Telefondan çok zor oluyor Tuba'cım ama hep böyle devam etmez inşallah. Çünkü ben diğer menülere yorumları ve sohbetlerde alıntıları istiyorum. Böylelikle takıma daha çabuk adapte olabiliyorsun. Normal bilgisayar yok mu?
Burcu'cum ben hiç demleme yeşil çay içmedim canım. Genelde lipton ve çaykurun sallama çaylarından içtim. Onlarda çok işe yarıyor. Evde demleme hastanede poşet çay içebilirsin. Hem çantanda taşıması kolay oluyor. Ne zaman canın çekerse hazırlamasıda o kadar kolay. Poşet çaylarıda tavsiye ederim kızlar.
Ayran detoksu için tebrik ederim seni canım. Güzelde bir sonuç almışsın.
Öylede Burcu'cum duramıyorum ki. Zaten bu cumadan sonra direkt sana bırakmayı düşünüyorum. Aklım kalmasın burda. Arada bir bakarım ne var ne yok diye. Gerisini sen halledersin zaten.
Turticim benim ideal kiloma ulaştım diyosunda mezun etmedik ki seni burdan. Gel bir ara mezun edeyim seni
Nickin gitmesinede üzüldüm ama seni burda görmek beni çok sevindirdi. Arada bir gel. Bu arada asansör noldu? Merak ettim birden
Buse'cim senin bu kilo yavaşlamasının sebepleri dukan tatlıları olabilir. Biliyorsun dimi sık tüketildikleri zaman yavaşlıyor kilo vermen. Bence o dukan pudingleri ve helvalara bi süre ara ver. Akşam yemek saatin çok kötü olmuş. Kepek hakkını başka bişeylerde kullan derim. Bu arada hergün tartılllllmaaaaaaaaaaaaaa artıkkkkkkkkkkkkkkkk
Ooooo Konya da sürekli gidiyor. Bide işin ilginç kısmı kimse aramıyor elektrikler gitti diye. Herkes sanırım birisi arar diye düşünüyor. Biz arıyoruz diyorlarki sadece siz aradınız
Emineeeeeeeeeee maşallahhhhhhhhhhhh
Buse'cim sabah erken kalkmayı dene. Akşam erken yatmaktan ziyade. Belki o işe yarar.
Oyy kuzum benim yaaaa. Ama erken kalkmak iyidir. İnşallah akşam geçmişi okumakta zorlanmazsın. Çünkü bugün çok kaynatılmış olacak
Haklısın canım benim. Eğer o 85 kiloyla hamile kalsaydım şuan sanırım bi 100 kilo olurdum. Bu arada hayatım boyunca hep zayıftım. Öyle olunca insan daha kötü oluyor. Hani çocuklukta ergenlikte felan kilolu olsan çok koymazda yıllarca 50 kilo olan birisi için 85 çok kötü bir rakamdı. Allah bi daha göstermesin. Düşünsene dünde yazdım şuan 82 kiloyum ve 9 aylık hamileyim. Hala 85 olmadım.İnşallah sende istediğin kiloyla hamile kalırsın çünkü hamilelikte kilo çok önemli.
Ayran detoksunu yapabilirsin Ebru'cum. Sende de işe yarayacak merak etme. Hatta yanına sporda eklersen süper bir sonuç alırsın. Dene bence.
Menünü beğenmedim. Kadın budu köfte hiç olmamış. Sarma bi yere kadar ama bugün daha düzenli bir menü olsun. Çünkü yarın cuma.
Zeliş'cim senin hem fazlalıklarını vermen lazım hemde eksi kilolara geçmen lazım. Çünkü ayrı kaldığın haftalar kilona bölüncek. Bide seni düzeltmek oldukça zor. Umarım annenle aran düzelmiştir. Ve artık daha bilinçli diyet yapabilecek duruma gelmişsindir. O zamanlar çok ama çok uğraşmıştık seninle . Şimdi ben bi süre burda olamayacağım. O nedenle daha dikkatli olman lazım.
Tatlım ben daha önce Burcu'ya bunun yolunu anlattım. Geçmişte okumadın mı? Okumadıysan Burcu'ya söyle aynını anlatsın sana. Çok işe yarıyor.
Tamam 7 yaş az değil ama abla demiyorum :) önceki menülerim çok kötüydü çünkü annem hep pasta börek yapıyordu ama artık yapamaz o yüzden menülerim daha düzenli olur
Arkadaslar derse girmeden yazayim defim:)
Benim diyetim tam diyet degil aslinda, ben kendimi sakindirarak istedigim seylerden hic yemeyerek bi diyet uygulamicam bu sefer, cunku o sekilde nezaman yaptiysam sevdigim seylere hasret kalip diyeti birakinca fazlasiyla kilo aldim, hep boyle oldu bu, o yuzden ben busefer duzenli ve miktarlari az tutarak bi beslebme programi olustirmak istiyorum kendime, ve sadece zayiflayana kadar defil, oturmus bir duzen olsun sitiyorum, yeri gelicek tatlimi da yicem yani.. Tabi bir de spor, ben firsat buldukca yapmaua gayret gostericem ins.. Iste boyle,:)
Maşallah
Güle güle git canım. İnşallah güzel bir ev bulursunuz.
Yarın sabah yapmasın canım. Tartıdan önce su içmesi lazım tuvalete çıkması için. Doğal olarak yarın ancak tartıdan sonra olur. O da zaten kilosunu etkilemiş olur. Ben o nedenle söylemedim. Yarın önce tartılsın olmazsa dediğimi yapsın. Kesin sonuç alınıyor.Ben hep yapıyorum ve düşünsenize hamileliğim boyunca hiç kabızlık çekmedim. Normalde hamilelikte büyük sorun oluyor çünkü bu.
Var canım numarası bende arayayım birazdan. Yazarım buraya.Hatta arıyorum
Arkadaslar derse girmeden yazayim defim:)
Benim diyetim tam diyet degil aslinda, ben kendimi sakindirarak istedigim seylerden hic yemeyerek bi diyet uygulamicam bu sefer, cunku o sekilde nezaman yaptiysam sevdigim seylere hasret kalip diyeti birakinca fazlasiyla kilo aldim, hep boyle oldu bu, o yuzden ben busefer duzenli ve miktarlari az tutarak bi beslebme programi olustirmak istiyorum kendime, ve sadece zayiflayana kadar defil, oturmus bir duzen olsun sitiyorum, yeri gelicek tatlimi da yicem yani.. Tabi bir de spor, ben firsat buldukca yapmaua gayret gostericem ins.. Iste boyle,:)
Tünaydın kızlaaar! Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Sabah tartıldım ve 81.1 kg çıktım. Demekki vücudum ödem falan toplamıştı. Yarın sabah diyetisyene gidemeceğim çünkü iş için bir fuarda bulunmam gerekiyor. Pazartesi günü diyetisyene gideceğim. Yarın evde tartılıp sonucumu bildiririm.
Teşekkür ederim Ebrucuğum :)
Acıkma değil de hem çok yorgundum hem de çok moralim bozuktu. Bu arada fotoğraflarına baktım çok güzel olmuşsun canım. :)
Ayyy! Közlemiş kırmızı biber ve yoğurtda bayılırım. Afiyet olsun canım. Sporun da çok güzel.
O an ve o gece çok melankoliktim, sanki burger menü yemiş gibi üzüldüm ağladıım falan. Sanırım psikolojik Ebrucuğum:)
Canım bu da demek oluyor ki öğünlerde sağlıklı beslenmezsek böyle karışıklıklar çıkabiliyormuş :)
Canım ana öğünlerinde sağlıklı ve diyet besinler tüketince daha sonra çok zor acıkıyorsun. Tok tutucu besinler oluyorlar çünkü
Afiyet olsun canım, sporun da çok güzel. :)
Ay canım senin de işin zor yahu! Hep et hep et. Ama aslında sen Dukan tatlını da yiyorsun Dukan ekmeğini de çoook çok zorlanmıyorsundur :)
Afiyet olsun, kusursuz bir menü bence. Sporun da süper. :)
Akşamki yapraksarmalar biraz cıss olmuş ama güzel menün Ebrucuğum :)
O halde hoşgeldin canım. Bana Venüs diye hitap edebilirsin yada Venuz :) 21 yaşındayım, 81-82 kiloyum. Bu yaz bitmeden 55 kiloya düşmek gibi uçuk bir hayalim var.. Bakalım :)
Sen de hoşgeldin o halde canım. Hemen yukarıda kendimden bahsettim. Formda adımı vermiyorum. Sizlere birbir özel mesaj atacağım :)
Teşekkür ederim kaptancığım. Bugün tartıda 81.1 kg çıktım, çok da fazla bir şey yememişim ama kendimi çok kötü hissettim o gece nedense bilmiyorum. Olumlu düşünme sorunumu da halledeceğim.
Canım rezene falan içseydin bari
Kaptancığım yaaa! Sen burada olunca için bir rahat ediyor, sen gidince biz ne yapacağız yahu!
inşallah canım bu ev sahibimiz çok kötü ya bıktık artık evden çok artık ev sahibinin iyi olmasına bakıcaz
burda çok kesilmiyo elektrik kesinti olacağı zaman da haber vverirlerdi karanlıkta kaldık hadi o neyse de kombi çalışmadığından ev buz gibi oldu
menü yorumun için de ayrıca teşekkür ederim kaptancım sayenizde
eve dönünce tekrar bakayım ebrucum okumuştum ama çok aklımda kalmamış.
Kızlar Tuğba'yla görüştüm. İyiymiş bir sorun yok. Yarın bildirim yapacak. Onu bilerek izinli yazmıyorum. Özel bir durumu var. Diyetine de burda olmadığı zamanda dikkat ediyor. Bilgi vereyim hepinize dedim.Ben şimdilik kaçıyorum. Uğrarım yine.
merhaba kızlar, nasılsınız?
ben geldim sanki kilo almışım gibi şişkinlik var , adetimde 2 gün gecikti onun stresi
yeni arkadaşlar gelmiş galiba hoşgeldiniz,
bende yeniyim ama gelemedim bu aralar hastalıktan
şimdi yeşil çay demlicem kendime
ayran detoksunu ben denemiştim ama irade yok işte , az az diğer yemeklerden de yemiştim, o yüzden pek bir fayda göremedim
dayanabilirseniz çok işe yarıyormuş
kaptancım doğum tarihinde belli olmuş hayırlısıyla al kucağına inşallah
1 saate boya işlemine girişeceğim, sizi de haberdar ederim kızlar. öncesi sonrası foto çekerim hatta. görmüş olursunuz. benim altta kızıllar olduğu için bu boyayı esasında kızıllardan kurtulmak için aldım. küllü boyalar kapatıyormuş sadece kızılııı, kurtulcam inşallaah o kızıllıklardaaan
hepsi güzel ama 5-6 adet yaprak sarma hakkımda tam bir şey diyemiyorum, çok yağlı oluyor sarmalar :26: hatta dibine bakın tencerenin vıcık vıcık yağ yani yağ havuzu resmenkilolar gidene kadar uzak dur bence ebrucum
sağ ol tatlım
eee tartıldım deyip bırakmış söyle bakim kaç kilodan kaça düştüün
eee kaç geldin ne kadar gitmiş
72 geldim 1 kilo gitmiş
canım öncelikle allah rahmet eylesin yakınına.
Resimlerini bekliyorum
sarma işine gelirsek akşam annemlerdeydik sarma ve makarna yapmış alternatifim yoktu dün hiç ara yapmadığım için acıkmıştım sarma masum geldi ama hiç yağlı değildi minikti ve kıymalıydı zaten biraz yoğurtla ondan yedim sanırım makarnadan iyidir.
kızlar yaa ben yine 3 gündür tuvalete çıkamıyorumher gün çorba içiyorum ama tık yok kayısı da yedim. bugün de çıkamazsam yarın çok iyi bi sonuç çıkmayacak
Telefondan çok zor oluyor Tuba'cım ama hep böyle devam etmez inşallah. Çünkü ben diğer menülere yorumları ve sohbetlerde alıntıları istiyorum. Böylelikle takıma daha çabuk adapte olabiliyorsun. Normal bilgisayar yok mu?
Burcu'cum ben hiç demleme yeşil çay içmedim canım. Genelde lipton ve çaykurun sallama çaylarından içtim. Onlarda çok işe yarıyor. Evde demleme hastanede poşet çay içebilirsin. Hem çantanda taşıması kolay oluyor. Ne zaman canın çekerse hazırlamasıda o kadar kolay. Poşet çaylarıda tavsiye ederim kızlar.
Ayran detoksu için tebrik ederim seni canım. Güzelde bir sonuç almışsın.
Öylede Burcu'cum duramıyorum ki. Zaten bu cumadan sonra direkt sana bırakmayı düşünüyorum. Aklım kalmasın burda. Arada bir bakarım ne var ne yok diye. Gerisini sen halledersin zaten.
Turticim benim ideal kiloma ulaştım diyosunda mezun etmedik ki seni burdan. Gel bir ara mezun edeyim seni
Nickin gitmesinede üzüldüm ama seni burda görmek beni çok sevindirdi. Arada bir gel. Bu arada asansör noldu? Merak ettim birden
Buse'cim senin bu kilo yavaşlamasının sebepleri dukan tatlıları olabilir. Biliyorsun dimi sık tüketildikleri zaman yavaşlıyor kilo vermen. Bence o dukan pudingleri ve helvalara bi süre ara ver. Akşam yemek saatin çok kötü olmuş. Kepek hakkını başka bişeylerde kullan derim. Bu arada hergün tartılllllmaaaaaaaaaaaaaa artıkkkkkkkkkkkkkkkk
Ooooo Konya da sürekli gidiyor. Bide işin ilginç kısmı kimse aramıyor elektrikler gitti diye. Herkes sanırım birisi arar diye düşünüyor. Biz arıyoruz diyorlarki sadece siz aradınız
Emineeeeeeeeeee maşallahhhhhhhhhhhh
Buse'cim sabah erken kalkmayı dene. Akşam erken yatmaktan ziyade. Belki o işe yarar.
Oyy kuzum benim yaaaa. Ama erken kalkmak iyidir. İnşallah akşam geçmişi okumakta zorlanmazsın. Çünkü bugün çok kaynatılmış olacak
Haklısın canım benim. Eğer o 85 kiloyla hamile kalsaydım şuan sanırım bi 100 kilo olurdum. Bu arada hayatım boyunca hep zayıftım. Öyle olunca insan daha kötü oluyor. Hani çocuklukta ergenlikte felan kilolu olsan çok koymazda yıllarca 50 kilo olan birisi için 85 çok kötü bir rakamdı. Allah bi daha göstermesin. Düşünsene dünde yazdım şuan 82 kiloyum ve 9 aylık hamileyim. Hala 85 olmadım.İnşallah sende istediğin kiloyla hamile kalırsın çünkü hamilelikte kilo çok önemli.
Ayran detoksunu yapabilirsin Ebru'cum. Sende de işe yarayacak merak etme. Hatta yanına sporda eklersen süper bir sonuç alırsın. Dene bence.
Menünü beğenmedim. Kadın budu köfte hiç olmamış. Sarma bi yere kadar ama bugün daha düzenli bir menü olsun. Çünkü yarın cuma.
Zeliş'cim senin hem fazlalıklarını vermen lazım hemde eksi kilolara geçmen lazım. Çünkü ayrı kaldığın haftalar kilona bölüncek. Bide seni düzeltmek oldukça zor. Umarım annenle aran düzelmiştir. Ve artık daha bilinçli diyet yapabilecek duruma gelmişsindir. O zamanlar çok ama çok uğraşmıştık seninle . Şimdi ben bi süre burda olamayacağım. O nedenle daha dikkatli olman lazım.
Tatlım ben daha önce Burcu'ya bunun yolunu anlattım. Geçmişte okumadın mı? Okumadıysan Burcu'ya söyle aynını anlatsın sana. Çok işe yarıyor.
sağol cnm bnmTünaydın kızlaaar! Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Sabah tartıldım ve 81.1 kg çıktım. Demekki vücudum ödem falan toplamıştı. Yarın sabah diyetisyene gidemeceğim çünkü iş için bir fuarda bulunmam gerekiyor. Pazartesi günü diyetisyene gideceğim. Yarın evde tartılıp sonucumu bildiririm.
Teşekkür ederim Ebrucuğum :)
Acıkma değil de hem çok yorgundum hem de çok moralim bozuktu. Bu arada fotoğraflarına baktım çok güzel olmuşsun canım. :)
Ayyy! Közlemiş kırmızı biber ve yoğurtda bayılırım. Afiyet olsun canım. Sporun da çok güzel.
O an ve o gece çok melankoliktim, sanki burger menü yemiş gibi üzüldüm ağladıım falan. Sanırım psikolojik Ebrucuğum:)
Canım bu da demek oluyor ki öğünlerde sağlıklı beslenmezsek böyle karışıklıklar çıkabiliyormuş :)
Canım ana öğünlerinde sağlıklı ve diyet besinler tüketince daha sonra çok zor acıkıyorsun. Tok tutucu besinler oluyorlar çünkü
Afiyet olsun canım, sporun da çok güzel. :)
Ay canım senin de işin zor yahu! Hep et hep et. Ama aslında sen Dukan tatlını da yiyorsun Dukan ekmeğini de çoook çok zorlanmıyorsundur :)
Afiyet olsun, kusursuz bir menü bence. Sporun da süper. :)
Akşamki yapraksarmalar biraz cıss olmuş ama güzel menün Ebrucuğum :)
O halde hoşgeldin canım. Bana Venüs diye hitap edebilirsin yada Venuz :) 21 yaşındayım, 81-82 kiloyum. Bu yaz bitmeden 55 kiloya düşmek gibi uçuk bir hayalim var.. Bakalım :)
Sen de hoşgeldin o halde canım. Hemen yukarıda kendimden bahsettim. Formda adımı vermiyorum. Sizlere birbir özel mesaj atacağım :)
Teşekkür ederim kaptancığım. Bugün tartıda 81.1 kg çıktım, çok da fazla bir şey yememişim ama kendimi çok kötü hissettim o gece nedense bilmiyorum. Olumlu düşünme sorunumu da halledeceğim.
Canım rezene falan içseydin bari
Kaptancığım yaaa! Sen burada olunca için bir rahat ediyor, sen gidince biz ne yapacağız yahu!
Ebru abla annemle aram düzeldi annemde meme kanseri çıktı onun üzüntüsüyle aldım zaten vermek için elimden gelen herşeyi yapıcam bu defa sizide uğraştırmiycam söz :)
Memnun oldum ebru abla ve venüs abla diyorum 28 yaşındasın çünkü :)
hıımm anladım canım öyle yapsın o zamanMaşallah
Güle güle git canım. İnşallah güzel bir ev bulursunuz.
Yarın sabah yapmasın canım. Tartıdan önce su içmesi lazım tuvalete çıkması için. Doğal olarak yarın ancak tartıdan sonra olur. O da zaten kilosunu etkilemiş olur. Ben o nedenle söylemedim. Yarın önce tartılsın olmazsa dediğimi yapsın. Kesin sonuç alınıyor.Ben hep yapıyorum ve düşünsenize hamileliğim boyunca hiç kabızlık çekmedim. Normalde hamilelikte büyük sorun oluyor çünkü bu.
Var canım numarası bende arayayım birazdan. Yazarım buraya.Hatta arıyorum
Kızlar Tuğba'yla görüştüm. İyiymiş bir sorun yok. Yarın bildirim yapacak. Onu bilerek izinli yazmıyorum. Özel bir durumu var. Diyetine de burda olmadığı zamanda dikkat ediyor. Bilgi vereyim hepinize dedim.Ben şimdilik kaçıyorum. Uğrarım yine.
merhaba kızlar, nasılsınız?
ben geldim sanki kilo almışım gibi şişkinlik var , adetimde 2 gün gecikti onun stresi
yeni arkadaşlar gelmiş galiba hoşgeldiniz,
bende yeniyim ama gelemedim bu aralar hastalıktan
şimdi yeşil çay demlicem kendime
ayran detoksunu ben denemiştim ama irade yok işte , az az diğer yemeklerden de yemiştim, o yüzden pek bir fayda göremedim
dayanabilirseniz çok işe yarıyormuş
kaptancım doğum tarihinde belli olmuş hayırlısıyla al kucağına inşallah
Memnun oldum ebru abla ve venüs abla diyorum 28 yaşındasın çünkü :)
şuraya bakııııınnnnn
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
- buseb,
- zaum,
- burcugncy+,
- mutsuzmutlu,
- LAydLiNe+,
- prensesss016+,
- limonlubrokoli+,
- venuskadini+,
- mavera87+
bana burcu demişsin kaptanay sana bırakcam falan deme heyecan yapıyorum, altından kalkabilirim inşallah alnımın akıylaa :18:
evet ebrucum ben de tatlılardan şüphelenemeye başladım, ne kadar tatlandırıcıyla yapılsalar da tatlandırıcı da duraklama yapabiliyormuşdünden bugün için yaptıgım puding vardı onu da yiyeceğim. sonra tatlıya bir süre ara vereceğim. umarım faydasını görürüm
bir de dediğin gibi alarmı kuracağım erken kalkacağım yarın, bu işe yarayabilir, sağ ol kaptancımm
umarım bu sefer öyle bir şey yapmaz. annenle ciddi bir şekilde bu konuyu, ve sana verdiği zararı konuşmalısın. diyet boyunca seni bu tarz yemeklerden uzak tutmalı.
peki canım, diyet yapmayacaksın, dikkat edeceksin o zaman. bu bu demek çünkü. ebru da senin gibi yapıyordu sanırım, ama şuan o da bu yoldan döndü ve daha dikkat ediyor. ben de bu bahsettiğin tarzda kilo vermeye çalıştım dukandan önce ve başarısız oldum. umarım sen başarırsın öyleyse ne diyelim, bol şans
tamam kaptan
burcuuuuuuu hadi bakalım gözün aydıın
Ebru abla annemle aram düzeldi annemde meme kanseri çıktı onun üzüntüsüyle aldım zaten vermek için elimden gelen herşeyi yapıcam bu defa sizide uğraştırmiycam söz :)
busiiiiiiiiii 72olmuşumama ticker ı akşam değiştircem
canım ben onu diyetisyene sordum bugün arada olur öle dedi ne yaparsan yap vücut kendi çıkmakistemesi lazım dedibnde öleydim
kaptancımbende öle yapmayı düşünüyorum fakat şu elimdeki çay bitsin hele bi arada burdan girip okuyup cevap atıyorum kaptancım
sağol cnm bnm
ay canım benim çook geçmiş olsun, umarım annen bir an önce sağlığına kavuşur
karalı ol, ne bizi uğraştır ne de sen daha fazla çıtır bir genç kız olmaktan mahrum kal zelişcim
kızlar ben yeşil çayımı yapıp içcem, sonra yemeğimi yicem. ondan sonra bi bakarım buraya ve saç boyam operasyonuna geçeceğim
2 gündür artı gördüğüm yeteryarına eksi çıkacağım
evet emel ismim busecim, bir kaç gündür dikkat edemedim ama bugünden itibaren tam gaz devam
kızlar selülitim çok var benim ya
tavsiye edebileceğiniz bir yöntem varmı, kahve telvesi falan sürüyorlarmış banyodan önce ?
hıımm anladım canım öyle yapsın o zaman
görüşürüz canım
hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun gel artık buralara :13:
lütfen lütfen lütfeeeeeeeeennnn banada abla demefarzadinki sizin yaşlarınızdayım öyle olmayı çok isterdim ebru demen yeter abla yok
evet canım aynen öyle bende daha önce böyle bi beslenme yapıyodum ama hiç sonuç alamadım bi ileri bi geri gittim geldim artık öyle yapmamaya çalışıyorum hedefime çok az kaldı ve kaçamak yapmaman lazım sıkıyorum dişimi..... bence önce hedefine ulaş sonra koruma döneminde bu şekilde beslenirsin
evet emel ismim busecim, bir kaç gündür dikkat edemedim ama bugünden itibaren tam gaz devam
kızlar selülitim çok var benim ya
tavsiye edebileceğiniz bir yöntem varmı, kahve telvesi falan sürüyorlarmış banyodan önce ?
eylülde kuzenin düğünü var o zamana kadar verip kendime elbise alcam busiaradı kuzen düğünüm var dedi dedim zayıflayıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?