Menüm :
sabah: 1 kase kellogs ve süt
öğlen :kepek ekmekli ufak tost (arkadastaydım)
akşam:3 köfte,yoğurt
3 bardak yesil çay
2.5 lt su
45 dk spor
Evet canım yaaa benimde aklıma o geldi. Büyük ihtimal nazar değdiler.Çünki bi bana geldi çiçek iş yerinde herkeste gördü. :26:
Ama yinede çok hoş duruyor Allaha şükür.
Begenmene sevindimMenün gayet güzel Betül'cüm tebrik ederim. Türk kahvesi hariç. Sanırım onuda şekersiz içemiyordun
Oooooooooo kızlar yaaaaa azar azar derken kaçamaklar aldı başını gidiyor takımda. Yukarıyada yazdım. Artık hiç kimseden özellikle ve özellikle yenilerden kaçamak istemiyorum.
Canım yaaaaa sıkma artık canını. Hayırlısı neyse ol olacak zaten. Kafana takıpta kendini kötü etme. Diyetide boşver keyfin yerine gelince halledersin zaten.
Geçmiş olsun Gülçin'cim. Hem sana hem eşine. Umarım ciddi bir durumun yoktur. Sakın ama sakın ihmal etme çünki bu şekilde kanamalar önemli.
Çok doğru düşünüyorsun Derya'cım. Asla ve asla eşler ayrı kalmamalı.
Çıkacağım vakte göre ayarlamış yoksa benim iş yerinde bırakacak yerde bulamazlardıİnşallah seninkiside solmaz.
HarikaMenüm :
3 bardak yesil çay
2.5 lt su
45 dk spor
Sabah
Yarim simit
2 dilim peynir
Ogle
1 portakal
Aksam
3.5 yk mantar sote
2 lt su
seni cilgin kizAyyy yaaa kıyamam( zamannn cabukk geciyoo maleseff (yok söylememistiinnn hayırlıı olsunnnn o da hassastır simdi belli etme sakın ona üzülmesin (
Bizde de var planlar aksam beni bi yere götürecekmis cok heyecanlıyıımmm :))
Cokk tesekkurler cok incesinn :)
Bencede baska biri olabilirdi ama yinede güzel diziii
Kuzuummmmm ben kocisee her gün sevgililer günü gibi yemek hazırlarım seneyee 14 subat cumaya gelicekkk kacırıcam kerosu buralardaaannnn :))
gecmis olsun canim esin nasil bir tedavi izleyecek simdinasılsınız bakıyım ankaradan geldik boşada gittik zaten ameliyat olmadı eşim doktorlar riskli diyor sinirlere baskı yapıyormuş ameliyatta sinirlere dokunma ihtimali yüksek hasar bırakabilir dediler ama artık bel fıtığı ameliyatı lazerlede yapılıyormuş şimdi iyi rahat ağrı sızı yaşamıyor doktor ileriki yaşlarda lazer yapalım şimdi fizik tedaviyle ağrıyı azaltalım dedi şimdi,lik böyle dünde annemgili yolladım kaynanamda gitti.
ama ben hastalandım ilaç kullanıyorum günde 6 tane bitmek bilmeyen bir kanamam var önce önemsemedim ama geçmeyince doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma varmış ilaç başladı ama tam tedaviye regl olunca başlıycaz dedi.karnım hep şiş ilaçlar sivilce yapıyor bolca ve hiç temiz kalamıyorum iştahda açtı geri evime döndüğüme göre kilomuda kontrol altına almam lazım dedim kendimi buraya attım tartılmadım yarın sabah tartılıp bakacağım artık ona göre yazarım sizede
sikma canini buda bu askin nazari olsunnnnnnSelam kızlarBen geldim ama çok kalamayacağım. Yarım saat sonra çıkmam lazım evden.
Gülçin'cim geçmiş olsun canım benim. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Yaaaa kızlar sinirlerim oynadı az önce. Eşim çok güzel bir çiçek yollamış, canlı çiçek ama vazonun içinde. Üstünde tülleri var. Tepesinden bağlamışlar tülü kırmızı bir kurdelayla (Uzun oval bir vazo) İş yerine yollamış. Az önce eve gelirken arabada yan devrildi. İçindeki çiçek yan tarafa kaydı. Suda vardı içinde. Neyse eve geldim. Açtım tülü içindeki çiçeği düzelttim. Suyunu boşalttım. Çiçeği çürümeden kurutabilmek için. Evde vernik sprey vardı ondan sıkayım dedim. Vazonun bir kısmı mahvoldu. Sildim ama tam çıkartamadım. Bende o kısmını arkaya getirdim. Tülü çıkarttım üstünden tamamen. Ama canım sıkıldı.Gerçi şuanda çok güzel duruyor ama uğraştım yaaa psikolojik olarak etkiledi beni. :26:
ben sevdimmi deli seviyorum sanirimBerill soylememistinn hayirli olsuunn ne guzelll:)
Sen cok sefkatli birisin sevdiklerini yere goge sigdiramiyorsunn
Ben geldimm evde olcam cunku:)
Bizim kutlama ptesi olcak :) hediyem de siparis olcak galiba, sirketten sevgililer gunune ozel arti para vermisler bana onu soyluyor dusun bak ne istiyorsun dedi:) ne istesem acaba yaa:)) fikir verinn:))
Ebru senin en azindan cicegin gelmis yaninda benimki de bana bir sey gondermis muhtemelen cicektir ama ben okuldan erken ciktim bugun
Yarina artik. Solmasa barii
askitom bende caktirmadan esimi ovuyorum zatenMenülerde özellikle artık yeni başlayanların menülerinde kaçamak görmek istemiyorum, ufacıkta olsa
Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım. Suyunu artık 3 litreye çıkartsan daha iyi olacak.
Sevda'cım canım biliyorsun en az 5 mesaj kuralımız var ayrıca sadece 5 mesajda yazmak yetmiyor. Paylaşımı çoğaltmamız lazım. Lütfen daha çok dikkat edelim bu konuya.
Nihal'cim menülerin hem sağlıksız hemde hemen hemen her menüde kaçamak oluyor. Bak iki haftada bi sürü kilo verdin. Şu yaptığın kaçamaklar olmasa kim bilir daha ne kadar çok verecektin. Turşu yeme çünki aşırı ödem yapıyor. Sağlık açısından da önemli ödem unutma.
Meyve gün içinde yiyebilirsin ama en geç saat 15:00 te ye ki meyve şekeri direkt olarak depolanmasın. Özellikle akşamları asla meyve yenilmemeli gün içinde de abartılmamalı.
İnşallah canım da ben listede olmayacağım derken?:44:
Menün gayet güzel Betül'cüm tebrik ederim. Türk kahvesi hariç. Sanırım onuda şekersiz içemiyordun
Geçmiş olsun canım şimdiden. Senin eşinde diş hekimi değil miydi? Neden o yapmadı dişini?
Beril'cim yaaa doğum sonu rapor konusunda sıkıntım olursa diye her ihtimale karşı aktarma yapmaya çalışıyorum. Allaha şükür 1 haftam gitti kaldı 4 hafta. İnşallah sağlıklı bir şekilde izne ayrılırım. Eğer 24 hafta doğum izni yasalaşırsa hemen ayrılırım ama onun çıkacağı yok gibi.Şimdilik ücretsiz izin alma durumum yok, o nedenle bebişimi çok küçükken bırakmak istemiyorum.
cok guzel canimMenüm :
3 bardak yesil çay
2.5 lt su
45 dk spor
hediye felan diye yorma yolarim bakKızlar ben kaçıyorum artık. Kızım okuldan geldi gidip biran önce aşkımın hediyesini almam lazım. Dün gidememiştim bugün mutlaka gitmem lazım. Mesaj sayılarını alamadım ben. Betül ve Beril yayınladılar mı görmedim. Ama bu akşam mutlaka listeyi yayınlamaları lazım ki yarın ki listeye aday arkadaşlardan kimlerin girip kimlerin giremeyeceğine bakacağım.
Akşam mutlaka gelirim yarınki liste için. Öpüyorum hepinizi
aksamki salata yagli olmus be canimMenumm
Kahvalti
1 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim beyaz light peynir
3 zeytin
Yarim domates
1 salatalik
Ogle
2 dilim tam bugday ekmegi
2,5 kepce ispanak
Salata
Ayran
Ara
3/4 armut
Aksam
1 kase Tarhaba corbasi
5 yk nohut
3 yk amerikan salatasi
Su simdilik 1,5 litre. 2 olur aksama kadar
Bir de kahve icebilirim aksam, veya cay. Cayi sekersiz iciyorum zaten
Gunaydinnn
Tugba dun 1 saat daha fazla uyudum:))
Evet bu saatte bir sen bir ben sonra da beril gelir:)
Zaten son 3 gundur dukkani ben acip kapatiyorum gibi hissediyorum burda:)) bi sabah gunaydin diyorum sonra okul cikista bir seyler anca gece geliyorum tekrar
Ama bugun eve erken gelixem
Sevgilimle planimizi pazartesine erteledik , bugun olsaydi skisik olcakti.
Oyle iste. Ben simdi biraz uyuyayim yolda:)) optumm
tubis mas.spora baslamissin yine ama bu okul seni erken yatiriyor ben bu isi sevmedim yaww
gerci benim gibi uyku dusmani bir kadina uyku alerji yapiyor
birde eskiden cok pis huyluydum uyaninc HERKESI UYANDIRIRDIM AMA SIMDI PARMAK UCUMDA GEZIYOM kimse uyanmasinda kafa dinleyim diye
ben dünkü menümü paylaşaım
sabah
peynirli tost + 1 bardak süt
öğle
izmir köfte+1 dilim ekmek biraz turşu
ara
türk kahvesi yanında çok ufak çikolata
akşam
ezogelin çorbası
yarım tabak kereviz yemeği
2 çatal kadayıf (annem yapmış çok ısrar etti ye diye onu kırmamak için 2 çatal aldım)
100 ip atlama
50 mekik
6 bardak su (daha fazla arttırıcam )
çok şükür kaç gündür şifre problemi yaşıyordum..hata veriyordu bugün son kez denedim..ve oldu..
nasılsınız ben kötüyümkafam karışık ve bu hafta yeme düzenim aylarddı ilk defa feci bozuldu..
nasılsınız bakıyım ankaradan geldik boşada gittik zaten ameliyat olmadı eşim doktorlar riskli diyor sinirlere baskı yapıyormuş ameliyatta sinirlere dokunma ihtimali yüksek hasar bırakabilir dediler ama artık bel fıtığı ameliyatı lazerlede yapılıyormuş şimdi iyi rahat ağrı sızı yaşamıyor doktor ileriki yaşlarda lazer yapalım şimdi fizik tedaviyle ağrıyı azaltalım dedi şimdi,lik böyle dünde annemgili yolladım kaynanamda gitti.
ama ben hastalandım ilaç kullanıyorum günde 6 tane bitmek bilmeyen bir kanamam var önce önemsemedim ama geçmeyince doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma varmış ilaç başladı ama tam tedaviye regl olunca başlıycaz dedi.karnım hep şiş ilaçlar sivilce yapıyor bolca ve hiç temiz kalamıyorum iştahda açtı geri evime döndüğüme göre kilomuda kontrol altına almam lazım dedim kendimi buraya attım tartılmadım yarın sabah tartılıp bakacağım artık ona göre yazarım sizede
kızlar ben şimdilik çıkıyorum dinlencem biraz kasıklarımda ağrıyor biraz akşam yine uğrarım
Selam kızlarBen geldim ama çok kalamayacağım. Yarım saat sonra çıkmam lazım evden.
Gülçin'cim geçmiş olsun canım benim. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Yaaaa kızlar sinirlerim oynadı az önce. Eşim çok güzel bir çiçek yollamış, canlı çiçek ama vazonun içinde. Üstünde tülleri var. Tepesinden bağlamışlar tülü kırmızı bir kurdelayla (Uzun oval bir vazo) İş yerine yollamış. Az önce eve gelirken arabada yan devrildi. İçindeki çiçek yan tarafa kaydı. Suda vardı içinde. Neyse eve geldim. Açtım tülü içindeki çiçeği düzelttim. Suyunu boşalttım. Çiçeği çürümeden kurutabilmek için. Evde vernik sprey vardı ondan sıkayım dedim. Vazonun bir kısmı mahvoldu. Sildim ama tam çıkartamadım. Bende o kısmını arkaya getirdim. Tülü çıkarttım üstünden tamamen. Ama canım sıkıldı.Gerçi şuanda çok güzel duruyor ama uğraştım yaaa psikolojik olarak etkiledi beni. :26:
Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım. Suyunu artık 3 litreye çıkartsan daha iyi olacak.
Menüm :
3 bardak yesil çay
2.5 lt su
45 dk spor
Kızlar ben kaçıyorum artık. Kızım okuldan geldi gidip biran önce aşkımın hediyesini almam lazım. Dün gidememiştim bugün mutlaka gitmem lazım. Mesaj sayılarını alamadım ben. Betül ve Beril yayınladılar mı görmedim. Ama bu akşam mutlaka listeyi yayınlamaları lazım ki yarın ki listeye aday arkadaşlardan kimlerin girip kimlerin giremeyeceğine bakacağım.
Akşam mutlaka gelirim yarınki liste için. Öpüyorum hepinizi
Sabah
Yarim simit
2 dilim peynir
Ogle
1 portakal
Aksam
3.5 yk mantar sote
2 lt su
Menumm
Kahvalti
3 zeytin
Yarim domates
1 salatalik
Ogle
2,5 kepce ispanak
Salata
Ayran
Ara
3/4 armut
Aksam
1 kase Tarhaba corbasi
5 yk nohut
3 yk amerikan salatasi
hayırlı akşamlar arkadaslarım.nasılsınız ?bende buğünkü menümü yazayım.
sabah:kavaltıdan önce iki büyük bardak ılık su iciyorum. suda pişmiş bir tane yumurta salatalık domates bir dilim cavdar ekmeği kuş burnu cayı.
ara öğün:bir tane muz
öğlen:bir kase corba bir kasede mısır ekmekli yogurt.
akşam:kücük tabak türlü yemeği iki kaşık pilav iki kaşık kuru fasulye bir kase cacık.bir tane yağsız köfte.
gün içinde iki litre kadar su .sabah yarım saat bisikletle spor.
13 subat mesaj sayilarimiz
beril77 4
Gül 5
lafraise 13
dontpanich 12
sevda-M 4
evsebu 11
prenses 0
malesef boyle
bugun mesajlar yine bana dun gondermeyi unutanlar yollarsa ekleyebiliriz
tubis ve arzu nasilsiniz, gununuz nasil gecti
tubis senin sevgilin yoktu onun yerine ben kutlasam kocaman opsem birde siki siki sarilsam olurmu askim
ben burda bosuna bekliyom yaw
tugba okumayi birakip gelseydin iki lafin belini kiracaktim
ama gelemedin canim
Sabah
Yarim simit
2 dilim peynir
Ogle
1 portakal
Aksam
3.5 yk mantar sote
2 lt su
Menumm
Kahvalti
3 zeytin
Yarim domates
1 salatalik
Ogle
2,5 kepce ispanak
Salata
Ayran
Ara
3/4 armut
Aksam
1 kase Tarhaba corbasi
5 yk nohut
3 yk amerikan salatasi
seni cilgin kiz
insallah zaman bu cilginligini calmaz
gecmis olsun canim esin nasil bir tedavi izleyecek simdi
sikma canini buda bu askin nazari olsunnnnnn
ben sevdimmi deli seviyorum sanirim
ben buyuk paralar harcamanizdan yana degilim dugun yakin
harcama cok
kalici olan hatirasi olan birsey olsun
zamanla neler alinir neler
askitom bende caktirmadan esimi ovuyorum zaten
esim yapiyor dislerimi
ama bugun yapmadi bana belgin gidince yapacam dedi
surda kizin bir gunu kalmista ben agri cekersem gunumuzu mahvedermisim
yarin belgin gidiyor ct.calisiyormu bilmiyorum calisirsa yapar sanirim
cok guzel canim
sen sporumu azalttin banami oyle geldi
hediye felan diye yorma yolarim bak
belgin yarin kurtuluyorda sen elimdesin hala
bebek dogsun nerde istiyorsaniz yorulun
ama 9 ay bir durun ya
hele sen ebru allahtan komsu felan degiliz ne kavga ederdim otur, yapma, dur diye
aksamki salata yagli olmus be canim
hem aciktirirda o
mayonezlimiydi
keske normal bir salata yeseydin ama neyse bugun sevgililer gunu biliyom ondan yedin afiyet olsun
kizlar mesajlari yarin iki gunlukmu yaziyim yoksa bugun dunkuleri geciyimmi
ha mesajlari yollamayanlar kusura bakmasin ben sayamayacam zamanim inaniki yok
gelirim yine
hepinize selam minnaklarim
hayırlı akşamlar arkadaslarım.nasılsınız ?bende buğünkü menümü yazayım.
sabah:kavaltıdan önce iki büyük bardak ılık su iciyorum. suda pişmiş bir tane yumurta salatalık domates bir dilim cavdar ekmeği kuş burnu cayı.
ara öğün:bir tane muz
öğlen:bir kase corba bir kasede mısır ekmekli yogurt.
akşam:kücük tabak türlü yemeği iki kaşık pilav iki kaşık kuru fasulye bir kase cacık.bir tane yağsız köfte.
gün içinde iki litre kadar su .sabah yarım saat bisikletle spor.
Yani şimdi oraya gitmek için hazırlanıp çıkmam lazımAnnem gitti ben mesajları bitiremediğim için geciktim biraz. Gelince yine konuşucaz inşallah. Sizleri seviyorum, her zamanki Allah'a emanetsiniz..
tubis ve arzu nasilsiniz, gununuz nasil gecti
tubis senin sevgilin yoktu onun yerine ben kutlasam kocaman opsem birde siki siki sarilsam olurmu askim
13 subat mesaj sayilarimiz
beril77 4
Gül 5
lafraise 13
dontpanich 12
sevda-M 4
evsebu 11
prenses 0
malesef boyle
bugun mesajlar yine bana dun gondermeyi unutanlar yollarsa ekleyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?