Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ecem linki ozelden bekliyom belki iyi gelir

kizlar gorusuruz

canım benim çokta kötü sayılmaz genelde hafta sonları biraz daha dikkatsiz oluyoruz...ama kötünün iyisi bu bence...

.

içimi rahatlattı böyle söylemen canım sağol

canım yaaa aşkolsun sen beni yanlış anlamışssın sanırım okuyunca çok üzüldüm ayrıca ben kapanalı daha 1 yıl oldu zamanında çokta açık gezdim aslada ne açık nede kapalı ayrımı yaparım ne de açıkları yadırgarım gönüller temiz olsun iman kapalılıkta yatmıyo yürekte yatıyo sen bikinileri hayal et dedin diye öyle söyledim yinede canın sağolsun konuşmak istemezsen konuşmayız bidaha

evet canım ben inanıyorum listeye girince mutlaka olumlu yönde ilerlemeler olucak

tabikide değildir canım kadın har haliyle kadındır ve özenli olmalıdır.

Kizlar bugunluk ben kaciyorum mesaj sayimida yollayim betule siz kaynatin ben size yetisirim bu arada yarin dedemin olum yildonumu ve mevlutumuz var yarin giremezsem lutfen mazur gorun olurmu?

Kizlar bir suru alinti yaptim amaa
Telefondan sitenin orjinalinden girdim onda da uzun cevaplarda yazi ekrani asagi kaymiyor

Nasil mobil haline geri donus yapicam ben simdi??

-gul kitabi ben netten almistim
Her subede olmayabilirr

Bu arada sabah tibet hareketleriyle ilgili bir sey yazmistim
Kimse cevap vermemisss (

Yoksa ben mi gormedimm??

betul benim bir fikrim olmadigi icin cevaplamadim
ben zaten tavsiye edilen herseyi deniyorum
lesliden memnun degilim terlemiyorum bile ama sirf kalori harciyom diye yapmaya calisiyorum

bu geceki filmim 47 yapimi bisiklet hirsizlari
haso yine nobette o evde olmayinca bende evi bekliyom

İki dk bakayım dedim maşallah maşallah geçmişi okumanın imkanı yok. Bende burdan başlayayım.

Herkese merhaba arkadaşlar. Takıma yeni katılacaklar için kendimi tanıtayım. Ben Buse. Kardeş takım üyesiyim. Hepinize sağlıklı kilo vermeler dileriiiiiiiiimmmm

Betül'cüm, Gül'cüm alıntı yapmıştım ama hepsi uçmuş. Bazen yazdıklarınızı göremeyebiliyorum, maşallah çok paylaşım yaptığınız için sizin topic i takip edemiyorum. Ben iyiyim, siz nasılsınız? Nasıl gidiyor diyet durumları

Sabah
1 sahanda yumurtadan 2 catal
Bi lokma simit

Ögle
1,5 kasık közlenmis patlıcan slt.
3 yk yogurt

Aksam
3 yk taze fasulye
Azıcık ekmek

Lapayı yiyemedimm

ay çok güldüm ecemcim yaaaa düşün ben 1 gün dayanmıştım

Ebrucum bu arada bebişin sağlıklı olmasına pek sevindim. Allah analı babalı huzurla sağlıkla büyütmek nasip etsin.

Bugün büyük riskte sordular bu filmi tesadüfe bak, eminim güzel bir filmdir. İyi seyirler

O kadar alıntı yaptım hepsi gitti deliricemm

hatırladıklarım

beril atıyorum birazdan istedigini
betül tibet hareketleri bi nevi yoga gibi sanki henüz denemedim
kaptanımız Ebru bebişini sağlıkla kucagına al insallah masallah hanımefendi uzun olacakk :)
hakan sükürü özellikle esini iyi tanırım arzucum :) iyi insanlardır merhamet oldukca yüreklernde insanlar iyidir:) kaymaklı baklavanın tarifi sır degilse paylasta su yeni evleneceklerin kocisleri bayram etsin :) dünde kocis adayına un helvası yaptm bende birde kaymaklı baklava yapıym :)

Busecim yenmiyoooo bi kasık aldım yooooooooook aman :)) 2 hafta göze alıyorum 57 icin :)) ama cok sagol :)

Tugba bana bisey gönderecektin?????

Canlarım ben çok fena hastalandım :\ spordan geldiğimde biraz titreme vardı zaten, şimdi de ateşim ve mide bulantım var ve çok kötüyüm :2: sizi habersiz bırakmak istemedim, geçmişi çok az okuyabildim ama cevap veremeyeceğimi anladım hiç gücüm yok kendinize iyi bakın, Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…