Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptancim normal pc yok( sadece yollarda ders aralarinda ve kizimi uyuturken aksam elimdeki telefonum var... Kutuphaneden baglanirsam orada normal bilhisayar var ..

Kızlar Tuğba'yla görüştüm. İyiymiş bir sorun yok. Yarın bildirim yapacak. Onu bilerek izinli yazmıyorum. Özel bir durumu var. Diyetine de burda olmadığı zamanda dikkat ediyor. Bilgi vereyim hepinize dedim. Ben şimdilik kaçıyorum. Uğrarım yine.

merhaba kızlar, nasılsınız?
ben geldim sanki kilo almışım gibi şişkinlik var , adetimde 2 gün gecikti onun stresi
yeni arkadaşlar gelmiş galiba hoşgeldiniz,
bende yeniyim ama gelemedim bu aralar hastalıktan
şimdi yeşil çay demlicem kendime

ayran detoksunu ben denemiştim ama irade yok işte , az az diğer yemeklerden de yemiştim, o yüzden pek bir fayda göremedim
dayanabilirseniz çok işe yarıyormuş

kaptancım doğum tarihinde belli olmuş hayırlısıyla al kucağına inşallah

Memnun oldum ebru abla ve venüs abla diyorum 28 yaşındasın çünkü :)

şuraya bakııııınnnnn

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

bana burcu demişsin kaptan ay sana bırakcam falan deme heyecan yapıyorum, altından kalkabilirim inşallah alnımın akıylaa :18:

evet ebrucum ben de tatlılardan şüphelenemeye başladım, ne kadar tatlandırıcıyla yapılsalar da tatlandırıcı da duraklama yapabiliyormuş dünden bugün için yaptıgım puding vardı onu da yiyeceğim. sonra tatlıya bir süre ara vereceğim. umarım faydasını görürüm

bir de dediğin gibi alarmı kuracağım erken kalkacağım yarın, bu işe yarayabilir, sağ ol kaptancımm

Tamam 7 yaş az değil ama abla demiyorum :) önceki menülerim çok kötüydü çünkü annem hep pasta börek yapıyordu ama artık yapamaz o yüzden menülerim daha düzenli olur

umarım bu sefer öyle bir şey yapmaz. annenle ciddi bir şekilde bu konuyu, ve sana verdiği zararı konuşmalısın. diyet boyunca seni bu tarz yemeklerden uzak tutmalı.

peki canım, diyet yapmayacaksın, dikkat edeceksin o zaman. bu bu demek çünkü. ebru da senin gibi yapıyordu sanırım, ama şuan o da bu yoldan döndü ve daha dikkat ediyor. ben de bu bahsettiğin tarzda kilo vermeye çalıştım dukandan önce ve başarısız oldum. umarım sen başarırsın öyleyse ne diyelim, bol şans

tamam kaptan

çok güzel bi karar vermişsin canım ama yinede cıs şeylere pek dokunmamaya çalış yada çok canın istediğinde sabah erken saatlerde ve bi lokmalık yani tadımlık olsun. ama az yemeği hayat tarzın haline getirirsen çok sıkıntı çekmesin lakin önce hedef kilona inebilmek için biraz sıkman lazım dişini koruma döneminde istediğin herşeysen azar azar yersin umarım anlatabilmişimdir canım

hoşgeldin canım
kendini iyi hissetmene sevindim 7 li rakamları görmene az kaldı.
55 neden uçuk bi hayal olsunki sen çok güzel kilo veriyosun diyetini uyguluyosun bence çok yakın o hedefe ulaşmak

bu arada sana bişey söylücem ben seni hep benim yaşlarımda ve evli sanıyodum nerden öyle kalmış aklımda anlamadım :26:
daha sen 21 yaşında ve bekarmışsın sevindim buna belkide bu yüzden bukadar güzel kilo verebiliyosun metabolizma meselesi yani

Ebru abla annemle aram düzeldi annemde meme kanseri çıktı onun üzüntüsüyle aldım zaten vermek için elimden gelen herşeyi yapıcam bu defa sizide uğraştırmiycam söz :)

kötü ev sahibi de çok kötü oluyor cidden, bundan önceki evimizde biz de memnun değildik ev sahibinden neyseki bu ev sahibimiz iyi şimdilik, 5 ay oldu bi sorun çıkmadı

ooh pek sevindiim tamam kaptancım görüşürüüz

hoş geldin. evet bi süredir yoksun, isim emel di değil mi yanlış hatırlamıyorsam? :26: diyetine dikkat ediyor musun bilmiyorum, menülerini paylaşmadın sanırım. ama dikkat ediyorsan kilo veriyorsundur canım. yeşil çay güzel fikir günde 3 bardak içmeye çalış, çok faydasını görürsün

busiiiiiiiiii 72olmuşum ama ticker ı akşam değiştircem

kızlar yaa ben yine 3 gündür tuvalete çıkamıyorum her gün çorba içiyorum ama tık yok kayısı da yedim. bugün de çıkamazsam yarın çok iyi bi sonuç çıkmayacak

canım ben onu diyetisyene sordum bugün arada olur öle dedi ne yaparsan yap vücut kendi çıkmakistemesi lazım dedibnde öleydim

kaptancım bende öle yapmayı düşünüyorum fakat şu elimdeki çay bitsin hele bi arada burdan girip okuyup cevap atıyorum kaptancım

sağol cnm bnm

Ebru abla annemle aram düzeldi annemde meme kanseri çıktı onun üzüntüsüyle aldım zaten vermek için elimden gelen herşeyi yapıcam bu defa sizide uğraştırmiycam söz :)

ay canım benim çook geçmiş olsun, umarım annen bir an önce sağlığına kavuşur

karalı ol, ne bizi uğraştır ne de sen daha fazla çıtır bir genç kız olmaktan mahrum kal zelişcim

hıımm anladım canım öyle yapsın o zaman

görüşürüz canım

hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun gel artık buralara :13:

Memnun oldum ebru abla ve venüs abla diyorum 28 yaşındasın çünkü :)

lütfen lütfen lütfeeeeeeeeennnn banada abla deme farzadinki sizin yaşlarınızdayım öyle olmayı çok isterdim ebru demen yeter abla yok

evet canım aynen öyle bende daha önce böyle bi beslenme yapıyodum ama hiç sonuç alamadım bi ileri bi geri gittim geldim artık öyle yapmamaya çalışıyorum hedefime çok az kaldı ve kaçamak yapmaman lazım sıkıyorum dişimi..... bence önce hedefine ulaş sonra koruma döneminde bu şekilde beslenirsin

kızlar ben yeşil çayımı yapıp içcem, sonra yemeğimi yicem. ondan sonra bi bakarım buraya ve saç boyam operasyonuna geçeceğim

2 gündür artı gördüğüm yeter yarına eksi çıkacağım

evet emel ismim busecim, bir kaç gündür dikkat edemedim ama bugünden itibaren tam gaz devam
kızlar selülitim çok var benim ya
tavsiye edebileceğiniz bir yöntem varmı, kahve telvesi falan sürüyorlarmış banyodan önce ?

canım çok geçmiş olsun annene umarım iyileşmiştir?

canım çok sevindim 1 kilo çok güzel vermişsin

ay canım benim çook geçmiş olsun, umarım annen bir an önce sağlığına kavuşur

karalı ol, ne bizi uğraştır ne de sen daha fazla çıtır bir genç kız olmaktan mahrum kal zelişcim

teşekkürler ya ilk dönemlerde yapamadım çünkü kendime fazla inanmıyordum ebru abla ve diğerleri baya ilgilendiler ama ben istemeyince olmadı tabi bu defa olacak inşallah :)

hadi bakalım sonucu merakla bekliyorum. fotolarıda

yürüyüş yürüyüş yürüyüş canım en etkili yöntem emin olabilirsin

kesinlikle katılıyorum dediklerine ebrucum. bende de keza aynen dediğin gibi olmuştu. biraz kendimi sıkıp kurtulalım şu kilolardan gitsin artık

bu arada hastalık demişsin ama detaya inmemişsin, grip gibi bir şey mi. şu sıra grip salgını var. çook geçmiş olsun her ne ise canım.
selülite ne iyi gelir bilmiyorum ama spor sanırım halledecektir onu. bacak egzersizleri yap. bacak popo çalış. onu haricinde ne yapılabilir bilmiyorum :26:bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır

eylülde kuzenin düğünü var o zamana kadar verip kendime elbise alcam busi aradı kuzen düğünüm var dedi dedim zayıflayıp geliyorum

burcuuuuuuuu işte buuuuuuuuuuu hadi göreyim senii, düğüne kadar sen 36 beden bile olursun yahuu, durmak yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…