acıktım ama ne yicem bilmiyorum farklı bisiler olsun istedim bi an :)
betul benim bir fikrim olmadigi icin cevaplamadim
ben zaten tavsiye edilen herseyi deniyorum
lesliden memnun degilim terlemiyorum bile ama sirf kalori harciyom diye yapmaya calisiyorum
bu geceki filmim 47 yapimi bisiklet hirsizlari
haso yine nobette o evde olmayinca bende evi bekliyom
Beril dizi izleyip ne yapican bos verr:)
İzleyeceksen de yabanci izle cnbce ninkilerden fln en kotusunde bile en azindan bir kurgu-komedi bir sey varr:)
Bu arada kendime cookk guzel bir elbise aldimm 38 bedenn :) ama dolapta duracak cunku kocisimle ozel gunleri evde hazirlayacagim şik yemeklerde giymek icin aldimm:))
Bir de Beril kizlarin icin tasalanma
Evde sen yapiyorsan, orneksen onlar er gec kaparlar. Ki sen yaparsin da her seyi, senden gordukleri yeter onlara.
Benm annem de sizden hic bir sey beklemiyorum derslerinize calisin dedi bize hep yemek yerdik masayi bile kaldirrmazdik zaman zaman, ne yemek pisirmisligim vardir, ne tam bi ev temizlemisligim. Annem arada yanlis mi yaptim diye dovunuyo gerci ama
Ama bir evin nasil cekip cevrildigini ailesinde goren kiz yapar bence.
günaydın arkadasşlar nasılsınız bakem ? ben bebişlerime kavaltı yaptırdım okula yolcu ettim allahıma emanet olsunlar.bende birazcık bişeyler atıştırdım sekersiz keyif çayımı yudumluyorum.
Gü-nay-dınnnnnnnnn:)
Bugün acayip dikkat edicem yediklerime sizi öpüyorum:)
Gunaydinlar kizlar nasildiniz bakalim bugun oglen dedemin mevlutune gidicem gitmeden bi aciyimda gecmisi bi okuyum dedim
Günaydın kızlar herkese
ben dünkü menümü paylaşayım
sabah
yarım simit + form çay
öğle
kısır + çay
ara 2 avuç leblebi
akşam
yoğurtlu ıspanak yemeği
yarım simit
ara 1 bardak çay
100 adet ip atladım
gunaydin canlar
ecem annen hala boylemiiiiiiiii
tas yarum yawwwwwww
Kizlar ben 150 mekigimi 60 ic bacak hareketimi yaptim geldim gugun mezdeke oynaadim cunku bugun biliyodunuz dedemin olum yildonumu simdide evi temizleyip yemegimi yapip gidicem aksama giremezsem kusura bakmayin olrmu ama menu bildirimimi yapmak icin firsatim olursa girmeye calisicam hepinizi cooooook seviyotum optumm
şirinler sizi :)tuğba çok geçmiş olsun....
ay cok hos
bızde dısarı cıkacaz belgısleacıktım ama ne yicem bilmiyorum farklı bisiler olsun istedim bi an :)
hası evde olmayınca kopek genım ayaklanıyor
eski filmlerin bazıları çok güzel oluyor ama ben kğçüklüğümden beri korku filmi hastasıyım babamdan kalma gece saat kurara film izlemeye kalkardık babam aranızda fenerle dolaşayım sinema havası olsun derdi...ben de esimi alıştırdım,çocuklarda korkmuyo takılıp gidiyoruz :))
gördüm ,güzelmiş iyi günlerde giy...
tam ben de bunu yazacaktım bizim evde de öyle her seyimi annem yapardı sonra okumaya gittim sonra da evlendim anneme hiç yardımım olmadı günümü kaynanam gördü ama ne marifetliymişim ben bile sastım,anasına bak kızını al lafı doğru :))dediğin gibi kaydetmişim her seyi....
afiyet olsun...
tünaydıınn
Allah rahmet eylesin...
gayet güzel....
tünaydın,ben böyle değildim ya sabah çocuklar gidince yatmazdım asla ama şimdi çok yorgun hissediyorum ya da esim gittiği için depresyondayım yatıyorum 10 buçukta kalkıyorum çok kötü bişiiii
ohh spor süperrr devamm
şirinler sizi :)tuğba çok geçmiş olsun....
ECEM senden de alıntıladım ama çıkmamış unuttum valla ne yazacağımı...
canıskom dıyetten ne haberhihihisağol canım benim daha iyiyim şimdi..
bende cıkıyom bıraz hava alacazKızlar ben şimdi çıkıyorum. Akşamüstü gelirim yine, kendinize çok iyi bakın
Unutursam hatırlat demiştim kendimi biliyorum ben dün yediğim yemeği bile hatırlamam :) tamam göndericem kuzum birazdan
canlarım çok sağolunn.. Bu sabah daha iyiyim en azından ayakta durabiliyorum. Ne ateş bulantı bişeyim yok ama uzun süre hâlsiz hâlsiz uzandığım için başım dönüyor birazcık..
günaydınlaaaar hepinize
günaydın canım. Ben yanlış mı biliyorum, bu simit kalorili bişey değilmi? 1 tane simit yediğimizde onun kalorisini harcamak için 2 saat koşmak gerektiğini duymuştum. Yanlış da olabilir tabi.. Bi de eğer karıştırmıyorsam ebru'muz, pastanelerde yapılan simitlerin sokakta satılanlardan daha kalorili olduğunu söylemişti. Buna da dikkat etmek lazım
allah rahmet eylesin.. Ve şimdiden, edeceğiniz duaları, okuyacağınız kur'an-ı kerim'leri kabul etsin.. Görüşmek üzere canım.
görüşmek üzere arkadaşlar kendinize çok iyi bakın....
asada goruyorum seni betul,selam canim
bende yuruyusu yaptim bir bakiyim size dedim ama kimse gelmemis
Bu arada brn artidayim 1kilo civari.
Su iciyorum bolcaBenimde oyleydi 300 gr a indirdim su an biraz sporu arttir su ic yesil cay ic istersen
canım allah rahmet eylesin dedene mevlüdünüz mübarek dualarınızda kabul olsun
Unutursam hatırlat demiştim kendimi biliyorum ben dün yediğim yemeği bile hatırlamam :) tamam göndericem kuzum birazdan
Canlarım çok sağolunn.. Bu sabah daha iyiyim en azından ayakta durabiliyorum. Ne ateş bulantı bişeyim yok ama uzun süre hâlsiz hâlsiz uzandığım için başım dönüyor birazcık..
GÜNAYDINLAAAAR HEPİNİZE
Günaydın canım. Ben yanlış mı biliyorum, bu simit kalorili bişey değilmi? 1 tane simit yediğimizde onun kalorisini harcamak için 2 saat koşmak gerektiğini duymuştum. Yanlış da olabilir tabi.. Bi de eğer karıştırmıyorsam Ebru'muz, pastanelerde yapılan simitlerin sokakta satılanlardan daha kalorili olduğunu söylemişti. Buna da dikkat etmek lazım
Allah rahmet eylesin.. Ve şimdiden, edeceğiniz duaları, okuyacağınız Kur'an-ı Kerim'leri kabul etsin.. Görüşmek üzere canım.
acıktım ama ne yicem bilmiyorum farklı bisiler olsun istedim bi an :)
Su iciyorum bolca
Yesil cay uzun zamandir icmiyorum
Spor da yapiyorum zten cumadan sonra bir aksam kacirdim ondan da 1 kg olcak gibi degildi anlamadim
Tesekkur ederim canim insallh kabul olmustur dualarimz
Tesekkurlet canim
Hiiii eceeem sakin bak farkli biseyler istiyorum diye kaptirma kendini sonra haftasonundaki gibi ouruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?