Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Memnun oldum ebru abla ve venüs abla diyorum 28 yaşındasın çünkü :)
Venüs abla ne kııız! Sakın abla deme bana
Hihihi öyle mi? Nereden öyle düşündün acaba :) Canım bir de kilo vermem duracak eninde sonunda böyle devam etmeyecek bence. Umarım en azından haftada 1 kilo olur. :)
Ebru abla annemle aram düzeldi annemde meme kanseri çıktı onun üzüntüsüyle aldım zaten vermek için elimden gelen herşeyi yapıcam bu defa sizide uğraştırmiycam söz :)
Çok geçmiş olsun canım, geç yazdım ama...
:)
Afiyet olsun canım, dediğin gibi bir tek pilav bozmuş. Gerisi süper
Afiyet olsun canım, kusursuz menün :)

Afiyet olsun canım, sıvıların az görünüyor. Ona biraz dikkat edebilirsin
Daha öncekilere göre baya düzeltmişsin menünü canım. Suyun az sadece okadar :)
ya kızlar benim regl olmam gerekiyordu normalde tarihe göre 5 gün önce falan olurdum bugun tam günü hala olmadım stres oldum yaaa
Canım biraz gecikmiştir, bekle bakalım. :)

ben geldiim önce başın sağ olsuna gittik, sonra da komşumuzun 6 yaşındaki kızının doğum günü vardı ona geçtik. iki tane apayrı şey yani

geçmişe bakıp geliyorum

bu arada saçımı boyadım ama olmadı, kızıllar kapanmadı ama eskisinden iyi gibi. 15 gün sonra tekrar boyayacağım bu sefer palette ile. kuaföre gitmeyeceğim çünkü boyaya başka maddeler karıştırıyorlarmış düzeltmek için saçı, kuaförde çalışan arkadaşım söyledi

Kızlar mesaj kotamı da tamamlayayım ve yatayım. Menü kağıdımı ofisimde unutmuşum. Yarın oradan hemencecik yazarım, şimdi uzun uzun üşeniyorum. :) Hepinizi çok seviyorum, iyi geceler.

Kızlar yarın iş için bir otele gideceğim, Cumartesi günü de başka bir otele.. Akşam yazabileceğim.

özletme kendini canım :)
ben geldiim önce başın sağ olsuna gittik, sonra da komşumuzun 6 yaşındaki kızının doğum günü vardı ona geçtik. iki tane apayrı şey yani

geçmişe bakıp geliyorum

ooo ne çeşitli bi günmüş :) hoşgeldin canım :)

erken yazmıştım ondan canım su az 11 bardak oldu=)ayy gecikmesin valla patlicam yoksaaa

kötü mü oldu rengi 2. boyayışına düzelir heralde ayy benimde beyazlarım var ya ama boyamak istemiyorum her ay eziyet gibi olur diye düşünüyorum bizim ailede ırsi herkesin erkenden beyazlıyor yaaa

bende kaçiyorum sabah yazarım kilomu 6 gibi hehehehe=) şu sınav kağıtlarımın çıktısını falan alayım iyigeceler herkesee

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah10:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek

ara12:00)

2 kuru kayısı

öğle14:00)

4 ızgara köfte
1 kase salata
küçük bi tabak haydari

ara15:45)

1 ayran

akşam18:30)

2 kepçe domates çorbası
5 közlenmiş mantar
1 kase salata

ara21:00)

yarım paket activia çilekli

++++
2,5 lt su, 4 fincan yeşil çay
+++
45 dk yürüyüş+30 dk mekik+pilates

Son düzenleme:

kızıl ilk seferde kapanmaz zaten tatlım. ikinciye oturur kızıllıklar da gider artık :)

yaa düşünce gücümüzü unutmaaaaa artıda çıkmak falan hiç demeee ekside çıkcam diye düşün ekside çık ebruu

tamam detoksu da yap bakalım, dukan yapmasam ben de yapardım vallaa

Buse'cim boyanın zaten kirli saça yapılması daha iyi. Hiç duymadın mı bunu? Hatta temizken dipleri yanıyor kirli olması daha iyi.

bilmez olur muyum kaptancım yaa lise 1 den beri saçımı boyatıyorum onun için dedim zaten iyice pislendim diye. bilerek yıkanmadım yani

tamam kaptancım öyle yaparım
okudum anladım kabul ediyorum kaptan

busiiiii sen bana kıyamazsın ki

merakla beklioruz

kıyamam dimii, nasıl da bilmiş baak

kızlar boyadım ama tutmadı, kızıllar yine duruyor. tepesi farklı altları farklı renk yine

Ben kaçtım kızlar herkese iyi akşamlar
öpüldünüüüüüüüüzzzzzz

denk gelemedik yine ebrucuum

iyi geceleer

evet cnm, tam cvp yazdım , spnra gördüm, o yüzden beğendim mesajını :) bu arada Ceren ben

ay kusura bakma ceren kafa kalmadııı

hamburger ekmeğine kızacaktım ama açıklamışsın onu da sonradan tamam beğendim ben bu menüyü, aferin burcuyaa

sağ olasın cerencim, dostlar sağ olsun

menünü beğendim ama ekmekler çok gibi :26:

vee bu anlattıklarına göre ben de kabızlık yaşamışım ömrrümce yaaaaa :26:

Memnun oldum ceren abla inşallah bende inanıyorum ebru abla biliyorum ama biraz zorlanacağımı düşünüyorum bu sürede ama kaçamak yok yarın annem ameliyat oluyo bu arada dua ederseniz sevinirim

dualarım seninle canım, Allah acil şifalar versin anneciğine

hımm sandviç ekmeği, kola ve pilav olmamış bence canım spora da başla bir an önce, bakcam yarın

Kızlar iyi geceler hepinizi çok seviyorum

iyi geceler sevgi pıtırcığım benim

ya kızlar benim regl olmam gerekiyordu normalde tarihe göre 5 gün önce falan olurdum bugun tam günü hala olmadım stres oldum yaaa

evlimisin canım, benimde 3 gün geçti
kafam çok karışık valla

ay kızlar bu ne evham ben hangi gün oldum, hangi gün olucam onu bile bilmiyorum senelerdir. zamandan anlıyorum valla, ilk çağ insanları gibiyim bu konuda sakin olun, olursunuz yaa

Kızlar mesaj kotamı da tamamlayayım ve yatayım. Menü kağıdımı ofisimde unutmuşum. Yarın oradan hemencecik yazarım, şimdi uzun uzun üşeniyorum. :) Hepinizi çok seviyorum, iyi geceler.

bugün denk gelemedik venüsüüüm, ben de seni seviyorum. iyi geceler kuzucum

benimde 7 oldu, iyigeceler herkese,
yarın yine birinci oluruz inşallah :)

amiin iyi geceler emelcim

kötü mü oldu rengi 2. boyayışına düzelir heralde ayy benimde beyazlarım var ya ama boyamak istemiyorum her ay eziyet gibi olur diye düşünüyorum bizim ailede ırsi herkesin erkenden beyazlıyor yaaa

ay umarım düzelir, boyayı aldığım yerdeki kız da öyle dedi zaten :26: benim beyazım yok ama arkadaşım var benimle yaşıt, onda dolu var. 23 yaşındayız ama olabiliyor bu yaşlarda bile :26: sen bilirsin boya konusunda bir şey diyemem. ama boyamak güzel şey yaa

bende kaçiyorum sabah yazarım kilomu 6 gibi hehehehe=) şu sınav kağıtlarımın çıktısını falan alayım iyigeceler herkesee

kolay gelsin hazalcıım
iyi geceler tatlıım, umarım gitmiştir kilolar biraz da olsa

vaay vaay vaaay şu güzel menüye de bakın heleee şu çilekli activia nasıl tadı güzel mi canım çekti, gözü çıksın dukanın. şimdi ben onu alır yerdim

kızıl ilk seferde kapanmaz zaten tatlım. ikinciye oturur kızıllıklar da gider artık :)

ayy umarım öyle olur, satan kız da öyle demiştii

buseeee kaç saat oldu geçmişi okumaya gideli burda seni bekledim ben activia güzel canm sadesine göre daha iyi :) ben alışık olduğumdan da öyle geliyo olabilir :)I evdkiler yemiyo çünkü

buseeee kaç saat oldu geçmişi okumaya gideli burda seni bekledim ben activia güzel canm sadesine göre daha iyi :) ben alışık olduğumdan da öyle geliyo olabilir :)I evdkiler yemiyo çünkü

ooy ooyy emoşum beni beklemiş dukan diyeti arkadaşlarımın topic ine daldım bi ara, sonrada burayı anca okuyup yazdım

ben normal activia nın tadını bile bilmiyorum.

sanki istanbul da bu gece hava bozdu yaa, ev soğuk yani biraz :26:kaloriferi 4 gündür kapadık biz. yeter artık deli fatura geliyor, zaten gündüzleri ev sıcak havalar güneşli, akşamlarda işte pek soğuk değildi ama sanki bu akşam biraz serin. dikkat etmek gerek. kalın kalın giyineyim hemen polarlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…