amın tek hatam o gunlerde fazla resım cektırmemem olduyokkk kızz neren balinaa o söyledigin kiloya göreee tass gibiydinn cıtır hatunsun simdi nasıl olmussundur kim bilir :) durmak yok yola devam :))
amiiiinnnn bir daha göstermesin öyle günlerr..
cok tehlıkelı tansıyon felan mahvolursunkarar verdim sadece ayran detoksu yapıyorum 2 gün icine nohut falan filan koymadan
hehhhhhhhhe kıs ne deyım sana emı canımsın benımseni her halinle seviyor demekki canım....
haklısın hayata biraz da sükrederek bakmalıyız çok sanslıyız en basta sağlıklı olduğumuz için....
yazdıklarınızı okudum çok mücadele etmişsiniz,acılar yasamıssınız ama dimdik ayaktasınız bravo....
ne yiyeceğiz o zaman?
sen bir kitap yazsna beril ya da tv proğramı yap yazdıkların çok etkiliyor benı
demek ki erklekler fit olmamızdan korkuyor ve bizi daha çok kıskanıyorlar ben böyle anladım
hahahaahhhhhhhhhhh
tamam aldım canım yukarıda cevabıKızlar atamayanların mesajlarını sayıp yazdım insallah doğru saymışımdır.
berilcan sana mesaj yolladım geldi mi 10 dk da bir yolla falan diyordu...
sen cıslanmamıssınDün kü menümü ben de yazmadım eşimin elemanlarla yemekteydik ev sahibi olduğumuz için uydum şim
di tatlı falan söylemesem onlarda söylemeyecek yedik içtik valla
bugün kü menüm:
sabah:geç kahvaltı 2 dilim ekmek ve dışardaydık cesitli khavaltılık yedim
öğlen:yok
akşam :hamsi,salata
aynı fıkırdeyımyok artıkçok sağlıksııızzz illa böyle bir şeye karar versiysen, ayranına tuz atma bari, ödem tutarsın. :26: ama bence bunu yapma. zaten o ayran detoksu içine atılan şeyler kilo verdiriyor, ödem attırıyor. yoksa ayran detoksu, ayrandan ibaret olurdu.
günaydınlar nasılsınız ?39 yaşındayım 15 yaşında evlendirildim 3 cocuk annesiyim.büyük kızım yaşasaydı 22 yaşında olacakdı.şimdi bir oğlum bir tanede kızım var oğlumun adı MUHAMMET TALHA kızımın adı İSRA RABBIM bağışlarsa onlarla yaşıyorum.sporla ilgili bisiklet basen yaparca yürüyüş bantımda yok her gün nerde yürüyecem ben şimdi birde baska ne önerirsiniz.
Afiyet olsun canım. Diyetteyken erişte pilavı ve çiğköfte olmaz. Farkında olduğunu biliyorum. Zamanla daha düzenli menüler gelecek zaten sizden ama ben şimdiden uyarılarımı yapayım. Miktar az olduğu için sorun yok ama kendini aç bırakmışsın. Bunların yerine daha doyurucu bol proteinli yiyecekler yiyebilirdin. Spor içinde çok acele etme yeni başlayanların çok fazla spor yapması taraftarı değilim. Normal hayatını hareketlendirmeye çalış. .
Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Bir süre sonra menüler oturduktan sonra yavaş yavaş sporada başlarsın. O zaman daha güzel gider kilolar.
İnşallah düzelir biran önce çünki biliyorsun deneme haftasında mesaj sayıları çok önemli. Mesaj sayısı olarakta yaptığınız paylaşımları kastediyoruz. Ama sen bi şekilde gelmeye çalış burdan uzak kalmak motivasyonu kötü etkiliyor.
Kahvaltı yapmaman hiç ama hiç olmamış. Kahvaltı günün en önemli öğünü. Mutlaka yapılmalı. Ayrıca bugünki menün çok sağlıksız geldi bana. Suyuda çok az içmişsin. Normalde 2 litre bile az ama yenisiniz diye yorum yapmıyorum. Günde en az 3 litre su içilmesi lazım kızlar. Ayrıca diyet süresince mümkün olduğunca patatesten uzak duruyoruz.
Afiyet olsun Sema'cım. Gayet güzel bir menü. Su ve yeşil çay süper. Ayrıca sporunda öyle. Tebrik ediyorum.
Lavaş haricinde güzel bir menü Derya'cım. Afiyet olsun.
Artık ben bu cısslara ceza vermeyi düşünüyorum. Bir hafta uğraş uğraş ondan sonra bir öğünde verdiklerinin hepsini hopp geri al. Hemen bir ceza belirleyeceğim.
Aynen Beril'e söylediğim gibi artık ceza lazım size yoksa alışkanlık yaptı sizde cumadan sonra kaçamak yapmak
Nisanda 63 kg falandim sanirimbende oyleydim ama artik yiyemiyorum
hasanima gelince
yeter felan derde yani zayiflarsan sunu yap bunu aliyim muabbeti olmaz
gerci kokoslugumdan onu beklemeyecegimi bilir
yok baska topiklerdede okuyom esim cok seviniyor diyetisyene gittime
esim bana zayiflayim sunu alacak vs.........
bizde bu olmaz yani
sende takimdan gitmeyi unut ve pisikolojini doyurmaya bak hem cok zayifsin resimlerine o simdiki halin degilmi
kizlar dun gece 3 te yattim bir film seyrettim eger zamaniniz olursa lutfen seyredin
filmin adi l am Sam
mutlaka turkceside vardir ama mukemmel bir film
GULLLLLLLLL
bu filmden sonra inan cok degisti bazi dusuncelerim
filmin konusunu yazayim kisaca
7 yas zekasina sahip bir adamin bebegi oluyor hastane cikisi anne kaciyor
bu adamin bebegi buyutme seruveni
sonra cocuk okul yasina geliyor ve babasi gerizekali diye kendini ogrenmeye kapatiyor sirf babasindan fazla birsey ogrenmemek adina
olaya pedegoglar mudahale ediyor ve cocuk babadan aliniyor
bu 7 yas zekasindaki adamin cocugunu alabilme savasi anlatiliyor ve sonunda aliyor ama gercekten bir seyredin hayata baska bir pencere acarsiniz
elimizdeki degerlere sukur icin baska birseye ihtiyacimiz yok ama her ahnede icinize bir bicak saplaniyor
ay cok guzeldi yaaaaaaaa
Masallah gercekten de 10 parmaginda 10 marifet demekk
mesleğim evet serbes girişimciyim kendi işimin kendi patronuyum.temizlik sirketi gibi calışırız 3.4 elemanım var onlarla makınalarla ev ofis insaat temizliği yapılır.ayrıca ben baklavacıyım yemek yarışmasında 45 çeşit tatlılardan kaymaklı baklavamla birinciliğim var.bayramlarda düğünlerde cenazelerde özel cemiyetlerde baklava şiparişi alırım.ayrıca ben tarhanacıyım yılda 700.800 kılo tarhana yaparım.yemek fırmalarına özel cevreme dostlara teslim ederim.ayrıca ben terziyimde dikişde dikerdim gecen yıla kadar ama artık ona yetişemiyorum ama canım isterse kendıme dikerim ne istersem dikerim.büyük kızımın vefatı bebekken degıldı tam 5 sene oldu 17 yaşındaydı.neyse arkadasım sizleride kendi üzüntülerımle üzmeyim ama hayat ünüversitesini 100 madalyayla bitirmiş bir arkadasınız var.herkesin derdine care olmuşumdur ama kendi iğne vuramadım gecen hafta hastalıkla cebelleşirken .aslında ben iğnede vururum serumda takarım.ama sizleri çok sevdim inş hep birlikde zayıflarız.bu kilolar aslında bana dertlerden hatıra çok ilac ictim.
o zaman söyle söyleyelim ben acıkca söyleyım dünyadakı tüm erkeklere yaşlısından gencine babam dahıl güvenmıyorum inanmıyorum.çok kin ve düşmanca düşüncelerım var onlara karsı.
Beriill ben sana baskaa bisi dicemm dedinn ya kocam zayfladın fln fln demiyoo diye
Bizim kerostaa zayıflama kilo al senin idealin 63 falan diyip duruyo amaaaaaaaaaaaa dısarı cıktıgımızda eskisine göre bi kısıtlamalar bi sinir dün bi kot bi gömlek giydim bi avmye girdik montumu arabada bıraktım ayy deli etti beni cantanı arkada tut popon görünmesn sen neden böyle seyler giyosun önümden yürü bakalım cantan ne kadar kapatıyo hı iyimis yarısı kapandı unutup cantamı söyle biraz kaydırsam hemen cantaaa dedi dedi durdu simdi bu neydi önce hiic bu kadar degildiii
amın tek hatam o gunlerde fazla resım cektırmemem oldu
bana bırsey olursa kızlar uzulmesın dedım hata ettım
cok tehlıkelı tansıyon felan mahvolursun
hehhhhhhhhe kıs ne deyım sana emı canımsın benım
zasanmıslıgım fazla bende sızle paylasıyom
bır parca pozıtıf bakıta bılıyorsam ne mutlu bana
resmımı eklemıstım ecem gordu balına etlılıgımı ama sıldım bır ara eklerım yıne
tamam aldım canım yukarıda cevabı
sen cıslanmamıssın
aynı fıkırdeyım
ecem bırkacgun gec olsun ama saglıklı olsun
Nisanda 63 kg falandim sanirim
Zayif degilim yanii
Resimlerde pek belli olmamistir sana oyle gozulmustur
Boyum da uzun degil cunku benim
Berill Allah seni nr yapmasinnnn
Anlatmissin butun filmii
Sonunu bile soylemissinnn
Ama gercekten cok guzel bir filmdir ve aslinda baya da eskidir bir 10 sene vardir
Kesinlikle izleyinn cok begenirsinizz
Oyunculuklar mukemmel, ordaki kiz Dakota fanning en iyi cocuk oyunculardan ama simdi buyudu ayni performansi yok gibi, ya da insan cocuklardan daha kolay etkilendiginden
Masallah gercekten de 10 parmaginda 10 marifet demekk
Vee kaymakli baklava mii.. Mmmm:)
oglun??
O da bir erkek.. İlerde buyuyecek. Ondan da nefret edebilir misin o zaman? Eger sana cok kotu seyler yaparsaa belkiii. Sevgiyi ve duygulari yasananlar etkiler ama bunlari genel dusunceler haline getirmemeliyizz
Gerci bazi aeyler insanin elinde degil
En azindan su iki gunu telafi edersem bi dahaki hafta 57 olsun o onemli degilll
Bosver belkide resminin olmamasi daha iyi belki olsaydi daha cok uzulurdun neyseki gecmis bitmiss allah bi daha yasatmasin
Betul ve beril iyi gecelerr :)) ben detoks arastirmalarima devamm
Betul ve beril iyi gecelerr :)) ben detoks arastirmalarima devamm
Bulamiyorummm bulamiyorum bana uygun bi detoks yok su 2 gunu acilenn telafi etmeliyim cogu receteler yeni baslayanlar icin 5 aydir diyette olan birini etkilemezzz baska biseylerr bulmaliyim
yarın okul var haydı yataga bekemmmmmmmmm
betulllllllllll ne duru bır guzellıgın var masallah
su gıbısın muhammet sanslı adam
soyle ona senı uzerse gelır yolarım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?