Hayır görüsmüyorum uzun zamandır.. Neden oldugunu soranlarada acık acık soylüyorum o da sormak isterse ona da söylerim .
En iyisini yapıyorsun canım
Buarada nesfit var ya sabah akşam ondan yesem öğlende okulda diyet bisküvi? Nesfit iyi mi bal katsam olmaz değil mi? Kilo verdiriyor mu deneyen var mı?
sevdam bugün sana gelecekdım hem bizim oğlanları yüzme kursuna yazdıralım diye.ama yeni yaptırdığımı konakdan aradılar banyo dolap modellerını küvet camekan modellerını gel beğen abla dediler oraya gitmek zorunda kaldım.az önce geldim eve birazdanda cocuklar gelir yemek yapayim bende öptüm sizi a.e.o lun.
Kizlar ben az once nerden ciktim biliyor musunuzz Burger King'ten.
Amaa yemedim hic br syy merak etmeyinn. Arkadaslar yediler. Dun aksam da okul cikisi kofte yedik, sonra tatli istediler ama ben ondan da yemedim . İsrarlara direniyorum bakalim nereye kadr. Bugun zaten oglen yemekte manti cikti, 3 kasik kaddar ondn yedim, yagsiz salcasizdi zatenn. Simdi guzel bir aksam yemegi derdindeyim. Muhammetle buluscaz ev bakmak icin, corba salata vs yiyebilcegim bir yer bulsamm cok acimm
Sabah
Salcali, bol baharatli 1 yumurta
Domates, gobek, maydonoz, nane, roka bunlari boyle yazinca bi suru gibi ama degil hepsinden 1 dal o kadarcik
1 d ekmek
Ogle + Aksam
Yarim lahmacun
Ayran
1 lt su
Su artacak erken yedigim ve yazdigim
icin simdilik suyum bu kadar :)
Kizlar menumu. Yaziyim cikmak zorundayim gorumcem bizde kalicsk cunku giremem beni affedin
Sabah;bir dilim ekmegin arasina (ikye boldum) tost cok az peynir bi tane kuru incir iki tane kuru kayisi uc tane findik
Ogle:aslinda 3 de yedim 4 kasik tavuklu pilav 2 tane yaprak sarmadi salata
Aksam: bi tane mandalina yiycem simdi
2 litre su
150 mekik
60 ic bacak calismasi
Ben kaciyorum heinizi seviyorum byyyyyyy
Canlarımmmm cigerparelerimmmmm nassılll mutluyum şuannn biraz önce tartıldım 78.3 bîde 1 lt su içmişimdir 1 saat içinde yemekte yedim sabah aç karnına kıyafetlerim olmadan kaç çıkarım artık :))
Buarada bugün okuldaki rahat 6-7 defa nasıl kilo veriyorsun diye soruldu dedim bismillah yeni başladım :) çok mutlu oldum tabi birde geçen hafta ki kan kaybımdan yüzüm çok solduacaba bu yüzden mi însanlara zayıflamış geldim :) 65 olacağım inş o zaman ne diyecek Ankara'ya gittiğimde annemler :) anneme ve babama söz verdim 65 olacağım diye bîrde namaza başlasam tam olacak
Wuuuuhuuuu
Bugünkü menüm: dünden dolayı baya hafif yedim bence
Sabah:
Bir dilim tam tahıllı
1 tane üçgen yy peynir
Arada 1 pikolata
Öğlen:
Yarım paket sunta bisküvi
Akşam:
4-5 nuget
Yoğurtlu ıspanak yemeği
faceten yükleyemezsin ancak facete paylasabilirsin
2 secenek var ilki yeni bir resim cekmek
ikincisi anasayfada ortaya resim ceker gibi tıkla kamera acılacak yeniden asagıda ortada resim cekme isareti cıkacaak onun hemen sagındaki kücükk karecikte senin telefondaki son resmin görünür ona tıklarsan telefondaki istedigin resmi secip ayarlamaları yapıp paylasabilirsin
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü. Artık suyu yavaş yavaş 2,5 litre yapalım Gül'cüm. Ne dersin?
Yap tabikii kilo verirken hırslı olmazsan eğer gitmiyor kilolar.
benim bu günkü menüm şöyle
sabah :1 dilim kepek ekmeği,1 parça peynir,3 zeytin ve 1 tatlı kaşığı kadar reçel
öğle:1 patlıcan ve 1 kırmızı biber közlenmiş,1 dilim ekmek , 1 bardak ayran
akşam:5 adet lahana sarması , 1 bardak ayran,1 tane salatalık
gün içinde 2 litre su spor olarak yarım saat eliptik ve 100 mekik...
kaptanım bu gün yok kaçamak....
eltısın muabbetı hıc sarmadı benı
caktırmadan sızı okuyum barımmmmmmmmmmmm
Canlarım ben çok fena hastalandım :\ spordan geldiğimde biraz titreme vardı zaten, şimdi de ateşim ve mide bulantım var ve çok kötüyüm :2: sizi habersiz bırakmak istemedim, geçmişi çok az okuyabildim ama cevap veremeyeceğimi anladım hiç gücüm yokkendinize iyi bakın, Allah a emanet olun
Arzuu sen nerde oturuyorsuunn
Ben de gelirim belki 2 saate senin orayaa
Beril dizi izleyip ne yapican bos verr:)
İzleyeceksen de yabanci izle cnbce ninkilerden fln en kotusunde bile en azindan bir kurgu-komedi bir sey varr:)
Bu arada kendime cookk guzel bir elbise aldimm 38 bedenn :) ama dolapta duracak cunku kocisimle ozel gunleri evde hazirlayacagim şik yemeklerde giymek icin aldimm:))
Bu elbisenin siyahi
Arkasinda da onu gibi derin V seklinde dekolte var.
Herkese merhaba arkadaşlar. Takıma yeni katılacaklar için kendimi tanıtayım. Ben Buse. Kardeş takım üyesiyim. Hepinize sağlıklı kilo vermeler dileriiiiiiiiimmmm
busecim çok memnun oldum sema ben inş canım ssanada başarılar
Betül'cüm, Gül'cüm alıntı yapmıştım ama hepsi uçmuş. Bazen yazdıklarınızı göremeyebiliyorum, maşallah çok paylaşım yaptığınız için sizin topic i takip edemiyorum.Ben iyiyim, siz nasılsınız? Nasıl gidiyor diyet durumları
aynen kızlar bugün okumakta güçlük çektim vallaha süpersiniz karıştırmamışımdır umarım
ay çok güldüm ecemcim yaaaadüşün ben 1 gün dayanmıştım
Günaydın kızlar herkese
ben dünkü menümü paylaşayım
sabah
yarım simit + form çay
öğle
kısır + çay
ara 2 avuç leblebi
akşam
yoğurtlu ıspanak yemeği
yarım simit
ara 1 bardak çay
100 adet ip atladım
Sabah
Salcali, bol baharatli 1 yumurta
Domates, gobek, maydonoz, nane, roka bunlari boyle yazinca bi suru gibi ama degil hepsinden 1 dal o kadarcik
1 d ekmek
Ogle + Aksam
Yarim lahmacun
Ayran
1 lt su
Su artacak erken yedigim ve yazdigim
icin simdilik suyum bu kadar :)
Kizlar menumu. Yaziyim cikmak zorundayim gorumcem bizde kalicsk cunku giremem beni affedin
Sabah;bir dilim ekmegin arasina (ikye boldum) tost cok az peynir bi tane kuru incir iki tane kuru kayisi uc tane findik
Ogle:aslinda 3 de yedim 4 kasik tavuklu pilav 2 tane yaprak sarmadi salata
Aksam: bi tane mandalina yiycem simdi
2 litre su
150 mekik
60 ic bacak calismasi
Canlarımmmm cigerparelerimmmmm nassılll mutluyum şuannn biraz önce tartıldım 78.3 bîde 1 lt su içmişimdir 1 saat içinde yemekte yedim sabah aç karnına kıyafetlerim olmadan kaç çıkarım artık :))
Buarada bugün okuldaki rahat 6-7 defa nasıl kilo veriyorsun diye soruldu dedim bismillah yeni başladım :) çok mutlu oldum tabi birde geçen hafta ki kan kaybımdan yüzüm çok solduacaba bu yüzden mi însanlara zayıflamış geldim :) 65 olacağım inş o zaman ne diyecek Ankara'ya gittiğimde annemler :) anneme ve babama söz verdim 65 olacağım diye bîrde namaza başlasam tam olacak
Wuuuuhuuuu
ben neler yaptım ,kalktım evi toparladım ,marketee gittim,benzin aldım,bir elbise ayırttırmıştım yoldan onu aldım,spora kendimi zor attım 45 dk spor yaptım,eve adım attım veletler geldi,aynı anda esim yok diye erkek kardesim geldi hemen yemek hazırladım ,kendimi pc basına zor attım daha sofra duruyor azıcık dinleneyim dedim,bu arada istanbula gidersek esim servis sen olacaksın dedi herhalde yapamam her gün giyin kusan çık offff
insallah canım...
yine döktürmüşsün :))
sen de döktürmüşsün....:)
selam canım ben de ebru nerelerde diyordum...hamiş günlerinin tadını çıkar...
prensesim çok haklısın bende evlenene kadar açıktım..benimde annem çok kızardı ama evlendikten sonra eşin nasıl istiyosa bir anda onun istediği gibi oluveriyorsun... gerçekten ama insanlık açıklılıkla kapalılıkla değil .önemli olan açıkta olsa kapalı da olsa yüreğidir..
menün harka olmuş cnm..
arzucum eşimi gördüm sanki oda öyledir utanmasa tuvalete bile arabayla gitcek bu aralar sıkıldım araba kullanmaktan diyor hayret dedim terslik var...
cnm ya biz arzuyla 9 yıldır falan oldu tanışalı onun oğluyla benim oğlum sınıf arkadaşıydılar...ama 5 veya 6 senedir daha samimi olduk arzuyla gerçekten çok iyi bir kalbi vardır arkadaşımın..
maşallah canım allah bozmasın hiç bir zaman inşşşş
Aç bırakma kendini. Düşük kalorili,yağsız ama doyurucu, en azından gözünü doyuracak şeyler ye canım.
Ebru görse kızar sana, yapma.. Ben de kızarım
hehe
Ama canım benm sen buraya geleli az bi zaman olmadı, artık menülerin mükemmele yakın olsun bence. Bak internetin de problemliymiş motivasyonun düşmesin salma kendini.
İnşallah
Aynen katılıyorum sana berilim.
Maşallah subhanAllah yeğenimeee
Valla balım hiç de anlamam ki böyle şeylerden :\ dilerim önemli bi sorun yoktur..
Arım balım peteğim okulum açıldı ya gündüzleri olamayacağım artık ben pek
Gerçekten sinir bozucuymuş Ebru'm. Gün içinde kim bilir kaç tane yerde yaşanıyordur böyle şeyler.. İnsanlar ne zaman ki kul hakkına girmekten kaçınmayı Allah için öğrenirler, bu toplumda o zaman çok şey değişir.. Bu da biraz eğitim ama en önemlisi de vicdan meselesi.
Canım akşam hiçbişey yemicem diye bişey yoko da zararlı.. bi kase yağsı tuzsuz salata da olsa mutlaka bişyler yemelisin..
Allah'a emanet ol
Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün jüri üyesi gibi hissettim kendimi inşallah sen de girersin takıma bu hafta cnm.
O güzel ellllllerine sağlık balım
Berilim kuzum sen niye böyle dedin ki şimdi :\ bence yanlış anlamışsın ebru'yu biraz.. Yanlış birşey söylememiş. Deme öyle şeyler, sen hep pozitif ol, herşeye olumlu yanından bak. Yerim seni
Ketçap mı yazıyor orda? :83: onun dışında gayet iyi olmuş canım. O tarz şeylerden, hazır işlenmiş gıdalardan, hele öyle yağlılarından hep uzak duralım inşallah.
Akşam yemeği için geç olmuş biraz canım, en geç 18:00, bilemedin 18:30 da bitmesi en iyisi.. Bi gün ben de burda en geç akşam 7 de yediğimi yazmıştım, Ebru'muz beni uyardığından beri 18:00 de bitmiş oluyor yemek faslım.. Bu önemli bi nokta.
afiyet olsun ecemcim ama sanki araları atlıyorsun işe yarıyormu peki öğün atlamak ii değil diyorlar fark ediyormu canım
Ben pek ara ögün yemiyorum bana sabah ögle aksam yetiyor bazende sabah aksam
ama sen bana bakmaa her bünye farklı benim ki böyle benim icin farkediyor :) sen bilinen recetelerden sasma
Okulda yiyebileceğim en hafif şeyler bunlardı yoksa hamburger kremalı bisküvi falan yiyebilirdim :))
süpersin tok karnı 78.3 gelirsen açken eminim 1.5 veya 2 kilo daha az gelebilirsin ....
cnm menün güzel ama öğle de yediğin bisküvi hiç olmamış bence hem anlık bir doyuruculuğu var hemde bi ara doktorum da gösteriyodu bir paket büsküvi 3 veya 4 dilim ekmeğe eşit tam hatırlamıyorum ama öyle bişeydi ...
.
tuğbacım hoşgeldin geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle aeo.
kızlar ne tatlısı yaw zayıflayalım arzu bize ödül olarak tepsilerle gönderir şimdilik cısss...
güle güle giy canım fotosunu gördüm çok güzelmiş eşinle nice güzel günlerde giy inşşşş
afiyet olsun canım yaramasın inşşş hiç kimseye vitamin olsun kilo olmasın
afiyet olsun ecemcim ama sanki araları atlıyorsun işe yarıyormu peki öğün atlamak ii değil diyorlar fark ediyormu canım
afiyet olsun açelya tam gaz devam
ooooo süpersin tebrik ederim hadi bakalım kolay gele nihalcim ailen neresinde oturuyor ankaranın bende ankaradayım canım yenimahalle
sabah :1 dilim kepek ekmeği,1 parça peynir,3 zeytin ve 1 tatlı kaşığı kadar reçel
evsebu
ben birkac dun sanirim sana ceviz kurunu sormustum
gormedinmi yoksa kurumu soylemek istemedim
ne ise yariyor merak ediyorum
Wuuuuhuuuu
Bugünkü menüm: dünden dolayı baya hafif yedim bence
Sabah:
Bir dilim tam tahıllı
1 tane üçgen yy peynir
Arada 1 pikolata
Öğlen:
Yarım paket sunta bisküvi
Akşam:
4-5 nuget
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Geçmiş olsun Tuğba'cım umarım şimdi daha iyisindir.
hayırlı akşamlar arkadaslar nasılsınız?bende bugünkü menümü yazayım.
sabah:yarım dilim cavdar ekmeği domates salatalık sekersız cay
ara öğün:bir yesil elma
öğlen:ceyrek cavdar ekmeği bir kase corba
akşam:bir kase corba ızgara balık salata
gün içinde 2 litre kadar su içtim dahada içerim.
bende sen fazla girmeyince dedim bu cisssssssslaniyormu
sevindim cuma bakalim ne gidecek
kizlar eltisko caya cagirdi belgini biz cikiyoruz gelirim mutlakada ne zaman
menumu yazayim
sabah
3 yumurta beyazi+gobek marul
ogle
disardaydim
salata+yarim kase corba
akam
yogurtlu ispanak+2kasik bulgur plavi+2 koca ayran+bolca salata
eltiste bana leblebi almis belki bir avuc
spor
1 saat tempolu yuruyus
50 dakika leslie 5 mile
bir sorum olacakti bu arada
ben bantta baya guzel bir tempoda yuruyorum 6.5 gibi 1 saat onra harcanan kalori338 yaziyor
kalori sitelerinde tempolu 1 saat yuruyus 400 yaziyor
bu nasil oluyor ki
Arkadaslar menüm:
sabah :1 dilim tahıllı ekmek,1 yumurta ,1kk peynir,4 zeytin
öğlen:kıymalı karnıbahar,1 kase yoğurt
akşam:yulaf kepekli süt,1 hurma
sade turk kahvesi aslında pek sevmem ama komsum gelince eslik ediyorum.
40 dak.spor
3 bardak yesil çay
2 lt su
Okulda yiyebileceğim en hafif şeyler bunlardı yoksa hamburger kremalı bisküvi falan yiyebilirdim :))
Annemler gazi mahallesinde oturuyor o da yenimahalleye bağlı ama biliyorsun yenimahalle kojiman
Ay canım lahana sarması istedi :) eliptik nedir ya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?