Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne haber fistiklar
hazirladiklarimdan birsey yemedim ama hasan milletin icinde catalla tatli uzatti onu yedim yemek zorundydim cok bozulurduuuuuuuuuu

eeeeeeeeeee siz nasilsiniz yine bir wc kacamaginda size yaziyorum ama gece gelemem birazdan giderler insallah(hasan ve digerleri hukumeti bir yenilesinde hep bildik erkek muabbeti)
bende herkes uyuyunca belginlerin esyalarini utuleyecem gidince zorluk olmasin kuzuma
insallah yarin sabah gorusuruz
haaaaa yarin dislerim bitiyor sabah labaratuardan gelecekmis ogle sonu takilacak
insallah sonkez o koltuga oturacam
ama dr.iyiydi allah var simdi

hepinizi sevdimi bilin opuldunuzu unutmayin

Evet gercekmis saglik bakanliginin hazirladigi listeden aldim hos evet oyle diyorlar ama kolunu kaldirdiginda bile kalori yaktiginida soyluyorlar ben yaptigim her hareketi kalori yaktigimi dusunurek yapiyorum yemek yerken bile

Ben disaridaysam kaydediyorum izledigim toplam 3 dizi hos intikamda revengeten alinti yapilmis
Tabi ki kisisel begeni ama ben sevmiyorum unluleri karsilamada bende vardim tavirlari verdigi cevaplari hic hos degildi ukala ve de simarikcaydi hosgeldiniz dedigimizde bile eee nereye gidiyorum simdi diye cevap veren biriydi ki yonlendirmeyi yapiyorduk zaten biz

Son düzenleme:
O kadarciktan bir sey olmaz Berilcinm

Ayy utusunu yapacak ya ne tatlisinn

1 saat ayakta durmak 72 cal dedin ya ben gunde ortalama 4-5 saat ayajta duruyorum hem de sadece durmuyorum ileri geri yuruyorum egilip kalkiyorum fln.
Spor niyetine

Kizlar cikiyorum ben de
Ecemcim bir sen varsin sanirim
İyi geceler:))

Yarin persembeee:))) cok heyecanli:)

Ya ben de okul basladigindan beri 4 saat uyuyorum aslinda cok zararli ama erken yatamiyorum ya
Butun hayatim boyunca boyleydim degistirwmiyorum
Calisinca da daha zor oluyor aslindaa

Gerçekten 4 saat çok az betülcüm Senin çok daha enerjik olabilmen için daha fazla, en azından ihtiyacın olduğu kadar uyuman lazım. Bi şekilde uyku düzenini değiştirmeye çalış bence cnm benm

Yooo bana hiç de çok gelmedi, en azından benim için oldukça ideal :)

Biz de seni seviyoruz canıııım benim

Bugün için şimdiden kolaylıklar diliyorum sana, ama bak çok şükür bitti dişlerin :)

Son düzenleme:
:130: Bu saatte de burda kimsecikleri görmek -haliyle- pek mümkün olmuyor Neyse okula gitmeden bi uğrayayım demiştim :) Akşama görüşürüz inşallah, Allah'a emanetsiniz

Gunaydinnn
Tugba dun 1 saat daha fazla uyudum:))
Evet bu saatte bir sen bir ben sonra da beril gelir:)
Zaten son 3 gundur dukkani ben acip kapatiyorum gibi hissediyorum burda:)) bi sabah gunaydin diyorum sonra okul cikista bir seyler anca gece geliyorum tekrar
Ama bugun eve erken gelixem
Sevgilimle planimizi pazartesine erteledik , bugun olsaydi skisik olcakti.
Oyle iste. Ben simdi biraz uyuyayim yolda:)) optumm

geceleride ecem,sen, ben oluyoruz
gelemiyoru gulum ya
yarin gidecek belgin iste surayida gorsun,sunuda yiyelim,bundanda alalim diye gezip duruyoruz
daha dogrusu ben kendimi avutuyorum gelmesiyle gidecegi kabusundan kurtulamadimki
sanirim fazla anac bir tipim

yaaaa bitecek bugun canim ya
aslinda bugun hastanede 2-3 saat harcamak hic isime gelmiyordu ama belgin yanimda ya belki agriyi hissetmem birde kardesimde dr.gidecek ikisi bir arda ciksin

ecemmmmmmmm
elimden gelse belginin yerine o agri cekmesin diye doguma bile ben girerim
kardesim 18 haftalik hamile
sanirim soylemedim soyledimsede bude ikinci baski olsun artik

gulllll gorusemiyoruz canim dediklerini uyguluyorum ben kardesimin yanindayim geriside bos zaten

ebru nasil oldun gulum izine ayrilmamakta kararlisin galiba
bugun hediye ararken yorma bari kendini

kerostan hediye erken gelmis?sen ne yaptin

tubis mas.spora baslamissin yine ama bu okul seni erken yatiriyor ben bu isi sevmedim yaww
gerci benim gibi uyku dusmani bir kadina uyku alerji yapiyor
birde eskiden cok pis huyluydum uyaninc HERKESI UYANDIRIRDIM AMA SIMDI PARMAK UCUMDA GEZIYOM kimse uyanmasinda kafa dinleyim diye

merhabalar çocuklarım,oğlum 14 yaşında kızım 13 yaşında aminn inş herkesin evlatlarını RABBIM hayırlı evlat evlesin acılarınıda göstermesin.

allah bağışlasın büyümüşler....

Hahaha eger yemezsek veriyoruuzzz :))

Evet cumartesi günü :)

simdiden mutlu yıllar kerem le...

kızlar okudum ama mesajlayamam
hayırlık yapmam lazım
opuldunuz

sanırım misafir gelecek hadi kolay gelsin dicem ama şimdi okuyoum :))

Hayır canım bulgurdan ve az yağlı yaptımm

.

süper ben de bulgurlu yapıyorum

Kanald de yeni baslayan merhamet dizisi cok guzelmiss intikamdan ve karadayidan sonra izledigim 3. Dizi oldu aslinda ozgu namali hic sevmem cok ukala lisedeyken bizim okula gelmistide inanilmaz simarik ama dizi muhtesem

ben de dizisiz kalmıştım iyi oldu dün akşam ama özgü namal yerine baskası olsaydı yüzü çok eskidi...

iyiyiz canım dün akşam pc den dolayı herhelde giremedim siteye mesajlarımı da yollayamadım sayarım birazdan....

:130: Bu saatte de burda kimsecikleri görmek -haliyle- pek mümkün olmuyor Neyse okula gitmeden bi uğrayayım demiştim :) Akşama görüşürüz inşallah, Allah'a emanetsiniz

günaydın hayırlı sabahlar.....

gunaydin hanimlar
gunumuz mutlu gecsin insallah

ev konusunda haklısın sanırım esimle konusucam...

Ebrucum nutella olmadı evet ama kızıma sakla dedim iyi yere saklayamamış buldum normalde ömrü 1 gün sayemde nutellanın da acıdım:))

bugun kimsenin gelecegini sanmiyorum sevgililer gunu ya
hediye kosturmasi yemek elbise ooooooooooooooo o
betul seneye sende evinde olacan heeee belkide yeni aldigin elbiseyi giyecennnnn
ecem kisssss seneye insallah guzel yemeklerinle kerosun gununu kutlarsinda adam bayram eder
zaman ne cabuk geciyor

gul nasilsin canim yeni gordum asagida
sende fazla gelemiyorsun sanirim
sporun nasil gidiyor
yarin ne olur bakalim ben cok hatali gecirmedim haftayi bakalimmmmmm

berilcim tam sana yazıyordum bağlantım koptu yazdıklarım da gitti esim kaç gündür istanbuldaydı,bugün ankara da,yarın urfa da...burada olmasa da hep gönderir çiçeğini, hediyesini ama bilemem artık yeni işinde çok yoğun unuttu gibi geliyor...burada olmadığından pek bir hazırlık yok yani ....ben onun istediği bir parfüm vardı herhalde onu alırım,genelde fular ,deri,çelik ya da gümüş karışımı bileklik yüzük alırım zevkime çok güvenir bakalım artık...

gul nasilsin canim yeni gordum asagida
sende fazla gelemiyorsun sanirim
sporun nasil gidiyor
yarin ne olur bakalim ben cok hatali gecirmedim haftayi bakalimmmmmm

beril sen emeğinin karsılığını alıyorsun masallah ,ama ben kaçamak yapmasam da az veriyorum metabolizmam yavas herhalde anlamadım.

Son düzenleme:
günaydın arkadaslar nasılsınız bakem ? bende bugünden itibaren spora başlıyorum dün gece depodan bisikletimi eve zor bela cıkardım bugün sabah yarım saat spor yaptı aksamada yaparım.bu arada sevgililer gününüzde kutlu olsun allaha emanet olun arkadaslar.

günaydın kızlar
kusura bakmayın dün hiç paylaşımda bulunamadım. sayfayı açtım sayfanın iki yanındada kocamn iç çamaşırlı kızların fotoğrafları vardı benim bilgisayarım cama doğru bakıyo işçiler gelip geçerken bakıyo o yüzden hiç açamadım sayfayı kaldıramadımda o reklamları akşamda eve değil oğlumun yanına annemler gittim orda net yok malesef o yüzden paylaşımda bulunamadım. bugün fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıcam.

bardak hesabı yapıyorum ben iş yerinde durmadan mutfağa gidip bi bardak orda içiyorum bi bardakta hemen doldurup masama getiriyorum sonra bitince tekrar gidiyorum iş böyle bi su döngüsü benimki

menün süper olmuş canım kutlarım

sporo başlamana sevindim böylelikle daha hızlı kilo verebilirsin

ben dünkü menümü paylaşaım
sabah
peynirli tost + 1 bardak süt

öğle
izmir köfte+1 dilim ekmek biraz turşu

ara
türk kahvesi yanında çok ufak çikolata

akşam
ezogelin çorbası
yarım tabak kereviz yemeği

2 çatal kadayıf (annem yapmış çok ısrar etti ye diye onu kırmamak için 2 çatal aldım)

100 ip atlama
50 mekik
6 bardak su (daha fazla arttırıcam )

kızlar galiba hepiniz bugün için hazırlıklar yapıyosunuz sonra hepiniz nasıl geçirdiğinizi paylaşıcaksınız bak ona göre.

çok şükür kaç gündür şifre problemi yaşıyordum.. hata veriyordu bugün son kez denedim..ve oldu..
nasılsınız ben kötüyüm kafam karışık ve bu hafta yeme düzenim aylarddı ilk defa feci bozuldu..

ecemmmmmmmm
elimden gelse belginin yerine o agri cekmesin diye doguma bile ben girerim
kardesim 18 haftalik hamile
sanirim soylemedim soyledimsede bude ikinci baski olsun artik

kerostan hediye erken gelmis?sen ne yaptin

Ayyy yaaa kıyamam ( zamannn cabukk geciyoo maleseff (yok söylememistiinnn hayırlıı olsunnnn o da hassastır simdi belli etme sakın ona üzülmesin (

Bizde de var planlar aksam beni bi yere götürecekmis cok heyecanlıyıımmm :))

Cokk tesekkurler cok incesinn :)

Bencede baska biri olabilirdi ama yinede güzel diziii

Kuzuummmmm ben kocisee her gün sevgililer günü gibi yemek hazırlarım seneyee 14 subat cumaya gelicekkk kacırıcam kerosu buralardaaannnn :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…