Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sporu arttır yemeyo dengele bence
ıyı geceler

Sporr artacak kesinn

lahana corbası nasıl 3 gun yap ama

Dur ona bakicam simdi

Hmm bence az yiyip spor yop ekstra
Dengelersinn..

Vucudunu yorma bosuna

Berill resmini goremedimm
Yuzunu cok merak ediyorum:))

Been gordumm esmer guzeli :))

Hihi
Hatirlatma ya:)

Ecem illa yapacaksan bir sey Dukan'in atak donemini yap 2 gun?

Dur onuda inceleyeym bi

Yogurt detoksu buldum bide lahana 6 tane sogan gbi bi tarf buldum bu siteden bayagi memnun kalmislar o corbadandaa icemem buram buram sogan kokarim su dukana bakicam bi

kuzum dugune cok var sen nıye takılıyon bu yarım kıloya ya
ınan bellı bıle olmaz
hem sıkılastın daha ınce gorunuyorsun kılondan
gevse bıraz

betusum nasıl unuturumkı sabah servıs soforlum baslıyor
bugun resmen okul acılısı depresyonu yasadım

Ahh bir de gel onu bana sorrrr

Gerci calismak bana iyi geliyor, ev bana yaramiyor bir de tatilde niyeyse hep evde oturdum sabahtan aksama bir seyde yapmadim pinekledim resmen depresif hallere girdimm
Ama evden bi cikinca oyle miii ver elini avm, sinema, arkadaslarla yemek, gormedigimiz yerlere gidelim fln eve nasil yetiscegimi bilmeiyorum annem kizmasin diyee

Bana tek zor gelen erken yatip erken kalkmak.. Bir de Ayberkk. Ogrencilerimden biri. Mahvediyo beni

kuzum dugune cok var sen nıye takılıyon bu yarım kıloya ya
ınan bellı bıle olmaz
hem sıkılastın daha ınce gorunuyorsun kılondan
gevse bıraz

Yok yok skilasamadim ki daha en az 1 ayim var spora yeni basladim 10 gun oldu daha 55 istiyorum 55 :))

Tesekur ederimm:)
Bence de sansli
Kiymetimi bilsinn di mi, hepimizin kiymetini bilsinlerr
Dunyaya onlar bizi uzsun diye mi geldik canimm.

sıkma.............
cımdıklıyecem bak pozıtıf enerjı evrene gıtmelı
yoksa cagır ablanı 3 saate yanındayım yetmedı 7 kayın 6 eltı bır ordu yegenın var
unutma

kendı evınde emın ol hepsıne yetısırsın
gec yatmalara alıs kuzum
sabahlar olmazzzzzzzzzzzzz

bugun kızım yukledı bırını ama hemen sıldım hasanım kızmasın dıye
bu telde hıc resım yok hasonun yenı telı
yarın beraber old.bır anda yuklerım
Ben de silcem zatenn iyi hatirlattinn
Normalde hic oyle kisitlamalari yoktur benimkinin ama en son bir face te bir olay yasadikk, profil fotosuna veto geldi yuzumu koymayacakmisim yakindan:))
Yok yok skilasamadim ki daha en az 1 ayim var spora yeni basladim 10 gun oldu daha 55 istiyorum 55 :))

Olcaksin zaten ama sabirlii ol. Bak senin vucudun duraklamaya falan girmedi, o yuzden bence detokslarla onu yorup korumaya falan aldirma metabolizmani. Ne guzel veriyorsun her hafta. Bu haftada daha koskocaman 5 gun varr, sen halledersinn detokssuz da

Sende ikinizin resmini koy benm facete hep ikimiz zaten :) bi twitterda tek benim o da kizmistim ona twitterima grip grip duruyo dye :)) ben su 2 gunu telafi etmek istiyorum ctesi ve pazarr bol kalorili tatlilar yedim hemde aksaam

Ecem bu arada ben oyle dukan diyiverdim ama onun da su dejavantaji var.
Normalde yaparkenn ataktan seyir donemine gecince bile hemen artiya donebiliyor bazi bunyelerdee. Tamamlamayinca kalici bir cozum degil yani 2 gunluk atak. Belki 2 gunde 800 gr verirsin ama 3. Gun 400unu geri alabilirsinn
E sen zaten 400 grami da verirsin yanii

sıkma.............
cımdıklıyecem bak pozıtıf enerjı evrene gıtmelı
yoksa cagır ablanı 3 saate yanındayım yetmedı 7 kayın 6 eltı bır ordu yegenın var
unutma
Yok kiz benimki iyi cok sukurr
Arada esseklik yapiyor ama ben de yapiyorumdur o kadarinii
Her ciftte oyle degildir belki bilmiyorum ama bizde bir taraf daha cok seviyor, o kisii de Muhammet oluyor:)

kendı evınde emın ol hepsıne yetısırsın
gec yatmalara alıs kuzum
sabahlar olmazzzzzzzzzzzzz

Ay zaten normalde de gec ytiyordum evlenince artik... Neyse
Zaten ozellikle dugunu okullarin kapandigi hafya yapiyoruzz yaz tatilindee rahat rahatt

sansını zorlama bu sefer lıpıdo terlerde askıtom nobette
adım gıbı bılıyom tavla oynuyordur

Sende ikinizin resmini koy benm facete hep ikimiz zaten :) bi twitterda tek benim o da kizmistim ona twitterima grip grip duruyo dye :)) ben su 2 gunu telafi etmek istiyorum ctesi ve pazarr bol kalorili tatlilar yedim hemde aksaam

Ya surekli de ikimizin resmi ikimizin resmi yapisik ikiz gibi
Pek sevmiyorum oyle:) ama aslinda hakli ne kadar profilini ozellestirsen de profil fotografini herkes kucuk de olsa goruyor. Ortalik da mal insan dolu malumm. Neysssee:)

Sen arastir bir bakalim o zaman kafana ne yatarsa
Yarin kizlar da bir fikir verir belki

bızde ne face var ne twıtter emaıl adresım bıle hasanın

sansını zorlama bu sefer lıpıdo terlerde askıtom nobette
adım gıbı bılıyom tavla oynuyordur

:)) online beraber oynayin bari:)

Tmm zorlamiyorum hatta ben gidip bu sefer kesin yatiyorumm:))

Iyi geceler guzeller:)

Biz oyleyizzz yapisik ikizler gibi hahahaha ama uzun zamandir birlikkte resm cekmedik hic eski resimler var facete aman artik girmiyorum bile bi kaynanaya bakiyorum ne yapmis dye hahaha :))

Tek koyma sansim yok beni tum sosyal medyadan men ederler :)) hemen kotu yorumlar ayrildiniz mi kustunuzmu dirdirdir

bızde ne face var ne twıtter emaıl adresım bıle hasanın

Bende kerosunkileri ele gecirdimm :) gerci garibiminde bi mail adresi var o kadarrr :) ama zaten benimkilerde onun elinin altinda her an :))

Siz ciktiginiza goreee bende kaciyoruum iyi gecelerrr kizlarrr

Son düzenleme:
benım tek hucrelı askımda yenı cıkan her haltı alır ama gerısı yasak
sankı butun herıfler pusuda beklıyor ılaclı gazozla
hele kızlara zaten yasak sapıgı varmıs vs...........
haaaaaaaaa kendıde ılgılenmez bende kacak gocek wc de banyoda vs..........buralardayım ıste yoksa o evdeyken dırdırından bıkıyom
senın hatunlara bır sor kocalarıda kulup kurmusmu dıye baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…