kızlarr çok mutluyum telefon geldi ıphone 4s arkadaşımın eşi yurt dışından getirdi ailecek görüşüyoruz çocukluk arkadaşımın eşi bugün eşim aldı geldi arkadaşımdan detayları öğrenirim ama yurt dışı olduğu için açılması gerekiyor birde sım kartımın küçültülmesi gerekiyormuş biras işi var sanırım çözerim ondanda girerim zmanla eşim sevgililer günü hediyesi yok sana bak telefon aldım diyor bunada şükür dedim hediyenin böylesi şamda kayısı ehehe parası ondan çıkcak nasıl olsa yok aşkım 4 -5 yıl almasanda olur dedimAMA YAPAR BENİM KOCİŞKOM DAYANAMAZ
güle güle kullan cnm...
Ha sonradan aklıma geldi bir keresinde iddaya girdik ben yine diyetteydim 60 a düşcem düşersem bana 2000 tllik kıyafet vs alcaktı ama olmassa 2 yıl hiç bir şey alınmayacaktı bir iğne bile ben beceremedim tabi 5 kiloda kaldım ama dayanamadı aldı:16 saolsun ama bu sefer başaracağım ve istediğim kiloya düşeceğim inşş
inşallah canım hepberaber ... ama hakket yani sende hediyeyi demi...
kizlar size birsey soracam yahu
benim hasom hic diyettemisin,bu aletleri niye aliyon,zayiflamissin vs......... demiyor
ma.sizinkiler hep bu konuda konusuyorsunuz acaba diyorum bizdemi bir anormallik var
yaklasik aldim verdim ve adamin giki cikmiyor
su alinacak tamam
aksama sunu getir tamam
kisssss yoksam bu adam beni aldatiyormu
bence neden demiyor,derse belki bırakırsın diyeti falan die olabilir..
Ya bu arada Beril diyet yemegi bilmemekten degil ki. Bir de normal yemeklerden yiyince de zayiflanir zaten ama miktari iyi ayarlamak lazim.
Benim canim skilsin hemen yemek.. Psikolojik aclik..
ay ne kötü bir şeydir o bende aynıyım az bişi canım sıkılsın hemen bişeyler yerdim ama artık bıraktım ohuyumu çünkü zararı bana...
Afiyet olsun canım. Diyetteyken erişte pilavı ve çiğköfte olmaz. Farkında olduğunu biliyorum. Zamanla daha düzenli menüler gelecek zaten sizden ama ben şimdiden uyarılarımı yapayım. Miktar az olduğu için sorun yok ama kendini aç bırakmışsın. Bunların yerine daha doyurucu bol proteinli yiyecekler yiyebilirdin. Spor içinde çok acele etme yeni başlayanların çok fazla spor yapması taraftarı değilim. Normal hayatını hareketlendirmeye çalış. .
Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Bir süre sonra menüler oturduktan sonra yavaş yavaş sporada başlarsın. O zaman daha güzel gider kilolar.
İnşallah düzelir biran önce çünki biliyorsun deneme haftasında mesaj sayıları çok önemli. Mesaj sayısı olarakta yaptığınız paylaşımları kastediyoruz. Ama sen bi şekilde gelmeye çalış burdan uzak kalmak motivasyonu kötü etkiliyor.
Kahvaltı yapmaman hiç ama hiç olmamış. Kahvaltı günün en önemli öğünü. Mutlaka yapılmalı. Ayrıca bugünki menün çok sağlıksız geldi bana. Suyuda çok az içmişsin. Normalde 2 litre bile az ama yenisiniz diye yorum yapmıyorum. Günde en az 3 litre su içilmesi lazım kızlar. Ayrıca diyet süresince mümkün olduğunca patatesten uzak duruyoruz.
Afiyet olsun Sema'cım. Gayet güzel bir menü. Su ve yeşil çay süper. Ayrıca sporunda öyle. Tebrik ediyorum.
Lavaş haricinde güzel bir menü Derya'cım. Afiyet olsun.
Artık ben bu cısslara ceza vermeyi düşünüyorum. Bir hafta uğraş uğraş ondan sonra bir öğünde verdiklerinin hepsini hopp geri al. Hemen bir ceza belirleyeceğim.
Aynen Beril'e söylediğim gibi artık ceza lazım size yoksa alışkanlık yaptı sizde cumadan sonra kaçamak yapmak
Canım öyle streç film felan sarmaya gerek yok. Düzenli spor yaparsanız zaten aynı işlevi görecek. Ama yapacağınız spor hayatınızın bundan sonraki döneminde hep yapabileceğiniz cinsten olmalı. Yoksa sporu bıraktıktan sonra vücudunuz daha çok etkileniyor.
Canım benim çok zor bir durum ama bence artık sizinkisi evlilik değil bence. Allah yardımcın olsun. :26:
Takıma kabul edildiğiniz gün başlattım canım. Özellikle not alıyorum. Zaten ilk haftanızı acemilik kabul edip o nedenle çok üstünde durmadım. Tek tek alınmış olsanız o zaman farklıydı ama arka arkaya yaklaşık 5 tane yeni üye olunca hepsiyle tek tek ilgilenmek zor oldu. O nedenle zaten iki hafta deneme sürenizi bekletiyorum.
Basenler için konuşuyorsan eğer Arzu'cum bisikletle basenler gideceği yerde artıyor sakın unutma bunu. Sen spora yürüyüşle başla. Günde en az 30 dk tempolu bir şekilde yürü. Ama bisiklet basen yapıyor aklından çıkarma bunu. Deneme yanılma yöntemiyle öğrendim. Diyetisyenim uyarmıştı. Banada saçma gelmişti. Ama söylediği doğru çıktı.
Hayırlı olsun Sema'cım güle güle kullan canım.
Betül takımdan ayrılırsan başına ne geleceğini biliyorsun. Aslında haklısın çünki senin diyet sürecin artık çok uzadı. İnsan ister istemez sıkılıyor. Buraya gelip yazmakta zor geliyordur şimdi sana ama burayıda bırakırsan senin için daha zor olmazmı kilo vermek. Düğünede az kaldı. İyi düşün derim. Güzel bir karar ver. Bence biran önce mezun ol burdan gerisini kendin halletmeye çalış.
Hadi bakalım iyi eğlenceler. Ne tatlıdır şimdi o minikler. Bizde eşimle birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz doğsada bi sevsek diye
Ellerine sağlık Gül'cüm.
Bende diyorum ki ne güzel herkes göndermiş mesaj sayılarını diye.Kızlar lütfen ihmal etmeyin şu mesaj sayılarını. Dilimde tüy bitti artık söyleye söyleye.
Nihal'cim menün hiç ama hiç olmamış canım. Geçmiş olsun bu arada. Dikkat et kendine ama yemelerine bir çekidüzen ver artık olur mu? Haftaya listeye adaysın unutma
İlahi Beril yaaaaaa alemsin sen. Her insanın farklı özellikleri vardır. Demek ki senin eşinde öyle. Herkes aynı olamaz ki. O söylediğin erkekler demek ki çok istiyorlar eşlerinin zayıf olmalarını belki onları öyle motive etmeye çalışıyorlardır. Demek kki senin öyle bir motiveye ihtiyacın yok ki eşinde sana öyle davranmıyor. Ama arada hiç demiyor mu çok iyi kilo verdin diye? Bu arada benim ki demese bile ben sürekli sora sora başının etini yerim zatenAşkım nasıl görünüyorum diye
Ama canım benim benim aklım çok zor alıyor. 23 yıl dedin. Kaç yaşındasın sorması ayıp :26iyecek bir söz bulamıyorum sana. Ama olan sana olmuş, çocuklara olmuş. Kendimi senin yerinde düşünemiyorum bile.
kaptanım çok haklısın gerçekten sağlıksız oldu dünkü menüm ..daha dikkatli olacam artık ahh o çokprens yokmu..o mahvetti beni..netimde düzeldi artık herzaman gelicem gerçekten çok motive ediyor... kaptanım bisiklet konusuna gelince de bisiklet ama bu öle deil arzuynun da var benimde oturarak deilde ayakta ve kollarıda çalıştırıyor sanki koşuyormuş gibi..spor salonuna giderken hocamız demişti özellikle basen bölgesini inceltmek için en iyisi o demişti...
[sıze=3]günaydın arkadaslar bugün pazar ama ben erkencıyım çok şükürde ıyıleştım baya ama sizlere bir sorum var arkadaslar ben 10 gündür ilaclar içiyorum diyetime dikkat etsemde 5 iğne antibiyotik vuruldum bir kutuda antıbiyotik hap içtim taylont içtim oda sekerliydi çok agır grip gecirdim gözüm bişey görmüyodu ama iyileşince kafama takıldı acaba ilaclar bana kılo yaparmı yaptımı zayıflamama engel olurmu ?[/sıze]
arkadaşım sen iyi ol bişey olmaz azimlisin sen aldırdıysa bile sen tekrar verirsin eminim bundan...
.