Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eski filmlerin bazıları çok güzel oluyor ama ben kğçüklüğümden beri korku filmi hastasıyım babamdan kalma gece saat kurara film izlemeye kalkardık babam aranızda fenerle dolaşayım sinema havası olsun derdi...ben de esimi alıştırdım,çocuklarda korkmuyo takılıp gidiyoruz :))

gördüm ,güzelmiş iyi günlerde giy...

tam ben de bunu yazacaktım bizim evde de öyle her seyimi annem yapardı sonra okumaya gittim sonra da evlendim anneme hiç yardımım olmadı günümü kaynanam gördü ama ne marifetliymişim ben bile sastım,anasına bak kızını al lafı doğru :))dediğin gibi kaydetmişim her seyi....

günaydın arkadasşlar nasılsınız bakem ? ben bebişlerime kavaltı yaptırdım okula yolcu ettim allahıma emanet olsunlar.bende birazcık bişeyler atıştırdım sekersiz keyif çayımı yudumluyorum.

afiyet olsun...

Gü-nay-dınnnnnnnnn:)

Bugün acayip dikkat edicem yediklerime sizi öpüyorum:)

tünaydıınn

Gunaydinlar kizlar nasildiniz bakalim bugun oglen dedemin mevlutune gidicem gitmeden bi aciyimda gecmisi bi okuyum dedim

Allah rahmet eylesin...

gayet güzel....

gunaydin canlar
ecem annen hala boylemiiiiiiiii
tas yarum yawwwwwww

tünaydın,ben böyle değildim ya sabah çocuklar gidince yatmazdım asla ama şimdi çok yorgun hissediyorum ya da esim gittiği için depresyondayım yatıyorum 10 buçukta kalkıyorum çok kötü bişiiii

ohh spor süperrr devamm

İkimizin resmini koymuşlar internetlere beril

Eki Görüntüle 630921

şirinler sizi :)tuğba çok geçmiş olsun....

ECEM senden de alıntıladım ama çıkmamış unuttum valla ne yazacağımı...

Son düzenleme:
İkimizin resmini koymuşlar internetlere beril

Eki Görüntüle 630921
ay cok hos
ben cok begenıyorum boyle sıyah beyazları
dogumdada cektırttık sıyah beyaz sık duryor yok yok masum duruyor

acıktım ama ne yicem bilmiyorum farklı bisiler olsun istedim bi an :)
bızde dısarı cıkacaz belgısle
artık salata ya talım yıne

hası evde olmayınca kopek genım ayaklanıyor
evlendımden berı o yoksa uykular haram bana
o yatak batar
oda oda gezerım
korku fılmı gunduz bıle bakamam kı

hihihi sağol canım benim daha iyiyim şimdi..
canıskom dıyetten ne haber
spor yapamıyorsun ama bır ara aklıma geldı acaba es gecmeler basladımı
Kızlar ben şimdi çıkıyorum. Akşamüstü gelirim yine, kendinize çok iyi bakın
bende cıkıyom bıraz hava alacaz
belgısın 2 gunu kaldı ama bu benım hesabım
ona gore 3
kocasının zırt pırt araması da canımı sıkızyor
b.............. var saatlerce odaya kapanıp

canım doğru söylüyosun aslında ama ben sabahları işe annemlerden gelirsem yolum çok uzun olduğu için kahvaltı yapamıyorum o yüzden yarım simit bana biraz masum geliyo form bisküvilerde yemiyorum artık tabi olmasa daha iyi olur ama o zamanda acımdan ölürüüüüüüüüüüüüüümmmmm :18::18:

Çıkmadan bir uğrayayım dedim kimse yok

Ben de birazdan çıkıcam eczaneye uğrayacağım,oradan markete,oradan spora..

Hadi hepinizi öptüm siz anca gece kaynatın bensiz kahveler için dimi analayanlar anladı

Bye byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nıye kımse gelmemıskı
barı elıfle teyze oznasırken spora gıdezım

görüşmek üzere arkadaşlar kendinize çok iyi bakın....

sevdam bugün sana gelecekdım hem bizim oğlanları yüzme kursuna yazdıralım diye.ama yeni yaptırdığımı konakdan aradılar banyo dolap modellerını küvet camekan modellerını gel beğen abla dediler oraya gitmek zorunda kaldım.az önce geldim eve birazdanda cocuklar gelir yemek yapayim bende öptüm sizi a.e.o lun.

asada goruyorum seni betul,selam canim
bende yuruyusu yaptim bir bakiyim size dedim ama kimse gelmemis

Kizlar ben az once nerden ciktim biliyor musunuzz Burger King'ten.

Amaa yemedim hic br syy merak etmeyinn. Arkadaslar yediler. Dun aksam da okul cikisi kofte yedik, sonra tatli istediler ama ben ondan da yemedim . İsrarlara direniyorum bakalim nereye kadr. Bugun zaten oglen yemekte manti cikti, 3 kasik kaddar ondn yedim, yagsiz salcasizdi zatenn. Simdi guzel bir aksam yemegi derdindeyim. Muhammetle buluscaz ev bakmak icin, corba salata vs yiyebilcegim bir yer bulsamm cok acimm

Benimde oyleydi 300 gr a indirdim su an biraz sporu arttir su ic yesil cay ic istersen
Su iciyorum bolca
Yesil cay uzun zamandir icmiyorum
Spor da yapiyorum zten cumadan sonra bir aksam kacirdim ondan da 1 kg olcak gibi degildi anlamadim

canım allah rahmet eylesin dedene mevlüdünüz mübarek dualarınızda kabul olsun

Tesekkur ederim canim insallh kabul olmustur dualarimz

Tesekkurlet canim

acıktım ama ne yicem bilmiyorum farklı bisiler olsun istedim bi an :)

Hiiii eceeem sakin bak farkli biseyler istiyorum diye kaptirma kendini sonra haftasonundaki gibi ouruz

Su iciyorum bolca
Yesil cay uzun zamandir icmiyorum
Spor da yapiyorum zten cumadan sonra bir aksam kacirdim ondan da 1 kg olcak gibi degildi anlamadim

Muhtemelen siskinliktir skma canini

Tesekkur ederim canim insallh kabul olmustur dualarimz

Tesekkurlet canim

Hiiii eceeem sakin bak farkli biseyler istiyorum diye kaptirma kendini sonra haftasonundaki gibi ouruz

Yokkk yok 2 gun ust uste yedigim agir tatlilar 1 haftama neden oldu (

Sabah
Salcali, bol baharatli 1 yumurta
Domates, gobek, maydonoz, nane, roka bunlari boyle yazinca bi suru gibi ama degil hepsinden 1 dal o kadarcik
1 d ekmek

Ogle + Aksam
Yarim lahmacun
Ayran

1 lt su
Su artacak erken yedigim ve yazdigim
icin simdilik suyum bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…