdiğim içinde ne bileyim işte feminist oldum cıktım .

güle güle kullan canım

niye ben düzgün tablo yapamıyorum ya normalde böyle değil gönderince yamuk yumuk oluyor

kızlar göndermeyenlerin dünkü mesajlarını sayıp yazdım bugünküleri mesaj atarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…