Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayır görüsmüyorum uzun zamandır.. Neden oldugunu soranlarada acık acık soylüyorum o da sormak isterse ona da söylerim .

En iyisini yapıyorsun canım

Buarada nesfit var ya sabah akşam ondan yesem öğlende okulda diyet bisküvi? Nesfit iyi mi bal katsam olmaz değil mi? Kilo verdiriyor mu deneyen var mı?

En iyisini yapıyorsun canım

Buarada nesfit var ya sabah akşam ondan yesem öğlende okulda diyet bisküvi? Nesfit iyi mi bal katsam olmaz değil mi? Kilo verdiriyor mu deneyen var mı?

ben hic denemedim cünkü süt sevmem ama ise yaradıgını söyleyenler var fakat ballı degil tabi ki :)

Son düzenleme:
slm kızlar bu gün biraz işlerim vardı o yüzden şimdi fırsat bulabildim..nasılsınız bakalım

İkimizin resmini koymuşlar internetlere beril

Eki Görüntüle 630921

çok şekersiniz

tmm arkadaşım ..arzu bizde bugün gamzeyle konuştuk ta ,cuma günü diyoruz çarşıda seninle buluşup çocukların kaydını yaptıralım eğer işin yoksa ordan da sana geçeriz diye konuştuk. ama sana uyarmı acaba ?

helal olsun betülcüm ya bide ben neyi anlamıyorum diyette olduğumuzu bildikleri halde ısrar etmelerini...ben mesela hiç ısrarcı deilimdir özellikle de karşım daki kişi herhangi bir şeye odaklanmışsa.. teklif ederim ısrar etmem....

gayet güzel cnm afiyet olsun...

Ben kaciyorum heinizi seviyorum byyyyyyy

grşrmek üzere cnm

.

süpersin tok karnı 78.3 gelirsen açken eminim 1.5 veya 2 kilo daha az gelebilirsin ....

cnm menün güzel ama öğle de yediğin bisküvi hiç olmamış bence hem anlık bir doyuruculuğu var hemde bi ara doktorum da gösteriyodu bir paket büsküvi 3 veya 4 dilim ekmeğe eşit tam hatırlamıyorum ama öyle bişeydi ...

.

benim bu günkü menüm şöyle

sabah :1 dilim kepek ekmeği,1 parça peynir,3 zeytin ve 1 tatlı kaşığı kadar reçel

öğle:1 patlıcan ve 1 kırmızı biber közlenmiş,1 dilim ekmek , 1 bardak ayran

akşam:5 adet lahana sarması , 1 bardak ayran,1 tane salatalık

gün içinde 2 litre su spor olarak yarım saat eliptik ve 100 mekik...

kaptanım bu gün yok kaçamak....

eltısın muabbetı hıc sarmadı benı
caktırmadan sızı okuyum barımmmmmmmmmmmm

kımse yokmus kıııııııııııııı
olsun ne konusmusunuzzzzzzzzzzz
kım kıme ne demıs

oldu evet tesekkürler gerçi bilg.dan ve faceten yuklense süper olurdu...

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü. Artık suyu yavaş yavaş 2,5 litre yapalım Gül'cüm. Ne dersin?

Yap tabikii kilo verirken hırslı olmazsan eğer gitmiyor kilolar.

aslında siseler hariç bardakla da içiyorum 2.5 lt oluyordur

güzel de sarma prinçli mi?

eltısın muabbetı hıc sarmadı benı
caktırmadan sızı okuyum barımmmmmmmmmmmm

alemsinnnnn :))))

tuğbacım hoşgeldin geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle aeo.

Arzuu sen nerde oturuyorsuunn
Ben de gelirim belki 2 saate senin orayaa

kızlar ne tatlısı yaw zayıflayalım arzu bize ödül olarak tepsilerle gönderir şimdilik cısss...

güle güle giy canım fotosunu gördüm çok güzelmiş eşinle nice güzel günlerde giy inşşşş

Bu elbisenin siyahi
Arkasinda da onu gibi derin V seklinde dekolte var.

afiyet olsun canım yaramasın inşşş hiç kimseye vitamin olsun kilo olmasın

afiyet olsun ecemcim ama sanki araları atlıyorsun işe yarıyormu peki öğün atlamak ii değil diyorlar fark ediyormu canım

afiyet olsun açelya tam gaz devam

ooooo süpersin tebrik ederim hadi bakalım kolay gele nihalcim ailen neresinde oturuyor ankaranın bende ankaradayım canım yenimahalle

evet cnaım bende aslında dikkat etmeye çalışıyorum o dk çok aç değildim eşimde geç geldi geç vakitte çok acıkırım diye onunlada atıştırırım diye düşünmüştüm ama dikkat ederim canımcım saolasın

afiyet olsun ecemcim ama sanki araları atlıyorsun işe yarıyormu peki öğün atlamak ii değil diyorlar fark ediyormu canım

Ben pek ara ögün yemiyorum bana sabah ögle aksam yetiyor bazende sabah aksam
ama sen bana bakmaa her bünye farklı benim ki böyle benim icin farkediyor :) sen bilinen recetelerden sasma

kızlarrr şekerler bugünkü menüm

sabah

*aç karnına ceviz kürüm
*1 dilim ekmek
*2 adet zeytin
* 1 tane salatalık

ara

*1 adet portakal

öğle

* şehriyeli süzme bulgur pilavı 4 kaşık
* yarım tabak kuru fasulye

akşam (saat 5.00 ti)

*1 kase çorba
*1 dilim kepekli ekmek

saat

8:00 de bir adet portakal yedim braz içim kıyılır gibi oldu akşamı erken yemiştim birde arayı atladım ondan galiba

3 kupa yeşil çay
2,5 litre su

Ben pek ara ögün yemiyorum bana sabah ögle aksam yetiyor bazende sabah aksam
ama sen bana bakmaa her bünye farklı benim ki böyle benim icin farkediyor :) sen bilinen recetelerden sasma

anladım canımcım zafere giden her yol paris amacımıza ulaşalımda sağlıklı bir şekilde inş ii geceler

evsebu
ben birkac dun sanirim sana ceviz kurunu sormustum
gormedinmi yoksa kurumu soylemek istemedim
ne ise yariyor merak ediyorum

Okulda yiyebileceğim en hafif şeyler bunlardı yoksa hamburger kremalı bisküvi falan yiyebilirdim :))

Annemler gazi mahallesinde oturuyor o da yenimahalleye bağlı ama biliyorsun yenimahalle kojiman :)

Ay canım lahana sarması istedi :) eliptik nedir ya??

evsebu
ben birkac dun sanirim sana ceviz kurunu sormustum
gormedinmi yoksa kurumu soylemek istemedim
ne ise yariyor merak ediyorum

yok berilcim görmedim sanırım aslında açklama yapmıştım bi mesajda ama neyse canım kolestrolü düşürüyor zayıflatıyor metobolizmayı hızlandırıyor kayınvaldem demişti doktor söylemiş bunları kolestrolü vardı içti bi dönem düşürdü ayrıca cevizin bir çok faydası var zaten zararlı bi kür değil bi dönem devam edip ara vereblirsin akşamdan bir bardak suya bir tane cevizi içine atıyorum sabah aç karnına suyu içip cevizi yiyorum 20 dk sonra kahvaltımı yapıyorum kusura bakma inan yeni gördüm çok aktif olamıyorum kızım hemen saldırıyor elime alınca pc yi o yüzden uyutunca girebiliyorum atlamışm demekki canım öpüldün

Senin adına çok sevindim :13: yaza kadar sözünü tutacağından da eminim

İşlenmiş gıdalardan uzak duralıııııııııııııııım onlar dışında iyi :)
Geçmiş olsun Tuğba'cım umarım şimdi daha iyisindir.

Daha iyiyim çok şükür Ebru'm

Süper.. Bayıldım

bende sen fazla girmeyince dedim bu cisssssssslaniyormu
sevindim cuma bakalim ne gidecek

Gittiğim yerlerde internet olmadığı için giremedim beril'im, elimde olsa gelmez miydim İnşallah bu cuma güzel olucak geçen perşembe regl olduğum için şişkinlik vardı..

Menünü çok beğendim kuzum. Yürüyüş meselesine gelince de, evdeki hesap çarşıya uymaz hiçbi zaman. Tempolu yürüyüş derken bi genelleme sonuçta.

Afiyet olsun çok güzel.

Sarmalar bulgur ile yapılmıştır umarım. Geri kalanı gayet güzel..

ooooo çok yakın canım çok sevindim ayrıca güzel ve sakin bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…