Buse'cim başınız sağ olsun cnm..
Allah rahmet eylesin....
Zeliş'çim hoş geldin, eminim çok hızlı bir şekilde vereceksin kilolarını.. Sakın üzme kendini, hiç bir faydası olmaz sana kendini üzmenin
Annene de çok çok geçmiş olsun diyorum cnm, Allah beterlerinden korusun... Sen ona destek ol,güçlü ol, ee bi de zayıf olursan ohhh, çok mutlu olur :)
bu arada ben de Ceren, 30 yaşındayım, 1.66boyunda, evli, çocuksuzum :) Bilgisayar mühendisiyim.. durum bu tatlım..
Kaptanım , sen istersin de ben yapmaz mıyım :) , bu kez olucak inşallah. bu arada sen ne kadar zamanda 85ten indin? kaç kilo verdin? kendime zaman belirlemeye çalışıyorum da
Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)
Ara (10:30)
9 hayat çayı(şekersiz)
Öğle (12:00)
4 köfte + 2 dilim kepek ekmeği + yoğurt
Ara (15:00)
yeşil çay (şekersiz)
Akşam (19:15)
1 tabak bamya yemeği +yoğurt+2 dilim çavdar ekmeği
Ara (20:00)
1 fincan 9 lu çay, 1lt su - spor yok
Zeliş'çim başaracağına eminim!
Burcu'cum , ben ne yapıyorum biliyor musun, sabahları aç karnına 3-4 kuru kayısı+250Ml ılık su (içebildiğin kadar ılık-sıcak)
bu metod genelde ilk gün işe yarıyor ama yaramazsa 2. gün kesin.. bu arada kayısı ve sudan sonra 45dk bekleyeceksin, yemek yemek yok... ben çocukluktan beri kabızlık çekiyorum, hatta bunu normal sanıyordum da diyetisten söyledi bana normal olmadığını , 22 yaşımda öğrendim
o güne kadar haftada 2 normal, 3 ooooo çok iyi sanıyordum, düşün halimi... kayısı bana süper geliyor ama anlattığım şekilde, ööle gün içinde falan değil...