En iyisini yapıyorsun canım
Buarada nesfit var ya sabah akşam ondan yesem öğlende okulda diyet bisküvi? Nesfit iyi mi bal katsam olmaz değil mi? Kilo verdiriyor mu deneyen var mı?
süpersin tok karnı 78.3 gelirsen açken eminim 1.5 veya 2 kilo daha az gelebilirsin ....
cnm menün güzel ama öğle de yediğin bisküvi hiç olmamış bence hem anlık bir doyuruculuğu var hemde bi ara doktorum da gösteriyodu bir paket büsküvi 3 veya 4 dilim ekmeğe eşit tam hatırlamıyorum ama öyle bişeydi ...
.
eltısın muabbetı hıc sarmadı benı
caktırmadan sızı okuyum barımmmmmmmmmmmm
tuğbacım hoşgeldin geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle aeo.
kızlar ne tatlısı yaw zayıflayalım arzu bize ödül olarak tepsilerle gönderir şimdilik cısss...
güle güle giy canım fotosunu gördüm çok güzelmiş eşinle nice güzel günlerde giy inşşşş
afiyet olsun canım yaramasın inşşş hiç kimseye vitamin olsun kilo olmasın
afiyet olsun ecemcim ama sanki araları atlıyorsun işe yarıyormu peki öğün atlamak ii değil diyorlar fark ediyormu canım
afiyet olsun açelya tam gaz devam
ooooo süpersin tebrik ederim hadi bakalım kolay gele nihalcim ailen neresinde oturuyor ankaranın bende ankaradayım canım yenimahalle
anladım canımcım zafere giden her yol paris amacımıza ulaşalımda sağlıklı bir şekilde inş ii geceler
olsun nıhalım genede o rakamı gordunmu gordun:)önemli olan bu muthişşş:)Günaydınnnnnnnn güzellerrrrim :))))))
Niyalcik şuan daha da mutluuuuu ivit cumayı beklemedim tartıldım önümüzdeki haftadan itibaren yalnızca cumaları tartılcam
Ve şuan itibariyle kilom: 76.7
Bu ödem olabilir yağ değildir tamamen tabi de hissim müthiş
Gunaaayyydınn kızlaaarr sükürler olsun sonundaaa döndüm 57.9 a haftasonu 2 gun kacamakları 3 günümü aldı simdi cumaya kadar 400 gr verirsem bu haftayıda böyle gecirmis olurum
Çok geçmiş olsun ismini bilmiyorum kusura bakma:)
Gunaaayyydınn kızlaaarr sükürler olsun sonundaaa döndüm 57.9 a haftasonu 2 gun kacamakları 3 günümü aldı simdi cumaya kadar 400 gr verirsem bu haftayıda böyle gecirmis olurum
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
ben kızlarıda okula yollamadım bugun
hasanında nobet sonrası ızın gunu bugun dolu dolu bacımla alemlere akacammmmmmmm
belkı ara ara selam vermeye gelırsem bakarım nasılsınız
bu aksam mesajlar bana unutmayın
betul ev fıkrımı sana yazmıstım ıcıne sınen bır ev olsun bıraz uzak olsun ama kırasına dıkkat et yenı evlı bırde strese gırme
hıc ummadın yerden harcama cıkar
kendınıze bır butce ayırmayı unutma
arabanın benzın parasınıda kıraya ekle ona gore bak
ecemmmmmmmmm oyle doluyumkı dokunsalar patlayacam
kendımı dısarlara atıyom evler dar gelıyor
ben cabuk alısıyom ve vedaları sevmıyommmmmmmm ne yazıkkı
gulllllllllll bır an once evıne gıt bak canım sonra telasa gelır
tebrik ediyorum ecem darısı başıma:)
saol canım ısmımde açelya bu arada
İyi olmus valla bütün hafta emek harca sonra haftasonu gitsin ben de üzülüyorum bu duruma 2 kat caba harcıyoruz bu sefer...
haklısın berosum ama o kadar yoğun ki daha kendi oturacağı evi bulacak 1 artı 1 biz ancak mayıs sonu falan tutarız.
sen de kardesinle her anını değerlendir keske gurbetlik olmasaydı ama var(
memnun oldum Açelya...sen nerde oturuyorsun?
haklısın canım biraz fazla oldu ayrıca benı aydınlattıgın ıcın tesekkur edrım kuru meyvelerın ve mandalinanın bı arada yenmeyecegını bılmıyoudum.
hay maşşalh benım hemşoma yaa acaba bana ne zaman soracaklarki:)ayrıca ankaraya geldıgınde haber edıyosun bana bak tamam mı?
ayyyy ne guzel bızdede benım koca 78 ben 84 suan
hasanında nobet sonrası ızın gunu bugun dolu dolu bacımla alemlere akacammmmmmmm
betul ev fıkrımı sana yazmıstım ıcıne sınen bır ev olsun bıraz uzak olsun ama kırasına dıkkat et yenı evlı bırde strese gırme
tebrik ediyorum ecem darısı başıma:)
İyi olmus valla bütün hafta emek harca sonra haftasonu gitsin ben de üzülüyorum bu duruma 2 kat caba harcıyoruz bu sefer...
Tamam yaz tatilinde geliyorum merak etme ayrıca sen kocanda daha daha zayıf olacaksın :))))
Vedalarrr hep cok zorrr oluyoorrr ama mecburiyetler isteskma sen canını bak kuzuların geldi onlara yogunlas
Hadi acelyacım güzeell sonuclarlaaaa gel artık :))
Bende üzülüyorum ama iradesizlik ne kötü birsey aslında hersey elimizde simdi birde bu haftasonu var, kesin herkes elinde bi pastayla cıkıp gelicekkk off yabisey bulmam gerekk
ooo yaza kadar birbirimizi zayıf karşılarız inşallah:)
inşallah eceeeem yaa oglumun dogum gunu 31 temmuz acaba o zamana kadar gidermiki butun kilolarım ya 55 falan olsam yeter o zamana kadar:)
Gunaydinn Tugbaa
Ve gelecek herkeseee
Ben de yoldayim. Bu aksam okulda toplanti var 17:30da ben de gec gidicem eve. Ama ara ara ugrarim ben
Bu arada ben tartildm ve mutlu oldumm bir kac gundur dikkat ediyorum arti farkini azaltmisimm
Dunku menumu yazmamisim bir de onu yazayimm
Sabah
1 dilim tam tahilli ekmek
1 dilim yumurtali ekmek
Yarim domates+yarim salatalik
Kk kadar kasar peyniri
Ogle
1 kepce corba
3 yk yagsiz salcasiz manti
Salata
Aksam (muhammetin teyzesindeydik)
Fasulye yemegi-corbasi
1 parca tavuk, 1 parca et
Salata
Cayda bir suru sey vardi ben sadece birer catal tadina baktim. Cok israr etmedi teyzesi Allahtan.
1 catal tahinli kabak tatlisi
1 catal pasta
1 kuru incir
Bunlar olmamaliydi ama misafirlige gidince malesef en az buna indirgeyebildim yemekte de pilav ve diger yemeklerden almadim zaten.
gunaydınlar kızlar bugun bıraz gec geldim çunku ogluşumun aşısı vardı hastanedeydik çok aglattılar ogluşumu
Selam kızlar. Ben geldim ama kimsecikler yok ortalıklarda. Nerdesiniz bakimmm? Neden boş kalmış takım söyleyin bakimmm
Sabah 10:30 evden çıkış oğluşu babaannesine bırakış
11:30 ders başlar 16:00 bitiş
Bide telefon ayarlarında gizlilik ten instagramın foto paylaşımını aç
Hayır görüsmüyorum uzun zamandır.. Neden oldugunu soranlarada acık acık soylüyorum o da sormak isterse ona da söylerim .
En iyisini yapıyorsun canım
Buarada nesfit var ya sabah akşam ondan yesem öğlende okulda diyet bisküvi? Nesfit iyi mi bal katsam olmaz değil mi? Kilo verdiriyor mu deneyen var mı?
benim bu günkü menüm şöyle
sabah :1 dilim kepek ekmeği,1 parça peynir,3 zeytin ve 1 tatlı kaşığı kadar reçel
öğle:1 patlıcan ve 1 kırmızı biber közlenmiş,1 dilim ekmek , 1 bardak ayran
akşam:5 adet lahana sarması , 1 bardak ayran,1 tane salatalık
gün içinde 2 litre su spor olarak yarım saat eliptik ve 100 mekik...
kaptanım bu gün yok kaçamak....
eltısın muabbetı hıc sarmadı benı
caktırmadan sızı okuyum barımmmmmmmmmmmm
kızlarrr şekerler bugünkü menüm
sabah
*aç karnına ceviz kürüm
*1 dilim ekmek
*2 adet zeytin
* 1 tane salatalık
ara
*1 adet portakal
öğle
* şehriyeli süzme bulgur pilavı 4 kaşık
* yarım tabak kuru fasulye
akşam (saat 5.00 ti)
*1 kase çorba
*1 dilim kepekli ekmek
saat
8:00 de bir adet portakal yedim braz içim kıyılır gibi oldu akşamı erken yemiştim birde arayı atladım ondan galiba
3 kupa yeşil çay
2,5 litre su
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit k. kadar beyaz peynir
1 dilim tam b. ekmeği
1 bardak şekersiz yeşilçay
Öğle
1 kâse karnabahar yemeği
1 kâse yoğurt
1 dilim tam b. ekmeği
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
+Yaklaşık 2,5 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 100 mekik
Ben çıkıyorum canlarııım sabahtan akşama kadar okuldayım yarın, Allah'a emanet olun hepiniz..
iyi geceler kızlar
ben bugünkü menümüde paylaşayım ve gideyim yatmaya çok yorgunum bugün yüzmeye gittiğim için
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
peynir zeytin salatalık
ara
bir avuç leblebi
öğle
yemekten önce bir adet kemal paşa
bir por.kuru fasulye
bi dilim ekmek
ara
bir avuç leblebi
iki dilim elma
akşam
bir mandalina
100 adet ip atlama
60 dakika yüzme
6 bardak kadarda su
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
-berill leslie yi denedim ben daha once
Bir ara yapiyordum sikca ben hep 5 milini yapmistim, bence sen de ondan devam et cunku 5. Milin sonunda anca ter attiriyor zaten.
Bir de beril ben de sislik olmasi icin bi neden yok cunku regl haftam obur hafta.. Odem oldugunu sanmiyorum
-ebruu ozellikle oyle yazdim ki burger dan ciktim diye sok etkisi yaratsim diye
-gul anadolu yakasinda bakiyoruz. Bugun baktik bir tane aslinda atasehire bagli ama tam icinde degil.
Kizlar ya siz de fikrinizi soyleyin. Evi ici mukemmeldi, cook modern, cok farkli, ornek daire oldugu icin ekstra dekorasyon yapmislar, fiyati da uygun geldi. Tek binali bir site gibi, residence diye geciyor, guvenlikli fitness salonu fln var, kisacasi cok guzel. Amaaa yeri biraz kotu. Ama ikimizde de araba olcak insallah. Sizce nasil?
Yeri guzel olan yerlerde ici boyle guzel olan bi yer 2000 tl civari o yuzden hem yer hem ici guzel hem de yeni bulamiyoruz uygun fiyata. Ne dersinizz, araba olduktan sonra dezavantaj saglar mi sizce? Bu arada biraz cevresi kotu ama arabayla 5-10 dk icinde 3 farkli merkezi ilceye ve avm ye ulasilabiliyor.
- Sevda sana da bir sey yazacaktim ama unuttum
Sevda buldum:)
Komik olan bana ye diye israr edenler de diyette olan arkadaslarim. Kendileri bozduklari icin bana da yedirmek istediler.
Bu arda biliyorsunuz biz iddaya girmistik okuldaki ogretmen arkadaslarla. Ama tatilde kimse duzgun yapamamis, tekrar bastan baslamaya karar verdik 1 ay. Yarin tartilcaz tekrar
Gunaydinn Tugbaa
Ve gelecek herkeseee
Ben de yoldayim. Bu aksam okulda toplanti var 17:30da ben de gec gidicem eve. Ama ara ara ugrarim ben
Bu arada ben tartildm ve mutlu oldumm bir kac gundur dikkat ediyorum arti farkini azaltmisimm
Sabah
1 dilim yumurtali ekmek
Kk kadar kasar peyniri
Ogle
1 kepce corba
Salata
Fasulye yemegi-corbasi
Salata
Cayda bir suru sey vardi ben sadece birer catal tadina baktim. Cok israr etmedi teyzesi Allahtan.
1 catal pasta
1 kuru incir
Bunlar olmamaliydi ama misafirlige gidince malesef en az buna indirgeyebildim yemekte de pilav ve diger yemeklerden almadim zaten.
Günaydınnnnnnnn güzellerrrrim :))))))
Niyalcik şuan daha da mutluuuuu ivit cumayı beklemedim tartıldım önümüzdeki haftadan itibaren yalnızca cumaları tartılcam
Menün yine nazarlık Tuğba'cım. Afiyet olsun.
gunaydınlar kızlar bugun bıraz gec geldim çunku ogluşumun aşısı vardı hastanedeydik çok aglattılar ogluşumu
Dünkü menün çok güzelmiş betülcüm. Misafirliği de yine hafif atlatmışsın bence :)
Canım ya kıyamam sana.. Ben de sevmem vedaları, sevdiklerime çok bağlıyımdır.. Ama sevdiklerimizin mutlu olacak olması, biraz olsun üzüntümüzü azaltır
Kıyamam ona yaŞifa olsun inşallah..
Ne güzelmiş senin ismin öyleEnnnnnnn yakın arkadaşlarımdan birinin de ismi aynı zamanda..
Ebru'm ben bütün gün okuldaydım yeni geldiiiiim birazdan da spora gidicem :26:
Hakikaten bugün herkes baya sessizmiş neden ki :44:geçmişi okumak ne ka kolay oldu yaf :126:
Vedalarrr hep cok zorrr oluyoorrr ama mecburiyetler isteskma sen canını bak kuzuların geldi onlara yogunlas
Bende üzülüyorum ama iradesizlik ne kötü birsey aslında hersey elimizde simdi birde bu haftasonu var, kesin herkes elinde bi pastayla cıkıp gelicekkk off yabisey bulmam gerekk
1 saat tv izlemek 75 kaloriymis
inşallah eceeeem yaa oglumun dogum gunu 31 temmuz acaba o zamana kadar gidermiki butun kilolarım ya 55 falan olsam yeter o zamana kadar:)
Bak yaaaa önce yap kaçamağı arkasından uğraş dur bütün hafta. Düşünsene kaçamak yapmasaydın cumaya kaç kilo görecektin tartıdaBence bundan sonra ki her kaçamakta bu gelsin aklına.
Al sana güzel bir sınav. Ne yapmayı düşünüyorsun doğum gününde
Bak ne güzel demek ki burda vakit geçirirkende kalori harcıyoruz. Belki televizyon izlemekten daha çok gidiyordur
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit k. kadar beyaz peynir
1 dilim tam b. ekmeği
1 bardak şekersiz yeşilçay
Öğle
1 kâse karnabahar yemeği
1 kâse yoğurt
1 dilim tam b. ekmeği
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
+Yaklaşık 2,5 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 100 mekik
Ben çıkıyorum canlarııım sabahtan akşama kadar okuldayım yarın, Allah'a emanet olun hepiniz..
Canlarıım hepinize günaydınbirazdan evden çıkıcam akşama kadar dersim var, okuldan gelince de spora gidicem. Yani anlayacağınız gecikiyorum biraz bugün. Kendinize çok iyi bakın, kaçamak falan yapmayın, tartılıp da moralinizi bozmayın ve Allah'a emanet olun..
tuğbacım sen öğrencimisin öğretmenmi canım kolay gelsin sporda bol bol kalori yakmalar
Gunaydinn Tugbaa
Ve gelecek herkeseee
Sabah
1 dilim yumurtali ekmek
Kk kadar kasar peyniri
Ogle
1 kepce corba
Salata
Fasulye yemegi-corbasi
Salata
1 catal pasta
1 kuru incir
afiyet olsun betülcüm
Günaydınnnnnnnn güzellerrrrim :))))))
senin adına sevindim nihalcim tabi gaza getirir ama aldığını görünce aynı zamanda koca bir moral bozukluğu ama inşallah hep verdiğini gösterir ah şu tartılar ah.....
ay bence yeme nıhalım yaa benı cok acıktırmıştı.
vay bee göruyomusun masum sandıgımız bısküvi katilin ta kendısıymış:)
eltiyi sevmıyoruz bıraz sankı:)
evet canım tam gaz devam kız yoksa komşumuyuz bende yenımahalledeyım:)
olabilir vallaha açelyacım ben şentepe yukarısı biras senin neresi tam olarak
inş.ulaşıcaz canım hep beraber:)
olsun nıhalım genede o rakamı gordunmu gordun:)önemli olan bu muthişşş:)
1 saat tv izlemek 75 kaloriymis
kaloriyi alıyormuyuz veriyormuyuz ecem
verirsin açelyacım sen cnaını sıkma yeterki sıkı tut o kiloya düşemez isen bile geldiğin nokta senin için büyük bir başarı bence ama herzman hedefe ulaşmak daha keyif vericidir ulaşamayacak hiç bir engel yoktur allahın izniyle
Öğle yemeğini okulda yemen lazım o zaman. Peki öğle arası yok mu sizin okulda? Hep mi 5 dk aralar. Ve hergün mü aynı program?
En iyisini yapmışsın canım. Tebriklerİnsanın öyle arkadaşı olacağına hiç olmasın daha iyi.
Ben nesfit yiyorum canım. Hatta hala yiyorum. Ama hamilelikten dolayı ana öğün değilde bir kase ara öğün olarak tüketiyorum. Karışık meyvelisi var. Onu çok seviyorum. Onun sayesinde sütte tüketmiş oluyorum. Şeker ihtiyacımıda karşılıyorum. Bence sen sabah akşam değilde okulda nesfit yiyebilirsin. Kapalı sütlerden çantanda taşıyabilirsin. Sabah güzel bir kahvaltı, öğle bir kase nesfit, akşamada bir gün et türü bir gün sebze türü güzel bir menü oluşturabilirsin kendine. Ama öğleni kesinlikle geciktirme çünki öğlen ne kadar az doyarsan o kadar çok akşama saldırıyorsun.
Reçel olmamış. Artık şekerli ve işlenmiş gıdaların bence tadına bile bakma. Sarmalar nasıl yapılmıştı? Ayrıca kaçamak hiç olmasın zaten
Alemsin kız sen Beril
Canım akşamki portakal haricinde çok güzel bir menü. Akşam asla ve asla meyve yemeyin çünki meyvedeki şeker direkt olarak depolanıyor. Eğer çok acıktığınızı hissederseniz bir bardak süt içebilirsiniz. Tatlı ihtiyacı hissediyorsanız sütün için tarçın katabilirsiniz. Ama asla ve asla meyve yemeyin. Çok masum gibi görünüyor ama maalesef öyle değil. Su ve yeşil çay için tebrikler. Çok güzel içmişsin.
tamam ebrucum kesinlikle dikkat edicem şu tarçın işini sevdim tarçına bayılırım zaten sütü hiç böyle denememiştim bu bilgi için teşekkürler canım su vazgeçilmezim zaten bekarken babam su içerken kızım içinde filmi var derdi o kadar içerim yani
Menün yine nazarlık Tuğba'cım. Afiyet olsun.
Öğlenki kaçamak ve akşamki mandalina olmamış canım. Meyveyle ilgili yazdım yukarda zaten. Onun haricinde sporun harika olmuş. Kaçamaksız böyle spor yaparsan çok iyi sonuçlar alırsın. Su çok az olmuş. Bardak hesabı yapıyorsun günlük en az 12 su bardağı içmen lazım.
Tatlım eğer ikinizde de araba olacaksa hiç sorun yok. Evi beğendin ve fiyatı uygunsa kaçırma. Güvenliğide varmış. Sonuçta henüz bebeğiniz yok. Arabada olunca sorun yok.
Zaten kalbime indiriyordun Betül, çok kötüsün
Hadi bakalım kazan şu iddiayı artık. Gerçi benimde senden bu konuda pek ümidim yok ama diğerlerine göre şansın çok fazla
Menündeki hataların farkındasın mutlaka. Söyleyeceklerimide biliyorsun. Uzun uzun yazamayacağım şimdiAma abartmadığın için tebrik edebilirim.
Hadi bakalım inşallah cuma sabahı ucundan da olsa 75 i görürsün.
Canlarım bende kaçıyorum şimdilik. Yarın 14 Şubat ve ben henüz hediyemi almadım. Bu akşam onu halletmeyi düşünüyorum. Geçte olsa uğramaya çalışırım. Kaçta gelirim bilmiyorum ama takımı boş bırakmayın lütfen.
ebrucum kolay gelsin inş çok beğeneceğin çok içine sinecek bir hediye bulursun
ben ankarada oturuyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?