Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Buse benden bilgilerimi istemişsin ama mobildeyim uzun süre böyle katilicam benim yerime sen bulsan olurmu :)

venüüüüüüüüüüüs seviyoruz seniiiiii alfabetik olunca öyle oluyo :):)

canım bence alabiliriz listeye hatta zelişide alabiliriz çünkü paylaşımları çok güzel. Bence listede olmak daha çok motive edici oluyo pişman olucamızı sanmıyorum

ayy kıyamam ben sana yaaa sende yokmu onlardan dur ben sana yollayım bi kaç dane

buseeeee ben yeşilçay komasına gircemmm erkek arkadaşım çaykurun yeşilçayını almış bi hoşuma gitti sabahtan berin 3 oldu

gir gir 5 e kadar yolu var emooş dediğim kadar varmış yani beğenmişsinn ben şuan 2. yi içiyorum

Buse benden bilgilerimi istemişsin ama mobildeyim uzun süre böyle katilicam benim yerime sen bulsan
olurmu :)

olur diyecektim ki emoş sağ olsun bulmuş zelişcim

ay evet ben de onu diyecektim aklımdan gitmiş, venüscüğe cevap verdiğin iyi olmuş sevilmediğini sanacak yoksa hatun

bence de canım listede olmak daha çok motive ediyor insanı kaptanla konuşacağım ikisinin durumunu da. umarım ortalamamız onların katılımıyla çok düşmez de ilk 3 oluruz, doğum hediyemizi vermiş oluruz kaptanaa

düzeltiyorum bu ilk ayrılışıymış
266. etap
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70) Geri dönmek üzere ayrıldı.

eline sağlık. not alıyorum bunu. yarın hepsini hesaplayacağım emoşum

venüsüm smileların mesaj sayısıyla alakası yok canım. yukarıda forum ayarlarım var ordan forumu seç en altlarda çeşitli seçenekler var mesaj editörü falan gelişmiş olanı işaretle :)
Ay ben de ne zamandır bekliyorum benimde ikonlarım olsun diye yeaaaa
Hihihi tımam aldın gönlümü
ayy kıyamam ben sana yaaa sende yokmu onlardan dur ben sana yollayım bi kaç dane
Hihihihi benim de olduuuuu
Bu arada kızlar bence kimseyi dışarda bırakmamalıyız. Kimsenin motivasyonunu etkilemeyelim yani yaa
:44:

kızlar hala dünün mesaj sayılarını bana göndermeyenler var. lütfen onlar da göndersin

düzeltiyorum bu ilk ayrılışıymış
266. etap
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70) Geri dönmek üzere ayrıldı.

şimdi bu ayrıldığım günlere mi bölünüyor ben bilmiyorum kiiii ama kızlar ablalar önümüzdeki hafta annem hastaneden geliyor misafirler çok olacak o yüzden paylaşımım düşebilir ama bu kaçamak yapacağım anlamına gelmiyor listeye almayı düşünüyorsunuz ya bu sorun olurmu acaba

ay sen bunu bekliyodun venüsüm :):):)
son söylediğine katılıyorum bizim ilk haftada girmemiz mesela benim üzerimde çok etkili oldu daha çok gaza gelmiştim :):)

venüüüüüz senin bi arkadaşın da gelecekti noldu ya

kilo alıp gelenleri takıma alırken burdakilerin de motivasyonunu düşünmek zorundayız. ebru zelişi dışarıda bıraktı, bir bildiği de vardı venüscüm bu konularda kaptanımız en doğru kararları alır, yarın da konuşacağım kendisiyle kızların durumunu. benim de gönlümden geçen ayşenin ve zelişin takıma girmesi açıkcası.

zeliş senin iiçin sorun olmayacağını defalarca söyledin zaten. öyleyse seni haftaya listeye alalım canım. ebruyla da bu şekilde konuşacağım.

,

evet ne oldu o arkadaş :26:

yok canım olmaz senin durumunda gayet normal. annenin yanında olman lazım.

kızlar kaptanımızla konuştum internetindeki sorun çözülmüş, eşi modem ayarını akşam yapacakmış. akşama burada olacak. zeliş ve ayşenin durumu hakkında kararını bildirecekmiş sesi çok iyi geliyordu

doğum yarın değilmiş bu arada, listeyi kaptanımız yapacak yarın bi aksilik çıkmazsa doğumda değişiklik yok 4. nisan hala

ben acilen hazırlanıp çıkıyorum kızlar annem bekliyor, akşama burdayım ama biraz geç geleceğim. dua vs. neyseki duanın da bugün son günüü

öptüm hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…