Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kahvaltımı normal şekilde yaptım bugün. şimdi başlasam mı cacık yemeye ne yapsam bilemedim. en iyisi başlayayım

kızlar bu geçen haftaki listemiz

***13. TAKIM 301. ETAP *** etap 2. si

buseb (53/52.8/0.2/%0.38)
burcugncy (74 / 72 / 2 / %2.70) Yeni üye Hedef : 60
dontpanic (104.4/103.7/0.7/%0.67)
limonlubrokoli (70.6/69/1.6/%2.27)
mavera87 (72 / 70.5 / 1.5 / %2.08) Yeni üye Hedef :62
mid_night_sun (78.6 / 77 / 1.6 /%2.04) Yeni üye Hedef : 60
prensesss016 (55.6/56/-0.4/%-0.71)
Venuskadini ( 82.1/81.2/0.9/%1.10)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.32

kaptanımız ebru yarın doğumda olacak, ona en güzel hediye 1.lik olur diye düşünüyorum. lütfen herkes bugün ekstra dikkat etsin ve diyetine özen göstersin. ebru ve gülce su'muz için bunu yapalım

açık havada yürümek gibisi yok oohhhh mis gibi

selammm kızlar
Ebrunun iyi olmasına sevindim
bugün arkadasa gideceğim yanım incir götüreceğim mamalar yemek yok
yarın cuma

günaydın canım

sağol canım evet kuskus cıs oldu biraz ama inan 2 kaşık yedim. Veeee dediğin gibi ne geliyosa şu 2 kaşıklar yüzünden geliyo başımıza

olsun öyle olsun seninkide elbet sonyç alırsın ama açlığa dayanabilirmisin bilmiyorum canım

kahvaltımı normal şekilde yaptım bugün. şimdi başlasam mı cacık yemeye ne yapsam bilemedim. En iyisi başlayayım

bence sen 2 saatte bi tüketmeye başla canım

busecim günde 2-3 kuru incir rahatlıkla yiyebiliyorum.
ben bu hafta mı gireceğim yoksa haftaya mı listeye ebrucum gelebilseydi keşke.
yarın inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.

yarın 13. takımın, Ebru kaptanımızın ve minnoşumuz Gülce Su'nun günü olsun :):) 13. takım birinciliğeee

busecim ebru haftaya listeye gireceğimi söylemişti.bende bu hafta girersem haftaya çok güzel bir yüzde ile geleceğim stratejik davranırsak eğer.ama haftaya girersem verdiğim kg etki yapmayacak.ebru giremediği için cevap yazamadı ama ben cevabının olumlu olacağını düşünüyorum,geçmişteki paylaşımlarımıza ve takımın stratejine dayanarak.siz ne diyorsunuz

başladım şimdiii

busecim günde 2-3 kuru incir rahatlıkla yiyebiliyorum.
ben bu hafta mı gireceğim yoksa haftaya mı listeye ebrucum gelebilseydi keşke.
yarın inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.

afiyet olsun öyleyse ayşecim

yarın 13. takımın, Ebru kaptanımızın ve minnoşumuz Gülce Su'nun günü olsun :):) 13. takım birinciliğeee

ollleey dilerim öyle oluuur

canım seni takıma almanın zelişe büyük haksızlık olacağını düşünüyorum. bilmiyorum bu konuda sen ne düşünüyorsun? ebrunun sana verdiği cevapların da farkındayım, paylaşım bol olursa alabiliriz seni demişti ama bence skor falan değil de, istikrarlı her hafta ilk 3 olmak daha mühim. yani strateji o kadar dert değil. biz zaten hemen hemen her hafta ilk 3 yapan bir takımız. ve bu hafta özellikle 1. lik istiyorum kaptanımız ve gülce su için

takım arkadaşlarımda bu konuda görüşlerini bildirirlerse sevinirim. siz ne diyorsunuz kızlar?

o zaman cıs cıs cıs sana
Ay o değil de şu güzel smilelardan ben de yapmak istiyorum. Mesaj sayısı kaça gelince yapabileceğim.
sağol canım haber verdiğin için.....
Allah hayırlısıyla kurtarsın inş.

yarın mı süper inşallah sağlıklı bi doğum olur ebru abla döner biran önce aramıza

Kızlar kaptancığımın sesi çok güzel geliyordu, tatlış tatlış konuştuk, keyifyliydi. Yarın süper olacaaak !
b
takım arkadaşlarımda bu konuda görüşlerini bildirirlerse sevinirim. siz ne diyorsunuz kızlar?[/B][/COLOR]
Zeliş de Ayşe de gelsiiiiin!

Ayrıca pilav yorumlarını unutmayacağım. Çok haklısınız canlarım bugün yemedim pilav. Öğle yemeğindeki lokantada gözümün önünde açık büfe herkes afilli afilli şeyler yiyor. Ben de dayanamadım o an. Amaan ha bir tabak değil bir kepçenin tersi :)
Bir de beni hep listenin sonuna yazıyorsunuz yoksa beni sevmiyonuz mu :)

Son düzenleyen: Moderatör:

busecim ayşe izinden dönen üye yanlış hatırlamıyosam ayrıldığı kiloyu ve döndüğü günkü kilosunu tekrar paylaşırsa ona göre işlem yapılabilir.

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.

sanırım bu kurala göre yapmamız lazım busecim ayşe bilgileri tekrar paylaşsın ona göre değerlendirmeye alalım bence

venüsüm smileların mesaj sayısıyla alakası yok canım. yukarıda forum ayarlarım var ordan forumu seç en altlarda çeşitli seçenekler var mesaj editörü falan gelişmiş olanı işaretle :)

evet ayşecim sen detaylı bir bildirim yapabilir misin canım? hangi etapta ayrıldın, ayrılış kilon ve şuanki kilon? bunları yazarsan ben de hesaplama yapacağım. aynı şekilde bunları zeliş de yazsın. hesaplamaları yaptıktan sonra ebruyla görüşeceğim.

takıma yeni 3 kişi davet ettim. günlerdir bekliyorlarmış, dayanamadım hallerine :26: saydım takımda yer vardı. bugün de paylaşım alanında bekleyenlerin listeye alınmasını istemişlerdi. isabet oldu

bahsettiğin kişiyi de davet ettim emoş. 3 ü de kararlı görünüyorlar bakacağız artık paylaşım durumlarına göre

Busii benim için sorun değil ayşe abla tecrübeli ve istikrarlı listeye alınsa pişman olacağınızı zannetmiyorum :)

sanırım 6. takım davet etmiş 1 tanesini ama hangisini ben anlamadım. neyse cevap yazarlar görünce :26:

gördüm canım onu da ama sonra 6.takım doldu demişler

Busii benim için sorun değil ayşe abla tecrübeli ve istikrarlı listeye alınsa pişman olacağınızı zannetmiyorum :)

zelişciğim sen yine de yaz ayrıldığın etap son kilon geldiğin zmanki kilon falan

peki tatlım ebruyla konuşacağım. sen yine de istediğim bilgileri paylaş. hesaplamanı bi yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…