Eveett yaaa belkide 57 görürdümama kalabalıkta olunca hc bseeyy yapamadım kacamakk olabldigince yok artık canım cıktı spordan :)))
Off güzel bir sınav mı bilmiyorum
Benim planım yok ama 2 haftadır bir suprizim bile olmadı hic deyip deyip geziniyorum hediyelerimi siparis veriyorum :))) ehh odun degillerse bi süprizz gelicekk bende hiiic anlamamıs gibi yapıcam haahah :))
1 saat bilgisayar kullanmak 90 kalori saglık bakanlıgının acıkladıgı verilere göre söylüyorum :) mesela ayakta durmak 1 saat boyunca 72 kalori sadece :)
afiyet olsun tuğbacım güzel olmuş canım
tuğbacım sen öğrencimisin öğretmenmi canım kolay gelsin sporda bol bol kalori yakmalar
ebrucum kolay gelsin inş çok beğeneceğin çok içine sinecek bir hediye bulursun
bugünkü menüm
sabah
*aç karnıa ceviz kürüm
* 1 kase nesfit
ara
*1 adet elma
öğle
*1 kase çorba
*1 dilim kepek ekmek
ara
*1 adet portakal
akşam
*1 tabak ıspanak
*1 kase yoğurt
3 kupa yeşil çay
3 lt su
Ebru'cum seninle karşılasamıyoruz hiç bu günlerde...
Menüm:
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta,3 zeytin,1 kk peynir,çay,2 kasık nutella
öğlen:yulaf kepekli 1 kase süt
aksam:kıymalı yumurta,yoğurt
spora gidemedim uyudum
2.5 lt su
kızlar mesaj bildirimi kime bugünlük 11 mesaj akşam giremeyebilirim herkese kocalarla bol muhabbetli akşamlar diliyorum öpüldünüz
sağol canım :)
afiyet olsun güzel olmuş..
ne oldu canocan?
gayet güzel :)
Betül ben kısmetse haziranda tasınıcam eşimin büro ümraniye de hem çekmeköy e ,hem atasehir e yakın sen daha iyi bilirsin teyzem atasehir de pek komsuluk falan olmaz çekmeköy daha aile yeri diyorgerçi bursa da da pek komsuluk kalmadı zaten genelde çok girip çıkan bir insan değilimdir,dediğin gibi çekmeköyde de kiralar böyle benim bursada ki evi 1250 ye versek yine üstüne koymamız lazım ayrıca bu evim 4 artı bir evler hep 3 artı bir ve çok pahalı,güvenlikli bir site istiyoruz ama hangi semt hala karar veremedik birara idip bakıcam,aslında araba olduktan sonra daha lüks bir evde oturmak mantıklı ama arkadaslar sen istanbul da yenisin her sey elinin altında olsun diyor merkezden tutun diyor bakalım napıcaz...Bu arada atasehirde arkadasım oturuyor ben çok beğendim orayı ama çocukların okulu da çekmeköyde olacak onlara bağlıyız biraz da...bir de kelebekia varmış çekmeköy de esimin arkadasının yurtdışına tayini çıkmış oturamadan kiraya vereceklermiş size verelim demiş,en iyisi ben birara gidip gezeyim su semtleri...
canım kilo çizelgesi yapsana kaç kiloydun geçen hafta?
çocukların kaç yasında arzu allah bağışlasın...
kaloriyi alıyormuyuz veriyormuyuz ecem
yasgünün falan mı Ecem?
merhabalar çocuklarım,oğlum 14 yaşında kızım 13 yaşında aminn inş herkesin evlatlarını RABBIM hayırlı evlat evlesin acılarınıda göstermesin.
Bende bu kez hiç üzerine uğramadım hediyenin. Hatta artık umutsuzluğa bile kapılmış olabilir çünki ben genelde dayanamam hediyeyi hep önceden çıkartırım ortaya. Bu kez son ana kadar bekledim acaip sürpriz olacak. Eminim sanada güzel bir sürpriz hazırlanıyordur. Desene bilgisayar başında daha çok vakit geçirmek lazım
hayırlı akşamlar arkadaslarım.nasılsınız ?bende bugün evde yokdum az önce eve toplandık hemen menümü yazayım.
sabah:domates salatalık 2 yeşil zeytin bir dilim kepekli ekmek suda pişmiş yumurtanın beyazı.sekersız kuş burnu cay.
ara öğün:bir yeşil elma
öğlen:bir kase corba salata
akşam :bir kücük tabak türlü yemeği bir kase yogurt ama içine mısır ekmeği inş kilo yapmaz.:44::44:
Vaayyyy cok güzel bir süpriizz olacak o zamaaan ahahah :) bende sevgililer günü hediyemi aldım kerostann :) benimkisinide planladımm simdi kereminde dogum günü 26 subat asıl suprizi o gun icin planlıyorum ama sevgililer gününde saclarımı tepeden fiyonk topuz yapıp koskocamanda fiyonk toka takıp kendimi hediye ediyorum dicem hahaha :))
Sabah
1 d. peynir
1 tk pekmez
1.5 d kızarmıs ekmek
Sekersiz cay
Ögle
Domates roka göbek salatalık 4 lüsünden 1 corba kasesi kadar salata
Aksam
3 yk haslanmıs tavuk kusbası( gögsünden)
Afiyet olsun Arzu'cum güzel bir menü olmuş. Mısır ekmeği hakkında hiç bir bilgim yok ama araştırmak lazım. Umarım kilo yapmıyordur. Bu arada su ve sporu yazmamışsın?
Evet canım çok büyük sürpriz olacak çünki yaklaşık 3 aydır çizmelere bakıyoruz beğenemiyoruz bi türlü. Şuan o çizmeyi çok istiyor ama ben alma dedim yaaaa alamıyor bebişim benim.Çok cadıyım galiba
Bakalım o bana ne alacak onu çok merak ediyorumGeçen gün çaktırır gibi oldu. Barcelona forması istiyorum ama şimdi ona para vermek ağarıma gidecek biraz diye erteliyorum hep. Adidastaydık. Forma çok güzeldi beğendin mi aşkım dedi hemen. Yok yok sakın böyle bi hediye alma dedim. Hevesi kursağında kaldı
Senin hediyede süper olacak
Afiyet olsun Ecem'cim güzel bir menü ama artık nedense senin menüler çok az görünmeye başladı banaSanırım ben çok oburlaştım
Su ve spor yok?
su günlük iki litre içiyorum ama bir türlü spora baslıyamadım.ah sevdamla gamzelimin yakınında otursam onlarla birlikde ne güzel spor yapardık.
:) Esasında hep bu ayarda gidiyordum aklımda cuma ve olumlu düsünceler var
evet yazmayı unutmusum sporu yatmadan yapıp dus alıp uyuyorum o yuzden su an spor yok
suyuda 2 lt ictim
Aynı şehirdesiniz sanırım ama uzak mı oturuyorsunuz?
Olumlu düşünmenin sonucunu alacaksın inşallah. Hatta bu hafta 56 bile görebiliriz senden
ben çarşı merkezde arkadaslarım ilçe de. arabamla 20 dakikada giderim.
menumu yazayım belkı gelemem arkadaslar gelecek bu hafta dızı sırası bende
sabah
1 haslama yumurta+ıkı catal peynır+3 zeytın
ogle
1 tane sıs+ayran+elma
sormust
aksam
Eki Görüntüle 632335 yanında ayran ve salata
betul sen sormustun ya bugunku sebzeler bıber+kabak+renklı bıber+fasulye
tadı guzel oluyor hemde cok hafıf
tost makınasında yapıyorum
kızlar okudum ama mesajlayamam
hayırlık yapmam lazım
opuldunuz
Gördüm zaten canım sen ilk mesajında yazmışın. Bugünde herkesin işi çıkmış zaten. İnşallah akşama full kadro burda olur herkes. Hadi bakalım bol bol erisin yağlar sporla
Canlarım bende kaçıyorum şimdilik. Yarın 14 Şubat ve ben henüz hediyemi almadım. Bu akşam onu halletmeyi düşünüyorum. Geçte olsa uğramaya çalışırım. Kaçta gelirim bilmiyorum ama takımı boş bırakmayın lütfen.
afiyet olsun tuğbacım güzel olmuş canım
tuğbacım sen öğrencimisin öğretmenmi canım kolay gelsin sporda bol bol kalori yakmalar
bugünkü menüm
sabah
*aç karnıa ceviz kürüm
* 1 kase nesfit
ara
*1 adet elma
öğle
*1 kase çorba
*1 dilim kepek ekmek
ara
*1 adet portakal
akşam
*1 tabak ıspanak
*1 kase yoğurt
3 kupa yeşil çay
3 lt su
Ebru'cum seninle karşılasamıyoruz hiç bu günlerde...
Menüm:
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta,3 zeytin,1 kk peynir,çay,2 kasık nutella
öğlen:yulaf kepekli 1 kase süt
aksam:kıymalı yumurta,yoğurt
spora gidemedim uyudum
2.5 lt su
hayırlı akşamlar arkadaslarım.nasılsınız ?bende bugün evde yokdum az önce eve toplandık hemen menümü yazayım.
sabah:domates salatalık 2 yeşil zeytin bir dilim kepekli ekmek suda pişmiş yumurtanın beyazı.sekersız kuş burnu cay.
ara öğün:bir yeşil elma
öğlen:bir kase corba salata
akşam :bir kücük tabak türlü yemeği bir kase yogurt ama içine mısır ekmeği inş kilo yapmaz.:44::44:
Sabah
1 d. peynir
1 tk pekmez
1.5 d kızarmıs ekmek
Sekersiz cay
Ögle
Domates roka göbek salatalık 4 lüsünden 1 corba kasesi kadar salata
Aksam
3 yk haslanmıs tavuk kusbası( gögsünden)
menumu yazayım belkı gelemem arkadaslar gelecek bu hafta dızı sırası bende
sabah
1 haslama yumurta+ıkı catal peynır+3 zeytın
ogle
1 tane sıs+ayran+elma
sormust
aksam
Eki Görüntüle 632335 yanında ayran ve salata
betul sen sormustun ya bugunku sebzeler bıber+kabak+renklı bıber+fasulye
tadı guzel oluyor hemde cok hafıf
tost makınasında yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?