motivasyon icin listeye ne gerek varki
aynaya baktiginizda memnun degilseniz en buyuk motivasyon bu bence
takimda kilo vermek tamam guzel ama kararliysan takima girmeden de kilo vermeyi amaclayalimmmmmmmmmmmmmmmmm
tabiki takim ruhuda unutulmasin degilmi
Selam kızlar
Ben geldim ama oldukça yorgun ve yoğun bir günden sonra çok kalamayacağım. Umarım güzel bir haftaya başlamışızdır.
Ben bugün doktora gittim sabah erkenden. Karşılıklı doktorumuzla birlikte oldukça gerildik. Saçma sapan bir randevus sistemi yüzünden özel hastane olmasına rağmen 1,5 saat bekledim. Doğal olarak bunu dile getirince doktorla zıtlaştık. Gergin bir şekilde muayene oldum. Allaha şükür hiç bir sorunu yok bebişimin. 2 kilo 200 gr, 45 cm (Sanırım uzun boylu bir kızım olacak) Gerginlik haricinde herşey güzeldi. Artık son 5 haftamı çalışacağım ondan sonra izinliyim inşallah.
Geçmişe şimdilik çok bakamayacağım. Birazcık takılayım arkasından yemek yapmam lazım. İlerleyen saatlerde vaktim olursa yine gelmeye çalışırım. Çünki artık vakit bana yetmiyor
ebru sen yinede sartlanma in.girersin listeye
ama bak zaman daraliyor yaz desem mayo desem tatil desem
ucus ucus elbiseler offffffffff daha neler neler
hadi ya bunlardan daha buyuk motivayon varmi kuzum
oyyyyyy demek gulce su hanimain kilosuna boyuna bakildi
bana bak kis vara yoga sinirlenip kizi germe yolarim sonra o doktoru
Selam kızlar
Ben geldim ama oldukça yorgun ve yoğun bir günden sonra çok kalamayacağım. Umarım güzel bir haftaya başlamışızdır.
Ben bugün doktora gittim sabah erkenden. Karşılıklı doktorumuzla birlikte oldukça gerildik. Saçma sapan bir randevus sistemi yüzünden özel hastane olmasına rağmen 1,5 saat bekledim. Doğal olarak bunu dile getirince doktorla zıtlaştık. Gergin bir şekilde muayene oldum. Allaha şükür hiç bir sorunu yok bebişimin. 2 kilo 200 gr, 45 cm (Sanırım uzun boylu bir kızım olacak) Gerginlik haricinde herşey güzeldi. Artık son 5 haftamı çalışacağım ondan sonra izinliyim inşallah.
Geçmişe şimdilik çok bakamayacağım. Birazcık takılayım arkasından yemek yapmam lazım. İlerleyen saatlerde vaktim olursa yine gelmeye çalışırım. Çünki artık vakit bana yetmiyor
Kızlar yaaaa dünden beri buzdolabımdan tuhaf tuhaf sesler gelmeye başladı. İnşallah bir problem çıkmaz ama kafam takıldı rahatsız etti iyice beni. :44:
pespese kendi mesajlarimi gorunce cok sikiliyom ben
hadi bana bas bas
hoşgeldin canım maşşallah bebeğine bencede uzun olucak galibe kilosuda çok iyi sağ salim kucağına almanı dilerim canım
canım ayarlarına bi baksaydın belki oynanmıştır.yada bi servis çağır belki önemli bi arızadır. benimde makinem arızalandı resmen elim ayağım ama götürdüler ana kartı arıza yapmış 200 milyoncuk sıkışmış bi yerlerine onu çıkarıcaklar
çamaşır makinem
[sıze=3]arkadaslar ben neden kılo alıyorum ve hızlı veremıyorum durumu cözdüm.nereye gitsem hiç yürümüyorum arabamla gidiyorum araba sanki yapısmış bana yürüme mesafe hiç bırakmıyorum[/sıze]
Amin canım benim çok teşekkürler. Önemli olan sağlıklı olması zaten.
Buzdolabında aslında bir sorun var ama bakalım ne zaman ortaya çıkacak. Belki artık değiştirmem gerekiyor 7 yılı geçti. Elektrik faturam çok geliyor ben buzdolabı kaynaklı olduğunu sanıyorum. Buakşam temizleyim iyicede servise haber vereceğim. Bozulmasından değilde eve başka türlü zarar vermesinden korkuyorum. Elektrikli alet sonuçta. İnşallah önemli bir sorun çıkartmaz. Buzdolabı neysede çamaşır makinası zor olur gerçekten allah kolaylık versin canım umarım biran önce düzelir.
Ben bugun menu falan yazmasam olurmu okdar dikkatsiz davrandimki cok yedimoffffffffff
diyette patates,havuc,bezelye ve misir tuketimine dikkat et yogun seker iceriyor yersende cig ye
pisince seker yuzdesi cogaliyor buda kan sekerini yukeltiyor buda istah aciyor buda ani aclik krizi olarak seni yemege saldirtiyor buda kilo oluyorrrrrrrrrrrrrr
Bu da demek oluyor kiiii kocama yedireceğim :)
Yarına kıymalı ıspanak ve tavuk yiyeyim bari :/
Neydiiiimmm ne oldummmm :)
Kizlar simdi ben bu cuma u fazlaligimlami hesaba katilcam kilo bildiriminde yoksa cumagunundeki kilomlami?ayy ins.girebilirim listeye ya giremesem kesin moralim bzulcak ve yine yemeye baslicsm kesin ysni
cnm yanlış bilmiyorsam listeye alınıp alınmaman paylaşımlarınla ilgili.. yani takıma ne kadar ilgi gösterdiğinle ilgili. Ve ben bayadır uğrayamamama rağmen seni bu konuda gayet yeterli görüyorum. Yani listeye alınırsın diye düşünüyorum.. Ama tabi karar yetkisi bende değil. Sen yine de ne yap et bu hafta sakın + çıkma, sıfır hatayla yola devam et daha cumaya 4 gün varrrrr.
ve bu arada sakın ama sakın yemeye başlama.. Hiç bi şekilde!Burda olsan da olamasan da herhangi bir sebeple, kendin için kararlı ol her zaman
Teyzeleri benim oglusum uyandi ben simdilik kaciyorum karinini bi doyuruyum sonra bide biraz mezdeke oynayim geliyim
Günaydın kk eeeeen güzel en fit ve fit olacak hatunları :))
1 hafta boyu 3 saat işlenecek dersler benim 2 saatim boş bugün 1 saat dersim var :) sonra toplantı var
Dişimdeki dikişler nedeniyle kayınvalidem ısrar etmiyor yemek konusunda ama cuma dikişler alındıktan sonra ısrarlar beni bekliyor arkadaşlarım birde bak unuttum bu ctesi benim günüm var:) neleeeer neleeeeer yapıcam ama nasıl kendim yemeyim onu düşünüyorum ((
Dur spor yapayım dans edeyim azıcık okula çıkmadan
vallaa bu haftasonu hiiic yaramadı
Ayran detoksuna
4 yk nohut
4 yk yesil mercimek
4 yk bulgur haslayıp koyuyosun istersende 2 salatalık dogruyosun kesinlikle tuz yok sabah her zamanki gibi diyet kahvaltını yapıyosun sonra 2 saatte bir bu corbadan iciyosun
ama sadece 2 gün
yaa asıl benim yememem gerekiyordu ben listedeyim ve su an kilo olarak artıdayım bu direk takım yüzdesine yansıması demek oluyor acilen 1 kilo kaybetmem lazım
kızlar ben çıkıyorum eve gidicem bu gece girmeye çalışıcam yine umarım girebilirim öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?