bacak ve popoya bi örnek ver kuzum senin yaptığındn istiyorum ben
valla internette bnu buldum daha doğrusu bu kulüpte buldum hatunun biri yapıomuş her gün paylaşmış baya da beğenmiş millet ben her gün araştırıp yeni şeyler ekliorum sanada atarım
popo kaldirma hareketleri | İzlesene.com Video
ben şimdilik sadece karın bölgesi çalışıyorum mekik ve inceltme hareketlerine bugün uzun zamandır giymediğim dar bi kazağımı giydim ve simit olayo yavaş yavaş kaybolmuş :) çok sevindim kurstaki arkadaşlarım bile farketti :) yavalş yavaş bacak ve popo çalışmaya başliyim artık :)
bende mekik çekiorum ama öncelik basen ya bende tek sıkıntı basen göbeğimde var ama o bi şekilde kayboluozayıflıcazzzzzzzzz
birbirimizin zıttıyız burcum :) bende de basen yok göbek var
görüşürüz tatlım iyi geceler :)
zayıflıcam bak gör buse
içinde yeşil çay var cnım ama az sanırım etkisi olmuo. ayrıyetten içmeyi denicem bi arabugun buldum netten bi tane öle video yapmaya başladım ama bacaklar unutmuş o işleri yaşlanmışlar ama zayıflıcam ben indirimlerden yararlanmk istiorum artık
bacak ve popoya bi örnek ver kuzum senin yaptığındn istiyorum ben
valla internette bnu buldum daha doğrusu bu kulüpte buldum hatunun biri yapıomuş her gün paylaşmış baya da beğenmiş millet ben her gün araştırıp yeni şeyler ekliorum sanada atarım
popo kaldirma hareketleri | İzlesene.com Video
Kızlarrrrrr hepinize iyi geceler seviliyosunuz öpüldünüz
inşş şekerim olur olur ha bu diyete saygı duymayanlar yokmu ben ne zaman diyete başlasam eşim eve çikolata vs alır sabrımı denermiş gibiiyi gidio semacım ama ne bilim yaçok azmettim bu sefer umarım olur ama evdekilerle zor oluo ben diyete girince eve tatlı almak adet olmuş sanırım yiyemiceğim şeyler alıolar
TABİ KEYFİNİ ÇIKAR VERDİN KİLOCUKLARIben de görmüyorum hiç ecem i ebrucum. hatta geçen gün merak ettim senin gibi sordum kızlara, emine bi ara altta gördüm sonra gitti demişti :26:
ah burcucum yaa, yeşil çay içceksin işteeben sallama zorda kalmadıkça kullanmıyorum, eskiden sallama kullanıyordum. otun daha faydasını gördüm. çaykur un küçük yeşil teneke kutuda bergamot aromalısı var onu kullanıyorum. tavsiye ederim, bence en iyisi. hem tat olarak hem de işlevsel olarak
semoooş ay çok güldüm alemsiinevet o fırın ekmeklerden pek yemememiz lazım
belden bol geliyor bi tanesi, ama kalıplara göre de değişir tabi. bel de sorunum yok, sorunum üst bacak
bugün tayt alırken kendime, tezgahtar kız "ama bunların bedenleri kalmamış olabilir size göresi" dedi. elimde s beden vardı, baktı askıdaki L beden, elimdeki S. sonra baktı bana tabi ki bu size olur dediiiiiiiay nasıl hoşuma gitti nasıl bilemezsiniz. S kalmadı sanıyormuş tezgahtar
ahaha dimi semoşumsorma evdeki 19 lt damacanaları kaslı sucu edasıyla rahat bir şekilde kaldırıp, su sebilinin tepesine yerleştiriyorum, annem hayret ediyor, eskiden zar zor kaldırırdım
hiç canın çekmesin hiiiç ağlama burcucum, zamanında çok yedik şimdi de cezamızı çekiyoruzeğer zayıf olursak, mükafatımızı alır, abartmadan dilediğimiz her şeyi yeriz böyle düşüün, zayıflayınca onlar tekrar serbest olacak ama şuan için uzak durmamız lazım yalnızcaa
ah emoşum birden ekran gidiyorbu kadar çok ödev olunca ben özleyeceğimi sanmıyorum :d
derdini söyle derman olayım semacım :) bilgisayar mühendisi adayınız var burda
Hoşgeldin kaptanımm .:) ecemi bizde merak ettik hatta dün konuşmuştuk yanlış hatırlamıyosam bugün de görmedim ben :s nerdeki?
inşşş burcu'cumyav deme öle :d bende 42 yim ama geçen sene 44 tüm bi beden bi bedendir darısı 38 e ya :d
küçülsünde kalkmasada olur bebemvalla internette bnu buldum daha doğrusu bu kulüpte buldum hatunun biri yapıomuş her gün paylaşmış baya da beğenmiş millet ben her gün araştırıp yeni şeyler ekliorum sanada atarım :d
popo kaldirma hareketleri | izlesene.com video
emoşuum, sen nasılsın bakiimödevin ne durumdaa
ah emoşum birden ekran gidiyor
ses var görüntü yok ekran kartı yanmış değiştirdiler güya ama 2 dir aynı hatayı tekrar veriyor
inşşş burcu'cum
küçülsünde kalkmasada olur bebem
inşş şekerim olur olur ha bu diyete saygı duymayanlar yokmu ben ne zaman diyete başlasam eşim eve çikolata vs alır sabrımı denermiş gibi
TABİ KEYFİNİ ÇIKAR VERDİN KİLOCUKLARI
ödev olmasa süper olucam30 sayfanın 4 ünü anca bitirdim cumartesiye yetiştirmem lazım :S
benimde eski bilgisayarda olmuştu aynı durum önce ekran kartı yanmış dediler ama başka monitöre bağlayınca çalıştı teknik servislere her zaman güvenmemk lazım benim sorunum lcd paneldeymiş yani ekranda. bağlantı kabloları yanmış ekranı değiştirdim bi sorun kalmadır canım :) inşallah çabuk hallolu
inş canımödev olmasa süper olucam :d 30 sayfanın 4 ünü anca bitirdim cumartesiye yetiştirmem lazım :s
benimde eski bilgisayarda olmuştu aynı durum önce ekran kartı yanmış dediler ama başka monitöre bağlayınca çalıştı teknik servislere her zaman güvenmemk lazım benim sorunum lcd paneldeymiş yani ekranda. Bağlantı kabloları yanmış ekranı değiştirdim bi sorun kalmadır canım :) inşallah çabuk hallolu
kilo vermenin en kötü yanıda bu aman vereyimde razıyım vallatam bi hedefime ulaşsam dolabı yenileyeceğimEn çok dolabımdaki büyük kot pantolonlarıma ve kazaklarıma acıyorum. Iyi bir terzi bulmam şart
Kızlar ben yatacağım kızım uyandı emmeye uyanıyor şu meme işinden sıkıldım ama kıyamıyorum ya nisan 3 te 2 yaş 3 aylık olcak bende tık yok kıyamıyorum ya ama bir an önce hallettmem lazım yoksa okula başlayana kadar gitcek havanın ısınmasını bekliyorum memeden ayırmak için güya dışarda oyalamam kolay olur mantığı ama bahanem işte bunuda çözmem lazım bir an önce zor olcak gibi bu gün 9 da yatırdım kalktı oturdu iyice uykusu açılmadan menümüde paylaşmayı unuttum onuda yazım çıkım öpüyorum herkesi... Annecikler memeden kesme konusunda yardım istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
inş canım
kilo vermenin en kötü yanıda bu aman vereyimde razıyım valla
ehehehAllah yardımcın olsun semoş işin zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?