Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tum cezalar kabulum

o zaman söyle söyleyelim ben acıkca söyleyım dünyadakı tüm erkeklere yaşlısından gencine babam dahıl güvenmıyorum inanmıyorum.çok kin ve düşmanca düşüncelerım var onlara karsı.

Bu erkek düsmanlıgı iste ingilizcesi misandry de sanırım türkçeyede erkek düsmanlıgı olarak cevriliyor

Bu devirde kimse güvenmez ama anladıgım kadarıyla seni bu kadar kin ve düsmanlıga sürükleyecek yasanmıslıgın var allah yardımcın olsun insallah

"Doğal tohumdan yapılan, kara değirmende çekilen tam buğday ekmeğinde sorun yok. Ama glüten deposu 'hibrit buğday' sekere dönüşüyor.Tam buğday ekmeği de olsa, 2 dilim yediğinizde 2 yemek kaşığı şeker yemiş oluyorsunuz, doğal buğdayda glüten oranı % 12'dir. Hibrit buğdayda ise % 60. Bu oranda glüteni vücut tanımıyor ve şekere dönüştürüyor; sonra ne oluyor, ekmek kafalı obez insanlar ortalıkta dolaşıyor."

Paketlenmiş endüstriyel gıdalardan uzak durulması yönünde uyarıda bulunan Karatay; doğal olan her şeyi yiyebilirsiniz. Tereyağınızı, yoğurdunuzu kendiniz yapın, kesinlikle tam buğday da olsa ekmek tüketmeyin, onun yerine ceviz, fındık tüketebilirsiniz tavsiyesinde bulundu..

kisaca ben herseyim diyorsun
ne guzel ne buyuk bir mutluluk kendini boyle tanitabilmen yada kendinin boyle oldunu dusunmen
kizin icin diyecek kelimem yok boyle bir acinin tarifi yok zaten
ama mademki yaadiklarin seni hayat univeritesinden mezun etti
acilarin madalyan oldu ve sen hala yikilmadim ayaktayim diyorsun
o zaman bana gucunu goster ve o kilolari ver
senin gibi her zorluga gogus geren bir kadin su kiloyu veremezse bu yazdiklarinin bir onemi kalmayacak nazarimda
dertleri unutuyoruz sence burada hic aci ceken yokmu ooooooooooo anlatsak topikler almaz ama biz burda hayata biraz gulen yndan bakmaya calisiyoruz
burdasin ve gul arkadasim
belkibir cam otendeyiz ama buna inan yurekce sanin ayni evde gibi oluyoruz zamanla
sozu uzatmak istemiyorum
haydi bana neleri basarabilecegini goster her hafta azmini sabrini ve giden kilolarini goster
dertlerinle bizi sikamazsin zaten bir dugmedir alt yani basarim ve unuturum
ama seni dinleyip cevapliyorsam bu burdakilerin birbirine destegi ve kardesligidir
haydi arzu 100 madalyaya birde burdan ekle
ne olur gulumseeeeeeeeee
benim icinnnnnnnnnnn

ama konu cok carpitildi malesefffffffff
bilinenler lezbiyenlikle es paralelde
o zaman söyle söyleyelim ben acıkca söyleyım dünyadakı tüm erkeklere yaşlısından gencine babam dahıl güvenmıyorum inanmıyorum.çok kin ve düşmanca düşüncelerım var onlara karsı.
burda da durrrrrrrr bakalim
su yazacaklarim beni banlasin takimdan kk dan da atsin onemli degil
baba,abi,amaca vs...........anlarim guvenmezin sevmezsin ki bende sevmem babami kizlar bilir
ama kocamada kinliyim guvenmedigin mahyorum diyoran ben suphelenirim senden yaaaaaa
guvenmedin bir adama
kinli oldugun bir adama
dusmanlik güttügün bir adama nasil en kiymetli en mahrem en hassas anlari yasatirsin
nasil 3 cocuk yaparsin
nasil soyunursun karsisinda
guvenmedin biriyle 5 kurusunu paylasmazken nasil olurda boyle bir adamle kendini paylasirsin
en masum sekilde boyle ifade edebildim
kusura bakma arkadasim ama ya ben yanlisim bu duygularla evli kalman ne kadar dogru yada evli kalmaya degermi bir dusun
benim kusuruma bakma sadece tartisarak dogruyu buluruz belki
belkide ben yanlisim dogrum olursun kim bilir
Tum cezalar kabulum

bende sonunda cisslar serbestse

selam ebru

katildigi her programda bunu soyluyor zaten
sikildim bu kadindan
dogal nerde kaldiki bulalim
yogurdu evde yapiyoz ama sutu ne kadar dogal?
findik fistik kabuklu alin diyo aliyoz ama hangi koyde hangi gubrede yetisti yada gdo lumu?
ooooooooooo ecem bu kadin bir ara kafayi yedirtti bana kitaplarini okudum ama yok bacim yaaaaaaa

Beriill ben sana baskaa bisi dicemm dedinn ya kocam zayfladın fln fln demiyoo diye
Bizim kerostaa zayıflama kilo al senin idealin 63 falan diyip duruyo amaaaaaaaaaaaa dısarı cıktıgımızda eskisine göre bi kısıtlamalar bi sinir dün bi kot bi gömlek giydim bi avmye girdik montumu arabada bıraktım ayy deli etti beni cantanı arkada tut popon görünmesn sen neden böyle seyler giyosun önümden yürü bakalım cantan ne kadar kapatıyo hı iyimis yarısı kapandı unutup cantamı söyle biraz kaydırsam hemen cantaaa dedi dedi durdu simdi bu neydi önce hiic bu kadar degildiii

Ben seviyorum ya bu kadını bilmem ama seviyorum :) bana dogruları söylüyo gibi geliyo tereyagı yapma makinası varr :))

ben bandi aldirirken ban demistiki
gogus kalsin bel incelsin
popo kalsin bacak incelsin demisti
ismarlamaydi simdi diyecek birsey bulamiyor
dun sordum lennnnnnnn sen niye zayifladinmi demiyom dedim
kolumu cekip aynaya goturdu gormuyonmuda soruyon dedi
ama eki elbiselere girecem diye odu patliyor
3 cocukla artik onlari giyme sortu mortu birak diyo
bir bilse iki yilin acisini cikaracami

bunlarin kiskancliklarida ayri bir komedi yawwwwwww
dun neler aldin

Ben seviyorum ya bu kadını bilmem ama seviyorum :) bana dogruları söylüyo gibi geliyo tereyagı yapma makinası varr :))

tereyag degil canim onun sutunun ne kadar dogal oldugu onemli dogal yag icin
offffffffff karatay abla
dukan amca

iki haftadir benim cadilar piano kursunu ekti ya bugun biraz uzun kalacaz gelince yerim belli yaniniz
ben gelene kadar ev odeviniz
kacamak yok
en az 5 kahkaha istiyorum agzinizi dolduran
aynaya bakin iki guzel laf edin gorunene
birde akliniza geleyim deli beros deyin gulun
opuldunuz

Hahahah ısmarlama iyiymissss :) benimim gögüslerm kücüldü zayıflayınca
Ayy güler misin sinir mi olursun o ayrııı
Ck bisey almadım kıyafet olarak cünkü 55 olcaamm yaaa ama ayakkabı toka takı bi sürüü aldımm indirim var her yerde deliii gibi :)

öncelikle size söz veriyorum sizin burdaki samimiyetiniden dolayı utanıp kacamakla karnımı doyurmayacam diyetime son derece dikkat edecem fazla kiloları üstümde yük taşımayacam.saglık problemlerım basladı cünkü dizlerimde sorunlar sekerde oynamalar ilerde tansiyonda olabilir.daha iki evlatım var onları büyütüp inş mürvetlerini görür torunlarımıda büyütürüm.

2 ci konuya sıra gelince evliliğimde ilk yıllarında eşimi çok seviyordum cahildimde bana ne kadar güven verdigini göremiyordum.ve gemiye denizci olarak calışmaya gitti ben yannızlıkdan kimsesizlikden yılda bir geldiğinde bir cocugum olsun dedım bu düşüncede cahillikmiş şimdi baktıgımda aslında haklısınız öyle bir adama 3 degıl bir cocuk fazla.ama ben cocuklarımı kendım için yaptım yannız kalmayım diye yaptım.zaten.23 sene denizlerde yurt dışının her yerinde defalarca aldatıldım biliyorum kendim gibi eminimde inkarda etmiyor zaten.zamanla bende kadınlık duygularımı unuttum içimi cin ve nesret sardı arastırmalarımdada ne babam nede bakıyorum cevremdeki akrabalara hep erkekler cabuk pes eden aldatan yalan söyleyen ne ararsan var.ne geregi varki böyle bir varlıklara artık ben cıkardım aklımdan hayadımdan kendımı sadece evlatlarıma atamışım onlarla yaşamakdanda çok mutluyum.benı ıyı tanıyan burdanda sevdam var diger 5 grupdanda arkadasım gamzelim var ne lezbiyenım nede erkeklere güvenirim.bir kururum varsa özür dilerim ama güçlü bayanları çokk takdır ederım.bende güçlü olmaya calıştım her zaman.RABBIM kimseyede muhtac etmesin inş.

Allahımmm inşallah benim kocamda böyle krizlere girip beni kıskanır :) çünkü buara hep ben kıskanıyorum onu

Ancak sürekli sürekli beni uyarırsa ben cinnet getiririm herhalde neyse hayırlısı olsun

Bacım özel mesaj kutun dolmuş anladım çok soru soranın var :)

Bugün pazar deyı gelen giden yok :) saat 2 de sınav gözetmeniyim yarın okul 8:30 da başlar çenem ağrır öf dert gibi geliyor gözümde büyüyor bunlar:44:

ay çok güldüm bunaaa ekmek kafalı insanlar çok faydalı bi bilgi olmuş yalnız ececim, teşekkürler

yaa adam seni nasıl kıskanmııış herhalde ideal 63 der, adam seni elinden kaçıracakmış gibi kıskançlıklara girmiş resmen. doğru yolda ve taş gibi olduğunun göstergesidir. o da zamanla alışır bu davranışlarını bırakır bencee ya da konuşur bi hal çaresine bakarsınız bi şekildee süper bence yaa, poponu çok beğeniyor olmalı eceeeeeemmmm darısı hepimizin başına inş.

Bunları sana sorup, hatırlattığım için çok üzgünüm canım. Allah yardımcın olsun, sabır versin sana. Çok küçük yaşta evlenmişsin ve bu yaşta çok ama çok şeyler yaşamışsın. Diyecek hiç bişey bulamıyorum. :26:

Yürüyüş içinde illaki koşu bandına ihtiyaç yok, hatta ben onlarla sporuda çok tavsiye etmiyorum. En güzeli açık havada en az 30 dk tempolu olarak yürümek. Çünki vücut ne kadar çok oksijen alırsa vücuttaki enerji o kadar çok açığa çıkıyor. Oksijen çok faydalı.

Sen onları dert etme Arzu'cum önemli olan senin iyileşmen. İyileştiğin zaman zaten almış olsan bile vereceksin. Önce sağlık unutma bunu

Bak yaaa cezadanda korkmuyor

İyiki sormuşsun bak adam ne güzel cevaplamış. Şımarmayasın diye söylemiyor mu

Haklısın canımda hem bebek, hem iş, hem büyük kız üçü birlikte olacak. Aslında bu konuda ev hanımlarına çok özeniyorum. Bize o kadar çok vakit kalmıyor.

gunaynin benim kankitoslarim

Günaydın canım

Teşekkürler tavsiyen için. İzlerim en kısa sürede. Konusu çok iyi gibi.

10 parmağında 10 marifet anlaşılan. Maşallah diyelim sana. Ekmeğini taştan çıkartmışsın. İnşallah burda en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.

Tum cezalar kabulum

Hala düşünüyorum ne ceza vereceğimi şöyle iyi bişey bulmam lazım ki caydırıcı olsun Her türlü fikre açığım

Ben Canan hocayı dinlediğim günden beri her ekmek yediğimde bir dilim şeker yediğimi düşünüyorum. Çok haklı çünki şuan piyasada satılan tam buğday ekmeklerinin büyük çoğunluğu boyalı

Ama hiç ekmek tüketmemeyide doğru bulmuyorum. Çünki Allah öyle yaratmış ki onunda vücuda faydaları var. Proteinlerin yanıp açığa enerji çıkarabilmesi için karbonhidratada ihtiyaç var. Ama evde herşeyi kendimiz yapmaya çalışırsak eğer bu işin içinden çıkamayız. Onun için çok farklı yaşamamız lazım. Ne dukan ne karatay ikisinede karşıyım. Kendim yeni bir diyet şekli bulacağım zaten bu gidişle. Herşeyden yiyeceksin ama vaktinde, zamanında ve yeteri kadar.

Söylediğin herşey çok etkiledi beni Beril'cim. İnşallah burda Arzu istediği kiloya ulaşacak. Ayrıca cezalardan sonra cıssllar serbest değil. Bak yaaaaaaaaa neler çıkartıyor söylediklerimden

Oooooo süper olmuş işte buuuuu. Demek ki doğru yoldasın Bende daha dün doğumdan sonra 36 beden olacağım şöyle dar deri pantolonlarda giyeceğim dedimde gözleri yerinden fırlayacaktı. Bide benim eşim öyle gereksiz kıskançlık yapmayan biridir. Yani kıyafetlerime çok karışmaz. Onun bile gözünü döndürdüm. Şuan sende aynı durumdasın. Belki en başta senin bu kadar kararlı olacağını düşünmemişti. Şimdi daha çok dikkat çektiğini düşünüyor demek ki

Tereyağı için makinaya bile gerek yok, çalkala yetiyor Ama doğal süt bulman lazım. Artık köylerdekilerin bile doğal olduğuna inanmıyorum. Çünki hayvanlara yedirilen yemler bile farklı

Sağlık konusunda çok haklısın canım. Önemli olan sağlık zaten. Yaşın çok değil ama bu kadar dertten sonra ister istemez vücut bir yerde hata vermeye başlayacak. Şimdiden dikkat etmeye başlaman çok güzel. Kilo konusunda da çok doğru bir yerdesin. Burayı bırakma asla.

Bugün pazar deyı gelen giden yok :) saat 2 de sınav gözetmeniyim yarın okul 8:30 da başlar çenem ağrır öf dert gibi geliyor gözümde büyüyor bunlar:44:

Allahım yaaaa kız sen hayattan bıkmışsın, kendine gel bi bakim, daha yaşın kaç başın kaç senin dert edersen herşey dert gibi gelir. Oluruna bırak hayatını olduğu gibi yaşa. Mutlu olmaya çalış. Tek derdin bu olsun. Bak bana karnım burnumda işe gidiyorum. Daha 5 hafta daha çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…