ben kapali acik oldunu bilemem zaten adece senin motivasyonunu yuksek tutayim diye yazmistim
kusura bakma bikini hasema konusuna girmek istemiyorum dedim ya zayiflik simanlik insan kendini hangi kiloda mutlu hissederse o kilo onun idealidir
ay sen iyi dayanmisin ben olay cikarirdim kesin
olsun en azindan muayenen yapildi ya
kotu birsey yokya
allaha sukur de unut gunude o sapsal dr.da
ay yok kiz dr.lar sapsal olmasin sevin onlari cici cici
hehehe bizdeki on parnak degilmi
aman dikkat fisi felan yakar
ic haznede isinma yada buzlanma varsa seninki emekli olmak istiyordur
tecrube canim
cok sey ogrendim
sanirim hayatada gecirebildim
KIZLAR
bundan sonra bazi arkadaslara cevap yazmama kararindayim
bu kapali acik muabbeti baydi beni artik
motivasyon olsun dedik iki bir sey yazdik bu son olsun bu ugurda en ufak bir yazida yazmam
soz bir daha takima gelene ilk acikmisin kapalimisin sorusu soracam
İns.getrir canim bu hafta biraz ac kalicm ama olsun artik haftaya rayina oturtmsm lazim
İns.alinirim veins. Yemeeeem:18:
vallaa bu haftasonu hiiic yaramadı
Ayran detoksuna
4 yk nohut
4 yk yesil mercimek
4 yk bulgur haslayıp koyuyosun istersende 2 salatalık dogruyosun kesinlikle tuz yok sabah her zamanki gibi diyet kahvaltını yapıyosun sonra 2 saatte bir bu corbadan iciyosun
ama sadece 2 gün
yaa asıl benim yememem gerekiyordu ben listedeyim ve su an kilo olarak artıdayım bu direk takım yüzdesine yansıması demek oluyor acilen 1 kilo kaybetmem lazım
aynen canım ya nerdeyse kaynanam bile face açaçak benim yok kızımın var arkadaslarını takip edelim diye sizden bahsediyorum geçen gün kimler nerden biliyorsun kadın mı erkek mi diyo tövbe yarabbimmmmmm
Selam kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
kusura bakmayın hafta sonu giremedim evdeki net problemli başkasında alıyoruz.
O yüzden gelemedim hiç ama dikkat ettim diyebiliriz menülerime
cumartesi sabah
2 dilim ekmek
2-3 çatal sucuklu yumurta
peynir zeytin domates
1 bardak çay
akşam
tost + meyve suyu
ara 1 bardak çay
pazar sabah
kıymalı börek (birazcık)
peynir zeytin domates
1 bardak çay
ara salep
öğle
yarım simit +meyve suyu
akşam
ıspanak yemeği
kuskus 2-3 kaşık
1 dilim ekmek
çok iç açıcı değil ama benim için iyi bi hafta sonuydu daha önceden çok abartıyodumda
Kızlar takım listesinide çok beğendim kilo veren herkesi kutluyorum. Inş. Bu hafta artık bizde girebiliriz listeye ve böylelikle motivasyonumuz daha çok artar.............
motivasyon icin listeye ne gerek varki
aynaya baktiginizda memnun degilseniz en buyuk motivasyon bu bence
takimda kilo vermek tamam guzel ama kararliysan takima girmeden de kilo vermeyi amaclayalimmmmmmmmmmmmmmmmm
tabiki takim ruhuda unutulmasin degilmi
Selam kızlar
Ben geldim ama oldukça yorgun ve yoğun bir günden sonra çok kalamayacağım. Umarım güzel bir haftaya başlamışızdır.
Ben bugün doktora gittim sabah erkenden. Karşılıklı doktorumuzla birlikte oldukça gerildik. Saçma sapan bir randevus sistemi yüzünden özel hastane olmasına rağmen 1,5 saat bekledim. Doğal olarak bunu dile getirince doktorla zıtlaştık. Gergin bir şekilde muayene oldum. Allaha şükür hiç bir sorunu yok bebişimin. 2 kilo 200 gr, 45 cm (Sanırım uzun boylu bir kızım olacak) Gerginlik haricinde herşey güzeldi. Artık son 5 haftamı çalışacağım ondan sonra izinliyim inşallah.
Geçmişe şimdilik çok bakamayacağım. Birazcık takılayım arkasından yemek yapmam lazım. İlerleyen saatlerde vaktim olursa yine gelmeye çalışırım. Çünki artık vakit bana yetmiyor
Kızlar yaaaa dünden beri buzdolabımdan tuhaf tuhaf sesler gelmeye başladı. İnşallah bir problem çıkmaz ama kafam takıldı rahatsız etti iyice beni. :44:
ne oldu bugun kimseler yok
huuuuuuuuuuu
Sorma canım yaaa ben kolay kolay sinirlenen bir insan değilim. Olayı kısaca anlatayım bana hak ver. Bugün işyerimde sorun vardı yerime çalışacak bir başkasını bulamadılar. Bende randevum 10:10 da olmasına ragmen erken gittim. Belki erken giriş yaptırırsam işim erken biter iş yerine erken geçerim diye. Neyse erken giremedim. Salak gibi bekledim dışarda. Benden sonra gelenler muayene oldu. Aradan hastada aldılar randevusuz. Randevu saatim gelmedi diye ses çıkaramadım. Saat 10:10 oldu. Başka birisini çağırdılar. O çıktı başkası çağrıldı. Bu arada da randevusu saat 9:00 da olan bir hasta elini kolunu sallayarak yaklaşık 50 dk sonra geldi. Benden önce onuda alınca benim heyheyler geldi. Adam randevusuna saatinde gelmiyor, sonra benim randevu saatimde ben orda olduğum halde benden önce muayene oluyor. Doğal olarak girdim içeri laf konuştum çıktım. Sıra bana geldi. Doktor surat yaptı. 50 yaşından sonra hastdan laf duyuyorum diye. Eminim bana istemeye istemeye bakmıştır. Ama orda sonuna kadar haklı olduğumu biliyorum. Ortalık fazla gerilmesin diye ses çıkartmadım ama sonuçta gergin bir muayene geçti. Kızıma bakamadım bile adam gibi. Hızlı hızlı muayene etti. Allahtan boyunu kilosunu aklımda tutacak kadar vaktim oldu. Bide düşünsenize özel hastane. Hiç bir farkı yok devlet hastanesinden hatta şuan benim çalıştığım hastane özel hastaneden bile iyi durumda. Ama allaha şükür sanki boyu ve kilosu haftasına göre önde gidiyor.
bu gün bende öğle yemeğini kaçırdımya çok utanıyorum ama akşam yemiycem bişey ,telafi etmem lazım...
kızlar ben çıkıyorum eve gidicem bu gece girmeye çalışıcam yine umarım girebilirim öptüm hepinizi
panik beni nasıl görüyosun ben de yeterlimiim senceama bende çok istiyorum takımda olmak
Kızlar benim minik prensesimde tekme atıp duruyor sanırım yat artık biraz dinlen diyor. Kaçıyorum şimdilik. Uğramaya çalışırım.
11 - 12 Şubat 2013 : betuld
13 - 14 Şubat 2013 : beril77
15 - 16 Şubat 2013 :lafraise
18 - 19 Şubat 2013 : GUL1978
20 - 21 Şubat 2013 : dontpanic
22 - 23 Şubat 2013 : gurbet_dmr
Yeni mesaj listesi yukarıdaki gibi. Bugün ki ve yarınki mesajlar Betül'e atılacak.
ben kapali acik oldunu bilemem zaten adece senin motivasyonunu yuksek tutayim diye yazmistim
kusura bakma bikini hasema konusuna girmek istemiyorum dedim ya zayiflik simanlik insan kendini hangi kiloda mutlu hissederse o kilo onun idealidir
KIZLAR
bundan sonra bazi arkadaslara cevap yazmama kararindayim
bu kapali acik muabbeti baydi beni artik
motivasyon olsun dedik iki bir sey yazdik bu son olsun bu ugurda en ufak bir yazida yazmam
soz bir daha takima gelene ilk acikmisin kapalimisin sorusu soracam
kızlar dün giremedim dünkü menüm
sabah
* aç karnına ceviz kürü
* sandiviç domates sosis rus salatası ketçaplı
*şekersiz çay
not:sabah biliyorum cıs oldu pazar gününün azizliği
ara
*1 adet elma
öğle bişi yemedim
ara
*1 bardak süt
akşam
*ızgara balık salata
yeşil çay 2 bardak
2,5 lt su
spor yok yapamadım
bugünki menüm
sabah
* aç karnına ceviz kürüm
* 1 dilim kepek ekmeği
* çok az menemen
ara
* 1 adet portakal
öğle
* 1 tabak salata
*1 kase yoğurt
* 1 dilim ekmek
ara
* 1 küçük fincan şekersiz sütlü türk kahvesi
akşam
* henüz yemedim ama patlıcan musakka var kokusu baydı tabiki yemeyeceğim
* bir kase yoğurt çorbası içeceğim
iyi akşamlar kızlar... benim bugünkü menüm şöyle
sabah :1 dilim kepek ekmeği ,yarım kibrit k. peynir
öğle :2 kaşık barbunya ,yarım kuru soğandan salataeeee kurunun yanına soğan yakışır ama napim
saat 4 gibi :3 tane mücver ama küçük, yarım dilim de revani
tabi bu yüzden akşam yemeği yok
gün içinde 2 litre su ve 2,5 saatlik tempolu yürüyüş...
arzuuuuu birde diyorsunnki basenlerimi nasıl yok edecem ...al işte arabayla eritemezsin işte
Menün mücver ve revaniye göre harıka canım arkadaşım..Ben senin miktarını da bilirim, bu miktarlar diyetini ve takım arkadaşlarını üzecek kadar eminim ki fazla değildir..
.
Aç bırakma kendini. Düşük kalorili,yağsız ama doyurucu, en azından gözünü doyuracak şeyler ye canım.
Ebru görse kızar sana, yapma.. Ben de kızarım
hehe
Ama canım benm sen buraya geleli az bi zaman olmadı, artık menülerin mükemmele yakın olsun bence. Bak internetin de problemliymiş motivasyonun düşmesin salma kendini.
İnşallah
Aynen katılıyorum sana berilim.
Maşallah subhanAllah yeğenimeee
Valla balım hiç de anlamam ki böyle şeylerden :\ dilerim önemli bi sorun yoktur..
Arım balım peteğim okulum açıldı ya gündüzleri olamayacağım artık ben pek
Gerçekten sinir bozucuymuş Ebru'm. Gün içinde kim bilir kaç tane yerde yaşanıyordur böyle şeyler.. İnsanlar ne zaman ki kul hakkına girmekten kaçınmayı Allah için öğrenirler, bu toplumda o zaman çok şey değişir.. Bu da biraz eğitim ama en önemlisi de vicdan meselesi.
Canım akşam hiçbişey yemicem diye bişey yoko da zararlı.. bi kase yağsı tuzsuz salata da olsa mutlaka bişyler yemelisin..
Allah'a emanet ol
Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün jüri üyesi gibi hissettim kendimi inşallah sen de girersin takıma bu hafta cnm.
O güzel ellllllerine sağlık balım
Berilim kuzum sen niye böyle dedin ki şimdi :\ bence yanlış anlamışsın ebru'yu biraz.. Yanlış birşey söylememiş. Deme öyle şeyler, sen hep pozitif ol, herşeye olumlu yanından bak. Yerim seni
Ketçap mı yazıyor orda? :83: onun dışında gayet iyi olmuş canım. O tarz şeylerden, hazır işlenmiş gıdalardan, hele öyle yağlılarından hep uzak duralım inşallah.
Akşam yemeği için geç olmuş biraz canım, en geç 18:00, bilemedin 18:30 da bitmesi en iyisi.. Bi gün ben de burda en geç akşam 7 de yediğimi yazmıştım, Ebru'muz beni uyardığından beri 18:00 de bitmiş oluyor yemek faslım.. Bu önemli bi nokta.
kızlar tam okudum menülerinizi falan zil çaldı kyınvaldemler...cevap yazamıycam şimdihepinizi öpüyuorum girebilirsem girerim asağıdaki güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mucccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssssssssssssssss
yatarken meyve yemeyin diyorlar ama bende yiyorum aradahayırlı aksamlar arkadaslar.nasılsınız ?bende işten geç geldim memümü yazmakda geç kaldım özür dilerim.
buğünkü menüm.
sabah:salatalık domates az peynir yarım dilim kepekli ekmek sekersiz cay.
ara öğün bir tane elma
öğlen:yarım pide bir bardak ayran.
akşam:yok geç oldu yemiyecem belki bir elma yerim
gün içinde bol su içtim.
arzuuuuuuuuuuuuuuu
nasilsin gunun zorucu gecmis gel bir kahve icelim(keske degilmi)
sağolun kahvenızı içmiş kadar oldum.ama şekersiz içtimsizlerde bana misafirliğe gelirseniz bende sizlere kaymaklı baklavamdan yapacam söz.
Kızlar takım listesinide çok beğendim o veren herkesi kutluyorum. Inş. Bu hafta artık bizde girebiliriz listeye ve böylelikle motivasyonumuz daha çok artar.............
motivasyon icin listeye ne gerek varki
aynaya baktiginizda memnun degilseniz en buyuk motivasyon bu bence
takimda kilo vermek tamam guzel ama kararliysan takima girmeden de kilo vermeyi amaclayalimmmmmmmmmmmmmmmmm
tabiki takim ruhuda unutulmasin degilmi
ya tabi canım listeye girememk dünyanında diyetinde sonu değilya ben tam gaz ilerliyorum hedefime zaten pek bişey kalmadı önemli olan muhafaza edebilmek.
bu arada canım ben kapalıyım mayo bikini giymiyorum ama kilonun kapalılıkla açıklıkla alakası yok önemli olan giydiğin her ne olursa olsun yakışmasıbende haşemamın içine girebilmeliyim demi ama
evet canım doğru söylüyosun elektrikli aletler tehlikeli sen bi servise haber ver ama 7 yıl bi buz dolabı için uzun bi süre değil bence belki arızası basit bişeydir benim 6 yıl olucak nerdeyse ama daya sıfır gibi neyse sen bi servise haber ver önce. benimde makinem bi an önce gelir inş. çamaşırlar dağ gibi oldu eee tabi sonrada ütü dağ gibi olucak.
ben neler yaptım ,kalktım evi toparladım ,marketee gittim,benzin aldım,bir elbise ayırttırmıştım yoldan onu aldım,spora kendimi zor attım 45 dk spor yaptım,eve adım attım veletler geldi,aynı anda esim yok diye erkek kardesim geldi hemen yemek hazırladım ,kendimi pc basına zor attım daha sofra duruyor azıcık dinleneyim dedim,bu arada istanbula gidersek esim servis sen olacaksın dedi herhalde yapamam her gün giyin kusan çık offff
insallah canım...
yine döktürmüşsün :))
sen de döktürmüşsün....:)
selam canım ben de ebru nerelerde diyordum...hamiş günlerinin tadını çıkar...
Haklisinya tabi canım listeye girememk dünyanında diyetinde sonu değilya ben tam gaz ilerliyorum hedefime zaten pek bişey kalmadı önemli olan muhafaza edebilmek.
bu arada canım ben kapalıyım mayo bikini giymiyorum ama kilonun kapalılıkla açıklıkla alakası yok önemli olan giydiğin her ne olursa olsun yakışmasıbende haşemamın içine girebilmeliyim demi ama [/Q
önemli olan kendimizi güzel hissetmemiz mayo bikini hasema herneyse önemli değil kendimize olan saygımız haklısın...
okurken ben kızdım hayret bişi yaaaaaaaaaaa
Berilcan arkadas öylesine yazmış bence sana karsı değil kuzucum...
ben de evlenene kadar hayli açıktım zaten yalovada çınarcıkta pek kapalılık yoktur annem beş vakit namazında ama açıktır hala,babam hatta bir gün su sortu çıkar demişti dinlememiştim Allah öyle bir koca versin ki beni dinlemiyosun onu dinle demişti baba duası tutarmışaçıkken hiç bir kapalıyı yadırgamadım,kapalıyken de açıkları ,insanın gönlü önemli olan öyle kapalılar ya da açıklar var ki bazen beni dinimden soğuttular o günden berianladım ki allah temiz kalbi ve niyeti istediğine veriyor zorla olmuyor bu işler...
bilmiyom bu kapalilik muabbetleri sikti
yada belginin 3 gunu kaldi gitmesine geriliyom
20 yildir gidenlere el sallamaktan yoruldum
Benede sen ondan gerginsin ama uzulme bu kadsr yagene yapar sans bi surpriz.
Sabah
1 sahanda yumurtadan 2 catal
Bi lokma simit
Ögle
1,5 kasık közlenmis patlıcan slt.
3 yk yogurt
Aksam
3 yk taze fasulye
Azıcık ekmek
Lapayı yiyemedimm
Bend yapamdim eceeeem
Neyse yazayım menümü utanayım biraz
Sabah:09:00
1 dilim tam tahıllı ekmek
Yarım yağlı üçgen peynir baktım 18 cal:)
Öğlen00
Kumpiiiiiiiirrrrrrr ancak tereyağ yok iç malzeme olarak yoğurtlu mezeler koydurdum mantar zeytin ve ketçap :26:
Ara: 15:30
2 tane kerebiç tatlısı
Akşam17:30da
1 kase yoğurt
2 kaşık domatesli mantar:18:
Kiz sen bana kizmiyomuydun okadar ben nededim sana yersen sacini basini yolarim yolucaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?