Bu arada kendinizi tanıtsaniz ama isimleri kolay unuturum karıştırabilirim :) ve sürekli mobil girmek zorundayım bu günlerde alıntı yapamıyorum :)
Ceren'cim böylede karışık görünüyor canım. Ben sana aşağıya yazayım örnek bir menü. O şekilde yaz olur mu?tamam kaptan :) düzeltiyorum hemen :)
az sonra da günlük mesaj sayılarımı göndereceğim...
PAZARTESİ
Kahvaltı: 200ml light süt + nesfit
Ara: 9 hayat çayı(şekersiz) + 2kepekli grissini
Öğlen: 4 köfte kadar et + yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği
Ara: 9 hayat çayı(şekersiz) + 1 adet muz
Akşam: 1 tabak ıspanak + yoğurt + 1 dilim çavdar ekmeği.
Ara: 1 bardak light sütlü nescafe(şekersiz)
çaylar hariç 1.5lt su - spor yok
SALI
Sabah: Kepek ekmeğine Beyaz peynirli domatesli tost + çay(şekersiz)
Ara: 1 Bardak light sütlü neskafe
Öğlen: tavuk şiş - haşlanmış sebze + salata (mısır vardı salatada ekmek yemedim o yüzden)
Ara: limonlu soda + Kepek ekmeğine Beyaz peynirli domatesli tost + ayran
Akşam:1 tabak ıspanak + yoğurt
Ara: 1 bardak light sütlü nescafe
çaylar hariç 1lt su - spor yok
ÇARŞAMBA
Sabah: Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeği kullandım ama tost yapmadım, kaşarlı yaptım) + çay(şekersiz)
Ara: 9 hayat çayı(şekersiz)
Öğlen: yarım kase mercimek çorbası + bakla yemeği + yoğurt
Ara: 1 bardak light sütlü nescafe + 1 armut + 1 muz + 1 badem
Akşam: 1 tabak bamya yemeği +yoğurt+2 dilim çavdar ekmeği
tamam biliyorum, bugünkü arada biraz abarttım ama toparlarım, akşam bi şey yiyip içmicem artık arada.. çok acıkmıştım..
spor aslında haftada 2-3 kez yapmaya çalışıyorum, bu hafta böyle oldu, onu da eklerim yakında
suyu da artırımam lazım, aaa akşam 9 hayat çayımı içerim... hem ödem attırır hem de 300ml sıvı olur..
görüşürüz kızlaaaarrrr :)
canım bide bitki çayı denesen ben ondan içiyorum şuan ama tuvalete çıkmak için değil siyah çay içmemek için ama müthiş tuvalete çıkartıyo günde iki bardak iç akşam tuvaletten çıkamazsın hatta bazen günde 2 defa çıkıyorum ben
tamam ebrucum, neden orası hiç aklıma geldi ben de şaştım şuan
ah canım benim ya 16 yaş gençliğinin baharı vay kuzum benim. seni mezuniyete güzel bir şekilde hazırlamalıyız zelişbirlikte başaracağız buna emin ol tatlım. yaşın genç ebrunun da dediği gibi metabolizman canavar gibi çalışıyor şuan. sana yardıma hazırız, ne istersen sor, yaz paylaş
evet kaptancım düşünce gücü kesinlikle var, mesela dün artı bekliyordum bugün +200 gördüm. ondan önceki günlerde eksi bekledim eksi gördüm
fotoğraf yorumların için çook sağ ol kaptancıımben de fotoğraflarımın azlığını fark ettim. boydan foto çekmeyi bi süre ihmal etmişim. ama artık 2 haftada bir çekileceğim
ah canım ya, yeşil çayda mı fayda etmiyor, bilemedim, lifli bir şeylere yönel :26: activia ye bir de sabah
ayrılma burdan canım, mezuniyete kadar seni şöyle bir 80-85 yapalımsonra da boyuna göre idealini buluruz
ben buse, 23 yaşındayım, abla deme
bekarım, 1.58 boyunda, 52.7 kg ım. şuan çalışmıyorum, geziyorum
senin boyun kaçtı zeliş?
Buse ablacım teşekkür ederim ya gerçekten ben bu defa kendime inanıyorum burdan ayrıldıktan sonra çok şey oldu öğrendim zayıflamak zorundayım ben
yeşilçay içiyorum kuzum bugün hiç siyah çay içmicem okuldayken içiyorum sadece zaten. dün 3 fincan içtim bugün de sabahtan beri 2.yi içtim
yeşilçay normalde iyi gelirdi ama yok ya gece yatmadan önce 1 bardak daha içtim hatta. sabah da içtim. activiam bitmiş az önce çıkkıp aldım yedim bakalım nasıl olcak. hep bu alerji yüzünden yaa normal yoğurt mahvediyo beni piyasada da probiyotik yoğurt çok fazla yok her zaman bulamıyorum
boyum 1.75 olmuştur sanırım en son 73tu uzadim biraz ama :)
canlarum ben 1-2 saatliğine dışarı çıkıyorum. ev taşıma durumumuz var da bi eve bakıcaz gelrim öğleden sonra öpüldünüz muaahh :)
Bu arada kendinizi tanıtsaniz ama isimleri kolay unuturum karıştırabilirim :) ve sürekli mobil girmek zorundayım bu günlerde alıntı yapamıyorum :)
yok ablamdan öğrenmiştim ama keşke öğrenmeseymişim hiç fasulye ve çubukla oynamadım üzülüyorum hala :)
yeşilçay içiyorum kuzum bugün hiç siyah çay içmicem okuldayken içiyorum sadece zaten. dün 3 fincan içtim bugün de sabahtan beri 2.yi içtim
yeşilçay normalde iyi gelirdi ama yok ya gece yatmadan önce 1 bardak daha içtim hatta. sabah da içtim. activiam bitmiş az önce çıkkıp aldım yedim bakalım nasıl olcak. hep bu alerji yüzünden yaa normal yoğurt mahvediyo beni piyasada da probiyotik yoğurt çok fazla yok her zaman bulamıyorum
boyum 1.75 olmuştur sanırım en son 73tu uzadim biraz ama :)
Telefondan çok zor oluyor Tuba'cım ama hep böyle devam etmez inşallah. Çünkü ben diğer menülere yorumları ve sohbetlerde alıntıları istiyorum. Böylelikle takıma daha çabuk adapte olabiliyorsun. Normal bilgisayar yok mu?Bu arada burda muhabbet ben yokken cok koyu oluyor masallah, ben geldigimde de okuya okuya bitiremiyorum:))
Ben telefondan baglaniyorum cogunlukla , onun icin pc gibi rahat degil
Burcu'cum ben hiç demleme yeşil çay içmedim canım. Genelde lipton ve çaykurun sallama çaylarından içtim. Onlarda çok işe yarıyor. Evde demleme hastanede poşet çay içebilirsin. Hem çantanda taşıması kolay oluyor. Ne zaman canın çekerse hazırlamasıda o kadar kolay. Poşet çaylarıda tavsiye ederim kızlar.otlar gibi yanio zaman sıkıntı yok hastanede ve okulda da içebilirim verecem kızım bu kiloları göreceksiniz hepiniz
Ayran detoksu için tebrik ederim seni canım. Güzelde bir sonuç almışsın.Kaptan, benim dunku mesaj sayim 11
Simdide dunku menumu yazayim
Ayran detoksu harfi harfine:))
Su 1,5 lt galiba cok sayamadim, az oldu
Spor, kizlarimla yarim saat filan dans ettik :)
Mesaj da dedigim gibi 11
Birde gece ders calismaya kalktim 4,30 gibi, yesil cay ictim
Öylede Burcu'cum duramıyorum ki. Zaten bu cumadan sonra direkt sana bırakmayı düşünüyorum. Aklım kalmasın burda. Arada bir bakarım ne var ne yok diye. Gerisini sen halledersin zaten.evet canım düzenli yap çok faydasını görürsün gerçekten, yapan çok kişi var
tamam tubacım kabul ettim, bak bakalııım
sporun da güzel canım, iyi geceler
kaptancım sayılı günün kaldı artık çok yorma kendiniibiz de öptük, iyi geceleer
Turticim benim ideal kiloma ulaştım diyosunda mezun etmedik ki seni burdan. Gel bir ara mezun edeyim senihahaaaaaay dedikodum yapılmış baya :)) maş. maş. ben de azimliydim senin gibüü sonra bir saldım, aldım kiloları ama neyseki şimdi verdim istediğim kilodayım inş. herkes istediği kiloya ulaşır
canuuuuuum uyuz oldum ya ne güzel bilmem kaç bin mesajlı nickim vardı gitti neyse kısmet buna artık.
Selam teşekkürler canım bende memnun oldum =)
Buse'cim senin bu kilo yavaşlamasının sebepleri dukan tatlıları olabilir. Biliyorsun dimi sık tüketildikleri zaman yavaşlıyor kilo vermen. Bence o dukan pudingleri ve helvalara bi süre ara ver. Akşam yemek saatin çok kötü olmuş. Kepek hakkını başka bişeylerde kullan derim. Bu arada hergün tartılllllmaaaaaaaaaaaaaa artıkkkkkkkkkkkkkkkkMENÜM
sabah 10.15
yağsız omlet
light üçgen peynir
1 dilim piliç jambon
ara12.00
dukan helva
öğle 14.00
tavuk
yoğurt
ara 15.30
dukan puding
akşam 18.30
yağsız omlet
üçgen peynir
1 dilim piliç jambon
akşam2 21.10
1 adet balık buğulama (çupra)
5 kupa yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri 30 dk
not: bugün et stoğum tükendiği için ilk akşam menüm o şekilde oldu, annem eve gelir gelmez balığı yaptı ve 2. akşam menüsü olarak onu yedim. yemem sorun değil ama saat olayı pek iyi olmadıneyseki yediğim şey balık :26: ama yarın tartıda ne görürüm bilmiyorum artık
Ooooo Konya da sürekli gidiyor. Bide işin ilginç kısmı kimse aramıyor elektrikler gitti diye. Herkes sanırım birisi arar diye düşünüyor. Biz arıyoruz diyorlarki sadece siz aradınızben geldiiim :) 2013ün ıspartasında anadolunun göbeğinde elektrikler gittibizde dışarı çıktık arkadaşlarla artık ancak geldim :) neler olup bitmiş bi bakayım
Emineeeeeeeeeee maşallahhhhhhhhhhhhBUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:00)
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
yarım orta boy domates
maydonoz+bol yeşillik
1 dilim kepekli ekmek
ara11:00)
1 ayran
öğle13:30)
yarım kase ezogelin
1 bardak yoğurt
1 kase salata
ara15:45)
2 kuru kayısı
akşam18:30)
4 yk türlü(suyunu ve yağını süzdüm)
1 kase salata
2 kaşık yoğurt
ara21:00)
sade türk kahvesi
++++
3 lt su,3 fincan yeşil çay,2 bardak çay,1 fincan nescafe
++++
30 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz(pilates hareketleri ve mekik)
Buse'cim sabah erken kalkmayı dene. Akşam erken yatmaktan ziyade. Belki o işe yarar.yine olmadı ama şimdi yatıyorum. saat 02.00 de uyumuş olayım bariyatakta debelendim ama olmadı ebru ama yine debelencem olcak, bu sefer ninni gibi müzik açmayı düşünüyorum ipoddan.
Oyy kuzum benim yaaaa. Ama erken kalkmak iyidir. İnşallah akşam geçmişi okumakta zorlanmazsın. Çünkü bugün çok kaynatılmış olacakgünaydın kızlarrrr saat 06:16ve ben staja gidiorum meyvemi galetamı sandviçimi aldım gidiorum akşama kadar yokum bensiz çok kaynatamyın özleyin beni
Haklısın canım benim. Eğer o 85 kiloyla hamile kalsaydım şuan sanırım bi 100 kilo olurdum. Bu arada hayatım boyunca hep zayıftım. Öyle olunca insan daha kötü oluyor. Hani çocuklukta ergenlikte felan kilolu olsan çok koymazda yıllarca 50 kilo olan birisi için 85 çok kötü bir rakamdı. Allah bi daha göstermesin. Düşünsene dünde yazdım şuan 82 kiloyum ve 9 aylık hamileyim. Hala 85 olmadım.Kaptan'cım, hem zayıflamışsın, hem bebiş geliyor ohh walla ne güzel... tam darısı başıma denilecek durumdasın.. malum ben de bebiş için istiyorum ya zayıflamayı...
en güzel kaptan bizim kaptan diyerek günün açılışını yapayım :)
Ayran detoksunu yapabilirsin Ebru'cum. Sende de işe yarayacak merak etme. Hatta yanına sporda eklersen süper bir sonuç alırsın. Dene bence.dene sonucunu anlat canım bize bakalım nasıl olucak
canım menündeki akşam yemeğinde yediğin iki dilim ekmek olmamış sende farkındasın zaten bence akşamları ekmek yememeye çalış. Hele beyaz ekmek yiyosan hayatıntan çıkar. Tam tahıllı ekmek kullan. Birde çikolatayla pilavda olmamış zaten vermen gereken kilo çok değil o yüzden daha dikkatli olman lazım canım yoksa veremezsin kilo.
canım menülerin güzel ama muzu tüketme derim diyet boyunca çünkü tam 100 kalori. Birde çok tüketiyosun zaten muzu. Sporunda hiç yok bence azda olsa bişeyler yapmalısın çünkü sadece diyet yeterli olmaz sporla desteklersen daha kısa zamanda ulaşırsın hedefine.
süpersin canım yaaaa
çok iyi 2 günde 1,5 kilo hemen bende denemek istiyorum ama bizim gibi az kilolulardada aynı etkiyi verirmi yani 1,5 kilo verirmiyim bende eğer verirsem süper ötesi olur.
günaydın canım bende merak ediyorum akşam evde net olmuşsa girip bi göz atıcam
Menünü beğenmedim. Kadın budu köfte hiç olmamış. Sarma bi yere kadar ama bugün daha düzenli bir menü olsun. Çünkü yarın cuma.Dünkü menüm
sabah (7:30)
2 dilim kızarmış ekmek
k.k. Beyaz peynir
5 adet zeytin
1 bardak süt
öğle (12:00)
yoğurt çorbası
1 adet kadın budu köfte (hayatımda ilk defa yicem için yedim)
Yoğurtlu havuç 2 kaşık
akşam (07:30)
5-6 adet yaprak sarma
yoğurt
salata
su 11 bardak
1 kupa bitki çayı
1 kupa yeşil çay
1 fincan türk kahvesi
200 ip atlama
50 adet mekik
Zeliş'cim senin hem fazlalıklarını vermen lazım hemde eksi kilolara geçmen lazım. Çünkü ayrı kaldığın haftalar kilona bölüncek. Bide seni düzeltmek oldukça zor. Umarım annenle aran düzelmiştir. Ve artık daha bilinçli diyet yapabilecek duruma gelmişsindir. O zamanlar çok ama çok uğraşmıştık seninle . Şimdi ben bi süre burda olamayacağım. O nedenle daha dikkatli olman lazım.Evet eskilerdenim üniversite sınavı için ayrıldım yaşım 16 hepinize abla diycem o yüzden :) adım zeliş kilom şu an 100kendimi tanıtmak için kaptani bekledim ama çok yoğun ebru abla üzüntüden aldım bütün kiloları ama vermek zorundayım artık
Tatlım ben daha önce Burcu'ya bunun yolunu anlattım. Geçmişte okumadın mı? Okumadıysan Burcu'ya söyle aynını anlatsın sana. Çok işe yarıyor.kızlar yaa ben yine 3 gündür tuvalete çıkamıyorumher gün çorba içiyorum ama tık yok kayısı da yedim. bugün de çıkamazsam yarın çok iyi bi sonuç çıkmayacak
canlarum ben 1-2 saatliğine dışarı çıkıyorum. ev taşıma durumumuz var da bi eve bakıcaz gelrim öğleden sonra öpüldünüz muaahh :)
Teşekkür ederim Ebrucuğum :)canım böyle düşünmene sevindim. Süpersin
Acıkma değil de hem çok yorgundum hem de çok moralim bozuktu. Bu arada fotoğraflarına baktım çok güzel olmuşsun canım. :)olsun canım çok acıkmış olmalısın, bugün daha dikkat edersin. sıkma canını, motivasyonunu yüksek tut
Ayyy! Közlemiş kırmızı biber ve yoğurtda bayılırım. Afiyet olsun canım. Sporun da çok güzel.Sabah 09:30
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusundan az peynir
1 tane orta boy domates
5 zeytin
4 bardak şekersiz
1 dilim çavdar ekmeği
ara 12:00
yarım kivi yarım galeta (yarısına anam çöktü)
öğle 14:00
1 kase yayla çorbası
salata(yağsız)
ara 16:00
yarım galeta
akşam 18:00
1 kase yayla çorbası
salata
2 tane közlenmiş köy biberi üzerine yogurt
şu ana kadar su 2.5 litre
40 dk walk at home
20 dk mekik ve bacak hareketleri
2 bardak 9 lu çay
saygılar efendim :d (bu hafta umarım 1 kilo vermişimdir)
O an ve o gece çok melankoliktim, sanki burger menü yemiş gibi üzüldüm ağladıım falan. Sanırım psikolojik Ebrucuğum:)kaçamak deyince bende tatlı falan yazıcaksın sanmıştım böyle kaçamaklara can kurban ama galiba saatleri yüzünden öyle söyledin neyse görmüyoruz bu kaçamakları ve bugüne bakıyoruz canım
Canım bu da demek oluyor ki öğünlerde sağlıklı beslenmezsek böyle karışıklıklar çıkabiliyormuş :)dünkü menümü yazamıyorum çünkü unuttum hehehe=) bugunumu yazayım
sabah
sandviç ekmegine 1 kk beyaz peynir yarım domates 1 marul
sekersiz çay
ara
sade türk kahvesi
öğle
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
ara
80 kakorilik çikolata
akşam
2 yemek kaşiği nohut
2 yemek kaşiği pilav
2 yemek kaşiği yoğurt
2 dilim ekmek
ara
yeşil çay içmeyi düşünüyorum=)
su 7 bardak ama yatmaya daha çok var 12 ye tamamlarım.
spor 1,5 saat pilates yaptık her kasım çalişti valla=)
akşam ki ekmeğin fazla olduğunun çok farkındayım ama hemen açıklalayım öğlen spora gidecektim son dersim boştu eve geldim uyduruktan bi temizlik yaptım o aceleyle çorbayı içiverd,m tabi ki doyurmadı..yarım saat önce de yemeök yedim ekmeksiz..baktım midem bulanıyo 2 dilim ekmek yedim=(((((sporum boşa gitti resmen ya sinir oldum kendimee
Canım ana öğünlerinde sağlıklı ve diyet besinler tüketince daha sonra çok zor acıkıyorsun. Tok tutucu besinler oluyorlar çünkütamam kaptan :) düzeltiyorum hemen :)
az sonra da günlük mesaj sayılarımı göndereceğim...
ÇARŞAMBA
Sabah: Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeği kullandım ama tost yapmadım, kaşarlı yaptım) + çay(şekersiz)
Ara: 9 hayat çayı(şekersiz)
Öğlen: yarım kase mercimek çorbası + bakla yemeği + yoğurt
Ara: 1 bardak light sütlü nescafe + 1 armut + 1 muz + 1 badem
Akşam: 1 tabak bamya yemeği +yoğurt+2 dilim çavdar ekmeği
tamam biliyorum, bugünkü arada biraz abarttım ama toparlarım, akşam bi şey yiyip içmicem artık arada.. çok acıkmıştım..
spor aslında haftada 2-3 kez yapmaya çalışıyorum, bu hafta böyle oldu, onu da eklerim yakında
suyu da artırımam lazım, aaa akşam 9 hayat çayımı içerim... hem ödem attırır hem de 300ml sıvı olur..
görüşürüz kızlaaaarrrr :)
Afiyet olsun canım, sporun da çok güzel. :)Bugunku menumu de yazip kacayim hemen uyku saatim cok gecti:)
Malum gece kalkip ders calisiyorum
Yine bugun ayran detoksu harfi harfine
Su 2 lt
Spor
200 ip atlama
Yarim saat dans
120 mekik
Biraz da bel hareketlerinden
Ay canım senin de işin zor yahu! Hep et hep et. Ama aslında sen Dukan tatlını da yiyorsun Dukan ekmeğini de çoook çok zorlanmıyorsundur :)MENÜM
sabah 10.15
yağsız omlet
light üçgen peynir
1 dilim piliç jambon
ara12.00
dukan helva
öğle 14.00
tavuk
yoğurt
ara 15.30
dukan puding
akşam 18.30
yağsız omlet
üçgen peynir
1 dilim piliç jambon
akşam2 21.10
1 adet balık buğulama (çupra)
5 kupa yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri 30 dk
not: bugün et stoğum tükendiği için ilk akşam menüm o şekilde oldu, annem eve gelir gelmez balığı yaptı ve 2. akşam menüsü olarak onu yedim. yemem sorun değil ama saat olayı pek iyi olmadıneyseki yediğim şey balık :26: ama yarın tartıda ne görürüm bilmiyorum artık
Afiyet olsun, kusursuz bir menü bence. Sporun da süper. :)BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:00)
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
yarım orta boy domates
maydonoz+bol yeşillik
1 dilim kepekli ekmek
ara11:00)
1 ayran
öğle13:30)
yarım kase ezogelin
1 bardak yoğurt
1 kase salata
ara15:45)
2 kuru kayısı
akşam18:30)
4 yk türlü(suyunu ve yağını süzdüm)
1 kase salata
2 kaşık yoğurt
ara21:00)
sade türk kahvesi
++++
3 lt su,3 fincan yeşil çay,2 bardak çay,1 fincan nescafe
++++
30 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz(pilates hareketleri ve mekik)
Akşamki yapraksarmalar biraz cıss olmuş ama güzel menün Ebrucuğum :)Dünkü menüm
sabah (7:30)
2 dilim kızarmış ekmek
k.k. Beyaz peynir
5 adet zeytin
1 bardak süt
öğle (12:00)
yoğurt çorbası
1 adet kadın budu köfte (hayatımda ilk defa yicem için yedim)
Yoğurtlu havuç 2 kaşık
akşam (07:30)
5-6 adet yaprak sarma
yoğurt
salata
su 11 bardak
1 kupa bitki çayı
1 kupa yeşil çay
1 fincan türk kahvesi
200 ip atlama
50 adet mekik
O halde hoşgeldin canım. Bana Venüs diye hitap edebilirsin yada Venuz :) 21 yaşındayım, 81-82 kiloyum. Bu yaz bitmeden 55 kiloya düşmek gibi uçuk bir hayalim var.. Bakalım :)okudum,anladımmmmm)
Sen de hoşgeldin o halde canım. Hemen yukarıda kendimden bahsettim. Formda adımı vermiyorum. Sizlere birbir özel mesaj atacağım :)Evet eskilerdenim üniversite sınavı için ayrıldım yaşım 16 hepinize abla diycem o yüzden :) adım zeliş kilom şu an 100kendimi tanıtmak için kaptani bekledim ama çok yoğun ebru abla üzüntüden aldım bütün kiloları ama vermek zorundayım artık
Teşekkür ederim kaptancığım. Bugün tartıda 81.1 kg çıktım, çok da fazla bir şey yememişim ama kendimi çok kötü hissettim o gece nedense bilmiyorum. Olumlu düşünme sorunumu da halledeceğim.Menün gayet güzel olmuş. Kaçamak deyince bende saldırdın tatlılara sanmıştım. Olmasa iyiymiş ama telafi edilemeyecek bir kaçamak değil canım afiyet olsun.
Olumlu düşünmek çok ama çok faydalı. Düşünce gücüne inanan insanlardanım. Nasıl düşünürsen hayatını o şekilde yönlendirirsin. Takımda ki herkese söylüyorum gerçekten inanırsanız başaramayacağınız hiç bişey yok. Beyin çok ama çok güçlü bir organ. Yeterki onu yönlendirmeyi bilin.
Canım rezene falan içseydin barikızlar yaa ben yine 3 gündür tuvalete çıkamıyorumher gün çorba içiyorum ama tık yok kayısı da yedim. bugün de çıkamazsam yarın çok iyi bi sonuç çıkmayacak
Kızlar aslında yapılacak çok işim var ama geçmiş iyice birikmeden okuyayım biraz dedim. Okumadan içim rahat etmiyorBiraz daha buralardayım. Okuyabildiğim kadar okuyayım.
tamam emooşdilerim gönlünüze göre bir ev bulursunuz
Telefondan çok zor oluyor Tuba'cım ama hep böyle devam etmez inşallah. Çünkü ben diğer menülere yorumları ve sohbetlerde alıntıları istiyorum. Böylelikle takıma daha çabuk adapte olabiliyorsun. Normal bilgisayar yok mu?
Burcu'cum ben hiç demleme yeşil çay içmedim canım. Genelde lipton ve çaykurun sallama çaylarından içtim. Onlarda çok işe yarıyor. Evde demleme hastanede poşet çay içebilirsin. Hem çantanda taşıması kolay oluyor. Ne zaman canın çekerse hazırlamasıda o kadar kolay. Poşet çaylarıda tavsiye ederim kızlar.
Ayran detoksu için tebrik ederim seni canım. Güzelde bir sonuç almışsın.
Öylede Burcu'cum duramıyorum ki. Zaten bu cumadan sonra direkt sana bırakmayı düşünüyorum. Aklım kalmasın burda. Arada bir bakarım ne var ne yok diye. Gerisini sen halledersin zaten.
Turticim benim ideal kiloma ulaştım diyosunda mezun etmedik ki seni burdan. Gel bir ara mezun edeyim seni
Nickin gitmesinede üzüldüm ama seni burda görmek beni çok sevindirdi. Arada bir gel. Bu arada asansör noldu? Merak ettim birden
Buse'cim senin bu kilo yavaşlamasının sebepleri dukan tatlıları olabilir. Biliyorsun dimi sık tüketildikleri zaman yavaşlıyor kilo vermen. Bence o dukan pudingleri ve helvalara bi süre ara ver. Akşam yemek saatin çok kötü olmuş. Kepek hakkını başka bişeylerde kullan derim. Bu arada hergün tartılllllmaaaaaaaaaaaaaa artıkkkkkkkkkkkkkkkk
Ooooo Konya da sürekli gidiyor. Bide işin ilginç kısmı kimse aramıyor elektrikler gitti diye. Herkes sanırım birisi arar diye düşünüyor. Biz arıyoruz diyorlarki sadece siz aradınız
Emineeeeeeeeeee maşallahhhhhhhhhhhh
Buse'cim sabah erken kalkmayı dene. Akşam erken yatmaktan ziyade. Belki o işe yarar.
Oyy kuzum benim yaaaa. Ama erken kalkmak iyidir. İnşallah akşam geçmişi okumakta zorlanmazsın. Çünkü bugün çok kaynatılmış olacak
Haklısın canım benim. Eğer o 85 kiloyla hamile kalsaydım şuan sanırım bi 100 kilo olurdum. Bu arada hayatım boyunca hep zayıftım. Öyle olunca insan daha kötü oluyor. Hani çocuklukta ergenlikte felan kilolu olsan çok koymazda yıllarca 50 kilo olan birisi için 85 çok kötü bir rakamdı. Allah bi daha göstermesin. Düşünsene dünde yazdım şuan 82 kiloyum ve 9 aylık hamileyim. Hala 85 olmadım.İnşallah sende istediğin kiloyla hamile kalırsın çünkü hamilelikte kilo çok önemli.
Ayran detoksunu yapabilirsin Ebru'cum. Sende de işe yarayacak merak etme. Hatta yanına sporda eklersen süper bir sonuç alırsın. Dene bence.
Menünü beğenmedim. Kadın budu köfte hiç olmamış. Sarma bi yere kadar ama bugün daha düzenli bir menü olsun. Çünkü yarın cuma.
Zeliş'cim senin hem fazlalıklarını vermen lazım hemde eksi kilolara geçmen lazım. Çünkü ayrı kaldığın haftalar kilona bölüncek. Bide seni düzeltmek oldukça zor. Umarım annenle aran düzelmiştir. Ve artık daha bilinçli diyet yapabilecek duruma gelmişsindir. O zamanlar çok ama çok uğraşmıştık seninle . Şimdi ben bi süre burda olamayacağım. O nedenle daha dikkatli olman lazım.
Tatlım ben daha önce Burcu'ya bunun yolunu anlattım. Geçmişte okumadın mı? Okumadıysan Burcu'ya söyle aynını anlatsın sana. Çok işe yarıyor.
Telefondan çok zor oluyor Tuba'cım ama hep böyle devam etmez inşallah. Çünkü ben diğer menülere yorumları ve sohbetlerde alıntıları istiyorum. Böylelikle takıma daha çabuk adapte olabiliyorsun. Normal bilgisayar yok mu?
Burcu'cum ben hiç demleme yeşil çay içmedim canım. Genelde lipton ve çaykurun sallama çaylarından içtim. Onlarda çok işe yarıyor. Evde demleme hastanede poşet çay içebilirsin. Hem çantanda taşıması kolay oluyor. Ne zaman canın çekerse hazırlamasıda o kadar kolay. Poşet çaylarıda tavsiye ederim kızlar.
Ayran detoksu için tebrik ederim seni canım. Güzelde bir sonuç almışsın.
Öylede Burcu'cum duramıyorum ki. Zaten bu cumadan sonra direkt sana bırakmayı düşünüyorum. Aklım kalmasın burda. Arada bir bakarım ne var ne yok diye. Gerisini sen halledersin zaten.
Turticim benim ideal kiloma ulaştım diyosunda mezun etmedik ki seni burdan. Gel bir ara mezun edeyim seni
Nickin gitmesinede üzüldüm ama seni burda görmek beni çok sevindirdi. Arada bir gel. Bu arada asansör noldu? Merak ettim birden
Buse'cim senin bu kilo yavaşlamasının sebepleri dukan tatlıları olabilir. Biliyorsun dimi sık tüketildikleri zaman yavaşlıyor kilo vermen. Bence o dukan pudingleri ve helvalara bi süre ara ver. Akşam yemek saatin çok kötü olmuş. Kepek hakkını başka bişeylerde kullan derim. Bu arada hergün tartılllllmaaaaaaaaaaaaaa artıkkkkkkkkkkkkkkkk
Ooooo Konya da sürekli gidiyor. Bide işin ilginç kısmı kimse aramıyor elektrikler gitti diye. Herkes sanırım birisi arar diye düşünüyor. Biz arıyoruz diyorlarki sadece siz aradınız
Emineeeeeeeeeee maşallahhhhhhhhhhhh
Buse'cim sabah erken kalkmayı dene. Akşam erken yatmaktan ziyade. Belki o işe yarar.
Oyy kuzum benim yaaaa. Ama erken kalkmak iyidir. İnşallah akşam geçmişi okumakta zorlanmazsın. Çünkü bugün çok kaynatılmış olacak
Haklısın canım benim. Eğer o 85 kiloyla hamile kalsaydım şuan sanırım bi 100 kilo olurdum. Bu arada hayatım boyunca hep zayıftım. Öyle olunca insan daha kötü oluyor. Hani çocuklukta ergenlikte felan kilolu olsan çok koymazda yıllarca 50 kilo olan birisi için 85 çok kötü bir rakamdı. Allah bi daha göstermesin. Düşünsene dünde yazdım şuan 82 kiloyum ve 9 aylık hamileyim. Hala 85 olmadım.İnşallah sende istediğin kiloyla hamile kalırsın çünkü hamilelikte kilo çok önemli.
Ayran detoksunu yapabilirsin Ebru'cum. Sende de işe yarayacak merak etme. Hatta yanına sporda eklersen süper bir sonuç alırsın. Dene bence.
Menünü beğenmedim. Kadın budu köfte hiç olmamış. Sarma bi yere kadar ama bugün daha düzenli bir menü olsun. Çünkü yarın cuma.
Zeliş'cim senin hem fazlalıklarını vermen lazım hemde eksi kilolara geçmen lazım. Çünkü ayrı kaldığın haftalar kilona bölüncek. Bide seni düzeltmek oldukça zor. Umarım annenle aran düzelmiştir. Ve artık daha bilinçli diyet yapabilecek duruma gelmişsindir. O zamanlar çok ama çok uğraşmıştık seninle . Şimdi ben bi süre burda olamayacağım. O nedenle daha dikkatli olman lazım.
Tatlım ben daha önce Burcu'ya bunun yolunu anlattım. Geçmişte okumadın mı? Okumadıysan Burcu'ya söyle aynını anlatsın sana. Çok işe yarıyor.
MaşallahToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
- buseb,
- limonlubrokoli+,
- zaum,
- LAydLiNe+,
- mavera87+,
- prensesss016+
özlediğim tablooooo
Güle güle git canım. İnşallah güzel bir ev bulursunuz.canlarum ben 1-2 saatliğine dışarı çıkıyorum. ev taşıma durumumuz var da bi eve bakıcaz gelrim öğleden sonra öpüldünüz muaahh :)
Yarın sabah yapmasın canım. Tartıdan önce su içmesi lazım tuvalete çıkması için. Doğal olarak yarın ancak tartıdan sonra olur. O da zaten kilosunu etkilemiş olur. Ben o nedenle söylemedim. Yarın önce tartılsın olmazsa dediğimi yapsın. Kesin sonuç alınıyor.canım ben ebru 28 yaşındayım. evliyim 2 yaşında oğlum var hedefim 53.
kıyamaaaaaaaaaaammmm... al şimdi oyna dicem ama artık varmı bilmiyorum. e bide arkadaşlarla yapmak onları daha zevkli
hıımm ozaman yapıcak bişey yok beklemekten başka bide ebru bişey anlatmıştı sabah ayakta 1 bardak su için hemen tuvalete çıkartıyo diye yanlış hatırlamıyorsam bugün olmazsa yarın sabah bi denersin
oh maşşallah çok iyi ne güzel hala uzuyosun bizse durduk sonrada kısalmaya başlıcaz
Var canım numarası bende arayayım birazdan. Yazarım buraya.kaptancıım tubiş hiç uğramadı gittiğinden beri, hiç ortalarda yok. bu hafta listede olacak ama bildirim yapamazsa telefon nosu var sanırım dimi sende :26: aklıma geldi birden
başı çok kalabalık olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?