Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar öldüm yorgunluktan, temizliğe başladım pc başına bile gelmeye vakit bulamadım...

Bu günkü menüm şöyle

Sabah: yarım dilim kepek ekmeği. bir parça peynir.

Öğle: 1 porsiyon ıspanak (haşlama)
yarım porsiyon yeşil salata
1 adet ızgara kırmızı biber
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt

Ara: 1 çatal minicik revani

Akşam: yarım yumurtanın sarısıyla ıspanak
Yarım bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği

Su: içmeye devam ediyorum

Spor: yarım saat eliptik bisiklet..
.

.

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta
1 kibrit k. kadar beyaz peynir
1 dilim tam b. ekmeği
4 yeşil zeytin
2 cherry domates

Öğle(okulda yemekhanede yedim)

1 mercimek çorbası
2-3 kaşık barbunya (suyundan yemedim hiç)
2-3 kaşık Arnavut ciğeri

Akşam (spordan geç geldiğim için az yedim, 19:00’da)
1 kase sütlü mısır gevreği

+ Yaklaşık 2,5 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 1 saat aerobik

Eliptik bisiklet ve koşu bandının karışımı bir alet

İşte bu eliptik

.

Maşallah çok güzel. Ama ben kahvaltının daha doyurucu olması taraftarıyım

Bu arada dünkü mesaj saytımı bildiremedim :26::26: dün 9 mesajım var..

Bu gün de 4 mesajım oldu

Herkese iyi akşamlar, birazcık spor yapayım

.

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim tam tahıllı
1 üçgen peynir

Öğlen:
2 dilim tam tahıllı arasında peynir
1 bardak ayran

Akşam
Brokoli havuç yoğurtlu
Tavuk döner 3 kaşık kadar
Turşuuu
Birde zıkkım olasıca dolgu kreması yedim evet ne yazık ki ama 5 te yedim :)

Bu arada dünkü mesaj saytımı bildiremedim :26::26: dün 9 mesajım var..

Bu gün de 4 mesajım oldu

Herkese iyi akşamlar, birazcık spor yapayım

.

Canım forumda topiklere yazdığın toplam mesaj sayın 100'ü geçtiği için özel mesajla gönderebilirsin mesaj sayını. Bugün beril'e gönderiyoruz mesela :121:

Canım kaçamak haricinde menü güzel. Bide turşu tüketmemeye özen göster sana tavsiyem. Bildiğim kadarıyla tuzlu gıdalar vücutta su tutuyor :44:

Kızlar yarın okula gidicem yine ben sabah, uyumadan önce bikaç işim var onları halledip uyuyayım. Allah'a emanet olun sabah görüşürüz inşallah

Ne güzel bir menü ya bende iyice diyetimi düzene bindirdikçe böyle olurum inşallah akşam yemeği de süper görünüyor :) artık akşamları meyve yemiyorum çok garip sanırım burada kimse yemiyor diye

Meyve yesem be olur şekerinden dolayı mı kimse yemiyor??

HTML:

Ben meyvenin sekerinden tuketilmemesinden yana degilim sahsen meyvenin kilo yaptiginada inanmiyorum olculu ve zamaninda yersen diyetisyenler muhakkak listeye ara ogun olarak ekliyorlar mesela iyi ki hatirlattin yarin nar yicem aksam yemede sabah ye oglen ye

Son düzenleme:

Bu hafta kesin bizim takım birinci gerçi ben listede olmayacağım

Evet okula meyve götüreyim bende iyi aklımıza geldi :)

Kanald de yeni baslayan merhamet dizisi cok guzelmiss intikamdan ve karadayidan sonra izledigim 3. Dizi oldu aslinda ozgu namali hic sevmem cok ukala lisedeyken bizim okula gelmistide inanilmaz simarik ama dizi muhtesem

Uyumadan önce bidaha bi geliyim dedim, selam veriyim dedim. Geçmişe bakamıcam çok uykuluyum :93:

Gul kiralik evler konusunda soylr bir duyumum olmustu. Haziran temmuz dugun sezonu oldugu icin mayista ev bulmak daha zor oluyormus su aylara gore. Bence esin bir on arastirma yapmaya baslasin, hemen tutmak icin degil de tutacaginiz zaman semt vs arastiemkal vakit kaybetmezsiniz en azindan

1 saat tv izlemek 75 kaloriymis
Gercek mi bu ya. Bir parca cikolatayi yakmak icin yok ne kadar yurumek gerekiyor fln da diyorlar??

Cok begendim
Nutellaya ragmen guzel
Yine guzel bir menu

Hahah ecem alemsinn
Sabah
1 d. peynir
1 tk pekmez
1.5 d kızarmıs ekmek
Sekersiz cay

Ögle
Domates roka göbek salatalık 4 lüsünden 1 corba kasesi kadar salata

Aksam
3 yk haslanmıs tavuk kusbası( gögsünden)
Bence diger menulerine gore iyi bir menuu
Hmm renkli biber cok severim yemeklrde kullanmayii
Ama en cok makarnada sviyorum kendim hic yapmadim ama renkli biberi ilk makarnayla yemistim ogrenci evinde bir arkadasim yaomistii
Kokusu butun evi sariyor super bir seyy:))
Afiyet olsunn menun dr cok guzell
Afiyet olsun su spor
Nihal senin sanki istisnasiz her menunde bir kacamak, ofsayt bir sey oluyor sanki??
Alistir bence kendini yavas yavas en hizli kilo verebilcek donemdesin bence ve nasil baslarsan iyle gider derler ya, ilk zamanlar kacamak yapmamak daha kolay sankii
Zaten takimda kimse yenmesin demiyo aynen senin dedigin gibi erken yenmesi onemli

Kanald de yeni baslayan merhamet dizisi cok guzelmiss intikamdan ve karadayidan sonra izledigim 3. Dizi oldu aslinda ozgu namali hic sevmem cok ukala lisedeyken bizim okula gelmistide inanilmaz simarik ama dizi muhtesem

Ben de merak ettim o diziyi ama ben dizi izleyemiyorum ya yetisemiuorumm yeni geldim eve ben eve geldiimde genelde diziler sonuna yaklasmis yada bitmis oluyor:) nasil biri bilmiuorum ama ben cok begenirim Ozgu Namal'i.

Uyumadan önce bidaha bi geliyim dedim, selam veriyim dedim. Geçmişe bakamıcam çok uykuluyum :93:

Ya ben de okul basladigindan beri 4 saat uyuyorum aslinda cok zararli ama erken yatamiyorum ya
Butun hayatim boyunca boyleydim degistirwmiyorum
Calisinca da daha zor oluyor aslindaa

Kiminize belki cok gelir ama ben memnunumm bugunki menumden:))

Menumm

7:15
1 bardak sut

09:30
1 dilim tam bugday ekmegi
Yarim domates
Yarim salatalik
Kk kadar peynir
Sekersiz cay

12:30
3 kucucuk parca tavuk
Salata
Yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi

16:30
1.5 porsiyon izgara kofte -yaninda pilav ve pataes koydurmadim saat de erkendi guzel doymak icin 1.5 soyledim-
Salata
Ayran

Aksam 9 gibi orta sekerli sutlu turk kahvesi ictim onu yazmayi unutmusum ekledim
Su da 2 litre:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…