Ay o değil de şu güzel smilelardan ben de yapmak istiyorum. Mesaj sayısı kaça gelince yapabileceğim.
Kızlar kaptancığımın sesi çok güzel geliyordu, tatlış tatlış konuştuk, keyifyliydi. Yarın süper olacaaak !
Zeliş de Ayşe de gelsiiiiin!
Ayrıca pilav yorumlarını unutmayacağım. Çok haklısınız canlarım bugün yemedim pilav. Öğle yemeğindeki lokantada gözümün önünde açık büfe herkes afilli afilli şeyler yiyor. Ben de dayanamadım o an. Amaan ha bir tabak değil bir kepçenin tersi :)
Bir de beni hep listenin sonuna yazıyorsunuz yoksa beni sevmiyonuz mu:)
Buse benden bilgilerimi istemişsin ama mobildeyim uzun süre böyle katilicam benim yerime sen bulsan olurmu :)
başladım şimdiii
Afiyet olsun öyleyse ayşecim
Ollleey dilerim öyle oluuur
Canım seni takıma almanın zelişe büyük haksızlık olacağını düşünüyorum. Bilmiyorum bu konuda sen ne düşünüyorsun? Ebrunun sana verdiği cevapların da farkındayım, paylaşım bol olursa alabiliriz seni demişti ama bence skor falan değil de, istikrarlı her hafta ilk 3 olmak daha mühim. Yani strateji o kadar dert değil. Biz zaten hemen hemen her hafta ilk 3 yapan bir takımız. Ve bu hafta özellikle 1. Lik istiyorum kaptanımız ve gülce su için
takım arkadaşlarımda bu konuda görüşlerini bildirirlerse sevinirim. Siz ne diyorsunuz kızlar?
ay o değil de şu güzel smilelardan ben de yapmak istiyorum. Mesaj sayısı kaça gelince yapabileceğim.
Kızlar kaptancığımın sesi çok güzel geliyordu, tatlış tatlış konuştuk, keyifyliydi. Yarın süper olacaaak !
Zeliş de ayşe de gelsiiiiin!
Ayrıca pilav yorumlarını unutmayacağım. çok haklısınız canlarım bugün yemedim pilav. öğle yemeğindeki lokantada gözümün önünde açık büfe herkes afilli afilli şeyler yiyor. Ben de dayanamadım o an. Amaan ha bir tabak değil bir kepçenin tersi :)
bir de beni hep listenin sonuna yazıyorsunuz yoksa beni sevmiyonuz mu:)
zelişciğim buldum:
260.etapta ayrılmış
105 kiloyla başlamış
son bildirim kilosu 103
buseeeee ben yeşilçay komasına gircemmmerkek arkadaşım çaykurun yeşilçayını almış bi hoşuma gitti sabahtan berin 3 oldu
Buse benden bilgilerimi istemişsin ama mobildeyim uzun süre böyle katilicam benim yerime sen bulsan
olurmu :)
venüüüüüüüüüüüs seviyoruz seniiiiii alfabetik olunca öyle oluyo :):)
canım bence alabiliriz listeye hatta zelişide alabiliriz çünkü paylaşımları çok güzel. Bence listede olmak daha çok motive edici oluyo pişman olucamızı sanmıyorum
ayy kıyamam ben sana yaaa sende yokmu onlardan dur ben sana yollayım bi kaç dane
düzeltiyorum bu ilk ayrılışıymış
266. etap
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Ay ben de ne zamandır bekliyorum benimde ikonlarım olsun diye yeaaaavenüsüm smileların mesaj sayısıyla alakası yok canım. yukarıda forum ayarlarım var ordan forumu seç en altlarda çeşitli seçenekler var mesaj editörü falan gelişmiş olanı işaretle :)
Hihihi tımam aldın gönlümüvenüüüüüüüüüüüs seviyoruz seniiiiii alfabetik olunca öyle oluyo :):)
Hihihihi benim de olduuuuuayy kıyamam ben sana yaaa sende yokmu onlardan dur ben sana yollayım bi kaç dane
düzeltiyorum bu ilk ayrılışıymış
266. etap
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Ay ben de ne zamandır bekliyorum benimde ikonlarım olsun diye yeaaaa
Hihihi tımam aldın gönlümü
Hihihihi benim de olduuuuu
Bu arada kızlar bence kimseyi dışarda bırakmamalıyız. Kimsenin motivasyonunu etkilemeyelim yani yaa:44:
Ay ben de ne zamandır bekliyorum benimde ikonlarım olsun diye yeaaaa
Hihihi tımam aldın gönlümü
Hihihihi benim de olduuuuu
Bu arada kızlar bence kimseyi dışarda bırakmamalıyız. Kimsenin motivasyonunu etkilemeyelim yani yaa:44:
şimdi bu ayrıldığım günlere mi bölünüyor ben bilmiyorum kiiiiama kızlar ablalar önümüzdeki hafta annem hastaneden geliyor misafirler çok olacak o yüzden paylaşımım düşebilir ama bu kaçamak yapacağım anlamına gelmiyor listeye almayı düşünüyorsunuz ya bu sorun olurmu acaba
,ay sen bunu bekliyodun venüsüm :):):)
son söylediğine katılıyorum bizim ilk haftada girmemiz mesela benim üzerimde çok etkili oldu daha çok gaza gelmiştim :):)
venüüüüüz senin bi arkadaşın da gelecekti noldu ya
kızlar hala dünün mesaj sayılarını bana göndermeyenler var. lütfen onlar da göndersin
şimdi bu ayrıldığım günlere mi bölünüyor ben bilmiyorum kiiiiama kızlar ablalar önümüzdeki hafta annem hastaneden geliyor misafirler çok olacak o yüzden paylaşımım düşebilir ama bu kaçamak yapacağım anlamına gelmiyor listeye almayı düşünüyorsunuz ya bu sorun olurmu acaba
cnm ben özel mesaj atamıyordum en son, o yüzden buraya yazıyorum , onları aldın di mi? 6ydı sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?