canım benim çokta kötü sayılmaz genelde hafta sonları biraz daha dikkatsiz oluyoruz...ama kötünün iyisi bu bence...
.
ben kapali acik oldunu bilemem zaten adece senin motivasyonunu yuksek tutayim diye yazmistim
kusura bakma bikini hasema konusuna girmek istemiyorum dedim ya zayiflik simanlik insan kendini hangi kiloda mutlu hissederse o kilo onun idealidir
ay sen iyi dayanmisin ben olay cikarirdim kesin
olsun en azindan muayenen yapildi ya
kotu birsey yokya
allaha sukur de unut gunude o sapsal dr.da
ay yok kiz dr.lar sapsal olmasin sevin onlari cici cici
hehehe bizdeki on parnak degilmi
aman dikkat fisi felan yakar
ic haznede isinma yada buzlanma varsa seninki emekli olmak istiyordur
tecrube canim
cok sey ogrendim
sanirim hayatada gecirebildim
KIZLAR
bundan sonra bazi arkadaslara cevap yazmama kararindayim
bu kapali acik muabbeti baydi beni artik
motivasyon olsun dedik iki bir sey yazdik bu son olsun bu ugurda en ufak bir yazida yazmam
soz bir daha takima gelene ilk acikmisin kapalimisin sorusu soracam
inş canım ya bizde girelimde bakın nasıl ozaman birinci oluyoruz yarışmada
berilcim doğru söylüyosun canım ama yarışta olduğunu bilmek insana ayrı bir azim verir heralde ....ben senelerdir bakıyorum aynaya ama bişey deişmediama burda 2 haftam bitti 2 hafta da 3.9 kg. listede olsam belki daha fazla olacak ....
kaptanım rabbim sana da bebeğine de sağlık versin ... bir an önce kucağına al inşallah bebişini ... öyle herşeye de kafanı takıp kendini ve bebeğini üzme kaptanım... çünkü bebekler herşeyi hissederler...
kaptanım benim dolaptanda sesler geliyor bazen dinliyorum diyorki bana beni değiştir
canım bende kapalıyım... ama kapalı olmak bakımsız olmak deildir ki...
gerçekten ya kaptanım beril ne hızlı hızına yetişemiiyoruz valla ....
ben neler yaptım ,kalktım evi toparladım ,marketee gittim,benzin aldım,bir elbise ayırttırmıştım yoldan onu aldım,spora kendimi zor attım 45 dk spor yaptım,eve adım attım veletler geldi,aynı anda esim yok diye erkek kardesim geldi hemen yemek hazırladım ,kendimi pc basına zor attım daha sofra duruyor azıcık dinleneyim dedim,bu arada istanbula gidersek esim servis sen olacaksın dedi herhalde yapamam her gün giyin kusan çık offff
insallah canım...
yine döktürmüşsün :))
sen de döktürmüşsün....:)
selam canım ben de ebru nerelerde diyordum...hamiş günlerinin tadını çıkar...
evet biraz öyle oldu ....
ya tabi canım listeye girememk dünyanında diyetinde sonu değilya ben tam gaz ilerliyorum hedefime zaten pek bişey kalmadı önemli olan muhafaza edebilmek.
bu arada canım ben kapalıyım mayo bikini giymiyorum ama kilonun kapalılıkla açıklıkla alakası yok önemli olan giydiğin her ne olursa olsun yakışmasıbende haşemamın içine girebilmeliyim demi ama [/Q
önemli olan kendimizi güzel hissetmemiz mayo bikini hasema herneyse önemli değil kendimize olan saygımız haklısın...
okurken ben kızdım hayret bişi yaaaaaaaaaaa
Berilcan arkadas öylesine yazmış bence sana karsı değil kuzucum...
ben de evlenene kadar hayli açıktım zaten yalovada çınarcıkta pek kapalılık yoktur annem beş vakit namazında ama açıktır hala,babam hatta bir gün su sortu çıkar demişti dinlememiştim Allah öyle bir koca versin ki beni dinlemiyosun onu dinle demişti baba duası tutarmışaçıkken hiç bir kapalıyı yadırgamadım,kapalıyken de açıkları ,insanın gönlü önemli olan öyle kapalılar ya da açıklar var ki bazen beni dinimden soğuttular o günden berianladım ki allah temiz kalbi ve niyeti istediğine veriyor zorla olmuyor bu işler...
zorla olmaz tabiki ben evlenmeden öncede evlendikten sonrada açıktım sonra eşim kapanmamı istedi ve ben tam 2 sene kapanmamak için direttim oda hiç zorlamadı ama sonra gönlüme öyle bi istek geldiki kapandım memnunumda halimden....
Aç bırakma kendini. Düşük kalorili,yağsız ama doyurucu, en azından gözünü doyuracak şeyler ye canım.
Ebru görse kızar sana, yapma.. Ben de kızarım
hehe
Ama canım benm sen buraya geleli az bi zaman olmadı, artık menülerin mükemmele yakın olsun bence. Bak internetin de problemliymiş motivasyonun düşmesin salma kendini.
İnşallah
Aynen katılıyorum sana berilim.
Maşallah subhanAllah yeğenimeee
Valla balım hiç de anlamam ki böyle şeylerden :\ dilerim önemli bi sorun yoktur..
Arım balım peteğim okulum açıldı ya gündüzleri olamayacağım artık ben pek
Gerçekten sinir bozucuymuş Ebru'm. Gün içinde kim bilir kaç tane yerde yaşanıyordur böyle şeyler.. İnsanlar ne zaman ki kul hakkına girmekten kaçınmayı Allah için öğrenirler, bu toplumda o zaman çok şey değişir.. Bu da biraz eğitim ama en önemlisi de vicdan meselesi.
Canım akşam hiçbişey yemicem diye bişey yoko da zararlı.. bi kase yağsı tuzsuz salata da olsa mutlaka bişyler yemelisin..
Allah'a emanet ol
Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün jüri üyesi gibi hissettim kendimi inşallah sen de girersin takıma bu hafta cnm.
O güzel ellllllerine sağlık balım
Berilim kuzum sen niye böyle dedin ki şimdi :\ bence yanlış anlamışsın ebru'yu biraz.. Yanlış birşey söylememiş. Deme öyle şeyler, sen hep pozitif ol, herşeye olumlu yanından bak. Yerim seni
Ketçap mı yazıyor orda? :83: onun dışında gayet iyi olmuş canım. O tarz şeylerden, hazır işlenmiş gıdalardan, hele öyle yağlılarından hep uzak duralım inşallah.
Akşam yemeği için geç olmuş biraz canım, en geç 18:00, bilemedin 18:30 da bitmesi en iyisi.. Bi gün ben de burda en geç akşam 7 de yediğimi yazmıştım, Ebru'muz beni uyardığından beri 18:00 de bitmiş oluyor yemek faslım.. Bu önemli bi nokta.
doğru söylüyosun canım ama o kadar hareketli bi hayatım varki bu aralar bi düzen oturtamadım kendime haftanın 2-3 günü annemlerdeyim oğlumdan dolayı bi evime taşınayım daha iyi olucak ama inş. ben o zmana kadar hedefime lulaşıcam söz verdim kendime
sağolun kahvenızı içmiş kadar oldum.ama şekersiz içtimsizlerde bana misafirliğe gelirseniz bende sizlere kaymaklı baklavamdan yapacam söz.
İnş.girrriz listeye
Ama oyled olmuyoki ya ben bi haftadir burdayim ve daha cok motivasyonum vsr
Bend tesetturluyum canim aciklarada saygimiz sonsuz beril abla yanlis anlamis biraz seni bence.
Bu insanin icinde olan bisey ben bi senedir kapaliyim kendi istegimle ve annem falanda acik yani bunun yadirganacak tartisilacak bi durumu yok herkesin gunahidasevabida kendine.
İyyy hic sevmiyorum utuyu
ben neler yaptım ,kalktım evi toparladım ,marketee gittim,benzin aldım,bir elbise ayırttırmıştım yoldan onu aldım,spora kendimi zor attım 45 dk spor yaptım,eve adım attım veletler geldi,aynı anda esim yok diye erkek kardesim geldi hemen yemek hazırladım ,kendimi pc basına zor attım daha sofra duruyor azıcık dinleneyim dedim,bu arada istanbula gidersek esim servis sen olacaksın dedi herhalde yapamam her gün giyin kusan çık offff
insallah canım...
yine döktürmüşsün :))
sen de döktürmüşsün....:)
selam canım ben de ebru nerelerde diyordum...hamiş günlerinin tadını çıkar...
Haklisin
Benede sen ondan gerginsin ama uzulme bu kadsr yagene yapar sans bi surpriz.
Bend yapamdim eceeeem
Kiz sen bana kizmiyomuydun okadar ben nededim sana yersen sacini basini yolarim yolucaaaam
bencede canım o biraz üzgün herhalde kardeşi gidicek diye ondan bana patladı neyse önemli değil düzelir herşey
keske istedikce bulussakta baklava olmasa
Kaymakli baklavami hiii cisssss
İnş.girrriz listeye
Ama oyled olmuyoki ya ben bi haftadir burdayim ve daha cok motivasyonum vsr
Bend tesetturluyum canim aciklarada saygimiz sonsuz beril abla yanlis anlamis biraz seni bence.
Bu insanin icinde olan bisey ben bi senedir kapaliyim kendi istegimle ve annem falanda acik yani bunun yadirganacak tartisilacak bi durumu yok herkesin gunahidasevabida kendine.
İyyy hic sevmiyorum utuyu
bencede canım o biraz üzgün herhalde kardeşi gidicek diye ondan bana patladı neyse önemli değil düzelir herşey
kızlar üzmeyin kendinizi yaşamayı sevin yaşamak herkesin hakkı kapalınında acık olan insanında.ben sokaktakı kediye köpeğe bile saygı duyuyorum onları ezmeyim üzmeyim korkutmayım diye.biz burda bir birimizi motivasyon etmek için toplandık bende kapalıyım ama benı gören belediye baskanı bile selam verir saygı gösterir çok aşırı geniş cevreye sahibim.kızımın cenazesınde arkadasım sevdamda bilir millet vekilleri belediye baskanları hanımları kaymakam tüm sakarya evimize teşvik etmiştiler evlere sokakları günlerce insanlar sığmamıştı.bunların bir tek sebebi vardır arkadaslar.kapalı olmam değil.benim ne denli dürüst ve saygılı sözün eri olan ve merhametli sosyal bir insan olduğumdandı.hepisinden allah razı olsun .insanları çok ama çok seviyorummmmm sizleride sevdim.
Sabah
1 sahanda yumurtadan 2 catal
Bi lokma simit
Ögle
1,5 kasık közlenmis patlıcan slt.
3 yk yogurt
Aksam
3 yk taze fasulye
Azıcık ekmek
Lapayı yiyemedimm
betul benim bir fikrim olmadigi icin cevaplamadim
ben zaten tavsiye edilen herseyi deniyorum
lesliden memnun degilim terlemiyorum bile ama sirf kalori harciyom diye yapmaya calisiyorum
bu geceki filmim 47 yapimi bisiklet hirsizlari
haso yine nobette o evde olmayinca bende evi bekliyom
Ebrucum bu arada bebişin sağlıklı olmasına pek sevindim. Allah analı babalı huzurla sağlıkla büyütmek nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?