pesetme sakın tekrar tekrar dene. Sabah kalkınca hiç bişey yemeden ayakta bir bardak su iç. 5-10 dk içinde bişey olmazsa eğer git tuvalete otur ve bekle. Olmadımı ertesi gün yine aynısını yap. Mutlaka olacaktır.
günaydın kızlarben şimdi kahvaltıya gidicem. geçen gün bahsetmştim yoğun bakımdaki komşumuzdan, dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin
günaydın canım, süpersinnözleriz tamaaam
cuma da ben detoksla ne kadar gitti onu net bilelim diye öyle demiştim, yoksa bildirim cuma tubacım
günaydıınsen de harikasın canım, maşallah bizim kızlaraaa
burcu açıklamış cerencim. leslie sansone diye bi kadının evde yürüdüğü bir spor programı, yapabilirsin sen de çok faydalı
evet canım günaydıınbu takımda eskilerdensin yanlış okumadıysam, karıştırmıyorsam. bana kendini tekrar tanıtır mısın, hafızam pek iyi değil ben buse, 23 yaşındayım, bekarım, 1.58 boyunda, şuan 52.7 kiloyum (kızlar dünkü balık +200 olarak tartıya yansıdı) şuan çalışmıyorum, bol bol geziyorum. yapacak bir şey yok
günaydın ebrucum, beğenmene sevindim.haklısın kilo insanı yaşlı gösteriyor. ben gencim ama beni görenler 18 lik kız gibi duruyorsun, en az 5 yaş gençleşmişsin. çocuk gibi kalmışsın diyorlaar ben bile hayret ediyorum böyle etekle elbiseyle kendime aynada bakıncaa gerçekten daha genç görünüyorum. bir de minyon tipli olduğum için uzun insanlardan daha da genç duruyoruum
umarım umduğumuz gibi motive etmiştir. ecem, tuba falan da görsün bakim onlar ne diyecek
Evet eskilerdenim üniversite sınavı için ayrıldım yaşım 16 hepinize abla diycem o yüzden :) adım zeliş kilom şu an 100kendimi tanıtmak için kaptani bekledim ama çok yoğun ebru abla üzüntüden aldım bütün kiloları ama vermek zorundayım artık
Ebru ablacim veririm zaten 98 olarak ayrılmıştım sanırım iki kilo ilk zamanlarda kolay gider diye düşünüyorum bu arada evet sınav için küçüğüm 1 sene erken yazılmışım ve okuma yazma bildiğim için 1. Sınıfı okumadım :)
Ceren'cim böylede karışık görünüyor canım. Ben sana aşağıya yazayım örnek bir menü. O şekilde yaz olur mu?
Sabah (08:30)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeği kullandım ama tost yapmadım, kaşarlı yaptım) + çay(şekersiz)
Öğle (12:00)
yarım kase mercimek çorbası + bakla yemeği + yoğurt
Ara (15:00)
1 bardak light sütlü nescafe + 1 armut + 1 muz + 1 badem
Akşam (18:00)
1 tabak bamya yemeği +yoğurt+2 dilim çavdar ekmeği
1 fincan 9 lu çay, 1lt su - spor yok
Demek istediğim böyle bir yazım şekli Ceren'cim. Diğer yeni gelen arkadaşlarda liste şeklini örnek alırsa sevinirim.
Telefondan çok zor oluyor Tuba'cım ama hep böyle devam etmez inşallah. Çünkü ben diğer menülere yorumları ve sohbetlerde alıntıları istiyorum. Böylelikle takıma daha çabuk adapte olabiliyorsun. Normal bilgisayar yok mu?
Burcu'cum ben hiç demleme yeşil çay içmedim canım. Genelde lipton ve çaykurun sallama çaylarından içtim. Onlarda çok işe yarıyor. Evde demleme hastanede poşet çay içebilirsin. Hem çantanda taşıması kolay oluyor. Ne zaman canın çekerse hazırlamasıda o kadar kolay. Poşet çaylarıda tavsiye ederim kızlar.
Ayran detoksu için tebrik ederim seni canım. Güzelde bir sonuç almışsın.
Öylede Burcu'cum duramıyorum ki. Zaten bu cumadan sonra direkt sana bırakmayı düşünüyorum. Aklım kalmasın burda. Arada bir bakarım ne var ne yok diye. Gerisini sen halledersin zaten.
Turticim benim ideal kiloma ulaştım diyosunda mezun etmedik ki seni burdan. Gel bir ara mezun edeyim seni
Nickin gitmesinede üzüldüm ama seni burda görmek beni çok sevindirdi. Arada bir gel. Bu arada asansör noldu? Merak ettim birden
Buse'cim senin bu kilo yavaşlamasının sebepleri dukan tatlıları olabilir. Biliyorsun dimi sık tüketildikleri zaman yavaşlıyor kilo vermen. Bence o dukan pudingleri ve helvalara bi süre ara ver. Akşam yemek saatin çok kötü olmuş. Kepek hakkını başka bişeylerde kullan derim. Bu arada hergün tartılllllmaaaaaaaaaaaaaa artıkkkkkkkkkkkkkkkk
Ooooo Konya da sürekli gidiyor. Bide işin ilginç kısmı kimse aramıyor elektrikler gitti diye. Herkes sanırım birisi arar diye düşünüyor. Biz arıyoruz diyorlarki sadece siz aradınız
Emineeeeeeeeeee maşallahhhhhhhhhhhh
Buse'cim sabah erken kalkmayı dene. Akşam erken yatmaktan ziyade. Belki o işe yarar.
Oyy kuzum benim yaaaa. Ama erken kalkmak iyidir. İnşallah akşam geçmişi okumakta zorlanmazsın. Çünkü bugün çok kaynatılmış olacak
Haklısın canım benim. Eğer o 85 kiloyla hamile kalsaydım şuan sanırım bi 100 kilo olurdum. Bu arada hayatım boyunca hep zayıftım. Öyle olunca insan daha kötü oluyor. Hani çocuklukta ergenlikte felan kilolu olsan çok koymazda yıllarca 50 kilo olan birisi için 85 çok kötü bir rakamdı. Allah bi daha göstermesin. Düşünsene dünde yazdım şuan 82 kiloyum ve 9 aylık hamileyim. Hala 85 olmadım.İnşallah sende istediğin kiloyla hamile kalırsın çünkü hamilelikte kilo çok önemli.
Ayran detoksunu yapabilirsin Ebru'cum. Sende de işe yarayacak merak etme. Hatta yanına sporda eklersen süper bir sonuç alırsın. Dene bence.
Menünü beğenmedim. Kadın budu köfte hiç olmamış. Sarma bi yere kadar ama bugün daha düzenli bir menü olsun. Çünkü yarın cuma.
Zeliş'cim senin hem fazlalıklarını vermen lazım hemde eksi kilolara geçmen lazım. Çünkü ayrı kaldığın haftalar kilona bölüncek. Bide seni düzeltmek oldukça zor. Umarım annenle aran düzelmiştir. Ve artık daha bilinçli diyet yapabilecek duruma gelmişsindir. O zamanlar çok ama çok uğraşmıştık seninle . Şimdi ben bi süre burda olamayacağım. O nedenle daha dikkatli olman lazım.
Tatlım ben daha önce Burcu'ya bunun yolunu anlattım. Geçmişte okumadın mı? Okumadıysan Burcu'ya söyle aynını anlatsın sana. Çok işe yarıyor.
Ebru abla annemle aram düzeldi annemde meme kanseri çıktı onun üzüntüsüyle aldım zaten vermek için elimden gelen herşeyi yapıcam bu defa sizide uğraştırmiycam söz :)
valla kaptanım her türlü denedim ama olmadı
Hamburger ekmeği dışında harika bir menü. Ayrıca yemediğin tatlı için tebrik ediyorum seni. Geçmişte yarınki liste hakkında sana bişey yazmıştım okudun mu? Cevap görmedim sanki.Sabah(07:30)
yarım kepekli hamburger ekmeğinin arasına(tam yesem mi diye düşünmedim değil sizce?)
maydanoz kıvırcık domates biber peynir
1 bardak şekersiz çay
ara(11:00)
1 kivi 1 galeta
öğle(12:30)
2 tane köfte
salata
mantar çorba (tatlı vardı yemedim)
ara(15:30)
1 kivi 1galeta
akşam(18:30)
1 kase yayla çorba
salata
2 yemek kaşığı ciger sote
3 litre su
45 dk walk at home + 60 mekik
1 bardak bitki çayı
Kötü bir yanlış anlaşılma olmuşolmayan o değil kaptanım ticker olmuyor ben bugün çıktım tuvaletime
Tatlım yine olmamış. Neden olmamış biliyor musun? Çayları ara olarak yazma. Çay bir ara öğün değil. Ben örnekte özellikle en alta yazdım. Şu kadar su, şu kadar çay diye. Onun haricinde aralarda bişeyler yersen yazarsın. Meyve vb gibi. Ama çaylar ara değil. Bu arada menünde çok fazla ekmek var. Onları yavaş yavaş azaltmaya çalışmamız lazım.Buse'cim başınız sağ olsun cnm..Allah rahmet eylesin....
Zeliş'çim hoş geldin, eminim çok hızlı bir şekilde vereceksin kilolarını.. Sakın üzme kendini, hiç bir faydası olmaz sana kendini üzmenin
Annene de çok çok geçmiş olsun diyorum cnm, Allah beterlerinden korusun... Sen ona destek ol,güçlü ol, ee bi de zayıf olursan ohhh, çok mutlu olur :)
bu arada ben de Ceren, 30 yaşındayım, 1.66boyunda, evli, çocuksuzum :) Bilgisayar mühendisiyim.. durum bu tatlım..
Kaptanım , sen istersin de ben yapmaz mıyım :) , bu kez olucak inşallah. bu arada sen ne kadar zamanda 85ten indin? kaç kilo verdin? kendime zaman belirlemeye çalışıyorum da
Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)
Ara (10:30)
9 hayat çayı(şekersiz)
Öğle (12:00)
4 köfte + 2 dilim kepek ekmeği + yoğurt
Ara (15:00)
yeşil çay (şekersiz)
Akşam (19:15)
1 tabak bamya yemeği +yoğurt+2 dilim çavdar ekmeği
Ara (20:00)
1 fincan 9 lu çay, 1lt su - spor yok
Burcu'cum , ben ne yapıyorum biliyor musun, sabahları aç karnına 3-4 kuru kayısı+250Ml ılık su (içebildiğin kadar ılık-sıcak)
bu metod genelde ilk gün işe yarıyor ama yaramazsa 2. gün kesin.. bu arada kayısı ve sudan sonra 45dk bekleyeceksin, yemek yemek yok... ben çocukluktan beri kabızlık çekiyorum, hatta bunu normal sanıyordum da diyetisten söyledi bana normal olmadığını , 22 yaşımda öğrendimo güne kadar haftada 2 normal, 3 ooooo çok iyi sanıyordum, düşün halimi... kayısı bana süper geliyor ama anlattığım şekilde, ööle gün içinde falan değil...
Hamburger ekmeği dışında harika bir menü. Ayrıca yemediğin tatlı için tebrik ediyorum seni. Geçmişte yarınki liste hakkında sana bişey yazmıştım okudun mu? Cevap görmedim sanki.
Kötü bir yanlış anlaşılma olmuşBen değil herkes öyle anlamış. Aşağıda Ceren'de yazmış
Tatlım yine olmamış. Neden olmamış biliyor musun? Çayları ara olarak yazma. Çay bir ara öğün değil. Ben örnekte özellikle en alta yazdım. Şu kadar su, şu kadar çay diye. Onun haricinde aralarda bişeyler yersen yazarsın. Meyve vb gibi. Ama çaylar ara değil. Bu arada menünde çok fazla ekmek var. Onları yavaş yavaş azaltmaya çalışmamız lazım.
Memnun oldum ceren abla inşallah bende inanıyorum ebru abla biliyorum ama biraz zorlanacağımı düşünüyorum bu sürede ama kaçamak yok yarın annem ameliyat oluyo bu arada dua ederseniz sevinirim
Memnun oldum ceren abla inşallah bende inanıyorum ebru abla biliyorum ama biraz zorlanacağımı düşünüyorum bu sürede ama kaçamak yok yarın annem ameliyat oluyo bu arada dua ederseniz sevinirim
burcucum yukarda resim de ekledim senin için ordaki kutucukları benim doldurduğum gibi yap olacaktırvalla kaptanım her türlü denedim ama olmadı
kolay gelsin zelişciğim :)Bi süre menülere yorum yapamıyorum zor oluyor telefonla ve şimdide çıkıyorum ders çalışmam gerekiyor :)
Menün gayet güzel olmuş. Kaçamak deyince bende saldırdın tatlılara sanmıştım. Olmasa iyiymiş ama telafi edilemeyecek bir kaçamak değil canım afiyet olsun.
Şeker göndereyim ben sanada önce bi mezun ol. Utanmadan bi de kaptandan şeker istiyor
Olumlu düşünmek çok ama çok faydalı. Düşünce gücüne inanan insanlardanım. Nasıl düşünürsen hayatını o şekilde yönlendirirsin. Takımda ki herkese söylüyorum gerçekten inanırsanız başaramayacağınız hiç bişey yok. Beyin çok ama çok güçlü bir organ. Yeterki onu yönlendirmeyi bilin.
Canım fotolar süper. Tebrik ediyorum yeniden. Bide bu vesileyle herkese söylüyorum. Mutlaka her hafta, her hafta olmasa bile iki haftaya bir fotoğraflarınızı çekin. İlerde çok ama çok motive edecek sizi.
Zeliş'cim sınavında başarılar diliyorum canım. Umarım güzel bir sonuç alırsın. Ama yanlış hatırlamıyorsam bundan hariç bir sınav daha var dimi? Bu arada aldığın o fazla kiloları vermeden listeye giremezsin biliyorsun dimiKarşılıklı denk gelemedik konuşalım bu konuyu.
Menün gayet güzel Burcu'cum. İnşallah yarın listedesin canım.Ama tabii ki böyle devam etmek şartıyla. Anlaştık mı? Paylaşımların azalırsa listeden sonra kızarım.
Tatlım Hazal takımda değil. Onun kilosu çok az olduğu için takıma girmesi olmazdı. O nedenle o bizim misafir oyuncumuz. O nedenle kurallar onun için geçerli değil. Biz motivasyonu için ona yardımcı olacağız. Oda sohbetleriyle bize.
Bide yazıyor yaaaa çikolata diye. Kız Hazal takımı baştan çıkartırsan kızarım sana. Bu arada kimse bu menüyü örnek almasınSen bu çikolataları yemeyee devam edersen eğer imkanı yok gitmez o 3 kilo. Bakalım yarın kaç kilo vermiş olacaksın.
Hamburger ekmeği dışında harika bir menü. Ayrıca yemediğin tatlı için tebrik ediyorum seni. Geçmişte yarınki liste hakkında sana bişey yazmıştım okudun mu? Cevap görmedim sanki.
Kötü bir yanlış anlaşılma olmuşBen değil herkes öyle anlamış. Aşağıda Ceren'de yazmış
Tatlım yine olmamış. Neden olmamış biliyor musun? Çayları ara olarak yazma. Çay bir ara öğün değil. Ben örnekte özellikle en alta yazdım. Şu kadar su, şu kadar çay diye. Onun haricinde aralarda bişeyler yersen yazarsın. Meyve vb gibi. Ama çaylar ara değil. Bu arada menünde çok fazla ekmek var. Onları yavaş yavaş azaltmaya çalışmamız lazım.
canım düğün çorbasının aslı etli ama ben kıymayla yapıyorum, 2 diş sarımsak ve kıymayı önce yağda kavuruyorum, 3-4 kaşık un işte onuda biraz çeviriyorum çiğ kokusu gittikten sonra su ekliyorum , kaynamaya başlayınca 1 kase yoğurdu çırpıp çorbanın suyuyla ılıklaştırıp kesilmesin diye, çorbaya ekliyorum, bir 10 dakikada falan oluyorBen cepten yazıyorum dediğin için alıntı yapamıyorum diye anlamışım canım kusura bakma. Ama fazla alıntı yapmadığın için de aklımda öyle kalmış olabilir. Cepten yazmak zor oluyordur. Ben sevmiyorum çünkü hem netbooktan hem cepten yazmayı
Arayıp bulmana çok sevindim Emine'cim. Sen başka hiç bişey uygulamadan benim dediğimi yap, sadece su içeceksin hiç bir zararı yok. Ayrıca ihtiyacın olmasa bile tuvalette otur ve bekle bir süre. Zaten kısa bir süre sonra alışkanlık haline geliyor. Saati gelince kendiliğinden çıkıyorsun tuvalete.
Ben iyiyim canım teşekkürler. Aferin sana yemediğin içinde
Sakın ama sakın form çayı içmeyin kızlar. Barsakları çok olumsuz etkiliyor. Bir süre sonra o çayı içmeden tuvalete çıkamaz oluyorsunuz.
Boy yazman gerekiyor diyecektim, Emine demiş. Ama hala çıkmadığını söylemişsin. Yanlış yazıyorsundur ondan. Boy yazan yerin üstünde de bi seçenek vardı onu düzeltmen lazım. Yanlış hatırlamıyorsam. İsmini unutmuşum.
Sen bi süre paylaş menülerini. Unutma kimse sana göre yemek hazırlamaz. Sen hazırlanan yemeklerden sana uygun olanını yiyeceksin. Yememen gereken şeyleri biliyorsun. Biçok şeyide takımda bulunduğun sürede öğrendin. Lütfen o şekilde devam et.
Pilav haricinde güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Düğün çorbası nasıl bişey? Duydum ismini ama hatırlamıyorum şimdi nasıl yapıldığını? Yani içinde neler var?
ya kızlar benim regl olmam gerekiyordu normalde tarihe göre 5 gün önce falan olurdum bugun tam günü hala olmadım stres oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?