Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar takım listesinide çok beğendim kilo veren herkesi kutluyorum. Inş. Bu hafta artık bizde girebiliriz listeye ve böylelikle motivasyonumuz daha çok artar.............

motivasyon icin listeye ne gerek varki
aynaya baktiginizda memnun degilseniz en buyuk motivasyon bu bence
takimda kilo vermek tamam guzel ama kararliysan takima girmeden de kilo vermeyi amaclayalimmmmmmmmmmmmmmmmm
tabiki takim ruhuda unutulmasin degilmi

canım doğru söylüyosunda başlayıp bırakma şansın çok yüksek kendi kendineyken ama birileriyle yarış halinde olmak çok motive edici yani kişisel konuşayım bende böyle oldu. yanımda bi arkadaşım var mesela ben işe başladığımda aramızda 7-8 kilo fak vardı yani ben daha kiloluydum ama şimdi sadece 2 kilo kaldı çünkü o benim önümde sürekli bi örnek hep onun gibi olmak istiyorum ve o yüzdende hep veriyorum. işte listede bu yüzden benim için önemli çünkü sorumluluk var ben buraya girip yazdıklarınızı okumaktan mahrum kalınca bile çok üzülüyorum kendimi suçlu aynı zamandada kilolu hissediyorum.
neyse çok uzattım galiba kuzura bakmayın içimden geldi çoştum birden

ebru sen yinede sartlanma in.girersin listeye
ama bak zaman daraliyor yaz desem mayo desem tatil desem
ucus ucus elbiseler offffffffff daha neler neler
hadi ya bunlardan daha buyuk motivayon varmi kuzum

Selam kızlar

Ben geldim ama oldukça yorgun ve yoğun bir günden sonra çok kalamayacağım. Umarım güzel bir haftaya başlamışızdır.

Ben bugün doktora gittim sabah erkenden. Karşılıklı doktorumuzla birlikte oldukça gerildik. Saçma sapan bir randevus sistemi yüzünden özel hastane olmasına rağmen 1,5 saat bekledim. Doğal olarak bunu dile getirince doktorla zıtlaştık. Gergin bir şekilde muayene oldum. Allaha şükür hiç bir sorunu yok bebişimin. 2 kilo 200 gr, 45 cm (Sanırım uzun boylu bir kızım olacak) Gerginlik haricinde herşey güzeldi. Artık son 5 haftamı çalışacağım ondan sonra izinliyim inşallah.

Geçmişe şimdilik çok bakamayacağım. Birazcık takılayım arkasından yemek yapmam lazım. İlerleyen saatlerde vaktim olursa yine gelmeye çalışırım. Çünki artık vakit bana yetmiyor

oyyyyyy demek gulce su hanimain kilosuna boyuna bakildi
bana bak kis vara yoga sinirlenip kizi germe yolarim sonra o doktoru

Kızlar yaaaa dünden beri buzdolabımdan tuhaf tuhaf sesler gelmeye başladı. İnşallah bir problem çıkmaz ama kafam takıldı rahatsız etti iyice beni. :44:

pespese kendi mesajlarimi gorunce cok sikiliyom ben
hadi bana bas bas

ebru sen yinede sartlanma in.girersin listeye
ama bak zaman daraliyor yaz desem mayo desem tatil desem
ucus ucus elbiseler offffffffff daha neler neler
hadi ya bunlardan daha buyuk motivayon varmi kuzum

ya tabi canım listeye girememk dünyanında diyetinde sonu değilya ben tam gaz ilerliyorum hedefime zaten pek bişey kalmadı önemli olan muhafaza edebilmek.
bu arada canım ben kapalıyım mayo bikini giymiyorum ama kilonun kapalılıkla açıklıkla alakası yok önemli olan giydiğin her ne olursa olsun yakışması bende haşemamın içine girebilmeliyim demi ama

oyyyyyy demek gulce su hanimain kilosuna boyuna bakildi
bana bak kis vara yoga sinirlenip kizi germe yolarim sonra o doktoru

Sorma canım yaaa ben kolay kolay sinirlenen bir insan değilim. Olayı kısaca anlatayım bana hak ver. Bugün işyerimde sorun vardı yerime çalışacak bir başkasını bulamadılar. Bende randevum 10:10 da olmasına ragmen erken gittim. Belki erken giriş yaptırırsam işim erken biter iş yerine erken geçerim diye. Neyse erken giremedim. Salak gibi bekledim dışarda. Benden sonra gelenler muayene oldu. Aradan hastada aldılar randevusuz. Randevu saatim gelmedi diye ses çıkaramadım. Saat 10:10 oldu. Başka birisini çağırdılar. O çıktı başkası çağrıldı. Bu arada da randevusu saat 9:00 da olan bir hasta elini kolunu sallayarak yaklaşık 50 dk sonra geldi. Benden önce onuda alınca benim heyheyler geldi. Adam randevusuna saatinde gelmiyor, sonra benim randevu saatimde ben orda olduğum halde benden önce muayene oluyor. Doğal olarak girdim içeri laf konuştum çıktım. Sıra bana geldi. Doktor surat yaptı. 50 yaşından sonra hastdan laf duyuyorum diye. Eminim bana istemeye istemeye bakmıştır. Ama orda sonuna kadar haklı olduğumu biliyorum. Ortalık fazla gerilmesin diye ses çıkartmadım ama sonuçta gergin bir muayene geçti. Kızıma bakamadım bile adam gibi. Hızlı hızlı muayene etti. Allahtan boyunu kilosunu aklımda tutacak kadar vaktim oldu. Bide düşünsenize özel hastane. Hiç bir farkı yok devlet hastanesinden hatta şuan benim çalıştığım hastane özel hastaneden bile iyi durumda. Ama allaha şükür sanki boyu ve kilosu haftasına göre önde gidiyor.

hoşgeldin canım maşşallah bebeğine bencede uzun olucak galibe kilosuda çok iyi sağ salim kucağına almanı dilerim canım
Kızlar yaaaa dünden beri buzdolabımdan tuhaf tuhaf sesler gelmeye başladı. İnşallah bir problem çıkmaz ama kafam takıldı rahatsız etti iyice beni. :44:

canım ayarlarına bi baksaydın belki oynanmıştır.yada bi servis çağır belki önemli bi arızadır. benimde makinem arızalandı resmen elim ayağım ama götürdüler ana kartı arıza yapmış 200 milyoncuk sıkışmış bi yerlerine onu çıkarıcaklar
çamaşır makinem

pespese kendi mesajlarimi gorunce cok sikiliyom ben
hadi bana bas bas

Kız bak yolarım senin saçını başını senin gibi iki satır yazmadım ben baksana destan gibi doldurdum. Bide 10 parmak klavyem var. Kimse yetişemez hızıma ona rağmen yetişemiyorum sana

Amin canım benim çok teşekkürler. Önemli olan sağlıklı olması zaten.

Buzdolabında aslında bir sorun var ama bakalım ne zaman ortaya çıkacak. Belki artık değiştirmem gerekiyor 7 yılı geçti. Elektrik faturam çok geliyor ben buzdolabı kaynaklı olduğunu sanıyorum. Buakşam temizleyim iyicede servise haber vereceğim. Bozulmasından değilde eve başka türlü zarar vermesinden korkuyorum. Elektrikli alet sonuçta. İnşallah önemli bir sorun çıkartmaz. Buzdolabı neysede çamaşır makinası zor olur gerçekten allah kolaylık versin canım umarım biran önce düzelir.

arzuuuuu birde diyorsunnki basenlerimi nasıl yok edecem ...al işte arabayla eritemezsin işte

evet canım doğru söylüyosun elektrikli aletler tehlikeli sen bi servise haber ver ama 7 yıl bi buz dolabı için uzun bi süre değil bence belki arızası basit bişeydir benim 6 yıl olucak nerdeyse ama daya sıfır gibi neyse sen bi servise haber ver önce. benimde makinem bi an önce gelir inş. çamaşırlar dağ gibi oldu eee tabi sonrada ütü dağ gibi olucak.

Ben bugun menu falan yazmasam olurmu okdar dikkatsiz davrandimki cok yedim offffffffff

bu gün bende öğle yemeğini kaçırdım ya çok utanıyorum ama akşam yemiycem bişey ,telafi etmem lazım...

beril helal valla sana baya profesyonelsin diyet konusunda çok ta güzel gidiyor kiloların ...süpersin

Bu da demek oluyor kiiii kocama yedireceğim :)
Yarına kıymalı ıspanak ve tavuk yiyeyim bari :/
Neydiiiimmm ne oldummmm :)

yazık kocişlere valla kendimiz kilolardan kurtulalım diye onları şişirecez

Kizlar simdi ben bu cuma u fazlaligimlami hesaba katilcam kilo bildiriminde yoksa cumagunundeki kilomlami?ayy ins.girebilirim listeye ya giremesem kesin moralim bzulcak ve yine yemeye baslicsm kesin ysni

canım bozma sakın moralini devam kaldığın yerden ama tekrar aynı hatayı sakın yapma zarar da olan kendimiz oluyoruz çünkü... burası gerçekten okadar çok motive ediyorki insanı ...iyiki tanışmışım burayla ve sizlerle

panik beni nasıl görüyosun ben de yeterlimiim sence ama bende çok istiyorum takımda olmak

Teyzeleri benim oglusum uyandi ben simdilik kaciyorum karinini bi doyuruyum sonra bide biraz mezdeke oynayim geliyim

allah bağışlasın canım... uzun ömürler versin rabbim...

niyalcim bize dedin demi güzel ve fit yoksa benmi yanlış gördüm çok şekersin ...

arkadaşım bu ayran detoksunu arkadaşımla denedik ama varya hava buz gibiydi o aralar kar falan vardı...akşama kadar dayandık ama sadece ayran içemekten içimiz donmuş akşam oldu ve biz arkadaşımla birer dilim ekmek birer sıcak çorba peşine de bir kahve ohhhhhh dedik içimiz ısındı.... yani kısaca bu detoksu yazın sıcak havalarda yapmak gerekiyor bizce biz öyle karar verdik...

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…