Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nasılsınız bakıyım ankaradan geldik boşada gittik zaten ameliyat olmadı eşim doktorlar riskli diyor sinirlere baskı yapıyormuş ameliyatta sinirlere dokunma ihtimali yüksek hasar bırakabilir dediler ama artık bel fıtığı ameliyatı lazerlede yapılıyormuş şimdi iyi rahat ağrı sızı yaşamıyor doktor ileriki yaşlarda lazer yapalım şimdi fizik tedaviyle ağrıyı azaltalım dedi şimdi,lik böyle dünde annemgili yolladım kaynanamda gitti.
ama ben hastalandım ilaç kullanıyorum günde 6 tane bitmek bilmeyen bir kanamam var önce önemsemedim ama geçmeyince doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma varmış ilaç başladı ama tam tedaviye regl olunca başlıycaz dedi.karnım hep şiş ilaçlar sivilce yapıyor bolca ve hiç temiz kalamıyorum iştahda açtı geri evime döndüğüme göre kilomuda kontrol altına almam lazım dedim kendimi buraya attım tartılmadım yarın sabah tartılıp bakacağım artık ona göre yazarım sizede

Yaa belli olmadı mı hala biliyorum zor ama kendini herseyin iyi olacagına ikna et

Hosgelldiinn gülciin
Esine ve sana cok cok gecmis olsun neler oluyor nazar mı degdi size böyle karı koca cok üzüldüm
Ama bi o kadarda sevindim geri döndügün iciiinnnn :))
İzindekilerrrrr gelsin artıkk yeter bu kadar ayrılıkkkk
Tekrar hoossssgggellldiinnn

hoş geldin sen ankaradamıydın niye bana haber vermedin geçmiş olsun..tedavini ihmal etme gülçin..
Yaa belli olmadı mı hala biliyorum zor ama kendini herseyin iyi olacagına ikna et

yok kuzum nerde daha 18 inde başvuru başlayacak..sonra 2 ay bekle ki açıklansın..bu arada dayına antep yazmışsın ya ya antep şark listesinde yok..:26: batmanı yazsınlar ya yada artvini

İnsaalllllahhh istediginizz hayırlı bir yerr cıkar
Evet yokmuss ama birde söyle bir secenek var dayımlarda eger 2 senelik yerler olursa burada evi hic bozmayacaklar sadece dayım gidecek yengemler burada kalacaklar onlarda da hic bisey belli degil daha kimse hic bisey bilmiyormuss

saol ecemcim bilmiyorum ne oluyor hastalandık birden benimki üzüntüden oldu sanıyorum

ankarada akrabalarımız çok deryacım gataya gittik doktorlar eşime ameliyat deyince gittik ama sakıncalıymış
bende de bu rahatsızlık çıktı önemlimi bilmiyorum netten bile araştırmadım gidiyorum doktora zaten kadın çok iyi geciksen tahlil için arıyor hemen

aminnnnnnnn cümleye rabbim yardım etsin..
evet bir ara eşimde öyle düşündü 2 yıllık yazayım ben yalnız gideyim sizin düzen bozulmasın..ama ben kabul etmedim..heryere beraber..sen nerde biz orda..biz ayrı duramayız..

buraya geldin ve görüşmedik onun için dedim hoş bizdede oğlan hastalandı peşine ben şimdide kızım ateşlenip duruyor.. gülçin 2 doğu görevi çıktı bize kafam çok karışık..moral git gel modunda..
üzülme rabbim sağlık sıhhat versin..neden olmuşki açıklama yapmadımı doktor..:44:çok geçmiş olsun..

Selam kızlar Ben geldim ama çok kalamayacağım. Yarım saat sonra çıkmam lazım evden.

Gülçin'cim geçmiş olsun canım benim. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Yaaaa kızlar sinirlerim oynadı az önce. Eşim çok güzel bir çiçek yollamış, canlı çiçek ama vazonun içinde. Üstünde tülleri var. Tepesinden bağlamışlar tülü kırmızı bir kurdelayla (Uzun oval bir vazo) İş yerine yollamış. Az önce eve gelirken arabada yan devrildi. İçindeki çiçek yan tarafa kaydı. Suda vardı içinde. Neyse eve geldim. Açtım tülü içindeki çiçeği düzelttim. Suyunu boşalttım. Çiçeği çürümeden kurutabilmek için. Evde vernik sprey vardı ondan sıkayım dedim. Vazonun bir kısmı mahvoldu. Sildim ama tam çıkartamadım. Bende o kısmını arkaya getirdim. Tülü çıkarttım üstünden tamamen. Ama canım sıkıldı. Gerçi şuanda çok güzel duruyor ama uğraştım yaaa psikolojik olarak etkiledi beni. :26:

Berill soylememistinn hayirli olsuunn ne guzelll:)
Sen cok sefkatli birisin sevdiklerini yere goge sigdiramiyorsunn

Ben geldimm evde olcam cunku:)
Bizim kutlama ptesi olcak :) hediyem de siparis olcak galiba, sirketten sevgililer gunune ozel arti para vermisler bana onu soyluyor dusun bak ne istiyorsun dedi:) ne istesem acaba yaa:)) fikir verinn:))

Ebru senin en azindan cicegin gelmis yaninda benimki de bana bir sey gondermis muhtemelen cicektir ama ben okuldan erken ciktim bugun
Yarina artik. Solmasa barii

Gulcin cok gecnis olsun sana da esine dee

Deryacim sen de sikma canini, iyi dusun iyi olsunn. Karar verip ciktiniz bir yola, en guzeli olur insallah, dusun dusun bir degisiklik olmayacak kalbini de kafani da rahatlatt

Menülerde özellikle artık yeni başlayanların menülerinde kaçamak görmek istemiyorum, ufacıkta olsa

Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım. Suyunu artık 3 litreye çıkartsan daha iyi olacak.

Bu arada dünkü mesaj saytımı bildiremedim :26::26: dün 9 mesajım var..

Bu gün de 4 mesajım oldu

Herkese iyi akşamlar, birazcık spor yapayım

.

Sevda'cım canım biliyorsun en az 5 mesaj kuralımız var ayrıca sadece 5 mesajda yazmak yetmiyor. Paylaşımı çoğaltmamız lazım. Lütfen daha çok dikkat edelim bu konuya.

Nihal'cim menülerin hem sağlıksız hemde hemen hemen her menüde kaçamak oluyor. Bak iki haftada bi sürü kilo verdin. Şu yaptığın kaçamaklar olmasa kim bilir daha ne kadar çok verecektin. Turşu yeme çünki aşırı ödem yapıyor. Sağlık açısından da önemli ödem unutma.

Meyve gün içinde yiyebilirsin ama en geç saat 15:00 te ye ki meyve şekeri direkt olarak depolanmasın. Özellikle akşamları asla meyve yenilmemeli gün içinde de abartılmamalı.

Bu hafta kesin bizim takım birinci gerçi ben listede olmayacağım

İnşallah canım da ben listede olmayacağım derken?:44:

Menün gayet güzel Betül'cüm tebrik ederim. Türk kahvesi hariç. Sanırım onuda şekersiz içemiyordun

Geçmiş olsun canım şimdiden. Senin eşinde diş hekimi değil miydi? Neden o yapmadı dişini?

Beril'cim yaaa doğum sonu rapor konusunda sıkıntım olursa diye her ihtimale karşı aktarma yapmaya çalışıyorum. Allaha şükür 1 haftam gitti kaldı 4 hafta. İnşallah sağlıklı bir şekilde izne ayrılırım. Eğer 24 hafta doğum izni yasalaşırsa hemen ayrılırım ama onun çıkacağı yok gibi. Şimdilik ücretsiz izin alma durumum yok, o nedenle bebişimi çok küçükken bırakmak istemiyorum.

sağol senin de kutlu olsun...

hoş geldin....

gayet güzel afiyet olsun...

ben de dün akşam giremedim...hayırlısı olsun hakkında...

ooooo hoş geldin Gülçin özlemiştik...

Sana da çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin...

offffffff kötü olmus nazar değmiş

Son düzenleme:

Oooooooooo kızlar yaaaaa azar azar derken kaçamaklar aldı başını gidiyor takımda. Yukarıyada yazdım. Artık hiç kimseden özellikle ve özellikle yenilerden kaçamak istemiyorum.

Canım yaaaaa sıkma artık canını. Hayırlısı neyse ol olacak zaten. Kafana takıpta kendini kötü etme. Diyetide boşver keyfin yerine gelince halledersin zaten.

Geçmiş olsun Gülçin'cim. Hem sana hem eşine. Umarım ciddi bir durumun yoktur. Sakın ama sakın ihmal etme çünki bu şekilde kanamalar önemli.

Çok doğru düşünüyorsun Derya'cım. Asla ve asla eşler ayrı kalmamalı.

Çıkacağım vakte göre ayarlamış yoksa benim iş yerinde bırakacak yerde bulamazlardı İnşallah seninkiside solmaz.

sağol senin de kutlu olsun...

Sana da çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin...

offffffff kötü olmus nazar değmiş

Evet canım yaaa benimde aklıma o geldi. Büyük ihtimal nazar değdiler. Çünki bi bana geldi çiçek iş yerinde herkeste gördü. :26:
Ama yinede çok hoş duruyor Allaha şükür.

Menüm :

sabah: 1 kase kellogs ve süt

öğlen :kepek ekmekli ufak tost (arkadastaydım)

akşam:3 köfte,yoğurt

3 bardak yesil çay

2.5 lt su

45 dk spor

Kızlar ben kaçıyorum artık. Kızım okuldan geldi gidip biran önce aşkımın hediyesini almam lazım. Dün gidememiştim bugün mutlaka gitmem lazım. Mesaj sayılarını alamadım ben. Betül ve Beril yayınladılar mı görmedim. Ama bu akşam mutlaka listeyi yayınlamaları lazım ki yarın ki listeye aday arkadaşlardan kimlerin girip kimlerin giremeyeceğine bakacağım.
Akşam mutlaka gelirim yarınki liste için. Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…