Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canıskom dıyetten ne haber
spor yapamıyorsun ama bır ara aklıma geldı acaba es gecmeler basladımı

Diyetten haberler iyi :) Bazen abarttığımı düşünsem de dengelemeyi öğrendim.. Abartmak derken, kaçamak şeklinde değil, yediklerimin miktarı olarak :) spor da yapıyorum hem balım ya. Evde leslie, mekik, göbek-bel hareketleri vs. Şimdi de zaten okullar açılınca spor salonu da açıldı haftada 3 gün oraya gideceğim, dün gittim mesela :79:

Simitten başka alternatif yok mu ki :44: Kepek ekmeğinden, tam buğday ekmeğinden sandviç hazırlayabilirsin kendine akşamdan. Ya da yağsız tost. Marketlerde fırınlarda satılıyor ya zaten sandviç-tost ekmekleri.. Onlardan al kendine bence. Bunlar çok daha sağlıklı seçenekler bence

İraden için kutlarım betüş :13: Ev meselesine gelince, hakkınızda hayırlısı olsun kuzucuum

Bu arada brn artidayim 1kilo civari.

Şu cumadan önce tartılmaların önüne nasıl geçicez biz

Kizlar menumu. Yaziyim cikmak zorundayim gorumcem bizde kalicsk cunku giremem beni affedin

Sabah;bir dilim ekmegin arasina (ikye boldum) tost cok az peynir bi tane kuru incir iki tane kuru kayisi uc tane findik

Ogle:aslinda 3 de yedim 4 kasik tavuklu pilav 2 tane yaprak sarmadi salata

Aksam: bi tane mandalina yiycem simdi

2 litre su
150 mekik
60 ic bacak calismasi

Annem akşamları neden acıktığın ortada :44: Kız bu kadarcık şeyle gün mü geçer? Kahvaltı tamam çok güzel de, günün geri kalanı? :\ Sen zaten zayıfsın bunu unutma, tek dikkat edeceğin sıkılaşmak e onun için de gayet güzel sporunu yapıyorsun. Tamam anlıyorum tartıda + görmek seni böyle yapmaya itiyor ama durumu telafi edeyim derken de bünyeni zorlama canım ya

Canımcım bu konuya Ebru daha önce de değinmişti. Şu kuru kayısılar, kuru incirler, sayısına dikkat etmediğimiz zaman fazlaca şeker almak anlamına geliyor.. Akşam da mandalina yicekmişsin bak o da şekerli. Hem akşam meyve yememek gerek diye biliyorum. Olacaksa da bi elma olur belki.. Daha dengeli ve kararında dağıtmak lazım şekerli yiyecekleri günlere. 4 kaşık tavuklu pilav da çok olmuş sanki. Pilavın ne kadar kalorili bişey olduğunu biliyosun dimi :44: Yaprak sarma da var :\ Mevlütteydin bugün tabi ama azıcık daha dikkat diyorum ben

Hani bazen az yemiş gibi görsek de, biraraya geldiklerinde bize daha fazla zarar verecek ve kalori almamıza sebep olacak şeyler yiyoruz.. Sanırım bu konudaki seçiciliğimiz de zamanla gelişiyor. Ben de burda menüleri ve eleştirileri okudukça öğrendim biçok şeyi. Umarım doğru şeyler duyuyor ve duyuruyorumdur

Selam canlarım ben geldim merak etmeyin iyiyim demeye. Yemek hazırlıyorum şuan. Size yazayım meraklanmayın dedim. İşlerimi yetiştiremez oldum artık. Çok zor eğilip kalkıyorum. Yemekten sonrada dışarı çıkacağız eşimle. Geleceğim bugün mutlaka. Şimdilik kaçıyorum öpüyorum hepinizi

Tuğba'cım seni gördüm canım. Hoşgeldin

Hoşbuldum Ebru'm. Kendine ve yeğenime çok iyi bak İyi gezmeler canım benim

Canlarımmmm cigerparelerimmmmm nassılll mutluyum şuannn biraz önce tartıldım 78.3 bîde 1 lt su içmişimdir 1 saat içinde yemekte yedim sabah aç karnına kıyafetlerim olmadan kaç çıkarım artık :))

Buarada bugün okuldaki rahat 6-7 defa nasıl kilo veriyorsun diye soruldu dedim bismillah yeni başladım :) çok mutlu oldum tabi birde geçen hafta ki kan kaybımdan yüzüm çok soldu acaba bu yüzden mi însanlara zayıflamış geldim :) 65 olacağım inş o zaman ne diyecek Ankara'ya gittiğimde annemler :) anneme ve babama söz verdim 65 olacağım diye bîrde namaza başlasam tam olacak

Wuuuuhuuuu

Bugünkü menüm: dünden dolayı baya hafif yedim bence

Sabah:
Bir dilim tam tahıllı
1 tane üçgen yy peynir

Arada 1 pikolata

Öğlen:
Yarım paket sunta bisküvi

Akşam:
4-5 nuget
Yoğurtlu ıspanak yemeği

Hoşbuldum Ebru'm. Kendine ve yeğenime çok iyi bak İyi gezmeler canım benim

Tamam canım çok teşekkürler

Oooo maşallah bak artık farkedilmeye başlandı. Hele sen 70 e yaklaştığındaki yorumları gör. Beni hala konuşuyorlar hastanede Hatta diyorlarki hamilelikte bile hiç kilo almadın (15 kilo aldım bu arada) Artık insanlara nasıl zayıf görünüyorsam Eğer 65 olarak gidersen Ankara'ya eminim herkes şok olacaktır.

Öğlen haricinde güzel bir menü. Ayrıca o arada olmamış. Daha dikkatli olursan bu diyet işinden daha çabuk kurtulursun çünki uzadıkça zorluyor. Kaçamaksız gidersen eğer yaza kalmaz hedefine ulaşırsın. Diyet bile olsa bisküvi yememen lazım. Suyu ve sporu yazmamışsın?

Okulda ne yiyeceğimi şaşırdım bugün sîz hastanede ne yiyordunuz? Gerçi yemekhane var değil mi? Acaba küçük kaplarda yoğurt var onu mu götürsem? Bisküvi dediğim altınbaşak varya diyet bisküvi işte ondan

Birde şuara okul sınavlardan yarım gün peki teneffüsler 5 dakika ve ben ne yiyebilirim bir fikriniz var mı?

Çok mutlu oldum şimdi kocamda tartıldı benden gaza gelip :) bir zamanlar eş gidiyorduk kocişko ile şimdi o 87 ben 78 hahahaaaaaaaa

Geçmiş olsun Tuğba'cım umarım şimdi daha iyisindir.

Arzuu sen nerde oturuyorsuunn
Ben de gelirim belki 2 saate senin orayaa

Baklava lafını duyarda Betül geri kalır mı hiç Arzu sakın haaaaa

Ayy ne tatlı hem Elif'i kucağına aldıkça daha çok kalori harcıyorsundur. Kızlar konusunada takılma benim annemde benim hakkımda aynı şeyi düşünürdü. Merak etme kadın kısmının içinde var. Önemli olan sağlıklı ve mutlu olmaları. Bu arada iyi ki sende bizimlesin. Bu arada sana yerli dizi olarak önereceğim tek dizi var Yalan dünya

Vaavvvv Betül Kız sen bayağı işveli cilveli bi hatun çıktın, Allah yardımcısı olsun Muhammet'in

Maşallah maşallah diyelim ama ben sana bakınca anladım hamarat birisi olduğunu.

Bak bende merak ettim şimdi ama böyle filmlerde ben kesin uyurum

Kendime güveniyorum yani diyosun

Bu elbisenin siyahi
Arkasinda da onu gibi derin V seklinde dekolte var.

Oooo güzelmiş elbise. Siyahı daha hoştur eminim. Güle güle giy güzel ve mutlu günlerde.

Evet canım hastanede yemekhane var. Ve benim diyet yemek yeme şansımda var ama diyet yaparken diyet yememiştim. Sen evden bişeyler hazırlayıp götür. Mesela bi gün yoğurt ve yanında bir saklama kabında sebze yemeği götürebilirsin. Bigün tost götürebilirsin. Bigün salata yapıp götürebilirsin. Saat kaçta gidiyorsun okula, ne kadar kalıyorsun okulda. Onu söyle sana daha farklı yorum yapayım.

Bir ara bizde eşimle sizin gibiydik. Aynı kıyafetleri giyiyorduk. Sonra ikimizde kilo aldık. Ben verdim o kaldı şuan oda uğraşıyor ama benim gibi veremiyor Bende çok yardımcı olmuyorum doğumdan sonra inşallah birlikte veririz diye.

hayırlı akşamlar arkadaslar nasılsınız?bende bugünkü menümü yazayım.

sabah:yarım dilim cavdar ekmeği domates salatalık sekersız cay

ara öğün:bir yesil elma

öğlen:ceyrek cavdar ekmeği bir kase corba

akşam:bir kase corba ızgara balık salata

gün içinde 2 litre kadar su içtim dahada içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…