sevdam buğün evdeyim.özledim seni ve gamzelimi belki gelebilirim bana söyle ellerinle bol köpüklü sekersiz türk kahvesi yaparmısın.yanındada türk sanat müziğide iyi gider.
günaydın arkadasşlar nasılsınız bakem ? ben bebişlerime kavaltı yaptırdım okula yolcu ettim allahıma emanet olsunlar.bende birazcık bişeyler atıştırdım sekersiz keyif çayımı yudumluyorum.
Gü-nay-dınnnnnnnnn:)
Bugün acayip dikkat edicem yediklerime sizi öpüyorum:)
İnş.girrriz listeye
Ama oyled olmuyoki ya ben bi haftadir burdayim ve daha cok motivasyonum vsr
Bend tesetturluyum canim aciklarada saygimiz sonsuz beril abla yanlis anlamis biraz seni bence.
Bu insanin icinde olan bisey ben bi senedir kapaliyim kendi istegimle ve annem falanda acik yani bunun yadirganacak tartisilacak bi durumu yok herkesin gunahidasevabida kendine.
İyyy hic sevmiyorum utuyu
bencede canım o biraz üzgün herhalde kardeşi gidicek diye ondan bana patladı neyse önemli değil düzelir herşey
Duzelir tabi canim sende sikma canini
Kizlar bir suru alinti yaptim amaa
Telefondan sitenin orjinalinden girdim onda da uzun cevaplarda yazi ekrani asagi kaymiyor
Bendede ayni dert canim ama ben kaydirabiliyorum
Nasil yapiyosun deren onu bende bilmiuom valla brlki telefonla alakalidir.
dağ dağa kavuşmaz derler ama insan insana kavuşurmuş.ben bayramda moralimde bozukdu ankaradaki arkadaşıma bastım arabamla gittim.hemde iki saat içinde.nebahatda şaşırmıştı nasil böyle cabuk geldin dedi.
Ay ankaraya gelince bizede geeel ama kaymakli baklavandanda getir ben yemem ama kociş sever
kızlar üzmeyin kendinizi yaşamayı sevin yaşamak herkesin hakkı kapalınında acık olan insanında.ben sokaktakı kediye köpeğe bile saygı duyuyorum onları ezmeyim üzmeyim korkutmayım diye.biz burda bir birimizi motivasyon etmek için toplandık bende kapalıyım ama benı gören belediye baskanı bile selam verir saygı gösterir çok aşırı geniş cevreye sahibim.kızımın cenazesınde arkadasım sevdamda bilir millet vekilleri belediye baskanları hanımları kaymakam tüm sakarya evimize teşvik etmiştiler evlere sokakları günlerce insanlar sığmamıştı.bunların bir tek sebebi vardır arkadaslar.kapalı olmam değil.benim ne denli dürüst ve saygılı sözün eri olan ve merhametli sosyal bir insan olduğumdandı.hepisinden allah razı olsun .insanları çok ama çok seviyorummmmm sizleride sevdim.
Bizde seni sevdik
İki dk bakayım dedim maşallah maşallah geçmişi okumanın imkanı yok. Bende burdan başlayayım.
Aaaa sevgili kaptanim sen yormaaa kendini biz burdayiz nede olsa sen bol bol dinlen rahat rahat dogur
Canlarım ben çok fena hastalandım :\ spordan geldiğimde biraz titreme vardı zaten, şimdi de ateşim ve mide bulantım var ve çok kötüyüm :2: sizi habersiz bırakmak istemedim, geçmişi çok az okuyabildim ama cevap veremeyeceğimi anladım hiç gücüm yokkendinize iyi bakın, Allah a emanet olun
Arzuu sen nerde oturuyorsuunn
Ben de gelirim belki 2 saate senin orayaa
Beril dizi izleyip ne yapican bos verr:)
İzleyeceksen de yabanci izle cnbce ninkilerden fln en kotusunde bile en azindan bir kurgu-komedi bir sey varr:)
Bu arada kendime cookk guzel bir elbise aldimm 38 bedenn :) ama dolapta duracak cunku kocisimle ozel gunleri evde hazirlayacagim şik yemeklerde giymek icin aldimm:))
aayyy canımm ben bunu hic farketmemisstimm bakk :) cok mutlu oldum.. ben meraklıyım su yemek islerine.. insanlar gelsin ben cesit cesit yemekler yapayım bir nevi hobi gibi.. :) oysaki senin prenseslerin yasındayken bana da diyorlardı eyvah sen evlendiginde kocana acırız vs vs.. hatta annemin teyzeleri dalga geciyordu benle :) cünküü annis calıstıgından yanımdaa bebeklikten beri yatılı dadılar vardı 13 14 yasıma kadar ictigim su bardagını bile kaldırmazdım ictigim su bardagıyla ikinci defa su icmem cok nazlıydım cok hala öyleym caktırma :)) ama dedim ya bi merak bi heves bu anneannemde ben 9 yasıma kadar bizle yasıyordu sonra vefat etti aslında ben farketmeden onun yanında yaptıklarını kaydetmisim ögrenmisim ben yemekler yapmaya baslayınca evi düzenlemeye baslayınca herkes cok sasırdı anniste hic müdahale etmedi bıraktı kendi halime ilk zaman yapar ama asla toplamazdım arkamdan topluyolardı simdi öyle degilim pek düzenliyim kimse benden beklemiyordu :) istersem yapmam yapacak birileri var ama seviyorum insallahhh senin kızlardaa en azından kendilerine yetecek kadar heves vardır :)
dugune az kaldi ya bizim hatun on eksikleri diziyorrrrrrrrrr
ama birsey deyimmi bir sure sonra kendi yasam alani istiyor insan
ama korkma bir 10 sene sonra oluyor
1il yillar sanki siyam ikizi gibi olunuyor
elbise nasil birsey gorsekkkkkkkkkk
lipido yukseltiyomuuuuuu
ayyyy insallah
bizimkilerde babaanneyle buyudu simdi ben evdeyim ama
11 yaklastilar
bab su getirinmi diyorlar
beni bosverde okullari agir zaten birde tam gunnnnnnn
ama ben fazla hirpalarim ders ders diye
filmi begenmedim siyah-beyaz konusuda pek akici degil bir bisikletin pesinde adam kostu durdu
Bu elbisenin siyahi
Arkasinda da onu gibi derin V seklinde dekolte var.
canlarım ben çok fena hastalandım :\ spordan geldiğimde biraz titreme vardı zaten, şimdi de ateşim ve mide bulantım var ve çok kötüyüm :2: Sizi habersiz bırakmak istemedim, geçmişi çok az okuyabildim ama cevap veremeyeceğimi anladım hiç gücüm yokkendinize iyi bakın, allah a emanet olun
Bu elbisenin siyahi
cok guzel bende de bir benzeri var o onunde tul yok sade kilasik bir model bendeki
Yazlari zaten ben tatildeyken o iste olcak:)) hadi senelik izin alip 2-3 hafta gezsek gerisi yine bana kalirr. Hem arkadaslari cok skildigimda bol bol gonderirim ben onu
Elbiseyi askida ceksem guzel durmuyor. Ustumde cektigimi de buraya koyamam. Gostermek isterdim ama. Libidoyu bence yukseltir
Cok avam olmadan hos bir seksiligi var:))
benim kizlar tam gun okuldaBir de Beril kizlarin icin tasalanma
Evde sen yapiyorsan, orneksen onlar er gec kaparlar. Ki sen yaparsin da her seyi, senden gordukleri yeter onlara.
Benm annem de sizden hic bir sey beklemiyorum derslerinize calisin dedi bize hep yemek yerdik masayi bile kaldirrmazdik zaman zaman, ne yemek pisirmisligim vardir, ne tam bi ev temizlemisligim. Annem arada yanlis mi yaptim diye dovunuyo gerci ama
Ama bir evin nasil cekip cevrildigini ailesinde goren kiz yapar bence.
ben cok begendimBu elbisenin siyahi
gunaydinGunaydin herkeseee
afiyet olsungünaydın arkadasşlar nasılsınız bakem ? ben bebişlerime kavaltı yaptırdım okula yolcu ettim allahıma emanet olsunlar.bende birazcık bişeyler atıştırdım sekersiz keyif çayımı yudumluyorum.
gerçekten çok güzel ... ben dayanamam yerim....
betülcüm bi ara bende izledim o hareketleri gerçekten çok güzel...denemekte fayda var bencede...
aynen katiliyorumarkadaşım neden bu kadar gerginlik oluştu anlayamadım ama neyse herkesin şahsi görüşüdür saygı duymak lazım...benim için de herkes aynıdır kesinlikle açık veya kapalı ne olursa olsun..
günaydın cnm...
spor bu saate helal arkadasimmmmmmm
bizde seni özledik arkadaşım tabikide yaparım sana bol köpüklü türk kahvesi gellll...
afiyet olsun arkadaşım...
sana da günaydın cnm...ben de şimdi çıkıp sabah sporumu yapacam
sende takimi bos burakmayalimmmmmmmgörüşmek üzere arkadaşlar kendinize çok iyi bakın....
arada bir selam vermeye gelinnnnnnn
Gunaydinlar kizlar nasildiniz bakalim bugun oglen dedemin mevlutune gidicem gitmeden bi aciyimda gecmisi bi okuyum dedim
Hayirli olsun canim elbisen hergunun o elbiseyi giyecek kadar guzel olsun mutlu ol ins.yuvanda.
Ecem bence beril ablanin kizlari kendiine cekersr herseye yetisir masallsh hatuna baksana bi bebek iki kz bi koca yani bolca sorumluluk ve berl abla hep burda masallah
Beril ablacim bencede iyi yspiyosin zaten simdi onlarin en onemli zamanlari iyi bi gelecekleri icinn dikkatetmesi gereken zamanlar ve hicbi suphen olmasin ilerde yuvalarini kurunca bsk gor sen onlari seni nasil sasirtacaklar kendimden biliyorum evlenene kadar bi makarnayi dogru duzgun yapamazdim
Himmmm guzelmiss
benim ikizlerle bir de mercimek kizim var ama asil bebek hasanimmmmmmm
bilmem zor olmuyor yetismek alistim herhalde
elifi arabaya attimmi her isimi halleder gelirim
elifi salla gogume sarinca evdede her isi yaparim zaten tez ayakliyimdir is kalmaz
mesela banyo ve wc leri yatmadan silerim
mutfak aksam yemeginden sonra kapali kolay kirlenmez
yataktan sonra kalkan toplar ev kurallarindan
cop hasanin isi alis verise gitmem o yapar
ama nete girme konusunda yatak odasinda hasanin laptopu var
kizlarin tabletler var
benim laptop var ve evde 4 tane nete baglanan cep var
yani net hep elaltinda
wc ye bile netsiz gitmem arkadas vakit nakit
kizlar evlensede vermem uzaga ki
alana tek sartim benimle oturacak yada ikisi ayni yerde bana yakinnnnn
gunaydin canlar
ecem annen hala boylemiiiiiiiii
tas yarum yawwwwwww
Annem birazz kilo aldi amaaa hala cok bakimli susludur
annen resimden gorunmuyor ama erken anne olmus herhalde cok genc gorunuyor sende 10 felansin
pozundan anladim kadariyla
kizlar ben 150 mekigimi 60 ic bacak hareketimi yaptim geldim gugun mezdeke oynaadim cunku bugun biliyodunuz dedemin olum yildonumu simdide evi temizleyip yemegimi yapip gidicem aksama giremezsem kusura bakmayin olrmu ama menu bildirimimi yapmak icin firsatim olursa girmeye calisicam hepinizi cooooook seviyotum optumm
Tugba bana bisey gönderecektin?????
geçmiş olsun allahım şifa versin.dikkat edin kendinize salgın varmış.bende tam bir hafta hasta kaldım iğnelerle iğleştim çok şükür.bence hemen acile gidin.sizde allaha emanet olun
Geçmiş olsun canım yadikkat et kendine acaba çok mu yüklendin spor yaparken
gecmis olsun balimmmmmmmmmmmm
rabbim sifalar versin
tugbissssssssgecmis olsun
canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...bir an önce iyi olmaya çalış kendine çok iyi bak...özellikle spor yaptıktan sonra duş almaya çalış...
Gecmis olsun canim
canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin inş. Sende alaha emanet ol
Gunaydin herkeseee
günaydın arkadasşlar nasılsınız bakem ? ben bebişlerime kavaltı yaptırdım okula yolcu ettim allahıma emanet olsunlar.bende birazcık bişeyler atıştırdım sekersiz keyif çayımı yudumluyorum.
Gü-nay-dınnnnnnnnn:)
Bugün acayip dikkat edicem yediklerime sizi öpüyorum:)
Gunaydinlar kizlar nasildiniz bakalim bugun oglen dedemin mevlutune gidicem gitmeden bi aciyimda gecmisi bi okuyum dedim
gunaydin canlar
ecem annen hala boylemiiiiiiiii
tas yarum yawwwwwww
Günaydın kızlar herkese
ben dünkü menümü paylaşayım
sabah
yarım simit + form çay
öğle
kısır + çay
ara 2 avuç leblebi
akşam
yoğurtlu ıspanak yemeği
yarım simit
ara 1 bardak çay
100 adet ip atladım
Kizlar ben 150 mekigimi 60 ic bacak hareketimi yaptim geldim gugun mezdeke oynaadim cunku bugun biliyodunuz dedemin olum yildonumu simdide evi temizleyip yemegimi yapip gidicem aksama giremezsem kusura bakmayin olrmu ama menu bildirimimi yapmak icin firsatim olursa girmeye calisicam hepinizi cooooook seviyotum optumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?