Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun allahım şifa versin.dikkat edin kendinize salgın varmış.bende tam bir hafta hasta kaldım iğnelerle iğleştim çok şükür.bence hemen acile gidin.sizde allaha emanet olun

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine acaba çok mu yüklendin spor yaparken

valla ben yemem. sadece çok güzel yaparım.yemek yarışmasında da 45 ceşit tatlı içinde birinciliği var kaymaklı baklavanın ( ama tadı gercekden çok güzel )

Arzuu sen nerde oturuyorsuunn
Ben de gelirim belki 2 saate senin orayaa

Bugün büyük riskte sordular bu filmi tesadüfe bak, eminim güzel bir filmdir. İyi seyirler

esimde nobette
bende lesliemi yaptim elifle
minnak kadini pek seviyor o walk walk dedikce benimki gulecem diye yariliyor sanki
aglarsa kucaga aliyom ama yapiyommmmmmmmmmm
bende orda duydum zaten
tavuk gibi uyuyor herkes

aldim canimda
sen enisteyi sisirecenmi ne o
ama maallah bu zamanda senin artlarindaki biri icin beni cok sasirtiyorsun
umarim benim kizlarda ceker biraz sana
gecmis olsun balimmmmmmmmmmmm
rabbim sifalar versin

sporcuklarimida yaptim elif sallaniyor uyudu uyuyacak
kahvemi yapip skype acip filme baslayacam
skyp i hasan acik tutturuyor cani sikildikca odaya gelip bebelerine bakiyormus
yok ya sayenizde biraz dunyaya pencere actim
kitap okuyom
spor yapiyom
film seyrediyom
insallah birgun bir iki dizide seyrederim fanatik gruplarda
cok sey kattiniz bana ve yasantima
sagolun hepiniz emi

hele ecem kizlar icin korkumu yenmeme sebep oldu ben onlar ac kalir yapamaz birsey diyordum
hala kilotlarina coraplarina kadar hazirlarim
yemek zaten yok ama ecemi tanidikca umudum artti

Beril dizi izleyip ne yapican bos verr:)
İzleyeceksen de yabanci izle cnbce ninkilerden fln en kotusunde bile en azindan bir kurgu-komedi bir sey varr:)

Bu arada kendime cookk guzel bir elbise aldimm 38 bedenn :) ama dolapta duracak cunku kocisimle ozel gunleri evde hazirlayacagim şik yemeklerde giymek icin aldimm:))

aayyy canımm ben bunu hic farketmemisstimm bakk :) cok mutlu oldum.. ben meraklıyım su yemek islerine.. insanlar gelsin ben cesit cesit yemekler yapayım bir nevi hobi gibi.. :) oysaki senin prenseslerin yasındayken bana da diyorlardı eyvah sen evlendiginde kocana acırız vs vs.. hatta annemin teyzeleri dalga geciyordu benle :) cünküü annis calıstıgından yanımdaa bebeklikten beri yatılı dadılar vardı 13 14 yasıma kadar ictigim su bardagını bile kaldırmazdım ictigim su bardagıyla ikinci defa su icmem cok nazlıydım cok hala öyleym caktırma :)) ama dedim ya bi merak bi heves bu anneannemde ben 9 yasıma kadar bizle yasıyordu sonra vefat etti aslında ben farketmeden onun yanında yaptıklarını kaydetmisim ögrenmisim ben yemekler yapmaya baslayınca evi düzenlemeye baslayınca herkes cok sasırdı anniste hic müdahale etmedi bıraktı kendi halime ilk zaman yapar ama asla toplamazdım arkamdan topluyolardı simdi öyle degilim pek düzenliyim kimse benden beklemiyordu :) istersem yapmam yapacak birileri var ama seviyorum insallahhh senin kızlardaa en azından kendilerine yetecek kadar heves vardır :)

tugbissssssss gecmis olsun

ooooooooooooooo hayırlııı olsunnnnnnnnnn :))) kocisss pek sanslı peekk :) tü tü tü

dugune az kaldi ya bizim hatun on eksikleri diziyorrrrrrrrrr
ama birsey deyimmi bir sure sonra kendi yasam alani istiyor insan
ama korkma bir 10 sene sonra oluyor
1il yillar sanki siyam ikizi gibi olunuyor
elbise nasil birsey gorsekkkkkkkkkk
lipido yukseltiyomuuuuuu

ayyyy insallah
bizimkilerde babaanneyle buyudu simdi ben evdeyim ama
11 yaklastilar
bab su getirinmi diyorlar
beni bosverde okullari agir zaten birde tam gunnnnnnn
ama ben fazla hirpalarim ders ders diye

filmi begenmedim siyah-beyaz konusuda pek akici degil bir bisikletin pesinde adam kostu durdu

tugbissssssss gecmis olsun

ooooooooooooooo hayırlııı olsunnnnnnnnnn :))) kocisss pek sanslı peekk :) tü tü tü

Yazlari zaten ben tatildeyken o iste olcak:)) hadi senelik izin alip 2-3 hafta gezsek gerisi yine bana kalirr. Hem arkadaslari cok skildigimda bol bol gonderirim ben onu

Elbiseyi askida ceksem guzel durmuyor. Ustumde cektigimi de buraya koyamam. Gostermek isterdim ama. Libidoyu bence yukseltir
Cok avam olmadan hos bir seksiligi var:))

Bir de Beril kizlarin icin tasalanma
Evde sen yapiyorsan, orneksen onlar er gec kaparlar. Ki sen yaparsin da her seyi, senden gordukleri yeter onlara.
Benm annem de sizden hic bir sey beklemiyorum derslerinize calisin dedi bize hep yemek yerdik masayi bile kaldirrmazdik zaman zaman, ne yemek pisirmisligim vardir, ne tam bi ev temizlemisligim. Annem arada yanlis mi yaptim diye dovunuyo gerci ama
Ama bir evin nasil cekip cevrildigini ailesinde goren kiz yapar bence.

Bu elbisenin siyahi
Arkasinda da onu gibi derin V seklinde dekolte var.

Eklentiler

• $image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 39
Canım kahvaltıda çok az yemişsin öyle olmaz ki... Günün en önemli öğünü o:26:

çok doğru söyledin arkadaşım az daha dikkatli olmam lazım...ama eskiye görede gayet iyi eskiden sabah kahvaltısı hiç yapmazdım...şimdi işte öyle az da olsa yiyorum...

arzumm gidecek kilolar cnm biraz zaman lazım işte...

mücverle revanimi yemissss olsun afiyet olsun arkadasıma ceza verır erıtır onları.

mmmmm çok ta güzel yapmışım ama varya....ellerime sağlık cezamı da verdim kendime...100 mekik yaptım yarım saat dinlendim 100 mekik daha yaptım

sağolun kahvenızı içmiş kadar oldum.ama şekersiz içtimsizlerde bana misafirliğe gelirseniz bende sizlere kaymaklı baklavamdan yapacam söz.

arzu baklava deme seni gebertirimmmmmmmm ayy bu arada arzunun baklavası süper ya offffff

arkadaşım kumpirle,tatlı olmamış...gerçi ben senden beterim de senin kumpir benim mücver birde tatlılar işte ....

sevdam buğün evdeyim.özledim seni ve gamzelimi belki gelebilirim bana söyle ellerinle bol köpüklü sekersiz türk kahvesi yaparmısın.yanındada türk sanat müziğide iyi gider.

günaydın arkadasşlar nasılsınız bakem ? ben bebişlerime kavaltı yaptırdım okula yolcu ettim allahıma emanet olsunlar.bende birazcık bişeyler atıştırdım sekersiz keyif çayımı yudumluyorum.

valla ben yemem. sadece çok güzel yaparım.yemek yarışmasında da 45 ceşit tatlı içinde birinciliği var kaymaklı baklavanın ( ama tadı gercekden çok güzel )

gerçekten çok güzel ... ben dayanamam yerim....

Bu arada sabah tibet hareketleriyle ilgili bir sey yazmistim
Kimse cevap vermemisss (

Yoksa ben mi gormedimm??

betülcüm bi ara bende izledim o hareketleri gerçekten çok güzel...denemekte fayda var bencede...

mrb buse ... bende yeni katıldım adım sevda...inş çok teşekkür ederim kendi adıma...şu bir gerçek bu forum çok motive edici bir yer....

canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...bir an önce iyi olmaya çalış kendine çok iyi bak...özellikle spor yaptıktan sonra duş almaya çalış...

Arzuu sen nerde oturuyorsuunn
Ben de gelirim belki 2 saate senin orayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…