Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Noldu ben tlfdan girdim anlayamadim konuyu?

İns.getrir canim bu hafta biraz ac kalicm ama olsun artik haftaya rayina oturtmsm lazim
İns.alinirim veins. Yemeeeem:18:

Aç bırakma kendini. Düşük kalorili,yağsız ama doyurucu, en azından gözünü doyuracak şeyler ye canım.

Ebru görse kızar sana, yapma.. Ben de kızarım

aynen canım ya nerdeyse kaynanam bile face açaçak benim yok kızımın var arkadaslarını takip edelim diye sizden bahsediyorum geçen gün kimler nerden biliyorsun kadın mı erkek mi diyo tövbe yarabbimmmmmm

hehe

Ama canım benm sen buraya geleli az bi zaman olmadı, artık menülerin mükemmele yakın olsun bence. Bak internetin de problemliymiş motivasyonun düşmesin salma kendini.

Kızlar takım listesinide çok beğendim kilo veren herkesi kutluyorum. Inş. Bu hafta artık bizde girebiliriz listeye ve böylelikle motivasyonumuz daha çok artar.............

İnşallah

Aynen katılıyorum sana berilim.

Maşallah subhanAllah yeğenimeee

Kızlar yaaaa dünden beri buzdolabımdan tuhaf tuhaf sesler gelmeye başladı. İnşallah bir problem çıkmaz ama kafam takıldı rahatsız etti iyice beni. :44:

Valla balım hiç de anlamam ki böyle şeylerden :\ dilerim önemli bi sorun yoktur..

ne oldu bugun kimseler yok
huuuuuuuuuuu

Arım balım peteğim okulum açıldı ya gündüzleri olamayacağım artık ben pek

Gerçekten sinir bozucuymuş Ebru'm. Gün içinde kim bilir kaç tane yerde yaşanıyordur böyle şeyler.. İnsanlar ne zaman ki kul hakkına girmekten kaçınmayı Allah için öğrenirler, bu toplumda o zaman çok şey değişir.. Bu da biraz eğitim ama en önemlisi de vicdan meselesi.
bu gün bende öğle yemeğini kaçırdım ya çok utanıyorum ama akşam yemiycem bişey ,telafi etmem lazım...

Canım akşam hiçbişey yemicem diye bişey yok o da zararlı.. bi kase yağsı tuzsuz salata da olsa mutlaka bişyler yemelisin..

kızlar ben çıkıyorum eve gidicem bu gece girmeye çalışıcam yine umarım girebilirim öptüm hepinizi

Allah'a emanet ol

panik beni nasıl görüyosun ben de yeterlimiim sence ama bende çok istiyorum takımda olmak

Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün jüri üyesi gibi hissettim kendimi inşallah sen de girersin takıma bu hafta cnm.

O güzel ellllllerine sağlık balım

Berilim kuzum sen niye böyle dedin ki şimdi :\ bence yanlış anlamışsın ebru'yu biraz.. Yanlış birşey söylememiş. Deme öyle şeyler, sen hep pozitif ol, herşeye olumlu yanından bak. Yerim seni

Ketçap mı yazıyor orda? :83: onun dışında gayet iyi olmuş canım. O tarz şeylerden, hazır işlenmiş gıdalardan, hele öyle yağlılarından hep uzak duralım inşallah.

Akşam yemeği için geç olmuş biraz canım, en geç 18:00, bilemedin 18:30 da bitmesi en iyisi.. Bi gün ben de burda en geç akşam 7 de yediğimi yazmıştım, Ebru'muz beni uyardığından beri 18:00 de bitmiş oluyor yemek faslım.. Bu önemli bi nokta.

Canım kahvaltıda çok az yemişsin öyle olmaz ki... Günün en önemli öğünü o:26:

arzuuuuu birde diyorsunnki basenlerimi nasıl yok edecem ...al işte arabayla eritemezsin işte

sevdam işten az önce eve geldim bugün çok iş vardı.elemanların canı cıktı valla hakan sükürün konağındaydık.konakda konak anam 3 kat kızlar temızlıyo temızlıyo iş bitmiyorki 3 kişiydiler.bende yardım ettım iş cabuk bitsin diye ama geç bitti yinede niye zayıflayamam yinede bilmem.

Menün mücver ve revaniye göre harıka canım arkadaşım..Ben senin miktarını da bilirim, bu miktarlar diyetini ve takım arkadaşlarını üzecek kadar eminim ki fazla değildir..

.

mücverle revanimi yemissss olsun afiyet olsun arkadasıma ceza verır erıtır onları.

kızlar tam okudum menülerinizi falan zil çaldı kyınvaldemler...cevap yazamıycam şimdihepinizi öpüyuorum girebilirsem girerim asağıdaki güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mucccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssssssssssssssss

bilmiyom bu kapalilik muabbetleri sikti
yada belginin 3 gunu kaldi gitmesine geriliyom
20 yildir gidenlere el sallamaktan yoruldum

menumu yazayim
sabah
yarim tost
ogle
1 kase anali kizli corba
bir elma
aksam
1 kepce sehriye corbasi
1 kase yogurtlu ispanak bulgurda vardi icinde

spor
1 saat tempolu yuruyus
lesli 3 mil yatmadan yapilacak

su icemiyorum yaaaaaaaaa
bugun saydim 7 tane bitki cayi form degil
4 bardak su

bendede aynisi oldu bende cevap yazmadim
gelirsen burdayiz yoksa yarin insallah gulom

arzuuuuuuuuuuuuuuu
nasilsin gunun zorucu gecmis gel bir kahve icelim(keske degilmi)

hayırlı aksamlar arkadaslar.nasılsınız ?bende işten geç geldim memümü yazmakda geç kaldım özür dilerim.

buğünkü menüm.

sabah:salatalık domates az peynir yarım dilim kepekli ekmek sekersiz cay.

ara öğün bir tane elma

öğlen:yarım pide bir bardak ayran.

akşam:yok geç oldu yemiyecem belki bir elma yerim

gün içinde bol su içtim.

yatarken meyve yemeyin diyorlar ama bende yiyorum arada
pidenin yerine alternatif bulamadin sanirim isteyken
ama ogun atlama canim aksami es gecmissin

Sabah
1 sahanda yumurtadan 2 catal
Bi lokma simit

Ögle
1,5 kasık közlenmis patlıcan slt.
3 yk yogurt

Aksam
3 yk taze fasulye
Azıcık ekmek

Lapayı yiyemedimm

Neyse yazayım menümü utanayım biraz
Sabah:09:00
1 dilim tam tahıllı ekmek
Yarım yağlı üçgen peynir baktım 18 cal:)

Öğlen00
Kumpiiiiiiiirrrrrrr ancak tereyağ yok iç malzeme olarak yoğurtlu mezeler koydurdum mantar zeytin ve ketçap :26:

Ara: 15:30
2 tane kerebiç tatlısı

Akşam17:30da
1 kase yoğurt
2 kaşık domatesli mantar:18:

Kizlaaasr selamlar bugunki menum:

Sabah:cok az sucuklu yumurta cok az peynir bir zeytin bir kivi

Ogle:3 adet izgara kofte bi bardak ayran

Aksam:2 yemek kadigi mercimek bi kase yogurt

2.5 litre su
150 mekik
50 ic bacak calismasi
20 dk mezdeke

Kızlar takım listesinide çok beğendim o veren herkesi kutluyorum. Inş. Bu hafta artık bizde girebiliriz listeye ve böylelikle motivasyonumuz daha çok artar.............

İnş.girrriz listeye

Ama oyled olmuyoki ya ben bi haftadir burdayim ve daha cok motivasyonum vsr

Bend tesetturluyum canim aciklarada saygimiz sonsuz beril abla yanlis anlamis biraz seni bence.
Bu insanin icinde olan bisey ben bi senedir kapaliyim kendi istegimle ve annem falanda acik yani bunun yadirganacak tartisilacak bi durumu yok herkesin gunahidasevabida kendine.

İyyy hic sevmiyorum utuyu

Canlar mesajlarımı sayıp çıkıcam ev malum siz için kahveleri bakalım
Bu arada betul sen doğmadan önce adlı kitap D&R da yoktu bende küçük mucizeler dükkanı nı aldım kitabın ismını yanlış mı hatırlıyorum? Neyse iyi geceler fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…