Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugünkü menüm

sabah

*aç karnıa ceviz kürüm
* 1 kase nesfit

ara

*1 adet elma

öğle
*1 kase çorba
*1 dilim kepek ekmek

ara

*1 adet portakal

akşam

*1 tabak ıspanak
*1 kase yoğurt

3 kupa yeşil çay
3 lt su

Ebru'cum seninle karşılasamıyoruz hiç bu günlerde...

Menüm:

sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta,3 zeytin,1 kk peynir,çay,2 kasık nutella

öğlen:yulaf kepekli 1 kase süt

aksam:kıymalı yumurta,yoğurt

spora gidemedim uyudum

2.5 lt su

Son düzenleme:
kızlar mesaj bildirimi kime bugünlük 11 mesaj akşam giremeyebilirim herkese kocalarla bol muhabbetli akşamlar diliyorum öpüldünüz

Bende bu kez hiç üzerine uğramadım hediyenin. Hatta artık umutsuzluğa bile kapılmış olabilir çünki ben genelde dayanamam hediyeyi hep önceden çıkartırım ortaya. Bu kez son ana kadar bekledim acaip sürpriz olacak. Eminim sanada güzel bir sürpriz hazırlanıyordur. Desene bilgisayar başında daha çok vakit geçirmek lazım

Hediyeyi buldum Sema'cım ama almadım henüz. Bugün gitmektende vazgeçtim. Acaip bir yorgunluk çöktü üzerime. Yarın iş çıkışı halledeceğim inşallah.

Tuğba okul öncesi öğretmenliğinde okuyan bir öğrenci canım. Bu yıl son senesi sanırım.

Menün çok güzel olmuş afiyet olsun.

Sen böyle dedin yaaa bak karşılaştık işte. Ama o sabahki nutella hiç ama hiç olmamış

kızlar mesaj bildirimi kime bugünlük 11 mesaj akşam giremeyebilirim herkese kocalarla bol muhabbetli akşamlar diliyorum öpüldünüz

İyi akşamlar canım sanada.

merhabalar çocuklarım,oğlum 14 yaşında kızım 13 yaşında aminn inş herkesin evlatlarını RABBIM hayırlı evlat evlesin acılarınıda göstermesin.

hayırlı akşamlar arkadaslarım.nasılsınız ?bende bugün evde yokdum az önce eve toplandık hemen menümü yazayım.

sabah:domates salatalık 2 yeşil zeytin bir dilim kepekli ekmek suda pişmiş yumurtanın beyazı.sekersız kuş burnu cay.

ara öğün:bir yeşil elma

öğlen:bir kase corba salata

akşam :bir kücük tabak türlü yemeği bir kase yogurt ama içine mısır ekmeği inş kilo yapmaz.:44::44:

Vaayyyy cok güzel bir süpriizz olacak o zamaaan ahahah :) bende sevgililer günü hediyemi aldım kerostann :) benimkisinide planladımm simdi kereminde dogum günü 26 subat asıl suprizi o gun icin planlıyorum ama sevgililer gününde saclarımı tepeden fiyonk topuz yapıp koskocamanda fiyonk toka takıp kendimi hediye ediyorum dicem hahaha :))

Sabah
1 d. peynir
1 tk pekmez
1.5 d kızarmıs ekmek
Sekersiz cay

Ögle
Domates roka göbek salatalık 4 lüsünden 1 corba kasesi kadar salata

Aksam
3 yk haslanmıs tavuk kusbası( gögsünden)

Afiyet olsun Arzu'cum güzel bir menü olmuş. Mısır ekmeği hakkında hiç bir bilgim yok ama araştırmak lazım. Umarım kilo yapmıyordur. Bu arada su ve sporu yazmamışsın?

Evet canım çok büyük sürpriz olacak çünki yaklaşık 3 aydır çizmelere bakıyoruz beğenemiyoruz bi türlü. Şuan o çizmeyi çok istiyor ama ben alma dedim yaaaa alamıyor bebişim benim. Çok cadıyım galiba

Bakalım o bana ne alacak onu çok merak ediyorum Geçen gün çaktırır gibi oldu. Barcelona forması istiyorum ama şimdi ona para vermek ağarıma gidecek biraz diye erteliyorum hep. Adidastaydık. Forma çok güzeldi beğendin mi aşkım dedi hemen. Yok yok sakın böyle bi hediye alma dedim. Hevesi kursağında kaldı

Senin hediyede süper olacak

Sabah
1 d. peynir
1 tk pekmez
1.5 d kızarmıs ekmek
Sekersiz cay

Ögle

Aksam

Afiyet olsun Ecem'cim güzel bir menü ama artık nedense senin menüler çok az görünmeye başladı bana Sanırım ben çok oburlaştım

Su ve spor yok?

su günlük iki litre içiyorum ama bir türlü spora baslıyamadım.ah sevdamla gamzelimin yakınında otursam onlarla birlikde ne güzel spor yapardık.

Afiyet olsun Ecem'cim güzel bir menü ama artık nedense senin menüler çok az görünmeye başladı bana Sanırım ben çok oburlaştım

Su ve spor yok?

:) Esasında hep bu ayarda gidiyordum aklımda cuma ve olumlu düsünceler var

evet yazmayı unutmusum sporu yatmadan yapıp dus alıp uyuyorum o yuzden su an spor yok
suyuda 2 lt ictim

su günlük iki litre içiyorum ama bir türlü spora baslıyamadım.ah sevdamla gamzelimin yakınında otursam onlarla birlikde ne güzel spor yapardık.

Aynı şehirdesiniz sanırım ama uzak mı oturuyorsunuz?

:) Esasında hep bu ayarda gidiyordum aklımda cuma ve olumlu düsünceler var

evet yazmayı unutmusum sporu yatmadan yapıp dus alıp uyuyorum o yuzden su an spor yok
suyuda 2 lt ictim

Olumlu düşünmenin sonucunu alacaksın inşallah. Hatta bu hafta 56 bile görebiliriz senden

menumu yazayım belkı gelemem arkadaslar gelecek bu hafta dızı sırası bende
sabah
1 haslama yumurta+ıkı catal peynır+3 zeytın
ogle
1 tane sıs+ayran+elma
sormust
aksam
yanında ayran ve salata

betul sen sormustun ya bugunku sebzeler bıber+kabak+renklı bıber+fasulye
tadı guzel oluyor hemde cok hafıf
tost makınasında yapıyorum

kızlar okudum ama mesajlayamam
hayırlık yapmam lazım
opuldunuz

ben çarşı merkezde arkadaslarım ilçe de. arabamla 20 dakikada giderim.

Aslında artık sen o arabayı iyi bir yere park etsen. Sonra gideceğin yerlere yürüyerek gitsen hiç fena olmaz hani. Ben diyet yaptığım dönem arabaya hiç binmedim. Şimdi bile işe arabayla gitmek istemiyorum ama hamileyken çok yorucu oluyor.

Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun canım. Dizi sırası derken? Bugün kimse su ve spor yazmıyor nedense:26:

kızlar okudum ama mesajlayamam
hayırlık yapmam lazım
opuldunuz

Kolay gelsin Beril'cim yaptığın hazırlıklardan da uzak durmayı unutma olur mu? Az kaldı cumaya

Gördüm zaten canım sen ilk mesajında yazmışın. Bugünde herkesin işi çıkmış zaten. İnşallah akşama full kadro burda olur herkes. Hadi bakalım bol bol erisin yağlar sporla

sporumu yaptım geldiiiiiim

afiyet olsun tuğbacım güzel olmuş canım

tuğbacım sen öğrencimisin öğretmenmi canım kolay gelsin sporda bol bol kalori yakmalar

sağol canım menü yorumu için. Yok ben öğrenciyim daha, ama bu son senem, bitiyor çok şükür

Afiyet olsun tatlım çok güzel

Menü güzel balım. Sporu da telafi edersin arada olur böyle

Yediklerin çok güzel canım da su\spor? :44:

Sabah
1 d. peynir
1 tk pekmez
1.5 d kızarmıs ekmek
Sekersiz cay

Ögle

Aksam

Yine azıcık bişey yemişsn ama artık bu konuda sana bişey demicem bii duymuyosun cnmm sen Afiyet bal şeker olsun kuzucuuma

Gayet güzel beril'm :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…