Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta
1 kibrit k. kadar beyaz peynir
1 dilim tam b. ekmeği
1 bardak şekersiz yeşilçay

Öğle

1 kâse karnabahar yemeği
1 kâse yoğurt
1 dilim tam b. ekmeği

Akşam

1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek

+Yaklaşık 2,5 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 100 mekik

Ben çıkıyorum canlarııım sabahtan akşama kadar okuldayım yarın, Allah'a emanet olun hepiniz..

söylediklerini değerlendiricem canım başka bi alternatif bulmaya çalışıcam ama yarım simidinde kalorisi çok yüksek değil ben kalori hesabı yaparak beslenmeye çalışıyorum böylelikle günlük almam gereken kaloriyi aşmadan canımın istediğini yiyebiliyorum şu ana kadar kilolarımı bu şekilde verdim ama yinede önerilerini dinlicem canım sağol

çok sevindim canım senin adına ALLAH herşeyi gönlüne göre versin onlara süpriz yapıcak olman bile insanı nasıl motive ediyo demi umarım hedefine bi an önce ulaşırsın.

umarım namazada biran önce başlarsın

form çay için uyarın aklımda canım bidaha almadım zaten elimdekileri bitirdim bugünde bitti zaten bitki çayı denicem artık. simit olayındada haklısın ama bi anlık refleks oldu akşam üzeri yediğim karnım acıktı elim çekmece gitti gözüme ilk simit ilişti veeeeee lup mideye
akşam üzeri bi avuç leblebiyle 2 dilim elma yedim öyle gittim canım yüzmeye gelincede 8.30 da bi mandalina yedim o kadar ve kendimi çok rahat kuş gibi hissediyorum

iyi geceler kızlar
ben bugünkü menümüde paylaşayım ve gideyim yatmaya çok yorgunum bugün yüzmeye gittiğim için
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
peynir zeytin salatalık

ara
bir avuç leblebi

öğle
yemekten önce bir adet kemal paşa
bir por.kuru fasulye
bi dilim ekmek

ara
bir avuç leblebi
iki dilim elma

akşam
bir mandalina

100 adet ip atlama
60 dakika yüzme
6 bardak kadarda su

herkese iyi geceler tatlı rüyalar

-berill leslie yi denedim ben daha once
Bir ara yapiyordum sikca ben hep 5 milini yapmistim, bence sen de ondan devam et cunku 5. Milin sonunda anca ter attiriyor zaten.
Bir de beril ben de sislik olmasi icin bi neden yok cunku regl haftam obur hafta.. Odem oldugunu sanmiyorum

-ebruu ozellikle oyle yazdim ki burger dan ciktim diye sok etkisi yaratsim diye

-gul anadolu yakasinda bakiyoruz. Bugun baktik bir tane aslinda atasehire bagli ama tam icinde degil.
Kizlar ya siz de fikrinizi soyleyin. Evi ici mukemmeldi, cook modern, cok farkli, ornek daire oldugu icin ekstra dekorasyon yapmislar, fiyati da uygun geldi. Tek binali bir site gibi, residence diye geciyor, guvenlikli fitness salonu fln var, kisacasi cok guzel. Amaaa yeri biraz kotu. Ama ikimizde de araba olcak insallah. Sizce nasil?
Yeri guzel olan yerlerde ici boyle guzel olan bi yer 2000 tl civari o yuzden hem yer hem ici guzel hem de yeni bulamiyoruz uygun fiyata. Ne dersinizz, araba olduktan sonra dezavantaj saglar mi sizce? Bu arada biraz cevresi kotu ama arabayla 5-10 dk icinde 3 farkli merkezi ilceye ve avm ye ulasilabiliyor.

- Sevda sana da bir sey yazacaktim ama unuttum

Sevda buldum:)
Komik olan bana ye diye israr edenler de diyette olan arkadaslarim. Kendileri bozduklari icin bana da yedirmek istediler.

Bu arda biliyorsunuz biz iddaya girmistik okuldaki ogretmen arkadaslarla. Ama tatilde kimse duzgun yapamamis, tekrar bastan baslamaya karar verdik 1 ay. Yarin tartilcaz tekrar

Canlarıım hepinize günaydın birazdan evden çıkıcam akşama kadar dersim var, okuldan gelince de spora gidicem. Yani anlayacağınız gecikiyorum biraz bugün. Kendinize çok iyi bakın, kaçamak falan yapmayın, tartılıp da moralinizi bozmayın ve Allah'a emanet olun..

Gunaydinn Tugbaa
Ve gelecek herkeseee

Ben de yoldayim. Bu aksam okulda toplanti var 17:30da ben de gec gidicem eve. Ama ara ara ugrarim ben
Bu arada ben tartildm ve mutlu oldumm bir kac gundur dikkat ediyorum arti farkini azaltmisimm

Dunku menumu yazmamisim bir de onu yazayimm

Sabah
1 dilim tam tahilli ekmek
1 dilim yumurtali ekmek
Yarim domates+yarim salatalik
Kk kadar kasar peyniri

Ogle
1 kepce corba
3 yk yagsiz salcasiz manti
Salata

Aksam (muhammetin teyzesindeydik)
Fasulye yemegi-corbasi
1 parca tavuk, 1 parca et
Salata

Cayda bir suru sey vardi ben sadece birer catal tadina baktim. Cok israr etmedi teyzesi Allahtan.
1 catal tahinli kabak tatlisi
1 catal pasta
1 kuru incir

Bunlar olmamaliydi ama misafirlige gidince malesef en az buna indirgeyebildim yemekte de pilav ve diger yemeklerden almadim zaten.

Günaydınnnnnnnn güzellerrrrim :))))))

Niyalcik şuan daha da mutluuuuu ivit cumayı beklemedim tartıldım önümüzdeki haftadan itibaren yalnızca cumaları tartılcam

Ve şuan itibariyle kilom: 76.7

Bu ödem olabilir yağ değildir tamamen tabi de hissim müthiş

günaydınlar arkadaslarım nasılsınız ? bende saat 7 de uyandım bebeklerımı sucuklu kasar peynırlı tost yaptım onlara süt kendıme kuş burnu cayı demledım.bende kavaltımı yaptım ama kesinlikle tostdan bir parca bile almadım.kendıme özel hazırlıyorum artık menülerimi.cocuklarımı okula yolcu ettım allahıma emanet olsunlar.bende evde biraz temizlik yapayım.

Sabah 10:30 evden çıkış oğluşu babaannesine bırakış
11:30 ders başlar 16:00 bitiş

Bide telefon ayarlarında gizlilik ten instagramın foto paylaşımını aç

sağol canım :)

afiyet olsun güzel olmuş..

canim sikiliyor ama nasilllllllllllllll bilemezsiniz

ne oldu canocan?

gayet güzel :)

Betül ben kısmetse haziranda tasınıcam eşimin büro ümraniye de hem çekmeköy e ,hem atasehir e yakın sen daha iyi bilirsin teyzem atasehir de pek komsuluk falan olmaz çekmeköy daha aile yeri diyorgerçi bursa da da pek komsuluk kalmadı zaten genelde çok girip çıkan bir insan değilimdir,dediğin gibi çekmeköyde de kiralar böyle benim bursada ki evi 1250 ye versek yine üstüne koymamız lazım ayrıca bu evim 4 artı bir evler hep 3 artı bir ve çok pahalı,güvenlikli bir site istiyoruz ama hangi semt hala karar veremedik birara idip bakıcam,aslında araba olduktan sonra daha lüks bir evde oturmak mantıklı ama arkadaslar sen istanbul da yenisin her sey elinin altında olsun diyor merkezden tutun diyor bakalım napıcaz...Bu arada atasehirde arkadasım oturuyor ben çok beğendim orayı ama çocukların okulu da çekmeköyde olacak onlara bağlıyız biraz da...bir de kelebekia varmış çekmeköy de esimin arkadasının yurtdışına tayini çıkmış oturamadan kiraya vereceklermiş size verelim demiş,en iyisi ben birara gidip gezeyim su semtleri...

canım kilo çizelgesi yapsana kaç kiloydun geçen hafta?

çocukların kaç yasında arzu allah bağışlasın...

Son düzenleme:
Gunaaayyydınn kızlaaarr sükürler olsun sonundaaa döndüm 57.9 a haftasonu 2 gun kacamakları 3 günümü aldı simdi cumaya kadar 400 gr verirsem bu haftayıda böyle gecirmis olurum

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
ben kızlarıda okula yollamadım bugun
hasanında nobet sonrası ızın gunu bugun dolu dolu bacımla alemlere akacammmmmmmm
belkı ara ara selam vermeye gelırsem bakarım nasılsınız
bu aksam mesajlar bana unutmayın

betul ev fıkrımı sana yazmıstım ıcıne sınen bır ev olsun bıraz uzak olsun ama kırasına dıkkat et yenı evlı bırde strese gırme
hıc ummadın yerden harcama cıkar
kendınıze bır butce ayırmayı unutma
arabanın benzın parasınıda kıraya ekle ona gore bak

ecemmmmmmmmm oyle doluyumkı dokunsalar patlayacam
kendımı dısarlara atıyom evler dar gelıyor
ben cabuk alısıyom ve vedaları sevmıyommmmmmmm ne yazıkkı

gulllllllllll bır an once evıne gıt bak canım sonra telasa gelır

haklısın canım biraz fazla oldu ayrıca benı aydınlattıgın ıcın tesekkur edrım kuru meyvelerın ve mandalinanın bı arada yenmeyecegını bılmıyoudum.

hay maşşalh benım hemşoma yaa acaba bana ne zaman soracaklarki:)ayrıca ankaraya geldıgınde haber edıyosun bana bak tamam mı?

ayyyy ne guzel bızdede benım koca 78 ben 84 suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…