Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ecemmmmmmmmmm canım tramısu cektı soyle bır kahveyle ama amerottalı yapılandan

duydunuz ınga sesını ve elıf hanım uyandııııııııııııı
elım mahkum kapatıp gıtmeye ıyı geceler ecem

Merhabalar,
163 boyunda 78 civarı bir kilodayım. 7,5 aylık bebeğim var, hamilelik öncesi 70'dim. 70'e ve daha sonra 60 kiloya düşme hedefim var. Bebeğim emiyor hala ama ek gıdalara başladık artık ve benim de zayıflama zamanım geldi. Takımınızda yer varsa beni de alabilirseniz sevinirim. Takım ruhuyla hedefe ulaşacağıma eminim.

Günaydın arkadaşlar.nasılsınız ?bende cocuklarımla kavaltımı yaptım.onları okullarına yolcu ettım allahıma emanet olsunlar.biraz sonrada ben ve elemanlarım işe gideceğiz.akşam eve göndükden sonra gün içindeki menümü sizlere bildiririm. hepiniz allaha emanet olun.

Ben geldiiiiimmmm günaydın herkese Kahvaltımı yapıyorum birazdan evden çıkıcam okula gidicem. Umarım hepimiz iyi bi gün geçiririz

Gunaydin kizlar busabah moralim cok bzuk cunku dun fazla fazla yememin cereesini cekiyorum cokcok fazla bi siskinlik ve bi tartilayim dedim az once bi baktim 84.9 +1100 gram bi fazlalikaglicam yaaa offff

Gunaydinn kizlaaarr

Günaydın kuzuumm

Kolay gelsin canım sen de Allah'a emanet ol.

Gunaydin cok uykum var okul var off ya (

Benim de o kadar çok uykum var ki.. Tatilim bitti mi yani benim şimdi

Gunaydin kizlar busabah moralim cok bzuk cunku dun fazla fazla yememin cereesini cekiyorum cokcok fazla bi siskinlik ve bi tartilayim dedim az once bi baktim 84.9 +1100 gram bi fazlalikaglicam yaaa offff

Canım lütfen o tartıyı yüksek bi yerlere kaldırır mısın cuma günü gelmeden tartılmamaya alışmalıyız artık hepimiz.. Hafta arasında göreceğimiz kötü sonuçlar motivasyonumuzu bazen iyi ama çoğunlukla da kötü etkiliyor çünkü.. Cumaya kadar sıfır hata ile gidiceksin olucak biticek bu iiişş

Canım valla ben son 1-1buçuk haftadır takıma katılamadım. Ben yokken o kadar çok yeni arkadaş gelmiş ki şu an takımda kaç kişi var bilmiyorum. Umarım senin için de 1 kişilik yerimiz vardır bi de şu var, yarışmaya dahil olabilmen için takım topiklerine değil, önce

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/71509-cuma-zayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

buraya yazman gerekiyor. Takım kaptanları orayı devamlı okuyorlar zaten, içlerinden biri muhakkak seni davet edecektir.. Şimdiden başarılar

Bendee bu iki gündüürr coook fenaa sm tatlılaaafrrf 17::18:
Pirinc kilo aldrmıyo mu nasıl oluyoki
Hiic tartılmıyorum cumaya akdar tartılmicamda su 2 günü telafii etmeliyimm braz nettende bakıyim
Ayyy ecem bu haftasonu yaramadi bize desene hadi sen yedinde ben niye yiyorum ya offfff

karar verdim sadece ayran detoksu yapıyorum 2 gün icine nohut falan filan koymadan

O nasilmiski acaba bendemi yapsam.

arzucum beyaz tv de ebru şallı her sabah saat 10da plates yaptırıyor 45 dak diyetle birlikte plates vücüda şekil veriyor sıkılaştırıyor becerebilirsen takip et heryerin çalışıyor tavsiye ederim
Evet kizlar bi ara bende yapmistim gercekten cabuksekle sokuyo vucudu

Bulamiyorummm bulamiyorum bana uygun bi detoks yok su 2 gunu acilenn telafi etmeliyim cogu receteler yeni baslayanlar icin 5 aydir diyette olan birini etkilemezzz baska biseylerr bulmaliyim

Bulnca iyi bisey banada haber et

Ayy sen cok komiksin yaa oyle bi grup olsa benim esim cikmaz heralde hic

Kizlar simdi ben bu cuma u fazlaligimlami hesaba katilcam kilo bildiriminde yoksa cumagunundeki kilomlami?ayy ins.girebilirim listeye ya giremesem kesin moralim bzulcak ve yine yemeye baslicsm kesin ysni

Canim zaten tartilmiyorum normalde ama dun cok yedigim icin merak ettim bi cikiyim dedim oda sok sok sok.....

kuzum böyle durumlarda da tartılma bence.. Sonuçta biliyosun dimi fazla geleceğini? Daha çok moralin bozuldu şimdi.. Ama tartıldın bi kere. Umarım bu moral bozukluğu seni gaza getirir :))

Kizlar simdi ben bu cuma u fazlaligimlami hesaba katilcam kilo bildiriminde yoksa cumagunundeki kilomlami?ayy ins.girebilirim listeye ya giremesem kesin moralim bzulcak ve yine yemeye baslicsm kesin ysni

cnm yanlış bilmiyorsam listeye alınıp alınmaman paylaşımlarınla ilgili.. yani takıma ne kadar ilgi gösterdiğinle ilgili. Ve ben bayadır uğrayamamama rağmen seni bu konuda gayet yeterli görüyorum. Yani listeye alınırsın diye düşünüyorum.. Ama tabi karar yetkisi bende değil. Sen yine de ne yap et bu hafta sakın + çıkma, sıfır hatayla yola devam et daha cumaya 4 gün varrrrr.

ve bu arada sakın ama sakın yemeye başlama.. Hiç bi şekilde! Burda olsan da olamasan da herhangi bir sebeple, kendin için kararlı ol her zaman

Neyse benim otobüsüme az kaldı, hazırlanıym, çıkmadan yine bi uğrarım fırsat bulursam inşallah.

kuzum böyle durumlarda da tartılma bence.. Sonuçta biliyosun dimi fazla geleceğini? Daha çok moralin bozuldu şimdi.. Ama tartıldın bi kere. Umarım bu moral bozukluğu seni gaza getirir :))

İns.getrir canim bu hafta biraz ac kalicm ama olsun artik haftaya rayina oturtmsm lazim

İns.alinirim veins. Yemeeeem:18:

Hoşgeldin diyeyim bakalım :)

Ya neden bu kadar moralini bozuyorsun bunca yıl hepimiz yedik yalan mı? Ama bu kadar üzülmen sana ders olsun bi daha yapmazsın işte :) takma kafana kaçamak yaptığında çok su iç 4 litre mesela kesinlikle iyi oluyor

Neyse benim otobüsüme az kaldı, hazırlanıym, çıkmadan yine bi uğrarım fırsat bulursam inşallah.
Hadi Allah'a emanet ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…