Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sevdam buğün evdeyim.özledim seni ve gamzelimi belki gelebilirim bana söyle ellerinle bol köpüklü sekersiz türk kahvesi yaparmısın.yanındada türk sanat müziğide iyi gider.

bizde seni özledik arkadaşım tabikide yaparım sana bol köpüklü türk kahvesi gellll...

günaydın arkadasşlar nasılsınız bakem ? ben bebişlerime kavaltı yaptırdım okula yolcu ettim allahıma emanet olsunlar.bende birazcık bişeyler atıştırdım sekersiz keyif çayımı yudumluyorum.

afiyet olsun arkadaşım...

Gü-nay-dınnnnnnnnn:)

Bugün acayip dikkat edicem yediklerime sizi öpüyorum:)

sana da günaydın cnm...ben de şimdi çıkıp sabah sporumu yapacam

Gecmis olsun canim

Arzuu sen nerde oturuyorsuunn
Ben de gelirim belki 2 saate senin orayaa

Ayy keske hep biarada olsakta cikip cikip gelsek gitsek birbirimize

Hayirli olsun canim elbisen hergunun o elbiseyi giyecek kadar guzel olsun mutlu ol ins.yuvanda.

Ecem bence beril ablanin kizlari kendiine cekersr herseye yetisir masallsh hatuna baksana bi bebek iki kz bi koca yani bolca sorumluluk ve berl abla hep burda masallah

Beril ablacim bencede iyi yspiyosin zaten simdi onlarin en onemli zamanlari iyi bi gelecekleri icinn dikkatetmesi gereken zamanlar ve hicbi suphen olmasin ilerde yuvalarini kurunca bsk gor sen onlari seni nasil sasirtacaklar kendimden biliyorum evlenene kadar bi makarnayi dogru duzgun yapamazdim

Bu elbisenin siyahi
Arkasinda da onu gibi derin V seklinde dekolte var.

Himmmm guzelmiss

canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin inş. Sende alaha emanet ol

Günaydın kızlar herkese
ben dünkü menümü paylaşayım

sabah
yarım simit + form çay

öğle
kısır + çay

ara 2 avuç leblebi

akşam
yoğurtlu ıspanak yemeği
yarım simit

ara 1 bardak çay

100 adet ip atladım

3 günümüz kaldı kızlar ben bu hafta 56 lı rakamları görmek istiyorum. Bu akşam yüzmeye gidicem inş. Bol kalori yakmak istiyorum akşam yemeğide yemicem çünkü 9 oluyo eve gelene kadar o zatten sonrada yememek en doğrusu

cok guzel bende de bir benzeri var o onunde tul yok sade kilasik bir model bendeki
ama bu homus beyazida guzel ama favori aksam yemeginde tabiiiiii siyah
kisssss kirmizi yuksek topuklu bir ayakkabi al ama cart kirmizi degil boyle biraz pastel renkli

benim kizlar tam gun okulda
kurslari var
piano gitar derleri var
birsey yapmazlar
dolabin onunde anne ne yeyim der
soyle hazirlayim diyom bilmiyom der beynime kan uyar nasil bilmiyon kizim bak dolaba oyle yapiyim der
sen getir iste der gider
ikiz ama cok farklilar biri meyve manyagi oburu hic yemez
biri sabah 11 yildir corba yer oburu eh iste mecbur kalmadikca ekmegi kemirir yemez
ikisinin tek ortak yani cukulata canavari
elifte meyve sevecek herhalde
hepsi babaci bunlar
damaklari haana cok benziyor
Bu elbisenin siyahi
Arkasinda da onu gibi derin V seklinde dekolte var.
ben cok begendim
gule gule giy canim

Gunaydin herkeseee
gunaydin
günaydın arkadasşlar nasılsınız bakem ? ben bebişlerime kavaltı yaptırdım okula yolcu ettim allahıma emanet olsunlar.bende birazcık bişeyler atıştırdım sekersiz keyif çayımı yudumluyorum.
afiyet olsun

gunaydin canlar
ecem annen hala boylemiiiiiiiii
tas yarum yawwwwwww

Kizlar ben 150 mekigimi 60 ic bacak hareketimi yaptim geldim gugun mezdeke oynaadim cunku bugun biliyodunuz dedemin olum yildonumu simdide evi temizleyip yemegimi yapip gidicem aksama giremezsem kusura bakmayin olrmu ama menu bildirimimi yapmak icin firsatim olursa girmeye calisicam hepinizi cooooook seviyotum optumm

canım allah rahmet eylesin dedene mevlüdünüz mübarek dualarınızda kabul olsun

Tugba bana bisey gönderecektin?????

Unutursam hatırlat demiştim kendimi biliyorum ben dün yediğim yemeği bile hatırlamam :) tamam göndericem kuzum birazdan

geçmiş olsun allahım şifa versin.dikkat edin kendinize salgın varmış.bende tam bir hafta hasta kaldım iğnelerle iğleştim çok şükür.bence hemen acile gidin.sizde allaha emanet olun

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine acaba çok mu yüklendin spor yaparken

gecmis olsun balimmmmmmmmmmmm
rabbim sifalar versin

tugbissssssss gecmis olsun

canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...bir an önce iyi olmaya çalış kendine çok iyi bak...özellikle spor yaptıktan sonra duş almaya çalış...

Gecmis olsun canim

canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin inş. Sende alaha emanet ol

Canlarım çok sağolunn.. Bu sabah daha iyiyim en azından ayakta durabiliyorum. Ne ateş bulantı bişeyim yok ama uzun süre hâlsiz hâlsiz uzandığım için başım dönüyor birazcık..

Gunaydin herkeseee

Gü-nay-dınnnnnnnnn:)

Bugün acayip dikkat edicem yediklerime sizi öpüyorum:)

Gunaydinlar kizlar nasildiniz bakalim bugun oglen dedemin mevlutune gidicem gitmeden bi aciyimda gecmisi bi okuyum dedim

gunaydin canlar
ecem annen hala boylemiiiiiiiii
tas yarum yawwwwwww

GÜNAYDINLAAAAR HEPİNİZE

Günaydın canım. Ben yanlış mı biliyorum, bu simit kalorili bişey değilmi? 1 tane simit yediğimizde onun kalorisini harcamak için 2 saat koşmak gerektiğini duymuştum. Yanlış da olabilir tabi.. Bi de eğer karıştırmıyorsam Ebru'muz, pastanelerde yapılan simitlerin sokakta satılanlardan daha kalorili olduğunu söylemişti. Buna da dikkat etmek lazım

Allah rahmet eylesin.. Ve şimdiden, edeceğiniz duaları, okuyacağınız Kur'an-ı Kerim'leri kabul etsin.. Görüşmek üzere canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…