Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güle güle kullan cnm...

inşallah canım hepberaber ... ama hakket yani sende hediyeyi demi...

bence neden demiyor,derse belki bırakırsın diyeti falan die olabilir..

Ya bu arada Beril diyet yemegi bilmemekten degil ki. Bir de normal yemeklerden yiyince de zayiflanir zaten ama miktari iyi ayarlamak lazim.
Benim canim skilsin hemen yemek.. Psikolojik aclik..

ay ne kötü bir şeydir o bende aynıyım az bişi canım sıkılsın hemen bişeyler yerdim ama artık bıraktım ohuyumu çünkü zararı bana...

kaptanım çok haklısın gerçekten sağlıksız oldu dünkü menüm ..daha dikkatli olacam artık ahh o çokprens yokmu..o mahvetti beni..netimde düzeldi artık herzaman gelicem gerçekten çok motive ediyor... kaptanım bisiklet konusuna gelince de bisiklet ama bu öle deil arzuynun da var benimde oturarak deilde ayakta ve kollarıda çalıştırıyor sanki koşuyormuş gibi..spor salonuna giderken hocamız demişti özellikle basen bölgesini inceltmek için en iyisi o demişti...

arkadaşım sen iyi ol bişey olmaz azimlisin sen aldırdıysa bile sen tekrar verirsin eminim bundan...

.

herkese selamlar oooo ben geçmişe bakana kadar kimsecikler kalmamış bi yerde hatamı yapıyorum nedir önce sohbete katılıp sonramı geçmişe bakmam gerekiyor acabayada çok mu yavaş kullanıyorum ki

.

Allahımmm inşallah benim kocamda böyle krizlere girip beni kıskanır :) çünkü buara hep ben kıskanıyorum onu

Ancak sürekli sürekli beni uyarırsa ben cinnet getiririm herhalde neyse hayırlısı olsun

ayy girsinler krizee güzell oluyooo :)) sinirde yapmıyo degil ama elindekinin kıymetini bilsin :))

Bacım özel mesaj kutun dolmuş anladım çok soru soranın var :)

hahah su anda bombos bütün mesajları sildim iyi ki söyledin :))

hahahaha degil mi canan karatay süper ya bayılıyorum cok dobra :)
ayy giiirsiinn girsin cook güzel oluyooo hahahah busee allemmsiinnn demekkiii begeniyor popomu :)) amiiiiiiiiinnn insallahhh bende kalan sonn kilocuklarımııı vereymmmm artıkkk :)

en iyi ekmek halk ekmek :) artık beyaz ekmeklerinde içerisine kepek koyuyolar ama benim icin cok kötü oldu kepeksiz beyaz ekmek bulamıyorum nerdeysee bi yer buldum ordan alıyoruz hep ekmegi.
cezamızzzz cok sert olsun cünkü ben birde üstüne tatlı yedimmm
bi 55 oluymmdaaa o zamannn görsüün beni hahahha :)) derii pantolonlara bayılıyorummmmmmm bende 55 olmayı bekliyorumm daracıkk siyah deri pantolonn
tereyag sütten mi ayrandann mı yapılıyo yaa denicemm ben kesin cok merak ediyorum nasıl oluyooo :)

Son düzenleme:
ben bir haan findiga giderim
benimde karnim istedim gibi olmaz porsumus balon gibi olursa gerdirecem
gerci haan istemez bole seyleri
kiz kardesimle yengem findigin a musterisi

ben seni uzdummu
inan amacim uzmek degil
yaninda oldugumu bil adece sana biraz gaz vermek istedim
ltf beni yanlis anlama biraz dik konusurum az bucuk patavatsizda de ama inanki yuregimde zerre kadar kotuluk yok
Allahımmm inşallah benim kocamda böyle krizlere girip beni kıskanır :) çünkü buara hep ben kıskanıyorum onu

Ancak sürekli sürekli beni uyarırsa ben cinnet getiririm herhalde neyse hayırlısı olsun
seni anlamiyorum be nihal
durduk yere karpuz kabugu hatirlatmanin ne alemi var
hem niye kiskanip totiini havaya kaldiriyorsunki
buldunmu firsatini vur burnuna burnunaki senin gerinde golgende yeri olsun

ne haber buse gorusemiyoruz
evet canim birakmayim diye soylememis
film mukemmel ben cok etkilendim
niye korkuyum askitoskom yaaaaaaaaaa
tecavuz kacinilmaza zevk almayi bileceksin mantigiyla
ceza yiyeceksem tadini bari cikarayim cislarin
ebru ben sinif ogretmeniyim
lanet hatalik cikinca birde hamilelik olunca hep raporluydum dogum sonrasida ucretsiz izine ayrildim
haso istifa et dedi ama yapmadim
calismamada hala iyi bakmiyor
babamla calis kardesimle cali yada kilinige gel diyor ama bilmiyorum benim yerim kendi yas grubum olan ilkokul cocuklari
ama calimayi ozledim
arkadalarda beni ozluyorlarmis senle zaman cabuk geciyordu diyorlar
aman sevdam cokta tin hasatinden demiyor iste

herkese selamlar oooo ben geçmişe bakana kadar kimsecikler kalmamış bi yerde hatamı yapıyorum nedir önce sohbete katılıp sonramı geçmişe bakmam gerekiyor acabayada çok mu yavaş kullanıyorum ki

.

birde boyle dene
bende giciklaniyorum burda goruyom sizi siz gecmisi didikliyonuz

eeeeeeeee ne edek simdi
kissssss ecem iyiki biz komsu degiliz bulusup bulusup cislasmaya giderdik
ebru duymasinda

selam arkadaslar ben bugün erken davrandım.bugünkü menümü yazayım cıkayım.

sabah :aç karnına iki büyük bardak su içiyorum artık.yarım saat sonrada bir domates bir salatalık sekersız cay ceyrek kepekli ekmek

ara öğün:bir elma

öğlende bir kase yogurt ceyrek kepekli ekmek yağsız pırasa yemeği

akşam yemeği: patatesli köfteli araka yemeği üc kasık pilav bir kase yogurt

gün içindede ıkı litre su içiyorum.

(((yarında pazartesı cocuklar okula ben elemanlarımla ışlere koşuşturacam.akşam eve geldığım gün içinde yediklerimi sizlere bildiririm.hepiniz a.e.o)))

arkadaşım benim ya senin yüreğin okadar temiz ve saf ki altın gibi bir kalbin var senin ....ben herzaman derim senin için 10 parmağında 10 marifet diye...gerçekten kızlar öyledir de ...arzunu zamanın da yaşadığı sıkıntılar var kabul ama siz bakmayın ne kadar da eşime karşı sevgim yok dese de o geçmişin verdiği bir kızgınlıktan dolayı bence...biz arzuyla ailecek görüşürüz tamam kabul eskiden eşinden bi takım şeyler görmüş ama bu eşini sevmediği anlamına gelmiyor..eskileri hatırladıkça kinlenip içini dökmü...arzum sen çok iyi bir eş,çok iyi bir anne ve çok iyi bir dostsun....eşi de öyle yaptığı yanlışlıkların farkına varmış şuan arzu ne isterse anında yapar bir dediğini iki etmez ...gerçekten güçlü bir insan olmasa çoktan eşini bırakmıştı bile...ama arzu çocukları için herşeye katlanabilecek bir bayan .insanın her başı sıkıştığında kaşabileceği birisidir arzu...arkadaşım iyi ki varsın seni çok seviyoruz ...

Şşşşşşşş ne oluyor bakem burda Az laf, çok kilo kaybı hahahahah ben bu gün misafir çokluğundan kafayı yedim, offfff ben sizi çok seviyorum amaa..biri lütfen beni etkilesin çünkü motivasyonum çok düştüüü :26::26::26:

.

bende ekmeğimi marketten alıyorum şu kepekli tost ekmekleri oluyor ya onlardan ...bi ara bende tereyağı yapmıştım ama sütün kaymağıyla ayrandan yapıldığını hiç duymadım....

tmm cnm benim deniyim bakalım nolcak .
..

oyy gamzem ben de seni çok seviyorum hadi işin yoksa gel de bi kahve içek biraz da motive edelim birbirimizi ...ayy hadi be cnm sıkıldı zaten bu gün çok...hem anlatacaklarım da var sana hadi bakemm

oyy gamzem ben de seni çok seviyorum hadi işin yoksa gel de bi kahve içek biraz da motive edelim birbirimizi ...ayy hadi be cnm sıkıldı zaten bu gün çok...hem anlatacaklarım da var sana hadi bakemm

Olur amaa bana kızmak yok geliyorum

.

iyi akşamnlar kızlar benim bu günkü menüm de şöyle

sabah:1 dilim kepek ekmeği.1 kkt peynir,3 zeytin,1 sosis büyüklüğnde belki de yoktur sucuk,2 bardak şekersiz çay yarım domates yarım da salatalık

öğle :1 dili kepek ekmeği,1 kase çorba,1 domates , 1 tanede salatalık söğüş

akşam: 1 tabak pırasa.1 dilim kepek ekmeği ,2 kaşık yoğurt

aralarda da:1 fincan kahve ,yarım portakal

gün içerisinde 2 litre su

[sıze=3]
bende sizi çok seviyorum sevdam.siz beni benden iyi tanıyorsunuz allah razı olsun.her zaman derım arkadaslarıma bu devirde güvenilecek çok nadir insanlar var onlardan bir ailesiniz.cocuklarımızın bebeklikleri birbirimizde büyüdüler.inş mürvetlerinide görürüz.[/sıze]

[sıze=3]arkadaslar ben neden kılo alıyorum ve hızlı veremıyorum durumu cözdüm.nereye gitsem hiç yürümüyorum arabamla gidiyorum araba sanki yapısmış bana yürüme mesafe hiç bırakmıyorum[/sıze]

Menümü yazayım:
Sabah: 1 yumurta 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 bardak yoğun ayran

Öğlen açıkçası geç kalktım kahvaltım öğlen gibi oldu

Akşam: resmen yağsız domates sosuyla mantar sote yaptım ondan bi tabak
3-5 kaşık barbunya
Çiğ havuç rendesi
Küçük kase yoğurt akşamı 5:30 da yedîm biraz önce 5 dklık kardiyo egzersizini yaptım

Birrrrde canlar benim kocişko da bana bakıo resmen birşey yemedi 1.5 ekmek yiye aşkım yarım ekmek yedi :) niye yemiyorsun dedim yoo yiyorum şiştim dedi bakakaldım güldüm içten içe

Ben bugun menu falan yazmasam olurmu okdar dikkatsiz davrandimki cok yedim offffffffff

Nedeeeeeeenn ama neden? Benim gibi kebapların tatlıların arasında kedinin ciğere baktığı gibi bakmak zorunda mı kalıyorsun !!!
Ne yedin çabuk söyle???
Belki sana çok geliyordur bak bu sabah 2 dilim ekmek çıkarmıştım korkumdan 1 tanesini yedim

Buarada bu bimde satılan garnitür varya bezelye havuç patates işte onu mayonez değilde yoğurtla yesem olur mu? Yarın akşama?

diyette patates,havuc,bezelye ve misir tuketimine dikkat et yogun seker iceriyor yersende cig ye
pisince seker yuzdesi cogaliyor buda kan sekerini yukeltiyor buda istah aciyor buda ani aclik krizi olarak seni yemege saldirtiyor buda kilo oluyorrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
menumu yazayim belki gelemem
sabah
1 bardak kefir+2 ceviz
ogle
haslama yesil fasulye+1 bardak ayran+1 kucuk biber dolmasi
aksam
yarim gogus izgara+buruksel lahanasi haslama olarak(igrenccccccccccc bir sey yagsiz, tuzsuz,sossuz)+bir kase sehriye corbasi

sporum iyi ama
1 saat tempolu yuruyus
leslie 3 mil
disari ciktim yarim saat yurudum
ebru suyu soruyon biliyom
ama yazmiyom cunku yetersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…