Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

En iyisini yapıyorsun canım

Buarada nesfit var ya sabah akşam ondan yesem öğlende okulda diyet bisküvi? Nesfit iyi mi bal katsam olmaz değil mi? Kilo verdiriyor mu deneyen var mı?

ay bence yeme nıhalım yaa benı cok acıktırmıştı.

vay bee göruyomusun masum sandıgımız bısküvi katilin ta kendısıymış:)

eltısın muabbetı hıc sarmadı benı
caktırmadan sızı okuyum barımmmmmmmmmmmm

eltiyi sevmıyoruz bıraz sankı:)

evet canım tam gaz devam kız yoksa komşumuyuz bende yenımahalledeyım:)

anladım canımcım zafere giden her yol paris amacımıza ulaşalımda sağlıklı bir şekilde inş ii geceler

inş.ulaşıcaz canım hep beraber:)

olsun nıhalım genede o rakamı gordunmu gordun:)önemli olan bu muthişşş:)

Gunaaayyydınn kızlaaarr sükürler olsun sonundaaa döndüm 57.9 a haftasonu 2 gun kacamakları 3 günümü aldı simdi cumaya kadar 400 gr verirsem bu haftayıda böyle gecirmis olurum

tebrik ediyorum ecem darısı başıma:)

Çok geçmiş olsun ismini bilmiyorum kusura bakma:)

saol canım ısmımde açelya bu arada

Gunaaayyydınn kızlaaarr sükürler olsun sonundaaa döndüm 57.9 a haftasonu 2 gun kacamakları 3 günümü aldı simdi cumaya kadar 400 gr verirsem bu haftayıda böyle gecirmis olurum

İyi olmus valla bütün hafta emek harca sonra haftasonu gitsin ben de üzülüyorum bu duruma 2 kat caba harcıyoruz bu sefer...

haklısın berosum ama o kadar yoğun ki daha kendi oturacağı evi bulacak 1 artı 1 biz ancak mayıs sonu falan tutarız.

sen de kardesinle her anını değerlendir keske gurbetlik olmasaydı ama var (

memnun oldum Açelya...sen nerde oturuyorsun?

ben ankarada oturuyorum canım

Tamam yaz tatilinde geliyorum merak etme ayrıca sen kocanda daha daha zayıf olacaksın :))))

Vedalarrr hep cok zorrr oluyoorrr ama mecburiyetler iste skma sen canını bak kuzuların geldi onlara yogunlas

Hadi acelyacım güzeell sonuclarlaaaa gel artık :))

İyi olmus valla bütün hafta emek harca sonra haftasonu gitsin ben de üzülüyorum bu duruma 2 kat caba harcıyoruz bu sefer...

Bende üzülüyorum ama iradesizlik ne kötü birsey aslında hersey elimizde simdi birde bu haftasonu var, kesin herkes elinde bi pastayla cıkıp gelicekkk off ya bisey bulmam gerekk

Tamam yaz tatilinde geliyorum merak etme ayrıca sen kocanda daha daha zayıf olacaksın :))))

ooo yaza kadar birbirimizi zayıf karşılarız inşallah:)

inşallah eceeeem yaa oglumun dogum gunu 31 temmuz acaba o zamana kadar gidermiki butun kilolarım ya 55 falan olsam yeter o zamana kadar:)

inşallah eceeeem yaa oglumun dogum gunu 31 temmuz acaba o zamana kadar gidermiki butun kilolarım ya 55 falan olsam yeter o zamana kadar:)

5.5 ay var nerdeyse kuzunun dogumgününe 55 belki olmayabilir amaaaa yaklasırsın 5 li kilolara yaklasabilirsinn :) azmini kaybetme yeter :)

Son düzenleme:
Selam kızlar. Ben geldim ama kimsecikler yok ortalıklarda. Nerdesiniz bakimmm? Neden boş kalmış takım söyleyin bakimmm

Dünkü menün çok güzelmiş betülcüm. Misafirliği de yine hafif atlatmışsın bence :)

Canım ya kıyamam sana.. Ben de sevmem vedaları, sevdiklerime çok bağlıyımdır.. Ama sevdiklerimizin mutlu olacak olması, biraz olsun üzüntümüzü azaltır

gunaydınlar kızlar bugun bıraz gec geldim çunku ogluşumun aşısı vardı hastanedeydik çok aglattılar ogluşumu

Kıyamam ona ya Şifa olsun inşallah..

Ne güzelmiş senin ismin öyle Ennnnnnn yakın arkadaşlarımdan birinin de ismi aynı zamanda..

Selam kızlar. Ben geldim ama kimsecikler yok ortalıklarda. Nerdesiniz bakimmm? Neden boş kalmış takım söyleyin bakimmm

Ebru'm ben bütün gün okuldaydım yeni geldiiiiim birazdan da spora gidicem :26:

Sabah 10:30 evden çıkış oğluşu babaannesine bırakış
11:30 ders başlar 16:00 bitiş

Bide telefon ayarlarında gizlilik ten instagramın foto paylaşımını aç

Öğle yemeğini okulda yemen lazım o zaman. Peki öğle arası yok mu sizin okulda? Hep mi 5 dk aralar. Ve hergün mü aynı program?

Hayır görüsmüyorum uzun zamandır.. Neden oldugunu soranlarada acık acık soylüyorum o da sormak isterse ona da söylerim .

En iyisini yapmışsın canım. Tebrikler İnsanın öyle arkadaşı olacağına hiç olmasın daha iyi.

En iyisini yapıyorsun canım

Buarada nesfit var ya sabah akşam ondan yesem öğlende okulda diyet bisküvi? Nesfit iyi mi bal katsam olmaz değil mi? Kilo verdiriyor mu deneyen var mı?

Ben nesfit yiyorum canım. Hatta hala yiyorum. Ama hamilelikten dolayı ana öğün değilde bir kase ara öğün olarak tüketiyorum. Karışık meyvelisi var. Onu çok seviyorum. Onun sayesinde sütte tüketmiş oluyorum. Şeker ihtiyacımıda karşılıyorum. Bence sen sabah akşam değilde okulda nesfit yiyebilirsin. Kapalı sütlerden çantanda taşıyabilirsin. Sabah güzel bir kahvaltı, öğle bir kase nesfit, akşamada bir gün et türü bir gün sebze türü güzel bir menü oluşturabilirsin kendine. Ama öğleni kesinlikle geciktirme çünki öğlen ne kadar az doyarsan o kadar çok akşama saldırıyorsun.

Reçel olmamış. Artık şekerli ve işlenmiş gıdaların bence tadına bile bakma. Sarmalar nasıl yapılmıştı? Ayrıca kaçamak hiç olmasın zaten

eltısın muabbetı hıc sarmadı benı
caktırmadan sızı okuyum barımmmmmmmmmmmm

Alemsin kız sen Beril

Canım akşamki portakal haricinde çok güzel bir menü. Akşam asla ve asla meyve yemeyin çünki meyvedeki şeker direkt olarak depolanıyor. Eğer çok acıktığınızı hissederseniz bir bardak süt içebilirsiniz. Tatlı ihtiyacı hissediyorsanız sütün için tarçın katabilirsiniz. Ama asla ve asla meyve yemeyin. Çok masum gibi görünüyor ama maalesef öyle değil. Su ve yeşil çay için tebrikler. Çok güzel içmişsin.

Menün yine nazarlık Tuğba'cım. Afiyet olsun.

Öğlenki kaçamak ve akşamki mandalina olmamış canım. Meyveyle ilgili yazdım yukarda zaten. Onun haricinde sporun harika olmuş. Kaçamaksız böyle spor yaparsan çok iyi sonuçlar alırsın. Su çok az olmuş. Bardak hesabı yapıyorsun günlük en az 12 su bardağı içmen lazım.

Tatlım eğer ikinizde de araba olacaksa hiç sorun yok. Evi beğendin ve fiyatı uygunsa kaçırma. Güvenliğide varmış. Sonuçta henüz bebeğiniz yok. Arabada olunca sorun yok.

Zaten kalbime indiriyordun Betül, çok kötüsün

Hadi bakalım kazan şu iddiayı artık. Gerçi benimde senden bu konuda pek ümidim yok ama diğerlerine göre şansın çok fazla

Menündeki hataların farkındasın mutlaka. Söyleyeceklerimide biliyorsun. Uzun uzun yazamayacağım şimdiAma abartmadığın için tebrik edebilirim.

Hadi bakalım inşallah cuma sabahı ucundan da olsa 75 i görürsün.

Bak yaaaa önce yap kaçamağı arkasından uğraş dur bütün hafta. Düşünsene kaçamak yapmasaydın cumaya kaç kilo görecektin tartıda Bence bundan sonra ki her kaçamakta bu gelsin aklına.

Hadi bakalım iyi eğlenceler. Umarım dolu dolu güzel bir gün geçirirsin. Zaten belli olmuş bugün senin buralarda olmaman.

gunaydınlar kızlar bugun bıraz gec geldim çunku ogluşumun aşısı vardı hastanedeydik çok aglattılar ogluşumu

Geçmiş olsun canım. Ayy kıyamam ben kuzucuğa Kaç aylıktı Açelya'cım bebişin?

Gördüm zaten canım sen ilk mesajında yazmışın. Bugünde herkesin işi çıkmış zaten. İnşallah akşama full kadro burda olur herkes. Hadi bakalım bol bol erisin yağlar sporla

Hakikaten bugün herkes baya sessizmiş neden ki :44:geçmişi okumak ne ka kolay oldu yaf :126:

Geçmişi okumak konusunda doğrusun süper oldu ama motivasyonda lazım takıma

Al sana güzel bir sınav. Ne yapmayı düşünüyorsun doğum gününde

1 saat tv izlemek 75 kaloriymis

Bak ne güzel demek ki burda vakit geçirirkende kalori harcıyoruz. Belki televizyon izlemekten daha çok gidiyordur

Bence istersen yapamayacağın hiç bişey yok. Ben 85,5 ta 6 ay gibi bir sürede 61,8 oldum. Belki 55 olamazsın ama Ecem'in dediği gibi uğraşırsan 5 li rakamları kesin görürüsün.

Canlarım bende kaçıyorum şimdilik. Yarın 14 Şubat ve ben henüz hediyemi almadım. Bu akşam onu halletmeyi düşünüyorum. Geçte olsa uğramaya çalışırım. Kaçta gelirim bilmiyorum ama takımı boş bırakmayın lütfen.

Son düzenleme:

Eveett yaaa belkide 57 görürdüm ama kalabalıkta olunca hc bseeyy yapamadım kacamakk olabldigince yok artık canım cıktı spordan :)))

Off güzel bir sınav mı bilmiyorum
Benim planım yok ama 2 haftadır bir suprizim bile olmadı hic deyip deyip geziniyorum hediyelerimi siparis veriyorum :))) ehh odun degillerse bi süprizz gelicekk bende hiiic anlamamıs gibi yapıcam haahah :))

1 saat bilgisayar kullanmak 90 kalori saglık bakanlıgının acıkladıgı verilere göre söylüyorum :) mesela ayakta durmak 1 saat boyunca 72 kalori sadece :)

Son düzenleme:

afiyet olsun tuğbacım güzel olmuş canım

ben ankarada oturuyorum canım

ben de bursa da :)

yasgünün falan mı Ecem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…