Ayyy ecem bu haftasonu yaramadi bize desene hadi sen yedinde ben niye yiyorum ya offfff
O nasilmiski acaba bendemi yapsam.
Evet kizlar bi ara bende yapmistim gercekten cabuksekle sokuyo vucudu
Bulnca iyi bisey banada haber et
Ayy kiyamam kuzuma....
Canim zaten tartilmiyorum normalde ama dun cok yedigim icin merak ettim bi cikiyim dedim oda sok sok sok.....
vallaa bu haftasonu hiiic yaramadı
Ayran detoksuna
4 yk nohut
4 yk yesil mercimek
4 yk bulgur haslayıp koyuyosun istersende 2 salatalık dogruyosun kesinlikle tuz yok sabah her zamanki gibi diyet kahvaltını yapıyosun sonra 2 saatte bir bu corbadan iciyosun
ama sadece 2 gün
yaa asıl benim yememem gerekiyordu ben listedeyim ve su an kilo olarak artıdayım bu direk takım yüzdesine yansıması demek oluyor acilen 1 kilo kaybetmem lazım
Günaydın kk eeeeen güzel en fit ve fit olacak hatunları :))
1 hafta boyu 3 saat işlenecek dersler benim 2 saatim boş bugün 1 saat dersim var :) sonra toplantı var
Dişimdeki dikişler nedeniyle kayınvalidem ısrar etmiyor yemek konusunda ama cuma dikişler alındıktan sonra ısrarlar beni bekliyor arkadaşlarım birde bak unuttum bu ctesi benim günüm var:) neleeeer neleeeeer yapıcam ama nasıl kendim yemeyim onu düşünüyorum ((
Dur spor yapayım dans edeyim azıcık okula çıkmadan
vallaa bu haftasonu hiiic yaramadı
Ayran detoksuna
4 yk nohut
4 yk yesil mercimek
4 yk bulgur haslayıp koyuyosun istersende 2 salatalık dogruyosun kesinlikle tuz yok sabah her zamanki gibi diyet kahvaltını yapıyosun sonra 2 saatte bir bu corbadan iciyosun
ama sadece 2 gün
yaa asıl benim yememem gerekiyordu ben listedeyim ve su an kilo olarak artıdayım bu direk takım yüzdesine yansıması demek oluyor acilen 1 kilo kaybetmem lazım
bugun mesajlar kime bilen bir arkadas yazara sevinirim
biseyleeerr yapmam gerek busee( aklıma bi bu geliyoo okulda basladı yaa kolayca bulabilecegim bisey yogurt falan off su 2 günü telafi etmeliyim
Bulamiyorummm bulamiyorum bana uygun bi detoks yok su 2 gunu acilenn telafi etmeliyim cogu receteler yeni baslayanlar icin 5 aydir diyette olan birini etkilemezzz baska biseylerr bulmaliyim
Yogurt detoksu buldum bide lahana 6 tane sogan gbi bi tarf buldum bu siteden bayagi memnun kalmislar o corbadandaa icemem buram buram sogan kokarim su dukana bakicam bi
eceem tüm yazdıklarını okuyamadım ama benim sana 2 günlük tavsiyem, lapa diyeti. en sağlıklısı ve kolayı bu. ayran falan yapma öyle, sadece ayran içerek olmaz.
işte link canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/pirinc-lapasi-diyeti-26144.html
Evet ya bugun kime aticaz msjlari
bugun mesajlar kime bilen bir arkadas yazara sevinirim
canımmmmmmmmmmmmmmmmm cok tesekkurlerrrrrrr bende sana sorucaktım dukan atak yapıym mi diyeee ama normal kendi düzenime döndüğümde kilo aldırabiliyormussss
cok tesekkurler o zaman bunu deniyorumm
ben daha önce yaptım 1 günde 700-800 gr verdim yanlış hatırlamıyorsam, ama 2. gün dayanamadım lapa yemeyesana tavsiyem sabah öğle akşam bir çay bardağı yapıp yemen. bütün pirinci sabahtan yapma, tadı kötü oluyor, taze daha iyi oluyor böyle hafif sulu bırak cok kuru olursa yiyemezsin. bir de baharatları atmayı unutma onlar çok işe yarıyormuş. haa bir de 2 ara öğün yeşil elma yemeni tavsiye ederim.
dukan atak yaparsan evet riskli. sonuçta dukanı yapıp evreleri tamamlamayan herkesin kiloları aynen geri aldığını düşünürsek hiç bulaşma zaten
tamam canım hepsini harfiyen uygulicam bakalım sonuc ne olacak paylasırım zaten su an artıdayım cumaya kadar eski kiloma dönmeliyim artı cıkmak istemiyorum( zaten daha bisey yemedim bugün baslıyorum lapaya
betulllllllllll ne duru bır guzellıgın var masallah
su gıbısın muhammet sanslı adam
soyle ona senı uzerse gelır yolarım onu
benım tek hucrelı askımda yenı cıkan her haltı alır ama gerısı yasak
sankı butun herıfler pusuda beklıyor ılaclı gazozla
hele kızlara zaten yasak sapıgı varmıs vs...........
haaaaaaaaa kendıde ılgılenmez bende kacak gocek wc de banyoda vs..........buralardayım ıste yoksa o evdeyken dırdırından bıkıyom
senın hatunlara bır sor kocalarıda kulup kurmusmu dıye baslar
Günaydın arkadaşlar.nasılsınız ?bende cocuklarımla kavaltımı yaptım.onları okullarına yolcu ettım allahıma emanet olsunlar.biraz sonrada ben ve elemanlarım işe gideceğiz.akşam eve göndükden sonra gün içindeki menümü sizlere bildiririm. hepiniz allaha emanet olun.
Gunaydin cok uykum var okul var off ya(
Ben geldiiiiimmmm günaydın herkeseKahvaltımı yapıyorum birazdan evden çıkıcam okula gidicem. Umarım hepimiz iyi bi gün geçiririz
Gunaydin kizlar busabah moralim cok bzuk cunku dun fazla fazla yememin cereesini cekiyorum cokcok fazla bi siskinlik ve bi tartilayim dedim az once bi baktim 84.9 +1100 gram bi fazlalikaglicam yaaa offff
oohh ohhhhhhhhhhhhhhhh yandan.....Teyzeleri benim oglusum uyandi ben simdilik kaciyorum karinini bi doyuruyum sonra bide biraz mezdeke oynayim geliyim
Günaydın kk eeeeen güzel en fit ve fit olacak hatunları :))
1 hafta boyu 3 saat işlenecek dersler benim 2 saatim boş bugün 1 saat dersim var :) sonra toplantı var
Dişimdeki dikişler nedeniyle kayınvalidem ısrar etmiyor yemek konusunda ama cuma dikişler alındıktan sonra ısrarlar beni bekliyor arkadaşlarım birde bak unuttum bu ctesi benim günüm var:) neleeeer neleeeeer yapıcam ama nasıl kendim yemeyim onu düşünüyorum ((
Dur spor yapayım dans edeyim azıcık okula çıkmadan
tıkandım falan deme lapaları bitir ecem. bu işin olayı bu. tıkandım deyip yemeyi kesme sakın. su iç yanında boğazından geçmiyorsa, çay iç, yeşil çay mutlaka iç. o şekilde bitir.
ben niye göremiyorm kimseyi yaaaaaaaaaaaaaa
aynen canım ya nerdeyse kaynanam bile face açaçak benim yok kızımın var arkadaslarını takip edelim diye sizden bahsediyorum geçen gün kimler nerden biliyorsun kadın mı erkek mi diyo tövbe yarabbimmmmmm
QUOTE=betuld;28764223]Gunaydinn kizlaaarr
iyi haftalar herkese malum pazartesi ev uçuyor temizlik ben de ,alışveriş ben de esim gitti istanbul a yoğun bir gün akşama görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrr
[ı]***13. Takım aday listesi ***
ysfmir (59.9/60.8/-0.9/%-1.50)
prensesss016 (59/57/2/%3.39)
48to38 ( 86/83.8/2.2/%2.56)
niyal (80.4/78.7/1.7/%2.11)
evsebu (79/77.5/1.5/%1.90)
arzu_54 (82.7/81.4/1.3/%1.57)
sevda_m (80.9/77/3.9/%4.82)
[/ı][ı]13. Takım aday liste ortalaması : % 2.12
kızlar inşallah asıl listeye girdiğiniz zamanda ortalamalarınız hep böyle yüksek olur. Hepinizi tebrik ediyorum.Bugüne kadar az çok tanıdık birbirimizi bu önümüzdeki perşembe akşamına kadar cuma listesine girecek olan arkadaşları belirleyeceğim. Ona göre paylaşımlarınızı daha dikkatli yapmanızı tavsiye ederim. Inşallah haftaya birçoğnuzu asıl listede görebiliriz. [/ı]
kizlar nerdesiniz canim yaaaaaaaaa
cocuklari okula goturdum
evi topladim
sporumu yaptim
belginle sacini boyatmaya gittik geldik
yemegimi yapmadim
elifi uyutamadim
utulerim bitmedi
kizklari almaya daha gitmedim
ama.......................
Kuccuk bir kahve yapip geldim
aaaaaaaaaaaaaaa birde ne goreyim kimse yokkkkkkkk
dedim kiz beril kus bu kiscelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?