Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben şimdilik sadece karın bölgesi çalışıyorum mekik ve inceltme hareketlerine bugün uzun zamandır giymediğim dar bi kazağımı giydim ve simit olayo yavaş yavaş kaybolmuş :) çok sevindim kurstaki arkadaşlarım bile farketti :) yavalş yavaş bacak ve popo çalışmaya başliyim artık :)

bende mekik çekiorum ama öncelik basen ya bende tek sıkıntı basen göbeğimde var ama o bi şekilde kayboluo zayıflıcazzzzzzzzz

zayıflıcam bak gör buse

istersen tombiş kal. benim için hava hoş, tuzum kuru benim burcuu

hamlıktan ama zamanla geçer, benim de başlarda öyleydi burcucum
zayıflayacaksın madem indirimleri kaçırma, doldur 36-38 bedenleri

bacak ve popoya bi örnek ver kuzum senin yaptığındn istiyorum ben

işte burcu çok güzel bulmuşsun.

emoşum bu hareketleri yapıyorum iştee

Kızlarrrrrr hepinize iyi geceler seviliyosunuz öpüldünüz

iyi geceler burcucum, sen de seviliyorsun

iyi gidio semacım ama ne bilim ya çok azmettim bu sefer umarım olur ama evdekilerle zor oluo ben diyete girince eve tatlı almak adet olmuş sanırım yiyemiceğim şeyler alıolar
inşş şekerim olur olur ha bu diyete saygı duymayanlar yokmu ben ne zaman diyete başlasam eşim eve çikolata vs alır sabrımı denermiş gibi

TABİ KEYFİNİ ÇIKAR VERDİN KİLOCUKLARI

ah emoşum birden ekran gidiyor
ses var görüntü yok ekran kartı yanmış değiştirdiler güya ama 2 dir aynı hatayı tekrar veriyor
yav deme öle :d bende 42 yim ama geçen sene 44 tüm bi beden bi bedendir darısı 38 e ya :d
inşşş burcu'cum

küçülsünde kalkmasada olur bebem

emoşuum, sen nasılsın bakiim ödevin ne durumdaa

ödev olmasa süper olucam 30 sayfanın 4 ünü anca bitirdim cumartesiye yetiştirmem lazım :S

ah emoşum birden ekran gidiyor
ses var görüntü yok ekran kartı yanmış değiştirdiler güya ama 2 dir aynı hatayı tekrar veriyor
inşşş burcu'cum

küçülsünde kalkmasada olur bebem

benimde eski bilgisayarda olmuştu aynı durum önce ekran kartı yanmış dediler ama başka monitöre bağlayınca çalıştı teknik servislere her zaman güvenmemk lazım benim sorunum lcd paneldeymiş yani ekranda. bağlantı kabloları yanmış ekranı değiştirdim bi sorun kalmadır canım :) inşallah çabuk hallolu

inşş şekerim olur olur ha bu diyete saygı duymayanlar yokmu ben ne zaman diyete başlasam eşim eve çikolata vs alır sabrımı denermiş gibi

TABİ KEYFİNİ ÇIKAR VERDİN KİLOCUKLARI

tam bi hedefime ulaşsam dolabı yenileyeceğim en çok dolabımdaki büyük kot pantolonlarıma ve kazaklarıma acıyorum. iyi bir terzi bulmam şart

aman yetiştir emoş, daha çok varmış

Kızlar ben yatacağım kızım uyandı emmeye uyanıyor şu meme işinden sıkıldım ama kıyamıyorum ya nisan 3 te 2 yaş 3 aylık olcak bende tık yok kıyamıyorum ya ama bir an önce hallettmem lazım yoksa okula başlayana kadar gitcek havanın ısınmasını bekliyorum memeden ayırmak için güya dışarda oyalamam kolay olur mantığı ama bahanem işte bunuda çözmem lazım bir an önce zor olcak gibi bu gün 9 da yatırdım kalktı oturdu iyice uykusu açılmadan menümüde paylaşmayı unuttum onuda yazım çıkım öpüyorum herkesi... Annecikler memeden kesme konusunda yardım istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Ben birazdan yatcam kızlar, erken uyumam, erken kalkmam gerek Uykumu düzene sokmalıyım

inş canım

tam bi hedefime ulaşsam dolabı yenileyeceğim En çok dolabımdaki büyük kot pantolonlarıma ve kazaklarıma acıyorum. Iyi bir terzi bulmam şart
kilo vermenin en kötü yanıda bu aman vereyimde razıyım valla

eheheh Allah yardımcın olsun semoş işin zor

Bugünkü menüm

sabah(8.30

*bir dilim çavdar ekmeği
* 2 adet zeytin
* kk peynir

ara (11.00)

*1 adet elma

öğle (12.30)

*2 kaşık pilav
*4 kaşık nohut
*salata

ara(15.00)

* 1 adet portakal

akşam (18.00)
* 1 tabak tavuklu mantar sote
*1 dilim çavdar ekmeği

3 kupa yeşil çay
3 litre su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…