Gunaydinn kizlaaarr
Günaydın arkadaşlar.nasılsınız ?bende cocuklarımla kavaltımı yaptım.onları okullarına yolcu ettım allahıma emanet olsunlar.biraz sonrada ben ve elemanlarım işe gideceğiz.akşam eve göndükden sonra gün içindeki menümü sizlere bildiririm. hepiniz allaha emanet olun.
Gunaydin cok uykum var okul var off ya(
Gunaydin kizlar busabah moralim cok bzuk cunku dun fazla fazla yememin cereesini cekiyorum cokcok fazla bi siskinlik ve bi tartilayim dedim az once bi baktim 84.9 +1100 gram bi fazlalikaglicam yaaa offff
Merhabalar,
163 boyunda 78 civarı bir kilodayım. 7,5 aylık bebeğim var, hamilelik öncesi 70'dim. 70'e ve daha sonra 60 kiloya düşme hedefim var. Bebeğim emiyor hala ama ek gıdalara başladık artık ve benim de zayıflama zamanım geldi. Takımınızda yer varsa beni de alabilirseniz sevinirim. Takım ruhuyla hedefe ulaşacağıma eminim.
Ayyy ecem bu haftasonu yaramadi bize desene hadi sen yedinde ben niye yiyorum ya offfffBendee bu iki gündüürr coook fenaa sm tatlılaaafrrf17::18:
Pirinc kilo aldrmıyo mu nasıl oluyoki
Hiic tartılmıyorum cumaya akdar tartılmicamda su 2 günü telafii etmeliyimmbraz nettende bakıyim
karar verdim sadece ayran detoksu yapıyorum 2 gün icine nohut falan filan koymadan
Evet kizlar bi ara bende yapmistim gercekten cabuksekle sokuyo vucuduarzucum beyaz tv de ebru şallı her sabah saat 10da plates yaptırıyor 45 dak diyetle birlikte plates vücüda şekil veriyor sıkılaştırıyor becerebilirsen takip et heryerin çalışıyor tavsiye ederim
Bulamiyorummm bulamiyorum bana uygun bi detoks yok su 2 gunu acilenn telafi etmeliyim cogu receteler yeni baslayanlar icin 5 aydir diyette olan birini etkilemezzz baska biseylerr bulmaliyim
Ayy sen cok komiksin yaa oyle bi grup olsa benim esim cikmaz heralde hicbenım tek hucrelı askımda yenı cıkan her haltı alır ama gerısı yasak
sankı butun herıfler pusuda beklıyor ılaclı gazozla
hele kızlara zaten yasak sapıgı varmıs vs...........
haaaaaaaaa kendıde ılgılenmez bende kacak gocek wc de banyoda vs..........buralardayım ıste yoksa o evdeyken dırdırından bıkıyom
senın hatunlara bır sor kocalarıda kulup kurmusmu dıye baslar
Gunaydin cok uykum var okul var off ya
Ayy kiyamam kuzuma....
Canim zaten tartilmiyorum normalde ama dun cok yedigim icin merak ettim bi cikiyim dedim oda sok sok sok.....Canım lütfen o tartıyı yüksek bi yerlere kaldırır mısıncuma günü gelmeden tartılmamaya alışmalıyız artık hepimiz.. Hafta arasında göreceğimiz kötü sonuçlar motivasyonumuzu bazen iyi ama çoğunlukla da kötü etkiliyor çünkü.. Cumaya kadar sıfır hata ile gidiceksin olucak biticek bu iiişş
Canim zaten tartilmiyorum normalde ama dun cok yedigim icin merak ettim bi cikiyim dedim oda sok sok sok.....
Kizlar simdi ben bu cuma u fazlaligimlami hesaba katilcam kilo bildiriminde yoksa cumagunundeki kilomlami?ayy ins.girebilirim listeye ya giremesem kesin moralim bzulcak ve yine yemeye baslicsm kesin ysni
kuzum böyle durumlarda da tartılma bence.. Sonuçta biliyosun dimi fazla geleceğini? Daha çok moralin bozuldu şimdi.. Ama tartıldın bi kere. Umarım bu moral bozukluğu seni gaza getirir:))
cnm yanlış bilmiyorsam listeye alınıp alınmaman paylaşımlarınla ilgili.. yani takıma ne kadar ilgi gösterdiğinle ilgili. Ve ben bayadır uğrayamamama rağmen seni bu konuda gayet yeterli görüyorum. Yani listeye alınırsın diye düşünüyorum.. Ama tabi karar yetkisi bende değil. Sen yine de ne yap et bu hafta sakın + çıkma, sıfır hatayla yola devam et daha cumaya 4 gün varrrrr.
ve bu arada sakın ama sakın yemeye başlama.. Hiç bi şekilde!Burda olsan da olamasan da herhangi bir sebeple, kendin için kararlı ol her zaman
Hoşgeldin diyeyim bakalım :)Merhabalar,
163 boyunda 78 civarı bir kilodayım. 7,5 aylık bebeğim var, hamilelik öncesi 70'dim. 70'e ve daha sonra 60 kiloya düşme hedefim var. Bebeğim emiyor hala ama ek gıdalara başladık artık ve benim de zayıflama zamanım geldi. Takımınızda yer varsa beni de alabilirseniz sevinirim. Takım ruhuyla hedefe ulaşacağıma eminim.
Gunaydin kizlar busabah moralim cok bzuk cunku dun fazla fazla yememin cereesini cekiyorum cokcok fazla bi siskinlik ve bi tartilayim dedim az once bi baktim 84.9 +1100 gram bi fazlalikaglicam yaaa offff
Kizlar simdi ben bu cuma u fazlaligimlami hesaba katilcam kilo bildiriminde yoksa cumagunundeki kilomlami?ayy ins.girebilirim listeye ya giremesem kesin moralim bzulcak ve yine yemeye baslicsm kesin ysni
Hadi Allah'a emanet ol :)Neyse benim otobüsüme az kaldı, hazırlanıym, çıkmadan yine bi uğrarım fırsat bulursam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?