Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benim çokta kötü sayılmaz genelde hafta sonları biraz daha dikkatsiz oluyoruz...ama kötünün iyisi bu bence...

.

Kızlar benim minik prensesimde tekme atıp duruyor sanırım yat artık biraz dinlen diyor. Kaçıyorum şimdilik. Uğramaya çalışırım.

11 - 12 Şubat 2013 : betuld
13 - 14 Şubat 2013 : beril77
15 - 16 Şubat 2013 :lafraise
18 - 19 Şubat 2013 : GUL1978
20 - 21 Şubat 2013 : dontpanic
22 - 23 Şubat 2013 : gurbet_dmr

Yeni mesaj listesi yukarıdaki gibi. Bugün ki ve yarınki mesajlar Betül'e atılacak.

ben kapali acik oldunu bilemem zaten adece senin motivasyonunu yuksek tutayim diye yazmistim
kusura bakma bikini hasema konusuna girmek istemiyorum dedim ya zayiflik simanlik insan kendini hangi kiloda mutlu hissederse o kilo onun idealidir

ay sen iyi dayanmisin ben olay cikarirdim kesin
olsun en azindan muayenen yapildi ya
kotu birsey yokya
allaha sukur de unut gunude o sapsal dr.da
ay yok kiz dr.lar sapsal olmasin sevin onlari cici cici
Kız bak yolarım senin saçını başını senin gibi iki satır yazmadım ben baksana destan gibi doldurdum. Bide 10 parmak klavyem var. Kimse yetişemez hızıma ona rağmen yetişemiyorum sana

hehehe bizdeki on parnak degilmi
aman dikkat fisi felan yakar
ic haznede isinma yada buzlanma varsa seninki emekli olmak istiyordur
tecrube canim

cok sey ogrendim
sanirim hayatada gecirebildim

KIZLAR
bundan sonra bazi arkadaslara cevap yazmama kararindayim
bu kapali acik muabbeti baydi beni artik
motivasyon olsun dedik iki bir sey yazdik bu son olsun bu ugurda en ufak bir yazida yazmam
soz bir daha takima gelene ilk acikmisin kapalimisin sorusu soracam

Kızlar takım listesinide çok beğendim kilo veren herkesi kutluyorum. Inş. Bu hafta artık bizde girebiliriz listeye ve böylelikle motivasyonumuz daha çok artar.............

inş canım ya bizde girelimde bakın nasıl ozaman birinci oluyoruz yarışmada

berilcim doğru söylüyosun canım ama yarışta olduğunu bilmek insana ayrı bir azim verir heralde ....ben senelerdir bakıyorum aynaya ama bişey deişmedi ama burda 2 haftam bitti 2 hafta da 3.9 kg. listede olsam belki daha fazla olacak ....

tamamda yarista oldugum donemlerde ne cok azittim oldu bir bilsen(hic olmadi burda yalan soyluyom)
ben sadece arkadasin motivasyonunu yukselteyim biraz cosku vereyim listeye girmesede kilo vermeye devam etsin diye yazdim
zaten bir daha uzerime dusmeyen konulara BURNUMU SOKMAYACAGIM

kilo vermene sevindim canim
simdi listeyi bekleseydin veremeyecektin demek istedigimde buydu girene kadarda tam gaz yaglarla savasalim di
ya bugun bende bir terslik var sanirim

kaptanım rabbim sana da bebeğine de sağlık versin ... bir an önce kucağına al inşallah bebişini ... öyle herşeye de kafanı takıp kendini ve bebeğini üzme kaptanım... çünkü bebekler herşeyi hissederler...

Kızlar yaaaa dünden beri buzdolabımdan tuhaf tuhaf sesler gelmeye başladı. İnşallah bir problem çıkmaz ama kafam takıldı rahatsız etti iyice beni. :44:

kaptanım benim dolaptanda sesler geliyor bazen dinliyorum diyorki bana beni değiştir

canım bende kapalıyım... ama kapalı olmak bakımsız olmak deildir ki...

Kız bak yolarım senin saçını başını senin gibi iki satır yazmadım ben baksana destan gibi doldurdum. Bide 10 parmak klavyem var. Kimse yetişemez hızıma ona rağmen yetişemiyorum sana

gerçekten ya kaptanım beril ne hızlı hızına yetişemiiyoruz valla ....

anladım canım temem sustum

ben neler yaptım ,kalktım evi toparladım ,marketee gittim,benzin aldım,bir elbise ayırttırmıştım yoldan onu aldım,spora kendimi zor attım 45 dk spor yaptım,eve adım attım veletler geldi,aynı anda esim yok diye erkek kardesim geldi hemen yemek hazırladım ,kendimi pc basına zor attım daha sofra duruyor azıcık dinleneyim dedim,bu arada istanbula gidersek esim servis sen olacaksın dedi herhalde yapamam her gün giyin kusan çık offff

Kızlar takım listesinide çok beğendim kilo veren herkesi kutluyorum. Inş. Bu hafta artık bizde girebiliriz listeye ve böylelikle motivasyonumuz daha çok artar.............

insallah canım...

yine döktürmüşsün :))

sen de döktürmüşsün....:)

selam canım ben de ebru nerelerde diyordum...hamiş günlerinin tadını çıkar...

menüm :

sabah:1 dilim kepek ekmği,3 zeytin,1 kk peynir ,1 domates,az bal

ara:1 turkish caffeeeeeeeeee

öğlen:haşlanmıs tavuk

akşam:3 salam 1 dilim ekmek az yoğurt
2.5 lt su bitecek
45 dk spor

arzucum eşimi gördüm sanki oda öyledir utanmasa tuvalete bile arabayla gitcek bu aralar sıkıldım araba kullanmaktan diyor hayret dedim terslik var...

kızlar dün giremedim dünkü menüm
sabah
* aç karnına ceviz kürü
* sandiviç domates sosis rus salatası ketçaplı
*şekersiz çay
not:sabah biliyorum cıs oldu pazar gününün azizliği

ara
*1 adet elma

öğle bişi yemedim

ara
*1 bardak süt

akşam
*ızgara balık salata

yeşil çay 2 bardak
2,5 lt su
spor yok yapamadım

Son düzenleme:
bugünki menüm

sabah

* aç karnına ceviz kürüm
* 1 dilim kepek ekmeği
* çok az menemen

ara
* 1 adet portakal

öğle
* 1 tabak salata
*1 kase yoğurt
* 1 dilim ekmek

ara

* 1 küçük fincan şekersiz sütlü türk kahvesi

akşam

* henüz yemedim ama patlıcan musakka var kokusu baydı tabiki yemeyeceğim
* bir kase yoğurt çorbası içeceğim

berilcim canım kapalı açık muhabbeti olmadıki ama sen sanırım alındın biraz eğer ben üzdüysem seni özür dilerim dedim ya açıklık kapalılık sorun deil önemli olan insanın yüreği...

iyi akşamlar kızlar... benim bugünkü menüm şöyle

sabah :1 dilim kepek ekmeği ,yarım kibrit k. peynir

öğle :2 kaşık barbunya ,yarım kuru soğandan salata eeee kurunun yanına soğan yakışır ama napim

saat 4 gibi :3 tane mücver ama küçük, yarım dilim de revani

tabi bu yüzden akşam yemeği yok

gün içinde 2 litre su ve 2,5 saatlik tempolu yürüyüş...

Menün mücver ve revaniye göre harıka canım arkadaşım..Ben senin miktarını da bilirim, bu miktarlar diyetini ve takım arkadaşlarını üzecek kadar eminim ki fazla değildir..

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…