diyette patates,havuc,bezelye ve misir tuketimine dikkat et yogun seker iceriyor yersende cig ye
pisince seker yuzdesi cogaliyor buda kan sekerini yukeltiyor buda istah aciyor buda ani aclik krizi olarak seni yemege saldirtiyor buda kilo oluyorrrrrrrrrrrrrr
Bu da demek oluyor kiiii kocama yedireceğim :)
Yarına kıymalı ıspanak ve tavuk yiyeyim bari :/
Neydiiiimmm ne oldummmm :)
ispanagi yogurtlu ye yaninda tavuk guzel olur
kiymanin yagini gozardi etme
yemek piserkende yag koyuyorsan
aman aman
ecem ne haber
Keske iyi diyebilseydim(
Senden naberrr bildigin bi detokss var mı
Yok hiç yağlı yemek sevmem tamam yarın ıspanağı kıymasız yapayım yoğurtla yerim ok teşekkürler
ben gecen apittigimda pirinc lapai yapmistim hemde en ince ayrintisina kadar kahve bile icmedim
onuc kaca bir 0
yemeye baslayinca ayni oluyorsun yaparken su gidiyor
sirf su icinse dene ama cislar icin spor yap sebze+yogurt+et
3-4 gune inersin bir daha
Bendee bu iki gündüürr coook fenaa sapıttım tatlılaaafrrf17::18:
Pirinc kilo aldrmıyo mu nasıl oluyoki
Hiic tartılmıyorum cumaya akdar tartılmicamda su 2 günü telafii etmeliyimmbraz nettende bakıyim
3*1 cay bardagi pirinci hasla ye baska birsey yok
bol bol suuuuuuuuuu
ve sonucum 1.6 kg di
yemeye baladim ertesi sabah tartidim bir halt olmamisti bosuna ac kaldim
tamammmm denicemmm bunu 1.6 kg versem süpeeerr olurrr sen instagram yükledn mi tlfaaa
yok yapmadim ben pek anlamam hasan yapacak ama ne zaman?
balina etli halim
belimi gordunmu okuz gibiyim resmen
bu reimdeki beni ameliyat eden dr.ve karisi taburcu edilirkenki halimmmmm
allah bir daha gostermesin ama biz 3 ayda bir goruuyoruz mecburan
kizlar size birsey soracam yahu
benim hasom hic diyettemisin,bu aletleri niye aliyon,zayiflamissin vs......... demiyor
ma.sizinkiler hep bu konuda konusuyorsunuz acaba diyorum bizdemi bir anormallik var
yaklasik aldim verdim ve adamin giki cikmiyor
su alinacak tamam
aksama sunu getir tamam
kisssss yoksam bu adam beni aldatiyormu
kizlar dun gece 3 te yattim bir film seyrettim eger zamaniniz olursa lutfen seyredin
filmin adi l am Sam
mutlaka turkceside vardir ama mukemmel bir film
GULLLLLLLLL
bu filmden sonra inan cok degisti bazi dusuncelerim
filmin konusunu yazayim kisaca
7 yas zekasina sahip bir adamin bebegi oluyor hastane cikisi anne kaciyor
bu adamin bebegi buyutme seruveni
sonra cocuk okul yasina geliyor ve babasi gerizekali diye kendini ogrenmeye kapatiyor sirf babasindan fazla birsey ogrenmemek adina
olaya pedegoglar mudahale ediyor ve cocuk babadan aliniyor
bu 7 yas zekasindaki adamin cocugunu alabilme savasi anlatiliyor ve sonunda aliyor ama gercekten bir seyredin hayata baska bir pencere acarsiniz
elimizdeki degerlere sukur icin baska birseye ihtiyacimiz yok ama her ahnede icinize bir bicak saplaniyor
ay cok guzeldi yaaaaaaaa
mesleğim evet serbes girişimciyim kendi işimin kendi patronuyum.temizlik sirketi gibi calışırız 3.4 elemanım var onlarla makınalarla ev ofis insaat temizliği yapılır.ayrıca ben baklavacıyım yemek yarışmasında 45 çeşit tatlılardan kaymaklı baklavamla birinciliğim var.bayramlarda düğünlerde cenazelerde özel cemiyetlerde baklava şiparişi alırım.ayrıca ben tarhanacıyım yılda 700.800 kılo tarhana yaparım.yemek fırmalarına özel cevreme dostlara teslim ederim.ayrıca ben terziyimde dikişde dikerdim gecen yıla kadar ama artık ona yetişemiyorum ama canım isterse kendıme dikerim ne istersem dikerim.büyük kızımın vefatı bebekken degıldı tam 5 sene oldu 17 yaşındaydı.neyse arkadasım sizleride kendi üzüntülerımle üzmeyim ama hayat ünüversitesini 100 madalyayla bitirmiş bir arkadasınız var.herkesin derdine care olmuşumdur ama kendi iğne vuramadım gecen hafta hastalıkla cebelleşirken .aslında ben iğnede vururum serumda takarım.ama sizleri çok sevdim inş hep birlikde zayıflarız.bu kilolar aslında bana dertlerden hatıra çok ilac ictim.
"Doğal tohumdan yapılan, kara değirmende çekilen tam buğday ekmeğinde sorun yok. Ama glüten deposu 'hibrit buğday' sekere dönüşüyor.Tam buğday ekmeği de olsa, 2 dilim yediğinizde 2 yemek kaşığı şeker yemiş oluyorsunuz, doğal buğdayda glüten oranı % 12'dir. Hibrit buğdayda ise % 60. Bu oranda glüteni vücut tanımıyor ve şekere dönüştürüyor; sonra ne oluyor, ekmek kafalı obez insanlar ortalıkta dolaşıyor."
kisaca ben herseyim diyorsun
ne guzel ne buyuk bir mutluluk kendini boyle tanitabilmen yada kendinin boyle oldunu dusunmen
kizin icin diyecek kelimem yok boyle bir acinin tarifi yok zaten
ama mademki yaadiklarin seni hayat univeritesinden mezun etti
acilarin madalyan oldu ve sen hala yikilmadim ayaktayim diyorsun
o zaman bana gucunu goster ve o kilolari ver
senin gibi her zorluga gogus geren bir kadin su kiloyu veremezse bu yazdiklarinin bir onemi kalmayacak nazarimda
dertleri unutuyoruz sence burada hic aci ceken yokmu ooooooooooo anlatsak topikler almaz ama biz burda hayata biraz gulen yndan bakmaya calisiyoruz
burdasin ve gul arkadasim
belkibir cam otendeyiz ama buna inan yurekce sanin ayni evde gibi oluyoruz zamanla
sozu uzatmak istemiyorum
haydi bana neleri basarabilecegini goster her hafta azmini sabrini ve giden kilolarini goster
dertlerinle bizi sikamazsin zaten bir dugmedir alt yani basarim ve unuturum
ama seni dinleyip cevapliyorsam bu burdakilerin birbirine destegi ve kardesligidir
haydi arzu 100 madalyaya birde burdan ekle
ne olur gulumseeeeeeeeee
benim icinnnnnnnnnnn
ama konu cok carpitildi malesefffffffff
bilinenler lezbiyenlikle es paralelde
burda da durrrrrrrr bakalim
su yazacaklarim beni banlasin takimdan kk dan da atsin onemli degil
baba,abi,amaca vs...........anlarim guvenmezin sevmezsin ki bende sevmem babami kizlar bilir
ama kocamada kinliyim guvenmedigin mahyorum diyoran ben suphelenirim senden yaaaaaa
guvenmedin bir adama
kinli oldugun bir adama
dusmanlik güttügün bir adama nasil en kiymetli en mahrem en hassas anlari yasatirsin
nasil 3 cocuk yaparsin
nasil soyunursun karsisinda
guvenmedin biriyle 5 kurusunu paylasmazken nasil olurda boyle bir adamle kendini paylasirsin
en masum sekilde boyle ifade edebildim
kusura bakma arkadasim ama ya ben yanlisim bu duygularla evli kalman ne kadar dogru yada evli kalmaya degermi bir dusun
benim kusuruma bakma sadece tartisarak dogruyu buluruz belki
belkide ben yanlisim dogrum olursun kim bilir
bende sonunda cisslar serbestse
selam ebru
Beriill ben sana baskaa bisi dicemm dedinn ya kocam zayfladın fln fln demiyoo diye
Bizim kerostaa zayıflama kilo al senin idealin 63 falan diyip duruyo amaaaaaaaaaaaa dısarı cıktıgımızda eskisine göre bi kısıtlamalar bi sinir dün bi kot bi gömlek giydim bi avmye girdik montumu arabada bıraktım ayy deli etti beni cantanı arkada tut popon görünmesn sen neden böyle seyler giyosun önümden yürü bakalım cantan ne kadar kapatıyo hı iyimis yarısı kapandı unutup cantamı söyle biraz kaydırsam hemen cantaaa dedi dedi durdu simdi bu neydi önce hiic bu kadar degildiii
ben bandi aldirirken ban demistiki
gogus kalsin bel incelsin
popo kalsin bacak incelsin demisti
ismarlamaydi simdi diyecek birsey bulamiyor
dun sordum lennnnnnnn sen niye zayifladinmi demiyom dedim
kolumu cekip aynaya goturdu gormuyonmuda soruyon dedi
ama eki elbiselere girecem diye odu patliyor
3 cocukla artik onlari giyme sortu mortu birak diyo
bir bilse iki yilin acisini cikaracami
bunlarin kiskancliklarida ayri bir komedi yawwwwwww
dun neler aldin
.......... 8 subat.................................9 subat
ysfmir.....................................9.................6
beril77 ................ 20 ...............10
betuld ................. 31...............9
dontpanic ........... 0
GUL1978 ............ 13.....................5
gurbet_dmr......... 0
lafraise ........... 22.......................8
prensesss016 ..... 8
48to38 ............. 15 ...................9
niyal ................. 17...................6
EVSEBU..............9.....................12
Arzu_54 .............7......................11
Sevda_M............. 4[/COLOR]
karar verdim sadece ayran detoksu yapıyorum 2 gün icine nohut falan filan koymadan
yok artıkçok sağlıksııızzz illa böyle bir şeye karar versiysen, ayranına tuz atma bari, ödem tutarsın. :26: ama bence bunu yapma. zaten o ayran detoksu içine atılan şeyler kilo verdiriyor, ödem attırıyor. yoksa ayran detoksu, ayrandan ibaret olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?