Diyetten haberler iyi :) Bazen abarttığımı düşünsem de dengelemeyi öğrendim.. Abartmak derken, kaçamak şeklinde değil, yediklerimin miktarı olarak :) spor da yapıyorum hem balım ya. Evde leslie, mekik, göbek-bel hareketleri vs. Şimdi de zaten okullar açılınca spor salonu da açıldı haftada 3 gün oraya gideceğim, dün gittim mesela :79:
Simitten başka alternatif yok mu ki :44: Kepek ekmeğinden, tam buğday ekmeğinden sandviç hazırlayabilirsin kendine akşamdan. Ya da yağsız tost. Marketlerde fırınlarda satılıyor ya zaten sandviç-tost ekmekleri.. Onlardan al kendine bence. Bunlar çok daha sağlıklı seçenekler bence
İraden için kutlarım betüş :13: Ev meselesine gelince, hakkınızda hayırlısı olsun kuzucuum
Şu cumadan önce tartılmaların önüne nasıl geçicez biz
Canlarımmmm cigerparelerimmmmm nassılll mutluyum şuannn biraz önce tartıldım 78.3 bîde 1 lt su içmişimdir 1 saat içinde yemekte yedim sabah aç karnına kıyafetlerim olmadan kaç çıkarım artık :))
Buarada bugün okuldaki rahat 6-7 defa nasıl kilo veriyorsun diye soruldu dedim bismillah yeni başladım :) çok mutlu oldum tabi birde geçen hafta ki kan kaybımdan yüzüm çok solduacaba bu yüzden mi însanlara zayıflamış geldim :) 65 olacağım inş o zaman ne diyecek Ankara'ya gittiğimde annemler :) anneme ve babama söz verdim 65 olacağım diye bîrde namaza başlasam tam olacak
Wuuuuhuuuu
Hopppppppp bi dk yaaaaa ben yokum diye ortalıklarda kaçamaklar mı yapılmışValla anlamam ben kaçamak felan çok kötü yaparım. Bidaha kaçamağın lafını bile duymamayım Duydumu bütün kaçamaklar. Nihal senide bu alıntı sayesinde gördüm.
Olur mu hiç canım ben yokken yapılan kaçamaklara bakılırsa eğer sanırım yorulmam gerekiyorKaçamaklar beni çok sinirlendirdi
Canım benim simit, form çay, kısır hiç olmamış. Sabah kahvaltıda yarım simit olabilir yanında peynirle felan ama kalan yarısını yaaa bi başkasına ver, yada ertesi güne sakla sakın akşam yeme. Form çayı hakkındaki uyarımı yapmıştım daha önce. Barsak tembelliği yapar içmeyin lütfen diye. Onun yerine sade su için daha faydalı.
Hadi bakalım inşallah görürsün o rakamı ama akşam olmadan mutlaka bişeyler yeee. Aç aç spor yapman olmaz. Hem güçten düşersin hasta olursun dikkat et kendine. Spora gitmeden en az bir saat önce hafif bişeyler ye mutlaka.
Ecem ama ben görmedim annenin fotoğrafını çok merak ettim
Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Betül yaaaa en az önce nerden çıktım Burger king deyince kalp krizi geçiriyordum az kalsın. Kız böyle mi söylenir. Yüreğime iniyordu
Ama maşallah maşallah tebrik ediyorum seni.
İnşallah akşamda düzgün bişeyler bulursun yemek için.
Canlarıım hepinize günaydınbirazdan evden çıkıcam akşama kadar dersim var, okuldan gelince de spora gidicem. Yani anlayacağınız gecikiyorum biraz bugün. Kendinize çok iyi bakın, kaçamak falan yapmayın, tartılıp da moralinizi bozmayın ve Allah'a emanet olun..
Sabah 10:30 evden çıkış oğluşu babaannesine bırakış
11:30 ders başlar 16:00 bitiş
Bide telefon ayarlarında gizlilik ten instagramın foto paylaşımını aç
kızlarrr şekerler bugünkü menüm
sabah
*aç karnına ceviz kürüm
*1 dilim ekmek
*2 adet zeytin
* 1 tane salatalık
ara
*1 adet portakal
öğle
* şehriyeli süzme bulgur pilavı 4 kaşık
* yarım tabak kuru fasulye
akşam (saat 5.00 ti)
*1 kase çorba
*1 dilim kepekli ekmek
saat
8:00 de bir adet portakal yedim braz içim kıyılır gibi oldu akşamı erken yemiştim birde arayı atladım ondan galiba
3 kupa yeşil çay
2,5 litre su
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit k. kadar beyaz peynir
1 dilim tam b. ekmeği
1 bardak şekersiz yeşilçay
Öğle
1 kâse karnabahar yemeği
1 kâse yoğurt
1 dilim tam b. ekmeği
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
+Yaklaşık 2,5 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 100 mekik
Ben çıkıyorum canlarııım sabahtan akşama kadar okuldayım yarın, Allah'a emanet olun hepiniz..
canim sikiliyor ama nasilllllllllllllll bilemezsiniz
iyi geceler kızlar
ben bugünkü menümüde paylaşayım ve gideyim yatmaya çok yorgunum bugün yüzmeye gittiğim için
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
peynir zeytin salatalık
ara
bir avuç leblebi
öğle
yemekten önce bir adet kemal paşa
bir por.kuru fasulye
bi dilim ekmek
ara
bir avuç leblebi
iki dilim elma
akşam
bir mandalina
100 adet ip atlama
60 dakika yüzme
6 bardak kadarda su
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
-berill leslie yi denedim ben daha once
Bir ara yapiyordum sikca ben hep 5 milini yapmistim, bence sen de ondan devam et cunku 5. Milin sonunda anca ter attiriyor zaten.
Bir de beril ben de sislik olmasi icin bi neden yok cunku regl haftam obur hafta.. Odem oldugunu sanmiyorum
-ebruu ozellikle oyle yazdim ki burger dan ciktim diye sok etkisi yaratsim diye
-gul anadolu yakasinda bakiyoruz. Bugun baktik bir tane aslinda atasehire bagli ama tam icinde degil.
Kizlar ya siz de fikrinizi soyleyin. Evi ici mukemmeldi, cook modern, cok farkli, ornek daire oldugu icin ekstra dekorasyon yapmislar, fiyati da uygun geldi. Tek binali bir site gibi, residence diye geciyor, guvenlikli fitness salonu fln var, kisacasi cok guzel. Amaaa yeri biraz kotu. Ama ikimizde de araba olcak insallah. Sizce nasil?
Yeri guzel olan yerlerde ici boyle guzel olan bi yer 2000 tl civari o yuzden hem yer hem ici guzel hem de yeni bulamiyoruz uygun fiyata. Ne dersinizz, araba olduktan sonra dezavantaj saglar mi sizce? Bu arada biraz cevresi kotu ama arabayla 5-10 dk icinde 3 farkli merkezi ilceye ve avm ye ulasilabiliyor.
- Sevda sana da bir sey yazacaktim ama unuttum
Günaydınnnnnnnn güzellerrrrim :))))))
Niyalcik şuan daha da mutluuuuu ivit cumayı beklemedim tartıldım önümüzdeki haftadan itibaren yalnızca cumaları tartılcam
Ve şuan itibariyle kilom: 76.7
Bu ödem olabilir yağ değildir tamamen tabi de hissim müthiş
günaydınlar arkadaslarım nasılsınız ? bende saat 7 de uyandım bebeklerımı sucuklu kasar peynırlı tost yaptım onlara süt kendıme kuş burnu cayı demledım.bende kavaltımı yaptım ama kesinlikle tostdan bir parca bile almadım.kendıme özel hazırlıyorum artık menülerimi.cocuklarımı okula yolcu ettım allahıma emanet olsunlar.bende evde biraz temizlik yapayım.
canim sikiliyor ama nasilllllllllllllll bilemezsiniz
Canımcım bu konuya Ebru daha önce de değinmişti. Şu kuru kayısılar, kuru incirler, sayısına dikkat etmediğimiz zaman fazlaca şeker almak anlamına geliyor.. Akşam da mandalina yicekmişsin bak o da şekerli. Hem akşam meyve yememek gerek diye biliyorum. Olacaksa da bi elma olur belki.. Daha dengeli ve kararında dağıtmak lazım şekerli yiyecekleri günlere. 4 kaşık tavuklu pilav da çok olmuş sanki. Pilavın ne kadar kalorili bişey olduğunu biliyosun dimi :44: Yaprak sarma da var :\ Mevlütteydin bugün tabi ama azıcık daha dikkat diyorum ben
Hani bazen az yemiş gibi görsek de, biraraya geldiklerinde bize daha fazla zarar verecek ve kalori almamıza sebep olacak şeyler yiyoruz.. Sanırım bu konudaki seçiciliğimiz de zamanla gelişiyor. Ben de burda menüleri ve eleştirileri okudukça öğrendim biçok şeyi. Umarım doğru şeyler duyuyor ve duyuruyorumdur
Canlarımmmm cigerparelerimmmmm nassılll mutluyum şuannn biraz önce tartıldım 78.3 bîde 1 lt su içmişimdir 1 saat içinde yemekte yedim sabah aç karnına kıyafetlerim olmadan kaç çıkarım artık :))
Buarada bugün okuldaki rahat 6-7 defa nasıl kilo veriyorsun diye soruldu dedim bismillah yeni başladım :) çok mutlu oldum tabi birde geçen hafta ki kan kaybımdan yüzüm çok solduacaba bu yüzden mi însanlara zayıflamış geldim :) 65 olacağım inş o zaman ne diyecek Ankara'ya gittiğimde annemler :) anneme ve babama söz verdim 65 olacağım diye bîrde namaza başlasam tam olacak
Wuuuuhuuuu
Okulda ne yiyeceğimi şaşırdım bugün sîz hastanede ne yiyordunuz? Gerçi yemekhane var değil mi? Acaba küçük kaplarda yoğurt var onu mu götürsem? Bisküvi dediğim altınbaşak varya diyet bisküvi işte ondan
Birde şuara okul sınavlardan yarım gün peki teneffüsler 5 dakika ve ben ne yiyebilirim bir fikriniz var mı?
Çok mutlu oldum şimdi kocamda tartıldı benden gaza gelip :) bir zamanlar eş gidiyorduk kocişko ile şimdi o 87 ben 78 hahahaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?