Gul kiralik evler konusunda soylr bir duyumum olmustu. Haziran temmuz dugun sezonu oldugu icin mayista ev bulmak daha zor oluyormus su aylara gore. Bence esin bir on arastirma yapmaya baslasin, hemen tutmak icin degil de tutacaginiz zaman semt vs arastiemkal vakit kaybetmezsiniz en azindan
Gercek mi bu ya. Bir parca cikolatayi yakmak icin yok ne kadar yurumek gerekiyor fln da diyorlar??
Cok begendim
Nutellaya ragmen guzel
Yine guzel bir menu
Hahah ecem alemsinn
Bence diger menulerine gore iyi bir menuu
Hmm renkli biber cok severim yemeklrde kullanmayii
Ama en cok makarnada sviyorum kendim hic yapmadim ama renkli biberi ilk makarnayla yemistim ogrenci evinde bir arkadasim yaomistii
Kokusu butun evi sariyor super bir seyy:))
Afiyet olsunn menun dr cok guzell
Afiyet olsun su spor
Nihal senin sanki istisnasiz her menunde bir kacamak, ofsayt bir sey oluyor sanki??
Alistir bence kendini yavas yavas en hizli kilo verebilcek donemdesin bence ve nasil baslarsan iyle gider derler ya, ilk zamanlar kacamak yapmamak daha kolay sankii
Zaten takimda kimse yenmesin demiyo aynen senin dedigin gibi erken yenmesi onemli
Ben de merak ettim o diziyi ama ben dizi izleyemiyorum ya yetisemiuorummyeni geldim eve ben eve geldiimde genelde diziler sonuna yaklasmis yada bitmis oluyor:) nasil biri bilmiuorum ama ben cok begenirim Ozgu Namal'i.
O kadarciktan bir sey olmaz Berilcinmne haber fistiklar
hazirladiklarimdan birsey yemedim ama hasan milletin icinde catalla tatli uzatti onu yedim yemek zorundydim cok bozulurduuuuuuuuuu
eeeeeeeeeee siz nasilsiniz yine bir wc kacamaginda size yaziyorum ama gece gelemem birazdan giderler insallah(hasan ve digerleri hukumeti bir yenilesinde hep bildik erkek muabbeti)
bende herkes uyuyunca belginlerin esyalarini utuleyecem gidince zorluk olmasin kuzuma
insallah yarin sabah gorusuruz
haaaaa yarin dislerim bitiyor sabah labaratuardan gelecekmis ogle sonu takilacak
insallah sonkez o koltuga oturacam
ama dr.iyiydi allah var simdi
hepinizi sevdimi bilin opuldunuzu unutmayin
Evet gercekmis saglik bakanliginin hazirladigi listeden aldim hos evet oyle diyorlar ama kolunu kaldirdiginda bile kalori yaktiginida soyluyorlar ben yaptigim her hareketi kalori yaktigimi dusunurek yapiyorum yemek yerken bile
Ben disaridaysam kaydediyorum izledigim toplam 3 dizi hos intikamda revengeten alinti yapilmis
Tabi ki kisisel begeni ama ben sevmiyorum unluleri karsilamada bende vardim tavirlari verdigi cevaplari hic hos degildi ukala ve de simarikcaydi hosgeldiniz dedigimizde bile eee nereye gidiyorum simdi diye cevap veren biriydi ki yonlendirmeyi yapiyorduk zaten biz
Ya ben de okul basladigindan beri 4 saat uyuyorum aslinda cok zararli ama erken yatamiyorum ya
Butun hayatim boyunca boyleydim degistirwmiyorum
Calisinca da daha zor oluyor aslindaa
Kiminize belki cok gelir ama ben memnunumm bugunki menumden:))
Menumm
7:15
1 bardak sut
09:30
1 dilim tam bugday ekmegi
Yarim domates
Yarim salatalik
Kk kadar peynir
Sekersiz cay
12:30
3 kucucuk parca tavuk
Salata
Yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi
16:30
1.5 porsiyon izgara kofte -yaninda pilav ve pataes koydurmadim saat de erkendi guzel doymak icin 1.5 soyledim-
Salata
Ayran
Aksam 9 gibi orta sekerli sutlu turk kahvesi ictim onu yazmayi unutmusum ekledim
Su da 2 litre:)
ne haber fistiklar
hazirladiklarimdan birsey yemedim ama hasan milletin icinde catalla tatli uzatti onu yedim yemek zorundydim cok bozulurduuuuuuuuuu
eeeeeeeeeee siz nasilsiniz yine bir wc kacamaginda size yaziyorum ama gece gelemem birazdan giderler insallah(hasan ve digerleri hukumeti bir yenilesinde hep bildik erkek muabbeti)
bende herkes uyuyunca belginlerin esyalarini utuleyecem gidince zorluk olmasin kuzuma
haaaaa yarin dislerim bitiyor sabah labaratuardan gelecekmis ogle sonu takilacak
geceleride ecem,sen, ben oluyoruzGunaydinnn
Tugba dun 1 saat daha fazla uyudum:))
Evet bu saatte bir sen bir ben sonra da beril gelir:)
Zaten son 3 gundur dukkani ben acip kapatiyorum gibi hissediyorum burda:)) bi sabah gunaydin diyorum sonra okul cikista bir seyler anca gece geliyorum tekrar
Ama bugun eve erken gelixem
Sevgilimle planimizi pazartesine erteledik , bugun olsaydi skisik olcakti.
Oyle iste. Ben simdi biraz uyuyayim yolda:)) optumm
Gerçekten 4 saat çok az betülcümSenin çok daha enerjik olabilmen için daha fazla, en azından ihtiyacın olduğu kadar uyuman lazım. Bi şekilde uyku düzenini değiştirmeye çalış bence cnm benm
Yooo bana hiç de çok gelmedi, en azından benim için oldukça ideal :)
Biz de seni seviyoruz canıııım benim
Bugün için şimdiden kolaylıklar diliyorum sana, ama bak çok şükür bitti dişlerin :)
merhabalar çocuklarım,oğlum 14 yaşında kızım 13 yaşında aminn inş herkesin evlatlarını RABBIM hayırlı evlat evlesin acılarınıda göstermesin.
Hahaha eger yemezsek veriyoruuzzz :))
Evet cumartesi günü :)
kızlar okudum ama mesajlayamam
hayırlık yapmam lazım
opuldunuz
Hayır canım bulgurdan ve az yağlı yaptımm
.
Kanald de yeni baslayan merhamet dizisi cok guzelmiss intikamdan ve karadayidan sonra izledigim 3. Dizi oldu aslinda ozgu namali hic sevmem cok ukala lisedeyken bizim okula gelmistide inanilmaz simarik ama dizi muhtesem
ne haber fistiklar
:130: Bu saatte de burda kimsecikleri görmek -haliyle- pek mümkün olmuyorNeyse okula gitmeden bi uğrayayım demiştim :) Akşama görüşürüz inşallah, Allah'a emanetsiniz
Gunaydinnn
Tugba dun 1 saat daha fazla uyudum:))
Evet bu saatte bir sen bir ben sonra da beril gelir:)
Zaten son 3 gundur dukkani ben acip kapatiyorum gibi hissediyorum burda:)) bi sabah gunaydin diyorum sonra okul cikista bir seyler anca gece geliyorum tekrar
Ama bugun eve erken gelixem
Sevgilimle planimizi pazartesine erteledik , bugun olsaydi skisik olcakti.
Oyle iste. Ben simdi biraz uyuyayim yolda:)) optumm
gunaydin hanimlar
gunumuz mutlu gecsin insallah
bugun kimsenin gelecegini sanmiyorum sevgililer gunu ya
hediye kosturmasi yemek elbise ooooooooooooooo o
betul seneye sende evinde olacan heeee belkide yeni aldigin elbiseyi giyecennnnn
ecem kisssss seneye insallah guzel yemeklerinle kerosun gununu kutlarsinda adam bayram eder
zaman ne cabuk geciyor
gul nasilsin canim yeni gordum asagida
sende fazla gelemiyorsun sanirim
sporun nasil gidiyor
yarin ne olur bakalim ben cok hatali gecirmedim haftayi bakalimmmmmm
bardak hesabı yapıyorum ben iş yerinde durmadan mutfağa gidip bi bardak orda içiyorum bi bardakta hemen doldurup masama getiriyorum sonra bitince tekrar gidiyorum iş böyle bi su döngüsü benimki
Öğle yemeğini okulda yemen lazım o zaman. Peki öğle arası yok mu sizin okulda? Hep mi 5 dk aralar. Ve hergün mü aynı program?
En iyisini yapmışsın canım. Tebriklerİnsanın öyle arkadaşı olacağına hiç olmasın daha iyi.
Ben nesfit yiyorum canım. Hatta hala yiyorum. Ama hamilelikten dolayı ana öğün değilde bir kase ara öğün olarak tüketiyorum. Karışık meyvelisi var. Onu çok seviyorum. Onun sayesinde sütte tüketmiş oluyorum. Şeker ihtiyacımıda karşılıyorum. Bence sen sabah akşam değilde okulda nesfit yiyebilirsin. Kapalı sütlerden çantanda taşıyabilirsin. Sabah güzel bir kahvaltı, öğle bir kase nesfit, akşamada bir gün et türü bir gün sebze türü güzel bir menü oluşturabilirsin kendine. Ama öğleni kesinlikle geciktirme çünki öğlen ne kadar az doyarsan o kadar çok akşama saldırıyorsun.
Reçel olmamış. Artık şekerli ve işlenmiş gıdaların bence tadına bile bakma. Sarmalar nasıl yapılmıştı? Ayrıca kaçamak hiç olmasın zaten
Alemsin kız sen Beril
Canım akşamki portakal haricinde çok güzel bir menü. Akşam asla ve asla meyve yemeyin çünki meyvedeki şeker direkt olarak depolanıyor. Eğer çok acıktığınızı hissederseniz bir bardak süt içebilirsiniz. Tatlı ihtiyacı hissediyorsanız sütün için tarçın katabilirsiniz. Ama asla ve asla meyve yemeyin. Çok masum gibi görünüyor ama maalesef öyle değil. Su ve yeşil çay için tebrikler. Çok güzel içmişsin.
Menün yine nazarlık Tuğba'cım. Afiyet olsun.
Öğlenki kaçamak ve akşamki mandalina olmamış canım. Meyveyle ilgili yazdım yukarda zaten. Onun haricinde sporun harika olmuş. Kaçamaksız böyle spor yaparsan çok iyi sonuçlar alırsın. Su çok az olmuş. Bardak hesabı yapıyorsun günlük en az 12 su bardağı içmen lazım.
Tatlım eğer ikinizde de araba olacaksa hiç sorun yok. Evi beğendin ve fiyatı uygunsa kaçırma. Güvenliğide varmış. Sonuçta henüz bebeğiniz yok. Arabada olunca sorun yok.
Zaten kalbime indiriyordun Betül, çok kötüsün
Hadi bakalım kazan şu iddiayı artık. Gerçi benimde senden bu konuda pek ümidim yok ama diğerlerine göre şansın çok fazla
Menündeki hataların farkındasın mutlaka. Söyleyeceklerimide biliyorsun. Uzun uzun yazamayacağım şimdiAma abartmadığın için tebrik edebilirim.
Hadi bakalım inşallah cuma sabahı ucundan da olsa 75 i görürsün.
bugünkü menüm
sabah
*aç karnıa ceviz kürüm
* 1 kase nesfit
ara
*1 adet elma
öğle
*1 kase çorba
*1 dilim kepek ekmek
ara
*1 adet portakal
akşam
*1 tabak ıspanak
*1 kase yoğurt
3 kupa yeşil çay
3 lt su
günaydın arkadaslar nasılsınız bakem ? bende bugünden itibaren spora başlıyorum dün gece depodan bisikletimi eve zor bela cıkardım bugün sabah yarım saat spor yaptı aksamada yaparım.bu arada sevgililer gününüzde kutlu olsun allaha emanet olun arkadaslar.
ecemmmmmmmm
elimden gelse belginin yerine o agri cekmesin diye doguma bile ben girerim
kardesim 18 haftalik hamile
sanirim soylemedim soyledimsede bude ikinci baski olsun artik
kerostan hediye erken gelmis?sen ne yaptin
allah bağışlasın büyümüşler....
simdiden mutlu yıllar kerem le...
sanırım misafir gelecek hadi kolay gelsin dicem ama şimdi okuyoum :))
süper ben de bulgurlu yapıyorum
ben de dizisiz kalmıştım iyi oldu dün akşam ama özgü namal yerine baskası olsaydı yüzü çok eskidi...
iyiyiz canım dün akşam pc den dolayı herhelde giremedim siteye mesajlarımı da yollayamadım sayarım birazdan....
günaydın hayırlı sabahlar.....
ev konusunda haklısın sanırım esimle konusucam...
Ebrucum nutella olmadı evet ama kızıma sakla dedim iyi yere saklayamamış buldum normalde ömrü 1 gün sayemde nutellanın da acıdım:))
bugun kimsenin gelecegini sanmiyorum sevgililer gunu ya
hediye kosturmasi yemek elbise ooooooooooooooo o
betul seneye sende evinde olacan heeee belkide yeni aldigin elbiseyi giyecennnnn
ecem kisssss seneye insallah guzel yemeklerinle kerosun gununu kutlarsinda adam bayram eder
zaman ne cabuk geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?