çok şükür kaç gündür şifre problemi yaşıyordum..hata veriyordu bugün son kez denedim..ve oldu..
nasılsınız ben kötüyümkafam karışık ve bu hafta yeme düzenim aylarddı ilk defa feci bozuldu..
nasılsınız bakıyım ankaradan geldik boşada gittik zaten ameliyat olmadı eşim doktorlar riskli diyor sinirlere baskı yapıyormuş ameliyatta sinirlere dokunma ihtimali yüksek hasar bırakabilir dediler ama artık bel fıtığı ameliyatı lazerlede yapılıyormuş şimdi iyi rahat ağrı sızı yaşamıyor doktor ileriki yaşlarda lazer yapalım şimdi fizik tedaviyle ağrıyı azaltalım dedi şimdi,lik böyle dünde annemgili yolladım kaynanamda gitti.
ama ben hastalandım ilaç kullanıyorum günde 6 tane bitmek bilmeyen bir kanamam var önce önemsemedim ama geçmeyince doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma varmış ilaç başladı ama tam tedaviye regl olunca başlıycaz dedi.karnım hep şiş ilaçlar sivilce yapıyor bolca ve hiç temiz kalamıyorum iştahda açtı geri evime döndüğüme göre kilomuda kontrol altına almam lazım dedim kendimi buraya attım tartılmadım yarın sabah tartılıp bakacağım artık ona göre yazarım sizede
hoş geldin sen ankaradamıydın niye bana haber vermedinnasılsınız bakıyım ankaradan geldik boşada gittik zaten ameliyat olmadı eşim doktorlar riskli diyor sinirlere baskı yapıyormuş ameliyatta sinirlere dokunma ihtimali yüksek hasar bırakabilir dediler ama artık bel fıtığı ameliyatı lazerlede yapılıyormuş şimdi iyi rahat ağrı sızı yaşamıyor doktor ileriki yaşlarda lazer yapalım şimdi fizik tedaviyle ağrıyı azaltalım dedi şimdi,lik böyle dünde annemgili yolladım kaynanamda gitti.
ama ben hastalandım ilaç kullanıyorum günde 6 tane bitmek bilmeyen bir kanamam var önce önemsemedim ama geçmeyince doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma varmış ilaç başladı ama tam tedaviye regl olunca başlıycaz dedi.karnım hep şiş ilaçlar sivilce yapıyor bolca ve hiç temiz kalamıyorum iştahda açtı geri evime döndüğüme göre kilomuda kontrol altına almam lazım dedim kendimi buraya attım tartılmadım yarın sabah tartılıp bakacağım artık ona göre yazarım sizede
Yaa belli olmadı mı halabiliyorum zor ama kendini herseyin iyi olacagına ikna et
hoş geldin sen ankaradamıydın niye bana haber vermedingeçmiş olsun..tedavini ihmal etme gülçin..
yok kuzum nerde daha 18 inde başvuru başlayacak..sonra 2 ay bekle ki açıklansın..bu arada dayına antep yazmışsın ya ya antep şark listesinde yok..:26: batmanı yazsınlar ya yada artvini
saol ecemcim bilmiyorum ne oluyor hastalandık birden benimki üzüntüden oldu sanıyorumHosgelldiinn gülciin
Esine ve sana cok cok gecmis olsun neler oluyor nazar mı degdi size böyle karı koca cok üzüldüm
Ama bi o kadarda sevindim geri döndügün iciiinnnn :))
İzindekilerrrrr gelsin artıkk yeter bu kadar ayrılıkkkk
Tekrar hoossssgggellldiinnn
ankarada akrabalarımız çok deryacım gataya gittik doktorlar eşime ameliyat deyince gittik ama sakıncalıymışhoş geldin sen ankaradamıydın niye bana haber vermedingeçmiş olsun..tedavini ihmal etme gülçin..
yok kuzum nerde daha 18 inde başvuru başlayacak..sonra 2 ay bekle ki açıklansın..bu arada dayına antep yazmışsın ya ya antep şark listesinde yok..:26: batmanı yazsınlar ya yada artvini
İnsaalllllahhh istediginizz hayırlı bir yerr cıkar
Evet yokmuss ama birde söyle bir secenek var dayımlarda eger 2 senelik yerler olursa burada evi hic bozmayacaklar sadece dayım gidecek yengemler burada kalacaklar onlarda da hic bisey belli degil daha kimse hic bisey bilmiyormuss
saol ecemcim bilmiyorum ne oluyor hastalandık birden benimki üzüntüden oldu sanıyorum
ankarada akrabalarımız çok deryacım gataya gittik doktorlar eşime ameliyat deyince gittik ama sakıncalıymış
bende de bu rahatsızlık çıktı önemlimi bilmiyorum netten bile araştırmadım gidiyorum doktora zaten kadın çok iyi geciksen tahlil için arıyor hemen
evet gülçin tayin ..amin hayırlısı ...derya tayin mı çıkacak yoksa hayırlı olur inşallah
kızlar ben şimdilik çıkıyorum dinlencem biraz kasıklarımda ağrıyor biraz akşam yine uğrarım
Berill soylememistinn hayirli olsuunn ne guzelll:)geceleride ecem,sen, ben oluyoruz
gelemiyoru gulum ya
yarin gidecek belgin iste surayida gorsun,sunuda yiyelim,bundanda alalim diye gezip duruyoruz
daha dogrusu ben kendimi avutuyorum gelmesiyle gidecegi kabusundan kurtulamadimki
sanirim fazla anac bir tipim
yaaaa bitecek bugun canim ya
aslinda bugun hastanede 2-3 saat harcamak hic isime gelmiyordu ama belgin yanimda ya belki agriyi hissetmem birde kardesimde dr.gidecek ikisi bir arda ciksin
ecemmmmmmmm
elimden gelse belginin yerine o agri cekmesin diye doguma bile ben girerim
kardesim 18 haftalik hamile
sanirim soylemedim soyledimsede bude ikinci baski olsun artik
gulllll gorusemiyoruz canim dediklerini uyguluyorum ben kardesimin yanindayim geriside bos zaten
ebru nasil oldun gulum izine ayrilmamakta kararlisin galiba
bugun hediye ararken yorma bari kendini
kerostan hediye erken gelmis?sen ne yaptin
tubis mas.spora baslamissin yine ama bu okul seni erken yatiriyor ben bu isi sevmedim yaww
gerci benim gibi uyku dusmani bir kadina uyku alerji yapiyor
birde eskiden cok pis huyluydum uyaninc HERKESI UYANDIRIRDIM AMA SIMDI PARMAK UCUMDA GEZIYOM kimse uyanmasinda kafa dinleyim diye
bugun kimsenin gelecegini sanmiyorum sevgililer gunu ya
hediye kosturmasi yemek elbise ooooooooooooooo o
betul seneye sende evinde olacan heeee belkide yeni aldigin elbiseyi giyecennnnn
ecem kisssss seneye insallah guzel yemeklerinle kerosun gununu kutlarsinda adam bayram eder
zaman ne cabuk geciyor
Arkadaşlar öldüm yorgunluktan, temizliğe başladım pc başına bile gelmeye vakit bulamadım...
Bu günkü menüm şöyle
Sabah: yarım dilim kepek ekmeği. bir parça peynir.
Öğle: 1 porsiyon ıspanak (haşlama)
yarım porsiyon yeşil salata
1 adet ızgara kırmızı biber
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
Ara: 1 çatal minicik revani
Akşam: yarım yumurtanın sarısıyla ıspanak
Yarım bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
Su: içmeye devam ediyorum
Spor: yarım saat eliptik bisiklet...
.
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit k. kadar beyaz peynir
1 dilim tam b. ekmeği
4 yeşil zeytin
2 cherry domates
Öğle(okulda yemekhanede yedim)
1 mercimek çorbası
2-3 kaşık barbunya (suyundan yemedim hiç)
2-3 kaşık Arnavut ciğeri
Akşam (spordan geç geldiğim için az yedim, 19:00’da)
1 kase sütlü mısır gevreği
+ Yaklaşık 2,5 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 1 saat aerobik
Bu arada dünkü mesaj saytımı bildiremedim :26::26: dün 9 mesajım var..
Bu gün de 4 mesajım oldu
Herkese iyi akşamlar, birazcık spor yapayım
.
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim tam tahıllı
1 üçgen peynir
Öğlen:
2 dilim tam tahıllı arasında peynir
1 bardak ayran
Akşam
Brokoli havuç yoğurtlu
Tavuk döner 3 kaşık kadar
Turşuuu
Birde zıkkım olasıca dolgu kreması yedim evet ne yazık kiama 5 te yedim :)
Ne güzel bir menü ya bende iyice diyetimi düzene bindirdikçe böyle olurum inşallah akşam yemeği de süper görünüyor :) artık akşamları meyve yemiyorum çok garip sanırım burada kimse yemiyor diye
Meyve yesem be olur şekerinden dolayı mı kimse yemiyor??
Bu hafta kesin bizim takım birinci gerçi ben listede olmayacağım
Kiminize belki cok gelir ama ben memnunumm bugunki menumden:))
Menumm
7:15
1 bardak sut
09:30
1 dilim tam bugday ekmegi
Yarim domates
Yarim salatalik
Kk kadar peynir
Sekersiz cay
12:30
3 kucucuk parca tavuk
Salata
Yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi
16:30
1.5 porsiyon izgara kofte -yaninda pilav ve pataes koydurmadim saat de erkendi guzel doymak icin 1.5 soyledim-
Salata
Ayran
Aksam 9 gibi orta sekerli sutlu turk kahvesi ictim onu yazmayi unutmusum ekledim
Su da 2 litre:)
ne haber fistiklar
hazirladiklarimdan birsey yemedim ama hasan milletin icinde catalla tatli uzatti onu yedim yemek zorundydim cok bozulurduuuuuuuuuu
eeeeeeeeeee siz nasilsiniz yine bir wc kacamaginda size yaziyorum ama gece gelemem birazdan giderler insallah(hasan ve digerleri hukumeti bir yenilesinde hep bildik erkek muabbeti)
bende herkes uyuyunca belginlerin esyalarini utuleyecem gidince zorluk olmasin kuzuma
insallah yarin sabah gorusuruz
haaaaa yarin dislerim bitiyor sabah labaratuardan gelecekmis ogle sonu takilacak
insallah sonkez o koltuga oturacam
ama dr.iyiydi allah var simdi
hepinizi sevdimi bilin opuldunuzu unutmayin
ebru nasil oldun gulum izine ayrilmamakta kararlisin galiba
bugun hediye ararken yorma bari kendini
kerostan hediye erken gelmis?sen ne yaptin
tubis mas.spora baslamissin yine ama bu okul seni erken yatiriyor ben bu isi sevmedim yaww
gerci benim gibi uyku dusmani bir kadina uyku alerji yapiyor
birde eskiden cok pis huyluydum uyaninc HERKESI UYANDIRIRDIM AMA SIMDI PARMAK UCUMDA GEZIYOM kimse uyanmasinda kafa dinleyim diye
günaydın arkadaslar nasılsınız bakem ? bende bugünden itibaren spora başlıyorum dün gece depodan bisikletimi eve zor bela cıkardım bugün sabah yarım saat spor yaptı aksamada yaparım.bu arada sevgililer gününüzde kutlu olsun allaha emanet olun arkadaslar.
günaydın kızlar
kusura bakmayın dün hiç paylaşımda bulunamadım. sayfayı açtım sayfanın iki yanındada kocamn iç çamaşırlı kızların fotoğrafları vardı benim bilgisayarım cama doğru bakıyo işçiler gelip geçerken bakıyo o yüzden hiç açamadım sayfayı kaldıramadımda o reklamları akşamda eve değil oğlumun yanına annemler gittim orda net yok malesef o yüzden paylaşımda bulunamadım. bugün fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıcam.
ben dünkü menümü paylaşaım
sabah
peynirli tost + 1 bardak süt
öğle
izmir köfte+1 dilim ekmek biraz turşu
ara
türk kahvesi yanında çok ufak çikolata
akşam
ezogelin çorbası
yarım tabak kereviz yemeği
2 çatal kadayıf (annem yapmış çok ısrar etti ye diye onu kırmamak için 2 çatal aldım)
100 ip atlama
50 mekik
6 bardak su (daha fazla arttırıcam )
çok şükür kaç gündür şifre problemi yaşıyordum..hata veriyordu bugün son kez denedim..ve oldu..
nasılsınız ben kötüyümkafam karışık ve bu hafta yeme düzenim aylarddı ilk defa feci bozuldu..
nasılsınız bakıyım ankaradan geldik boşada gittik zaten ameliyat olmadı eşim doktorlar riskli diyor sinirlere baskı yapıyormuş ameliyatta sinirlere dokunma ihtimali yüksek hasar bırakabilir dediler ama artık bel fıtığı ameliyatı lazerlede yapılıyormuş şimdi iyi rahat ağrı sızı yaşamıyor doktor ileriki yaşlarda lazer yapalım şimdi fizik tedaviyle ağrıyı azaltalım dedi şimdi,lik böyle dünde annemgili yolladım kaynanamda gitti.
Selam kızlarBen geldim ama çok kalamayacağım. Yarım saat sonra çıkmam lazım evden.
Gülçin'cim geçmiş olsun canım benim. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Yaaaa kızlar sinirlerim oynadı az önce. Eşim çok güzel bir çiçek yollamış, canlı çiçek ama vazonun içinde. Üstünde tülleri var. Tepesinden bağlamışlar tülü kırmızı bir kurdelayla (Uzun oval bir vazo) İş yerine yollamış. Az önce eve gelirken arabada yan devrildi. İçindeki çiçek yan tarafa kaydı. Suda vardı içinde. Neyse eve geldim. Açtım tülü içindeki çiçeği düzelttim. Suyunu boşalttım. Çiçeği çürümeden kurutabilmek için. Evde vernik sprey vardı ondan sıkayım dedim. Vazonun bir kısmı mahvoldu. Sildim ama tam çıkartamadım. Bende o kısmını arkaya getirdim. Tülü çıkarttım üstünden tamamen. Ama canım sıkıldı.Gerçi şuanda çok güzel duruyor ama uğraştım yaaa psikolojik olarak etkiledi beni. :26:
ben dünkü menümü paylaşaım
sabah
peynirli tost + 1 bardak süt
öğle
izmir köfte+1 dilim ekmek biraz turşu
ara
türk kahvesi yanında çok ufak çikolata
akşam
ezogelin çorbası
yarım tabak kereviz yemeği
2 çatal kadayıf (annem yapmış çok ısrar etti ye diye onu kırmamak için 2 çatal aldım)
100 ip atlama
50 mekik
6 bardak su (daha fazla arttırıcam )
aminnnnnnnn cümleye rabbim yardım etsin..
evet bir ara eşimde öyle düşündü 2 yıllık yazayım ben yalnız gideyim sizin düzen bozulmasın..ama ben kabul etmedim..heryere beraber..sen nerde biz orda..biz ayrı duramayız..
Berill soylememistinn hayirli olsuunn ne guzelll:)
Sen cok sefkatli birisin sevdiklerini yere goge sigdiramiyorsunn
Ben geldimm evde olcam cunku:)
Bizim kutlama ptesi olcak :) hediyem de siparis olcak galiba, sirketten sevgililer gunune ozel arti para vermisler bana onu soyluyor dusun bak ne istiyorsun dedi:) ne istesem acaba yaa:)) fikir verinn:))
Ebru senin en azindan cicegin gelmis yaninda benimki de bana bir sey gondermis muhtemelen cicektir ama ben okuldan erken ciktim bugun
Yarina artik. Solmasa barii
sağol senin de kutlu olsun...
Sana da çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin...
offffffff kötü olmus nazar değmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?