- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
super bir iradeeeeeeeeeKizlar ben az once nerden ciktim biliyor musunuzz Burger King'ten.
Amaa yemedim hic br syy merak etmeyinn. Arkadaslar yediler. Dun aksam da okul cikisi kofte yedik, sonra tatli istediler ama ben ondan da yemedim . İsrarlara direniyorum bakalim nereye kadr. Bugun zaten oglen yemekte manti cikti, 3 kasik kaddar ondn yedim, yagsiz salcasizdi zatenn. Simdi guzel bir aksam yemegi derdindeyim. Muhammetle buluscaz ev bakmak icin, corba salata vs yiyebilcegim bir yer bulsamm cok acimm
hele mantiya karsi kissssss yogurdun uzerinde tereyagli salcali sostanda yedinmi
yok ya yapmayinca ucluluk duyuyorumMasallah sana ya sporu hic aksatmiyorsunn
ne ara ciktinnnnnnnnnBu arada brn artidayim 1kilo civari.
siskinliktir
regl donemin felandir
yada dun tursu yedinse odemdir
sok diyet yapmiyorsun degilmiBenimde oyleydi 300 gr a indirdim su an biraz sporu arttir su ic yesil cay ic istersen
bugun ilk kez leslie 5 mile yaptik elifleSu iciyorum bolca
Yesil cay uzun zamandir icmiyorum
Spor da yapiyorum zten cumadan sonra bir aksam kacirdim ondan da 1 kg olcak gibi degildi anlamadim
bunu begendim ust beden ve kollar guzel calisiyor
kan dolaimimim hizlandigini hissettim
cabukta geciyor bundan sonra favori leslie 5
denemeni isterim betul
ecem sen nasil buldun yapmistin sanirim
buda sana ders olsun sekerMuhtemelen siskinliktir skma canini
Yokkk yok 2 gun ust uste yedigim agir tatlilar 1 haftama neden oldu(
olum orucundasinda benimmi haberim yokSabah
Salcali, bol baharatli 1 yumurta
Domates, gobek, maydonoz, nane, roka bunlari boyle yazinca bi suru gibi ama degil hepsinden 1 dal o kadarcik
1 d ekmek
Ogle + Aksam
Yarim lahmacun
Ayran
1 lt su
Su artacak erken yedigim ve yazdigim
icin simdilik suyum bu kadar :)
bune kissssssss
yemekler cok az zaten zayifsin
niye bu kadar takildin sende yemiyon
salcali yumurta?
bende sen fazla girmeyince dedim bu cisssssssslaniyormuDiyetten haberler iyi :) Bazen abarttığımı düşünsem de dengelemeyi öğrendim.. Abartmak derken, kaçamak şeklinde değil, yediklerimin miktarı olarak :) spor da yapıyorum hem balım ya. Evde leslie, mekik, göbek-bel hareketleri vs. Şimdi de zaten okullar açılınca spor salonu da açıldı haftada 3 gün oraya gideceğim, dün gittim mesela :79:
Simitten başka alternatif yok mu ki :44: Kepek ekmeğinden, tam buğday ekmeğinden sandviç hazırlayabilirsin kendine akşamdan. Ya da yağsız tost. Marketlerde fırınlarda satılıyor ya zaten sandviç-tost ekmekleri.. Onlardan al kendine bence. Bunlar çok daha sağlıklı seçenekler bence
İraden için kutlarım betüş :13: Ev meselesine gelince, hakkınızda hayırlısı olsun kuzucuum
Şu cumadan önce tartılmaların önüne nasıl geçicez biz
sevindim cuma bakalim ne gidecek
bana dengeli gelmediKizlar menumu. Yaziyim cikmak zorundayim gorumcem bizde kalicsk cunku giremem beni affedin
Sabah;bir dilim ekmegin arasina (ikye boldum) tost cok az peynir bi tane kuru incir iki tane kuru kayisi uc tane findik
Ogle:aslinda 3 de yedim 4 kasik tavuklu pilav 2 tane yaprak sarmadi salata
Aksam: bi tane mandalina yiycem simdi
2 litre su
150 mekik
60 ic bacak calismasi
zamanla duzeltirsin merak etme ama dikkat et
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyBen kaciyorum heinizi seviyorum byyyyyyy
eeeeeeeeee iyice yaklastim anne diyor kolaymi canim can tasiyorsunSelam canlarım ben geldim merak etmeyin iyiyim demeye. Yemek hazırlıyorum şuan. Size yazayım meraklanmayın dedim. İşlerimi yetiştiremez oldum artık. Çok zor eğilip kalkıyorum. Yemekten sonrada dışarı çıkacağız eşimle. Geleceğim bugün mutlaka. Şimdilik kaçıyorum öpüyorum hepinizi
Tuğba'cım seni gördüm canım. Hoşgeldin
ben gormedim bu menuyuBugünkü menüm: dünden dolayı baya hafif yedim bence
Sabah:
Bir dilim tam tahıllı
1 tane üçgen yy peynir
Arada 1 pikolata
Öğlen:
Yarım paket sunta bisküvi
Akşam:
4-5 nuget
Yoğurtlu ıspanak yemeği
pikolata
biskuvi
nugget?
Geçmiş olsun Tuğba'cım umarım şimdi daha iyisindir.
Baklava lafını duyarda Betül geri kalır mı hiçArzu sakın haaaaa
Ayy ne tatlı hem Elif'i kucağına aldıkça daha çok kalori harcıyorsundur. Kızlar konusunada takılma benim annemde benim hakkımda aynı şeyi düşünürdü. Merak etme kadın kısmının içinde var. Önemli olan sağlıklı ve mutlu olmaları. Bu arada iyi ki sende bizimlesin.Bu arada sana yerli dizi olarak önereceğim tek dizi var Yalan dünya
Vaavvvv BetülKız sen bayağı işveli cilveli bi hatun çıktın, Allah yardımcısı olsun Muhammet'in
Maşallah maşallah diyelim ama ben sana bakınca anladım hamarat birisi olduğunu.
Bak bende merak ettim şimdi ama böyle filmlerde ben kesin uyurum
Kendime güveniyorum yani diyosun
Oooo güzelmiş elbise. Siyahı daha hoştur eminim. Güle güle giy güzel ve mutlu günlerde.
canim resmen milletin gozune kedi yavrusu gibi bakiyom elifi alsinlarda spor yapayim diye
kimseyi bulamayincada beraber yapmaya calisiyoruz