Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

super bir iradeeeeeeeee
hele mantiya karsi kissssss yogurdun uzerinde tereyagli salcali sostanda yedinmi
Masallah sana ya sporu hic aksatmiyorsunn
yok ya yapmayinca ucluluk duyuyorum
Bu arada brn artidayim 1kilo civari.
ne ara ciktinnnnnnnnn
siskinliktir
regl donemin felandir
yada dun tursu yedinse odemdir
Benimde oyleydi 300 gr a indirdim su an biraz sporu arttir su ic yesil cay ic istersen
sok diyet yapmiyorsun degilmi
Su iciyorum bolca
Yesil cay uzun zamandir icmiyorum
Spor da yapiyorum zten cumadan sonra bir aksam kacirdim ondan da 1 kg olcak gibi degildi anlamadim
bugun ilk kez leslie 5 mile yaptik elifle
bunu begendim ust beden ve kollar guzel calisiyor
kan dolaimimim hizlandigini hissettim
cabukta geciyor bundan sonra favori leslie 5
denemeni isterim betul
ecem sen nasil buldun yapmistin sanirim
Muhtemelen siskinliktir skma canini

Yokkk yok 2 gun ust uste yedigim agir tatlilar 1 haftama neden oldu (
buda sana ders olsun seker
olum orucundasinda benimmi haberim yok
bune kissssssss
yemekler cok az zaten zayifsin
niye bu kadar takildin sende yemiyon
salcali yumurta?
bende sen fazla girmeyince dedim bu cisssssssslaniyormu
sevindim cuma bakalim ne gidecek
bana dengeli gelmedi
zamanla duzeltirsin merak etme ama dikkat et
Ben kaciyorum heinizi seviyorum byyyyyyy
byyyyyyyyyyyyyyyyyyy
eeeeeeeeee iyice yaklastim anne diyor kolaymi canim can tasiyorsun
ben gormedim bu menuyu
pikolata
biskuvi
nugget?

canim resmen milletin gozune kedi yavrusu gibi bakiyom elifi alsinlarda spor yapayim diye
kimseyi bulamayincada beraber yapmaya calisiyoruz

kizlar eltisko caya cagirdi belgini biz cikiyoruz gelirim mutlakada ne zaman
menumu yazayim
sabah
3 yumurta beyazi+gobek marul
ogle
disardaydim
salata+yarim kase corba
akam
yogurtlu ispanak+2kasik bulgur plavi+2 koca ayran+bolca salata

eltiste bana leblebi almis belki bir avuc
spor
1 saat tempolu yuruyus
50 dakika leslie 5 mile

bir sorum olacakti bu arada
ben bantta baya guzel bir tempoda yuruyorum 6.5 gibi 1 saat onra harcanan kalori338 yaziyor
kalori sitelerinde tempolu 1 saat yuruyus 400 yaziyor
bu nasil oluyor ki

Hopppppppp bi dk yaaaaa ben yokum diye ortalıklarda kaçamaklar mı yapılmış Valla anlamam ben kaçamak felan çok kötü yaparım. Bidaha kaçamağın lafını bile duymamayım Duydumu bütün kaçamaklar. Nihal senide bu alıntı sayesinde gördüm.

Aaaa sevgili kaptanim sen yormaaa kendini biz burdayiz nede olsa sen bol bol dinlen rahat rahat dogur

Olur mu hiç canım ben yokken yapılan kaçamaklara bakılırsa eğer sanırım yorulmam gerekiyor Kaçamaklar beni çok sinirlendirdi

Canım benim simit, form çay, kısır hiç olmamış. Sabah kahvaltıda yarım simit olabilir yanında peynirle felan ama kalan yarısını yaaa bi başkasına ver, yada ertesi güne sakla sakın akşam yeme. Form çayı hakkındaki uyarımı yapmıştım daha önce. Barsak tembelliği yapar içmeyin lütfen diye. Onun yerine sade su için daha faydalı.

Hadi bakalım inşallah görürsün o rakamı ama akşam olmadan mutlaka bişeyler yeee. Aç aç spor yapman olmaz. Hem güçten düşersin hasta olursun dikkat et kendine. Spora gitmeden en az bir saat önce hafif bişeyler ye mutlaka.

Annem birazz kilo aldi amaaa hala cok bakimli susludur

Ecem ama ben görmedim annenin fotoğrafını çok merak ettim

Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Betül yaaaa en az önce nerden çıktım Burger king deyince kalp krizi geçiriyordum az kalsın. Kız böyle mi söylenir. Yüreğime iniyordu

Ama maşallah maşallah tebrik ediyorum seni.

İnşallah akşamda düzgün bişeyler bulursun yemek için.

Maşallah maşallah diyelim ama ben sana bakınca anladım hamarat birisi olduğunu.

gercekten anlasılıyor mu :) sevindimmm cok.. :)

yok yok sok diyet yapmadım ama az yiyorum asıl etkili olan bana göre 4.5 ten sonra yememem :)

1 yumurta icin 1 çay k. kadar salca kullanıyorum ama bugün sabah canım baharatlı biseyler istedi o yüzden salcanın içerisine baharatta koydum
birde yumurtayı olabildigince yagsız yapıyorum

cumaaaaa dyorummm yaklastııııııııı :) hedeflerrrr var ve yaptıgım sacma sapan serbetli tatlı kacamaklarım var ancak böyle telafi ederim :))

Leslie ye gelince 3 mileden daha iyi ama beni yormuyo mesela normalde 5 mile yürüsek terleriz ama leslie pek terletmiyo farklı olarak arada kosuyosun oralar güzel en azından bugünde bisey yaptım kalori gitti deyip vicdanını rahatlatıyo :)

eeeeeeeeee iyice yaklastim anne diyor kolaymi canim can tasiyorsun

canim resmen milletin gozune kedi yavrusu gibi bakiyom elifi alsinlarda spor yapayim diye
kimseyi bulamayincada beraber yapmaya calisiyoruz

Ayy sorma Beril'cim yaaa iki hafta önce ceylan gibi seken ben şuan elimi kolumu kaldıramıyorum. Ağırlaştım iyice. Yatasım var sürekli, işe gidesim yok, iş yapasım yok. Bugün yine iyiyim allaha şükür. Bide maşallahı var tekmeleriyle gece bile uyandırıyor.
Olsun bak ne güzel engel olmuyor. İsteyince insan herşeyi yapıyor. Tebrik ederim seni

Menün gayet güzel olmuş Arzu'cum. Tebrikler. Zamanla suyu biraz daha artırırsan senin için daha iyi olur.

Afiyet olsun Beril'cim. Yine süper bir menü. İnşallah bu cuma güzel sonuçlar gelir senden. Kalori hesabınada bakma sen çünki herkes farklı harcar kaloriyi. Bence ortalama yazılıyor oralarda.

hadi hayırlısı ne tarftan bakıyorsunuz Betül...

mön güzelmiş:))

biraz kaçamak olmus galiba...

hoşgeldin canımbebişe ve kendine iyi bak...

o süper tam gaz devam :)

dengeli ve güzel olmuş...

menüde güzel sporda masallah azimli kelebek :)

Arkadaslar menüm:

sabah :1 dilim tahıllı ekmek,1 yumurta ,1kk peynir,4 zeytin

öğlen:kıymalı karnıbahar,1 kase yoğurt

akşam:yulaf kepekli süt,1 hurma

sade turk kahvesi aslında pek sevmem ama komsum gelince eslik ediyorum.

40 dak.spor
3 bardak yesil çay
2 lt su

afiyett olsunnn menün :)))

Ecem keske ben de mön yapabilsem az yiyorsun ama bu da bir basarı :)

Hırslıyım hırslı ondan normalde hiiic hırslı degilim ama su kilo konusunda cokk hırss yaptımm :))

Ben hissettim bilmiyorum herkes benim gibi düşünür mü ama genelde böyle bişeyden anlamaz gibi görünen insanlar hamarat olurlar. Ama tabiiki senin şartlarında yetişmiş birisi için süpersin maşallah

Spor konusunda ise bence en mantıklısı açık havada yapılan spor. Çünki vücut enerji harcayabilmek için oksijene ihtiyaç duyuyor. Mümkün olduğunca fırsatı olanlar dışarda spor yaparlarsa daha fazla fayda görürler. Ama lesliede hiç yoktan iyidir.

bu bilgisayar kerosun yaaa hic resim yok ama genclik resmide olur diyosan hemen yükliyim :))

Olur canım ama hem eskisi hem yenisi olursa daha iyi olur çok meraklıyım galiba

Kızlar :26:instagrama nasıl foto yükleniyor beceremedim bir türlü,facebooktan ya da telefondan yükleniyor olması lazım sadece profil resmi yükleyebildim

hahaha ondan sasırdımmm ya normalde herkes ayy sen mi yapıyosun diyo :)
eski resimleri facete öyle bir albüm yapmıstımda ordan alıcam simdi yeni resmi icinde biraz odasını karıstırmalıyım simdi farkettim ki telefonumda hic annemin resmi yok..

Kızlar :26:instagrama nasıl foto yükleniyor beceremedim bir türlü,facebooktan ya da telefondan yükleniyor olması lazım sadece profil resmi yükleyebildim

faceten yükleyemezsin ancak facete paylasabilirsin
2 secenek var ilki yeni bir resim cekmek

ikincisi anasayfada ortaya resim ceker gibi tıkla kamera acılacak yeniden asagıda ortada resim cekme isareti cıkacaak onun hemen sagındaki kücükk karecikte senin telefondaki son resmin görünür ona tıklarsan telefondaki istedigin resmi secip ayarlamaları yapıp paylasabilirsin

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü. Artık suyu yavaş yavaş 2,5 litre yapalım Gül'cüm. Ne dersin?

afiyett olsunnn menün :)))

Hırslıyım hırslı ondan normalde hiiic hırslı degilim ama su kilo konusunda cokk hırss yaptımm :))

Yap tabikii kilo verirken hırslı olmazsan eğer gitmiyor kilolar.

Yap tabikii kilo verirken hırslı olmazsan eğer gitmiyor kilolar.

Etrafımdakilerde sagolsun yardımcı oluyorlarr:))

Albümü sildim cünkü annem hic sevmez paylasmamıda :)) face e koyarken bile 100 kisiye kapattırdı görmesinler diyee :)

Boynuz kulagı gecer derler yaaa o misal :))

Etrafımdakilerde sagolsun yardımcı oluyorlarr:))

Albümü sildim cünkü annem hic sevmez paylasmamıda :)) face e koyarken bile 100 kisiye kapattırdı görmesinler diyee :)

Boynuz kulagı gecer derler yaaa o misal :))

Haklısın görüşüyomusun şimdi o kızla?

Sabah 10:30 evden çıkış oğluşu babaannesine bırakış
11:30 ders başlar 16:00 bitiş

Bide telefon ayarlarında gizlilik ten instagramın foto paylaşımını aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…