canıskom dıyetten ne haber
spor yapamıyorsun ama bır ara aklıma geldı acaba es gecmeler basladımı
canım doğru söylüyosun aslında ama ben sabahları işe annemlerden gelirsem yolum çok uzun olduğu için kahvaltı yapamıyorum o yüzden yarım simit bana biraz masum geliyo form bisküvilerde yemiyorum artık tabi olmasa daha iyi olur ama o zamanda acımdan ölürüüüüüüüüüüüüüümmmmm :18::18:
Kizlar ben az once nerden ciktim biliyor musunuzz Burger King'ten.
Amaa yemedim hic br syy merak etmeyinn. Arkadaslar yediler. Dun aksam da okul cikisi kofte yedik, sonra tatli istediler ama ben ondan da yemedim . İsrarlara direniyorum bakalim nereye kadr. Bugun zaten oglen yemekte manti cikti, 3 kasik kaddar ondn yedim, yagsiz salcasizdi zatenn. Simdi guzel bir aksam yemegi derdindeyim. Muhammetle buluscaz ev bakmak icin, corba salata vs yiyebilcegim bir yer bulsamm cok acimm
Bu arada brn artidayim 1kilo civari.
Sabah
Salcali, bol baharatli 1 yumurta
Domates, gobek, maydonoz, nane, roka bunlari boyle yazinca bi suru gibi ama degil hepsinden 1 dal o kadarcik
1 d ekmek
Ogle + Aksam
Yarim lahmacun
Ayran
1 lt su
Su artacak erken yedigim ve yazdigim
icin simdilik suyum bu kadar :)
Kizlar menumu. Yaziyim cikmak zorundayim gorumcem bizde kalicsk cunku giremem beni affedin
Sabah;bir dilim ekmegin arasina (ikye boldum) tost cok az peynir bi tane kuru incir iki tane kuru kayisi uc tane findik
Ogle:aslinda 3 de yedim 4 kasik tavuklu pilav 2 tane yaprak sarmadi salata
Aksam: bi tane mandalina yiycem simdi
2 litre su
150 mekik
60 ic bacak calismasi
Selam canlarım ben geldim merak etmeyin iyiyim demeye. Yemek hazırlıyorum şuan. Size yazayım meraklanmayın dedim. İşlerimi yetiştiremez oldum artık. Çok zor eğilip kalkıyorum. Yemekten sonrada dışarı çıkacağız eşimle. Geleceğim bugün mutlaka. Şimdilik kaçıyorum öpüyorum hepinizi
Tuğba'cım seni gördüm canım. Hoşgeldin
Hoşbuldum Ebru'm. Kendine ve yeğenime çok iyi bakİyi gezmeler canım benim
Canlarımmmm cigerparelerimmmmm nassılll mutluyum şuannn biraz önce tartıldım 78.3 bîde 1 lt su içmişimdir 1 saat içinde yemekte yedim sabah aç karnına kıyafetlerim olmadan kaç çıkarım artık :))
Buarada bugün okuldaki rahat 6-7 defa nasıl kilo veriyorsun diye soruldu dedim bismillah yeni başladım :) çok mutlu oldum tabi birde geçen hafta ki kan kaybımdan yüzüm çok solduacaba bu yüzden mi însanlara zayıflamış geldim :) 65 olacağım inş o zaman ne diyecek Ankara'ya gittiğimde annemler :) anneme ve babama söz verdim 65 olacağım diye bîrde namaza başlasam tam olacak
Wuuuuhuuuu
Bugünkü menüm: dünden dolayı baya hafif yedim bence
Sabah:
Bir dilim tam tahıllı
1 tane üçgen yy peynir
Arada 1 pikolata
Öğlen:
Yarım paket sunta bisküvi
Akşam:
4-5 nuget
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Tamam canım çok teşekkürler
Oooo maşallah bak artık farkedilmeye başlandı. Hele sen 70 e yaklaştığındaki yorumları gör. Beni hala konuşuyorlar hastanedeHatta diyorlarki hamilelikte bile hiç kilo almadın (15 kilo aldım bu arada) Artık insanlara nasıl zayıf görünüyorsam Eğer 65 olarak gidersen Ankara'ya eminim herkes şok olacaktır.
Öğlen haricinde güzel bir menü. Ayrıca o arada olmamış. Daha dikkatli olursan bu diyet işinden daha çabuk kurtulursun çünki uzadıkça zorluyor. Kaçamaksız gidersen eğer yaza kalmaz hedefine ulaşırsın. Diyet bile olsa bisküvi yememen lazım. Suyu ve sporu yazmamışsın?
Canlarım ben çok fena hastalandım :\ spordan geldiğimde biraz titreme vardı zaten, şimdi de ateşim ve mide bulantım var ve çok kötüyüm :2: sizi habersiz bırakmak istemedim, geçmişi çok az okuyabildim ama cevap veremeyeceğimi anladım hiç gücüm yokkendinize iyi bakın, Allah a emanet olun
Arzuu sen nerde oturuyorsuunn
Ben de gelirim belki 2 saate senin orayaa
esimde nobette
bende lesliemi yaptim elifle
minnak kadini pek seviyor o walk walk dedikce benimki gulecem diye yariliyor sanki
aglarsa kucaga aliyom ama yapiyommmmmmmmmmm
bende orda duydum zaten
tavuk gibi uyuyor herkes
sporcuklarimida yaptim elif sallaniyor uyudu uyuyacak
kahvemi yapip skype acip filme baslayacam
skyp i hasan acik tutturuyor cani sikildikca odaya gelip bebelerine bakiyormus
yok ya sayenizde biraz dunyaya pencere actim
kitap okuyom
spor yapiyom
film seyrediyom
insallah birgun bir iki dizide seyrederim fanatik gruplarda
cok sey kattiniz bana ve yasantima
sagolun hepiniz emi
hele ecem kizlar icin korkumu yenmeme sebep oldu ben onlar ac kalir yapamaz birsey diyordum
hala kilotlarina coraplarina kadar hazirlarim
yemek zaten yok ama ecemi tanidikca umudum artti
Beril dizi izleyip ne yapican bos verr:)
İzleyeceksen de yabanci izle cnbce ninkilerden fln en kotusunde bile en azindan bir kurgu-komedi bir sey varr:)
Bu arada kendime cookk guzel bir elbise aldimm 38 bedenn :) ama dolapta duracak cunku kocisimle ozel gunleri evde hazirlayacagim şik yemeklerde giymek icin aldimm:))
aayyy canımm ben bunu hic farketmemisstimm bakk :) cok mutlu oldum.. ben meraklıyım su yemek islerine.. insanlar gelsin ben cesit cesit yemekler yapayım bir nevi hobi gibi.. :) oysaki senin prenseslerin yasındayken bana da diyorlardı eyvah sen evlendiginde kocana acırız vs vs.. hatta annemin teyzeleri dalga geciyordu benle :) cünküü annis calıstıgından yanımdaa bebeklikten beri yatılı dadılar vardı 13 14 yasıma kadar ictigim su bardagını bile kaldırmazdım ictigim su bardagıyla ikinci defa su icmem cok nazlıydım cok hala öyleym caktırma :)) ama dedim ya bi merak bi heves bu anneannemde ben 9 yasıma kadar bizle yasıyordu sonra vefat etti aslında ben farketmeden onun yanında yaptıklarını kaydetmisim ögrenmisim ben yemekler yapmaya baslayınca evi düzenlemeye baslayınca herkes cok sasırdı anniste hic müdahale etmedi bıraktı kendi halime ilk zaman yapar ama asla toplamazdım arkamdan topluyolardı simdi öyle degilim pek düzenliyim kimse benden beklemiyordu :) istersem yapmam yapacak birileri var ama seviyorum insallahhh senin kızlardaa en azından kendilerine yetecek kadar heves vardır :)
dugune az kaldi ya bizim hatun on eksikleri diziyorrrrrrrrrr
ama birsey deyimmi bir sure sonra kendi yasam alani istiyor insan
ama korkma bir 10 sene sonra oluyor
1il yillar sanki siyam ikizi gibi olunuyor
elbise nasil birsey gorsekkkkkkkkkk
lipido yukseltiyomuuuuuu
ayyyy insallah
bizimkilerde babaanneyle buyudu simdi ben evdeyim ama
11 yaklastilar
bab su getirinmi diyorlar
beni bosverde okullari agir zaten birde tam gunnnnnnn
ama ben fazla hirpalarim ders ders diye
filmi begenmedim siyah-beyaz konusuda pek akici degil bir bisikletin pesinde adam kostu durdu
Bir de Beril kizlarin icin tasalanma
Evde sen yapiyorsan, orneksen onlar er gec kaparlar. Ki sen yaparsin da her seyi, senden gordukleri yeter onlara.
Benm annem de sizden hic bir sey beklemiyorum derslerinize calisin dedi bize hep yemek yerdik masayi bile kaldirrmazdik zaman zaman, ne yemek pisirmisligim vardir, ne tam bi ev temizlemisligim. Annem arada yanlis mi yaptim diye dovunuyo gerci ama
Ama bir evin nasil cekip cevrildigini ailesinde goren kiz yapar bence.
Bu elbisenin siyahi
Arkasinda da onu gibi derin V seklinde dekolte var.
ebruuu nereye gidiyon cancan
Nereye gidiyorsun derken Ece'cim? Burdayım bi yere gitmiyorum :26:
Okulda ne yiyeceğimi şaşırdım bugün sîz hastanede ne yiyordunuz? Gerçi yemekhane var değil mi? Acaba küçük kaplarda yoğurt var onu mu götürsem? Bisküvi dediğim altınbaşak varya diyet bisküvi işte ondan
Birde şuara okul sınavlardan yarım gün peki teneffüsler 5 dakika ve ben ne yiyebilirim bir fikriniz var mı?
Çok mutlu oldum şimdi kocamda tartıldı benden gaza gelip :) bir zamanlar eş gidiyorduk kocişko ile şimdi o 87 ben 78 hahahaaaaaaaa
bilmem biri bi yere gidiyomuş gibi gördüm de :) :)
Yok canım yaaaa buralardayım inşallah daha uzun bir süre.
Sende ne var ne yok nasıl gidiyor? Koruyabildin mi kilonu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?